Turtlecare - sortiment

Page 1

Var med på resan mot ett

Alkohol & Etanolfritt samhälle

Upptäck kraften bakom Turtlecare Defeat


Sport & Fritid Vår skodesinfektionsspray är den ultimata lösningen för att hålla dina skor fria från bakterier och dålig lukt. Med en alkoholfri formula är det skonsamt för dina skor samtidigt som det ger en kraftfull rengöring. Denna spray är utformad för att effektivt avlägsna dålig lukt från både fötter och skor samtidigt som den dödar 99,9% av bakterierna som orsakar dålig lukt. Dessutom lämnar den ingen kladdig eller klibbig yta på dina skor efter användning. Så håll dina skor fräscha och bakteriefria med vår skodesinfektionsspray - en enkel och effektiv lösning för att ta bort dålig lukt och hålla dina fötter friska och glada.


Fastighet & Lokalvård Skapa en trygg och hälsosam miljö för ditt företag eller fastighet med vår innovativa desinfektionslösning. Vi förstår vikten av att skapa en ren och säker atmosfär, och vår produkt är skräddarsydd för att möta dina behov. Med vår lösning blir desinfektion enklare och mer kostnadseffektivt. Den kan användas på olika ytor och i vattensystem för att säkerställa fullständig täckning och effektiv desinfektion. Oavsett om det är för fastigheter, kontorsbyggnader, hotell eller vattensystem, är vår hypoklorsyralösning anpassningsbar och kan användas för olika applikationer. Den ger en överlägsen desinfektionsprestanda över olika områden.

Fler hållbara produkter hittar du på www.turtlecare.se


Marin Vår produkt är baserad på hypoklorsyra vilket är en högeffektiv lösning för rening av vattentankar och andra liknande ytor. Hypoklorsyra är en naturlig kemisk förening som har visat sig vara mycket effektiv mot bakterier, virus och andra mikroorganismer. Denna lösning är speciellt utformad för att rena och desinficera vattentankar, rörledningar och andra system som används för att lagra eller transportera vatten. Kombinera gärna med vår ytdesinfektion.


Camping Vår produkt är baserad på hypoklorsyra vilket är en högeffektiv lösning för rening av vattentankar och andra liknande ytor. Hypoklorsyra är en naturlig kemisk förening som har visat sig vara mycket effektiv mot bakterier, virus och andra mikroorganismer. Denna lösning är speciellt utformad för att rena och desinficera vattentankar, rörledningar och andra system som används för att lagra eller transportera vatten. Kombinera gärna med vår ytdesinfektion.

Fler hållbara produkter hittar du på www.turtlecare.se


Fordon & Interiör Vår skodesinfektionsspray är den ultimata lösningen för att hålla dina skor fria från bakterier och dålig lukt. Med en alkoholfri formula är det skonsamt för dina skor samtidigt som det ger en kraftfull rengöring. Denna spray är utformad för att effektivt avlägsna dålig lukt från både fötter och skor samtidigt som den dödar 99,9% av bakterierna som orsakar dålig lukt. Dessutom lämnar den ingen kladdig eller klibbig yta på dina skor efter användning. Så håll dina skor fräscha och bakteriefria med vår skodesinfektionsspray - en enkel och effektiv lösning för att ta bort dålig lukt och hålla dina fötter friska och glada.


Utrustning & Arbetskläder Skapa en trygg och hälsosam miljö för ditt företag eller fastighet med vår innovativa desinfektionslösning. Vi förstår vikten av att skapa en ren och säker atmosfär, och vår produkt är skräddarsydd för att möta dina behov. Med vår lösning blir desinfektion enklare och mer kostnadseffektivt. Den kan användas på olika ytor och i vattensystem för att säkerställa fullständig täckning och effektiv desinfektion. Oavsett om det är för fastigheter, kontorsbyggnader, hotell eller vattensystem, är vår hypoklorsyralösning anpassningsbar och kan användas för olika applikationer. Den ger en överlägsen desinfektionsprestanda över olika områden.

Fler hållbara produkter hittar du på www.turtlecare.se


Skönhet & Hälsa Vår alkoholfria desinfektion är en kraftfull lösning som är tillverkad helt och hållet av naturliga ingredienser. Den är skonsam mot huden samtidigt som den effektivt desinficerar och renar kroppen och ansiktet utan att torka ut eller göra skada. Dessa alkoholfria desinfektions produkter är perfekta för att använda hemma i sin dagliga hudvårdsrutin, på jobbet eller på resan eftersom den inte har någon stark lukt eller irriterande effekt på huden. Våra produkter är lätta att använda och säkra att hantera.


Vatten & Pool Med vårt kraftfulla desinfektionsmedel för vatten och pool behöver du aldrig oroa dig för bakterier och mikrober som lurar i vattnet. Vår hypoklorsyra-baserade formula är vetenskapligt utformad för att eliminera 99,9% av alla skadliga organismer, vilket ger dig en kristallklar och hygienisk simmiljö varje gång. Glöm ineffektiva alternativ – vårt desinfektionsmedel är det bästa valet för att säkerställa en hälsosam och säker poolupplevelse för dig och dina gäster. Med dess snabba verkan och långvariga skydd kan du njuta av ditt vatten utan att behöva oroa dig för smitta eller orenheter.

Fler hållbara produkter hittar du på www.turtlecare.se


Frukt & Grönsaker För friskare och längre hållbara frukter och grönsaker, välj vår innovativa spray! Med vår formula förlänger du inte bara deras hållbarhet utan desinficerar dem också effektivt. Ge dina livsmedel den omsorg de förtjänar och njut av färskheten längre med vår spray. Praktisk och effektiv – det perfekta tillskottet för ditt kök!


Stall & Hästvård Skapa en trygg och hälsosam miljö för ditt företag eller fastighet med vår innovativa desinfektionslösning. Vi förstår vikten av att skapa en ren och säker atmosfär, och vår produkt är skräddarsydd för att möta dina behov. Med vår lösning blir desinfektion enklare och mer kostnadseffektivt. Den kan användas på olika ytor och i vattensystem för att säkerställa fullständig täckning och effektiv desinfektion. Oavsett om det är för fastigheter, kontorsbyggnader, hotell eller vattensystem, är vår hypoklorsyralösning anpassningsbar och kan användas för olika applikationer. Den ger en överlägsen desinfektionsprestanda över olika områden.

Utforska hela vårt hästprogram


Djur & Veterinär Vår alkoholfria desinfektion är en kraftfull lösning som är tillverkad helt och hållet av naturliga ingredienser. Den är skonsam mot huden samtidigt som den effektivt desinficerar och renar kroppen och ansiktet utan att torka ut eller göra skada. Dessa alkoholfria desinfektions produkter är perfekta för att använda hemma i sin dagliga hudvårdsrutin, på jobbet eller på resan eftersom den inte har någon stark lukt eller irriterande effekt på huden. Våra produkter är lätta att använda och säkra att hantera.


Ett med naturen

Från från ✓Alkohol ✓Gifter ✓ Varningstexter

Kraften bakom Turtlecare Defeat Våra produkter är producerat med ett neutral PH-värde vilket gör att den passerar enkelt in i bakterier-cellen. Väl inuti, förstör de bakterierna, virus eller sporer, och eliminerar infektionskällan. Roten till dåligt lukt försvinner

Enbart naturliga ämnen Processen som skapar Turtlecare Defeat desinfektionsmedel kallas elektrolys, vilket är en form av elektrokemi. Desinfektion helt utan skadliga kemikalier och som testats i laboratorier med bevisad virus och bakteriedödande effekt.

Utklassar traditionella desinfektionsmedel Rengöring och eliminering av bakterier i vår omgivning har aldrig varit viktigare.


www.turlecare.se


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.