Page 37

/ naturli / tema jul

Oppustet af maden? Fed og tung mad kan smage dejligt, men også lande hårdt og danne mange ubehagelige følger. En af måderne, hvorpå du kan undgå at ligne en middagsgæst med pludselig opstået graviditet, er, at sørge for at få bitterstoffer nok i kosten. De sætter nemlig gang i fordøjelsesorganerne, så også tung mad kan blive omsat i et fornuftigt tempo. De velkendte originale A. Vogel Boldocynara friskplantepræparater – fås både som dråber og tabletter – leverer bitterstoffer og kan tages efter et måltidet, når du har brug for hjælp. Der er næsten garanteret flad mave. Find Boldocynara i din helsekost til vejl. pris kr. 122,95 og 199,95 for henholdsvis 50 og 100 ml.

Fiberrig jul En af grundene til, at maven går i stå i julen, er manglen på effektive fibre. Det hele bliver let meget fedt og sødt, men ikke meget for maven at arbejde ordentligt med. Fibre har mange positive effekter på kroppen, selvom de ikke optages. De hjælper kroppen med at komme af med sagerne, men tager også ekstra sager med sig – f.eks. brugt kolesterol. Skallin er loppefrøskaller, der medvirker til at bevare et normalt tarmsystem, fremme passagen gennem tarmene og bidrager til at kontrollere blodets kolesterolniveau. Du kan bruge de fordøjelsesfremmende loppefrøskaller til flere formål – hvis det er til normalisering af mave-tarmfunktionen, indtager du det blot i et glas vand. Derudover kan det bruges til bagning, hvor det udover at tilføje fibre, også hjælper bagværket med at holde på fugten. Find Skallin i løs vægt samt i kapsler, som er lette at have med sig. I helsekostforretninger fås Skallin og Loppefrøskaller i løs vægt fra vejl. pris kr. 69,95-104,95 (efter vægt) og i kapsler til vejl. pris kr. 149,95 kr.

Kender du det gamle råd ... Med tørret frugt ved forstoppelse? Og ja, endnu engang er der tale om et godt gammelt husråd, som vi stadig kan benytte os af. Frugt & Fiber er en let måde at indtage udvalgte tørrede frugter, der virker skånsomt og effektivt på en forstoppet tarm. Rabarber, figen og tamarind er valgt for deres egenskaber for netop fordøjelsen, og modsat andre afføringsmidler tager fordøjelsen ikke skade eller vænner sig til hjælpen, så problemet bliver vedvarende. Frugt & Fiber virker i løbet af otte timer og indtages sammen med rigeligt vand for en optimal virkning. Du kan vælge mellem tabletter og tyggetern. Find Frugt & Fiber som enten tabletter til vejl. pris kr. 129,- eller tyggeterninger til kr. 139,75 i din helsekost.

37

Naturli-2018-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2018-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin