Page 1

Sport to the people / Šport ljudem

VODNIK POHODNIŠTVO IN KAMPIRANJE 2011


Pohodništvo Pokrajina je spomladi prava paša za oči. Ozelenela, cvetoča in s svojimi prebivalci še bolj živahna. Narava ostaja vir navdiha, kraj sprostitve, ki ponuja nešteto možnosti za rekreacijo. Sami ali v družbi lahko na vsakem koraku odkrivate skrite jase in poti ter v spremstvu žuborenja potokov, brzic in slapov raziskujete gozdove in doline. Lahko pa se povzpnete nekoliko višje, na še neosvojen vrh ali na tistega, ki ga tako zelo radi redno obhajate in se popolnoma prepustite razgledu pred vami. Za vsakogar nekaj. Izlet v naravo bo zagotovo bolj varen in vam bo še dolgo ostal v lepem spominu, če boste pri tem nadeli udobna in funkcionalna oblačila, ki vas varujejo pred različnimi vremenskimi vplivi, opremo, ki vam olajša raziskovanje narave ter kakovostno obutev, ki bo varovala vaša stopala in vam na poti nudila vso udobje in oporo. V ponudbi prodajaln INTERSPORT boste našli širok izbor kakovostne opreme za pohodništvo in kampiranje za neprecenljive proste ure ali dneve, ki jih boste preživeli v naravi. Nekaj od te smo zbrali v vodniku pred vami. Prelistajte ga in izberite nekaj zase.

Vaša ekipa INTERSPORT INTERSPORT za vsako sezono izbere iz svoje ponudbe izdelke priznanih ali ekskluzivnih blagovnih znamk, ki imajo po našem mnenju najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Te izdelke označimo z INTERSPORT PRIPOROČA in jih po navedeni ceni ponujamo do sezonske razprodaje.

Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu nahrbtnika: Tukaj je nekaj koristnih napotkov za lažjo, predvsem pa pravo, izbiro nahrbtnika. Če imate več vprašanj pa lahko za nasvet vedno povprašate prodajalce v prodajalnah INTERSPORT. • Pokrivalo nahrbtnika s predalom naj nudi prostor za drobnarije, zelo uporaben je tudi dodatni predal na spodnji strani pokrivala za najnujnejše potrebščine. • Nastavljiva dolžina naramnic in pasu po meri uporabnika je pri potovalnih nahrbtnikih nujna. • Anatomsko oblikovane naramnice razbremenijo ramena in razporedijo težo tovora. • Dvoplasten bočni pas omogoči prenos teže in razbremenitev hrbta. • Kakovostno hrbtno oblazinjenje izboljša prileganje nahrbtnika in zaščito hrbta. • Nastavljivo pokrivalo s pokrovom omogoča dodatno povečanje volumna nahrbtnika. • Stranski predali za shranjevanje dodatne prtljage, ki jo pogosto potrebujemo pri roki. • Kompresijski pasovi so za boljšo stabilnost nahrbtnika. • Predal na dnu nahrbtnika je primeren za shranjevanje težjih predmetov, ki so tako tudi bolj dostopni.

2


SISTEMI ZA NOŠENJE McKINLEY Osnova vsakega nahrbtnika je nosilni sistem, ki prenaša težo na telo, hkrati pa služi kot vmesni člen med nahrbtnikom in hrbtom. Razlikujemo med nekaj osnovnimi vrstami nosilnih sistemov, ki pa so pri vsakem proizvajalcu nekoliko drugačni. Dober nosilni sistem je pomemben predvsem pri večjih nahrbtnikih, ki so namenjeni daljšim pohodom in večjim težam. Pri izbiri nahrbtnika je poleg nosilnega zelo pomemben tudi prezračevalni sistem, saj lahko funkcionalna oblačila pridejo do izraza udobno le pri ustreznem zračenju hrbtnega dela, kot tudi, ko imamo oprtan nahrbtnik.

ERGOFLEX VARIO Enostavna namestitev – idealno prileganje uporabnikovemu hrbtu 3 Aluminijaste nosilne palice 4 Anatomsko oblikovani ramenski nosilci 5 Anatomsko oblikovan in prilagojen bočni pas

ERGOFIT Kompresijsko oblikovana pena na zadnji plošči, podprta z dvema dodatnima, izjemno lahkima aluminijastima nosilcema 3 Anatomsko oblikovani ramenski nosilci 4 Anatomsko oblikovan in prilagojen bočni pas

ERGOVENT VARIO Po dolžini nastavljivi ramenski nosilci 3 Mrežica za maksimalno prezračevanje 4 S potegom trakov sistem ERGOVENT omogoči popoln stik nahrbtnika in hrbta 5 Oblazinjen bočni pas

1

1

1

2

2

2

ERGOVENT Mrežica za maksimalno prezračevanje 3 Oblazinjen bočni pas 1

1

2

2

ERGOFLOW Zračna pena z vgrajenim sistemom za kroženje zraka

Kateri nahrbtnik je primeren za posamezne aktivnosti? Da bi izkoristili vse prednosti, ki jih nahrbtnik ponuja, najprej premislite za kakšne namene ga boste uporabljali: • Ko napolnite nahrbtnik za hojo, lahko tehta med 5 in 8 kg. Za vsakodnevno uporabo je izredno pomemben material, iz katerega je nahrbtnik narejen, kakor tudi udobje, ki naj ga nudi. • Nahrbtnik, ki ga uporabljate pri kolesarjenju se mora povsem prilegati vašemu hrbtu (kot bi bil zlepljen s hrbtom). Med vožnjo se ne sme premikati. Prav tako mora biti omogočeno, da s pomočjo trakov zmanjšate velikost nahrbtnika ter s tem stabilizirate njegovo

vsebino. Poleg tega mora omogočati, da se bodo vaše roke, noge in glava (čelada) lahko prosto gibale. • Gorski nahrbtniki za plezanje oziroma plezalne odprave morajo biti ne le udobni, pač pa morajo nuditi tudi visok nivo kontrole. To pomeni, da se med gibanjem ne smejo premikati po hrbtu. V primeru, da boste plezali s pomočjo vrvi ali druge plezalne opreme, mora biti nahrbtnik opremljen tudi s kakovostnimi bočnimi trakovi tako, da ga boste lahko dobro nosili tudi takrat, ko bo zelo naložen.

3


TREKING NAHRBTNIKI McKINLEY Treking nahrbtnik Yukon 85/75/65/55/50 W/45

primeren tudi za daljša potovanja, ki ima novo hitro nastavljivo stabilno hrbtišče ERGOFLEX VARIO. Možnost povečanja prostornine nahrbtnika z nastavljivim pokrivalom z dodatnim žepom za drobnarije (+10 l), vgrajena žepa na bokih, spodnja in zgornja komora, možnost stranskega odpiranja, dodatno oblazinjen pas okoli bokov z žepom na zadrgo, prsni pas, kompresijski pasovi, prostor za vodni meh, pasovi za pritrjevanje dodatne prtljage, možnost pritrditve ležalne podloge in pohodniških palic, prevleka za zaščito pred dežjem.

85 l 75 l 65 l 55 l

129,95 119,95 109,95 99,95 89,95 89,95

50 l W 45 l

McKINLEY Treking nahrbtnik Katmai 40 W/38

z novim torzijsko stabilnim hrbtiščem, naramnicami s prsnim pasom in bočnim pasom ERGOFIT, ki se s svojo anatomsko obliko prilagodijo obliki vašega telesa. Možnost povečanja prostornine z nastavljivim pokrivalom z dodatnim žepom za drobnarije (+8 l), spodnja in zgornja komora, mrežasta stranska žepa za drobnarije in pijačo, podolgovat žep na sprednji strani, prostor za vodni meh, bočni in prsni pas, kompresijski pasovi, možnost odpiranja s sprednje strani, možnost pritrditve pohodniških palic, prevleka za zaščito pred dežjem.

40 l W 38 l

84,95 79,95

McKINLEY Treking nahrbtnik Kenai 75/65/55/50 W/45

prostoren nahrbtnik, primeren za treking in daljša potovanja. Novo hitro nastavljivo stabilno hrbtišče ERGOFLEX VARIO, možnost povečanja prostornine nahrbtnika z nastavljivim pokrivalom z dodatnim žepom za drobnarije (+10 l), stranska žepa na zadrgo, spodnja in zgornja komora, dodatno oblazinjen pas okoli bokov z žepom na zadrgo, prsni pas, prostor za vodni meh, možnost pritrditve ležalne podloge in pohodniških palic.

75 l 65 l 55 l 50 l W 45 l

4

74,95 64,95 59,95 54,95 54,95


DEUTER Treking nahrbtnik Aircontact 60 PRO/55/45/40 SL

nahrbtniki primerni za dolga potovanja, za nošenje večjih količin prtljage, imajo anatomsko oblikovane palice nosilnega dela, ki so vgrajene v hrbtišče in se lahko oblikujejo tako, da se prilagodijo hrbtu, namenjeni moškim in ženskam v posebni SL izvedbi.

60 l PRO 55 l 45 l/40 l

239,95 179,95 159,95

DEUTER AIRCONTACT Leta 1996 je Deuter iznašel in patentiral »Deuter Aircontact System«, ki omogoča lažje prenašanje težjih nahrbtnikov. Zračne blazine Aircontact so narejene iz posebnih – zelo zračnih in lahkih materialov, ki blažijo vsak gib in se lahko nastavijo tako, da se nahrbtnik prilega telesu in da uporabnik najde optimalno pozicijo nahrbtnika. Pena namreč vsebuje zračne celice, zaradi česar je teža manjša, dejstvo, da vsak človekov gib povzroča tako imenovani »pump effect«, pa izboljšuje kroženje zraka. Rezultat tega pa je za približno 15 % manj potenja in do 5 °C manj toplote, ki nastaja med hrbtom in hrbtiščem nahrbtnika, kar je pri dolgotrajni hoji zelo pomembno.

JACK WOLFSKIN Treking nahrbtnik Alpine Trail 40/34 W/30

nova linija lahkih, ožjih in udobnejših nahrbtnikov za planinske pohode. Kombinacija lažjih materialov in zmanjšanih detajlov zagotavljata najnižjo možno težo nahrbtnika. Elastična mrežasta oblazinjenja, priprava za sistem za pitje tekočin, lahko dostopni žepi na pasu in pokrivalo za dež. Sistem dobrega prileganja ASC in maksimalnega zračenja hrbtišča zagotavljata popolno mobilnost in neverjetno zračnost. Dodatki za nošenje pohodniških palic in opreme za led.

40 l 34 l W 30 l

119,95 109,95 99,95 5


POHODNIŠKI NAHRBTNIKI

McKINLEY Pohodniški nahrbtnik Beaver 35/25

z zračnim hrbtiščem ERGOFLOW. Bočni in prsni pas, zgornje pokrivalo z žepom, vgrajena stranska žepa na zadrgo, možnost pritrditve pohodniških palic.

35 l 25 l

24,95 19,95

DEUTER Pohodniški nahrbtnik Futura 50/45/42/38/34 SL/32/30 SL/24 SL/22

nahrbtniki s tehničnim hrbtiščem različnih prostornin, z vsemi možnimi dodatki pa omogočajo uporabo v vseh pojavnih oblikah pohodništva, zelo lahki in izdelani v standardni in SL izvedbi, različni modeli pa imajo tudi različne dodatne prednosti: pokrivala za dež, žepi, trakovi za dodatke, dodatni predelki …

50 l VARIO 45 l VARIO 42 l PRO

159,95 149,95 124,95 109,95

32 l /30 l SL 24 l SL 22 l

99,95 89,95 79,95

38/34 l PRO

DEUTER AIRCOMFORT SYSTEM Hrbtišče je nasploh najpomembnejši del vsakega nahrbtnika. Deuter Aircomfort System je originalen sistem hrbtišča, ki zagotavlja vsestransko prezračevanje in vzdrževanje pravilne oblike oz. napetosti zaščitne mreže. Ledvični pasovi so izdelani iz posebnih laminatov, da omogočajo odlično prileganje in udobno nošenje.

6


McKINLEY Pohodniški nahrbtnik Cougar

McKINLEY Pohodniški nahrbtnik Minto

vsestranski pohodniški nahrbtnik z izredno zračnim in nastavljivim mrežastim hrbtiščem ERGOVENT VARIO. Dva vgrajena stranska žepa, spodnja in zgornja komora, možnost pritrditve pohodniških palic, bočni in prsni pas, kompresijski pasovi, podolgovat žep na sprednji strani, prevleka za zaščito pred dežjem.

manjši pohodniški nahrbtnik z zračnim hrbtiščem ERGOFLOW. Zgornje pokrivalo z žepom, vgrajena stranska žepa, prsni in bočni pas, možnost pritrditve pohodniških palic.

40

20

19,95

79,95

McKINLEY Pohodniški nahrbtnik Discovery 30/28 W

vsestranski pohodniški nahrbtnik z izredno zračnim mrežastim hrbtiščem ERGOVENT, iz posebne kolekcije DISCOVERY. Pokrivalo z dodatnim žepom za drobnarije, dva vgrajena stranska žepa, možnost pritrditve pohodniških palic, bočni in prsni pas, kompresijska pasova, prevleka za zaščito pred dežjem.

49,95

McKINLEY Pohodniški nahrbtnik Discovery 20/20 W

vsestranski nahrbtnik za prosti čas z zračnim hrbtiščem ERGOFLOW. Večji in manjši predal z urejevalnikom za drobnarije, dva stranska mrežasta žepa, prsni pas.

29,95 7


OTROŠKI NAHRBTNIKI

McKINLEY Otroški pohodniški nahrbtnik Otter

McKINLEY Otroški pohodniški nahrbtnik Pakarana

McKINLEY Otroški nahrbtnik Amarillo

otroški pohodniški nahrbtnik z zgornjim pokrivalom z dodatnim žepom za drobnarije, mrežastima stranskima žepoma in prsnim pasom za večjo stabilnost, kompresijska pasova, možnost pritrditve pohodniških palic.

z zgornjim pokrivalom z dodatnim žepom za drobnarije, mrežastima stranskima žepoma, sprednjim predalom na ježka in prsnim pasom za večjo stabilnost.

manjši otroški nahrbtnik za prosti čas, dva večja predala, prsni pas, stranska mrežasta žepa.

24,95

19,95

DEUTER Otroški pohodniški nahrbtnik Junior

DEUTER Otroški nahrbtnik Schmusebär

JACK WOLFSKIN Otroški nahrbtnik Tiny Jack

univerzalni otroški nahrbtniki, kjer že ime Deuter pove vse. Zasnovani tako kot odrasli nahrbtniki.

univerzalni otroški nahrbtniki, kjer že ime Deuter pove vse. Zasnovani tako kot odrasli nahrbtniki.

29,95

29,95

otroški nahrbtnik z otroku prijaznimi lastnostmi in velikostjo, ki so ji kos tudi mlajši (starost 3+), varnostni odsevni elementi, piščalka.

22

18

8

15

8

12

14,95

8

25,95


McKINLEY Otroški pohodniški nahrbtnik Ricky Racoon

McKINLEY Otroški pohodniški nahrbtnik Ricky Racoon

z dvema stranskima žepoma na zadrgo in prsnim pasom za večjo stabilnost.

z dvema stranskima žepoma na zadrgo in prsnim pasom za večjo stabilnost.

12,95

14,95

8

12

9


OTROŠKA NOSILA

DEUTER Otroška nosila Kid Comfort I/II/III

zasnovana tako, da se nošenje ne razlikuje od nošenja pohodniških ali treking nahrbtnikov. To pomeni, da so tehnično izpopolnjena tako v sestavi hrbtišč in naramnic, kot tudi z izbiro lahkih in kakovostnih materialov. Omogočajo pa tudi enostavno ravnanje v primeru morebitnih prilagoditev. Nosila so testirana in odobrena s strani TUV in imajo varnostni certifikat najvišje kategorije

20 l III 18 l II 14 l I

249,95 189,95 159,95

OTROŠKA NOSILA DEUTER Za imenom KID COMFORT se skrivajo pomembne podrobnosti, ki omogočajo očku ali mamici udobno nošenje, malčku pa udobje in razgled z visokega mesta. V letošnji sezoni je novost izboljšan ledvični pas in sistem hrbtišča »VariQuick«, ki je nastavljiv in omogoča lažjo prilagoditev velikosti hrbta. Večje udobje je omogočeno še z nastavitvijo sedeža po višini, kar omogoča uporabo v daljšem časovnem obdobju. Uporabljeni so mehkejši materiali in omogočen stranski dostop do otroškega sedeža.

McKINLEY Nahrbtnik Kiddy +

zagotavlja popolno udobje in varnost za vašega malčka. Trdno ogrodje, nastavljivo in zračno hrbtišče ERGOFLEX VARIO, veliko odlagalnih žepov za dodatna oblačila in drobnarije, dodatno oblazinjen bočni pas, prsni pas, vključen tudi senčnik za zaščito otroka pred premočnim soncem, tritočkovni varnostni pas za otroka.

109,95 10


FUTURA

HIKING

Futura 32 » Hiking Series Recommended & tested by the German Alpine and Ski Guides Association

» ventilated by AirComfort

11


McKINLEY Večnamenski nahrbtnik CRXSS 18/15 W

z zelo zračnim hrbtiščem in naramnicami ERGOFLOW. Prsni pas s piščalko, bočni pas, več predalov za pravilno razporeditev opreme, elastična trakova na bokih za dodatno prtljago, mrežica za pritrditev kolesarske čelade, prostor za vodni meh, odsevniki, prevleka za zaščito pred dežjem.

34,95

McKINLEY Večnamenski nahrbtnik CRXSS

McKINLEY Večnamenski nahrbtnik CRXSS

za kolesarjenje ali pohode v naravo. ERGOFLOW sistem v predelu hrbta omogoča pretok zraka in hitro sušenje. Večji in manjši predal z urejevalnikom za drobnarije, mrežasta bočna žepa, mrežica za pritrditev kolesarske čelade, vgrajena prevleka za zaščito pred dežjem, možnost pritrditve čelade, prostor za vodni meh, prsni in bočni pas, odsevniki za boljšo vidljivost.

z zelo zračnim hrbtiščem in naramnicami ERGOFLOW. Prsni pas s piščalko, bočni pas, več predalov za pravilno razporeditev opreme, elastična trakova na bokih za dodatno prtljago, mrežica za pritrditev kolesarske čelade, prostor za vodni meh, odsevniki, prevleka za zaščito pred dežjem.

VEČNAMENSKI NAHRBTNIKI

28/25 W

12

44

,95

12

34,95

McKINLEY Torbica CRXSS D

McKINLEY Torbica CRXSS S

za okoli pasu, za daljše vzdržljivostne teke in druge aktivnosti. Dva nosilca za plastenki, dva žepa na zadrgo, odsevniki, prostornina 5 l.

za tek, ki si jo pripnemo okoli pas. Žep na zadrgo za shranjevanje drobnarij, nosilec za plastenko, odsevniki, prostornina 1 l.

19,95

9,95

5

1


JACK WOLFSKIN Večnamenski nahrbtnik Moab Jam 28/22/18

lahki pohodniški ali kolesarski nahrbtnik za krajše izlete, možnost pričvrstitve čelade, LED lučke in tlačilke, dobro odsevni dodatki za večjo vidnost in varnost, sistem prileganja ACS TIGHT in maksimalnega zračenja hrbtišča, sistem za nošenje je prilagojen spolu.

28 l 

79,95 

22 l  

69,95 

18 l 

65,95

JACK WOLFSKIN Večnamenska torbica Hip&Sip

priročna, udobna in varna torbica za nošenje okrog pasu z dvema predaloma za shranjevanje denarja, energijskih tablic, ključev itd., ki se zapreta z zadrgo in dvema žepoma za shranjevanje, hiter dostop do steklenic s pijačo.

29,95

DEUTER Kolesarski nahrbtnik Cross Bike

DEUTER Kolesarski nahrbtnik Race EXP Air

DEUTER Kolesarski nahrbtnik Race X Air

nahrbtnik, s katerim se kolesar znajde v vsaki situaciji. Tehnične in oblikovne rešitve omogočajo funkcionalnost in udobje, kar pride do izraza pri vsakem prevoženem kilometru.

udoben kolesarski nahrbtnik s tehničnimi in oblikovnimi rešitvami, ki omogočajo funkcionalnost in udobje v vseh situacijah, kar je pomembno pri vsakem prevoženem kilometru.

