__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Dienstencheques • Uitzendjobs met optie vast

L E N T E ‘21

12

No

TROTS OP TRIXXO!

LAUREAAT VAN DE TRENDS GAZELLEN

Samenhorigheid&slagkracht

Een woordje vooraf 1

Exact een jaar geleden zaten we allemaal midden in de eerste golf van de Covid-19 besmettingen. Intussen zijn we samen die strijd aan het winnen. Ook bij TRIXXO hebben we heel wat strijdvaardigheid gezien. Vaak wordt gezegd dat crisissen kansen bieden. Welnu, deze crisis heeft ons de kans gegeven om te zien wat een bijzondere organisatie we zijn. We hebben samenhorigheid gezien en slagkracht getoond. Dat geeft ons groot vertrouwen in de toekomst.

TRIXXO Dienstencheques 2

voorwoord

IN DEZE EDITIE

Wist je dat 2 Trends Gazellen 3 Aanval op de Kempen 4 Interview Robin Vandeweyer 5

E

n die toekomst ziet er goed uit. Zowel bij TRIXXO Dienstencheques als bij TRIXXO Jobs zijn we opnieuw grote stappen aan het zetten. Want ons uiteindelijke doel is om onze organisatie te laten groeien.

Ontspanning 6

De erkenning van TRIXXO Jobs als laureaat van de Trends Gazellen is een teken dat we op de goede weg zijn. Proficiat aan iedereen die daar zijn steentje heeft toe bijgedragen.

Welzijn & veiligheid 7 TRIXXO Jobs: klantenmedewerkers 7

Maar groeien doe je niet zomaar. Cijfers zijn natuurlijk belangrijk, maar het zijn uiteindelijk toch de mensen achter de cijfers die het moeten doen. En dat zijn jullie, alle medewerkers, de trots van TRIXXO.

Paasattenties 8 De stem van TRIXXO 8

Fotoshoot Genk 8

Bedankt!

COLOFON

ONZE MEDEWERKERS: DE TROTS VAN TRIXXO!

Uitgave van TRIXXO Verantwoordelijke uitgever: Luc Jeurissen, Centrum Zuid 3072, B-3530 Houthalen-Helchteren

JULLIE DOEN ONS GROEIEN

Eindredactie & vormgeving: I-Line Suggesties of opmerkingen: gazet@trixxo.be Meer weten over TRIXXO: www.trixxo.be Niets uit deze uitgave mag overgenomen, gekopieerd of gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming van de redactie.

INHOUD

Verboden op de openbare weg te gooien.

Luc Jeurissen TRIXXO Gazet

1


NIEUWS EN WEETJES

doet overname in Genk.

“De overname verliep heel vlot,” zegt Ramona. “De huishoudhulpen werden ingelicht van wat er speelde en ze zijn allemaal meegekomen. Ze zijn heel tevreden, want ze zijn erop vooruitgegaan.” De manier van werken is in grote lijnen vergelijkbaar met de vroegere aanpak, vindt Ramona. “Je merkt uiteraard wel dat je in een grotere organisatie zit nu. Vroeger kende iedereen iedereen, dat is nu natuurlijk niet meer mogelijk. Maar de opvang voor de klanten gaat vanzelfsprekend heel goed blijven, daar zorgen we voor.”

ONZE HUISHOUDHULPEN

ZIJN EROP VOORUITGEGAAN

Ramona, kantoor Genk

Genk is een van de meest multiculturele steden van het land. “Dat weerspiegelt zich in onze klanten en onze huishoudhulpen. Dat zijn we hier gewoon, dus dat levert geen problemen op. Je botst natuurlijk soms op taalbarrières maar die lossen we altijd op.” Ramona geeft ons een kleine rondleiding in het kantoor dat helemaal in de huisstijl van TRIXXO is ingericht. Aan de voorkant zitten de twee consulenten van de dienstencheques afdeling. Achteraan hebben de mensen van TRIXXO Jobs onderdak gevonden. Ook dat is een nieuwigheid voor Ramona. “Je ziet dat ons kantoor groot genoeg is voor iedereen. Het is fijn om extra collega’s erbij te hebben. De sfeer is goed en dat gaan we ook zo houden”, besluit Ramona. Nogmaals welkom in #teamtrixxo!

WIST JE DAT? Onze oudste huishoudhulp Noella van kantoor Deinze 75 jaar is en onze jongste huishoudhulp Alessia van kantoor Auvelais 20 jaar. TRIXXO Jobs dit jaar al twee nieuwe kantoren opende: Namelijk TRIXXO Herentals en TRIXXO Turnhout.

Noella Verzele

Onze collega’s van TRIXXO Jobs Nederland een gloednieuwe website hebben. Nieuwsgierig? Surf snel naar trixxo.nl In ons dienstenchequeskantoor in Elsene 25 verschillende nationaliteiten werken. We van 15 februari tot 15 maart weer volop te zien en te horen waren op radio en tv. De tv-spot en radiospot vind je terug op onze sociale media kanalen.

Alessia van kantoor Auvelais

2

TRIXXO Gazet

Foto is genomen voor de verstrengde coronamaatregelen.

Het overnamepad van TRIXXO Dienstencheques liep in het begin van 2021 langs Genk. Daar werd het bedrijf America Clean toegevoegd aan de TRIXXO familie. Al de 57 huishoudhulpen konden hun job en klanten behouden. Meer nog: ze gaan er op vooruit. “Het was even wennen, maar het is uitgegroeid tot iets positiefs,” zegt consulente Ramona Hanssen, die zelf ook de overstap maakte.


REPORTAGE

WINNAAR

!

TRIXXO JOBS IS

DÉ TRENDS GAZELLE

VAN LIMBURG! Ons uitzendbedrijf TRIXXO Jobs is als grootste groeibedrijf van Limburg uitgeroepen tot provinciaal winnaar van de Trends Gazellen! Een verrassing van formaat, want het was voor het eerst dat dienstenbedrijven tot de traditierijke competitie werden toegelaten. “We zijn een blijver in deze lijst”, aldus Frank Vliegen, CEO van TRIXXO Jobs. “Dit jaar willen we van 64 naar 100 miljoen omzet, minstens 10 nieuwe kantoren openen en minstens 10 overnames realiseren”, klinkt het ambitieus.

Trends Gazellen is een prestigieuze ranking, die louter en alleen wordt opgemaakt op basis van groeicijfers. Voor het eerst werden er in de berekeningen ook bedrijven uit de dienstensector opgenomen, en dat leidde meteen tot een enorme verrassing: hr-dienstverlener TRIXXO met hoofdkantoor in Hoeselt, werd met maar liefst 5 dochterondernemingen genomineerd als Trends Gazelle. Nog straffer: één van hen, met name TRIXXO Jobs, is nu door Trends zelfs uitgeroepen tot dé Trends Gazelle van Limburg! Het uitzendbedrijf onder leiding van Frank Vliegen, is daarmee dé ambassadeur van de grote bedrijven in de provincie Limburg. “Een fantastische eer”, vindt Frank Vliegen. “We wisten natuurlijk zelf wel dat we het goede groeiritme te pakken hadden, maar dat we meteen zouden uitgeroepen worden tot de snelste stijger in de hele provincie, overtreft zelfs onze verwachtingen. De verdienste ligt volledig bij ons team. Ik omschrijf hen als ‘ondernemers zonder het zelfstandige statuut’. Het zijn stuk voor stuk mensen die houden van uitdagingen, grenzen

kunnen verleggen en iedere dag strijden voor de perfecte dienstverlening aan klanten en uitzendkrachten. Het is duidelijk dat deze ingesteldheid echt het verschil maakt. En nogmaals: daar zijn we heel fier op.” De cijfers spreken dan ook voor zich. Terwijl de uitzendsector in het coronajaar met 15% achteruit boerde, wist TRIXXO Jobs een organische groei van 20% te realiseren. “We hebben nooit angstig afgewacht wat er op ons af zou komen, maar hebben het heft in eigen handen genomen en zijn blijven investeren”, aldus Frank Vliegen. “Ondanks alles hebben we in 2020 maar liefst 10 nieuwe kantoren geopend, een ritme dat we ook dit jaar zeker willen aanhouden.” Daarmee is het duidelijk dat TRIXXO Jobs de komende jaren nog vaker in deze hitparade zal te vinden zijn. “Dat leidt geen twijfel”, stelt Vliegen vastberaden. “In 2021 mikken we op een omzet van 100 miljoen, komende van 64. En dat in een periode dat corona nog steeds in alle hevigheid woedt….

De groei die we vooropstellen bestaat voor 2/3 uit organische toename, voor 1/3 uit overnames. Wat dat betreft mikken we op 6 nieuwkomers voor het uitzendgebeuren en zelfs 12 in de dienstencheques. WestVlaanderen, Wallonië en Nederland staan hoog op onze wish-list. Wees maar zeker: TRIXXO Jobs heeft de smaak van de Trends Gazellen goed te pakken!”

WIST JE DAT OOK DIENSTENCHEQUES OPGENOMEN IS IN DE RANKING? •

TRIXXO Dienstencheques Vlaanderen: Plaats 5 (Grote ondernemingen).

• TRIXXO Dienstencheques Wallonië: Plaats 18 (Grote ondernemingen). • Home Maid Exclusieve huishoudhulp: Plaats 59 (Middelgrote ondernemingen).

TRIXXO Gazet

3


⁃ REPORTAGE

aanval op de Kempen Met de opening van nieuwe kantoren in Herentals en Turnhout heeft TRIXXO Jobs een duidelijke boodschap de wereld ingestuurd: TRIXXO Jobs wil groeien in de Kempen. Ook TRIXXO Jobs in Geel is onderdeel van de plannen. Regiomanager Mimoun El Boujjoufi gelooft dat hij samen met zijn collega regiomanager Joke Liebaert de ambities kan waarmaken. “We hebben een duidelijke target voor ogen en we maken ons sterk dat we die halen.” Volgens zijn collega Joke vormen de nieuwe kantoren in Turnhout en Herentals hiervoor een goede uitvalsbasis. “We hebben een bekwaam en enthousiast team. Het kan dus niet mislukken.” Joke, kantoor Turnhout

Het nieuwe kantoor in Turnhout ligt te blinken in de zon. Regiomanager Joke kijkt ernstig. Voor haar en het team is er werk aan de winkel. “We hebben grootse plannen hier in de regio. We merken dat hier kansen liggen en die willen we voluit benutten. Er is veel bedrijvigheid in de Kempen. Uiteraard gaan we alle soorten bedrijven benaderen. Maar onze focus ligt in de eerste plaats op bedrijven uit de bouw en logistiek. Daar hangt het lage fruit, daar werken we nu op. Want de bedrijven hebben hier nood aan de juiste mensen.” Op dit ogenblik heeft TRIXXO Jobs 9 kantoren in de provincie Antwerpen. Tot voor kort waren de Kempen daarin braak terrein. “Ik heb me altijd sterk gemaakt dat hier veel mogelijkheden liggen voor TRIXXO Jobs,” zegt Joke. “De nononsense mentaliteit van de Kempenaar sluit

erg aan bij onze bedrijfscultuur. Ik voel daar een duidelijke match. Klanten laten ons dat ook weten. Ze appreciëren de korte lijnen en dat we elke dag voor hen klaar staan.” In Herentals is recent ook een mooi nieuw kantoor geopend. Officemanager Valérie Zeelmaekers bemant de ruimte voorlopig nog in haar eentje, maar er is nog plaats voor 4 collega’s. “Er zal snel versterking bijkomen. We richten onze kantoren zo in dat we snel kunnen uitbreiden. Dat is de bedoeling, want het potentieel is hier in de omgeving zeker aanwezig. Onze kantoren liggen ook altijd strategisch, meestal aan invalswegen met veel parking. Dat is hier ook het geval. Alle voorwaarden zijn er dus om onze ambities waar te maken.”

Samen met Herentals en Turnhout maakt Geel de TRIXXO driehoek in de Kempen compleet. Mimoun heeft Geel als regiomanager onder zijn hoede. “We merken dat we veel kandidaatuitzendkrachten hebben uit de bouw en de logistiek. Mede daarom werken we hard om hen in goede bedrijven te plaatsen. We zien ook dat onze kwalitatieve begeleiding haar vruchten afwerpt. De werkgevers zijn blij als ze merken dat wij hen gemotiveerde en bekwame uitzendkrachten aanleveren. Steeds met de optie vast natuurlijk. In die zin staat het frisse groen uit ons logo symbool voor wat we zijn: fris en bloeiend.”

Valérie, kantoor Herentals

Mimoun, kantoor Geel

4

TRIXXO Gazet


⁃ INTERVIEW

moet het huis van vertrouwen zijn. DE NIEUWE COO VAN TRIXXO JOBS AAN HET WOORD

De juiste man op de juiste plaats. Dat is het minste wat je kan zeggen van Robin Vandeweyer. Sinds begin februari is hij aangesteld als COO van TRIXXO Jobs. “Ik zorg voor de link tussen de hoofdzetel en de kantoren,” zegt hij daar zelf over. Zijn hands-on mentaliteit en zijn communicatieve vaardigheden zullen hem zeker goed van pas komen. “Mijn doel voor dit jaar is om het allemaal zo te organiseren dat de collega’s in de kantoren zich enkel nog met hun uitzendkrachten moeten bezighouden. Vanuit Hoeselt moeten we over de ondersteuning waken.”

Paspoort Naam: Robin Vandeweyer Leeftijd: 32 jaar Roots: afkomstig uit Hoeselt Huidige woonplaats: Bilzen Relatie: gehuwd Kinderen: papa van Axelle (20 maanden) Studies: Master Toegepaste Economische Wetenschappen Carrière: 8 jaar LIDL, 1 jaar Frieslandcampina, 1 maand TRIXXO Hobby’s: fietsen, zaalvoetbal en altijd in voor een wedstrijdje ‘Padel’

Wat is jouw achtergrond? Mijn ouders zijn zelfstandigen. Daar heb ik van jongs af gezien dat structuur heel belangrijk is en dat je prioriteiten moet stellen om bepaalde doelstellingen te halen. Voor deze job heb ik lang bij Lidl gewerkt. Dat is een Duits bedrijf. Dus heel sterk gestructureerd, tot na de komma. Dat had het voordeel dat iedereen heel goed wist wat zijn/haar taak was en bij wie hij/zij moest zijn als er een probleem was. Duidelijkheid op alle fronten en dat wil ik ook bij TRIXXO Jobs realiseren, zonder de warmte en het familiaire gevoel dat er is te verliezen. Een centrale term daarin is “feedback”. Die kan negatief of positief zijn, maar je moet wel feedback geven. Wat zijn de concrete dingen die je wil aanpakken? “Dat zijn soms simpele dingen zoals het up-to-date houden van het organigram en telefoonlijsten. Dat is nooit belangrijk, behalve als je ze nodig hebt. Ook de informatiedoorstroming is een punt dat aandacht verdient. Daarom zijn we gestart met een nieuwe vergaderstructuur inclusief one-toone meetings om de onderlinge communicatie te verbeteren. Mijn doel was ook om alle kantoren te bezoeken in mijn eerste weken om een beeld van ieder kantoor te kunnen vormen. Dat is gelukt!

Is de fun factor belangrijk? Jazeker. Maar alles begint met een goede werksfeer. Die verkrijg je vanuit mijn positie bekeken vooral door een goede samenwerking tussen de hoofdzetel en de kantoren. Hoeselt mag geen ivoren toren zijn, de kantoren geen eilandjes. En als het werk goed is gegaan, geeft dat een reden te meer om samen op het juiste moment ‘fun’ te maken. Ik heb begrepen dat de feestjes voor de coronatijden dik in orde waren. Dat moet zeker terugkomen want successen moeten we vieren als team! Hoe kan TRIXXO Jobs nog groeien? De eerste voorwaarde is dat de uitzendkrachten en de klanten zich thuisvoelen bij ons, wij moeten het huis van vertrouwen zijn. We moeten een partner zijn die afspraken nakomt. Een element dat meespeelt is fierheid. Dat hangt samen met de bekendheid van het merk. Die fierheid moet ook bij onze uitzendkrachten bestaan, zodat zij uitdragen dat ze fier zijn om via ons bij een klant terecht te komen. We ondersteunen dat ook met acties. Zo zijn we deze week nog bij een klant geweest om hem te bedanken voor het vertrouwen en een klein presentje afgegeven. Kijk,dat zijn kleine dingen die echt wel het verschil maken. Welke invloed heeft de coronacrisis op de werking van TRIXXO Jobs? Die crisis geeft ons de kans om te tonen dat de kwaliteit van onze aanpak echt wel het verschil maakt. Ook in deze tijden zijn er opportuniteiten. Wij begeleiden onze uitzendkrachten met opleidingen en volgen hen van A tot Z. Het doel is altijd vast werk. Die aanpak geeft ons in de sector een kwaliteitslabel dat zowel aan de kant van de klanten als aan de kant van uitzendkrachten duidelijk wordt geapprecieerd. Blijft “optie vast” een sleutelelement in de werking? Heel zeker. Dat is ook het eerste wat we zeggen tegen onze uitzendkrachten. We willen hen begeleiden in een traject dat uitmondt in een vast contract. De klant weet ook dat dit een voorwaarde is om een potentiële kandidaat bij hen te introduceren. Mikken jullie ook op overnames? Ja. Dat is niet alleen belangrijk om te groeien in omzet, het is ook innoverend om nieuwe kennis over sommige segmenten binnen te halen. Daaruit ontstaan dan ook partnerships die ons kunnen helpen om stappen te zetten. Trixxo Jobs wil jaar op jaar groeien en dit 2/3e organisch en 1/3 door overnames. We zetten hier vooral in op Nederland. Wanneer maken jullie de overstap naar Wallonië? Dat zal nog niet voor dit jaar zijn, maar in 2022 willen we de stap zetten naar het zuiden van het land. Gelukkig kunnen we daarvoor terugvallen op het kantorennetwerk van onze grote broer TRIXXO Dienstencheques. Maar voorlopig hebben we onze handen vol met Vlaanderen en Nederland. In Vlaanderen gaan dit jaar 10 kantoren open en in Nederland zijn er nog overnames gepland en 3 nieuwe kantoren.

TRIXXO Gazet

5


EVEN ONTSPANNEN

Brésiliennetaart (Nathalie Cadiot van TRIXXO Mouscron)

Bereiding van het zanddeeg / gistdeeg

Meng in een kom de bloem, 50 g suiker en een snufje zout. Meng dit alles met de zachte boter. Los de gist op in water en laat 5 minuten staan. Voeg dan een ei en de gist toe aan de bereiding. Meng alles tot een gladde pasta.

Bereid als de taart helemaal is afgekoeld de slagroom met de vloeibare room en de poedersuiker. Het keukengerei voor het bereiden van de slagroom moet erg koud zijn. Kleine tip: plaats het keukengerei een paar minuten in de vriezer. •

snelheid tot je een zeer stijve room hebt, voeg dan de poedersuiker toe

Voeg eventueel wat bloem toe (als het deeg te kleverig is). Bewaar minimaal 30 minuten in de koelkast.

Voor de banketbakkersroom •

en klop 10 seconden. •

Verhit de liter melk tot ze suddert (ze mag niet koken) en giet ze dan al roerend over het mengsel. Keer terug naar middelhoog vuur en kook

Ingrediënten

Als al je bereidingen klaar zijn, kleed je de taart aan door haar te bedekken met een dikke laag slagroom en bestrooi je ze met de karamel van

Klop in een slakom de 3 eieren, 60 g suiker en de vanillesuiker. Voeg 3

gemalen hazelnoten.Nu is ze klaar, bewaar minimaal een uur in de

volle eetlepels bloem en 1 volle eetlepel maizena toe. Meng goed. •

Giet de vloeibare room in een kom en klop 10 minuten op gemiddelde

koelkast •

Proeven en smullen 😊

gedurende 5 minuten al roerend.

• 250 g bloem

• 50 g zachte boter

Haal het deeg uit de koelkast en verdeel het over een licht met bloem bestoven werkblad.

• 4 eieren • 10 ml lauw water • 1 zakje bakkersgist

Beboter een vorm met hoge zijkanten en leg het deeg erin.

Doe de banketbakkersroom in de vorm en bak gedurende 40 minuten op 180 °. Stop met koken als de bovenkant een beetje verschroeid is.

• 230 g poedersuiker

Voor de praliné (bovenkant van de cake)

• 1 liter melk • 1 zakje vanillesuiker

Giet op hoog vuur in een steelpan met hoge zijkanten 100 g licht bevochtigde

• 500 ml vloeibare room (minimaal 30%)

suiker en roer de hazelnoten erdoor. Roer tot lichtbruin. Stop dan met koken.

• 100 g hele hazelnoten

Leg deze bereiding op bakpapier en laat afkoelen tot kamertemperatuur of

• 1 eetlepel maizena

direct in de vriezer. Als de hazelnootkaramel is afgekoeld, plet je deze met een

• 1 snufje zout

deegroller tussen twee vellen bakpapier.

de 8 verschillen

Moppenhoekje

Gehoorapparaat Een oudere man staat op een dag tegen zijn buurman op te scheppen over zijn nieuwe gehoorapparaat. Hij zegt: “Ik heb net een nieuw gehoorapparaat gekocht, het is het allerbeste en allernieuwste wat er momenteel te koop is. Het dingetje kostte dan ook bijna 3.000 euro, maar het werkt perfect.” De buurman is onder de indruk en vraagt: “Tjonge, fantastisch hoor, wat voor merk is het?” De man is even stil en zegt dan: “Ik denk een uur of 12!”

Foto is genomen voor de verstrengde coronamaatregelen.

Kakkerlakken Een vrouw heeft een kamer gehuurd in een hotel naar een tijdje later klaagt ze bij de hoteleigenaar: “Het krioelt van de kakkerlakken achter het behang... “ Antwoordt de hoteleigenaar:”Ik snap niet wat u achter mijn behang doet.” Twee Visjes Twee visjes in de Atlantische oceaan achtervolgen een oester. Opeens ziet één van de visjes in de verte een zeester. “Wegwezen!”roept hij naar zijn makker “Daar is de sheriff!” Ballet Jantje komt bij een balletschool en ziet meisjes op hun tenen dansen. Vraagt Jantje: “Waarom dansen die meisjes op hun tenen? Hadden ze geen langere meisjes kunnen nemen?”

WIN EEN LENTEPAKKET (Een TRIXXO-drinkbus met heerlijke paaseitjes en toffe TRIXXO kousen.)

Stuur de oplossing naar gazet@trixxo.be. Vergeet zeker niet je contactgegevens te vermelden. Veel succes! De winnaar van de vorige editie is Melis Melissa van kantoor Genk. Zij wint een chocoladefondue. Proficiat!

6

TRIXXO Gazet


WELZIJN & VEILIGHEID

Eenvoudige maar

NUTTIGE VOORZORGSMIDDELEN

voor huishoudhulpen.

Het welzijn en de veiligheid van onze huishoudhulpen is meer dan ooit onze prioriteit. Een gezonde, gerespecteerde en gemotiveerde huishoudhulp is een garantie voor kwaliteitswerk.

hulpdiensten (112) op de hoogte te stellen en het bureau in te lichten als ze getuige zijn van het ongeval en de huishoudhulp niet in staat is om dit te doen.

Hoewel de huishoudhulpen van TRIXXO getraind zijn om veilig te werken, zijn ze niet immuun voor een wondje of een ernstiger letsel. In geval van ernstig letsel doen we een beroep op de klanten om de

Voor kleine verwondingen kan de eerste hulp op zeer eenvoudige wijze worden toegepast. Daarom is het belangrijk dat de volgende producten beschikbaar zijn voor de huishoudhulp:

01

Water, zeep en een schone handdoek.

05

Splintertang.

02

03

Een blok ijs of een coldpack.

06

Desinfectiemiddel (bij voorkeur chloorhexidine; vermijd alcohol en jodium producten).

07

Een Flamigel type zalf als uw huishoudhulp taken uitvoert zoals strijken, koken... waar het risico op brandwonden bestaat.

Een schaar.

04

Wondverbanden.

Natuurlijk zal de huishoudhulp ze alleen gebruiken als er echt behoefte aan is. Tot slot is het verboden om medicijnen (waaronder een “eenvoudige” pijnstiller) te verstrekken aan huishoudhulpen. Je weet maar nooit of er een allergische reactie kan volgen. De huishoudhulp zorgt voor zijn of haar eigen medicatie in geval van nood.

zoekt klantendienstmedewerkers

Wist je dat onze collega’s van TRIXXO Call steeds op zoek zijn naar klantendienstmedewerkers?

Ben je vlot in de omgang met een passie voor menselijk contact? Commercieel ingesteld? Top! Liever ondersteunend of helpdeskmedewerker? Kan ook. Je beschikt sowieso over alle troeven om aan de slag te gaan als callcenter medewerker, tele-operator of customer service medewerker. Outbound - callagent, televerkoper

Inbound - Klantendienstmedewerker

Een job voor de echte salestijgers. Als sales advisor, callagent, televerkoper neem je contact op met zowel bestaande als potentiële klanten (particulier en professioneel) om hen te informeren en te overtuigen van de producten/ diensten die je hen kan aanbieden. Geen enkele opportuniteit gaat aan jou voorbij.

In deze uitdagende job ben je via: telefoon, social media, chat en mail in gesprek met klanten. Je beantwoordt vragen en signaleert kansen en problemen. Je bent continu offline en online in gesprek.

> Meer info via: www.trixxo-jobs.be/nl/onze-specialisaties/call-center/

TRIXXO Gazet

7


IN DE KIJKER

De stem Cindy Liebens

Het hoofdkantoor van TRIXXO in Hoeselt binnenwandelen is altijd een prettige ervaring. Daarvoor is Cindy Liebens verantwoordelijk. Zij is de goedlachse en behulpzame receptioniste die iedere bezoeker zich meteen thuis laat voelen. Of ze haar job graag doet is een overbodige vraag. “Natuurlijk vind ik mijn werk fijn. Zolang ik maar onder de mensen kan zijn, voel ik me goed.” “TRIXXO, goeiedag, bonjour,” klinkt het plots. Want ja, Cindy is ook de vriendelijke stem als je naar TRIXXO belt. Of je dat nu doet vanuit Aarlen of Rotterdam, het is Cindy die je vlot op het juiste pad zet. Wat is bijzonder aan je job? Dat je nooit weet wat je te wachten staat. Zowel telefoon, mail als bezoekers zijn elke dag een nieuwe verrassende uitdaging. Dat maakt het werk boeiend. Een vriendelijk telefoontje in de ochtend kan je hele dag goedmaken. Het is een variërende job waarin ik mijn ziel kan leggen. Ook de afwisseling met een aantal administratieve taken houdt het fris voor mij.

Paspoort

Je krijgt telefoons binnen van overal: Nederland, Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Merk je daar verschillen? Ik merk dat de mensen in Wallonië vaak mondiger zijn. Ze komen ook meteen ter zake, terwijl ik ze nog moet doorverbinden of hun boodschap doorgeven. Maar ik vang ze op en zorg dat ze altijd geholpen worden.

Relatie: 23 jaar getrouwd met Ivo

Naam: Cindy Liebens Leeftijd: 47 jaar Kinderen: Imke 16 en Silke 19 Studies: Moderne talen Hobby’s: Lekker koken en eten met de nodige tafeldecoratie , kruiswoordpuzzels.

Vertellen de mensen ook persoonlijke dingen? O ja, dat gebeurt regelmatig. Soms voel ik me zelfs een soort psychiater, Ik luister dan geduldig. Ook als er klachten zijn. Ik zorg altijd dat de mensen begrepen worden en garandeer hen dat er iets met hun probleem gedaan wordt. Als ze mij dan achteraf bedanken en zeggen dat ik hen goed geholpen heb, dan geeft dat heel veel voldoening. Soms zijn er ook mensen die wenen aan de telefoon. Je hoort dat ze een krop in de keel hebben en als ze dan voelen dat ze hun verhaal kwijt kunnen, dan laten ze zich even gaan. En soms moet ik ook al eens een traantje wegpinken. Maar het is net dat menselijke aspect aan mijn werk dat ik heel prettig vind.

Het is zeer belangrijk je goed te voelen tussen je collega’s. Dit viel me al op bij mijn eerste sollicitatiegesprek dat iedereen hier zo vriendelijk en behulpzaam is. Zijn er bijzondere telefoongesprekken die je je herinnert? Ja, sinds we de campagne met de poppetjes voeren vragen sommigen mij of ik Tamara ben. Tja, die moet ik dan teleurstellen. Ik heb ook eens de vraag gekregen of ik een Roemeense was. Blijkbaar heb ik een Roemeens accent als ik Frans spreek. Dat heb ik aan mijn rollende “r” te danken.

Je bent het gezicht en de stem van TRIXXO. Zie je jezelf als een soort ambassadrice? Ik probeer gewoon mezelf te blijven. Ik ben van nature een positief persoon en probeer iedereen ook zo te benaderen. Ik zal niet snel een slechte dag hebben. En als dat zo eens is, zijn mijn collega’s er om me op te beuren.

Paasattentie Zoals elk jaar voorzien we bij Pasen een attentie voor onze medewerkers. Dat is dit jaar niet anders. Dit jaar gingen we voor bloemen. Geen boeket, wel bloembollen. Zo kunnen onze medewerkers zelf hun groene handen uit de mouwen steken. Wij zijn alvast benieuwd naar de resultaten!

8

TRIXXO Gazet

Foto is genomen voor de verstrengde coronamaatregelen.

Lachen is gezond Een fotoshoot hoeft net altijd even serieus te zijn. Dat bewezen deze vrolijke dames van het dienstenchequeskantoor uit Genk.

Profile for TRIXXO

TRIXXO Gazet 12 (NL) - Lente  

Exact een jaar geleden zaten we allemaal midden in de eerste golf van de Covid-19 besmettingen. Intussen zijn we samen die strijd aan het wi...

TRIXXO Gazet 12 (NL) - Lente  

Exact een jaar geleden zaten we allemaal midden in de eerste golf van de Covid-19 besmettingen. Intussen zijn we samen die strijd aan het wi...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded