Page 1

“Simple. Powerful. Gear.”

hyperwear.meijers.com


“Simple. Powerful. Gear.” SandBell® De gepatenteerde SandBell ® van Hyperwear is het meest veelzijdige en functionele trainingsgewicht op de markt. De SandBell ® - gemaakt van rekbaar neopreen - is onder meer een kruising tussen een dumbell, barbell, medicine ball, grip bag, slam ball, gliding disk en kettlebell. Het gebruik van neopreen maakt het vastpakken van de SandBell ® eenvoudig, terwijl het sterk genoeg is om mee te slammen en geschikt is voor zeer intensief gebruik. De dynamiek van het zand zorgt ervoor dat workouts met de SandBell ® zeer effectief zijn - meer spiervezels worden gerekruteerd in een kortere tijd. Het gewicht met bijbehorende kleurcode is afgebeeld op de SandBell ® en varieert van 1 - 23 kg (2 – 50 lbs).

SandBells® in elke gewichtsklasse: rood

1 kg - 2 lbs

geel

2 kg - 4 lbs

groen

3 kg - 6 lbs

blauw

3,5 kg - 8 lbs

indigo

4,5 kg - 10 lbs

paars

5,5 kg - 12 lbs

indigo

7 kg - 15 lbs

blauw

9 kg - 20 lbs

groen

11 kg - 25 lbs

geel

14 kg - 30 lbs

rood

18 kg - 40 lbs

zwart

23 kg - 50 lbs

SteelBell ® De SteelBell ® is de grotere en meer robuuste versie van de SandBell ®. Met een dikkere rand, dikkere laag neopreen en een sterkere core behoudt de SteelBell ® de veilige en dynamische eigenschappen van de SandBell ®, maar heeft wel een gewichtsrange van 2,3-91 kg (5-200 lbs). Een ander belangrijk verschil tussen de SteelBell ® en de SandBell ® is het gewicht ten opzichte van de omvang. Een SteelBell ® van 70 kg (150 lbs) heeft dezelfde grootte als een SandBell ® van 23 kg (50 lbs).

hyperwear.meijers.com


SandBellÂŽ Gepatenteerd design zorgt ervoor dat hand-, pols-, en armkracht bij elke oefening wordt getraind.

De dynamiek van het zand daagt het lichaam extra uit op het gebied van stabiliteit en coĂśrdinatie. Explosieve swings en snatches kunnen veilig worden uitgevoerd.

Zacht genoeg om op je voet te laten vallen zonder risico op blessures.

Met zand of leeg geleverd. Zonder zand bespaart verzendkosten.

Neoprene rand zorgt voor een sterke en duurzame SandBell ÂŽ.

hyperwear.meijers.com


SandRope™ De SandRope™ - een neopreen hoes gevuld met zand dat zich in de hoes kan verplaatsen - geeft je alle voordelen van high intensity battle rope training, maar neemt minder ruimte in beslag, heeft geen ankerpunt nodig én geeft een veel grotere variëteit in oefeningen! Dit zorgt ervoor dat het lichaam extra wordt uitgedaagd op het gebied van stabiliteit en coördinatie. Waar een standaard heavy battle rope een lengte van 15 - 20 m in beslag neemt, is de SandRope™ met een lengte van slechts 3 m ideaal voor kleinere ruimtes! Hyperwear’s SandRopes™ zijn gevuld met 14 kg zand, vergelijkbaar met het gewicht van een standaard rope van 15 m en Ø 35 mm. De flexibele neopreen hoes van de SandRope™ met Ø 50 mm creëert een stevige en comfortabele grip voor de handen, zonder dat er vervelende vezels los laten zoals bij traditionele battle ropes.

hyperwear.meijers.com


SandRope™ Meer resultaat in minder tijd!

Perfect voor kleinere ruimtes; gewicht: 14 kg – lengte: 3 m.

Dynamiek van het zand zorgt voor meer instabiliteit.

Stevige en comfortabele neopreen hoes.

Meer variëteit in oefeningen.

hyperwear.meijers.com


Hyper Vest Pro® Hyper Vest ® PRO van Hyperwear is een revolutionair type gewichtsvest bedoeld voor het creëren van extra weerstand tijdens bewegingen. Deze extra weerstand zorgt ervoor dat trainingsresultaten enorm zullen toenemen, meer resultaat in minder tijd! Een uniek kenmerk van het Hyper Vest is het gepatenteerde control system. Dit zorgt ervoor dat de extra massa van het vest evenredig verdeeld is en dat het vest strak en comfortabel om het bovenlichaam zit. Tevens is het vest in horizontale richting elastisch, wat het mogelijk maakt vrij en ongehinderd te ademen terwijl het gewicht op de plaats blijft. De V-vorm rondom de nek, de korte taille, de ruime armsgaten en het gebruik van ademend materiaal zorgen voor een comfortabele pasvorm en volledige bewegingsvrijheid in alle richtingen. Hyper Vest ® PRO is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL (5 – 30 kg) en wordt inclusief gewichten geleverd. Gebruik het Hyper Vest tijdens sportspecifieke trainingen, fitnesstrainingen of gewoon tijdens dagelijkse activiteiten. U zult merken dat het dragen van het Hyper Vest een positief effect zal hebben op onder meer gewichtsverlies, revalidatie, fitness, sportprestaties en de algehele gezondheid.

hyperwear.meijers.com


Hyper Vest ProÂŽ

Elastisch koord voor een easy fit en perfecte pasvorm.

Gepatenteerd, ademend materiaal zorgt voor een strakke en comfortabele pasvorm.

Elastische eigenschappen voor volledige bewegingsvrijheid.

Elk vakje kan tot 2 gewichtjes dragen.

Verkrijgbaar in S t/m XXL (5 – 30 kg).

Sterke rits, makkelijk aan- en uit te trekken.

hyperwear.meijers.com


Producten & Accessoires Hyperwear SandBell ® De SandBell®, een kruising tussen onder meer een medicine ball, barbell, grip bag, slam ball en kettlebell, is gemaakt van rekbaar neopreen en gevuld met zand. Verkrijgbaar in verschillende gewichten, variërend van 1–23 kg (2–50 lbs). Leverbaar met en zonder zand. Hyperwear SteelBell ® De SteelBell®, heeft met een dikkere rand, dikkere laag neopreen en een sterker ventiel dezelfde veilige eigenschappen als de SandBell®. Gevuld met staalkorrels en verkrijgbaar in gewichten variërend van 2,5–91 kg (5-200 lbs). Hyperwear SandRope™ Een revolutionaire battle rope, gemaakt van neopreen en gevuld met 14 kg zand. De SandRope™ heeft een lengte van 3 meter en wordt geleverd inclusief zand en anker.

Hyper Vest ® PRO Een uniek en comfortabel gewichtsvest met een perfecte pasvorm. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en in gewichten variërend van 5–30 kg.

Hyperwear SandBell ® DVD´s Er zijn verscheidene DVD’s verkrijgbaar gericht op onder meer cardio, strength, full body workout of simpele basic exercises met de SandBell® en de SteelBell®.

Hyper Vest ® PRO Booster Pack 35 Extra gewichtjes voor het Hyper Vest met een totaal gewicht van 2,5 kg (5 lbs).

Meijers Fit & Gezond - Kokkelertstraat 6 - 6116 AR Roosteren-NL Tel. +31(0)46 4496100 - info@meijers.com - www.meijers.com

Hyperwear Folder Nederlands  
Hyperwear Folder Nederlands