Page 1

Espai Mandarina Ci猫ncia, Tecnologia, Audiovisuals i Disseny

Del 30 de setembre al 20 de desembre de 2013 Programaci贸


TALLERS PER A NENS I NENES Dilluns EXPLORADORS! Taller d’experiments per a nens i nenes de 5 a 8 anys. De 17:15 a 18:15 h. — Explorarem conceptes de biologia, geologia i disseny de forma creativa, activa i transdisciplinar. Durant aquest trimestre entendrem com viuen les plantes, quins pigments tenen, com trobar el seu ADN i molt més. El taller promourà l’observació individual, la recerca en grup, la reflexió conjunta i la comunicació.

GRANS PROGRAMADORS! Taller adreçat a nens i nenes de 9 a 12 anys encuriosits per aprendre a construir els seus propis jocs per ordinador utilitzant Scratch. De 18:30 a 19:30 h. — Treballarem de forma creativa i participativa, entendrem l’estructura de les eines digitals i esdevindrem agents actius que programen els seus propis jocs, a més a més de gaudir-los. Taller en col·laboració amb ScratchCatalà. Dimecres

INVENTORS! Taller d’experiments per a nens i nenes de 9 a 12 anys. De 18:30 a 19:30 h. — Explorarem conceptes de física, química, matemàtiques i disseny de forma creativa, activa i transdisciplinar. Durant aquest trimestre, construirem circuits elèctrics, motors homopolars i molt més. El taller promourà l’observació individual, la recerca en grup, la reflexió conjunta i la comunicació.

NENS DE CINE! Taller de creacions audiovisuals per a nens i nenes de 6 a 10 anys. De 17:15 a 18:15 h. — En aquest taller aprendrem a crear personatges, fer guions, dissenyar decorats i fer d’actors. Viurem tot un procés cinematogràfic que culminarà amb una mostra de cine mandarínic. Taller en col·laboració amb Mirall Màgic.

Dimarts

Dijous

PETITS PROGRAMADORS! Taller adreçat a nens i nenes de 5 a 8 anys encuriosits per aprendre a construir els seus propis jocs per ordinador. De 17:15 a 18:15 h. — En aquests tallers aprendrem les eines bàsiques necessàries per a l’elaboració d’animacions i senzills videojocs utilitzant l’entorn de programació Scratch desenvolupat per l’MIT. Taller en col·laboració amb ScratchCatalà.

CONTES DIGITALS Taller de creació de contes digitals per a nens i nenes de 6 a 10 anys. De 17:15 a 18:15 h. — Aprendrem a adaptar contes clàssics, a entendre la personalitat dels personatges i a inventar nous escenaris. Aquest material formarà part d’un llibre de contes per iPad. Taller en col· laboració amb la Tortuga Casiopea.

La inscripció a aquests tallers serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 110€/1 dia a la setmana i de 200€/2 dies a la setmana.


TALLERS PER A ADULTS Dilluns COMUNICA’T A LA XARXA! De 20:00 a 21:00 h. — Cursos de Wordpress per a tots aquells que vulguin crear-se un blog, una web o una revista personal o del seu projecte. Taller en col·laboració amb Tejiendo Redes, Pau Domínguez, Fontanera Digital. Dimecres ELS TEUS REPORTATGES! De 18:30 a 19:30 h — En aquest taller aprendrem com treure el màxim partit als nostres smartphones o a les nostres càmeres a l’hora de crear vídeos. Aprofundirem en els fonaments del llenguatge audiovisual i en el procés de realització d’un reportatge o documental. Taller en col·laboració amb Josep Maria Marimon. Dijous AUTOEDICIÓ De 10:00 a 11:00 h o de 18:30 a 19:30 h. — Tens una història per explicar? La teva vida és digne d’una novel·la? Vols que tothom conegui el poeta que portes dins? Si els manuscrits s’acumulen a la teva calaixera i no saps com accedir al món editorial aquest és el teu taller. Taller en col·laboració amb la Tortuga Casiopea.

L’Espai Mandarina s’omple de tallers La Mandarina de Newton és una entitat dedicada a la creació de cultures innovadores. Inspirats per la ciència, la tecnologia, el disseny i l’art, i enfocats en la barreja i la hibridació, busquem despertar l’aprenentatge col·lectiu, la creativitat i la co-creació. Els nostres tallers trimestrals estan dirigits a públic infantil i adult. Comptem amb una àmplia experiència. Hem realitzat tallers i exposicions a CosmoCaixa Barcelona, a l’Arts Santa Mònica, al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, a l’escola Tàber i a la Festa de la Ciència. Forma part de la comunitat mandarina!

Durant aquest trimestre també oferirem activitats puntuals. Consulteu-les a la nostra web!

La inscripció a aquests tallers serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 110€.

Inscripcions tallers T. 936 673 774 espai@lamandarinadenewton.com C/ Montseny 12, Barcelona www.lamandarinadenewton.com


Inscripcions tallers T. 936 673 774 espai@lamandarinadenewton.com C/ Montseny 12, Barcelona www.lamandarinadenewton.com

Agenda Tallers Espai Mandarina 1r Trimestre 2013/2014  

L'agenda de tallers trimestrals que s'oferiran a l'Espai Mandarina a Gràcia, durant el primer trimestre de 2013/2014. Inscripcions obertes:...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you