Page 1

Sosedove novice

Najugodnejše pri sosedu

Akcija velja od 15. 5. do 21. 5. 2014 v vseh živilskih prodajalnah Mercator.

1+1

FESTIVAL PIKNIKOV

Paradižnik

GARANTIRANO

Puranji čevapčiči

cena za kg

NAJNIŽJA

pakirani, 480 g + 480 g GRATIS RATIS Perutnina Ptuj

REDNA CENA!

EUR cena za 2 kosa

3,85

EUR EUR

cena za kos 3,85

0,99

0,89

PRIHRANEK

10 %

Sokovnik Gorenje JC 450 W moč motorja 450 W, XL odprtina za celo sadje, nastavljiva hitrost, prostornina posode 1,5 litra, varnostno stikalo, gumirane nogice, enostavno čiščenje

Nektar Fructal Superior, breskev, 1 liter EUR

IZDELEK

1,69

EUR

0,99 -41%

po vaši izbiri, ob predložitvi kupona, 20 % ceneje.

PETEK, 16. 5. 2014

59,90

SAMO V HIPERMARKETIH

IZDELEK

EUR

35,94

PRIHRANEK

40 %

po vaši izbiri, ob predložitvi kupona, 20 % ceneje.

SOBOTA, 17. 5. 2014

En kupon je možno unovčiti na en izbran izdelek ob enkratnem nakupu. Kupon velja v živilskih prodajalnah Mercator, ne velja pa v franšiznih prodajalnah in Mercator spletni trgovini.

En kupon je možno unovčiti na en izbran izdelek ob enkratnem nakupu. Kupon velja v živilskih prodajalnah Mercator, ne velja pa v franšiznih prodajalnah in Mercator spletni trgovini.

Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi kuponi za popust.

Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi kuponi za popust.

Pri enem nakupu je možno unovčiti največ 3 kupone. Ob uveljavljanju kupona za 20 % popust na 1 izbrani izdelek vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko. Popust lahko uveljavite v petek, 16. 5. 2014, ob predložitvi originalnega kupona. Kupon izrežite iz letaka ali ga poiščite na prodajnih mestih. Popust ne velja za kavcijske vrednosti embalaž, nakup cigaret oziroma drugih tobačnih izdelkov, mobi kartic mobilnih operaterjev, poštnih vrednostnic, srečk, vozovnic, kolekov, vinjet, darilnih kartic Mercator ter darilnih bonov Zvezdar in Select box. Prav tako kupon ne velja za vinotoče. Popust pri tehtanih izdelkih velja le za količine, običajne za gospodinjstvo. Popust ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Za izbrani izdelek, na katerega kupec uveljavlja 20 % popust, se izdela ločen račun. Kupona ni mogoče uveljavljati v primeru obročnega odplačevanja, ob nakupu izdelka v najemnih mesnicah in najemnih ribarnicah, ob nakupu izdelkov iz programa zvestobe (Scandinavia) ter ob nakupu pnevmatik.

Pri enem nakupu je možno unovčiti največ 3 kupone. Ob uveljavljanju kupona za 20 % popust na 1 izbrani izdelek vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko. Popust lahko uveljavite v soboto, 17. 5. 2014, ob predložitvi originalnega kupona. Kupon izrežite iz letaka ali ga poiščite na prodajnih mestih. Popust ne velja za kavcijske vrednosti embalaž, nakup cigaret oziroma drugih tobačnih izdelkov, mobi kartic mobilnih operaterjev, poštnih vrednostnic, srečk, vozovnic, kolekov, vinjet, darilnih kartic Mercator ter darilnih bonov Zvezdar in Select box. Prav tako kupon ne velja za vinotoče. Popust pri tehtanih izdelkih velja le za količine, običajne za gospodinjstvo. Popust ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Za izbrani izdelek, na katerega kupec uveljavlja 20 % popust, se izdela ločen račun. Kupona ni mogoče uveljavljati v primeru obročnega odplačevanja, ob nakupu izdelka v najemnih mesnicah in najemnih ribarnicah, ob nakupu izdelkov iz programa zvestobe (Scandinavia) ter ob nakupu pnevmatik.

Poslovni sistem Mercator, d.d., Dunajska 107, Ljubljana.

Poslovni sistem Mercator, d.d., Dunajska 107, Ljubljana.


Poiščite označene izdelke in sodelujte v veliki nagradni igri. Izbrani izdelki so vključeni v nagradno igro od 8. 5. do 21. 5. 2014. Nakup ni pogoj za sodelovanje. Več informacij na www.mercator.si. GARANTIRANO

Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

REDNA CENA!

EUR

Pivo Union 6 x 0,5 litra, pločevinka Pivovarna Union

EUR

Mešanica začimb Maestro za perutnino, 40 g ali za svinjino, 40 g 2

6,69

REDNA CENA!

EUR

Pivo Zlatorog 6 x 0,5 litra, pločevinka Pivovarna Laško

0,76

0,49 -35 %

NAJNIŽJA

Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

NAJNIŽJA

GARANTIRANO

EUR

Mešanica začimb Maestro za čevapčice, 25 g,

6,69

0,56

0,49 -12 %

EUR

Pašteta Argeta tunina, 95 g

EUR

Čips Crunchips Mega, več vrst: sol, sir ali gobe, 175 g

1,06

0,94 -11 %

EUR

Keksi Moto z kakavovim polnilom, 360 g

1,89

1,39 -26 %

2,46

1,79 -27 %


Slika S lika je simbolična. simbolična

1. Nagrada:

2 x Volkswagen Golf 2. Nagrada:

1x TV Philips 42 PUS7809 3. Nagrada:

1x TV Sony 50W805

44. Nagrada: N d

4 x 2 osebi SP v košarki 2014 5. Nagrada:

7x plinski žar 400 6. Nagrada:

uradni licenčni izdelki

Ob nakupu posebej označenih izdelkov prejmete na koncu računa kodo, s katero lahko sodelujete v nagradni igri. Pošljite SMS s ključno besedo nogomet ter številko kode, ki jo prejmete na računu, na 4080 in sodelujte v nagradni igri (med besedo nogomet in kodo na kuponu mora biti presledek). S pravilno poslanim SMS-om si boste pridobili tudi večkratno sodelovanje v nagradni igri, ki poteka v živilskih prodajalnah Mercator od 8. 5. do 16. 7. 2014, ne pa tudi v franšiznih prodajalnah in Mercator spletni trgovini. Več informacij na www.mercator.si in na brezplačni številki 080 20 80. Podarili bomo Golf 1.2 TSI Trendline, 77 kW/105 KM 2-vratni v beli barvi.

3


KUPUJEM

CENEJE

VSAK DAN

VEČ KOT

GARANTIRANO

NAJNIZJA

izdelkom priznanih blagovnih znamk zagotavljamo enako ali najnižjo redno ceno na trgu*

REDNA CENA!

MOJ IZDELEK

Glasujte za Moj izdelek, mi pa mu bomo zagotovili garantirano najnižjo redno ceno. Z vsakim oddanim glasom na naši Facebook strani ali preko SMS sporočila sodelujete v nagradnem žrebanju za paket izdelkov. Glasovanje bo potekalo v 4 krogih, v vsakem krogu pa bosta izbrana 2 izdelka, ki bosta prejela največ glasov. Ta teden lahko izbirate med spodnjimi 8 izdelki. Od 12. 5. do 18. 5. 2014 glasujte na naši Facebook strani ali pošljite SMS s ključno besedo GNC, presledek in zaporedno številko izdelka na telefonsko številko 4080 (na primer, če želite glasovati za izdelek pod zaporedno številko 9, pošljite SMS z vsebino: GNC 9).

9

10

11 Mlečni kruh Ölz pakiran, 400 g

Zdrob Zlato Polje pšenični, instant, 250 g

Jajca ca Jat Jata ta X XLL za zajtrk, 10 kos

12

13

Salama piščančja prsa Slim & Fit pakirano, 500 g, Perutnina Ptuj

14 Bonboni Haribo Zlati Medo, sadni gumi bonboni, 200 g

Čaj Teekanne zeleni Zen Cha, 35 g, filter

15

16 Napolitanke Kraš

kakav, 840 g

Zobna pasta Vademecum Junior, dve vrsti, 50 ml Več č informacij f je na voljo na spletni strani www.mercator.si ali brezplačni telefonski številki 080 20 80. 80

*V aktivnosti Garantirano najnižja cena so vključeni izdelki znanih blagovnih znamk in svežega programa, ki jim garantiramo enako ali najnižjo redno ceno med primerjanimi trgovskimi družbami Spar, Tuš, Hofer in Lidl in veljajo v njihovih trgovinah v Republiki Sloveniji. Primerjava se nanaša izključno na redne cene izdelkov in ne vključuje morebitnih akcij in izrednih popustov, ki jih izvajajo posamezni navedeni trgovci. Cena je oblikovana na osnovi popisa rednih cen enakih izdelkov na področju maloprodaje v Sloveniji. Popis bo družba Mercator d.d. vršila najmanj enkrat mesečno oz. po lastni presoji tudi pogosteje. Akcija Garantirano najnižja cena velja od 13. 3. 2014 do preklica, ki se objavi izključno na prodajnih mestih družbe Mercator d.d.. Spisek izdelkov, za katere veljajo garantirano najnižje cene, je na voljo na spletni strani www.mercator.si ter pri poslovodji prodajalne. V kolikor boste pri trgovcih Spar, Tuš, Hofer ali Lidl v okviru njihovih rednih cen kupili blago, ki ima nižjo ceno od Mercatorjevih Garantirano najnižjih cen, vam bomo razliko med Mercatorjevo Garantirano ceno in morebitno nižjo ceno pri zgoraj navedenih konkurentih povrnili na Pika kartico ali transakcijski račun. Vračilo lahko zahtevate s predložitvijo originalnih računov Mercatorja in zgoraj navedenega konkurenta družbi Mercator d.d. in sicer na vsaki blagajni živilskih prodajaln družbe Mercator d.d.. Družba Mercator d.d. si pridržuje pravico, da navedene račune fotokopira in da na hrbtno stran predloženih originalnih računov jasno zapiše okoliščino, da je bila na osnovi predloženih računov že vložena zahteva za izplačilo razlike v ceni. Vsak račun je mogoče v povrnitev predložiti samo enkrat. Obljuba vrnitve razlike v ceni v primeru ugodnejšega nakupa velja od 13. 3. 2014 do preklica. Mercator d.d. lahko navedeno akcijo kadarkoli prekliče s takojšnjim učinkom. Preklic se objavi izključno na prodajnih mestih družbe Mercator d.d.. Preklic ne velja za že izvršene nakupe. Več informacij je na voljo na spletni strani www.merator.si ter pri poslovodji prodajalne ali brezplačni telefonski številki 080 20 80.

4


Iz domačih krajev. Rejeno v Sloveniji. ZA VAS SMO SVEŽE MESO V NAŠIH MESNICAH POSEBEJ OZNAČI LI. OZNAKE NAŠIH DOBAVITELJ EV DOKAZUJEJO, DA JE MESO V REDNI PONUDBI REJENO V SLOVEN IJI.

Ali ste vedeli?

Stane, Hipermarket Primskovo

lu:

Po vašem naroči

za žar pripravimo meso željah pečenke po vaših začinimo meso za ireditve zabave, poroke, pr za o es m o m ira vakum a v Hipermarketih

naročil *Pričakujemo vaša

EUR

Mladi goveji vrat ali podplečje brez kosti, postreženo, različni dobavitelji, cena za kg EUR

7,82

EUR

6,45

PRIHRANEK

17 %

EUR

7,99

5,99 -25%

EUR

Pečenice Anton za žar, pakirane, cena za kg Meso Kamnik

5,49

3,49 -36%

EUR

Piščanec, išččan anec ec, pivški, pivš pi vški ki, omega 3 pakirano, cena za kg, Pivka

in Supermarketih.

1,49

2,98

Piščančja stegna pakirano, 500 g Perutnina Ptuj

Piščančja stegna postreženo, cena za kg Perutnina Ptuj

V NAŠIH MESNICAH JE 100% VSE MESO V REDNI PONUDBI REJENO V SLOVENIJI.

5


TOP PONUDBA

EUR

Leskovačka pleskavica Z´dežele pakirana, 480 g, Celjske mesnine

4,39

2,99 -31%

1+1

EUR

Svinjski vrat

4,79

s kostjo, postrežen, cena za kgg Panvita MIR, R, Meso Kamnik

EUR

Svinjski j vrat

2,89

Prekajena šunka

4,49

cena za kos 1,49

EUR

Hrenovke v naravnem črevu, postrežene, cena za kg, meso Kamnik

brez kosti, pakirana, cena za kg, Kras

EUR

sveža, 300-400 g, cena za kg

1,49

Hrenovke piščančje, pakirane, 200 g + 200 g GRATIS, Pivka

Mercator, zrezki, pakirani, 420 g

EUR

Orada

EUR cena za 2 kosa

9,95

8,45 -15%

EUR

Oslič zamrznjen, file, cena za kg

7,00

5,95 -15%

EUR

Šarenka sveža, cena za kg

7,99

5,49 -31%

7,95

6,51 -18%

Hipermarketi: Brežice, Tovarniška cesta 10 t Celje, Opekarniška cesta 9 t Jesenice, Spodnji Plavž 5 t Kamnik, Kovinarska cesta 36 (torek od 14. do 20. ure, četrtek od 8. do 13. ure, sobota od 8. do 13. ure) t Koper, Dolinska cesta 1 A t Kranj - Primskovo, Cesta Staneta Žagarja 69 t Ljubljana - Šiška, Cesta Ljubljanske brigade 33 t Ljubljana - Šmartinska, Šmartinska cesta 102 t Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 223 t Maribor Pobrežje, Puhova ulica 1 t Maribor - Tabor II, Ulica Eve Lovše 1 t Nova Gorica, Industrijska cesta 6 t Novo mesto - Bršljin, Ljubljanska cesta 47 t Ptuj, Špindlerjeva ulica 3 (četrtek, petek od 9. do 15. ure, sobota od 8. do 13. ure) t Slovenj Gradec, Ronkova ulica 4 a t Škofja Loka, Kidričeva cesta 43 b (torek od 14. do 19. ure, četrtek od 8. do 13. ure, petek od 14. do 19. ure) t Velenje, Šaleška cesta 1 Supermarketi: Lesce, Rožna dolina 51 (torek od 14. do 19. ure, četrtek od 8. do 13. ure, petek od 14. do 19. ure) t Maxi Ljubljana, Trg republike 1 (torek od 15. do 20. ure, četrtek od 9. do 14. ure, sobota od 10. do 15. ure) t Nova Gorica - MC Mesto, Prvomajska 35 t Slovenska Bistrica, Ljubljanska cesta 36 (četrtek, petek in sobota od 9. do 14. ure)

6


TOP PONUDBA

Prešana šunka postrežena, cena za kg Meso Kamnik EUR

10,99

5,99 -45%

EUR

Domača klobasa suha, špilena, postrežena, cena za kg, KZ Laško

18,99

11,39 -40%

EUR

Kmečko stegno zorjeno, kosi, postreženo ali pakirano, cena za kg, Kras

ppostrežena, pos trežen tre ženaa, cena cena za za kg kg Celjske C Celj Cel ljsk j ke m mesn mesnine esniine esn ine

5,43

REDNA CENA!

3,99

PPRIHRANEK RIHRANEK

pakirana, 660 g

6,99 -30%

NAJNIŽJA

REDNA CENA!

Hmeljarska klobasa Z'dežele

Čajn Čajna Č j klobasa Gavrilović

10,09

GARANTIRANO

NAJNIŽJA

EUR

EUR

14,99 -40%

GARANTIRANO

EUR

24,99

26 %

EUR

Mortadela Bolonja cela, osminka ali četrtinka, ppostrežena pos trežen tre ženaa ali ali pakirana, p ira pak irana na,, ce cena na za kg, kg Kr kg K ras Kras

EUR

10,99

6,59 -40%

Aljaževa salama postrežena, cena za kg Panvita MIR

9,99

6,94 -30%

oli, Izdelki Pa Ptuj Perutnin Vsi izdelki, vsi okusi

EUR

Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana. Popust se obračuna na blagajni.

Nori na Poli že 40 let.

Bohinjska klobasa z vrtninami, mini, pakirana, 400 g, MDK

2,49

1,49 -40%

7


TOP PONUDBA

Sir Jošt lahki, pakiran, 320 g Ljubljanske mlekarne

EUR EUR

3,49

2,59

PRIHRANEK

25 %

Sir parmezan Parmareggio Parmigiano Reggiano pakiran, 150 g V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR

Sir Luka 45 % m. m., postrežen, cena za kg, Mlekarna Celeia

EUR

Sir Apetina beli, pakiran, 500 g V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

Smetana za kuhanje MEGGLE V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR

0,99

0,69 -30%

3,19 -20%

125 g V SUPERMARKETIH * IN HIPERMARKETIH

Sir Subotiški beli, pakiran, 500 g Mlekarna Subotica V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR

EUR EUR

1,99

1,49 -25%

4,99

Alpsko maslo MEGGLE 250 g EUR

2,19

1,75 -20%

5,39

PRIHRANEK

Margarina Rama z maslom, 225 g

Kajmak MEGGLE 200 g

250 g

EUR

EUR

30 %

Jogurtovo maslo MEGGLE

2,29

1,75 -23%

3,77

PRIHRANEK

3,49

EUR EUR

SAMO NAJBOLJŠE IZ MLEKA 8

6,64 -30%

3,99

Česnovo* in zeliščno maslo MEGGLE

Panna da Cucina 200 ml

9,49

EUR

1,99

1,59 -20%

2,59

1,79 -30%

30 %


NIZKA VSEBNOST 0$âý2%

ra. Nežna kremasta struktu jna jed. sto mo sa t Odličen in osvežilen ko 44 kcal. 100 g jogurta vsebuje le

Jogurt Mercator, kremni, 250 g

EUR

0,39

Jogurt Ego Slim & Vital

TOP PONUDBA 1+1=3

več okusov: malina - žita, jagoda, tropik, gozdni sadeži ali breskev, 250g Ljubljanske Mlekarne

Puding Spiderman čokolada, 6 x 65 g, Danone

EUR EUR

2,09

1,67

PRIHRANEK

EUR EUR

20 %

0,95

Čokoladno mleko

EUR

0,93

EUR EUR

20 %

GARANTIRANO

NAJNIŽJA

REDNA CENA!

4,21

3,78

PRIHRANEK

u

iM Namaz

EUR

Žitarice Lino Njammy čokolada-med, 275 g, Podravka

20 %

750 g

0,74

PRIHRANEK

PRIHRANEK Kremni namaz Nutella

trajno, 0,5 litra Ljubljanske mlekarne

EUR

0,76

2,39

1,99 -16%

10 %

Napitek Activia jogurtov, več okusov, 2 x 300 g (ali 320 g) + 300 g ali 320 g GRATIS S

EUR cena za 3 kose

1,98

cena za kos 0,99

20popust% Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana. Popust se obračuna na blagajni.

9


TOP PONUDBA

1+1 EUR cena za 2 kosa

0,79

Pletenica z makom ali sezamom, postrežena, 90 g + 90 g GRATIS, Žito

cena za kos 0,79

Na voljo v prodajalnah s pečmi.

Več kot 40 % nadeva iz slovenskih jabolk.

EUR

Žepek jabolčni, postrežen, 80 g, cena za kos Pekarna Grosuplje

0,69

EUR EUR

Kmečki kruh hlebec, polbeli, postrežen, 1 kg, cena za kos, Žito

2,99

EUR

Koruzni kruh z bučnimi semeni, postrežen, 400 g, cena za kos Pekarna Grosuplje

2,29

PRIHRANEK

23 %

1,79

EUR

Pisana korenina pšenična, mešana, postrežena, 400 g, cena za kos Pekarna Grosuplje

Mlečni kruhki EUR

Krof Mercator, z marmelado, 4 x 45 g

pakirani, 6 x 50 g Don Don

1,49

EUR

1,49

EUR

1,49

1,19

PRIHRANEK

Nove, okusne in sveže pripravljene malice, vanje. primerne za takojšnje uži

20 %

Francoski rogljički Minute z marmelado, zamrznjeni, 800 g

Pripravljene jedi Minute več vrst, 300 g

EUR

10

2,99

EUR EUR

2,89

2,59

PRIHRANEK

10 %


TOP PONUDBA

Ponudba sadja in zelenjave velja od 15. 5. do 21. 5. 2014.

EUR

0,95

Ananas

Za sok Cena za 2 kg

zlati, cena za kg

Pomaranče 2 kg, cena za kos

EUR EUR

0,75

Lubenice

0,99

cena za kg

Eko

1+1

EUR

EUR

2,99

Eko šparglji

Kumare

zeleni, 500 g, cena za kos

0,78

cena za kg

EUR cena za 2 kosa

Paradižnik

1,88

cena za kos 1,88

datterino, 250 g + 250 g GRATIS

GARANTIRANO

NAJNIŽJA

REDNA CENA!

Olje Monini Origano, bazilika ali majaron Mercator, 8 ali 6 g EUR

0,39

0,33 -15%

Mešanica začimb Mercator, za mleto meso, 80 g EUR

1,14

0,99 -13%

Poper Mercator, črni, mleti, 100 g EUR

1,39

1,18 -15%

oljčno, ekstra deviško, dve vrsti: Classico ali Delicato, 750 ml EUR

7,86

5,79 -26%

Kis Matejev vinski, naravni, 1 liter EUR

1,29

0,99 -23%

11


TOP PONUDBA

GARANTIRANO

NAJNIŽJA

REDNA CENA!

GARANTIRANO

NAJNIŽJA

REDNA CENA! Pinjur Bakina tajna

Pašteta Kekec

Paradižnik Mutti

300 g

jetrna, 75 g

pasiran, 700 g

EUR

EUR

2,69

2,19 -18%

EUR

0,59

EUR

0,39 -33%

1,59

1,27 -20%

Gobe Ardo

2,17

mešane, zamrznjene, 600 g

1,49 -31%

EUR

Rezanci Pečjak

EUR

jajčni, za juho, 500 g

3+1

3,49

2,49

PRIHRANEK

28 %

GARANTIRANO

NAJNIŽJA

REDNA CENA!

EUR

Puding Royal dve vrsti: čokolada 3 x 50 g + 50 g GRATIS ali vanilija 3 x 40 g + 40 g GRATIS

1,17

0,94 -19%

EUR

Juha Podravka tri vrste: z mesnimi in zdrobovimi kroglicami 52 g, z jetrnimi kroglicami 52 g ali zelenjavna z zdrobovimi kroglicami 56 g

EUR

0,99

0,78 -20%

Skuša Rio Mare fileti, dve vrsti: v oljčnem olju* ali v naravnem soku**, 125 g V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH* SAMO V HIPERMARKETIH**

2,09

1,59 -23%

je/ ato pol l Z e n i testen a Rio Mare tunin Kakšno kosilo si boste privoščili danes? EUR Zlato polje/Grande Navihančki jajčni 500 g Akcijska cena velja za nakupe od 15. 5. do 21. 5. 2014.

12

Rio Mare Tunina v oljčnem olju 2 x 80 g

3,O0

Cena velja ob hkratnem nakupu obeh izdelkov. Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana. Popust se obračuna na blagajni.


POSEBNA PREHRANA *

*

*

Hrenovke Granovita

*

vegetarijanske, 200 g EUR

Desert Valsoia

3,29

2,79 -15%

EUR

La Creme, sojin, dve vrsti: čokolada ali vanilija, 2 x 115 g ali

Puding Valsoia sojin, dve vrsti: kakav ali karamela, 2 x 115 g

EUR

Kapsule Acai zeleni čaj, 60 kapsul, Medex

EUR

Namaz Granovita Bio, več vrst, 170 g V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH*

EUR

1,89

1,49 -16%

Gel Enervitene pomaranča, 25 ml

13,99

11,89 -15%

Kruhki Active Life hrustljavi, dve vrsti: riževi, brez soli ali s sezamom, 100 g

0,69

2,39 -14%

1,69 -15%

EUR

Bonboni oni Vitergin različni okusi, 24 g

Prigrizek Schneekoppe Bio, tri vrste: riž - amarant, riž s sedmimi žiti ali riž - sezam, 100 g V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

0,68

EUR

Rižev napitek Valsoia

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

EUR

1,99

miči Bio kos ra Natu

EUR

2,89

Bio, tri vrste: čokolada, vanilija ali s kalcijem, 1 liter

0,54

PRIHRANEK

20 %

EUR

Keksi Misura brez dodanega sladkorja, 400 g

30popust% Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana. Popust se obračuna na blagajni.

1,59

1,29 -18%

2,69

1,99 -26%

2,99

2,49 -16%

Najboljša je naravna, lokalno pridelana hrana, zato surovine kupujemo od domačih pridelovalcev.

Pridelano pri Šift arju

Pridelano pri Podgrajšku

13


ÄŒas je za ... sladolede Mercator!

Cookie Pistachiello t 0EMJIJOBTWFäBLPNCJOBDJKB bele Ä?okolade in pistacije.

Braziliano, ob njem so dovoljene vse sanje tega poletja!

Sladoled

t 1JOBDPMBEBoPEMJIJOBLPNCJOBDJKBBOBOBTBJOLPLPTB

Mercator, trije okusi: piĹĄkotek s koĹĄÄ?ki Ä?okolade, Pina colada ali bela Ä?okolada-pistacija, 900 ml

t 4LPĂ?IJLJLFLTPW in Ä?okolade. EUR

2,39

VaĹĄi priljubljeni okusi v novi podobi

Nova osveĹžitev tega poletja: Frozen yogurt t 4QSBWJNKPHVSUPNT NN t ;KBHPEOJNQSFMJWPN

Sladoled Mercator, Frozen Yogurt, 3,2 % m. m., 2 x 180 ml 14

EUR

1,49

EUR

Sladoled Mercator, trije okusi: Ä?okolada - vanilija jagoda, gozdni sadeĹži - stracciatella - leĹĄnik, Ä?okolada - vanilija, 1000 ml

1,99


Zmagovalna vrsta tega poletja! Ekskluzivno v Mercatorju!

Izberite naťo izbrano vrsto in navijajte z nami! La ola! t LPT[BQPQPMOPNP�UWP t 7PCMJLJOPHPNFUOJIäPHJD t ;PLVTPNWBOJMJKFJOIJPLPMBEF  kakavov obliv. EUR

Sladoled La Ola!

1,99

Mercator, 11 x 23 ml

EUR

Sladoled Mercator, pomaranÄ?ne palÄ?ke, 6 x 55 ml

1,99

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR

Sladoled Kornetomix Mercator, korneti, trije okusi: Ä?okolada, vanilija, jagoda, 6 x 115 ml

2,49

EUR

Sladoled Minimix

2,49

Mercator, mini palÄ?ke, z razliÄ?nimi oblivi, 8 x 55 ml

pakiranju Odslej tudi v posamiÄ?nem

Kornet Mercator, Schwarzwald, z okusoma vanilije in kakava z viĹĄnjevim prelivom, 115 ml

EUR

Sladoled Mercator, z okusom jagode, jagodnim prelivom, z oblivom bele Ä?okolade in koĹĄÄ?ki keksov, 120 ml

0,69

EUR

0,59

EUR

Sladoled Mercator, korneti, Schwarzwald, 6 x 115 ml

2,99 15


TOP PONUDBA

GARANTIRANO

NAJNIŽJA

REDNA CENA!

EUR

Kava Barcaffe Instant, CocoFreeze, 180 g

EUR

Kornet Jamaica čokolada - vanilija, 10 x 65 g

3,69

2,58 -30%

EUR EUR

Kava Jacobs instant, dve vrsti: Hybrid 3 v 1, 240 g ali Classic 2 v 1, 320 g

EUR

3,99

Kava Barcaffe Classic, mleta, 200g

PRIHRANEK

1,99 -24%

2,06

1,84 -10%

2,99

2,64

EUR

Kava Barcaffe instant, dve vrsti: Turboccino ali Slim & Fit, 125 g

2,69

1,99 -26%

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR

Kavni nadomestek Bianca

25 %

classic, instant, 125 g Franck

3,99

2,79 -30%

EUR

Sladoled Quattro več okusov, 1650 ml

6,49

4,69 -27%

Sladoled Magnum na palčki, trije okusi: vanilija-bela čokolada, mandelj ali čokolada, 120 ml EUR

Sladoled Big Milk trije okusi: vanilija, čokolada ali jagoda 1 liter V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

16

3,99

2,39 -40%

EUR

1,79

1,25 -30%

EUR EUR

Sladoled Piran Grand trije okusi: lešnik, bourbonska vanilija - malina ali gozdni sadeži - jogurt, 900 ml, Ljubljanske mlekarne

4,69

3,69

PRIHRANEK

21 %


TOP PONUDBA

Čokolada Milka Crispello dve vrsti: Vanille ali Choco, 140 g EUR

1,99

1,39 -30%

Bonboniera Baci Bianco, čokolada, 143 g EUR

Bonboniera Lindt Praline, 125 g

4,99

3,59 -28%

Čokolada Lindt Excellence temna, tri vrste: 70 % kakava, 85 % kakava ali s pomarančo in mandlji, 100 g

EUR EUR

Čokolada Dorina

EUR

0,99

ledena, 100 g

2,39

EUR

1,68 -26%

0,69

PRIHRANEK

EUR

30 %

Čokolada Milka Champiolada, mlečna s kokosom, 300 g

4,09

2,39 -41%

2,69

1,99 -26%

Bonboni Nimm2 Soft Sour, dve vrsti: s sadnim okusom ali sadni z vitamini, 90 g

EUR EUR

0,95

0,64

PRIHRANEK

32 %

EUR

Bonboni M&M dve vrsti: čokolada - arašidi ali čokolada, 200 g

2,19

1,69 -22%

EUR

Žitne ploščice Grancereale dve vrsti: brusnica ali mandelj, 105 g

1,99

1,29 -35%

17


TOP PONUDBA

Napolitanke Manner lešnik, 400 g + 100 g GRATIS GARANTIRANO

NAJNIŽJA

REDNA CENA!

Piškoti Mulino Bianco polnozrnati, 700 g V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR

3,49

2,19 -37%

EUR EUR

EUR EUR

Keksi Išlerji Mercator, 300 g

4,49

3,99

PRIHRANEK

EUR

11 %

Babičini piškoti rahli žepki, 340 g, Žito

2,37

1,89

PRIHRANEK

3,99

2,39 -40%

EUR

Napolitanke Loacker Gran Pasticeria dve vrsti: Noisette ali kokos, 100 g V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH*

20 %

2,09

1,39 -33%

Keksi Leibniz Zoo, 100 g

EUR

Rogljiček 7 Days mini, več vrst: double kakav vanilja ali vanilja - višnja, mini vanilija ali kakav, 185 g 18

1,59

0,99 -37%

EUR EUR

0,99

0,59

PRIHRANEK

40 %

Keksi Bambi Plazma dve vrsti: original ali mleti*, 300 g V SUPERMARKETIH * IN HIPERMARKETIH

EUR

2,13

EUR

1,49

PRIHRANEK

30 %


EUR

EUR

Pecivo Bake Rolls več vrst, 70 g ali 80 g

0,69

1,69

0,84 -50%

Čips Chio Exxtra več vrst: paprika, sir, sol ali smetana-čebula, 150 g

TOP PONUDBA

0,55 -20%

Preste Lumpi 60 g

EUR

0,18 Čips Crunchips Stackers, tri vrste: kisla smetana*, sol ali paprika, 175 g

EUR EUR

V SUPERMARKETIH * IN HIPERMARKETIH

2,29

1,59

PRIHRANEK

30 %

EUR

Palčke Soletti slane, 250 g

1,59

1,11 -30%

EUR

Čips Tortilla

1,59

Poco Loco, dve vrsti: s sirom ali slani, 200 g + 100 g GRATIS

Orehi jedrca Mercator, 500 g

EUR EUR

6,49

4,49

PRIHRANEK

30 %

Ingver Bimed suhe kocke, 200 g ali

Pinjole Bimed 70 gali

Oreščki Macadamia Bimed* praženi, 100 g V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH*

EUR

3,69

1,79 -40%

19


Priloge - za piko na i vaši piknik postrežbi. Majoneza Mercator, lahka, 540 g EUR

Hren Mercator, v kozarcu, 180 g EUR

0,99

0,89 -10%

Mercator, 1 kg

Mercator, 360 g

2,29

1,99 -13%

EUR

Namaz s papriko Mercator, 650 g

1,99

1,79 -10%

EUR

Ajvar Mercator, nepekoči, 650 g

Nove barve in motivi za popestritev vaše mize.

1,25 -10%

Ketchup

Gorčica EUR

1,39

0,79

EUR

0,69 -12%

Slovenski izdelek

1,99

1,79 -10%

Serviete

Mercator, dim.: 33 x 33 cm, bele, 2-slojne, 50 serviet

Mercator, dim.: 33 x 33 cm, več barv, 2-slojne, 50 serviet

EUR

EUR

Serviete

0,99

Slovenski izdelek

1,09

Slovenski izdelek

EUR

Serviete Premium Mercator, dim.: 33 x 33 cm, več motivov, 3-slojne, 20 serviet 20

0,99


PET RAZLOGOV ZA PITJE VODE 1. Zares odžeja. 2. Prispeva k ohranjanju normalnih telesnih in kognitivnih funkcij. 3. Prispeva k uravnavanju telesne temperature. 4. Vode brez dodanih arom so brez energijske vrednosti. 5. Naše telo potrebuje vsaj dva litra vode dnevno.

Voda

Voda

Mercator, negazirana, namizna, 0,5 litra

Mercator, negazirana, namizna, 1,5 litra

EUR

EUR

0,15

0,29

NAMIZNA VODA MERCATOR

3 Kakovost vode je pod rednim nadzorom Nacionalnega 3 Polnjena v Sloveniji.

laboratorija za zdravje, okolje in hrano Maribor.

Najbolje jo pogasi voda.

Na voljo so naravne mineralne, izvirske in namizne vode v majhnih in velikih embalažah.

Naravna mineralna voda Primaquaa Mercator

Naravna mineralna voda Primaqua Mercator

gazirana, 0,5 litra

gazirana, 1,5 litra

EUR

0,26 -10%

ŽEJA?

EUR

0,20

0,27

NARAVNA MINERALNA VODA PRIMAQUA MERCATOR

Polni se iz izvira Primaqua na območju Radencev. 3 Ima lastnosti, zaradi katerih se jasno razlikuje od pitne vode, ki izhajajo 3 iz vsebnosti mineralnih snovi, kemijskih elementov v sledovih oz. drugih sestavin. Ima izvor v podzemnem vodnem viru, zaščitenem pred kakršno koli 3 možnostjo onesnaženja. Je gazirana, z dodanim lastnim ogljikovim dioksidom. 3 Višja vsebnost magnezija. 3 Višja vsebnost kalcija. 3 VEČ KOSOV, OV V GARANTIRANO NIŽJA CENA NAJNIŽJA

4+2

REDNA CENA!

Voda Radenska Naturelle negazirana, s športnim zamaškom, 0,75 litra V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

Redna cena za 1 kos 0,38

Voda Radenska Light naravna, mineralna, 1,5 litra EUR

0,64

0,57 -10%

Voda Za Life negazirana, jabolko, 4 x 1,5 litra + 2 x 1,5 litra GRATIS

EUR cena za 4 kose

3,08

cena za kos 0,77

OB NAKUPU 2 KOSOV ALI VEČ = 1 KOS EUR

0,32

-15%

21


TOP PONUDBA Pijača Cockta gazirana, tri vrste: Chinotto, limeta - ginger* ali mandarina, 1,5 litra V SUPERMARKETIH * IN HIPERMARKETIH

EUR EUR

1,19

0,92

PRIHRANEK

1,99

EUR EUR

22 %

Pijača Koh kokos, negazirana, 1 liter

2,79

PRIHRANEK

28 %

7+3

EUR

Sirup Fruit Splash več vrst: jagoda, malina, gozdni sadeži, pomaranča ali limona, 750 ml SAMO V HIPERMARKETIH

4,59

2,99 -34%

3,29

Pijača Capri Sonne več vrst, 7 x 200 ml + 3 x 200 ml GRATIS

cena za kos 0,47

Ribe

Aperitiv Sladice

EUR cena za 10 kosov

Odlična penina, ki jo lahko postrežemo v kombinaciji z jagodami.

Morski sadeži Perutnina

Vila Rose peneče vino, 0,75 litra, Istenič EUR

22

10,99

8,79 -20%

Vino se najbolje poda k lahkim jedem.

breskev, 840 ml

Govedina Divjačina Testenine

Grenache Cinsault Rose, suho vino, 0,75 litra J.P. Chenet EUR

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

Sirup Sunquick

4,19

3,29 -21%

Siri

Testenine Solate, zelenjavne jedi

EUR

5,09

4,07 -20%

Vino se odlično poda k divjačini in sirom.

Merlot Cabernet rdeče suho vino, 0,75 litra J.P. Chenet SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

8,09

5,99 -25%


, steklenica, Ob nakupu piva Zlatorog z vode Oda, 10 x 0,5 litra prejmete ve 6 x 1,5 litra GRATIS.

TIRJE EPOZABNI ZA 150 LET

Zago Zagotovite si svojo stekleničko jubilejnega polnjenja. jubil Druga že na policah! Dr Un nion Amber – Najprej ej se v jantarno barvo karamelnega karame slada zaljubi oko. V zzačimbne arome se zaljubi nos, na jeziku pa se ljubezenska zgodba zaokroži z neežno hmeljno grenčico. čico. Še enega, prosim!

EUR EUR

Pivo Zlatorog 10 x 0,5 litra, steklenica, Povratna embalaža (zaboj in steklenice) ni vključena v ceno.

9,60

1,50

Energijski napitek Shark Bite

Pijača Ora gazirana, Original, 0,33 litra, pločevinka, Radenska

0,44

EUR

0,33 -25%

Specialno temno pivo, o nepasterizirano, 5,4 % alc. Steklenica 0,33 litra Pivovarna Union

svetlo, 0,5 litra, pločevinka Pivovarna Laško

0,92

EUR

0,69 -25%

EUR

gazirana, aromatizirana, mešana pijača iz vinskih proizvodov, 0,75 litra

1,29

0,99 -23%

0,74

0,66 -10%

prigrizki za mačke, več okusov: piščanec - sir, losos, 60 g

Pijača Hugo

EUR

Union Bok – Bok je bog piv. Božanska kombinacija praženega in karamelnega slada, nadgrajena z izrazito hmeljno grenčico, bo razveselila vsakega ljubitelja temnih piv. Pivo z značajem za pivca z značajem. p

Pivo Union Ambe Amber

Whiskas® Temptations™ Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

od septembra 2014

Union Ležak žak – Klasika, ki nikoli ne K pride de iz mode, se pivcu tokrat rat predstavlja v najbolj pristni pr obliki, brez filtriranja nja. Izredna polnost in sveži vežina okusa sta nepozabni bni, značilna motnost pa jee dokaz vsega dobrega v tem pivu.

Pivo Pils

0,25 litra, pločevinka EUR

od julija 2014

Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

že v prodaji Union Triglav v– Mogočen kot očak. ak. Harmoničen Harmoniče spoj močnih arom, poudarjene grenčice p hmelja in visoke vsebnosti alkohola. hola. Poopijmo ga a z dolžn dolžnim spo pošštovanjem em in počasi uživajmo ajm v obilju vsega ega dobrega. d

EUR

Pivo Union svetlo, 0,33 litra, pločevinka Pivovarna Union

Whiskas® Adult suha hrana, več okusov: govedina, pišcanec, tunina, jagnjetina*, 1,5 kg

EUR

0,84

0,75 -10%

5,29

3,99 -24%

6,39

4,99 -21%

Negujte mačko v njej. * Akcijska cena za Whiskas® Adult suho hrano - jagnjetina velja izključno v supermarketih in hipermarketih Mercator.

23


TOP PONUDBA

Mehčalec Silan več vrst, 2 litra ali 1,8 litra

GARANTIRANO

NAJNIŽJA

Detergent Finish

REDNA CENA!

za strojno pomivanje posode, gel, dve vrsti: Classic 1,5 litra ali All in 1*, 1,3 litra SAMO V HIPERMARKETIH*

EUR

12,08

EUR

8,99 -25%

4,89

3,39 -30%

EUR

Pene in laki za lase MyBody

Detergent Persil Expert, za pranje perila, tri vrste: Regular, Lavender Fresh ali FPS, 4,5 kg gel, tri vrste: Color ali Color Lavender Fresh*, 4,38 litra

eno 60 pranj EUR

1,69 GARANTIRANO

Detergent Perwoll

NAJNIŽJA

za pranje občutljivih tkanin, več vrst, 3 litre

REDNA CENA!

3 EUR

pranje 0,2

19,29

13,99 -27%

EUR EUR

8,59

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH*

6,39

PRIHRANEK

25 %

1,15

EUR

0,95 -17%

Detergent Pril za ročno pomivanje posode, več vrst, 450 ml

Redne pike

+10

Osvežilec Finish*

dodatnih pik

za osveževanje pomivalnega stroja, limona ali

Čistilo Finish za čiščenje pomivalnega stroja, dva vonja: pomaranča ali limona**, 250 ml Dodatne pike prejme kupec ob nakupu osvežilca ali čistila Finish ob predložitvi Pika kartice. SAMO V HIPERMARKETIH* V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH**

24

EUR

4,29

2,99 -30%

EUR

Detergent Somat za strojno pomivanje posode, dve vrsti: All in 1, 84 tablet + 28 tablet GRATIS ali Classic, 114 tablet + 36 tablet GRATIS V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

16,99


Čistilo Ajax univerzalno, dve vrsti: Red ali Lemon, 750 ml V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR EUR

1,98

1,38

PRIHRANEK

30 %

EUR

34,90

Čistilec Vileda Ultramax, Easy wring komplet V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

GARANTIRANO

NAJNIŽJA

Slovenski izdelek

REDNA CENA!

Čistilo Cillit Bang več vrst, v spreju, 750 ml EUR

4,49

3,25 -25%

EUR

Metlica Dustino Starter Kit V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

1,99

EUR

Papirnati robčki

0,65

Mercator, vonj mentola, 4-slojni, 6 x 10 robčkov

Papirnate brisače Violeta Premium, 3-slojni, 2 roli SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

Osvežilec WC Bref Power Aktiv, za osveževanje WC školjk, dve vrsti: Pine ali Lemon*, 3 x 50 g V SUPERMARKETIH * IN HIPERMARKETIH

4,29

EUR

Toaletni papir Violeta Premium, dve vrsti: brez vonja ali lavanda, 3 - slojni, 10 rolic V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

Čistilo WC Bref za čiščenje in osveževanje WC školjk, 6 x Effect, dve vrsti: Lime Scale, Rust & Stain* ali Total Protection, 750 ml V SUPERMARKETIH * IN HIPERMARKETIH

EUR EUR

2,09

1,66

PRIHRANEK

20 %

anish V i k l e Izd

3,89

2,89 -25%

EUR EUR

1,59

1,19

PRIHRANEK

25 %

20popust% Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana. Popust se obračuna na blagajni.

25


TOP PONUDBA

Kontaktni žar Silva Homeline 1895 moč 1700 W, površina žar plošče 31,5 x 22 cm, žar plošči s premazom proti sprijemanju in lahko snemljivi za lažje čiščenje, 2 ločena termostata, 2 kontrolni lučki, možnost uporabe ene ali dveh žar plošč, funkcija proti prekomernemu pečenju

EUR

39,99

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

49,99

Žar Gorenc plinski, z nogami, FE plošča, U gorilnik, dim.: 40 x 40 cm SAMO V HIPERMARKETIH

Električna ponev MPP 10 B moč 1400 W, premer 40 cm, nastavljiv termostat do 240ºC, steklena pokrovka, podlaga na katero se hrana ne prime, primerna za pečenje mesa, krompirja, zelenjave, bela barva

EUR

14,99

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR

Plinska kartuša 1120 V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

Mikrovalovna pečica Gorenje MO17MS

EUR EUR

mehansko upravljanje, volumen pečice: 17 litrov, mikrovalovna moč 700 W, pet stopenj moči mikrovalov, premer vrtljivega krožnika 24,5 cm, srebrna barva

99,90

SAMO V HIPERMARKETIH

64,93

PRIHRANEK

1,39

Energijski razred A+

35 %

Sesalnik Gorenje VC 2027 RP-O

Poseben nastavek žirafa

moč 2000 W, sesalna moč 390 W, HEPA filtracija, poseben nastavek žirafa (za sesanje visoko ležečih in težko dostopnih mest), doseg sesanja 20 m, univerzalna krtača, elektronska regulacija moči, gumirana kolesa SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

99,90

Hladilnik Matrix MHZV 1101 A+ energijski razred A+, kapaciteta hladilnega dela 73 litrov neto, kapaciteta zamrzovalnega dela 8 litrov neto, poraba energije: 0,347 kWh/24 h, poraba energije: 127 kWh/leto, glasnost 41 dBA, zunanje mere (v x š x g): 83,8 x 48 x 56,2 cm, garancija 2 leti SAMO V HIPERMARKETIH

26

EUR

139,99


TOP PONUDBA

+ darilo Brita stekleni bokal 1 liter

EUR

16,99

Vrč Brita Aluna prostornina vrča 2,4 litra /1,4 litra filtrirane vode, oblikovan za v vrata hladilnika, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju (brez zgornjega pokrovčka), dodatni originalni filtrirni vložek priložen V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

Ročni mešalnik Alpina

4 metlice

s posodo, moč 200 W, 5 hitrosti + turbo funkcija, vrteča posoda volumna 2 litra, stikalo za izmet metlic

EUR

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

19,99

7 - delni set kozarcev in vrč za sok

5,99

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

Izkoščičevalec češenj

d Kasijao) o s o p Linija rna tudi za indukc

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR

rime

(inox, p

8,39

5,99 -28%

Ponev

Ponev

za palačinke, keramična, fi.: 26 cm

globoka, keramična, fi.: 28 cm

SAMO V HIPERMARKETIH

SAMO V HIPERMARKETIH

20popust%

EUR

EUR

15,99

11,99

EUR

19,99

Vok keramični, fi.: 28 cm SAMO V HIPERMARKETIH

Akcija velja v hipermarketih in supermarketih Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana in ne velja v franšiznih prodajalnah. Popust se obračuna na blagajni. 27


Stol

EUR

23,99

iz umetnega ratana SAMO V HIPERMARKETIH

Gugalnik vrtni, bež, dim.: 170 x 110 x 175 cm SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

69,90

EUR

59,99

EUR

Miza pravokotna, iz umetnega ratana, dim.: 90 x 150 cm, sestav 2 kos SAMO V HIPERMARKETIH

elkov d z i a j i Lin Time r e m m Su

55,89

PRIHRANEK

1,59

20 %

Sveča vrtna, v keramičnem lončku, vel.: 13 cm SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

20popust%

2,69

Čajne svečke Citronela 18 lučk, trije vonji: bazilika, rožmarin ali limonina trava SAMO V HIPERMARKETIH

EUR Akcija velja v hipermarketih in supermarketih Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana in ne velja v franšiznih prodajalnah. Popust se obračuna na blagajni.

Sveča diseča, v kozarcu, trije vonji: bazilika, rožmarin ali limonina trava

4,79

SAMO V HIPERMARKETIH

Dnevi spalnic v hipermarketih Mercator Od 15. 5. 2014 do 3. 6. 2014 izkoristite ugodne cene posteljnine, vzmetnic, dekorativnih izdelkov, avdio video opreme in ostalih izdelkov za spalnico, ki smo jih za vas pripravili v hipermarketih Mercator. Atraktivno ponudbo izdelkov smo predstavili na oddelkih sezone. 28


NAKUP NA OBROKE BREZ OBRESTI s Pika kartico

NAKUP NA OBROKE BREZ OBRESTI s Pika kartico

23,25 EUR/mesec

39,17 EUR/mesec

za 12 obrokov

EUR

TV LCD LED Philips 32PFH4109/88 full HD, Digital Crystal Clear, 100 Hz PMR, DVB-T/C, energijski razred A+

279,00

SAMO V HIPERMARKETIH

Zunanji trdi disk SEAGATE 2 TB, 3,5" SAMO V HIPERMARKETIH

za 12 obrokov

Prenosni računalnik HP 255 G2

Windows 8.1 64 SLO/ANG

procesor: AMD® A4-5000 Quad Core procesor (1,5 GHz), zaslon: 39,6 cm (15,6") HD LED (1366 x 768) nebleščeč, RAM: 4 GB DDR3L, trdi disk: 500 GB 5400 obr, DVD+/-RW grafična kartica: Radeon™ HD 8330 Graphics, priključki: HDMI, USB 3.0 Bluetooth, Wlan, spletna kamera

EUR

469,99

EUR

74,99

SAMO V HIPERMARKETIH

Kovček Titan strešni, prostornina 450 litrov

NAKUP NA OBROKE BREZ OBRESTI s Pika kartico

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

189,99

21,11 EUR/mesec za 9 obrokov

Gnojilo Mercator tekoče, mineralno gnojilo, dve vrsti: za cvetoče rastline ali za zelene rastline, 1 liter

EUR

NAKUP NA OBROKE BREZ OBRESTI s Pika kartico

1,99

21,25 EUR/mesec za 8 obrokov

Čistilo Mafra za odstranjevanje mrčesa, 500 ml SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

169,99

EUR

Žensko kolo mestno, velikost okvirja 71 cm (28’’), 6 prestav

5,49

SAMO V HIPERMARKETIH

Potovalni program

DO

70% CENEJE* ZBERI in IZBERI RI Zbirajte nalepke od 12. 5. 2014 do o 17. 8. 2014 in izberite najljubši kovček, torbo ali nahrbtnik. Unovčevanje nalepk do 31. 8. 2 2014. *Popust se obračuna na redno ceno in velja ob predložitvi vi kupona z določenim številom zbranih nalepk. Več informacij na brezplačni telefonski številki 080 2 080 ali www.mercator.si. Izdelki ki v bež in modri barvi so na voljo v omejeni seriji od 3.6.2014. 3 6 2014 Slike so simbolne simbolne.

29


TOP PONUDBA

EUR

4,99

Pokrivalo Fast za bazen, vel.: 244 cm SAMO V HIPERMARKETIH

Podloga Bestway za bazen, dim.: 335 x 335 cm SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

9,99

7,99

PRIHRANEK

20 %

EUR

29,99

Bazen Fast dim.: 244 x 66 cm

EUR

Bazen s tremi obroči, dim.: 122 x 25 cm

SAMO V HIPERMARKETIH

4,49

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

Bazen Steel Pro

Pokrivalo Frame

s filtrsko črpalko, dim.: 305 x 75 cm

SAMO V HIPERMARKETIH

vel.: 305 cm

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

129,90

109,99

PRIHRANEK

EUR EUR

15 %

8,99

PRIHRANEK

hitrotopljive granule, 1 kg

za bazen, 50 x 20 g

SAMO V HIPERMARKETIH

električna, 220 V SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

11,99

30

EUR

9,59

PRIHRANEK

20 %

EUR EUR

9,99

7,99

PRIHRANEK

20 %

15 %

Klorove tablete Multitab

Čistilo klor

Tlačilka Bestway

7,59 SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

13,19

9,89

PRIHRANEK

25 %


Frizbi vel.: 25 cm SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

Plavalni obroč River Twister fi.: 107 cm

6,49

EUR

EUR

1,49

EUR

Drsalnica Mad Man vodna, vel.: 488 cm

SAMO V HIPERMARKETIH

12,79

SAMO V HIPERMARKETIH

10,19

PRIHRANEK

20 %

Pištola vodna, vel.: 38 cm SAMO V HIPERMARKETIH

Palica z mrežo vel.: 101,5 cm in fi: 24 cm SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

2,99

EUR

Set za peskovnik mali, 7-delni, dim.: 26 x 19 x 19 cm

2,49

EUR

2,99

EUR

EUR

Napihljiva blazina High Fashion

Ležalna blazina Tropical

dim.: 201 x 89 cm

za plažo, dim.: 180 x 60 cm

SAMO V HIPERMARKETIH

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

Japonke ženske, vel.: od št. 36 do št. 41 ali moške, vel.: št. 40 do št. 45 V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

23,99

Bazen Bestway otroški, dim.: 193 x 150 x 89 cm SAMO V HIPERMARKETIH

SAMO V HIPERMARKETIH

11,99

EUR

1,99

2,49

EUR

21,99

Ležalna blazina z vzglavnikom, dim.: 180 x 60 x 2 cm SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

Natikači otroški, vel.: od št. 22 do št. 35 SAMO V HIPERMARKETIH

8,79

6,99

PRIHRANEK

20 % 31


VIKEND AKCIJA

Puranji file brez kosti, pakiran ali postrežen, cena za kg Perutnina Ptuj

Akcija velja od 16. 5. do 19. 5. 2014 v vseh živilskih prodajalnah Mercator.

EUR

GARANTIRANO

NAJNIŽJA

7,99

5,99 -25%

REDNA CENA!

EUR

9,19

6,49 -29%

EUR

Sir Jošt 45 % m.m., postrežen, cena za kgg Ljubljanske ke mlekarnee

Kranjska klobasa Z'dežele postrežena, cena za kg Celjske mesnine

9,27

5,99 -35%

Olje Zvijezda rastlinsko, 1 liter EUR

2,39

1,65 -30%

Zaradi aktivnosti prilagajanja rednih cen glede na najugodnejšega konkurenta je cena ob nakupu lahko tudi nižja. Več informacij o aktivnosti na www.mercator.si ali 080 2 080.

EUR

Slovenska jabolka mutsu

0,69

cena za kg

Ponudba označena s tem znakom velja v Mercatorjevih mesnicah.

Letak je natisnjen na ekološkem papirju. Ko letaka ne potrebujete več, ga odvrzite v zabojnike za ločeno zbiranje papirja.

Hipermarketi: Brežice, Tovarniška cesta 10 t Celje, Opekarniška cesta 9 t Domžale, Cesta talcev 4 t Jesenice, Spodnji Plavž 5 t Kamnik, Kovinarska cesta 36 t Koper, Dolinska cesta 1 A t Kranj - Primskovo, Cesta Staneta Žagarja 69 t Kranj - Savski otok, Stara cesta 25 t Ljubljana - Šiška, Cesta Ljubljanske brigade 33 t Ljubljana - Šmartinska, Šmartinska cesta 102 t Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 223 t Maribor - Pobrežje, Puhova ulica 1 t Maribor- Tabor II, Ulica Eve Lovše 1 t Murska Sobota, Plese 1 t Nova Gorica, Industrijska cesta 6 t Nova Gorica - mesto, Prvomajska ulica 35 t Novo mesto - Bršljin, Ljubljanska cesta 47 t Postojna, Tržaška cesta 59 t Ptuj, Špindlerjeva ulica 3 t Slovenj Gradec, Ronkova ulica 4 a t Škofja Loka, Kidričeva cesta 43 b t Velenje, Šaleška cesta 1 Supermarketi: Ajdovščina, Vipavska cesta 6 t Bohinjska Bistrica, Trg svobode 1 t Boštanj, Boštanj 80 t Celje - Solidarnost, Iršičeva ulica 2 t Celje - Nova vas Celje, Ulica bratov Vošnjakov 1 t Cerklje, Slovenska cesta 10 t Cerknica, Cesta 4. maja 4 a t Črnomelj, Zadružna cesta 16 t Grosuplje, Brvace 1 A t Idrija, Gregorčičeva ulica 47 t Ilirska Bistrica, Vojkov drevored 28 t Ivančna Gorica, Vodotučine 18 t Kisovec, Borovniško naselje 1 t Koper - Kolodvorska, Kolodvorska cesta 4 t Koper - Krožna, Krožna cesta 1 t Kranj - Kokrica, Cesta na Brdo 5 t Krško, Cesta krških žrtev 132 a t Lenart v Slovenskih goricah, Industrijska ulica 7 t Lendava, Kolodvorska ulica 2 a t Lesce, Rožna dolina 51 t Litija, Ježa 2 c t Ljubljana - Brdo, Cesta na Brdo 19 t Ljubljana - Poljanska/Mesarska, Mesarska cesta 11 t Ljubljana - Fužine, Nove Fužine 33 t Ljubljana - Štepanjsko naselje, Parmska cesta 2 t Ljubljana - Črnuče, Pot k sejmišču 32 t Ljubljana - Slovenčeva, Slovenčeva ulica 23 t Ljubljana - Zaloška, Zaloška cesta 1 t Ljubljana - Parmova, Parmova ulica 51 t Ljubljana - Koseze, Podutiška cesta 30 t Ljubljana - Nove Jarše, Beblerjev trg 2 t Ljutomer, Ulica Ludvika Bratuša 8 t Logatec, Tržaška cesta 3 t Maribor - Jagoda, Ptujska cesta 155 t Medvode, Medvoška cesta 3 t Nova Gorica - Ledine, Rejčeva ulica 22 t Novo mesto II - Novo mesto, Pod Trško goro 83 t Ormož, Ljutomerska cesta 32 b t Pesnica pri Mariboru - Pesnica, Pesnica pri Mariboru 43 B t Petrovče - Levec, Levec 71 A t Portorož - Lucija, Obala 142 t Ptuj - Supermesto Ptuj, Ormoška cesta 30 t Ravne na Koroškem - Ravne, Dobja vas 126 t Slovenska Bistrica, Ljubljanska cesta 36 t Slovenske Konjice, Slomškova ulica 1 a t Šempeter pri Gorici, Ulica Nikole Tesle 10 t Šempeter v Savinjski dolini - Šempeter, Savinjska ulica 2 t Šentjernej, Trubarjeva cesta 44 t Šentjur pri Celju - Šentjur, Kolodvorska ulica 9 t Škofja Loka - Podlubnik, Podlubnik 139 t Šmarje pri Jelšah - Jelša, Obrtniška ulica 11 t Šmartno ob Paki, Šmartno ob Paki 84 c t Tolmin, Na Logu 21 t Trbovlje - HIT Trbovlje, Trg Franca Fakina 2 a t Trebnje, Stari trg 48 t Tržič, Cesta Ste Marie Aux Mines 4 t Velenje - Tržnica Velenje, Kidričeva cesta 45 t Vrhnika, Robova cesta 6 t Zreče, Cesta na Roglo 11 t Žalec, Celjska cesta 7 t Žalec - Žana Žalec, Mestni trg 2 t Železniki, Na kresu 26

Produkcija: Mercator d.d., Dunajska cesta 107, Ljubljana. Vse slike so simbolne. Cene so v EUR z vštetim DDV. Cene veljajo v času akcijske ponudbe le za omejene količine blaga oziroma do razprodaje zalog. Posamezna prodajalna ima v ponudbi akcijske izdelke v obsegu svojega prodajnega sortimenta. Popust, namenjen končnemu potrošniku, velja za običajne količine gospodinjskega nakupa iz zalog prodajnega prostora. Pika popust velja ob nakupu s Pika kartico, pri čemer so do popusta upravičeni vsi imetniki Pika kartice (fizične osebe). Popusti ne veljajo ob nakupu s poslovno Pika kartico. Kupec, ki zahteva izdajo poenostavljenega ali popolnega računa (originalni račun) na naslov, ki ni naslov končnega potrošnika, fizične osebe, tega nakupa ne more poravnati s plačilno-kreditno Pika kartico in ni upravičen do obračuna Pikinih popustov ali do pripisa pik v primeru plačila z gotovino ali drugimi plačilnimi sredstvi. Nekaterim izdelkom iz ponudbe nismo dodatno znižali cene. Izdelki iz akcijske ponudbe so na voljo po akcijskih cenah tudi v spletni trgovini v okviru prodajnega asortimenta. Pridržujemo si pravico do sprememb. Dekoracije na slikah niso vključene v ceno izdelkov, ki so predstavljeni v letaku. Za morebitne napake se opravičujemo in vas prosimo, da nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 2 080. Obiščite našo spletno stran www.mercator.si. in www.facebook.com/Mercator. Maj 2014.

Sosedove novice