Page 1

ble hio na Fas

s s, rle

ea

Fit

,F

Shemagazine (magazine) Bereik:

46.000

Social Media Facebook:

2000 Shemagazine.nl (website) Unieke bezoekers:

Pageviews:

8.000

17.000 Tarievenkaart


ea

rle

s s,

Fas

hio na

ble

het magazine

Fit

,F

Redactionele formule She Magazine is hĂŠt digitale platform voor fearless vrouwen die fashionably fit zijn. Het magazine richt zich op jonge, sportieve vrouwen die alles willen weten over sport, health, fun en fashion. She Magazine biedt naast het tweemaandelijkse magazine ook een website met de laatste nieuwtjes, leuke feiten, workout tips en nog veel meer. Tevens is She Magazine actief op social media zoals Facebook en Instagram, waar ook nauw contact met de lezers wordt onderhouden.

doelgroep She Magazine richt zich op jonge, sportieve vrouwen tussen de 20 en 35 jaar die zich bezig houden met gezondheid, sporten, op gewicht blijven en bewust in het leven staan. Ze vinden het leuk om zo nu en dan oefeningen te doen voor een strak lichaam, willen weten wat de nieuwste trends zijn op het gebied van sport en wat voor voeding daar goed op aansluit.

Distributie She Magazine heeft een totaal bereik van minimaal 46.000. Het magazine wordt verspreid via de verschillende social media kanalen, maar ook onder bestaande gegevensbestanden die in handen zijn van Maruba B.V.

Native Advertising Prijs

Verschijningsdata

Native advertising magazines

Verschijningsfrequentie 6 x per jaar Editie Sluiting Verschijning 3 - 2016 vrij 22 jan. vrij 5 feb. (valentijnspecial) 4 - 2016 vrij 25 mrt. vrij 8 april 5 - 2016 vrij 03 jun. vrij 17 jun. (zomerspecial) 6 - 2016 vrij 15 jul. vrij 29 jul. 7 - 2016 woe 02 sept. woe 16 sept. 8 - 2016 woe 02 dec. woe 16 dec. (kerstspecial)

â‚Ź995,-


ea

rle

s s,

Fas

hio na

ble

De Website & Social media

Fit

,F

Over.. Naast het magazine dat iedere twee maanden verschijnt, biedt She Magazine een volledig platform. Dat houdt in dat er op de website dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Deze artikelen zijn minder uitgebreid dan in het magazine, maar bieden wel een compleet plaatje voor onze doelgroep. Waar in het magazine meer nadruk ligt op achtergrond en interviews, is de website juist meer gefocust op dagelijkse sportieve activiteiten, leuke weetjes en lekkere recepten die goed passen binnen een gezonde leefstijl. Naast de website is She Magazine ook actief op social media. Uiteraard heeft She Magazine een Facebookpagina. Hierop worden alle berichten die op de website verschijnen, doorgeplaatst. Ook winacties worden op de Facebookpagina online gezet. Hierbij maken we veel gebruik van doorlinken naar partners. Ook op Instagram en Twitter zijn we actief. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk mensen binnen onze doelgroep te bereiken.

Native advertitsing Prijs Native advertising website

â‚Ź 785,-

contactinformatie

/SheFitFearlessFashionable

Sales Bladmanager Hoofdredacteur

Dominique Heus dominique@shemagazine.nl

Algemeen

info@shemagazine.nl klantenservice@shemagazine.nl www.shemagazine.nl

info@shemagazine.nl 030 28 91 073 Karin Gielen karin@shemagazine.nl

/She.fff /She_fff

She magazine is onderdeel van Maruba Sports en Fashion B.V.

She tarievenkaart  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you