Page 1

Dienstencheques • Uitzendjobs met optie vast

HERFST ‘20

10

No

Daar blijven we naar streven! > Zag ook jij onze TV-SPOTJES?

Een woordje vooraf 1 Dienstencheques 2 Wist je dat 2 Thomas & Tamara 3 Met drie aan de slag bij Home Maid 4

Mooie Vooruitzichten voorwoord

IN DEZE EDITIE

In deze turbulente tijd is er iets dat me zal bijblijven en waar ik best fier op ben: hoe jullie met volle moed alle veranderingen als (bijna) normaal aanvaardden.

TRIXXO Aarlen 4 Jong geweld 5

Ondanks de opflakkeringen van het “c-virus” nu en dan, mogen we zeggen dat we met TRIXXO terug op kruissnelheid zitten. Natuurlijk doen we dat met de nodige maatregelen en afspraken. Ik mag gerust zeggen dat ik trots ben op de manier waarop de medewerkers van TRIXXO met dit “nieuwe normaal” zijn omgesprongen en nog altijd omspringen. Het toont de veerkracht van onze organisatie en dat belooft voor de toekomst. Dat is waar we nu op focussen.

D

Opmerkelijk 5

e vooruitzichten zijn gunstig. Zowel voor TRIXXO-Dienstencheques als voor TRIXXO-Jobs liggen er mooie plannen op tafel. Om onze ambitie te onderstrepen zijn we begonnen met de succesvolle Thomas en Tamara-campagne.

Ontspanning 6 Preventietips 7 TRIXXO Jobs 7

Zo kunnen we onze naam nog meer laten klinken bij iedereen in het land. Want geef toe, de TRIXXO-familie en haar unieke aanpak mag gezien worden.

TRIXXO Familiedag 8 Digitale schermen 8 COLOFON

WE ZITTEN WEER OP

Uitgave van TRIXXO Verantwoordelijke uitgever: Luc Jeurissen, Centrum Zuid 3072, B-3530 Houthalen-Helchteren

KRUISSNELHEID

Eindredactie & vormgeving: I-Line Suggesties of opmerkingen: gazet@trixxo.be Meer weten over TRIXXO: www.trixxo.be Niets uit deze uitgave mag overgenomen, gekopieerd of gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming van de redactie.

INHOUD

Verboden op de openbare weg te gooien.

Om de banden in onze groeiende organisatie zo hecht mogelijk te houden en jou te bedanken voor je inzet, organiseren we opnieuw een familiedag. Dit jaar op 1 november. Meer info op pagina 8.

Luc Jeurissen TRIXXO Gazet

1


NIEUWS EN WEETJES

DIENSTENCHEQUES:

POPULAIR, MAAR NIET ALLES MAG Het systeem van de dienstencheques is heel populair en werd ingevoerd begin 2004. Het heeft een dubbel doel: bestrijding van werkloosheid en het verminderen van zwartwerk. Het is een systeem dat voor de gebruiker belastingvoordeel oplevert.

P

articulieren kunnen dienstencheques aankopen voor € 9 per gepresteerd uur. Afhankelijk van de gezinssituatie kan een klant van TRIXXO Dienstencheques jaarlijks 500 tot 2000 stuks kopen. Het bedrijf Sodexo is momenteel aangesteld door de overheid om de dienstencheques uit te geven. De klanten kunnen een papieren versie van

Met de dienstencheques kunnen de klanten een beroep doen op een hulp van TRIXXO Dienstencheques. Ons huishoudhulpen kunnen ingezet worden voor een aantal taken:

01

02

Schoonmaken

05

03

Wassen

04

Strijken

06

Boodschappen doen

07

een dienstencheque aanschaffen of de elektronische versie aanschaffen. Via een bankoverschrijving van het bedrag voor het aantal gewenste cheques (een bestelling moet een minimum zijn van 10 stuks), worden de papieren cheques per post verstuurd of worden de elektronische cheques automatisch toegevoegd aan het saldo.

Voor wie mag je als huishoudhulp werken met dienstencheques? Je mag alleen werken bij klanten thuis. Het is dus niet toegestaan om via dienstencheques te werken bij bedrijven, verenigingen of zorginstellingen. Heeft jouw klant bijvoorbeeld een kapsalon? Dan is het niet toegestaan om daar te poetsen. Maar er zijn nog enkele belangrijke regels die je in acht moet nemen. Zo mag je niet werken voor jezelf of voor gezins- of familieleden tot in de tweede graad. Wie zijn dat? Gezinsleden: • Iedereen met wie je samenwoont. Familieleden in de eerste graad: • Partner, • (Schoon)ouder, • (Schoon)zoon, • (Schoon)dochter.

