__MAIN_TEXT__

Page 1

Statig wonen op het mooiste plekje van Vroondaal Pagina 2

Kantoorgebouw transformeert in 56 appartementen Pagina 3

Het belang van een aankoopmakelaar Pagina 4

Exclusief vastgoed krijgt wereldwijde aandacht Pagina 5

Klassiek wonen met het comfort van vandaag Pagina 6

Dichter bij zee wonen is onmogelijk

Light Living werpt nieuw licht op het kustleven Makelaarsgroep met meer dan 40 jaar ervaring

Wonen begint bij Nelisse Nelisse Makelaarsgroep is er al meer dan 40 jaar voor de woningzoeker en huisverkoper. Dat kan u niet zijn ontgaan. Ons kantoor heeft uitvoerig teruggekeken op onze prachtige ervaringen in de woningmarkt. Met al onze kennis en kunde hebben wij aan de wieg mogen staan van vele woonavonturen. Want wonen begint bij Nelisse.

Het uitzicht op de zee die elke dag anders is. Dan weer rustig, dan weer wild. Het licht dat steeds weer een ander spel speelt met het water. Vogels en surfers die zich laten leiden door de wind. De lucht die strakblauw of dreigend grijs is. En alles ertussenin. Al die elementen komen samen in Light Living. Een nieuwbouwproject van de hand van Kondor Wessels Vastgoed en OZ architects, op de locatie van het kantoorgebouw van Rijkswaterstaat aan de Vuurtorenweg 35-37 te Scheveningen.

Ongekende woonlocatie aan de kust Light Living komt naast de vuurtoren aan de Scheveningse boulevard. Vanuit hier kunt u de zee bijna aanraken. De woonlocatie is ongekend, dat geldt ook voor de sfeer en indeling van het project. Alle duurzame materialen en te gebruiken kleuren staan in teken van ontspanning. Het kustleven komt hier echt binnen. Zo kan in de shared space elke bewoner van uitzicht op zee genieten, ongeacht welk van de 69 appartementen die ook betrekt. De ambitie is om in 2020 te starten met dit project dat het bijzondere leven aan de kust

zoveel eer aan doet. Uw geduld zal worden beloond! Masterplan Scheveningen-kust Het ontwerp van Light Living sluit naadloos aan bij het DNA van de Scheveningse kust. Dat wil zeggen: krachtig en stoer, passend bij de haven. Maar ook: licht en luxe, het typische vakantiegevoel aan zee. Het ontwerp gaat ook perfect op in het Masterplan Scheveningen-kust, waarin de gehele kustplaats een metamorfose ondergaat. Kijk voor ‘the making of’ op pagina 8.

Van woning vinden tot kopen Ons kantoor is er voor mensen die een woning zoeken. Voordat zij een sleutel in de voordeur van hun nieuwe woning kunnen steken, is er veel aan voorafgegaan. Waar wilt u wonen? Hoe ziet uw ideale woning eruit? Wat is de waarde van zo’n woning? Welke juridische valkuilen zitten erachter? Hoe gaat u de onderhandelingen in? Wij staan huiskopers bij tijdens alle spannende facetten. Dat het aankoopproces nogal eens onderschat wordt en welke zaken wij daarin voor de klant doen, leest u op pagina 4. Van taxaties tot verkoop Naast onze aankoopbegeleiding helpen onze ervaren makelaars andere klanten juist bij de verkoop van hun woning. Waar wij bij het aankopen gaan voor de laagste prijs, onderhandelen wij bij de verkoop voor de hoogste prijs. En uiteraard met de beste voorwaarden voor de partij die wij adviseren. Een makelaar is nooit onpartijdig en behartigt altijd de

belangen van óf de aankoper óf de verkoper. Wij onderhandelen bij aankoop, maken woningen onweerstaanbaar tijdens de verkoop en wij zijn er ook voor zakelijke opdrachtgevers. In de ontwikkelfase van een project denken wij mee met de opdrachtgever om het plan zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de toekomstige bewoners. Door onze ervaring in wonen zijn wij van toegevoegde waarde tijdens de (her) ontwikkeling van vastgoedprojecten. Particulieren, bedrijven en investeerders helpen wij verder. Na meer dan 40 jaar kunnen wij wel zeggen: wonen begint bij Nelisse.

(advertentie)

Wonen begint bij Nelisse! NELISSE.NL


2 Park Warande

Statig wonen op het mooiste plekje van Vroondaal

PARK WARANDE VROONDAAL

Onderdeel van de nieuwe lommerijke woonwijk Vroondaal is Park Warande. Dit bijzondere project dankt zijn naam aan de warandes: besloten jachtterreinen van de adel. Van jagen is geen spoor meer, maar de 52 exclusieve woningen van Park Warande vertonen wel gelijkenissen met de statige villa’s van weleer. Nieuwbouw met een vleugje aristocratie.

30 exclusieve herenhuizen In Park Warande vindt u 30 exclusieve herenhuizen. Door de gevarieerde architectuur met bijzondere details is bijna geen woning hetzelfde. En achter de gevel biedt de indeling voldoende vrijheid om het huis helemaal eigen te maken. Maar wat alle herenhuizen gemeen hebben zijn de hoge plafonds, grote raampartijen met veel licht en openslaande deuren naar de riante tuin.

22 luxe villa’s Ook bij de 20 geschakelde luxe villa’s en de 2 vrijstaande villa’s variëren de verschijningsvorm en indeling enorm. Zo kunt u kiezen voor een villa met een beukmaat van 6 meter of een extra brede uitvoering van 6,60 meter. Sommige villa’s zijn standaard uitgerust met een veranda en/of garage en de opties waarmee u uw villa nóg fraaier maakt zijn eindeloos. Welke villa ook bij u past: u kiest altijd voor luxe, licht en ruimte.

column Vraag naar nieuwbouw in Haagse regio is groot Ondanks dat het aanbod in de Haagse regio terugloopt, neemt de vraag naar woningen nog steeds toe. De stad blijft trekken en men herkent steeds meer de kwaliteiten van nieuwbouw: duurzaam, weinig onderhoud, groot comfort. Opvallend zijn de ouderen die naar Den Haag en omgeving trekken om bijvoorbeeld dicht bij hun kinderen en kleinkinderen te wonen. Zij laten vaak een groot huis elders achter en zoeken hier een comfortabel en ruim appartement. De grootste groep woningzoekenden bestaat uit starters en kopers of huurders in het middensegment. Zij zijn belangrijk voor de stad, maar kunnen moeilijk een passende woning vinden. Voor startende young professionals liggen de prijzen vaak te hoog en voor nieuwe eengezinswoningen is in de stad nauwelijks ruimte beschikbaar.

Er zijn nog altijd voldoende kansen die wonen in de Haagse regio mogelijk maken. Nelisse heeft daar oog voor en wil die kansen graag laten zien. In deze krant vindt u dan ook de pareltjes in alle schaarste. Bijzondere projecten – van betaalbaar appartement tot villa, van 50 vierkante meter tot honderden. U ziet: of u nu start of doorstroomt, koopt of huurt: wonen begint bij Nelisse!

Nicole Vrolijk Directeur Nelisse Makelaarsgroep

Energiezuinig wonen Wonen in Park Warande is gasloos wonen. Een luchtwarmtepomp zorgt voor warm water en vloerverwarming. Deze installatie maakt het aangenaam koel in de zomer, maar ook heerlijk warm in de winter. Zonnepanelen op het dak wekken elektriciteit op voor uw uitstekend geïsoleerde woning. Alles staat hier in het teken van comfortabel en toch energiezuinig leven.

Te koop: herenhuizen en luxe villa’s Woonoppervlakte: circa 166 tot 192 m2 Prijzen: herenhuizen vanaf € 411.060,- v.o.n. villa’s vanaf € 459.055,- v.o.n. (op basis van erfpachtcanon).

In opdracht van Kieboom & Van Wezel en Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

www.parkwarandevroondaal.nl

Dé monumentenmarktplaats van Nederland Nationaal Monumenten Portaal Nelisse is een door de NMO (Nationale Monumentenorganisatie) geaccrediteerde Erfgoedmakelaar en geselecteerd als NMo-Monumentenmakelaar. Ons aanbod plaatsen wij op website van het Nationaal Monumentenportaal (NMp). Met deze site wil de NMo monumenten toegankelijk maken voor het publiek. NMp moet de monumentenmarktplaats van Nederland te worden. Het is de plek waar iedereen altijd terecht kan voor: - monumenten die te koop of te huur zijn - overnachtings-, en evenementenlocaties in monumenten - activiteiten in en rondom monumenten en - praktische tips voor eigenaren Weten hoe dit portaal kan bijdragen aan de succesvolle verkoop van uw huis? Neem gerust contact met ons op.


