Luxe vakantiehuis samen met je hond

Page 1

Luxe vakantiehuis samen met je hond

Stel je eens voor, ontwaken in een oase van rust, ruimte en luxe. Ontdek de ultieme vakantie ervaring samen met je geliefde huisdier in het gastvrije Drenthe. Wij heten

jullie van harte welkom in onze duurzame vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien zodat het aan niets ontbreekt. Bij Resort Roodewoud beleven zowel jij als je trouwe viervoeter een welverdiende vakantie in een prachtige omgeving. Door de aanwezigheid van de vele natuurgebieden in de directe buurt van ons park is het genieten voor baasje en hond.

Slaap, geniet, ontspan en repeat!

De unieke Unbrick One vakantiehuizen bieden alles wat je zoekt voor een rustgevende vakantie. Dankzij de vele luxe faciliteiten, waaronder een privé jacuzzi en/of infrarood- en opgietsauna en moderne keuken met wijnklimaatkast trakteer je jezelf op datgene wat je verdient. De woningen zijn gelegen midden in het bos, waardoor je veel privacy ervaart. Ontdek het zelf tijdens een heerlijk verblijf op ons kleinschalige vakantiepark in Drenthe met je hond.

Ga eropuit in de veelzijdige omgeving

Een vakantie in Drenthe samen met je hond is natuurlijk niet compleet zonder een goede wandeling. Vanaf ons park sta je zo midden in de weelderige natuur rondom Rolde. Ontdek samen met je viervoeter het Balloërveld met haar heidevelden. Of bezoek de vele hunebedden in de directe omgeving. Wat is er nou mooier dan je hond te zien genieten? En dit doen ze wanneer ze vrij mogen rondrennen. Gelukkig liggen er in de directe omgeving meerdere hondenlosloopgebieden waar je viervoeter naar hartenlust kan ravotten, rennen en spelen.

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.