54,95

49,95

69,95

DEUTER Večnamenska torbica Pulse I/II

McKINLEY Vodni meh

DEUTER Vodni meh

za kolesarske in pohodniške nahrbtnike, enostavno odpiranje z veliko odprtino, kar olajša čiščenje.

za kolesarske in pohodniške nahrbtnike.

18

Pulse II Pulse I

19 15,95 ,95

15

DEUTER Kolesarski nahrbtnik Race 10

44,95

2,5/2

2,5 l 

14

13

,95 

2 l 

12

,95

3/2/1

3 l  1 l 

34,95  29,95

2 l 

32,95 13


McKINLEY ➊  Travel Organizer

torbica za okoli pasu, dimenzije: 19×16×5 cm.

9,95

➌ ➋

➋  Mini Waist Bag

manjša torbica za okoli pasu, dimenzije: 19×11×6 cm.

8,95 ➌  Money Belt

torbica za okoli pasu, dimenzije: 30×15 cm.

6,95 ➍  Neck Wallet

➎  Cotton Belt Bag

➏  Cotton Neck Pouch

5,95

4,95

4,95

torbica za okoli vratu, dimenzije: 21×14 cm.

torbica za okoli pasu, dimenzije: 41×12 cm.

DEUTER ➊  Escape One

torbica za okoli vratu, dimenzije: 23×15 cm.

torbica za čez ramo.

PotovalnI DODATKI

17,95

14

➋  Neo Belt II

torbica za okoli pasu.

17,95 ➌  Security Holster

torbica za čez ramo in okoli pasu.

13,95

➍  Belt One

torbica za okoli pasu.

9,95 ➎  Security Wallet

JACK WOLFSKIN ➊  Upgrade

torbica za okoli vratu, namenjena nošenju pod obleko.

7,95

torbica za okrog pasu.

29,95 ➋  Secretary

torbica za čez ramo.

15,95 ➌  Phone Box torbica za na pas.

10,95 ➊ ➌ ➍

➍  Coin&Credit denarnica z več predali.

9,95


NAHRBTNIKI ZA PROSTI ČAS

DEUTER Nahrbtnik Gogo

McKINLEY Nahrbtnik Toronto

izredno lahek nahrbtnik za preživljanje prostega časa.

vsestranski nahrbtnik za prosti čas, zračno hrbtišče, dva stranska žepa, žep za drobnarije, prsni pas.

20

39,95

20

19,95

JACK WOLFSKIN Nahrbtnik Perfect Day

JACK WOLFSKIN Nahrbtnik Ancona

McKINLEY Nahrbtnik Vancouver

sistem SNUGGLE UP za nošenje z izjemno širokimi naramnicami, velik predal, sprednji žep za shranjevanje manjših stvari.

Privlačen ženski nahrbtnik za vsakodnevne aktivnosti, sistem SNUGGLE UP v srednjem delu za shranjevanje in dva zamrežena zunanja žepa.

9,95

39,95

29,95

22

13

20

izredno lahek nahrbtnik za preživljanje prostega časa.

15


ŠOTORI McKINLEY Šotor Matuka

za taborjenje in potovanja. Materiali: zunanji šotor: 190T poliester, notranji šotor: zračni poliester, tla: poliester, dodatna poliestrska tla v predprostoru. Vodni stolpec: zunanji šotor: 2.000 mm, tla: 10.000 mm. Lepljeni glavni šivi, zračniki za odlično prezračevanje, vrata na sprednji in zadnji strani, tri zložljive palice iz steklenih vlaken (premera 9,5 /8,5/7,5 mm), jekleni klini, torba za shranjevanje. Teža: 5,9 / 5,3 / 4,6 / 4 kg.

za 5 oseb Aktivno preživljanje prostega časa, kampiranje

99,95 74,95 64,95 54,95

za 4 osebe za 3 osebe za 2 osebi

za 4 osebe

Aktivno preživljanje prostega časa, kampiranje

za 4 osebe Aktivno preživljanje prostega časa, kampiranje

za 3 osebe

McKINLEY Šotor Bamera

za taborjenje. Materiali: zunanji šotor: 190T poliester, notranji šotor: zračni poliester, tla: 210T poliester. Vodni stolpec: zunanji šotor: 3.000 mm, tla: 4.000 mm. Lepljeni glavni šivi, zračniki za odlično prezračevanje, večji predprostor s sprednjim ali stranskim vhodom, tri zložljive palice iz steklenih vlaken premera 8,5 mm, jekleni klini, torba za shranjevanje. Teža: 5,8 / 4,5 kg.

za 4 osebe  16

119,95 

za 3 osebe 

99,95

McKINLEY Šotor Kea

kompakten kupolast šotor za taborjenje in potovanja. Materiali: zunanji šotor: 190T poliester, notranji šotor: zračni poliester, tla: poliester. Vodni stolpec: zunanji šotor: 2.000 mm, tla: 3.000 mm. Lepljeni glavni šivi, zračniki za odlično prezračevanje, delni nadstrešek pri vhodu, dve zložljivi palice iz steklenih vlaken premera 7,5 mm, jekleni klini, torba za shranjevanje. Teža: 3,6 kg.

za 3 osebe

44,95


za 6 oseb

za 4 osebe

Aktivno preživljanje prostega časa, družinsko kampiranje

McKINLEY Družinski šotor Samos

z dvema spalnicama in manjšim sredinskim predprostorom za 6 ali 4 oseb. Materiali: zunanji šotor: 190T poliester, notranji šotor: zračni poliester, tla: poliester, dodatna poliestrska tla v predprostoru. Vodni stolpec: zunanji šotor: 3.000 mm, tla: 10.000 mm. Lepljeni glavni šivi, odličen sistem prezračevanja preko dodatnih oken, manjši nadstrešek pred vhodom, štiri zložljive palice iz steklenih vlaken (premera 11 / 9,5 mm), jekleni klini, torba za shranjevanje. Teža: 13,9 / 11,2 kg.

za 6 oseb 

199,95 

za 4 osebe 

179,95

8 opornih točk, na katere je potrebno biti pozoren pri nakupu ŠOTORA Zunanji šotor: mora biti vodoodporen, trpežen, nuditi zaščito pred UV žarki ter biti odporen na ostale vremenske vplive. Z dodatnimi prevlekami bodo zunanje stene in tla šotora skoraj popolnoma zaščitena pred vodo. Pri izbiri svetujemo previdnost pri PVC in akrilnih oblogah. Te so sicer poceni, vendar se na mrazu hitro strgajo in kasneje ne nudijo več dobre zaščite pred dežjem. Medtem pa poliuretan tudi v mrazu ostane elastičen. Pri šotoru s poliuretansko oblogo/zaščito bodite pozorni na to, da so šivi še dodatno ojačani. Notranji šotor: naj bo iz zračnega poliamida, ki se hitro suši. Vodoodporen material preprečuje nastanek pare-kondenza, ki se

sicer hitro nabere na notranji strani zunanjega šotora. Ogrodje: mora biti stabilno in elastično hkrati. Ob močnih sunkih vetra se mora zgolj ukloniti, ne pa tudi zlomiti. Najboljše je kakovostno ogrodje iz aluminija ali steklenih vlaken z votlim profilom. Šotorska tla: idealna so močna, poliuretansko prevlečena poliamidska tla. Šivi morajo biti prelepljeni. Varnostna pritrditev (v primeru viharja, nevihte): dobri jermeni so iz zelo trpežnega materiala in so pritrjeni neposredno na ogrodje (kanal). Jermene je potrebno nastaviti približno 40 centimetrov nad tlemi. Vhod v notranji šotor: vrata v obliki črke D

so zelo praktična, saj se odpirajo pri strani in se ne dotikajo tal (kjer bi bila moteča in bi se hitro umazala). Široka vrata omogočajo lahek vstop. Namestite tudi mreže za komarje, ki se pritrdijo z notranje strani. Predšotor: sestavljen iz predprostora in prostora za prtljago ali kuhinje. Bodite pozorni, da bo dovolj prostoren, ter bo tudi v deževnem vremenu in ob odprtih vratih ščiti notranjost šotora pred vlago. Tako lahko šotor dobro zračimo. Vhod v zunanji šotor: visok, širok vhod nam omogoča udoben vstop in izstop. Zadrga mora biti vodoodporna in gibljiva. Če so vrata odprta, jih moramo dobro pritrditi.

Aktivno preživljanje prostega časa, družinsko kampiranje

McKINLEY Družinski šotor Veneto

z velikim in visokim notranjim šotorom oz. spalnico in povečanim predprostorom s sprednjim ali stranskim vhodom. Materiali: zunanji šotor: 190T poliester, notranji šotor: zračni poliester, tla: poliester. Vodni stolpec: zunanji šotor: 2.000 mm, tla: 10.000 mm. Lepljeni glavni šivi, zračniki za odlično prezračevanje, tri zložljive palice iz steklenih vlaken premera 9,5 mm, jekleni klini, torba za shranjevanje. Teža: 7,3 kg.

za 4 osebe

139,95 17


McKINLEY Šotor Northlight

Pohodniški, ultralahek

za taborjenje in potovanja, hitro in preprosto sestavljiv. Materiali: zunanji šotor: 190T poliester, notranji šotor: zračni190T najlon ripstop, tla: 210T najlon. Vodni stolpec: zunanji šotor: 3.000 mm, tla: 3.000 mm. Večji predprostor s stranskim vhodom, lepljeni vsi šivi, zračniki za odlično prezračevanje, tri aluminijaste zložljive palice premera 8,5 mm, aluminijasti klini, torba za shranjevanje. Teža: 2,9 kg.

za 2 osebi

139,95

McKINLEY Ultralahki šotor Enduro

Večnamenski, ultralahek

LAHKI ŠOTORI

potovalni šotor, primeren tudi za motoriste. Materiali: zunanji šotor: 280T poliester ripstop, tla: 210T najlon. Vodni stolpec: zunanji šotor: 3.000 mm, tla: 3.000 mm. Lepljeni glavni šivi, zračnik za dobro prezračevanje, dve aluminijasti zložljivi palici premera 8,5 mm, aluminijasti klini, torba za shranjevanje. Teža: 1,3 kg.

za 2 osebi

Aktivno preživljanje prostega časa, ultralahek

McKINLEY Ultralahki šotor One Pole Tent

izredno lahek podolgovat potovalni šotor, primeren tudi za motoriste. Materiali: zunanji šotor: 280T poliester, tla: 210T najlon. Vodni stolpec: zunanji šotor: 3.000 mm, tla: 3.000 mm. Lepljeni glavni šivi, zračnik za dobro prezračevanje, samo ena aluminijasta zložljiva palica premera 8,5 mm, aluminijasti klini, torba za shranjevanje. Teža: 1,0 kg.

za 2 osebi

18

99,95

89,95


Aktivno preživljanje prostega časa, plaža

McKINLEY Šotor Imola

za kampiranje, postavi se samodejno, potrebna je samo še pritrditev na tla. Materiali: zunanji šotor: 190T poliester, tla: poliester. Vodni stolpec: zunanji šotor: 1.500 mm, tla: 2.000 mm. Lepljeni glavni šivi, zračnik za dobro prezračevanje, samo ena zložljiva palica iz steklenih vlaken premera 6 mm, jekleni klini, torba za shranjevanje. Teža: 2,2 kg.

za 2 osebi

39,95

McKINLEY Polšotor Evia

namenjen uporabi na plaži. Dve palici iz steklenih vlaken premera 7,9 mm, jekleni klini, torba za shranjevanje. Dimenzije: 200×150×130/105 cm. Teža: 2,0 kg.

za 2 osebi

24,95

McKINLEY Polšotor Bora Beach

namenjen uporabi na plaži, postavi se samodejno. Dve palici iz steklenih vlaken premera 6 mm, jekleni klini, torba za shranjevanje. Dimenzije: 200×120×90 cm. Teža: 1,1 kg.

za 2 osebi

34,95

McKINLEY Polšotor Bali

namenjen uporabi na plaži. Sprednji del se lahko popolnoma zapre. Dve palici iz steklenih vlaken premera 7,9 mm, jekleni klini, torba za shranjevanje. Dimenzije: 110×250/100×120 cm. Teža: 1,6 kg.

19,95 19


SPALNE VREČE

10 opornih točk, na katere je potrebno biti pozoren pri nakupu SPALNE VREČE

+3

-3

- 19

Temperature test to EN 13537

McKINLEY Spalna vreča Denali Alpine 19

za alpinizem in pohodništvo, primerna tudi za hladnejše razmere. Materiali: zunanjost: 294T najlon / 260T najlon Tactel , podloga: 319T najlon RS, polnilo: TECLOFT Supreme / 1.050 g. Zadrga: dvosmerna YKK, po celotni dolžini. Zgradba: X-SHIELD, zgornji del : dvoplastni, spodnji del: dvoplastni. Velikost: 220×82 cm, največja velikost uporabnika: 195 cm. Teža: 1.850 g.

99,95

+ 13

+ 10

-3

Temperature test to EN 13537

McKINLEY Spalna vreča Enduro Ultralight

za potovanja in kampiranje, polnjena z gosjim puhom, primerna za hladnejše dni. Materiali: zunanjost: 330T najlon RS / 290T poliester, podloga: 296T poliester, polnilo: 90 / 10 gosji puh / 150 g. Zadrga: dvosmerna YKK, skrajšana dolžina. Zgradba: zgornji del: enoplastni, spodnji del: enoplastni. Velikost: 210×80 cm, največja velikost uporabnika: 185 cm. Teža: 520 g.

79,95 20

Dober spanec je nujen, da boste lahko sproščeno in s polni energije doživljali naravo okoli sebe. Glede na namen, lahko v široki ponudbi v prodajalnah INTERSPORT izbirate od lahkih spalnih vreč, vreč v obliki mumije, pa do pravokotnih vreč. Za vsako priložnost, naj bo to uporaba v gorništvu, za potovanja ali preprosto, bivanje na prostem, boste zagotovo našli svojega zvestega sopotnika za sanjske noči pod zvezdami. Da bo spalna vreča kar najbolj odgovarjala vašim zahtevam in namenu uporabe, preberite nekaj koristnih nasvetov. Kapuco je potrebno popolnoma zapreti, da bi se spalna vreča maksimalno ogrela. Čelni greben v kapuci ščiti čelo, nos in lica ter povečuje udobje. Toplotni ovratnik preprečuje uhajanje toplote in vdiranje mrzlega zraka v vrečo, zato ga, če raje spite z odprto kapuco, le položite okrog vratu. Zaključna letev preprečuje, da bi skozi zadrgo prihajal hladen zrak, boljše so debelejše in širše zaključne letve. Zadrga je še bolj koristna, če ni samo dvosmerna, ampak sega do podplatov, saj lahko v tem primeru vrečo razgrnemo in uporabimo tudi kot odejo. Nožni del naj bo dovolj prostoren, da s spodnjim delom nog ne stiskamo polnila. Notranji material naj bo čim lažji, zato priporočamo najlon (poliamid) ali poliester. Zunanji material ščiti pred različnimi zunanjimi vplivi, z impregnacijo in mikrovlakni pa tudi pred kondenzom in drugo vlago. Dolžina vreče naj bo takšna, da z glavo in nogami ne tiščite v polnilo. Izberite raje predolgo kot prekratko. Kroj lahko vpliva na kakovost spanca. Če imate nemiren spanec, raje izberite širšo spalno vrečo, sicer pa so ožje spalne vreče lažje in se hitreje ogrejejo. Zgradba in sestava je še toliko pomembnejša, kadar prenočujete pri nižjih temperaturah. Takrat izberite termokonstrukcijo brez prešitih šivov. Pazite tudi na enakomerno razporeditev polnila.


McKINLEY Otroška spalna vreča Racoon Ext.

spalna vreča, ki se lahko podaljša za 30cm. Materiali: zunanjost: 210T poliester, podloga: poliester / bombaž, polnilo: TECLOFT Compact / 360 g. Zadrga: možnost podaljšanja za 30 cm. Zgradba: zgornji del: enoplastni, spodnji del: enoplastni. Velikost: 150-180 cm x 65 cm, največja velikost uporabnika: 125-160 cm. Teža: 850 g. + 15

+ 12

-0

Temperature test to EN 13537

29,95

McKINLEY Spalna vreča X-Treme Light 600

za pohodništvo, potovanja in kampiranje. Zložena zavzame malo prostora in je primerna za tiste, ki vso prtljago tovorijo. Materiali: zunanjost: 280T najlon RS / 294T najlon, podloga: 255T najlon RS, polnilo: TECLOFT Microlite / 170 g. Zadrga: YKK po celotni dolžini. Zgradba: zgornji del: enoplastni, spodnji del: enoplastni. Velikost: 210×80 cm, največja velikost uporabnika: 187 cm. Teža: 650 g.

54,95

+ 14

+ 10

-3

Temperature test to EN 13537

McKINLEY Spalna vreča Traveller Light 800

za potovanja in kampiranje. Materiali: zunanjost: 190T poliester RS, podloga: 190T poliester, polnilo: TECLOFT Compact / 310g. Zadrga: dvosmerna po celotni dolžini. Zgradba: zgornji del: enoplastni, spodnji del: enoplastni. Velikost: 210×75 cm, največja velikost uporabnika: 185 cm. Teža: 800 g.

34,95

McKINLEY Otroška spalna vreča Ricky Racoon

za kampiranje. Materiali: zunanjost: 210T poliester podloga: poliester / bombaž, polnilo: TECLOFT Compact / 250 g. Zadrga: po celotni dolžini. Zgradba: zgornji del: enoplastni, spodnji del: enoplastni. Velikost: 150×60 cm, največja velikost uporabnika: 125 cm. Teža: 650 g.

24,95

+9

+5

-9

Temperature test to EN 13537

McKINLEY Spalna vreča Discovery

za pohodništvo in kampiranje, primerna tudi za hladnejše kraje. Materiali: zunanjost: 280T najlon RS,podloga: 270T poliester, polnilo: TECLOFT Comfort / 500g. Zadrga: dvosmerna po celotni dolžini. Zgradba: zgornji del: dvoplasten, spodnji del: enoplasten. Velikost: 215×80 cm, največja velikost uporabnika: 190 cm. Teža: 1.000 g.

39

,95

21


+ 10

+5

-7

Temperature test to EN 13537

McKINLEY Spalna vreča Orion

za tiste, ki ljubijo prostornost. Po vsej dolžini enako široka poletna spalna vreča za kampiranje. Materiali: zunanjost: 185T poliester, podloga: poliester / bombaž, polnilo: TECLOFT Compact / 920 g. Zadrga: dvostranska z možnostjo popolnega odpiranja. Zgradba: zgornji del: enoplastni, spodnji del: enosplastni. Velikost: 225×75 cm, največja velikost uporabnika: 195 cm. Teža: 1.550 g.

34,95 +8

+3

-9

Temperature test to EN 13537

McKINLEY Spalna vreča Twilight

po vsej dolžini enako široka spalna vreča za potovanja in kampiranje, tudi v hladnejši dneh.Materiali: zunanjost: 190T poliester RS, podloga: poliester / bombaž , polnilo: TECLOFT Compact / 900 g. Zadrga: dvostranska z možnostjo popolnega odpiranja. Zgradba: zgornji del: enoplastni, spodnji del: enoplastni. Velikost: 225×80 cm, največja velikost uporabnika: 195 cm. Teža: 1.750 g.

49,95 + 15

+ 10

+7

Temperature test to EN 13537

a S l ik

je s

imb

ol

na.

McKINLEY Spalna vreča Tour 200 Comfort

za kampiranje. Materiali: zunanjost: 170T poliester, podloga: poliester, polnilo: poliester Hollow Fibre / 200 g, Zgradba: zgornji del: enoplastni, spodnji del: enoplastni. Velikost: 220×80 cm, največja velikost uporabnika: 195 cm. Teža: 1.200 g.

24,95 + 15

+ 10

+7

Temperature test to EN 13537

S l ik

s a je

imb

ol n

a.

McKINLEY Spalna vreča Tour Junior

za kampiranje. Materiali: zunanjost: 170T poliester, podloga: poliester, polnilo: poliester Hollow Fibre / 200 g, Zgradba: zgornji del: enoplastni, spodnji del: enoplastni. Velikost: 165×70 cm, največja velikost uporabnika: 140 cm. Teža: 800 g.

12,95 22


Samonapihljiva blazina Comfort L 70

z vgrajenim vzglavnikom in dvema trakovoma za lažje zlaganje. Material: 75D poliester. Dimenzije:198×63×7 cm. Teža: 2.310 g.

39,95

Comfort L 100 / L 50

samonapihljiva blazina z dvema trakovoma za lažje zlaganje. Material: 75D poliester. Dimenzije: 198×63×10 / 5 cm. Teža: 2.825 / 1.745 g.

L 100 

59,95 

L 50  

39,95

Discovery Light Air

BLAZINE IN PODLOGE

ergonomično oblikovana in izredno lahka samonapihljiva blazina s priloženo elastiko za lažje shranjevanje, Material: 75D poliester RS. Dimenzije: 183×51×2,5 cm. Teža: 800 g.

39,95 Travel Double L 38

širša samonapihljiva blazina z dvema vgrajenima trakovoma za shranjevanje. Material: 75D najlon RS. Dimenzije: 198×130×3,8 cm. Za dve osebi. Teža: 2600 g.

99,95 Travel L 38 / M 38

samonapihljiva blazina z dvema vgrajenima trakova za shranjevanje. Material: 75D najlon RS. Dimenzije: 198×63×3,8 cm / 183×51×3,8 cm. Teža: 1.470 g / 1.090 g.

L 38 

59,95 

M 38  

49,95

Bone Pillow

Samonapihljivi vzglavnik. Material: 75D poliester. Dimenzije: 39×22 cm. Teža: 135 g.

9,95

Linhai Double / Single

napihljiva blazina za eno ali dve osebi. Material: PVC s kosmačenim zgornjim delom. Dimenzije v napihnjenem stanju: 191×137×22 cm / 185×79×23 cm. Teža: 3,9 / 2,1 kg.

DOUBLE SINGLE

29,95 20,95 23


DODATKI

McKINLEY Stol 3 Leg Stool 2

zložljivi stol na treh nogah. Material: jeklene palice premera 19 mm / sedalni del poliester. Dimenzije: 33×33×46 cm. Teža: 1 kg, zložen v vreči.

8,95

McKINLEY Miza s štirimi stoli Folding Table zložljiva miza s štirimi zložljivimi stoli. V zloženem stanju so stoli skriti v mizi, ki predstavlja tudi kovček za nošenje. Material: Aluminij / sedalni deli poliester. Dimenzije: miza: 120×60×70 cm, stoli: 41×29×34 cm. Teža: 7,6 kg.

69,95

McKINLEY Stol z naslonom za noge Armchair

McKINLEY Stol Armchair IS Logo

24,95

14,95

zložljivi stol z naslonoma za roke in noge ter držalom za pijačo. Material: jeklene palice premera 16 mm / sedalni del poliester. Dimenzije: 141×86×91 cm. Teža: 4,4 kg, zložen v vreči.

24

zložljivi stol z naslonoma za roke in držalom za pijačo. Material: jeklene palice premera 16 mm / sedalni del poliester. Dimenzije: 54×42×90 cm. Teža: 2,6 kg, zložen v vreči.


McKINLEY Nahrbtnik Picnic Backpack Deluxe

piknik nahrbtnik s priborom za 4 osebe. Ima izoliran predal za hrano in pijačo ter odejo za piknik. Dimenzije: 32×20×42 cm. Teža: 2,5 kg.

34,95

McKINLEY Nahrbtnik Picnic Backpack 4

McKINLEY Nahrbtnik Picnic Backpack 2

29

24

piknik nahrbtnik s priborom za 4 osebe. Ima izoliran predal za hrano in pijačo. Dimenzije: 31×21×43 cm. Teža: 2,4 kg.

,95

,95

McKINLEY Hladilna torba Cooler Bag

hladilna torba s trakom za nošenje na rami. Material: zunanjost poliester, notranjost ALU folija z izolacijo. Več velikosti.

XL 35×26×30 cm  

14,95   6,95  

M 27×19×14 cm      

L 29×20×28 cm S 19×14×13 cm

piknik nahrbtnik s priborom za 2 osebi. Ima izoliran predal za hrano in pijačo. Dimenzije: 31×21×43 cm. Teža: 2,3 kg.

9,95 4,95

McKINLEY Odeja za piknik Picnic Rug

material: poliester z nepremočljivo spodnjo stranjo. Dimenzije: 135×120 cm.

9,95

McKINLEY Nahrbtnik Cooler Rucksack

McKINLEY Hladilna torba Iceberg

12,95

32 l

hladilni nahrbtnik. Material: zunanjost poliester, notranjost ALU folija z izolacijo. Dimenzije: 30×20×39 cm. Teža: 2,3 kg.

Hhadilni torba z ročajem. Material: zunanjost polipropilen, notranjost je toplotno izolirana. Dimenzije: 47×32×41 cm / 39×28×38 cm. Teža: 2,4 kg / 1,9 kg.

20 l

29,95 24,95

McKINLEY Otroški stol Policeman / Nurse / Ricky Racoon

zložljivi otroški stol z naslonoma za roke in držalom za pijačo. Material: jeklene palice premera 13 mm / sedalni del poliester. Dimenzije: 41×38×26 cm. Teža: 1,8 kg, zložen v vreči.

14,95 25


McKINLEY Set za kuhanje Family Kit

set posode za kuhanje, 4 posode z ročaji, za 4 osebe. Material: aluminij. Teža: 1,08 kg.

59

,95

McKINLEY Set za kuhanje Deluxe 2 set posode za kampiranje, za 2 osebi. Material: jeklo.

49

,95

McKINLEY Steklenica Discovery

McKINLEY Steklenica Ricky Racoon

12,95

9,95

steklenica z zamaškom na navoj, ki služi tudi kot držalo. Material: aluminij. Velikost: 1,0 l.

26

otroška steklenica z ustnikom s pokrivalom. Material: aluminij. Velikost: 0,6 l.

McKINLEY Zložljiva žlica ali vilica Titanium zložljiva žlica ali vilica. Dimenzije: 160×40 mm. Material: titan.

11,95

McKINLEY Steklenica McK Bottle steklenica z zamaškom na navoj, ki služi tudi kot držalo. Več barv. Material: aluminij. Velikost: 1,0 l ali 0,6 l.

5,95


McKINLEY Svetilka Camping Lamp 3

McKINLEY Svetilka Camping Lamp 2

29,95

19,95

namizna svetilka z 12 LED diodami in kovinskim ohišjem, obešalo, daljinski upravljalnik, priložene baterije 4C. Dimenzije: 230×98×75 mm. Teža: 510 g.

namizna svetilka z LED diodami in plastičnim ohišjem, kovinski ročaj, priložene baterije 3D. Dimenzije: 180×80×78 mm. Teža: 280 g.

McKINLEY Svetilka Headlamp 4

čelna svetilka s plastičnim ohišjem, 1 x Power LED dioda 0,5 W, nastavljiv svetilni snop, svetilnost 25 lumnov, svetilni čas do 7 ur. Teža 100g.

24,95

99,95 McKINLEY Svetilka Handlamp 2

ročna svetilka z aluminijastim ohišjem in gumijastim oprijemom, 3 LED diode v lečah za boljšo svetilnost, priloženi 2AA bateriji. Dimenzije: 169×31×19 mm. Teža: 87 g.

14,95 27


OBLAČILA

McKINLEY Pohodniška shell jakna Northpeak

izredno kakovostna jakna za pohodništvo ali druge aktivnosti, 65 % poliamid, 26 % poliuretan, 9 % elastan, polno raztegljiv zunanji material, membrana Aquamax 10.10 – 10.000 mm vodnega stolpca, 10.000 g/m²/24h zračnega stolpca; moška ali ženska.

149,95

TEHNOLOGIJE McKINLEY

Izdelki, označeni s tem logotipom, nudijo zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi. So odporni na veter in na vodo, hkrati pa tudi izredno zračni. Da lahko pot izhlapeva, mora biti tkanina prepustna za vodno paro. Posebne poliamidne in poliesterske tkanine nudijo zanesljivo zaščito pred vodo in vetrom, hkrati pa so zračne ter odporne na obrabo in nizke temperature.

McKINLEY Pohodniška shell jakna Blackwood

jakna za pohodništvo ali aktivno preživljanje prostega časa, 100 % poliamid, Aquamax 8.8 – 8.000 mm vodnega stolpca, 8.000 g/m²/24h zračnega stolpca, moška ali ženska.

104,95 McKINLEY Ženska pohodniška softshell jakna Bromley jakna za pohodništvo ali aktivno preživljanje prostega časa, 70 % poliamid, 27 % poliuretan, 3 % elastan.

Udobna tkanina za vse letne čase, ki se hitro suši in ohranja obliko. Je trajno elastična in vzdržljiva. Omogoča hitro hlapenje vlage s kože.

Oblačila z zaščito DryPlus CLIMATE DRY odlikuje največja stopnja udobja pri nošenju ter hladna in prijetna telesna klima, ki se vzpostavi zaradi hitrega hlapenja vlage s kože.

To blago ščiti kožo pred škodljivimi UVA in UVB žarki in je prijetno za nošenje. Gostejše tkanje nudi trajno zaščito, ki opravlja svojo funkcijo tudi v mokrem stanju.

28

109,95

McKINLEY Ženska pohodniška shell jakna Alesha

jakna za pohodništvo ali aktivno preživljanje prostega časa, 96 % poliester, 4 % elastan, Aquamax 5.5 – 5.000 mm vodnega stolpca, 5.000 g/m²/24h zračnega stolpca; snemljiva kapuca, zunanja žepa na zadrgo in notranji žep za shranjevanje drobnarij, v dveh barvah.

54,95


McKINLEY Moška softshell jakna Maddox

McKINLEY Ženska softshell jakna Shena

59,95

54,95

softshell jakna za pohodništvo ali vsakodnevne aktivnosti, 96 % poliester, 4 % elastan, 3.000 mm vodnega stolpca, 3.000 g/m²/24h zračnega stolpca.

softshell jakna za pohodništvo ali vsakodnevne aktivnosti, 96 % poliester, 4 % elastan, 3.000 mm vodnega stolpca, 3.000 g/m²/24h zračnega stolpca.

29


McKINLEY Srajca Discovery

tehnična pohodniška srajca, 65% poliester, 35% bombaž, DryPlus.

MOŠKA 

27,95 

ŽENSKA  

24,95

McKINLEY Moška pohodniška maja Alabaster

McKINLEY Pohodniške kratke hlače Discovery

McKINLEY Pohodniške hlače Discovery

19,95

9,95

19,95

maja s kratkimi rokavi, 54 % viskoza, 46 % poliamid.

30

100 % poliamid, DryPlus, moške ali ženske.

100 % poliamid, DryPlus, moške ali ženske.


McKINLEY Moška pohodniška maja Phoenix ali ženska Zarih 66 % viskoza, 28 % bombaž, 4 % elastan, več barv.

MOŠKA 

22,95 

ŽENSKA  

19,95

McKINLEY Pohodniške kapri hlače Discovery 100 % poliamid, moške ali ženske.

McKINLEY Pohodniška maja Edgewood

maja s kratkimi rokavi, 90 % poliamid, 10 % elastan, DryPlus.

MOŠKA ŽENSKA

24,95 22,95

McKINLEY Pohodniške hlače Albany

MOŠKE 

18,95 

ŽENSKE  

16,95

100 % poliamid, DryPlus, raztegljiv material 4-Way Stretch.

MOŠKE 

114,95  109,95

ŽENSKE  

McKINLEY Moška pohodniška maja Triston in ženska Tamia tehnična maja s kratkimi rokavi, 100% poliester, DryPlus.

14,95

McKINLEY Moške pohodniške kratke hlače Malcolm ali ženske Jessi 100 % poliamid, več barv.

29,95 31


McKINLEY Fantovska softshell jakna Midas ali dekliška Elmas

96 % poliester, 4 % elastan, membrana DryPlus za zaščito pred vetrom in večje udobje, zračni stolpec 3.000 g/24h, več barv.

39,95

McKINLEY Fantovska pohodniška maja Nahuel 100 % bombaž, več barv.

9,95

McKINLEY Dekliška pohodniška maja Nayeli 95 % bombaž, 5 % elastan, več barv.

7,95

McKINLEY Otroške pohodniške hlače Albany Jr

94 % poliamid, 6 % elastan, DryPlus in 4-Way Stretch za udobje.

44,95

32


McKINLEY Pohodniške palice Peak

aluminijaste nastavljive pohodniške palice 64-142 cm, kompozitni ročaj, nastavljiv pas, widia konica, teža: 530 g.

24,95 C.A.M.P. Pohodniška čelada Denali

pohodniško-alpinistična čelada. Nastavljiva velikost: 53-61 cm. Teža:369 g.

39,95

C.A.M.P. Pohodniška čelada Rocky Mountain

pohodniško-alpinistična čelada. Nastavljiva velikost: 53-60 cm. Teža:390 g.

29,95 ➊

McKINLEY Sončna očala Cougar lahka in udobna športna očala z gumiranim nanosnikom, 100 % UVA in UVB zaščita.

29,95 ➊  McKINLEY Pohodniške palice Summit

aluminijaste nastavljive pohodniške palice 65-142 cm, udoben plastični ročaj prekrit s peno, udobnejši nastavljivi pas, widia konica, teža: 480 g.

44,95 McKINLEY Sončna očala Kiama

➋  McKINLEY Pohodniške palice Overland

24,95

34,95

izredno lahka in udobna športna očala z gumiranim nanosnikom, 100 % UVA in UVB zaščita.

aluminijaste nastavljive pohodniške palice 66-144 cm, udoben plastični ročaj, udobnejši nastavljivi pas, widia konica, teža: 470 g.

➌  McKINLEY Pohodniške palice Peak Lite

aluminijaste nastavljive pohodniške palice 64-142 cm, udoben plastični ročaj prekrit s peno, udobnejši nastavljivi pas, widia konica, teža: 528 g.

29,95 McKINLEY Sončna očala McKay

➍  McKINLEY Pohodniške palice Trail Jr.

19,95

16,95

izredno lahka in udobna športna očala z gumiranim nanosnikom, 100 % UVA in UVB zaščita, dve barvi.

aluminijaste nastavljive otroškr pohodniške palice 70-106 cm, plastični ročaj, nastavljiv pas, jeklene konica, teža: 380 g.

33


JACK WOLFSKIN Pohodniška jakna Resolution Jacket

izredno trpežna in kakovostna jakna za pohodništvo, plezanje in druge aktivnosti na prostem, primerna tudi za slabše vremenske pogoje, 100 % poliamid, tkanina TEXAPORE 4x4 OXFORD; vodoodporne zadrge, dodatni žepi na rokavih za hiter doseg nujnih potrebščin, poseben sistem zapiranja omogoča kombiniranje z dodatno, notranjo jakno; skrita kapuca z ojačano dežno prevleko, moška ali ženska.

MOŠKA ŽENSKA

JACK WOLFSKIN Pohodniške kratke hlače Rotorua Shorts

udobne in zelo lahke kratke hlače z UV zaščito 100 % poliamid, moške ali ženske.

49,95

klasična srajca iz organskega bombaža, 100 % bombaž, z žepom na prsih, več barv, moška ali ženska.

34

35,95 

JACK WOLFSKIN Pohodniške hlače Activate Pants

hlače za planinske športne podvige, pohajkovanja ali izlete, primerne tudi za aktivnosti pri nižjih temperaturah, 90 % poliamid, 10 % elastan, izredno zračne, odporne na vodo in veter, moške ali ženske.

99,95

JACK WOLFSKIN Pohodniška srajca Hot Chilli

MOŠKA 

179,95 169,95

ŽENSKA  

29,95

JACK WOLFSKIN Pohodniška maja Outline Paw

enobarvna maja iz organskega bombaža, 100 % bombaž, moška ali ženska.

MOŠKA 

29,95 

ŽENSKA  

25,95


ICEPEAK Moška pohodniška vetrovka Marston

100 % poliester, snemljiva kapuca, 10.000 mm zračnega in 5.000 mm vodnega stolpca.

79,95

ICEPEAK Ženska pohodniška jakna Mio

94 % poliester, 6 % elastan, softshell, več barv.

69

,95

ICEPEAK Moške pohodniške hlače Max

100 % poliamid; na veter, vodo in umazanijo odporna tkanina Nano-Q, hitro sušljiv material Quick Dry, snemljive hlačnice na zadrgo, več barv.

49

,95

ICEPEAK Ženske pohodniške hlače Sadie

92 % poliester, 8 % elastan; na veter, vodo in umazanijo odporna tkanina Nano-Q, hitro sušljiv material Quick Dry.

59,95

ICEPEAK Moška pohodniška srajca Murey

ICEPEAK Moške pohodniške kratke hlače Milen

29,95

29,95

ICEPEAK Ženske pohodniške kratke hlače Margit

ICEPEAK Ženska pohodniška maja Maika

90 % poliester, 10 % viskoza, UV zaščita UPF 30+, hitro sušljiv material Quick Dry, zračna mrežica na hrbtu.

100 % poliamid; na veter, vodo in umazanijo odporna tkanina Nano-Q, hitro sušljiv material Quick Dry, več barv.

26,95

100 % poliamid; na veter, vodo in umazanijo odporna tkanina Nano-Q, hitro sušljiv material Quick Dry, več barv.

100 % poliester, več barv.

22,95 35


THE NORTH FACE Pohodniška jakna P-8

100 % poliester, vodoodbojna membrana Hyvent, vodni stolpec 17.000 mm, znotraj mrežica za boljše zračenje, fiksna kapuca, stranska žepa na zadrgo, moška ali ženska.

99

,95

THE NORTH FACE Moška pohodniška srajca Woodpecker 53 % modal, 47 % poliester, z žepom na prednji strani, več barv.

34,95

THE NORTH FACE Pohodniške hlače Convertible Pant

THE NORTH FACE Ženska pohodniška srajca Elba

90 % poliamid, 10 % elastan, stranska žepa in žep na zadnji strani na zadrgo, snemljiv spodnji del hlač, moške ali ženske.

60 % modal, 40 % poliester, z žepom na prednji strani, več barv.

59,95

34,95

36


SALOMON Pohodniška jakna Champel Hoody

vsestranska pohodniška jakna, odlična izbira tudi za prosti čas, 96 % poliester, 4 % elastan, odlična kombinacija funkcionalnosti in stila, na veter in vodo odporna tkanina climaWIND™ SOFTSHELL, moška ali ženska.

144

,95

SALOMON Pohodniške kapri hlače Wayfarer

izredno lahke ¾ pohodniške hlače, 85 % poliamid, 15 % elastan, vložek v podlogi: 100 % poliester, raztegljiv material softshell za udobje na vsakem koraku, moške ali ženske.

67,95

SALOMON Moška pohodniška maja X Tee

SALOMON Ženska pohodniška maja Siam Tee

19,95

17,95

tehnična maja s kratkimi rokavi, 100 % poliester, zračna tkanina actiLITE™.

maja s kratkimi rokavi, 95 % bombaž, 5 % elastan, grafika na sprednjem delu.

MATERIALI SALOMON climaWIND Zračen material z zaščito pred vetrom in vodo. Climawind zagotavlja najboljšo kombinacijo zračnosti in vodo odpornosti s tem pa zagotavlja udobje med aktivnostjo in ščiti pred neprijetnimi vremenskimi pogoji.

actiLITE Ta izjemno zračen in hitro sušeč material je idealen za vse športne aktivnosti. Tehnična vlakna odvajajo vlago stran od telesa in tako zagotavljajo izjemno udobje pri vseh pogojih.

37


SIMPRO d.o.o., Podsvetija 1, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija www.jack-wolfskin.com

AT

38

HOME

OUTDOORS

OBLAČILA

| OBUTEV | OPREMA


TEHNOLOGIJE McKINLEY

POHODNIŠKA OBUTEV VRSTE ČEVLJEV POHODNIŠKI ČEVLJI Uporaba: obsegajo vse od čevljev za dolge sprehode po urejenih poteh v naravi in vsakodnevno uporabo, pa do čevljev za celodnevne pohode po razgibani in hriboviti pokrajini in neurejenih terenih. Vrsta čevlja: nižji modeli imajo zgornji del iz usnja in sintetičnega materiala ter dobro blažen podplat, ki nudi tudi dober oprijem; lahki pohodniški čevlji, ki so primerni za bolj razgibane terene, pa nekoliko povišan predel okoli gležnja, za boljšo oporo gležnja in posledično stopala, ter rahlo močnejši podplat. Vodonepropustna membrana Aquamax omogoča uporabo v vseh vremenskih pogojih. GORSKI ČEVLJI Uporaba: obsegajo vse od čevljev za celodnevno hojo po urejenih terenih, za kamnite predele izven urejenih poti ter do čevljev za hojo v gore. Vrsta čevlja: v primerjavi z lahkimi pohodniškimi čevlji, imajo ti močnejši in bolj stabilen (in običajno usnjen) zgornji del in tako nudijo gležnju še boljšo oporo. Čevlji so delno blaženi, podplat mora biti predvsem močan, da bi zagotovili kar najbolj varno hojo. Membrana Aquamax zagoavlja hitro sušenje, zato so ti čevlji primerni tudi za trekinge.

VZDRŽEVANJE Le s trajni negovanjem bodo do izraza prišle vse funkcionalne lastnosti čevlja. S pomočjo čiste vode odstranite vso umazanijo in pustite, da se čevlji posušijo – nikoli jih ne sušite s pomočjo radiatorja ali neposredno na soncu, saj se mokro usnje hitro segreje in posledično razpoka. Suho usnje negujte z voskom, npr. voskom McKINLEY Shoe-Proof. Nubuk z uporabo sredstev za vzdrževanje čevljev sicer izgubi svojo zrnato površino ter postane temnejši in bolj gladek na dotik, vendar le tako lahko zagotovite daljšo življenjsko dobo čevlja.

Membrana AQUAMAX nudi zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi. Izdelki so odporni na vodo in veter ter izredno zračni. Vsi šivi so lepljeni. Membrana AQUAMAX omogoča lažjo regulacijo telesne temperature med telesnim naporom in vas ohranja suhe v vseh vremenskih razmerah.

Zgornjo površino zaščitite z razpršilom za impregnacijo, ki bo čevlje še dodatno zaščitilo pred vodo in drugimi vremenskimi vplivi.

PRI NAKUPU OBUTVE BODITE POZORNI NA: Prostor za prste: prsti morajo imeti dovolj prostora zgoraj, ob straneh in spredaj. V prodajalni se sprehodite po neravni površini navzdol in se obvezno postavite na prste. Tudi sedaj se vaši prsti ne smejo nikjer dotakniti čevlja. Gumijasti sprednji del ščiti pred drgnjenjem. Podplat: čevlji za pohodništvo potrebujejo oprijemljiv podplat z nazobčanim profilom. Stopnja blaženja in togost podplata se razlikuje glede na teren uporabe. Za razliko od gorskih čevljev, ki imajo nekoliko trši podplat, so pohodniški bolj blaženi in fleksibilni. Zaščitni rob: gumijasta prevleka ščiti spodnji del čevlja pred vlago in obrabo zaradi kamenja in drgnjenja.

Gre za izredno tanek prekrivni sloj tkanine, ki je (da lahko pot izhlapeva) prepusten za vodno paro. Posebne poliamidne in poliesterske tkanine nudijo zanesljivo zaščito pred vodo in vetrom, hkrati pa so zračne in odporne na obrabo in nizke temperature.

Membrana DryPlus je odporna na vodo, veter in izredno zračna. Med telesnim naporom uravnava telesno temperaturo in jo prilagaja različnim klimatskim razmeram. Med aktivnostjo vas tako ohranja suhe in zagotavlja veliko mero udobja.

Zavezovanje: služi regulaciji čevlja. Pri tem pazite na rezervo - da boste lahko čevelj po potrebi zategnili ali razrahljali. Pri trših čevljih izboljšate držo, če si med potjo po nekaj minutah čevelj zategnete. Drža pete: Peta ne sme drseti niti horizontalno niti vertikalno, sicer lahko kasneje nastanejo otekline ali otiščanci. Pod takimi pogoji pa noga hitreje »klecne«. Za dosego dobrega položaja pete je potrebno trde čevlje dobro uhoditi. Volumen: notranji volumen čevlja vpliva na udobnost nošenja. Preozki čevlji pritiskajo in preprečujejo cirkulacijo krvi, zato lahko noga zaspi. Če je čevelj preširok, ne drži noge in ta zdrsava. Opora: za dobro stabilnost noge mora čevelj nuditi zadostno oporo, hkrati pa »oporni« del čevlja preprečuje vdor vode in umazanije v notranjost čevlja. Za strmejši in kamnit teren potrebujemo boljšo oporo, za uhojene, lažje poti pa so primerni nizki modeli čevljev (večnamenski čevlji).

Izredno kakovostna guma Vibram® ustvari podplat, ki zagotavlja najvišjo raven učinkovitosti in najboljše možno trenje med stičnimi površinami pri vsaki dejavnosti. Izdelki iz gume Vibram® so trpežni, nudijo dober oprijem in potrebno stabilnost.

Visoko kakovosten podplat je s svojo posebno sestavo gume zelo robusten in odporen na odrgnine. Zagotavlja najboljši oprijem in vzdržljivost na vseh gorskih poteh.

39


McKINLEY Pohodniški čevlji Rimrock 2 zelo kakovosten in trpežen visok pohodniški čevelj z ojačano konico, vodoodbojna membrana Aquamax, podplat Vibram, moški ali ženski.

89,95

McKINLEY Pohodniški čevlji Cordova 2 AQX

kakovosten in trpežen visok pohodniški čevelj za pohodniške ture in prosti čas, vodoodbojna membrana Aquamax, podplat Vibram, moški ali ženski.

79,95

McKINLEY Pohodniški čevlji Kodiak 2 AQX

McKINLEY Pohodniški čevlji Cisco AQX

69,95

59,95

visok pohodniški čevelj, zgoraj usnje in vodoodbojna membrana Aquamax, podplat Vibram, moški ali ženski.

nizek pohodniški čevelj za prosti čas ali manj zahtevne pohodniške ture, vodoodbojna membrana Aquamax, podplat Contagrip, moški ali ženski.

McKINLEY Otroški pohodniški čevlji Grizzly Jr.

McKINLEY Otroški pohodniški čevlji Cordova Jr. AQX

McKINLEY Otroški pohodniški čevlji Cisco Jr. AQX

44,95

39,95

29,95

visok pohodniški čevelj za prosti čas ali pohodniške ture, vodoodbojna membrana Aquamax, fantovski ali dekliški.

40

kakovosten in trpežen visok pohodniški čevelj za prosti čas ali manj zahtevne pohodniške ture, vodoodbojna membrana Aquamax, fantovski ali dekliški.

nizek pohodniški čevelj za prosti čas ali manj zahtevne pohodniške ture, vodoodbojna membrana Aquamax, fantovski ali dekliški.


41


ŠASIJE SALOMON Šasije so Salomonova posebnost in prav tako tudi glavna prednost pred drugimi pohodniškimi čevlji. Šasije so prilagojene vsakemu modelu posebej in zagotavljajo potrebno stabilnost, torzijsko oporo in izjemno majhno težo.

SALOMON Pohodniški čevlji Discovery GTX®

4D ŠASIJA: izjemna stabilnost, torzijska odpornost in zaščita stopala za zahtevne skalnate terene. Kombinacija blaženja in majhne teže pa olajšata korak tudi na nekoliko manj zahtevnih terenih.

pohodniški čevelj, ki navdihuje na vseh terenih! Prenovljen podplat Contagrip™, majhna teža in izjemno prileganje vas bodo navdušili. Zaščita za prste za dodatno udobje in usnje za dolgo življenjsko dobo. Moški ali ženski.

119

,95

3D ŠASIJA: nizek profil, poudarek na stabilnosti in zaščiti stopala so glavne lastnosti 3D+ šasije. Čevlji s to šasijo nudijo izjemno oporo na zahtevnih terenih, za blaženje pa skrbi pena ENERGY CELL 2, ki se nahaja v sprednjem delu čevlja.

SALOMON Pohodniški čevlji Cosmic 4D GTX®

čevlji, ki združujejo lahkotnost tekaške obutve in stabilnost ter robustnost pohodniškega čevlja. Jedro čevlja predstavlja 4D šasija™, podplat Contagrip™ pa ob majhni teži zagotavlja izvrsten oprijem in obstojnost čevlja, moški ali ženski.

199

,95

42

SALOMON Pohodniški čevlji Comet 3D GTX®

srednje visok čevelj za najzahtevnejše terene! Osnovo čevlja predstavlja 3D šasija™, ki ob izredno majhni teži zagotavlja vso potrebno stabilnost, podplat Contagrip™ nudi odličen oprijem in tako preprečuje zdrsavanje, moški ali ženski.

159,95


JACK WOLFSKIN Pohodniški čevlji Trailrider Texapore

JACK WOLFSKIN Pohodniški čevlji Mountain Attack Texapore

99,95

99,95

SALOMON Pohodniški čevlji Exode Low

SALOMON Pohodniški čevlji Escort Low

119,95

74,95

vsestranski, srednje visoki pohodniški čevlji, ki vzpostavljajo ravnotežje med stabilnostjo in posameznikovimi anatomskimi značilnostmi pri hoji na vseh podlagah, kombinacija zračnoprepustne membrane TEXAPORE 02 in velurja v zgornjem delu čevlja ter visokozračne in vodoneprepustne notranje membrane TEXAPORE O2 za vso udobje in zaščito, posebna oblika podplata TRACTION za blaženje pritiskov po celotni površini stopala, moški ali ženski.

lahki in udobni treking čevlji, primerni tako za lažje kot težje pohodniške ture in prosti čas, odličen oprijem celotnega stopala, v celoti izdelani iz membrane Gore-Tex®, moški ali ženski.

lahki, športni nizki pohodniški čevlji, izdelani iz semiša in zračne membrane. Membrana TEXAPORE O3 (20.000 mm, 30.000 g/m2 /24h) nudi učinkovito zaščito pred vdorom vode, antibakterijsko obdelana podloga CIRCULINER PLUS, udoben, po celotni dolžini stopala blažen podplat TRAILLOCK, snemljiv notranji vložek z dvema posebnima blažilcema, moški ali ženski.

lahki in udobni treking čevlji za raznovrstne aktivnosti na prostem, podplat Contagrip™ zagotavlja odličen oprijem in stabilnost, usnje Nubuk pa potrebno mehkobo in zaščito, moški ali ženski.

43


MERREL Pohodniški čevlji Maipo Waterpro

lahek, udoben in zračen čevelj za pohodništvo, ki je zaradi izredne zračnosti primeren tudi za aktivnosti na mokrih terenih, podplat Vibram, ki ne pušča sledi, moški ali ženski.

84,95

MERRELL Pohodniški čevlji Moab Ventilator

lahek in zračen pohodniški čevelj za hojo, lažje pohodniške ture ali prosti čas, blaženje Air Cushion, podplat Vibram, moški ali ženski.

69,95

MERREL Otroški pohodniški čevlji Waterpro Z-Rap Kids trpežen in zračen otroški čevelj, primeren za prosti čas in aktivnosti na mokrih terenih, zapenjanje s sprimnim trakom, fantovski ali dekliški.

54,95 44


Outventure srce in duša Merrella Kadar si želite biti športno aktivni v naravi, obutev Merrell z veseljem sledi vaši veliki želji po pustolovščini. Čevelj MERRELL Refuge sledi vašemu gibanju in hkrati premaguje težak teren z vrhunsko učinkovitostjo in vzdržljivo zgradbo.

ReFUGE PrO VENTIlAtOR

Vsestranski športni čevlji za vse, ki želijo visoko tehnološko udobne in stabilne čevlje. Primerni so za hojo, gorski tek, gorsko kolesarjenje in sprehode. Material: Nubuk usnje in tekstilna mrežica. Merrellova zračna blazina Air Cushion® blaži proti udarcem v peti. Anatomsko nožno ležišče Ortholite®, EVA, Aegis®, Vibram® podplat. Moški model, barva: 50977

Športno obutev in obutev za prosti čas zastopa SPORT AGENT, d.o.o. | www.sport-agent.net | info@sportagent.si

45


TEVA Sandali Torin

sandali za šport in prosti čas s prilagodljivim paskom v gležnju za optimalen oprijem stopala. Antibakterijska prevleka, vmesni podplat EVA ter Shoc Pad v petnem delu za blaženje. Vzdržljiva guma za dober oprijem in daljšo življenjsko dobo, moški ali ženski.

49,95

McKINLEY Sandali San Juan

sandali za prosti čas ali hojo po razgibanem terenu, zapiranje s sprimnim trakom, zgoraj tekstil, podplat iz nedrseče gume, moški ali ženski.

34,95

McKINLEY Ženski sandali Bahamas

sandali za prosti čas ali hojo po razgibanem terenu, zapiranje s sprimnim trakom, zgoraj kombinacija tekstila in umetnega materiala, antibakterijska prevleka ter vzdržljiva guma za dober oprijem.

34,95

McKINLEY Otroški sandali Joik Jr

McKINLEY Otroški sandali Promy Infant 3

27,95

16,95

sandali za prosti čas ali hojo po razgibanem terenu, zapiranje s sprimnim trakom, podplat iz nedrseče gume.

46

sandali za prosti čas, zgoraj umetno usnje in tekstil, podplat iz gume, zapiranje s sprimnim trakom, fantovski ali dekliški.


KEEN Sandali Newport H2

trpežen in udoben sandal, primeren za različne aktivnosti (tudi v vodi), pralni poliestrski trakovi so podloženi z neoprenom in antibakterijsko obdelani, enostavno zapenjanje z nastavljivo elastiko, anatomsko oblikovan notranji vložek EVA, antibakterijsko obdelan z zaščito »Aegis Microbe Shield«, ki preprečuje razvoj bakterij in neprijetnega vonja, za blaženje skrbi stisnjena sredica iz pene EVA, gumijasti podplat za dober oprijem, ki ne pušča barve, ojačan s patentirano zaščito za prste, moški ali otroški.

MOŠKI 

94,95 

OTR. 25-39 

49,95 

OTR. 21-24  

34,95

KEEN Sandali Kanyon

odprt udoben pohodni sandal z zaščito za prste, uporaben za aktivnosti na suhem in v vodi, pralni poliestrski trakovi so podloženi z neoprenom in antibakterijsko obdelani, enostavno zapenjanje z nastavljivo elastiko, notranji del podplata iz komprimirane pene EVA je anatomsko oblikovan in blaži udarce pri hoji, podplat iz gume, ki ne pušča sledi, moški ali otroški.

MOŠKI 

79,95 

OTR. 25-39 

44,95 

OTR. 21-24  

34,95

KEEN Sandali Whisper

ženski obliki noge prilagojen pohodniški sandal za udobno in varno gibanje na suhem in v vodi, pralni poliestrski trakovi, podloženi z neoprenom in antibakterijsko obdelani, enostavno zapenjanje z nastavljivo elastiko, anatomsko oblikovan notranji vložek EVA je antibakterijsko obdelan z zaščito Aegis Microbe Shield, ki preprečuje razvoj bakterij, stisnjena sredica iz pene EVA za blaženje, gumijasti podplat za dober oprijem, ki ne pušča barve, ženski ali otroški.

ŽENSKI 

79,95 

OTR. 25-39 

44,95 

OTR. 21-24  

34,95


www.mckinley.eu

Za popolne užitke v naravi so potrebne zgolj malenkosti:

oprema, oblačila in obutev McKINLEY. Kdor enkrat odkrije svobodo narave, je noče več pogrešati. Da boste brezskrbno uživali na poti, je tukaj široka McKINLEY– jeva ponudba opreme, oblačil in obutve za pohodništvo in kampiranje, s katerimi bo vaše doživetje v naravi popolnejše, ob tem pa se boste počutili kot doma.

Obiščite prodajalne INTERSPORT! Prodajalne v MERCATOR centrih: INTERSPORT LJUBLJANA C. ljubljanske brigade 33, tel.: 030 992 201 INTERSPORT MC DOMŽALE Cesta talcev 4, tel.: 01 721 89 46 INTERSPORT KAMNIK Kovinarska 36, tel.: 01 830 87 90 INTERSPORT MURSKA SOBOTA Plese 1, tel.: 02 530 08 26 INTERSPORT SLOVENJ GRADEC Ronkova 4a, tel.: 02 881 29 58 INTERSPORT MARIBOR Tržaška c. 14, tel.: 02 333 52 42 INTERSPORT MARIBOR – POBREŽJE Puhova ulica 1, tel.: 02 421 40 90 INTERSPORT PTUJ Ormoška cesta 30, tel.: 02 749 53 10 INTERSPORT MC CELJE Opekarniška 9, tel.: 03 426 80 32 INTERSPORT VELENJE Šaleška 1, tel.: 03 426 49 11 INTERSPORT JESENICE Spodnji plavž 5, tel.: 04 583 39 62 INTERSPORT KRANJ C. Staneta Žagarja 69, tel.: 04 201 98 35

INTERSPORT KRANJ – SAVSKI OTOK Stara cesta 25, tel.: 04 201 98 63 INTERSPORT ŠKOFJA LOKA Kidričeva c. 43 b, tel.: 04 511 01 27 INTERSPORT KOPER Dolinska c. 1a, tel.: 05 662 69 35 INTERSPORT POSTOJNA Tržaška c. 59, tel.: 05 721 47 24 INTERSPORT NOVA GORICA Industrijska 6, tel.: 05 334 33 34 INTERSPORT NOVO MESTO Podbevškova 4, tel.: 07 393 02 08

INTERSPORT ŽALEC Mestni trg 2, tel.: 03 713 45 37 INTERSPORT AJDOVŠČINA Vipavska c. 6, tel.: 05 364 48 28 INTERSPORT IDRIJA Gregorčičeva 47, tel.: 05 373 48 97 INTERSPORT TOLMIN Trg maršala Tita 12, tel.: 05 381 90 28 INTERSPORT NOVO MESTO – BTC Ljubljanska c. 27, tel.: 07 331 63 62 INTERSPORT KRŠKO CKŽ 132/A, tel.: 07 488 06 82

Franšizne prodajalne: INTERSPORT SEVNICA Dolenji Boštanj 60a, tel.: 07 816 33 28

Prodajalne v trgovskih centrih: INTERSPORT LJUBLJANA – RUDNIK Jurčkova c. 223, tel.: 030 992 203 INTERSPORT MEDVODE Medvoška c. 3, tel.: 01 362 50 26 INTERSPORT GROSUPLJE Brvace 1a, tel.: 01 788 86 71 INTERSPORT KOČEVJE Trg zbora odposlancev 20, tel.: 01 893 85 38 INTERSPORT VRHNIKA Robova c. 6, tel.: 01 750 67 70

Samostojne prodajalne: INTERSPORT LJUBLJANA – ŠUBIČEVA Šubičeva 2, tel.: 01 242 77 57 INTERSPORT KRANJSKA GORA Borovška 92, tel.: 04 583 45 70 INTERSPORT PORTOROŽ Obala 14b, tel.: 05 671 67 15

Za morebitne napake v tisku se vam opravičujemo in vas prosimo, da se obrnete na nas (tel. 04 256 84 52). Vsi artikli niso na voljo v vseh prodajalnah. Nekatere slike so simbolne. Cene so informativne. Pridržujemo si pravico do spremembe cen v naših pospeševalno-prodajnih akcijah. Cene so v evrih.

Sport to the people / Šport ljudem INTERSPORT ISI, d.o.o. Cesta na Okroglo 3, 4202 Naklo Produkcija: Studio DTS Tisk: Simpro d.o.o. Naklada: 20.000 izvodov

www.intersport.si

Intersport Vodnik Pohodništvo in kampiranje  

VODNIK POHODNIŠTVO IN KAMPIRANJE 2011 Sport to the people / Šport ljudem INTERSPORT za vsako sezono izbere iz svoje ponudbe izdelke priznani...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you