Beursplein Tiel

Page 1

Beursplein H E E R L I J K W O N E N I N H E T C E N T R U M VA N T I E LBeursplein H E E R L I J K W O N E N I N H E T C E N T R U M VA N T I E L


4


Inhoud Luxe en comfort

44

Wonen in Tiel

7

Ideale ligging

10

Entree 46

Architect aan het woord

15

PrivĂŠ parking

Appartementen

18

Afwerkingsniveau 49

Comfortabel en duurzaam wonen

43

Wegwijzer voor kopers

47

52

Verkoopinformatie 54

5


6


Heerlijk wonen in het centrum van Tiel Tiel krijgt er een nieuwe, stijlvolle woonlocatie bij met een zeer gevarieerd huur- en koopaanbod: Beursplein. Op de plek van een voormalig kantoorpand komen twee moderne gebouwen met in totaal 104 appartementen. Fase 1 bestaat uit 67 luxe, energiezuinige koopappartementen met een ruime keuze in grootte en indeling.

Alle appartementen beschikken over tenminste één eigen buitenruimte, maar ook de gezamenlijke groene binnentuin is een heerlijke plek om te verblijven en te ontspannen. Met een royale plafondhoogte, zorgen de verdiepingshoge ramen voor een spectaculaire ruimtelijke beleving en lichtinval.

De appartementen zijn voorzien van alle comfort. Geheel gasloos en voorzien van een comfortabele vloerverwarming die als het nodig is ook koelt. Een unieke luxe waar u het hele jaar door profijt van heeft. De luxe, lichte woningen voldoen daarmee aan de laatste duurzaamheidseisen, klaar voor de toekomst.

Wonen in Beursplein • Gunstige ligging nabij centrum en recreatievoorzieningen • Luxe koopappartementen met veel keuze en variatie in indeling en grootte • Gemakkelijk parkeren in privé parking onder Beursplein • Wonen met prachtig uitzicht (op de stad of zelfs bij hogere verdiepingen op de Waal) • Tenminste één buitenruimte per appartement • Gezamenlijke groene binnentuin • Modern comfort met veel aandacht voor duurzaamheid (gasloos en energiezuinig door zonnepanelen op het dak, WKOinstallatie)

7


Koningspark

Jachthaven

Waterpoort

Flipje Museum

Luchtfoto van Tiel

8


De Waal

Schouwburg & Filmtheater ‘Agnietenhof’

9


Beursplein H E E R L I J K W O N E N I N H E T C E N T R U M VA N T I E L

Ideale ligging Geniet van de oude stadstuinen en -parken en de diverse natuurgebieden in de omgeving van Tiel. Wandelen door de Uiterwaarde, varen op het Eiland van Maurik of struinen langs de Waal; alles is mogelijk. Met de gezellige binnenstad om de hoek, loopt u vanuit uw appartement zo naar uw favoriete winkel, restaurant of uitgaansgelegenheid. In het centrum van Tiel is keuze genoeg. Binnen een half uur bent u in steden als ‘s-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen. Buslijnen zijn om de hoek en het treinstation is op loopafstand.

10


Am

Tiel

st da er

innenstad, met gezellige winkels B en restaurants = 900 meter

2

De Waal = 500 meter

3

Bushalte naar centrum en NS station = 10 meter

4

NS Station Tiel = 1 km

m

1

-R ijn ka na al Ni

A1

sc

em

5

h

Beursplein

4

trum

en 1 C

3

Eiland van Maurik = ca. 15 km irecte aansluiting op A15 D (richting ’s-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen) = 2,5 km

2 l

to

bo

e

nh

W aa

‘s-

r He

n ge

j

g me

Ar n/

Binnenstad

Jachthaven

Met meer dan 200 winkels is het heerlijk shoppen in het centrum van Tiel. U vindt er een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod.

Dankzij de ligging is de jachthaven een ideale locatie voor watersportverenigingen en een prima uitvalsbasis voor verschillende vaargebieden.

Uitgaan

Sportief

Het grootste aanbod van horeca is te vinden op het Plein. Op deze locatie, vlakbij de Waterpoort en het Flipje museum, zijn diverse horecagelegenheden te vinden, zoals cafés, restaurants, lunchrooms, bistro’s en terrassen.

In Tiel is genoeg te doen op het gebied van sport. Er zijn diverse sportverenigingen en verschillende commerciële sportaanbieders.

11


Gezamenlijke binnentuin

Fase 1

12


PrivĂŠ parking

Fase 2

13


14


Architect aan het woord De warme uitstraling, de luxe, het weidse uitzicht, de lichtinval, de grote buitenruimtes, de eigen ondergrondse parking en de centrale plek. Volgens Maarten Terberg, architect bij EVA Architecten, dé factoren die het wonen in appartementencomplex Beursplein zo mooi maken. De grootste uitdaging was een woonlocatie te ontwerpen, dat zowel passend in de omgeving als eigen was. De oplossing: het gebruik van twee materialen. De begane grond en eerste verdiepingen in een mooie baksteenarchitectuur, de hogere verdiepingen opgetrokken uit een gladder steenachtig materiaal. De terugliggende vlakken en bakstenen balkons creëren het speelse effect. Alles in warme, zandachtige kleuren. Wat Beursplein zo aantrekkelijk maakt, zijn de verschillende typen woningen. Van tweekamerappartementen van ca. 70 m2 tot penthouses van ca. 138 m2. Voor ieder wat wils. In elk appartement zijn de ramen verdiepingshoog. De voorgevels zijn soms wel acht meter lang. Een mooie mogelijkheid om heel veel daglicht binnen te halen en een weids uitzicht te creëren. Uniek aan de locatie is de hoeveelheid buitenruimte. Naast de binnentuin en het groen rondom het complex, heeft elk appartement een eigen ruime buitenruimte. Wonen in zoveel licht, groen en luxe, met een eigen ondergrondse parking en vlakbij de binnenstad, is echt uniek voor Tiel.

15


16


Wonen in zoveel licht, groen en luxe is echt uniek voor Tiel

17


Tweekamerappartement

18


19


mk

wm

wd

10300

mk

terras

7750

Indelingssuggestie ter inspiratie

BEUR

Bouwnu 2 kamera

20

Het betreft de indeling Maatvoerin afwijkingen


Tweekamerappartement De tweekamerappartementen van ca. 70 m2 vindt u op de begane grond en op de 1e, 2e en 3e verdieping. Het balkon, dat direct grenst aan de lichte woonkamer, geeft u een fijne mogelijkheid om buiten te zitten. • Gesitueerd op begane grond t/m 3e verdieping • De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 70 m2 met een buitenruimte van 9 m2 • Voorzien van moderne badkamer met sanitair van Villeroy & Boch • Vloerverwarming en -koeling in het gehele appartement • Eigen parkeerplaats in overdekte privé parking onder Beursplein Bekijk het volledige aanbod via de woningzoeker op de website.

21


22


Driekamerappartement

23


11875

terras

wd

wm

mk

mk

7750

Indelingssuggestie ter inspiratie

BEUR

Bouwnu 3 kamera

Het betreft de indeling Maatvoerin afwijkingen

N

Schaal 1 1 meter

24


Driekamerappartement De driekamerappartementen op de 1e en 2e verdieping zijn ongeveer 92 m2 groot. De appartementen zijn zo ingedeeld, dat u vanaf uw woonkamer zo het balkon opstapt. Zowel binnen als buiten kunt u genieten van de rust, het licht en de ruimte. • Gesitueerd op 1e en 2e verdieping • De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 92 m2 met een buitenruimte van 9 m2 • Voorzien van moderne badkamer met sanitair van Villeroy & Boch • Vloerverwarming en -koeling in het gehele appartement • Eigen parkeerplaats in overdekte privé parking onder Beursplein Bekijk het volledige aanbod via de woningzoeker op de website.

25


Vierkamer hoekappartement

26


27


7750

terras

mk

wm

wd

mk

17750

Indelingssuggestie ter inspiratie

BEURS

28

Bouwnumm 4 kamer hoe

Het betreft een de indeling kan Maatvoering is afwijkingen ond


Vierkamer hoekappartement Op de 2e tot en met de 8e verdieping bevinden zich de vierkamerhoekappartementen van ca. 127 m2. Dankzij de geweldige raampartijen aan beide zijden heeft u veel daglicht. Op de hoger gelegen verdiepingen kijkt u uit over de stad en de Waal. • Gesitueerd op 2e t/m 8e verdieping • De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 127 m2 met een buitenruimte van 9 m2 • Voorzien van moderne badkamer met sanitair van Villeroy & Boch • Vloerverwarming en -koeling in het gehele appartement • Eigen parkeerplaats in overdekte privé parking onder Beursplein Bekijk het volledige aanbod via de woningzoeker op de website.

29


Tweelaagsappartement met dakterras

30


31


mk

mk

mk

mk

wm

wd

logeer- / hobby- / tv-kamer

5290

5290

wd

12550

12550

logeer- / hobby- / tv-kamer

wm

dakterras

dakterras

3910

terras

3910

terras

BE

Bou 2 la 7750

Indelingssuggestie ter inspiratie

7750

Het de in Maa afwij

N

Sch

1m

32


Tweelaagsappartement met dakterras De tweelaagsappartementen van ca. 115 m2 hebben een bijzonder ruim dakterras. De extra verdieping is ideaal voor bijvoorbeeld een kantoor of hobbykamer. U vindt deze speciale appartementen op de 3e en 4e verdieping. • Gesitueerd op 3e en 4e verdieping • De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 115 m2 met een buitenruimte van 16 m2 • Voorzien van moderne badkamer met sanitair van Villeroy & Boch • Vloerverwarming en -koeling in het gehele appartement • Eigen parkeerplaats in overdekte privé parking onder Beursplein Bekijk het volledige aanbod via de woningzoeker op de website.

33


Vierkamerappartement

34


35


kan in deze badkamer aansluitng voor toilet? dan toilet i.p.v. bad intekenen?

deur nog iets opschuiven tbv plaatsen kastenwand?

10750

terras mk

mk wm

wd

15750 2000

terras

10750

7600

terras

terras mk

mk wm

wd

15750

Indelingssuggestie ter inspiratie

BEU

36

Bouw 4 kam

Het be de inde Maatvo


Vierkamerappartement Deze lichte woningen met drie ruime slaapkamers bevinden zich op de begane grond tot en met de 8e verdieping. De grote raampartijen zorgen voor een unieke lichtinval. • Gesitueerd op begane grond t/m 8e verdieping • De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 127 m2 met een buitenruimte van 16-33 m2 • Voorzien van moderne badkamer met sanitair van Villeroy & Boch • Vloerverwarming en -koeling in het gehele appartement • Eigen parkeerplaats in overdekte privé parking onder Beursplein Bekijk het volledige aanbod via de woningzoeker op de website.

37


38


Vierkamerappartement (gelijk aan penthouse)

39


12550

Indelingssuggestie ter inspiratie

mk

mk

wm

wd

terras

BE

Bo 4k 15750

Het de i Maa afw

N

Sch

1m

40


Vierkamerappartement (gelijk aan penthouse) Op de drie bovenste verdiepingen bevinden zich de vierkamerappartementen van ca. 138 m2. Zowel vanuit de woning als vanaf het balkon kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad en de Waal. • Gesitueerd op 6e t/m 8e verdieping • De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 138 m2 met een buitenruimte van 30 m2 • Voorzien van moderne badkamer met sanitair van Villeroy & Boch • Vloerverwarming en -koeling in het gehele appartement • Eigen parkeerplaats in overdekte privé parking onder Beursplein Bekijk het volledige aanbod via de woningzoeker op de website.

41


Energielabel A (Bijna energieneutraal)

Zonnepanelen

42


Comfortabel,en duurzaam wonen Alle woningen worden zeer duurzaam opgeleverd. Ze beschikken over energielabel A, vloerverwarming en -koeling en worden aangesloten op een WKO-installatie. De woningen worden gasloos gerealiseerd waardoor uw woning klaar is voor de toekomst ĂŠn bijna energieneutraal. Op de daken van alle gebouwen komen zonnepanelen die energie opwekken voor algemeen gebruik.

Gezamenlijke binnentuin

43


Luxe en comfort Geniet van de ruimte, het vele daglicht binnen en het uitzicht op Tiel. U heeft altijd warme voeten dankzij de vloerverwarming in het gehele appartement. Van burengeluiden heeft u geen last en de energierekening blijft laag door de goede isolatie. Gasloos, groen en goed gestyled. En natuurlijk: uw woning is voorzien van een complete luxe badkamer en toilet. Kom tot rust in uw badkamer In de badkamer vindt u stijlvol sanitair en antraciet en witte tegels. Voor het sanitair is gekozen voor de moderne O.novo lijn van Villeroy & Boch. De kranen zijn van het Duitse merk Grรถhe, trendsetter in badkamerland. Het is mogelijk om de badkamer en het toilet conform uw wensen aan te passen middels de sanitairpakketten. Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en zijn een upgrade van het sanitair en het tegelwerk. Binnen een pakket is er volop keuze voor de afwerking zodat u uw eigen droombadkamer kan samenstellen.

Deze impressie dient als inspiratie van de mogelijkheden.

44


Het nieuwe appartementencomplex Beursplein is voorzien van alle comfort • Vloerverwarming en -koeling • Videofoon (veilig en op afstand de toegangsdeur bedienen) • Luxe badkamer met kwalitatief hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch • Grote raampartijen en hoge plafonds • Afsluitbare privéberging

45


Entree De entrees van Beursplein bevinden zich aan de Heiligestraat, de Nieuwe Tielseweg en de Tinnegieter. Via de entree komt u in de centrale hal waar ook ruimte is voor uw post. Tevens vindt u hier toegang tot de gezamenlijke binnentuin. De lift in de hal brengt u naar alle verdiepingen. Niet alleen naar uw appartement, maar ook naar de ondergrondse privé parking. Komt er bezoek? Dan vangt u ze op via de videofoon waarmee alle woningen zijn uitgerust.

01.AA

Entree Fase 1

275 400

18675 18000

1775 0 1775 0

01.AC

01.7

250 250

F

Tinneg ieter

01.AD

50675

8000 7750

4000

250

23200 8000

01.AE

7750

7750

250

blok 1

01.AF

8000 2000

1.9.04 slaapkamer

1.9.03 slaapkamer

1.9.02 woonkamer

5750

- tinne gieter - achte rgeve l

4130 250

8000

Opp: 13.94 m²

Opp: 15.30 m²

Opp: 45.06 m²

7750

1.0.36 tochtsluis

01.AG

4000

670

Opp: 9.97 m²

525

250

01.6

1650

10243

1.9.06 toilet

250

1.9.07 badkamer

15460

Opp: 11.52 m²

1.10.04 slaapkamer

1.9.05 berging

1.8.03 slaapkamer

4500

1.4.01 hal

1.4.07 slaapkamer

1.3.09 slaapkamer

Opp: 4.73 m²

---

Opp: 11.52 m²

Opp: 8.37 m²

1.4.09 slaapkamer

1.0.34 trappenhuis

Opp: 11.52 m²

240 525 7750 250 7750

Opp: 42.99 m²

Opp: 13.06 m²

Opp: 3.92 m²

Opp: 6.53 m²

2.3.01 hal

2.8.01 hal

Opp: 6.13 m²

2.3.06 toilet 2.3.04 badkamer

2.3.03 slaapkamer

250

Opp: 1.40 m²

350

Opp: 5.40 m²

Opp: 17.44 m²

7750

7750

7750

DO.300

1.6.03 slaapkamer

1.6.07 badkamer

Opp: 7.26 m²

V16 1.5.01 hal

1.5.07 slaapkamer

Opp: 8.37 m²

3563

2245

Opp: 4.73 m²

1.3.07 slaapkamer

400

250 250

Opp: 11.40 m²

1.3.01 hal

Opp: 15.98 m²

31315

1.6.01 hal

1.0.04 wokkeltrappenhuis

Opp: 4.98 m²

Opp: 11.52 m²

Opp: 7.00 m²

2.8.06 toilet

2.8.05 berging

Opp: 1.40 m²

Opp: 5.65 m²

2.8.03 slaapkamer

2.8.04 badkamer

Opp: 17.23 m²

Opp: 3.52 m²

1.4.02 woonkamer

Opp: 22.11 m²

Opp: 22.11 m²

Opp: 48.19 m²

Opp: 33.05 m²

2.2.05 berging

Opp: 1.40 m²

2.0.06 berging

2.10.07 slaapkamer

1.2.03 slaapkamer

Opp: 2.99 m²

3500

2.1.03 slaapkamer

2.10.08 toilet

Opp: 1.40 m²

Opp: 3.99 m²

Opp: 1.45 m²

Opp: 10.20 m²

Opp: 4.71 m²

02.2 2.11.05 slaapkamer

2.10.05 badkamer

2.9.02 woonkamer

2.9.04 badkamer

Opp: 10.98 m²

2.11.04 slaapkamer

2.11.07 berging

Opp: 1.40 m²

2.10.06 berging

2.9.06 toilet

2.1.01 hal

Opp: 14.93 m²

2.11.08 toilet

Opp: 1.35 m²

Opp: 6.31 m²

2.9.01 Room

2.1.05 toilet

Opp: 3.96 m²

Opp: 11.47 m²

Opp: 4.14 m²

Opp: 4.53 m²

2.1.04 berging

Opp: 12.11 m²

2.10.02 woonkamer

Opp: 3.63 m²

werk

7750

2.1.06 badkamer

9562

760

H10 V08

2.11.02 woonkamer

Opp: 3.03 m²

4000

4500

2.1.02 woonkamer

2.9.03 slaapkamer

2.0.00 trappenhuis

Opp: 32.98 m²

Opp: 14.46 m²

Opp: 15.36 m²

1 : 100

2.10.04 slaapkamer

formaat

Opp: 18.13 m²

A0 (1189 x 841 mm)

getekend

DG

400

670

525

datum

C

wijzigingen

400

01.A'

2200

400

01.A

7750

8000

250

01.B

2950

250

1650

8000

250

2650

02.1 27.06.2019

blok 2 - voorgevel

D

1960

onderwerp tekening

schaal

blok 1 - tielseweg - voorgevel

240

appartementen Tiel plattegrond - begane grond

Opp: 45.16 m²

V1

275

opdrachtgever

Reales BV

Opp: 42.95 m²

Opp: 29.64 m²

Opp: 3.78 m²

V1

02.3

Opp: 16.07 m²

2.11.06 badkamer

Opp: 4.77 m²

Opp: 3.62 m²

2.9.05 berging

Opp: 79.88 m²

Opp: 17.40 m²

2.10.01 hal

2.0.04 berging

2.0.05 berging

Opp: 4.14 m²

2.0.01 centrale hal

Opp: 4.21 m²

V08

Opp: 59.97 m²

2.0.03 gang

Opp: 3.63 m²

250

1.2.02 woonkamer 1.1.02 woonkamer

525

1800 250 2648

Opp: 14.63 m²

2.2.06 toilet

Opp: 57.22 m²

V04

525

250

250

2.2.03 slaapkamer

1.6.02 woonkamer

?

1600

245

Opp: 1.40 m²

1.6.08 toilet

Opp: 7.00 m²

Opp: 46.50 m²

V04

2.0.07 berging

Opp: 7.78 m²

Opp: 4.67 m²

2.2.01 hal

1.5.02 woonkamer

1.5.04 slaapkamer

Opp: 48.19 m²

DO.300

2.11.03 slaapkamer

Opp: 5.34 m²

Opp: 22.11 m²

Opp: 16.16 m²

Opp: 3.63 m²

1.4.04 slaapkamer

1.3.02 woonkamer

2.0.02 trappenhuis

Opp: 6.02 m²

2.10.03 gang

Opp: 5.36 m²

1.3.04 slaapkamer

1.6.05 slaapkamer

1.5.05 badkamer

Opp: 3.63 m²

Opp: 3.63 m²

1.2.04 badkamer

2.2.04 badkamer

Opp: 33.44 m²

250

1.4.05 badkamer

1.3.05 badkamer

Opp: 3.84 m²

2.2.02 woonkamer

1115

1.2.05 berging

1.2.01 hal

Opp: 1.55 m² Opp: 4.54 m²

Opp: 3.98 m²

Opp: 11.70 m²

250

1.2.06 toilet

Opp: 6.69 m²

1.5.06 berging

8800

2.11.01 hal

7750

1.1.08 badkamer

Opp: 16.97 m²

Opp: 3.98 m²

Opp: 1.40 m²

8000

250

Opp: 1.30 m²

1.1.03 slaapkamer

1.4.06 berging

Opp: 11.90 m²

blok 1 - tielseweg - rechter zijgevel

Opp: 3.98 m²

Opp: 5.75 m²

1.5.08 toilet

Opp: 5.33 m²

1.3.06 berging

Opp: 2.82 m²

1.6.04 slaapkamer

1.5.03 gang

1.0.05 rooksluis

Opp: 1.40 m² Opp: 5.33 m²

1200

245

Opp: 1.40 m²

1.1.07 toilet

blok 1 - tielseweg - linker zijgevel

1.4.08 toilet

Opp: 5.33 m²

1.3.08 toilet

1.4.03 gang

Opp: 10.12 m²

Opp: 9.57 m²

1.3.03 gang

2455

7325

1.6.06 berging

1.1.01 hal

1.1.04 slaapkamer

A

02.4

2.8.02 woonkamer

Opp: 8.71 m²

Opp: 30.56 m²

blok 2 - linker zijgevel

Opp: 11.76 m²

1.1.06 berging

Opp: 16.08 m²

3500

4000 4000

Opp: 57.60 m²

V16

H02 1.1.05 slaapkamer

2.3.07 berging

2.3.02 woonkamer

400

1.0.03 tochtportaal

1547

1.0.01 centrale hal

B

22412

Opp: 36.94 m²

250

V19 V19 V02

4088

4088

2.7.02 woonkamer

CVZ

1900

CAI/ZIGGO

1500

KPN

1860

1860

Opp: 6.21 m²

Opp: 1.82 m²

Opp: 5.40 m²

Opp: 1.82 m²

flatkast

V02

15000

Opp: 1.40 m²

2.4.04 badkamer

Opp: 17.44 m²

2.3.05 techniek

flatkast

525 250

2.4.03 slaapkamer

Opp: 3.71 m²

250 250

postkast H03

7750

525

9850 250

DO.301

1.0.18 berging

250

Opp: 3.71 m²

250

1.0.17 berging

Opp: 3.71 m²

2.4.05 techniek

400

1.0.16 berging

Opp: 3.71 m²

2.7.04 badkamer

Opp: 6.13 m²

2.4.06 toilet

3888

1.0.15 berging

Opp: 3.71 m²

240

525

2915

el

Opp: 7.12 m²

2.4.01 hal

3500

3503 3503

8000

rechts

V17

250

1.0.14 berging

Opp: 3.71 m²

Opp: 16.83 m²

blok 2 - rechter zijgevel

1.0.13 berging

Opp: 3.70 m²

2.7.03 slaapkamer

Opp: 1.40 m²

14500

1.0.12 berging

Opp: 4.21 m²

2.7.06 toilet

2.7.01 hal

V17

V03 Opp: 4.05 m²

Opp: 8.71 m²

02.5

2.7.05 berging

Opp: 4.51 m²

2.4.07 berging

Opp: 30.56 m²

Opp: 4.17 m²

DO.301

Opp: 50.57 m²

1.0.11 berging

Opp: 1.20 m²

2.6.06 badkamer 2.4.02 woonkamer

Opp: 3.23 m²

1.0.06 gang

V03

2.6.07 toilet

Opp: 5.65 m²

achtergevel

1.0.33 berging

1.0.31 berging

Opp: 4.11 m²

2.5.05 berging

Opp: 3.52 m²

Opp: 5.25 m²

26900

1.0.28 berging

2.6.05 berging

Opp: 9.17 m²

7750

Opp: 3.61 m²

Opp: 32.02 m²

2.6.01 hal

V22

DO.301

Opp: 3.61 m²

Opp: 4.41 m²

2.6.02 woonkamer

Opp: 7.00 m²

Opp: 1.40 m²

2.5.04 badkamer

Opp: 13.91 m²

02.6

2.6.04 slaapkamer

2.5.01 hal

- tinne gieter - voorg evel

02.7

Opp: 11.41 m²

2.5.06 toilet 2.5.03 slaapkamer

Opp: 7.06 m²

1.0.30 berging

Opp: 16.31 m²

Opp: 41.67 m²

Opp: 13.06 m²

1.0.32 berging

Opp: 3.61 m²

1.0.22 berging 250 525

Opp: 6.20 m²

1.0.27 berging

1.0.25 berging

Opp: 3.61 m²

400

22812

1.0.24 berging

Opp: 3.61 m²

1.0.21 berging

275

10600

7750

Opp: 3.61 m²

Opp: 4.04 m²

Opp: 4.50 m²

8000

250

2.0.08 trappenhuis

2.6.03 slaapkamer

1.13.03 slaapkamer

Opp: 11.64 m²

blok 1

1500

Opp: 9.42 m²

4500

1.0.20 berging 1.0.09 berging 1.0.10 berging

1.13.01 hal

blok 1

1.0.29 berging

Opp: 3.80 m²

Opp: 4.04 m²

250

2.5.02 woonkamer

DO.301

- tinne gieter - binne ngevel

1.0.26 berging

Opp: 3.80 m²

1.0.08 berging

Opp: 11.90 m²

Opp: Redundant Room

Opp: 3.92 m²

1.7.04 slaapkamer

Opp: 18.36 m²

1.0.23 berging

1.13.04 slaapkamer

1.13.07 toilet

Opp: 7.52 m²

250

Opp: 40.27 m²

1.0.19 berging

3725

4000

1.0.37 trappenhuis

Opp: 6.79 m²

1.13.08 badkamer

1.7.02 woonkamer

Opp: 4.00 m²

525

5200 2100

1.12.01 hal

400

Opp: 11.37 m²

1.0.07 berging

8000

Opp: 5.34 m²

Opp: 9.87 m²

Opp: 10.56 m²

4600 12676

5600

Opp: 16.16 m²

1.12.07 slaapkamer

Opp: 4.72 m²

V22

1.13.05 slaapkamer

- tinne gieter - recht er zijgev

1.11.01 hal

Opp: 9.86 m²

1.7.03 slaapkamer 1.7.01 gang

01.15 01.4

Opp: 3.80 m²

Entree Fase 1

Opp: 5.00 m²

1.11.07 slaapkamer

Opp: 4.32 m²

23250

10100 10574

Opp: 6.24 m²

1.7.07

toilet 1638 0 Opp: 1.40 m²

4000

Opp: 4.72 m²

1.7.08 berging

275

1.13.06 berging

Opp: 3.63 m²

Opp: 1.40 m²

blok 1

1.7.06 badkamer

Opp: 43.21 m²

400

Opp: 3.99 m²

1.12.08 toilet

Opp: 18.89 m²

1.13.02 woonkamer

Opp: 34.13 m²

Opp: 3.63 m²

1.12.06 berging

1.10.01 hal

Opp: 9.86 m²

blok 2 - achtergevel

1.12.02 woonkamer 1.12.05 badkamer

1.11.08 toilet

- tinne gieter - linker

1.10.07 slaapkamer

Opp: 1.55 m²

1.7.05 woonkamer

Opp: 13.99 m²

1.11.03 gang

Opp: 3.33 m²

1.12.03 gang

Opp: 1.40 m²

1.11.06 berging

Opp: 4.53 m²

1.8.06 toilet

1.12.04 slaapkamer

Opp: 3.63 m²

Opp: 1.40 m²

zijgev

el

1.8.01 hal

Opp: 36.47 m²

1.11.05 badkamer

1.10.08 toilet

250

Opp: 31.90 m²

1.11.02 woonkamer

Opp: 15.00 m²

Opp: 5.00 m²

Opp: 3.33 m²

Opp: 9.75 m²

1.10.03 gang

1.10.06 berging

Opp: 51.55 m²

7750

1.11.04 slaapkamer

Opp: 3.63 m²

1.0.35 centrale hal 1.0.34 trappenhuis

1.8.02 woonkamer

blok 1

1.10.05 badkamer

Opp: 6.27 m²

32726

Opp: 36.47 m²

Opp: 4.16 m²

E 1.8.05 berging

01.16 01.5

1.10.02 woonkamer

Opp: 15.00 m²

Opp: 4.63 m²

1.8.04 badkamer

Opp: 19.59 m²

5850

Heilig estra at

1.9.01 1500 hal

Opp: 1.40 m²

Opp: 3.63 m²

250

01.C

7750

8000

250

50875

23325 7750

8000

250

5500

8000

250

2000

250

8800 7750

8000

525

13724

103975

01.D

01.E

01.F

01.G

14400 13724

400

02.A

9851

250

9851

250

10100

18706

02.B

1500

250

10600

23251 2450

250

4600

1650

250

02.C

Entree Fase 2

Nieuwe Tielseweg

46

concept 400

7750

8000

7325

250

4000

4000

02.D

werknummer

8800

7750

8000

250

4000

7750

4000

02.E

8000

525

4000

400 670

02.F

18105 tekeningnummer

DO.100

EVA | architecten Wilhelminapark 26 3581 NE Utrecht

030 740 00 48 info@e-v-a.net www.e-v-a.net


Privé parking Uw auto parkeert u bij thuiskomst in de privé parking onder Beursplein. Voor ieder appartement is een parkeerplek en een afsluitbare privéberging beschikbaar. Uw fiets kunt u kwijt in de gezamenlijke fietsenberging. Met de lift komt u veilig en droog aan bij uw appartement.

Q R

2200

P P

T

455

P

F

P 50786 50786

2075

11

B.1.32 berging

125

OBR

B.1.33 berging

8000

V

P

In- en uitrit

P

OBR

Opp: 3.84 m²

B.1.47 berging

OBR

B.1.46 berging

OBR

B.1.31 berging

Opp: 5.95 m²

W

P

Opp: 3.84 m²

Opp: 3.98 m²

5925

P

INVOER N UTS

125

OBR

Opp: 3.82 m²

OBR

Opp: 3.74 m²

OBR

B.1.45 berging

OBR

OBR

OBR

B.1.35 berging

9

OBR

Opp: 3.74 m²

B.1.44 berging

OBR

17625

OBR

Opp: 3.74 m²

B.1.29 berging

B.1.51 berging

Opp: 3.82 m²

Opp: 5.95 m²

B.1.36 berging

CAI

OBR

OBR

B.1.43 berging

Opp: 3.59 m² OBR

OBR

Opp: 3.59 m²

125

B.1.28 berging

B.1.52 berging

Opp: 3.82 m²

8000

P

125

6400

B.1.42 berging

Opp: 3.65 m² OBR

P

P P

T

P

P.1.11 techniek

Opp: 3.65 m²

P

Opp: 13.04 m²

Opp: 3.98 m²

OBR OBR

B.1.38 berging

P

8000

B.1.53 berging

P

P

Opp: 2.73 m²

OBR

B.1.41 berging

Opp: 3.92 m²

OBR

7750

B.1.26 berging

1600

Opp: 3.58 m²

OBR

B.1.39 berging

P.1.12 trappenhuis

P.1.03 parkeergarage

Opp: 3.68 m²

Opp: 532.39 m²

OBR

Opp: 70.60 m²

Opp: 3.37 m²

P.1.13 gang B.1.24 berging

B.1.55 berging

125

OBR

B.1.56 berging

P

OBR

Opp: 3.37 m²

B.1.57 berging

22 parkeerplaatsen in compartiment

Opp: 3.37 m²

125

Opp: 3.82 m²

P

125

125

OBR

P

7875

Opp: 3.82 m²

VKR

P

OBR

Opp: 4.46 m²

B.1.40 berging

B.1.25 berging

P

VKR

OBR

OBR

P

8000

B.1.54 berging

Opp: 3.68 m²

P

P

Opp: 3.92 m²

OBR

Opp: 3.98 m²

7

P

OBR

B.1.27 berging

E

P 125

7875

B.1.37 berging

P

P

125

Opp: 6.42 m² OBR

X

P

21,3m2 x 37,8% = 8,05m2

Opp: 5.95 m²

Elektra CVZ

Opp: 3.98 m²

B.1.48 berging

Opp: 3.74 m²

7750

B.1.30 berging

KPN glasv ezel

125

Flatka

st

B.1.34 berging 125

8

U

P

10

28

OBR

8000

P

OBR

B.1.16 berging

OBR

OBR

Opp: 4.95 m²

B.1.09 berging

OBR

B.1.23 berging

OBR

B.2.04 berging

P

Opp: 3.65 m²

P

OBR

B.2.05 berging

B.2.06 berging

Opp: 4.95 m²

2100

B.1.17 berging

Opp: 3.65 m²

P

Opp: 7.00 m²

Opp: 3.65 m²

Opp: 3.98 m²

B.1.18 berging

OBR

Opp: 3.80 m² 7750

B.1.22 berging

Opp: 3.98 m²

P

P

P

B.1.15 berging

Opp: 3.80 m² OBR

P

OBR

B.1.10 berging

P P

Opp: 3.80 m²

OBR

B.1.19 berging

6

27

P

OBR

OBR

B.1.14 berging

Opp: 3.80 m²

P

Opp: 3.80 m² OBR

B.2.07 berging

±32 fietsparkeerplaatsen

P

P

B.1.11 berging

B.1.21 berging

P

OBR

6106

OBR

Opp: 16.92 m²

Opp: 3.80 m²

8000

Opp: 3.82 m² OBR

B.1.20 berging

OBR

B.1.12 berging

DO.301 0

P

125

P

ventilatierooster boven maaiveld

P

P

P

P

P

±64 fietsparkeerplaatsen

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

OBR

P.1.10 fietsparkeren Opp: 93.21 m²

DO.301

OBR

OBR

Opp: 6.35 m²

Opp: 6.49 m²

B.2.08 berging

B.2.09 berging

26

schakelka st hellin gbaan/sp eedgate

2648

flatkast

P

P

3,6x0,9=3,24m2 x 37,8% = 1,22m2

785

OBR

Opp: 3.65 m²

fiets

125

Opp: 3.65 m²

voetgang ers

B.1.13 berging

Opp: 3.65 m²

T

P.1.09 invoer nuts

INVOER NUTS

OBR

P.1.02 parkeergarage

OBR

21 parkeerplaatsen in compartiment

Opp: 597.01 m²

P.2.01 parkeergarage Opp: 992.97 m²

8000

8000

P

2250

OBR

P.2.02 parkeergarage Opp: 793.58 m²

P

WKO RUIMTE

voetgangers

DO.301

6000

6000

cai

6000

Elektra CVZ

6000

Opp: 8.50 m²

elektra WKO

5

6400

DO.301

8000

3397

25

VKR

P.1.06 rooksluis

T

Opp: 17.69 m²

P.1.08 techniek

DO.300

Opp: 68.24 m²

4

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

6000

P

P

ruimte onder entreegebied toegankelijk

B

VKR

P.1.05 traphal

8000

8000

Opp: 9.77 m²

P

1600

2075

3 VKR

P.1.07 trappenhuis

OBR

B.1.08 berging

Opp: 1.76 m²

OBR

OBR

OBR

Opp: 3.80 m²

Opp: 3.76 m²

Opp: 3.64 m²

B.2.03 berging

OBR

P

B.2.02 berging

B.2.15 berging

B.2.16 berging

P

P

P

Opp: 6.09 m²

Opp: 4.96 m²

P

P.1.04 pompput brandweer

OBR

T

A

B.1.06 berging

P

24 1047

P

B.1.07 berging

Opp: 4.18 m²

OBR

Opp: 5.09 m²

OBR

B.2.01 berging

500

Opp: 5.09 m²

DO.300

4850

Opp: 4.87 m²

P

P

P

P

P

P

OBR

5953

8000

8000

Opp: 5.09 m²

B.1.01 berging

OBR

34 parkeerplaatsen in compartiment

P.1.01 parkeergarage

32 parkeerplaatsen in compartiment

7,2 x 37,8% = 2,72m2

6000

OBR

Opp: 5.09 m²

6000

14900

B.1.05 berging

32 parkeerplaatsen in compartiment VKR

Opp: 769.81 m²

P.2.03 traphal

OBR

B.1.02 berging

Opp: 8.83 m²

500

6000

5897

500

Opp: 5.09 m²

OBR

B.1.03 berging

23

Opp: 5.09 m²

P P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

opdrachtgever

P

Reales BV

P

werk

500

OBR

B.1.04 berging

Opp: 5.09 m²

appartementen Tiel

2 2200

B.1.49 berging

8455

8000

onderwerp tekening OBR

Opp: 6.84 m²

Opp: 5.00 m²

OBR

B.2.13 berging

Opp: 5.00 m²

Opp: 5.00 m²

P

CAI

OBR

B.2.12 berging

plattegrond ‐ parkeerkelder schaal

1 : 100

1395 B.2.11 berging

flatkast

OBR

16,2 x 37,8% =6,12m2

elektra CVZ

1

P

P

P

P

P

formaat

A0 (1189 x 841 mm)

getekend

T

P.2.04 hydrofoor

DG

Opp: 5.13 m²

datum

14.11.2019 C

wijzigingen

INVOER NUTS

21,4 x 37,8% = 8,08m2

D

werknummer

18105 2530

2200

8000

2200

A

8000

8000

B

8000

8000

C

8000

8000

D

8000

8000

E

8000

8000

F

8000

G

106285

H

14400

10100

14400

4600

10100

J

8000

4600

K

8000

8000

L

8000

8000

M

8000

N

455

P

tekeningnummer

DO.1K1

EVA | architecten Wilhelminapark 26 3581 NE Utrecht

47

030 740 00 48 info@e‐v‐a.net www.e‐v‐a.net


48


Afwerkingsniveau Gevels

Keuken

Vloeren

De buitengevels worden grotendeels uitgevoerd in metselwerk. De buitenkozijnen, -ramen en -deuren zijn uitgevoerd in aluminium.

De keuken wordt standaard met afgedopte aansluitingen afgeleverd. De moderne keukens kunnen worden voorzien van een inductiekookplaat met vier zones, koel-vriescombinatie, vaatwasser, vlak model RVS recirculatiekap en combimagnetron. Dit is niet bij de prijs inbegrepen. Vraag uw makelaar naar de mogelijkheden.

De vloeren zijn voorzien van een dekvloer. Ter plaatse van het de dakterrassen, de inpandige balkons en de buitenruimtes op de begane grond, wordt de dak/ balkonvloer voorzien van isolatie en dakbedekking. Afwerking middels betontegels (30 x 30 cm) op tegeldragers.

Badkamer De badkamer wordt voorzien van sanitair van Villeroy & Boch (O.novo lijn) en vloertegels en wandtegels tot een hoogte van 2,10 m, wastafel met kraan, douchehoek van 0,9 m bij 0,9 m verdiept aangebracht en voorzien van doucheput met RVS deksel, glazen douchewand en doucheset met mengkraan van Grรถhe.

Verwarming Wanden De wanden worden behangklaar opgeleverd. De vensterbanken worden uitgevoerd in wit kunststeen.

Laagtemperatuur vloerverwarming en vloerkoeling met thermostaat in de woonkamer.

Ventilatie De woningen worden voorzien van een balansventilatiesysteem met warmte-terug-winning (WTW).

Toilet

Plafonds

Het toilet wordt voorzien van vloer- en wandtegels tot een hoogte van 1,5 m, een hangend toilet van Villeroy & Boch en een fontein met kraan van Grรถhe.

De plafonds worden voorzien van spuitwerk in witte korrelstructuur.

De volledige technische omschrijving kunt u opvragen bij Rick Zeedijk Makelaardij.

49


50


Luxe en comfort op een prachtige locatie

51


Wegwijzer voor kopers Kopersinformatie Het doet ons plezier u deze verkoopbrochure te overhandigen. Nu u de beslissing heeft genomen, of gaat nemen tot de aankoop van een appartement in Beursplein, wordt u geconfronteerd met allerlei onderwerpen waarmee u, normaal gesproken, niet of nauwelijks te maken zult hebben. Wij proberen u hierin in aansluiting op de informatie die u reeds van de makelaar heeft gekregen zoveel mogelijk helderheid te verschaffen over deze zaken. Via deze brochure, de artist impressions, de verkooptekeningen en de persoonlijke toelichting wordt geprobeerd u een helder beeld van uw toekomstige woning te geven. Vragen Indien u na het bestuderen van deze brochure nog vragen heeft dan is Rick Zeedijk Makelaardij altijd bereid deze te beantwoorden en zijn zij telefonisch bereikbaar onder nummer 0344-626060. Garantie en Waarborgregeling Nieuwbouw 2016 Het onderhavige bouwplan wordt bij Woningborg N.V. (hierna te noemen Woningborg) aangemeld voor het verkrijgen van een bewijs van planacceptatie voor het mogen bouwen van de appartementen met toepassing van de Garantie- en waarborgregeling. De twee waarborgen zijn de volgende: Allereerst de insolventie waarborg. Indien de aannemer tijdens de bouw van het appartementencomplex onverhoopt failliet gaat, zorgt Woningborg binnen de in de regeling omschreven grenzen, voor de afbouw van de gebouwen. De tweede waarborg betreft de gebrekenwaarborg. Na oplevering garandeert de aannemer gedurende een aantal jaren de bouwkundige kwaliteit van het individuele appartement en de gebouwen. Woningborg waarborgt deze garantieverplichtingen van de aannemer. Doet zich binnen de in de garantie- en waarborgregeling gestelde garantietermijnen een klacht voor met betrekking tot de woning waarmee niet voldaan wordt aan de in de regeling genoemde technische normen en wil of kan de aannemer de klacht niet (meer) herstellen, dan zorgt Woningborg voor herstel van de klacht.

Aan deze verkoopbrochure kunnen voor wat betreft de inhoud van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling geen rechten worden ontleend. Alleen de tekst van de officiële Woningborg Garantie- en waarborgregeling, is bindend. Niet onder de Garantie- en Waarborgregeling van het Woningborg vallen voorzieningen buiten de gebouwen, voorzieningen van niet bouwkundige aard en/of voorzieningen welke niet onder de verantwoordelijkheid van de aannemer zijn aangebracht. Meer- en minderwerk Het is mogelijk wijzigingen aan te brengen in het door u gekochte appartement. Gebruikelijk is een en ander te coördineren door middel van een meer- en minderwerk lijst. In deze lijst worden de keuzemogelijkheden aan u voorgelegd met daaraan verbonden de meer- en minderwerk prijzen. De gewenste aanpassingen mogen niet leiden tot vertraging in de bouw en geen aantasting van de constructie of het algemene karakter tot gevolg hebben. Voor al het meer- en minderwerk kunt u zich wenden tot de koperbegeleider van Ouwehand Bouw Gorinchem. Wij stellen voor u een lijst samen met standaard mogelijkheden. Na uw ondertekening van de standaardlijst worden de gekozen veranderingen definitief en worden deze vervolgens uitgevoerd. De definitieve opdrachtverstrekking en facturering geschiedt via Ouwehand Bouw Gorinchem. Het uitvoeren van de gewenste verandering is afhankelijk van het stadium van de bouw. Na een nog nader vast te stellen datum worden geen verzoeken tot wijzigingen meer in behandeling genomen. Voor al het meer- en minderwerk wordt een van tevoren vastgestelde sluitingsdatum bepaald en voor die sluitingsdatum dient het meer-/minderwerk door de Koper schriftelijk te zijn opgedragen aan de aannemer. Deze sluitingsdatum wordt u nog nader medegedeeld. Koop- en aannemingsovereenkomst Bij het afsluiten van een koopovereenkomst gaan Koper en Ontwikkelaar een overeenkomst aan, waarbij de Koper zich onder meer verplicht tot de betaling van de

52

koopprijs en de Ontwikkelaar zich verplicht tot de levering van het appartementsrecht. Tevens zal er separaat een aannemingsovereenkomst worden aangegaan met de bouwer. De realisatie zal plaats vinden door Ouwehand Bouw Gorinchem. Nadat u de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst hebt getekend, ontvangt u als regel binnen enkele dagen een door de Ontwikkelaar getekende kopie retour. Gelijktijdig wordt een exemplaar van de overeenkomst naar de Woningborg gezonden. Deze stuurt u na planacceptatie, onherroepelijke omgevingsvergunningen en voldoende verkochte appartementen (70%), het garantiecertificaat toe. Financiën Na ondertekening van de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst wacht u tot u een factuur ontvangt voor de vervallen termijnen (een bepaald percentage van de aanneemsom dat betaald moet worden nadat het appartement weer wat verder in aanbouw gevorderd is). Als u over “eigen geld” beschikt kunt u deze rekening betalen. Heeft u dat niet en is de hypotheekakte nog niet bij de notaris ondertekend, dan betaalt u nog niet. U krijgt dan automatisch uitstel van betaling, zoals dat in de aannemingsovereenkomst is geregeld. Over de verschuldigde maar nog niet betaalde termijnen wordt rente bij u in rekening gebracht. Deze wordt gelijk met de vervallen termijnen, bij de notaris met u verrekend. Iedere keer wanneer tijdens de bouw een termijn vervalt ontvangt u een factuur van de aannemer. U zendt deze zo spoedig mogelijk, voorzien van uw handtekening, naar uw hypotheekverstrekker. Deze draagt zorg voor de betaling. Voor eventueel door u opgedragen meer- en minderwerk geldt de betalingsregeling volgens de genoemde Woningborg bepalingen, zoals in de aannemingsovereenkomst is opgenomen. Vanaf de datum dat u de hypotheekakte bij de notaris heeft ondertekend betaalt u hypotheekrente. Veelal stelt de bank de gehele lening ter beschikking maar houdt zij de nog niet vervallen termijnen in depot. U betaalt dan over het gehele leningsbedrag rente terwijl u over de nog niet betaalde termijnen rente vergoed krijgt


van de bank. Feitelijk betaalt u op deze wijze alleen rente over de uitbetaalde termijnen. Notaris en eigendomsoverdracht De juridische koop van het appartementsrecht geschiedt door middel van een zogeheten akte van levering (of wel de eigendomsoverdracht) bij de notaris. Ruim voor de datum van notarieel transport ontvangt u van de notaris een afrekening waarop het totale, op die datum verschuldigde bedrag, is aangegeven (inclusief bijkomende kosten). Hieruit blijkt welk bedrag u tijdig aan de notaris moet betalen. Op de transportdatum worden in de meeste gevallen twee akten getekend, te weten: • De akte van levering van het appartementsrecht van Ontwikkelaar aan u. • De hypotheekakte met betrekking tot de lening die u ten behoeve van de aankoop heeft gesloten. Naast de overeengekomen prijs van uw appartement kunnen ook bijkomende kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn: • de grondrente tot de transportdatum • de (bouw-)rente tot de transportdatum over de vervallen maar niet betaalde termijnen • de notariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte • de afsluitkosten voor de hypotheekverstrekker • eventueel een deel van het saldo van het opgedragen meer- en minderwerk. Vereniging van Eigenaars (VvE) Aangezien de appartementen deel uitmaken van een gebouwencomplex worden zij gesplitst in zogenaamde appartementsrechten. Als u koopt wordt u eigenaar van een appartementsrecht dat u het exclusieve recht geeft op het gebruik van een bepaald appartement met toebehoren. De omschrijving van het eigendom wordt uiterst nauwkeurig bepaald en in een notariële akte vastgelegd. U verwerft ook een onverdeeld aandeel in het eigendom van het gemeenschappelijke terrein onder en naast het gebouwencomplex. Om zowel de exploitatie als het onderhoud van het gemeenschappelijke eigendom en de onderlinge rechten en plichten goed te kunnen regelen wordt elke eigenaar automatisch en van rechtswege lid van een VvE. Deze heeft in haar reglementen alle gemeenschappelijke belangen vastgelegd van de eigenaren onderling en ten aanzien van de gemeenschappelijke voorzieningen. De exploitatie van de gebouwen en het terrein brengt kosten met zich mee.

Deze worden over alle eigenaren van een appartement door middel van een verdeelsleutel omgeslagen. Tenminste eenmaal per jaar komen alle leden/eigenaren in vergadering bijeen en(her)benoemen uit hun midden een voorzitter, secretaris en penningmeester. Er wordt dan met het bestuur overlegd over de exploitatiekosten van het afgelopen jaar en de begroting voor het komende jaar. Met het aan u toekomende stemrecht stemt u mee bij de besluitvorming over deze zaken. Ook de opstalverzekering van het appartementengebouw wordt door de VvE collectief afgesloten. Voor uw inboedel dient u zelf een verzekering af te sluiten. Gezamenlijke kosten, lasten en VvE Tot de gezamenlijke kosten en lasten worden gerekend: • Kosten die gemaakt zijn in verband met het normale onderhoud of het normale gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten van het gebouw of de daartoe behorende installaties of tot het onderhoud daarvan. • Kosten die verband houden met noodzakelijke herstellingwerkzaamheden en vernieuwingen voor zover deze niet volgens de bepalingen van de akte van splitsing laste komen van (een) bepaalde eigenaar/eigenaren. • Kosten die verband houden met de oprichting van de VvE en met de administratie van het gebouw of met de aanstelling van een administrateur. • De verschuldigde publiekrechtelijke lasten, voor zover de eigenaren daarin niet individueel worden aangeslagen. • Het schoonhouden en verbruikskosten van de verlichting van de gemeenschappelijke gedeelten van het gebouw. • Alle overige kosten en lasten gemaakt in het belang van alle eigenaren of door de gezamenlijke eigenaren als zodanig verschuldigd. Gebruikelijk is dat de bijdrage aan de VvE maandelijks betaald wordt. Bij de oprichtingsvergadering van de VvE, die gehouden wordt voordat de oplevering van de appartementen plaatsvindt, wordt bepaald hoe hoog die bijdrage is. De bijdrage is niet van de belasting aftrekbaar en zijn lasten die u heeft naast uw hypotheeklasten. De oprichting van de Vereniging van Eigenaren geschiedt op initiatief van de WE-beheerder. De hypotheek De aankoop van uw nieuwe appartement kan, wanneer niet of niet voldoende geld aanwezig is, worden gefinancierd door

53

middel van een hypothecaire geldlening. Het onderpand voor deze lening is het appartementsrecht. Met welke hypotheekverstrekker u in zee gaat zal afhangen van het aangeboden rentepercentage en de voorwaarden. Vrij op naam (V.O.N.) De koop- en aanneemsom van het appartement is vrij op naam. Vrij op naam wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten die met het verwerven van een eigen woning gemoeid zijn, bij de totale koopsom inbegrepen zijn. Dit betreft kosten zoals: • grond- en gebouwkosten • bouwkosten, inclusief sanitair en afwerking • eventuele stijging van loon-materiaalkosten • architecten- en overige adviseur honoraria • verzekering tijdens bouw • notaris honorarium inzake transportkosten • makelaarscourtage/verkoopkosten • gemeentelijke legeskosten bouwvergunning • kadastrale uitmeting en splitsing van appartementsrechten • kostengarantie Woningborg • aansluitingen water, riolering, elektra, telefoon en CAI De hieronder genoemde (veelal met de financiering van het appartement verband houdende) kosten zijn niet bij de koop- en aanneemsom inbegrepen. Niet bij de totale koopsom inbegrepen zijn kosten zoals: • afsluitkostenhypotheek • eventuele taxatiekosten • rente tijdens de bouw • notariskosten voor de hypotheekakte • rente over de grondkosten en reeds vervallen bouwtermijnen • individuele administratiekosten bij het aanvragen van levering van energie, telefoon en CAI. Wijzigingen tijdens de bouw Bij de (ver)bouw van woningen vindt nog veel ambachtelijk werk plaats. De verdere uitwerking van het project kan er toe leiden dat er enkele wijzigingen doorgevoerd moeten worden ten opzichte van de technische omschrijving. Van noodzakelijke essentiële wijzigingen na verkoop, wordt u schriftelijk middels een erratum op de hoogte gesteld.


Oplevering Tijdens de bouw zullen meerdere prognosedata van oplevering worden gemeld. De datum en tijd van de definitieve oplevering wordt uiterlijk twee weken van tevoren schriftelijk medegedeeld. Het appartement wordt bezemschoon opgeleverd. Dat wil zeggen dat het sanitair, de tegels en het glaswerk nat gereinigd zijn en de vloeren geveegd. De aannemer draagt zorg voor de kwaliteitscontrole bij oplevering voordat de oplevering aan de Koper plaatsvindt. Bij de officiële oplevering worden de dan nog geconstateerde onvolkomenheden op het Proces verbaal van oplevering vastgelegd. De aannemer dient ervoor te zorgen dat deze worden verholpen. U kunt zich tijdens oplevering laten ondersteunen door een

bouwkundig adviseur (bijvoorbeeld van Vereniging Eigen Huis). Voor de oplevering heeft u van de aannemer de eindafrekening ontvangen. Als u aan alle financiële verplichtingen heeft voldaan, ontvangt u de sleutels van uw woning. Dit is de feitelijke juridische levering. Onderhoudstermijn Materialen kunnen gaan ‘werken’, zoals dat in bouwtermen heet. Dat betekent bijvoorbeeld dat er in hoeken bij stucwerk haarscheurtjes kunnen ontstaan. Dat is niets ernstigs, ze worden veroorzaakt door het uit de woning wegtrekkende vocht. Dit werken van materialen kan niet worden voorkomen en vallen buiten de verantwoordelijkheid van de aannemer. Nadat alle onvolkomenheden

zijn verholpen, wordt de aannemer geacht aan zijn verplichtingen te hebben voldaan. Verzekeringen Tijdens de bouw, tot de datum van oplevering, zijn de gebouwen via de aannemer verzekerd tegen de risico’s van brand· en stormschade. Vanaf de datum van oplevering dient u dit zelf geregeld te hebben. Tenzij voor de individuele appartementen binnen de appartementengebouwen de Vereniging van Eigenaars dit gedaan heeft. Wijzigingen btw-tarief De met u in de koop-en aannemingsovereenkomst overeengekomen totale koopsom staat vast met uitzondering van de wijziging in het btw-tarief (thans 21%).

Verkoopinformatie Een ontwikkeling van:

Realisatie:

0344 – 626060 info@rickzeedijk.nl

Disclaimer Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen. Verstrekt door architecten en adviseurs van het plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen vanuit bijvoorbeeld overheidswege. Deze wijzigingen mogen in de basis geen afbreuk doen aan de voorgestelde kwaliteit.

de maten van vloerbedekking, zonwering en dergelijke uitsluitend te bepalen op de in de woning ingemeten maten tijdens de projectbezoeken.

Alle tekeningen en impressies zijn bedoeld om u een zo goed mogelijk beeld te verschaffen van de woningen. Bij definitieve koop ontvangt u een kopersmap met de contractstukken en eventuele aanvullende gegevens. De op de tekeningen ingeschreven maten zijn circa maten en hebben geen bewijskracht. Aangezien wij niet kunnen in staan voor de exacte maatvoering, adviseren wij u

©Copyright maart 2020.

Alle tekeningen en impressies deze brochure zijn zogenaamde ‘artist impressions’. Deze geven slechts een impressie weer waaraan geen rechten of verrekening ontleend kan worden.

Branding en realisatie: MASC Vastgoedcommunicatie.

wonenaanhetbeursplein.nl

54