3 Heerlijk wonen in Bernardus Voorburg

Kantoorgebouw transformeert in 56 appartementen

BERNARDUS VOORBURG Binnenkort in verkoop: 56 appartementen Aantal kamers: 2-kamer loftappartementen Woonoppervlakte: circa 55 tot 98 m2 Prijsindicatie: vanaf € 250.000,- v.o.n. In opdracht van DKVG Corbulo B.V.

Aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg wordt hard gewerkt om een kantoorgebouw te transformeren tot woongebouw. Een vooral praktisch gebouw verandert in een warm en sfeervol pand met 56 prachtige appartementen. Dezelfde toplocatie, een heel andere bestemming.

Ideale ruimte voor één- of tweepersoonshuishoudens Het voormalige kantoorgebouw krijgt als woonlocatie de naam Bernardus mee. In dit compleet omgetoverde complex komen 56 loftappartementen, variërend van zo’n 55 tot 98 m2. Deze appartementen zijn dus ideaal voor één- of tweepersoonshuishoudens. Balkons en terrassen met veel groen zorgen voor extra leefruimte.

Nelisse doet mee aan pilot verduurzaming koopwoningen Het dienstenpakket van de NVM makelaar is continu in ontwikkeling. Zo gaan wij als Nelisse Makelaarsgroep de komende maanden weer wat extra’s aan onze dienstverlening toevoegen. De NVM start namelijk met een pilotproject op het vlak van de verduurzaming van koopwoningen. Wij zijn één van de deelnemende makelaarskantoren.

Verduurzamingsadvies We zien dat steeds meer consumenten vragen stellen over de verduurzamingsmogelijkheden van koopwoningen. De NVM heeft de handschoen opgepakt en daarom tezamen met een tweetal partners - SamenGroen voor de software en Reimarkt voor de uitvoering - een adviestool ontwikkeld waarbij op basis van de woningkenmerken die wij als makelaar opnemen een eerste verduurzamingsadvies wordt opgesteld.

Concrete verduurzamingsmaatregelen In dit advies staat aangegeven welke mogelijke stappen er ondernomen kunnen worden om de woning stapsgewijs te verbeteren. In het rapport zijn ook direct een aantal concrete maatregelen voorzien van een eerste kostenindicatie door Reimarkt. Het advies kunnen wij dan aan de verkoopdocumentatie toevoegen. Potentiële kopers worden hiermee direct en laagdrempelig op weg geholpen in hun eerste verduurzamingsstappen.

Warme uitstraling én duurzame oplossingen Dankzij het gebruik van hout en natuursteen krijgt Bernardus een warme uitstraling. Het lichte stucwerk en de afwisseling tussen ramen en hout zorgen ervoor dat er van de oorspronkelijke bestemming niets meer te zien valt. Dit is echt een plek om prettig te leven! Dat wordt benadrukt door de duurzame oplossingen van Bernardus. Hier kookt u gasloos, levert een warmtepomp duur-

Ook voor kopers De adviestool is daarnaast ook beschikbaar voor kopers. Zij kunnen van ons een eigen login krijgen om in de tool aan de slag te gaan. Het eerste advies en het bijbehorende verduurzamingspakket zijn gebaseerd op de gegevens van de woning en het energie verbruik (gas/elektra) van een gemiddeld gezin. Kopers kunnen dan ook zelf een advies op maat maken dat aansluit bij de persoonlijke situatie en wensen. Ook dit advies kan met Reimarkt worden besproken en indien gewenst door hen worden uitgevoerd. Centrale rol makelaar De pilot is er op gericht om consumenten optimaal te faciliteren door verschillende ketenpartners efficiënter samen te laten werken. Als makelaar zien wij dat wij hier een centrale en adviserende rol in kunnen spelen. Wilt u meer informatie over verduurzaming van uw woning? Neemt u dan gerust contact met ons op.

zaam comfort en profiteert u van zonnecollectoren op een groen dak. Veelzijdig Voorburg Om de hoek van Bernardus vindt u het gezellige winkelcentrum De Julianabaan, met alles wat u nodig heeft. Uw winkelhart kunt u ook ophalen in de Herenstraat in het Huygenskwartier. In dit authentieke deel van Voorburg vindt u ook de zaterdagmarkt en gezellige terrasjes om

Collegiaal met Doen Makelaars

www.bernardusapartments.nl

even bij te komen. Liever wandelen in het groen? In de buurt liggen het Boerenbos, het Juliana-Bernhardpark en het Noteboompark om even heerlijk tot rust te komen. Een avondje cultuur oplepelen kunt u doen in het zeer nabijgelegen Theater Ludens. Vanuit Bernardus bent u ook zo in het centrum van Den Haag.

Een oud gebouw nieuw leven inblazen vraagt om een makelaar met een lange adem

Met meer dan 40 jaar ervaring is Nelisse ook voor zakelijke opdrachtgevers de ideale makelaar. Of het nu gaat om een nieuwe ontwikkeling of herontwikkeling: door vanaf het begin mee te kijken door de ogen van de uiteindelijke bewoner vinden wij het juiste publiek voor elk project.

Wonen begint bij Nelisse!


4 Luxe appartementen en penthouses in ZuidHaven

De Zuid is zinderend wonen aan zee

Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen wordt een bijzondere nieuwe wijk van zo’n 400 woningen gebouwd: De Zuid. Vlakbij de duinen van het Zuiderstrand en de gezellige haven. De 60 unieke appartementen van het tweede deelplan ZuidHaven zijn nu in verkoop.

Duurzaam wonen naar wens Aan de Houtrustweg en de kade van de Derde Haven biedt het karakteristieke ZuidHaven ruimte aan 60 appartementen. Met verschillende woningtypes, variërend van 88 m2 tot maar liefst 222 m2. De prachtig afgewerkte appartementen beschikken over een buitenruimte en de royale raampartijen zorgen voor veel licht in huis. Wonen in de ZuidHaven is duurzaam wonen. Bodemwarmte zorgt voor warm water en ook uitstekende isolatie en vloerverwarming bieden milieuvrien-

De levendige haven, het rustige Zuiderstrand, het bruisende Noorderstrand: het is allemaal binnen handbereik. delijk comfort. In de ondergrondse garage beschikt u over een eigen parkeerplaats. U ziet: aan alles is gedacht. Altijd iets te doen Rond de levendige haven vindt u terrasjes en restaurants voor een gezel-

lige lunch, borrel of dinner.. Lekker uitwaaien kunt u op het rustige Zuiderstrand. Op het bruisende Noorderstrand vindt u bijvoorbeeld De Pier, de diverse strandrestaurants en het Kurhaus. Wandelen of fietsen is ideaal door de duinen of in het nabijgelegen Westduinpark. En wat dacht u van de vele tradities die Scheveningen rijk is? De Nieuwjaarsduik, Vlaggetjesdag, North Sea Regatta: op Scheveningen is altijd iets te doen. En vanuit uw appartement heeft u het allemaal binnen handbereik.

ZUIDHAVEN SCHEVENINGEN Te koop: appartementen en penthouse Aantal kamers: 3- en 4-kamerappartementen Woonoppervlakte: circa 88 tot 222 m2 Prijzen: € 490.000,- tot 1.500.000,- v.o.n.

In opdracht van MRP Development en VORM Ontwikkeling Collegiaal met Frisia Makelaars

www.dezuid.nl

Veel mensen onderschatten het kopen van een woning

Het belang van een aankoopmakelaar Negentig procent van de huisverkopers schakelt een makelaar in om zijn of haar woning te verkopen. Bij het kopen van een woning ligt dat percentage veel lager. Terwijl de hulp van de aankoopmakelaar veel gedoe, tijd én geld bespaart. Ook Nelisse treedt op als aankoopmakelaar. Tot grote tevredenheid van haar klanten. Wensen en mogelijkheden Bij uw zoektocht naar een woning komt meer kijken dan alléén een onderhandeling of een taxatie. Allereerst is het belangrijk te weten wat uw woonwensen en uw financiële mogelijkheden zijn. Wellicht moet u ook uw huidige woning nog verkopen. Heeft u een woning gezien die u aanspreekt? Uw aankoopmakelaar

gaat graag mee tijdens de bezichtiging. Hij bekijkt het huis met andere ogen en let vooral op de bouwkundige staat van de woning en eventuele gebreken. Meest gunstige prijs en voorwaarden Voor de aankoopmakelaar is het zaak om de gewenste woning tegen een zo laag mogelijke prijs van eigenaar te laten wisselen. Daarbij gaat het niet alleen om de laagste prijs, maar ook om de meest gunstige voorwaarden voor de kopende partij. De makelaar bepaalt de waarde en de bouwkundige staat van de woning, controleert alle juridische aspecten en voert de onderhandelingen. Hij houdt uw woonwensen scherp in de gaten, zodat u geen overhaaste beslissingen neemt waar u later spijt van krijgt.

Een aankoopmakelaar: • • • • • •

behartigt alleen de belangen van de aankopende partij kent de woning en de waarde ervan voert de onderhandelingen zorgt dat u niet te veel betaalt is niet emotioneel betrokken en behoudt de rust zorgt voor de juridische en administratieve afhandeling

Tevreden klant aan het woord: “Een nieuwe woning kopen vanuit het oosten van het land naar Den Haag is een hele stap, maar dankzij de zeer prettige en professionele medewerking van Nelisse Makelaars is dat bijzonder goed verlopen. Tijdens de zoektocht en onderhandelingen zakelijk en zonder stress blijven werken is een gave! Ook op de achtergrond was de samenwerking met de kantoormedewerkers steeds heel snel en duidelijk. Kortom Nelisse Makelaarsgroep in Den Haag is een echte aanrader!

Klanten beoordelen onze aankoopservice met een


Hypotheken met Aandacht

De financiering die bij u en uw nieuwbouwwoning past Het financieren van uw droomhuis luistert nauw. Helemaal als het om nieuwbouw gaat. Laat dat nu juist het specialisme zijn van Jan Augustinus, erkend Hypotheekadviseur bij Aandacht Hypotheken en Verzekeringen, een zelfstandige dochteronderneming van Nelisse Makelaarsgroep.

Wat is het voordeel van een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor t.o.v. bijvoorbeeld een bank of verzekeraar? “Een adviseur bij een bank kan alleen eigen producten adviseren en daarin bemiddelen. Een onafhankelijke adviseur kan producten van elke hypotheekverstrekker vergelijken en zo de juiste voorleggen. Wat voor iemand de beste hypotheek is, hangt af van de persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al eerder een hypotheek gehad, wil je dat het maandbedrag gelijk blijft of langzaam afneemt? Door onze onafhankelijke positie kunnen we een hypotheek op maat verzorgen. Van alle aanbieders. Een hypotheek die nu én later bij de klant past.”

Wat is Aandacht Hypotheken en Verzekeringen? “Aandacht Hypotheken en Verzekeringen is er voor advies, bemiddeling en afsluiten van een hypotheek met alle bijbehorende producten. Denk aan woonlastenverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Ons kantoor is gespecialiseerd in nieuwbouw. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komen er andere dingen kijken dan bij een ‘bestaand huis’. Door onze ervaring in financiering van nieuwbouwwoningen kunnen wij in heldere taal begrippen als bouwrente, renteverlies en overbruggingsfinanciering uitleggen. Ook nemen we de klant mee in welke kosten er tijdens de bouwperiode zoal zijn en welke hypotheekconstructie hier een goed antwoord op kan zijn.”

Welke kosten kom je tegen tijdens een nieuwbouwproject? “In tegenstelling tot bestaande bouw komen er bij een nieuwbouwwoning kosten kijken voordat de klant in het huis kan gaan wonen. Zo zijn er bijvoorbeeld al kosten als er alleen nog maar sprake is van grond en er dus nog geen paal is geslagen. We hanteren twee begrippen: bouwrente en hypotheekrente tijdens de bouw. Ook zijn er tijdens de bouwperiode meestal premies voor de nieuw afgesloten overlijdensrisicoverzekering en termijnbetalingen van aflossing voor de nieuwe hypotheek. Zo weten wij ook waar je bij nieuwbouw nog meer op moet letten. Denk aan de geldigheidstermijn van de offerte, het bouwdepot en lasten tijdens de bouw, het meefinancieren van meerwerk en of Nationale Hypotheek Garantie mogelijk is.”

Wat als men een nieuwbouwhuis koopt terwijl de huidige woning nog niet verkocht is? “Zodra iemand bij de notaris de eigendoms- en hypotheekakte heeft ondertekend, beginnen de kosten voor de nieuwe hypotheek. Voor veel mensen levert dit dubbele woonlasten op, omdat ze ook huur of hypotheekkosten voor de huidige woning betalen. Deze rentekosten zijn vaak mee te financieren in de hypotheek en de rente tijdens de bouwperiode is ook aftrekbaar. Daarnaast beoordelen wij de mogelijkheden voor een overbruggingshypotheek en wat hiermee al betaald kan worden. Bovendien hebben wij altijd interessante aanbiedingen voor nieuwbouwwoningen van diverse hypotheekverstrekkers. Dit kan onder andere zijn een zogenaamde duurzaamheidskorting of een hoger hypotheekbedrag vanwege het energielabel. Een hypotheekgesprek met ons loont dus altijd!”


Huis kopen of verkopen? Na ruim 40 jaar kennen wij elke vierkante meter van binnen en van buiten.

Huizen die steeds sneller worden verkocht. De hypotheekrente die onder het vriespunt daalt. De woningmarkt is oververhit, ook in de Haagse regio. Of u nu een woning zoekt of er een wilt verkopen: u heeft een makelaar nodig die het hoofd koel houdt. Geen nood, want wonen begint bij Nelisse. Ons team staat voor u klaar, met meer dan 40 jaar ervaring. Maak snel een afspraak voor een adviesgesprek.

Statenlaan 128, Den Haag • T 070 350 1400 • E info@nelisse.nl • www.nelisse.nl


5 Koninklijk genieten in Maison Royal

Acht moderne appartementen in het historische Hofkwartier

In het Hofkwartier in hartje Den Haag ligt Maison Royal. In 1903 gebouwd als chocolaterie en banketbakkerij Maison Krul, waar koningin Wilhelmina en prinses Juliana graag hun lekkernijen haalden. Deze voormalige hofleverancier ligt dan ook op een steenworp afstand van het Paleis Noordeinde. Het monumentale pand ademt nog altijd de rijke geschiedenis, maar in de high-end appartementen wordt het genieten van het comfort van vandaag.

Acht exclusieve appartementen De acht appartementen in Maison Royal zijn hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Elk appartement beschikt over een buitenruimte in de vorm van een terras of balkon. De woonoppervlakten variëren van 77 tot tot maar liefst 236 m2, zodat er altijd een appartement is dat bij u past. Over alles is nagedacht in Maison Royal. Zo is er een berging in de onderbouw en in de bijbehorende stallingsgarage is voor elke bewoner plek voor een kleine elektrische auto die bij de apparte-

menten worden verkocht. Verdwalen in het Hofkwartier Het Hofkwartier staat bekend om z’n gezellige restaurants en koffietentjes en bijzondere galeries en boetiekjes. Niet alleen het Noordeinde en de Molenstraat waaraan Maison Royal ligt, maar ook in de andere straten wacht elke dag weer een verrassing. Wonen, een hapje eten, shoppen of genieten van kunst is hier echt een koninklijke ervaring.

MAISON ROYAL CENTRUM Te koop: 8 luxe appartementen Aantal kamers: 3- en 5-kamerappartementen Woonoppervlakte: circa 77 tot 236 m2 Prijzen: € 565.000,- tot 1.450.000,- v.o.n.

In opdracht van Atelier Immobilier

www.maison-royal.nl

Makelaarsnetwerk Baerz & Co

Exclusief vastgoed krijgt wereldwijde aandacht Slechts twee woningmakelaars in Den Haag zijn geselecteerd voor het prestigieuze internationale makelaarsnetwerk Baerz & Co. Nelisse is daar één van! Voor eigenaren van vastgoed in het exclusieve segment betekent het dat zij via ons kantoor én dit kwaliteitsnetwerk wereldwijde aandacht krijgen. Met grotere kans op succesvolle verkoop of verhuur. Den Haag populaire woonstad Steeds meer mensen van buiten de Haagse regio en zelfs buiten de landsgrenzen kiezen voor Den Haag als woonstad. Ook als het gaat om (nieuw-

bouw)woningen in het exclusieve segment. Om deze mensen te bereiken met ons high-end huur- en koopaanbod heeft Nelisse zich aangesloten bij Baerz & Co. Uniek internationaal kwaliteitsnetwerk Baerz & Co is een netwerk van prestigieuze woningmakelaars. Dankzij dit ijzersterke netwerk komt een vastgoedobject via ons kantoor én alle andere aangesloten kantoren onder de aandacht. In héél Nederland en wereldwijd, want Baerz & Co is verbonden met vooraanstaande internationale

luxury home portals. Deze combinatie van persoonlijke aandacht, lokale kennis, uitgebreide ervaring in het hogere vastgoedsegment en een wereldwijd bereik brengt de exclusieve woning bij de juiste huurder of koper. Meer weten over Baerz & Co? Kijk op www.nelisse.nl/nl/baerz-en-co


6 Monumentale villa De Sophia herbergt stadsvilla’s, appartementen en een penthouse

Klassiek wonen met het comfort van vandaag

In het historische Willemspark, bekend om Plein 1813, Panorama Mesdag, het vele groen en de ambassades in prachtige panden, ligt aan de Sophialaan 3 een monumentale villa. Achter de klassieke gevel uit 1873 wordt hard gewerkt aan twee stadsvilla’s, vier luxe appartementen en een penthouse met het wooncomfort van nu. Bijzonder wonen op een bijzondere plek De woningen in De Sophia variëren van 188 m2 tot wel 325 m2. Ruime afmetingen die passen bij het klassieke Willemspark. Elk van deze woningen heeft een geheel eigen indeling, maar alle woningen beschikken over een ruim terras, balkon of patio, luxe en complete keuken en badkamers naar eigen smaak en keuze. Voor welke woning u ook kiest: in De Sophia ontbreekt het u aan niets. DE SOPHIA WILLEMSPARK Te koop: stadsvilla’s, appartementen en penthouse Aantal kamers: 3- en 4-kamerappartementen Woonoppervlakte: circa 188 tot 325 m2 Prijzen: vanaf € 1.015.000,- k.k.

In opdracht van WoonHolland Collegiaal met Frisia Makelaars

www.desophia.nl

Oase van rust en toch centraal Het Willemspark is een oase van rust en toch in hartje Den Haag. U bent zo op het Noordeinde voor een bezoek aan een bijzondere galerie of antiekzaak. Het gezellige Anna Paulownaplein ligt om de hoek, met z’n leuke horecagelegenheden. U wandelt ook in no-time naar het Museumkwartier voor een middagje inspiratie. U hoeft zich hier geen moment te vervelen.

5 Voor welke woning u ook kiest: in De Sophia ontbreekt het u aan niets.

5


7 Eisenhowerlaan Statenkwartier

Voel je vrij in Vroondaal

Statige kantoorvilla krijgt weer woonbestemming

Exclusieve nieuwbouwwoningen en riante kavels

Midden in de Internationale Zone aan de Eisenhowerlaan 138-140 is deze statige kantoorvilla gelegen. De villa wordt getransformeerd naar vier luxe herenhuizen. Steeds vaker krijgen kantoorpanden hier een woonbestemming. Nu is er dus weer een kans op wonen in deze zeer gewilde wijk!

Uitstraling van toen met luxe van nu De herenhuizen zullen met behoud van uitstraling en karakter worden gerealiseerd. De royale woningen van maar liefst circa 200 tot circa 225 m2 woonoppervlakte beschikken over 5 slaapkamers, 2 badkamers en een high-end keuken. Er zijn royale achtertuinen en u heeft de luxe van parkeren op eigen terrein. Wat zich buiten de woningen afspeelt is al net zo royaal.

Van alles om de hoek De statige herenhuizen liggen om de hoek van de altijd inspirerende en compleet heringerichte Frederik Hendriklaan (ook wel “De Fred” genoemd), vol bijzondere winkels en eetgelegenheden. Maar u haalt er ook uw dagelijkse boodschappen. U loopt of fietst zo naar de haven of het strand van Scheveningen. En uiteraard zit u in een mum van tijd in het centrum van Den Haag.

In de lommerrijke woonwijk Vroondaal staan exclusieve koopwoningen: van klassiek Haagse herenhuizen tot vrijstaande villa’s. Maar ook vrije kavels om zelf uw droomhuis op te laten bouwen. Ook dát is de vrijheid van Vroondaal. EISENHOWERLAAN 138-140 Binnenkort te koop: 4 statige herenhuizen Woonoppervlakte: circa 200 tot circa 225 m2

Prijzen op aanvraag

In opdracht van WoonHolland

Duinvilla’s in Vroondaal Hofstedepark In Vroondaal Hofstedepark staan twee riante duinvilla’s. Deze twee topwoningen geven een nieuwe betekenis aan tijdloos. Moderne architectuur gaat hand-in-hand met levensloopbestendigheid. Zo geeft de begane grond van maar liefst 120 m2 alle ruimte voor bijvoorbeeld een slaapkamer, badkamer, zitkamer, leefkeuken en werkkamer. De verdieping bevat twee grote slaapkamers met badkamer of één grote en twee

kleinere slaapkamers met badkamer. Het totale woonoppervlak is circa 180 m2 en de kaveloppervlaktes zijn circa 400 m2. Prijsindicatie: vanaf € 875.000,- v.o.n. Dames en Heeren van Vroondaal In Vroondaal Westmadepark, gelegen aan Park Madestein, zijn verschillende projecten in verkoop. Deze wijk typeert zich door karakteristieke Haagse architectuur. Stijlvolle nieuwbouw met veel details in onder meer gevels, balkons en veranda’s. Hier is geen huis hetzelfde en toch vormt het één bijzondere wijk. De Dames van Vroondaal is het zusje van De Heeren van Vroondaal. In De Dames en fase 2 van De Heeren zijn nog enkele woningen beschikbaar. Fase 3 van De Heeren van Vroondaal is in ontwikkeling. Kijk voor meer informatie op www.vroondaal.nl.

Hier is geen huis hetzelfde en toch vormt het één bijzondere wijk.

Uw eigen villa bouwen Liever zelf aan de slag met ontwerpen en bouwen? In Vroondaal kunt u ook terecht voor vrije kavels. De grootte van de kavels bedraagt minimaal 400 m2, afhankelijk van uw wensen kunt u sommige kavels zo groot maken als u zelf wilt. U kunt naar hartenlust uw eigen droomvilla realiseren in vier diverse woonsferen. Prijzen van de kavels zijn op aanvraag. Kijk voor meer informatie op www.kavelsinvroondaal.nl

DUINVILLA’S VROONDAAL Te koop: 2 duinvilla’s Woonoppervlakte: vanaf circa 180 m2 Prijzen: vanaf € 875.000,- v.o.n.

Er zijn in Vroondaal ook vrije kavels vanaf 400 m2 beschikbaar.

In opdracht van Woonarchitecten

www.vroondaal.nl


8 Light Living Scheveningen

69 loftappartementen op een one-of-a-kind kustlocatie Wonen aan de Scheveningse boulevard, pál naast de oude vuurtoren. Voor velen een droom en binnenkort bereikbaar! Op dit waanzinnige plekje aan de kust verschijnen 69 schitterende loftappartementen met verschillende afmetingen en indelingen. We nemen u mee in de plannen van de makers die staan te popelen om te beginnen. Alles in het teken van ontspannen De locatie is zó bijzonder, dat het ontwerp daarbij niet kan achterblijven. Alles wat wonen aan de kust zo mooi maakt, komt samen in Light Living. Denk aan rustgevende lichtreflecties op het water, het spel van schaduw en licht. Zachte muren, details van het houtwerk, het gebruik van duurzame materialen. Ontspannen, écht thuiskomen, staat centraal. Dat begint al in de parkeergarage.

Ook hier zorgen materialen en kleuren voor rust. En wat te denken van de lounge en de shared space met spectaculair uitzicht op zee? Scheveningen aan uw voeten In de bijzondere appartementen is het straks baden in licht en luxe. En wat daarbuiten wacht is zo mogelijk nóg mooier. De prachtig opgeknapte boulevard voor een dagelijkse wandeling met zeelucht, de restaurants voor een koffie of hapje aan het strand, de in volle glorie herstelde Pier met zijn bijzondere winkels, horeca en mogelijkheden voor een dagje uit. Het indrukwekkende decor van strand en zee is straks helemaal van u. Binnen én buiten.

LIGHT LIVING SCHEVENINGEN Binnenkort in verkoop: 69 loftappartementen en penthouses Aantal kamers: 2-, 3- en 4-kamerappartementen Prijsindicatie: vanaf € 275.000,- v.o.n.

In opdracht van KondorWessels Vastgoed

www.lightliving.nl

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De teksten en artist impressions zijn gebaseerd op de laatst bekende gegevens. Zij geven een impressie weer. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Copyright 2019. Concept en design: MASC Company, Branding Real Estate & More

Profile for MASC Company

Huis en huisblad Nelisse Makelaars  

Huis en huisblad Nelisse Makelaars