Klein verstelwerk

Bereiden van maaltijden

WIST JE DAT?

Hulp bij verplaatsingen

Familieleden in de tweede graad: • Kleinkind, • Grootouder, • (Schoon)broer of (schoon)zus.

Louise Arimont de nieuwe COO wordt van TRIXXO Dienstencheques? Je kan met haar kennismaken op pagina 5. We begin dit najaar opnieuw een overname deden? In september vervoegde Chrono Clean de TRIXXO-familie. Chronoclean is een dienstenchequebedrijf uit Wallonië met kantoren in: Luik, Huy, Ottignies, Auvelais, Bastogne en Weyler. Met deze overname mogen we hun consulenten en 267 huishoudhulpen welkom heten! TRIXXO Dienstenchequeklanten tijdens het weekend van de klant (3 tot 4 oktober), een persoonlijke boodschap ontvingen van hun huishoudhulp? De huishoudhulpen lieten bij elke klant een TRIXXO-deurhanger achter met een toffe boodschap.

2

TRIXXO Gazet


NATIONALE INFOCAMPAGNE Je hebt ze ongetwijfeld al voorbij zien komen. Thomas en Tamara, de nieuwe mascottes van TRIXXO. Je kon ze van augustus tot september in Vlaanderen immers elke dag zien op de kanalen van VTM. In Wallonië schitterden ze op RTL, Plug RTL, Club RTL en TF1. Met deze campagne laten we de negatieve gevolgen van Covid-19 op de arbeidsmarkt achter ons. Er liggen dus vele opportuniteiten, en dat willen we met een positieve boodschap duidelijk maken.

TEKENEN DE TOEKOMST UIT 5 korte vragen aan Nele Aerts van de TRIXXO Marketingafdeling

Huishoudhulp Tamara heeft maar liefst 4 armen in het tv-spotje. Waarom precies?

Van waar de namen Thomas en Tamara? Beiden beginnen ze met de ‘T’ van TRIXXO. We kozen voor de namen Thomas en Tamara omdat deze herkenbaar en makkelijk te onthouden zijn. Thomas staat symbool voor TRIXXO Jobs, onze uitzendtak. Tamara voor TRIXXO Dienstencheques.

Onze huishoudhulpen zijn echt professionals. Ze voeren hun werk met zo’n grote zorg en toewijding uit, dat het lijkt alsof 4 armen hebben. Met deze beeldspraak benadrukken we dat onze huishoudhulpen hun job met hart en ziel en oog voor detail uitoefenen. Waarom werken met animatie-figuren? Ons bedrijf telt zo’n 7.500 collega’s, daarnaast stelt TRIXXO Jobs jaarlijks ook nog eens zo’n 2500 uitzendkrachten te werk. We vonden het moeilijk om hier een gezicht op te plakken. Deze animatiefiguurtjes staan symbool voor al deze verschillende TRIXXO-gezichten. Twee van de zes figuren hebben een kleurtje in de tv-spot. Is dit bewust gekozen? Bij TRIXXO werken er zo’n 140 nationaliteiten, daarom hebben we inderdaad ook bewust gekozen om twee van de zes personages een kleurtje te geven. Diversiteit en TRIXXO gaan immers hand in hand. Waarom net nu starten met een nieuwe huisstijl en een nationale campagne? Met spots en advertenties op nationale tv-zenders, online kranten, sociale media en andere kanalen, maken we graag duidelijk dat er op vlak van tewerkstelling heel wat positief nieuws te vertellen valt. Jammer genoeg hebben heel wat mensen tijdens de coronacrisis hun baan verloren. Anderen kregen een totaal nieuwe taakinvulling of zagen de omstandigheden op het werk drastisch veranderen. Daarmee is voor velen de tijd rijp om positief naar de toekomst te kijken en een job te vinden waar ze veel voldoening uithalen. TRIXXO steekt daarbij graag een handje toe.

Herbekijken? Bekijk de 2 filmpjes door deze codes te scannen met een smartphone.

TRIXXO Gazet

3


⁃ REPORTAGE Home Maid is een hoofdspeler op de markt van exclusieve huishoudhulp. Bij Home Maid ontvang je als klant niet zomaar huishoudhulp, maar ondersteuning van het gezinsleven. Zo zijn enkele Home Maids zelfs fulltime aan de slag bij éénzelfde gastgezin.

MET ZIJN DRIEËN aan de slag bij HOME MAID E

én van de huishoudhulpen van Home Maid in Brugge is An Verhaeghe. Ze begon 3 jaar geleden. Het werk bevalt haar heel erg goed. Zo goed, dat ze intussen ook haar dochter Lieselot Accoe en schoondochter Emily Jonckheere overtuigde om ook aan de slag te gaan bij Home Maid.

Ann: “Het werk bij Home Maid is superleuk. Daarom heb ik Lieselot en Emily aangeraden om ook te solliciteren. Lieselot begon in maart en Emily is in september begonnen. En ook zij zijn heel enthousiast over hun werk.“ Wat is er zo fijn aan? Je hebt heel wat vrijheid. Je kan je taken redelijk flexibel organiseren. Het is echt huishoudelijk werk. In feite neem je het huishouden van je gastgezin bijna volledig over. Hoe is de relatie met het gastgezin? Ik voel heel veel respect. En dat respect is wederzijds. Ik vind dat heel belangrijk in deze moeilijke tijden waar het vaak ieder voor zich is. Ik verdeel mijn week over drie gezinnen. Bij elke van die gezinnen heb ik het gevoel

dat ik een deel van de familie ben. Je maakt voor een stuk deel uit van het privé-leven van het gezin. Dat vergt veel wederzijds vertrouwen. Als dat van beide kanten komt, voelt het werk niet aan als werk. Als ze me vragen om eens wat langer te blijven is dat ook geen probleem. Hoe is het contact met Home Maid? Home Maid is heerlijk om voor te werken. Alles verloopt zeer correct. De begeleiding is goed. Ik heb nu bijvoorbeeld een probleem met een natuurvloer. Ik heb dat gemeld en volgende week komt al een coach langs, zodat we dat samen kunnen oplossen. Het werk is intensief. Je moet veel bewegen, ik bekijk het als een soort fitness. Maar als je op het einde van de dag gewaardeerd wordt door je gastgezin, dan is het een plezier om ze goed te verzorgen.

Het meest zuidelijke kantoor van de TRIXXO-Familie Is het niet vervelend dat het kantoor een beetje afgelegen ligt? Johan: Totaal niet. We worden goed opgevolgd door onze districtsmanager Emilie Grodos. We vergaderen regelmatig met collega’s van andere kantoren. Dat is dus geen enkel probleem. Bij TRIXXO wordt vaak gezegd dat we een grote familie zijn. Dat is precies zoals wij het ook aanvoelen. Pamela: Ik sluit me daar helemaal bij aan. Ik werk hier al twee jaar en we worden goed op de hoogte gehouden door de hoofdzetel in Hoeselt. Er is ook regelmatig mailverkeer. Dus dat loopt heel vlot allemaal. Ik voel me helemaal geen buitenbeentje.

4

TRIXXO Gazet

Hoe komt het dat jullie zo groot zijn? Johan: We hebben een grote regio die we moeten bedienen. Dat gaat tot helemaal in het puntje van het land, richting Virton en Athus. Pamela: Door de spreiding hebben we onze handen vol met de planning. Een van de problemen die we hebben is het vervoer. Het openbaar vervoer is niet goed uitgebouwd in de regio. Maar dat lossen we op door in de gemeenten die we bedienen zelf huishoudhulpen aan te trekken.


⁃ REPORTAGE

AAN HET HOOFD VAN TRIXXO DIENSTENCHEQUES Louise Arimont wordt vanaf 1 januari 2021 de nieuwe COO van TRIXXO Diensten-

cheques. Louise werkt nu al bij TRIXXO Dienstencheques als Operational Director. In 2016 behaalde ze haar master Strategisch Management aan de UGent. Nog datzelfde jaar ging ze aan de slag bij TRIXXO. Door haar nieuwe functie zal ze verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de dagelijkse leiding van TRIXXO Dienstencheques. TRIXXO Gazet had een gesprek met Louise.

Hoe kijk je aan tegen je nieuwe job? Voor sommige zaken bevind ik mij natuurlijk op vertrouwd terrein. Dan denk ik aan de opvolging van de kantoren bijvoorbeeld. Maar andere aspecten van mijn nieuwe functie zijn relatief nieuw. Dat geldt onder meer voor alles wat met IT en facility te maken heeft. Alles bij elkaar is het natuurlijk een grote uitdaging. Ondanks de situatie rond corona blijft TRIXXO een ambitieuze organisatie die wil blijven groeien. Niet alleen door overnames, maar vooral ook door organische groei vanuit de werking zelf. Dat is ook in 2020 al redelijk goed gelukt. Daarnaast is ook de doorstroming van het hoofdkantoor naar de filialen en omgekeerd een belangrijk aandachtspunt. Die wisselwerking moeten we beter stroomlijnen.

Paspoort Naam: Louise Arimont Leeftijd: 26 jaar Roots: Afkomstig uit Brussel Huidige woonplaats: Rotselaar Relatie: woont samen met haar vriend

Je bent perfect tweetalig. Dat is zeker een voordeel.

Studies: middelbaar in het Frans, Bachelor bedrijfsbeheer in het Frans, Master strategisch management UGent

Door mijn gezinssituatie ben ik tweetalig opgevoed. Mijn ouders zijn gescheiden waardoor de ene week bij de papa Frans en de andere week bij de mama Nederlands werd gesproken. Die tweetaligheid is inderdaad belangrijk bij TRIXXO. Daardoor hoef je niet enkel zakelijke gesprekken te voeren, maar kan je ook met humor en ludieke dingen overweg op kantoor.

Carrière: begon meteen na haar studies bij TRIXXO te werken in 2016 Hobby’s: Wandelt graag in de bergen. Houdt ervan nieuwe dingen te ontdekken

Ik heb zoals de meeste consulenten ook op kantoren gezeten. Ik heb ook al overnames mee begeleid. Ik heb al van alles meegemaakt bij TRIXXO. Maar ik kan mijn leeftijd natuurlijk niet wegcijferen. Op een aantal punten zal ik mij zeker nog moeten bewijzen, maar daar heb ik vertrouwen in. Ben je iemand die kort bij de mensen staat? Dat denk ik wel. Ik ben van nature uit iemand die goed kan luisteren naar mensen. Dat is belangrijk, want zij maken de dingen mee op de werkvloer. Bovendien heb je ook verschillende persoonlijkheden bij de consulenten. En sommigen spreken wat moeilijker de andere landstaal. Daar moet de communicatie ook vlot blijven verlopen. Dat kan alleen maar als je er aandacht hebt en luistert en kijkt. Natuurlijk kan niet alles meteen opgelost worden. Maar het begin van de oplossing ligt in een goede communicatie. Daarna volgt de rest.

OPMERKELIJK

Je bent met je 26 jaar nog jong en toch kom je al in een topfunctie terecht. Hoe ga je daar mee om?

Op het TRIXXO Dienstencheques kantoor van Luik hebben ze een opmerkelijke huishoudhulp in dienst. Haar naam is Isabelle Pluymers. Ze werkt al 13 jaar voor het kantoor in Luik. Zij onderscheidt zich als een betrouwbaar en moedig persoon. Buiten haar werk runt ze een leukemievereniging en doet ze vrijwilligerswerk. Ze ondersteunt Télévie, de liefdadigheidsactie van de Franstalige omroep RTL-TVI. Niet voor niets werd Isabelle onlangs door haar collega’s geëerd als huishoudster van de maand voor het agentschap Luik.

TRIXXO Gazet

5


EVEN ONTSPANNEN Volgend recept werd ons bezorgd door Maria Perez, consulente van TRIXXO Dienstencheques in Luik

Foto: www.libelle-lekker.be

Luikse gehaktballetjes

Zo ga je te werk:

• Meng het vlees, het uitgelekte brood, 1 gesnipperde ui, de peterselie en de eieren tot een homogeen mengsel. • Rol de gehaktballetjes tot ongeveer 120 g elk (met de hand). • Bak ze in een pan in boter.

Ingrediënten (voor 6 pers.) • 500 g gehakt van varkensvlees • 500 g gehakt van rundvlees • 4 sneetjes sandwichbrood

(zonder korst) gedrenkt in melk • 5 fijngesneden uien • 1 bosje fijngehakte peterselie • 2 eieren • Peper en zout • Nootmuskaat • Paneermeel • Bruine suiker • Rode wijnazijn • 1 l vleesbouillon • Siroop • Kruidnagel, laurier, tijm • Jeneverbes • Rozijnen

Bereiding van de saus: • In de jus van het vlees, 4 in plakjes gesneden uien bruin, besprenkelen met een snufje tijm, bruin laten worden. • Voeg 4 eetlepels bruine suiker toe om een karamel te vormen en blus af met een scheutje rode wijnazijn. • Voeg 1 liter vleesbouillon of water toe waarin 2 blokjes vleesbouillon zijn opgelost. • Breng aan de kook en verwerk 4 goede eetlepels siroop en 4 kruidnagels en een paar jeneverbessen. • Breng op smaak met peper en zout en 2 laurierblaadjes. Laat 30 tot 35 minuten koken. • Voeg aan het einde van het koken een paar rozijnen toe en bind met maïzena of met een bewerkte boter (50% boter en 50% bloem). • Pas de kruiden aan. • Leg de gehaktballetjes in de saus en laat enkele minuten sudderen op zeer laag vuur.

de 7 verschillen

Moppenhoekje

Oeps! Een huishoudhulp laat de eerste dag een antieke Chinese vaas vallen. Roept de heer des huizes: ”Wat doe je nou toch, dat was een vaas uit 1610”. Zegt het meisje: ”Oh gelukkig, ik dacht dat het een nieuwe was.” Buurvrouw Een vrouw vraagt aan haar buurvrouw: “Zou u mij een plezier willen doen door vanmiddag topless op uw terras te gaan liggen zonnen?” “Hoezo?” “Nou dan weet ik zeker dat mijn man eindelijk ons gras eens maait!” Vies huis Je huis is zo vies dat als je naar buiten gaat je je voeten moet vegen! Doodzwijgen Een man en zijn vrouw hadden wat probleempjes en besloten elkaar dood te zwijgen. Plotseling realiseerde de man dat hij zijn vrouw de volgende dag nodig had om hem om 5.00 uur wakker te maken voor een vroege zakenvlucht. Hij wilde echter niet de eerste zijn die de stilte zou doorbreken (en dus zou verliezen). Hij schreef daarom op een stukje papier: “Maak me alsjeblieft om 5.00 uur wakker”. Hij legde het papiertje op een plek waarvan hij zeker wist dat zijn vrouw het zou vinden. De volgende ochtend werd de man wakker en kwam tot de ontdekking dat het al 9.00 uur was en dat hij dus zijn vlucht gemist had. Hij was woedend en stond op het punt om op zoek te gaan naar zijn vrouw om er achter te komen waarom ze hem niet had gewekt. Ineens zag hij een papiertje bij het bed liggen. Daarop stond: “Het is 5.00 uur. Wakker worden.”

WIN

3 CINEMA-TICKETS! Stuur de oplossing naar gazet@trixxo.be. Vergeet zeker niet je contactgegevens te vermelden. Veel succes!

De winnares van de vorige editie is Marina Mestdag van TRIXXO Wavre. Zij wint de voetenspa. Proficiat!

6

TRIXXO Gazet


VEILIGHEID VOOR ALLES

DE TRAPLADDER: onmisbaar, maar vol gevaren! Tips van onze preventie-adviseur Jonathan

E

en trapladder is voor een huishoudhulp een belangrijk werkinstrument maar kan ook gevaarlijk zijn. De trapladder helemaal uitplooien en ze op een vlakke ondergrond plaatsen zijn twee basisregels. Je kan je evenwicht verliezen door te ver over te hangen. Om dat te vermijden moet je de ladder regelmatig

Plaatsen van de trapladder:

verplaatsen, zodat je overal vlot bij geraakt. Een val van een ladder bezorgt je bijna altijd lichamelijke letsels. Hieronder zetten we alle veiligheidsvoorschriften nog eens mooi op een rijtje. En de belangrijkste regel is natuurlijk: bezin eer je begint!

Schoonmaken met gebruik van trapladder:

• Controleer steeds de goede staat van de trapladder, een trapladder met gebreken nooit gebruiken. • Een trapladder in goede staat heeft antislip bescherming. • De trapladder is niet gebogen of beschadigd. • Een trapladder met gebreken onmiddellijk melden aan de coach of kantoorverantwoordelijke. • Plaats de trapladder op een vlakke en stabiele ondergrond of vloer. • Let er op dat de trapladder niet kan wegglijden. • Zorg dat het platform volledig is uitgeklapt zodatde trapladder stevig staat, voorkom inklappen. De trapladder nooit in ingeklapte toestand gebruiken.

Niet met natte schoenen op een trapladder gaan. De werkschoenen altijd droog maken met een dweil vooraleer op de trapladder te gaan (uitschuiven vermijden).

Sta nooit op de bovenbeugel van de trapladder, 3 tredes hoog is de maximum stahoogte.

Hou je vast aan de trapladder minstens met één hand! Nooit te ver reiken, blijf met je lichaam steeds binnen de ladderbomen.

Nooit met één voet op de trapladder en de andere op het venstertablet of tafel, stoel of ander voorwerp staan, de trapladder kan kantelen en omvallen.

Geen kracht uitoefenen op de trapladder. Bv: kracht zetten bij sluiten venster. De trapladder kan kantelen en omvallen. De trapladder kan omvallen en dichtklappen.

Nooit buiten een raam gaan hangen!

Gebruik hulpmiddelen om werken op hoogte te vermijden zoals bv een verlengbare steel.

• De trapladder nooit op een tafel of stoelen of ergens anders op plaatsen.

zocht én vond 100 brandwachten

T

RIXXO Jobs heeft zich met succes gespecialiseerd in het outsourcen van brandwachten. Recent werden nog dringend 100 nieuwe medewerkers gezocht… en gevonden. De brand- en veiligheidswachten werden ingezet bij de petrochemische bedrijven rond Tessenderlo, in de havens van Antwerpen en Gent, maar ook in Nederland. Bij TRIXXO krijgen de kandidaten een gratis opleiding alvorens ze aan de slag gaan.

Met zijn oproep om mensen te vinden haalde Frank Vliegen CEO van TRIXXO Jobs begin september het nieuws van TV Limburg. “Veel bedrijven zijn na de lockdown aan het herstarten en kampen met een groot tekort aan toezichthouders. Vandaar onze oproep voor kandidaten”, zei Frank Vliegen van TRIXXO. Intussen zijn de vacatures ingevuld. Knap werk, heet dat dan.

TRIXXO Gazet

7


CURIOSA

FAMILIEDAG O

ndanks Corona willen we net als vorig jaar weer een mooie familiedag organiseren voor onze medewerkers. We hebben opnieuw gekozen voor Plopsaland.

Door onze familiedag in zowel: De Panne, Coo als Hasselt te laten doorgaan kunnen we de aanwezigen verdelen en alles op een veilige manier laten doorgaan. Pluspunt, je kan zonder wachttijden genieten van het bezoek aan het park! Helaas moeten we door corona rekening houden met een maximumcapaciteit. Wees er dus zeker snel bij!

Huishoudhulpen hebben recht op 4 gratis tickets. Kom je met de auto? Dan hebben wij er ook voor gezorgd dat de parking helemaal gratis is. Uitzendkrachten hebben recht op 2 gratis tickets. Ook voor hun is de parking gratis. > Tickets bestellen op: trixxo.be. Wij kijken er alvast naar uit om je te zien!

Griezel jij met ons mee? Vergeet je zeker niet te verkleden in het Halloweenthema, want ook dit jaar maak je weer kans om met je outfit een ‘Plopsa jaarabonnement’ te winnen.

Een moderne manier van communiceren

N

aast in de TRIXXO-Gazet, onze website en sociale media profielen, kan je nu ook het TRIXXO-nieuws volgen wanneer je op bezoek komt in één van de TRIXXO-kantoren. Want sinds kort hebben we onze meer dan 100 filialen uitgerust met beeldschermen. Het beheer van de schermen is in handen van Nele Aerts, Marketing Coördinator bij TRIXXO. “Van onze huishoudhulpen die op bezoek komen tot uitzendkrachten of klanten, via deze digitale schermen kunnen we meteen communiceren. Met de recente regelgevingen

8

TRIXXO Gazet

rond mondmaskers, handen wassen, afspraken rond de bezoeken op onze kantoren en dergelijke merkten we dat we echt nood hadden aan een eenvoudige manier om dit te communiceren. Deze informatie verandert zo razendsnel en via deze schermen kunnen we steeds de laatste nieuwe info communiceren aan onze bezoekers. Daarnaast gebruiken we het ook om wat leukere info in de kijker te zetten, denk maar aan onze familiedag of de bekendmaking van nieuwe collega’s,” aldus Nele.

Profile for TRIXXO

TRIXXO Gazet - Editie 10 (NL) - Herfst  

Ondanks de opflakkeringen van het “c-virus” nu en dan, mogen we zeggen dat we met TRIXXO terug op kruissnelheid zitten. Natuurlijk doen we d...

TRIXXO Gazet - Editie 10 (NL) - Herfst  

Ondanks de opflakkeringen van het “c-virus” nu en dan, mogen we zeggen dat we met TRIXXO terug op kruissnelheid zitten. Natuurlijk doen we d...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded