Page 1


CD LEMEZ TARTALMA Film „MAGICNETS – KÖTELES JÁTSZÓTÉR” Film „MAGICNETS – EGYÉNYI TERVEK” Katalogús PDF verzióban A berendezések katalogús lapjai A berendezések DWG formában (nézet felülről)


TARTALOM TARTALOM JEGYZÉK JEGYZÉK RÓLUNK

2

EGYÉNI BERENDEZÉSEK

12

GYÉMÁNT KOLLEKCIÓ

22

KÖTÉLPIRAMISOK

32

KÖTELES KÉSZLETEK

76

MODULOK

114

KERINGŐ BERENDEZÉSEK

122

HINTÁK

126

RUGÓK

130

KIEGÉSZITŐ BERENDEZÉSEK

(EGYÉB, PLUSZ KISZERELÉS)

BURKOLAT

134

ALRENDSZEREK TECHNOLÓGIA

136 138

132


2

RÓLUNK FELADATUNK, ELKÉPZELÉSÜNK

Nekünk az a missziónk, hogy a gyereket a szamitógépektől vonjuk el úgy, hogy korszerű, szép, biztonságos és érdekes játszó berendezések rendelkezésukre áljanak és a szabadtéri jatékot jónak találják meg.

Biztonság

Minden berendezésünket terevezük és gyártjuk a lnegyel és európaban jelenleg érvényes jog és biztonsági szabályok szerint. Az általunk gyártott berendezések, a Müszaki Felügyelet által certifikált bizonyitvánnyal rendelkeznek. Ez garantálja a MagicNets játszó berendezések minőségét és biztonságát. Itt nincs kompromisszum. A biztonság a legfontosabb. Minden apróságra forditjuk a figyelmünket. A gyártáshoz kizárólag a legmagasabb minőséget jelemző anyagot használjuk fel, ennek köszönthetően MagicNets játék berendezések hosszú ideig használhatók, a kivitelezés esztetika szempontjából is kiváló, de mindenek előtt biztonságosak . A gyártást, szakemberek felügyelet és minőség ellenőrző csoport alá esik, akik csak a legmagasabb minőséggel értékelt berendezést bocsátják ki az üzemből a piacra.

A BERENDEZÉSEKRŐL

MagicNets berendezések forradalmat és újdonságot jelentenek a lengyel játszótereken. Az elvarázsolt hálózatok, melyek a berendezésünk szerkezetének fő eleme, lehetővé teszik a gyerekek sokoldaló fejlődését és az elképzelésükből fakadó játékát. A gyerek, akik másznak azokon, gyakorolják a testüket, tornáznak és kénytelenek kreativan gondolkodni.

VEVŐKNEK

A cégünk speciálizálódik a kötél berendezésekban. Már jó néhány éve ismert, közkedvelt berendezés közé tartozik a piramis, melynek magassága 2,4 m - től akár 8 méter magasságra is gyártható, valamint több modulból álló kötél készletek, melyek a kötélparkhoz hasonlóak. Az ajánlatunkhoz egyényi berendezések is tartoznak, ezeknek nagyon érdekes a formájuk. Ami még fontos, az ajánlott berendezéseket több szakaszba épithetik fel, saját elképzelésük szerint összeköthetők a pirámisákkal és végeredményeképpen a játszótér nagyon érdekes és egyényi formában állitható össze. Azoknak, akik az általunk ajánlott játszóteret, a tradicionális berendezésekkel szeretnének kiegésziteni, előkészitettünk még egyébb terméket : rozsdamentes acélből gyártott hinták, körhiták és egyebbet. Szakemberünk szívesen tesznek új-új ajánlatot, tanácsot és optimális megoldást. Segitik megoldani a tervüket a rendelkezésükre álló befektetési összeget figyelemebe vételével, valamint az egész játszótér megtervezését.


TELJES KIVITELEZÉS MagicNets foglalkozik a zöldterület komplexus megtervezéssel és beépitéssel. A jól kiképzett szakemberünk elkészitik Önöknek a tervet valamint felépitik, összeszerlik a korszerű játszóteret. Kompetens üzlet tanácsadóink segitik Önöknek kiválasztani a legjobban amortizáló, eséscsilapitó felületet, a játszótér keritését valamint segitik kiválasztani mindazokat a berendezéseket, melyek a legjobban felelnek meg az Önök elvárasuknak. Gazdag ajálatunk és stabil együttmüködésünk más, játszótér eszközők gyártókkal, lehetővé teszi eleget tenni az Önök elvárásuknak. A tehetségünket és lehetőségünket bizonyítják a munkánk befejezése útán, a befektetőktől kapott referencják. Szereléshez használjuk fel a korszerű, profeszionális gépeket, amik lehetővé teszik a gyors és gazdaságilag előnyös kivitelezést. Íme, bemutatjuk a kivitelezési folyamatot a 2012-ban teljesitett projektről.

3


4

EGYÉNYI TERVEK Unalmasnak látad a standárd terméket amit a piac ajánlja? Szeretnél vagy múszály mégis befektetni a játszótérbe? Szeretnéd, hogy a játszótér egyényi és elvarázsolt legyen? Igen. Pontosan olyan vevőnek mint Te, kidolgoztunk unz. “ Egyényi tervet“. Tervezve a kötél szerkezetet egyetlen korlátozást a rendelkezésre álló költségvetés illetve elképzelés lehet. Kötelek, mint szerkesztési anyag, lehetővé teszik a csoldálatos formában végeredmény elérését. Jól kihasználható a dombos területén. Magas szerkezetek dominálnak az adott téren, amik szépiti az egészet. Természetesen garantáljuk a biztonsági és minőségi Bizonyitványokat, majdnem minden ajánlott termékre, amit találnak a katalógusunkban, valamint a többéves tapasztalatot a kötélszerkezetek tervezésben know how.

NÉZZE MEG A F ILMET a lemzen illetve a weboldalon EKOMARINA MRĄGOWO Kat Nem. 1201 A BERENDEZÉS MÉRETEI 30,5 m x 18 m x 8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 33,5 m x 22,5 m

LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m


5

EGYÉNYI TERVE nem. 4 Kat Nem. 1204 A BERENDEZÉS MÉRETEI 29 m x 17 m x 5 m

MINIMÁLIS TERÜLET 31,5 m x 22 m

LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m


6

EGYÉNYI TERVE nem. 5 Kat Nem. 1205 A BERENDEZÉS MÉRETEI 44 m x 33 m x 8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 48 m x 38,5 m

LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m


7

EGYÉNYI TERVE nem. 6 Kat Nem. 1206 A BERENDEZÉS MÉRETEI 30 m x 21,5 m x 7 m

MINIMÁLIS TERÜLET 33,5 m x 27 m

LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m


8

VIDÁM ISKOLA Helló, helló. A cégünk azok között a cégek között van, amelyek teljesítik az unz. ”Vidám iskola” állami programmot. Ezt igazolja a gyerekek boldogsága és az iskolák igazgatóságának a kielégitése, akiknek a fent emlitett programot segitettük teljesiteni. Próbáljuk a gyerekeket a számitógép vagy a tv képernyő elől vonni. A koncepciótól a teljesitéshez ,segitjük olyan játszóteret létrehozni, amely azellőt csak rengeteg iskola álomban lehetett. Most, elég csak egy pályázatot benyújtani és esetleg anyagi segitséget kérni az adott iskoláért felelős hatósághoz. Tudjuk, hogy ahhoz, hogy támogatást kapja meg az iskola a korszerű játszótér létrehozásához, a játszótérnek felelnie kell a ”Vidám iskola” programban előirt feltételknek . Az Oktatási Minisztérium weboldalán találják a játszóterek vizuálizációit, ahol a fő elemet a köteles berendezések képezik. Ezen túl, a játszótér burkolatának akivitelezése is kimondottan fontos valamint a szakásos elemek felépitése. A berendezésünk egy csomó vizsgálaton, teszten estek túl valamint a certifikációval járó folyamaton, annak érdekében, hogy a legjobban feleljék meg a biztonsági előirásnak és az Önök diákoknak örömet okozzanak. Mögöttünk, megint egy időszak, amiben bizonyitani tudtuk, hogyan teljesítjük a ”Vidám iskola” programban előirtok szerint, játszóterek létrehozását. Nagy örömmel prezentájuk Önöknek a fotókat a realizált munkánkról, melyek probléma mentesen használatra vételre engedélyezte az Oktatási Minisztérium által létrehozott ellenőrző bizottság.

Tekintsék meg a filmet a www.magicnets.pl weboldalon


9

“...A legjobban szeretem a köteles berendezést. Nem félek mászni rajta, mert a padló burkolata puha. Ez, a világon a legjobb játszótér.”

Ola , 5-éves, Elbląg “Kár, hogy a városunkban csak néhány olyan érdekes és biztonságos játszótér van. Először találkoztam a köteles berendezéssel, a gyerekek boldogok és elvarázsoltak.”

Wojtek anyja, Szklarska Poręba

“A Megbizott, a megrendelt munkát időben, megfelelő gondossággal végezte el. A minősége teljes mértékben felel meg az előírt szabványoknak, amit az Oktatási Minisztárium ellenőrző bizottsága pozitiv eredménnyel igazolta le.”

Suszec Község Polgármestere ”Az együttmüködés minden szakaszban és téren úgy zajlott le, ahogyan ezt elvártuk. Teljes mértékben ajánljuk a kivitelezőt.”

Żory Város Polgármestere


10

A „Vidám Iskola” programon belül létrehozandó játszótér teljesitési ütemterve. 1. Az Önökért felelős hatóság felé a támogatási kérelmet benyújtása. 2. Miútán a kérelmet pozitiv eredménnyel értékelik és a támogatásban részesülhetnek, javasoljuk a cégünkhöz fordulni azzal a kéréssel, hogy díjmentesen koncepciót készitsük elő. 3. Amennyiben az egyéni koncepciót jóvahagyják, a közbeszerzési folyamatot kezdhetik el. Ez kimondottan fontos szakasz, mivel az ajánlatnak feltétlenül tartalmaznia kell a berendezésesk részletes müszaki leirását. Ezzel együtt tudják majd meg, hogy az ajánlók milyen minőségű berendezést tudnak biztositani. Mindenkor, a szakemberink szerzett tapasztalattal és tanáccsal rendelkezésükre állnak. Fontos, hogy a közbeszerzési dokumentáció tartalmazza a használati programot, valamint részletes müszaki leirást mindazoknak a berendezéseknek, melyeket Önök preferálják. 4. Érdemes figyelembe venni, hogy a játszótér létrehozásában a legnagyobb problémát a szintetikus „Nem olyan az ördög, amint otet írják” – sok síkert kivánunk :)

FELÜLETEK, PÁLYABURKOLATOK A „Vidám Iskola” program feltételeknek megfelelően kivitelezük a biztonságos, szintetikus felületeti burkolatot, nagy figyelemet fordítva a technológiára valamint a esztétikára és a szinekre. Annak köszönthetően, hogy a cégünk korszerű munka eszközőkkel, berendezésekkel és tapasztalt szakemberekkel rendelkezik és dolgozik, képesek vagyunk Európa szerte teljesíteni minden, a legkivánatos tervet is.


A „NAGY JÁTSZÓTÉR” VIZUÁLIZÁCIÓ PÉLDÁJA Kiszerelés: p DEIMOS XL köteles piramidis csuzdával és rozsdamentes acélből gyártott lecsuszó csövvel, dupla hinta, rugós játékok, padok, kosárok, tábla a használati utasitásokal, szintetikus pályaburkolat

11


12

EGYÉNI BERENDEZÉSEK Tekintettel arra, hogy igyekszünk eleget tenni a vevőink minden kivánságanak, kivitelezünk „egyéni berendezésket„ is. Ezek olyan szerkezetek, melyek alkalmassággal és árával a modulok és a készletek között mozognak. Épitészeti formája nem engedi, hogy a gyerekek unatkozzanak. Ezeknek a magassága és többféle felülete biztosítja sok örömet a kisebb és nagyobb gyerekeknek. Ez ideális megoldás olyan helyen, ahol nem fér fel, azaz nem szerelhető fel a nagy méretű játszó készlet.


13


14

NAOS

Kat Nem. 406 A BERENDEZÉS MÉRETEI 8 m x 8 m x 4,2 m

MINIMÁLIS TERÜLET 9,7 m x 9,7 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,8 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


15


16

ATRIA

Kat Nem. 407 A BERENDEZÉS MÉRETEI 8 m x 8 m x 4,2 m

MINIMÁLIS TERÜLET 9,7 m x 9,7 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,8 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


17


18

KONOPUS

Kat Nem. 401

A BERENDEZÉS MÉRETEI 10 m x 6 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET 13 m x 9 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


19

SYRjUSZ

Kat Nem. 402 A BERENDEZÉS MÉRETEI 10 m x 6 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET 13 m x 9 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


20

rocket

Kat Nem. 405 A BERENDEZÉS MÉRETEI 11,8 m x 4,2 m x 6 m

MINIMÁLIS TERÜLET 15,3 m x 7,1 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m


21

Procjon

Kat Nem. 403 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,8 m x 1,8 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 2,75 m (23,7 m2)

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,8 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.

wEGA

Kat Nem. 404 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,8 m x 1,8 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 3,1 m (30,2 m2)

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,5 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,8 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


22

GYÉMÁNT KOLLEKCIÓ Amennyiben a biztonság, a legjobb minőség, üzemzavarmentes játék berendezésének a müködése valamint különleges kezelést nem igénylő terméket keres, akkor pontosan Neked szól a GYÉMÁNT KOLLEKCIÓ. Megterveztük a berendezéseket a legjobb anyagokból: rozsdamentes acél, műanyag (H PL, H DPE ), acéllal felerősitett polipropilén kötél. Ilyen anyagokból készült berendezések karbantartását nem igénylik, mivel nagy az ellenállósága az időjárási változásokra és hatósgra, továbbá hosszú ideig nem károsodnak meg. Gyémánt játszótér, a különleges designnak valamint a gondos kivitelezésnek köszönthetően, minden városnak ad új presige.


23


24

CHLOE

Kat Nem. 1301 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 1,8 m x 2,8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 6,9 m x 4,7 m

KORSZAK 0 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,6 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.

HOPE

Kat Nem. 1302 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 1,4 m x 2,8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 6,9 m x 4,7 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,6 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


SANCY

Kat Nem. 1303 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 1,4 m x 2,8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 4,7 m x 8,6 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,1 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,6 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.

25


26

BLACK MOON Kat Nem. 1304

A BERENDEZÉS MÉRETEI 5,7 m x 5,2 m x 2,8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 9,5 m x 9,2 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,6 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,6 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


27

MILENIUM STAR

Kat Nem. 1305

A BERENDEZÉS MÉRETEI 6 m x 5,6 m x 2,8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 9,9 m x 9,6 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,2 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,6 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


28

szach

Kat Nem. 1306 A BERENDEZÉS MÉRETEI 5,9 m x 4,3 m x 2,8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 9,9 m x 7,7 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,3 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,6 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


29

GRAFF BLUE

Kat Nem. 1307 A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,9 m x 5,4 m x 2,8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 9,1 m x 11,1 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,1 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,6 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak megkell felelnie.


30

IMPERIAL

Kat Nem. 1308 A BERENDEZÉS MÉRETEI 7,6 m x 5,9 m x 2,8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 9,9 m x 11,6 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,7 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,6 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


31

csillag Yakutia Kat Nem. 1309 A BERENDEZÉS MÉRETEI 7,2 m x 6,5 m x 2,8 m

MINIMÁLIS TERÜLET 10,5 m x 10,4 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,3 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,6 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak megkell felelnie.


32

PIRAMISOK Piramisok - ez a termékcsalád, mely a gyereknek lehetséget nyújt ahhoz, hogy a félelmüktől szabadulják meg és új csúcsat érjék el, mindez, nagy biztonság mellet Akár 8 méter magas berendezések, elfelejthetettlen élménnyel járnak nemcsak a gyerekeknek. Gondosan megtervezett és kivitelezett szerkezet lehetetlenné teszi a leesést. Nagy érdeklődést keltettnek a közhasználató játszótereken, beváltak a parkban és olyan helyeken is, ahol csak korlatozott nagyságú terület igénybe vehető. Nem utolső sorban az is nagyon fontos, hogy aránylag kis területen, egidejűleg több gyerek játszhat.


33


34

PIRÁMISOKON ÁT RÖVIDEBB TRITON H=8m

oldal 36

DEIMOS XL H=5m

oldal 56

CALIBAN H=7m

oldal 44

PÉLDÁS KONFIGURÁCIÓI TITAN H=6m

oldal 50

oldal 62


35 SINOPE

NIX

oldal 68

oldal 72

H = 4,5 m

H=3m

HYPERION

CALYPSO

H=4m

H=3m

oldal 69

oldal 73

PHOBOS XL H=4m

oldal 70

PHOBOS H=3m

oldal 74

MIMAS

H = 3,6 m

oldal 71

HATI

H = 2 ,4 m

oldal 75


36

TRITON

Kat Nem. 208 A BERENDEZÉS MÉRETEI 10 m x 10 m x 8 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 6,0 m (113 m2)

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


37


38

KIEGÉSZITÉSEK TRITON RAKÉTA

Kat Nem. 208 l A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,6 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 11,3 x 6 m + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m


39

CSUZDA Kat Nem. 208 a A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,6 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,6 x 4,3 m + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

TÜZOLTÓSÁGI LECSUSZÓ CSo Kat Nem. 208 b A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,8 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,4 x 4,2 m + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m


40

TÜZOLTÓ CSo Ő Ő Kat Nem. 208 c A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,3 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET félkör 2,9 m súgárral + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

ALAGÚT Kat Nem. 208 d A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,4 x 3,9 m + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m


41

FELMASZÓ BEJÁRATA Kat Nem. 208 h A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,3 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET félkör 3,25 m súgárral + pirámis min.felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

MÁS CSUZDÁK Kat Nem. 208 i

A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3 m x 2,8 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 4,4 x 4,6 m + pirámis min.felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m


42

PÉLDAS KONFIGURÁCIÓI triton

Kat Nem. 208 + l

Kat Nem. 208 a + d + h + i


43


44

CALIBAN

Kat Nem. 209 A BERENDEZÉS MÉRETEI 12 m x 12 m x 7 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 6,9 m (150 m2)

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


45


46

KIEGÉSZITÉSEK caliban RAKÉTA

Kat Nem. 209 l A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,6 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 11,3 x 6 m + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

Kat Nem. 209 l

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

CSUZDA Kat Nem. 209 a A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,6 m x 0,9 m x 3 m

Kat Nem. 209 a

MINIMÁLIS TERÜLET 5,6 x 4,3 m + pirámis min. felülete

TÜZOLTÓSÁGI LECSUSZÓ CSo

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

Kat Nem. 209 b

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m

A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,8 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,4 x 4,2 m + pirámis min. felülete

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

Kat Nem. 209 b

MÁS CSUZDÁK

Kat Nem. 209 i

A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3 m x 2,8 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 4,4 x 4,6 m + pirámis min.felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

Kat Nem. 209 i


47

FELMASZÓ BEJÁRATA Kat Nem. 209 h A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,3 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET félkör 3,25 m súgárral + pirámis min.felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

Kat Nem. 209 h

LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

TÜZOLTÓ CSo Ő Ő Kat Nem. 209 c A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,3 m x 0,9 m x 3 m

Kat Nem. 209 c

MINIMÁLIS TERÜLET félkör 2,9 m súgárral + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m

Kat Nem. 209 d

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

ALAGÚT Kat Nem. 209 d A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,4 x 3,9 m + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

Kat Nem. 209 j

KÜLSoŐAKNA Kat Nem. 209 j

BELSoŐAKNA Kat Nem. 209 k

Kat Nem. 209 k


48

PÉLDAS KONFIGURÁCIÓI CALIBAN

Kat Nem. 209 j + k + l

Kat Nem. 209 c + d + h + j + k


49


50

TITAN

Kat Nem. 204 A BERENDEZÉS MÉRETEI 9mx9mx6m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 5,5 m (95,5 m2)

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1,5 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


51


52

KIEGÉSZITÉSEK titan CSUZDA Kat Nem. 204 a A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,6 m x 0,9 m x 3 m

Kat Nem. 204 a

MINIMÁLIS TERÜLET 5,6 x 4,3 m + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

TÜZOLTÓSÁGI LECSUSZÓ CSo Kat Nem. 204 b A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,8 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,4 x 4,2 m + pirámis min. felülete

Kat Nem. 204 b

TÜZOLTÓ CSo Kat Nem. 204 c

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,3 m x 0,9 m x 3 m

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m

MINIMÁLIS TERÜLET félkör 2,9 m súgárral + pirámis min. felülete

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

Kat Nem. 204 c

ALAGÚT Kat Nem. 204 d A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,4 x 3,9 m + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m

Kat Nem. 204 d

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m


53

MÁS CSUZDÁK Kat Nem. 204 i

A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3 m x 2,8 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 4,4 x 4,6 m + pirámis min.felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

Kat Nem. 204 i

Kat Nem. 204 h

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

FELMASZÓ BEJÁRATA Kat Nem. 204 h A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,3 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET félkör 3,25 m súgárral + pirámis min.felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

Kat Nem. 204 e

LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

KÖTELEK Kat Nem. 204 e Kat Nem. 204 g

LÉTRÁK Kat Nem. 204 g

Kat Nem. 204 f

AKNA Kat Nem. 204 f


54

PÉLDAS KONFIGURÁCIÓI titan

Kat Nem.

204 a + d + e + f + g + h + i

Kat Nem.

204 a + d + f


55


56

DEIMOS XL

Kat Nem. 203 A BERENDEZÉS MÉRETEI 8mx8mx5m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 5,5 m (95 m2)

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1,6 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,8 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


57


58

KIEGÉSZITÉSEK DEIMOS XL CSUZDA Kat Nem. 203 a A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,6 m x 0,9 m x 3 m

Kat Nem. 203 a

MINIMÁLIS TERÜLET 5,6 x 4,3 m + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

TÜZOLTÓSÁGI LECSUSZÓ CSo Kat Nem. 203 b A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,8 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,4 x 4,2 m + pirámis min. felülete

Kat Nem. 203 b

TÜZOLTÓ CSo

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

Kat Nem. 203 c

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m

A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,3 m x 0,9 m x 3 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

MINIMÁLIS TERÜLET félkör 2,9 m súgárral + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

Kat Nem. 203 c

ALAGÚT Kat Nem. 203 d A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,4 x 3,9 m + pirámis min. felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m

Kat Nem. 203 d

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m


59

MÁS CSUZDÁK Kat Nem. 203 i

A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3 m x 2,8 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 4,4 x 4,6 m + pirámis min.felülete KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

Kat Nem. 203 i

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

FELMASZÓ BEJÁRATA Kat Nem. 203 h A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,3 m x 0,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET félkör 3,25 m súgárral + pirámis min.felülete

Kat Nem. 203 h

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 3m

KÖTELEK Kat Nem. 203 e

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m

Kat Nem. 203 e LÉTRÁK Kat Nem. 203 g

Kat Nem. 203 g


60

PÉLDAS KONFIGURÁCIÓI DEIMOS XL

Kat Nem. 203 i + g + e

Kat Nem. 203 a + b + c


61


62

PÉLDÁS KONFIGURÁCIÓI A pirámisok modul felépitése lehetővé teszi a DEIMOS , TITAN, CALIBAN i TRITON pirámisok egybe szerelése. Minden konfiguráció bizonyitvánnyal rendelkezik, mely igazolja, hogy szabvány leirás szerint kerültek beépitésre . Alatta, néhány példás konfiguráció.


63


64


65


66


67


68

sinope

Kat Nem. 211 A BERENDEZÉS MÉRETEI 8 m x 8 m x 4,5 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 4,8 m (72,5 m2)

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,7 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


69

hyperion

Kat Nem. 210 A BERENDEZÉS MÉRETEI 8mx8mx4m

MINIMÁLIS TERÜLET

kör súgára 4,8 m (72,5 m2)

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,7 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


70

PHOBOS XL

Kat Nem. 201

A BERENDEZÉS MÉRETEI 7,5 m x 7,5 m x 4 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 5,25 m (86,5 m2)

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,5 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,8 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


Mimas

Kat Nem. 207

A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,2 m x 4,2 m x 3,6 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 3,3 m (34,5 m2)

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.

71


72

nix

Kat Nem. 212

A BERENDEZÉS MÉRETEI 5mx5mx3m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 4,0 m (50,5 m2)

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


calypso

Kat Nem.206

A BERENDEZÉS MÉRETEI 5mx5mx3m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 4,0 m (50,5 m2)

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.

73


74

phobos

Kat Nem. 202

A BERENDEZÉS MÉRETEI 6mx6mx3m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára of 4,5 m (64 m2)

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1,8 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 0,8 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


HATI

Kat Nem. 205

A BERENDEZÉS MÉRETEI 4 m x 4 m x 2,4 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 3,7 m (43.5 m2)

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.

75


76

KÖTELES KÉSZLETEK MagicNets Galaktikát képezik többféle köteles készletet,melyeket sokszor majompárknak hivják. Modul berendezések tekinthetők egyényi játszó berendezésnek, de főképp, ezekből összehozhatók köteles készletek. Található és ajánlott, érdedeks, a fak között elhelyezett készlet, amit felügyelet alatt lehet csak használni, de a játszótéren is, teljes biztonssággal, felügyelet nélkül egyaránt. Rengeteg lehetőségnek köszönthetően, játék nem lesz unalmas, a gyerek és mások éveken át használatba vehetik.


77


78

MagicNets Galaxis MagicNets Galaxis abból a célből terveztük meg, hogy a vevő saját elképzelése szerint hozza össze a készletet. Javasoljuk, hogy készlet kiválásztásához, forduljanak a MagicNets szakemberekhez, tudván, hogy a terhetőségét feltétlenül meg kell határozni.Tanácsadó, ellenőrizni fogja, hogy az adott készlet biztonságos-e és a konfigurációja megfelel a kiszámolt algoritmusnak. A modulos szerkezet , lehetővé teszi a befeketést több szakaszban végrehajtani. Mindig adódik az alkalom a már meglévő játszó tér berendezéseket ujabbal kiegésziteni, a készletet bőviteni. Az ajánlott terméknek még egy fontos előnye van, még hozza az, hogy néhány év múlva a használt kötél hálót új hálóra kicserélni lehet. Ezzel az alkalommal, lehetőség nyilik arra is, hogy nemcsak a kötél hálót cserélhetők ki, de a formáján is változtatni tudunk. Az úgy módosított játszó tér a gyerekek „újnak” minősitik. A cégünk által ajánlott oszlopok , 6 éven keresztül nem igényelnek semmilyen renovációt, ezt garantáljuk. Ez idő útán, elég az oszlopokat átfesteni és ezzel együtt meghosszabodik a jó állapota a következő néhány évre. Az épitéshez használt anyagok minősége és a gondosan átgondolt tervezet garantálja, hogy a berendezés több éven át szép, biztonságos, érdekes és tartós marad.


79

MAGICNETS GALAXIS FELÉPITÉSI ÜTEMTERVE


80

RĂ–VIDEN GALAXISRoL

An dromeda oldal 82

lepus oldal 90

Orion oldal 83

CELUGORK oldal 91

centaurus oldal 84

INDUS oldal 94

tukana oldal 85

GEMINI oldal 95

delphi nus oldal 86

Columba oldal 96

monoceros oldal 87

CRUX oldal 88

pegasus oldal 89

HYDRA oldal 97

CETUS oldal 98

SeRPENS oldal 99


vi rgo oldal 100

APUS oldal 107

CASSIOPEIA oldal 101

FORNAX oldal 108

MENSA oldal 102

CARINA oldal 109

VOLANS oldal 103

LACERTA oldal 110

PICTOR oldal 104

NORMA oldal 105

CORVUS oldal 106

81

GRUS oldal 111

AURIGA oldal 112

PAVO oldal 113


82

andromeda 2011 Kat Nem. 101 A BERENDEZÉS MÉRETEI 11,9 m x 3,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 16,9 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok NIOBE XL 027 PSYCHE 008 LETO 014 JUNO 002 SCYLLA XL 024


83

A berendezést képező modulok THALIA 005 PSYCHE 008 ISIS 010

orion

Kat Nem. 102 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 3,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET

8,3 x 8,3 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


84

centaurus 2011 Kat Nem. 106 A BERENDEZÉS MÉRETEI 7,6 m x 3,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 12,6 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok ISIS 010 PSYCHE 008 KLIO XL 023 FORTUNA XL 028 THALIA 005


85

A berendezést képező modulok PSYCHE 008 LETO 014 GEOGRAPHOS 019

tukana

Kat Nem. 107 A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3m x 3,3m x 3m MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 11,3 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


86

delphinus 2011 Kat Nem. 110 A BERENDEZÉS MÉRETEI 11 m x 4,6 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 9,6 x 16 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok THALIA XL 004 MAJA XL 022 BELLONA 011 CASTALIA 021 GEOGRAPHOS 019


87

A berendezést képező modulok ELEKTRA 012 PSYCHE 008 BELLONA 011 SCYLLA 035 EGERIA 031 FORTUNA 029

monoceros 2011

Kat Nem. 111

A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3 m x 6,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET

11,3 x 11,3 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


88

A berendezést képező modulok ELEKTRA 012 GEOGRAPHOS 019 JUEWA 018 KLIO 033 MAJA 034

crux 2011

Kat Nem. 113

A BERENDEZÉS MÉRETEI 6,3 m x 6,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET 11,3 x 11,3 m

KORSZAK

5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


89

A berendezést képező modulok ELEKTRA 012 FORTUNA XL 028 THALIA XL 004 HARMONIA XL 032 BELLONA 011 NIOBE XL 027 LETO 014 KLIO 033 MAJA 034 SCYLLA XL 024

pegasus 2011

Kat Nem. 117

A BERENDEZÉS MÉRETEI 10,5 m x 8,9 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET

13,9 x 15,5 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


90

lepus 2011

Kat Nem. 118 A BERENDEZÉS MÉRETEI 9,3 m x 6,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 11,3 x 14,3 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok PSYCHE 008 ECHO 017 BELLONA 011 KLIO 033 SCYLLA 035 THALIA 005 EGERIA 031 GEOGRAPHOS 019 LETO 014 JUNO 002


91

A berendezést képező modulok PSYCHE 008 GEOGRAPHOS 019 MAJA 034 FORTUNA 029 BELLONA 011 JUEWA 018 SCYLLA 035 KLIO 033 ECHO 017 JUNO 002 EGERIA 031 THALIA 005

celugork 2011

Kat Nem. 119 A BERENDEZÉS MÉRETEI 9,3 m x 9,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 14,3 x 14,3 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG

2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE

1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


92


93


94

indus 2011

Kat Nem. 124 A BERENDEZÉS MÉRETEI 10,6 m x 6,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 15,6 x 11,3 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok PSYCHE 008 HARMONIA XL 032 GEOGRAPHOS 019 BELLONA 011 NIOBE XL 027 JUEWA 018 THALIA XL 004 MAJA XL 022


95

A berendezést képező modulok JUEWA 018 KLIO 033 ELEKTRA 012 FORTUNA 029 GEOGRAPHOS 019 ISIS 010 EGERIA 031 BELLONA 011 THALIA XL 004 SCYLLA 035 PSYCHE 008 JUNO 002 LETO 014

gemini 2011

Kat Nem. 125 A BERENDEZÉS MÉRETEI 9,3 m x 9,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET

14,3 x 14,3 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


96

columba 2011 Kat Nem. 126 A BERENDEZÉS MÉRETEI 13,6 m x 12,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 18,6 x 17,3 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok SCYLLA XL 035 JUEWA 018 NIOBE XL 027 EGERIA 031 KLIO XL 023 PSYCHE 008 HARMONIA XL 032 ARIADNE 007 MAJA XL 034 METIS 016 ELEKTRA 012 ISIS 010 FORTUNA 029 ECHO 017 KALLIOPE 003 BELLONA 011 EUROPA 026 THALIA 005 GEOGRAPHOS 019


97

A berendezést képező modulok THALIA 005 KLIO 023 XL PSYCHE 008 SCYLLA 024 XL BELLONA 011 GEOGRAPHOS 019 MAJA 022 XL

hydra

Kat Nem. 127 A BERENDEZÉS MÉRETEI 7,6 m x 6,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET

12,6 x 11,3 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


98

A berendezést képező modulok THALIA XL 004 MAJA XL 022 KLIO XL 023 SCYLLA XL 024

CETUS

Kat Nem. 128 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 4,6 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET 9,6 x 9,6 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


99

A berendezést képező modulok THALIA 005 PSYCHE 008 GEOGRAPHOS 019 MAJA XL 022 KLIO XL 023

serpens

Kat Nem. 129 A BERENDEZÉS MÉRETEI 10,6 m x 3,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET

15,6 x 8,3 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


100

VIRGO

Kat Nem. 130 A BERENDEZÉS MÉRETEI 13,2 m x 4,6 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 18,2 x 9,6 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok THALIA 005 PSYCHE 008 ISIS 010 GEOGRAPHOS 019 SCYLLA XL 024


101

A berendezést képező modulok EUROPA 026 JUEWA 018 GEOGRAPHOS 019 SCYLLA 035 KLIO 033 FORTUNA 029 MAJA 034 EGERIA 031

CASSIOPEIA

Kat Nem. 134 A BERENDEZÉS MÉRETEI 9,3 m x 6,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET

14,3 x 11,3 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


102

MENSA

Kat Nem. 135 A BERENDEZÉS MÉRETEI 8,9 m x 4,6 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 13,9 x 9,6 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok PSYCHE 008 SCYLLA XL 024 JUEWA 018 NIOBE XL 027


103

A berendezést képező modulok EUROPA 026 KLIO 023 XL JUEWA 018 HARMONIA XL 032

VOLANS

Kat Nem. 136 A BERENDEZÉS MÉRETEI 8,9 m x 4,6 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET

13,9 x 9,6 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


104

PICTOR 2011 Kat Nem. 137 A BERENDEZÉS MÉRETEI 8,9 m x 8,9 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 13,9 x 13,9 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok EUROPA 026 PSYCHE 008 SCYLLA XL 024 2 x JUEWA 018 - HARMONIA XL 032


105

A berendezést képező modulok 4 x THALIA 005 2 x MAJA 034 SCYLLA 035 2 x FORTUNA 029 2 x KLIO 033 CASTALIA 021 2 x EGERIA 031 GEOGRAPHOS 019 2 x BELLONA 011

NORMA

Kat Nem. 138 A BERENDEZÉS MÉRETEI 10,6 m x 10,6 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 15,6 x 15,6 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


106

A berendezést képező modulok 2 x EUROPA 026 CASTALIA 021 JUEWA 018 THALIA 005 2 x GEOGRAPHOS 019 SCYLLA 035 HARMONIA XL 032 FORTUNA XL 028 2 x BELLONA 011 2 x PSYCHE 008 MAJA XL 022 NIOBE XL 027 EGERIA 031 FORTUNA 029 KALLIOPE 003 KLIO 033

CORVUS

Kat Nem. 139 A BERENDEZÉS MÉRETEI 15,3 m x 15,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET 20,3 x 20,3 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


107

A berendezést képező modulok 2 x GEOGRAPHOS 019 MAJA 034 SCYLLA 035 2 x PSYCHE 008 NIOBE XL 027 2 x EUROPA 026 2 x JUEWA 018 MAJA XL 022 FORTUNA XL 028 FORTUNA 029 KLIO 033

APUS

Kat Nem. 140 A BERENDEZÉS MÉRETEI

15,3 m x 15,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET 20,3 x 20,3 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


108

FORNAX

Kat Nem. 141 A BERENDEZÉS MÉRETEI 15,3 m x 15,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 20,3 x 20,3 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok JUEWA 018 KALLIOPE 003 MAJA XL 022 KLIO 033 EGERIA 031 PSYCHE 008 FORTUNA XL 028

GEOGRAPHOS 019 MAJA 034 FORTUNA 029 NIOBE XL 027 SCYLLA XL 024 2 x KLIO XL 023 EUROPA 026


109

A berendezést képező modulok GEOGRAPHOS 019 ECHO 017 FORTUNA XL 028 THALIA 005 BELLONA 011 HARMONIA XL 032 MAJA 034 FORTUNA 029 EUROPA 026 PSYCHE 008 SCYLLA XL 024

CARINA

Kat Nem. 142 A BERENDEZÉS MÉRETEI

15,3 m x 15,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET 20,3 x 20,3 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


110

A berendezést képező modulok KLIO XL 023 SCYLLA XL 024 NIOBE XL 027 EGERIA XL 030 HARMONIA XL 032 MAJA XL 022 FORTUNA XL 028

LACERTA

Kat Nem. 143 A BERENDEZÉS MÉRETEI 8,9 m x 4,6 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET 13,9 x 9,6 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


111

A berendezést képező modulok NIOBE XL 027 ARIADNE XL 006 KLIO XL 023 THALIA XL 004 SCYLLA XL 024 MAJA XL 022 EGERIA XL 030 FORTUNA XL 028 LETO XL 013 ISIS XL 009 JUNO XL 001 HARMONIA XL 032

GRUS

Kat Nem. 144 A BERENDEZÉS MÉRETEI 8,9 m x 8,9 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET

13,9 x 13,9 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


112

AURIGA

Kat Nem. 145 A BERENDEZÉS MÉRETEI 10,6 m x 10,6 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 15,6 x 15,6 m KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.

A berendezést képező modulok KLIO XL 023 EUROPA 026 THALIA XL 004 NIOBE XL 027 GEOGRAPHOS 019 HARMONIA XL 032

PSYCHE 008 LETO 014 EGERIA XL 030 MAJA XL 022 JUEWA 018 SCYLLA XL 024 FORTUNA XL 028


113

A berendezést képező modulok 2 x ELEKTRA 012 ISIS 010 LETO 014 METIS 016 EUROPA 026 ISIS XL 009 FORTUNA 029 THALIA 005 FORTUNA XL 028 ECHO 017 EGERIA XL 030 JUNO XL 001 THALIA XL 004 2 x NIOBE XL 027 HARMONIA XL 032 GEOGRAPHOS 019 LETO XL 013 SCYLLA XL 024 KLIO XL 023 MAJA XL 022

KALLIOPE 003 URANIA 025 JUNO 002 MAJA 034 METIS 016 JUEWA 018 KLIO 033 SCYLLA 035 BELLONA 011 PSYCHE 008 ARIADNE 007 EGERIA 031

PAVO 2011

Kat Nem. 146 A BERENDEZÉS MÉRETEI 17,9 m x 15,3 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET

22,9 x 20,3 m

KORSZAK 5 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,85 m

ELHELYEZÉS MÉLYSÉGE 1m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie. A szerelés végrehajtásához lehetővé kell tenni a nehéz épitő gépek bejárasát.


114

MODULOK Az ajánlott modulok a 5 – 14 éves gyerekek vehetik igénybe. Szabad esés magassága minden berendezésnek 2,85 m. Beépitési mélység - 1 m. Jelenleg kapható modulok: - lapos, szélessége 3 m - lapos, szélessége 4,24 m - térséges, mérete 4,24 x 1,5 x 3 m - térséges, mérete 3 x 3 x 3 m - térséges, mérete 3 x 1,5 x 3 m A kötél hálót négy színben ajánljuk: piros, kék, zöld, sárga. Kötőelemek két színben vannak: kék és piros Bilincsek


115


116

JUNO xl Kat Nem. 001 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 0,3 m x 3 m

JUNO XL Kat Nem. 001

MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 9,6 m

JUNO Kat Nem. 002 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 0,3 m x 3 m

JUNO

MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 8,3 m

Kat Nem. 002

kalliope Kat Nem. 003

KALLIOPE

A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 3,3 m x 3 m

Kat Nem. 003

MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 8,3 m

THALIA XL Kat Nem. 004

THALIA xl Kat Nem. 004 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 0,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET

THALIA Kat Nem. 005

5,3 x 9,6 m

THALIA Kat Nem. 005 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 0,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 8,3 m

ARIADNE XL Kat Nem. 006

ARIADNE xl Kat Nem. 006 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 0,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 9,6 m


117

Ariadne Kat Nem. 007 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 0,3 m x 3 m

ARIADNE Kat Nem. 007

MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 8,3 m

psyche Kat Nem. 008 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 3,3 m x 3 m

PSYCHE

MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 8,3 m

Kat Nem. 008

ISIS XL Kat Nem. 009

ISIS XL

A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 0,3 m x 3 m

Kat Nem. 009

MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 9,6 m

ISIS Kat Nem. 010

ISIS Kat Nem. 010 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 0,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 8,3 m

BELLONA Kat Nem. 011

BELLONA Kat Nem. 011 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 0,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 8,3 m

ELEKTRA

ELEKTRA

Kat Nem. 012

Kat Nem. 012

A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 3,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 8,3 m


118

leto XL Kat Nem. 013 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 0,3 m x 3 m

LETO XL Kat Nem. 013

MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 9,6 m

LETO Kat Nem. 014 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 0,3 m x 3 m

LETO

MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 8,3 m

Kat Nem. 014

METIS XL Kat Nem. 015

METIS XL

A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 0,3 m x 3 m

Kat Nem. 015

MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 9,6 m

METIS Kat Nem. 016

METIS Kat Nem. 016 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 0,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 8,3 m

ECHO Kat Nem. 017

ECHO Kat Nem. 017 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 3,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 8,3 m

JUEWA Kat Nem. 018

JUEWA Kat Nem. 018 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 3,3 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 8,3 m


119

GEOGRAPHOS Kat Nem. 019 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 3,3 m x 3 m

GEOGRAPHOS Kat Nem. 019

MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 8,3 m

CASTALIA XL Kat Nem. 020 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 0,3 m x 3 m

CASTALIA XL

MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 9,6 m

Kat Nem. 020

CASTALIA Kat Nem. 021

CASTALIA

A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 0,3 m x 3 m

Kat Nem. 021

MINIMÁLIS TERÜLET 5,3 x 8,3 m

MAJA XL Kat Nem. 022

MAJA XL Kat Nem. 022 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 1 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 6,0 x 9,6 m

KLIO XL Kat Nem. 023

KLIO XL Kat Nem. 023 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 1,5 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 6,5 x 9,6 m

SCYLLA XL Kat Nem. 024

SCYLLA XL Kat Nem. 024 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 1,2 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 6,2 x 9,6 m


120

urania Kat Nem. 025 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 3,3 m x 3 m

URANIA Kat Nem. 025

MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 8,3 m

europa Kat Nem. 026 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 3,3 m x 3 m

EUROPA

MINIMÁLIS TERÜLET 8,3 x 8,3 m

Kat Nem. 026

niobe XL Kat Nem. 027 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 1,5 m x 3 m

NIOBE

MINIMÁLIS TERÜLET 5,5 x 9,6 m

Kat Nem. 027

FORTUNA XL Kat Nem. 028

fortuna xl Kat Nem. 028 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 1 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 6 x 9,6 m

FORTUNA Kat Nem. 029

fortuna Kat Nem. 029 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 1 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 6 x 8,3 m

EGERIA XL Kat Nem. 030

egeria xl Kat Nem. 030 A BERENDEZÉS MÉRETEIS 4,6 m x 0,5 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,5 x 9,6 m


121

EGERIA Kat Nem. 031 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 0,5 m x 3 m

EGERIA

MINIMÁLIS TERÜLET 5,5 x 8,3 m

Kat Nem. 031

harmonia xl Kat Nem. 032 A BERENDEZÉS MÉRETEI 4,6 m x 1 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 5,5 x 9,6 m

HARMONIA XL

klio

Kat Nem. 032

Kat Nem. 033 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 1 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 6 x 8,3 m

KLIO Kat Nem. 033

MAJA Kat Nem. 034

MAJA Kat Nem. 034 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 1 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 6 x 8,3 m

SCYLLA Kat Nem. 035

scylla Kat Nem. 035 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,3 m x 1,5 m x 3 m MINIMÁLIS TERÜLET 6,2 x 8,3 m


122

KÖRBEFORGÓ BERENDEZÉSEK Ezek a berendezések lehetővé teszik a felmászás és a jétákot mind a szokásos körhintán. A berendezés üzemzavar nélkül éveken át használható. Ezt, a tökéletes csapágy rendszer és rozsdamentes acélből készült összekötő elemek biztosítják.

Konusix

Kat Nem. 801 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,8 m x 1,8 m x 2,1 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 3 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1,5 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


DENEB

Kat Nem. 802 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,8 m x 1,8 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 3 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,3 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.

123


124

ANTARES

Kat Nem. 803 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,8 m x 1,8 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 3 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,3 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


125

PAnkracix Kat Nem. 804 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,8 m x 1,8 m x 3 m

MINIMÁLIS TERÜLET kör súgára 3 m

KORSZAK 3 évesektől 14 évesekig

LEUGRÁSI MAGASSÁG 2,3 m A leesési vagy leugrási szférában a burkolat minősége a PN-EN 1176-1 szabvánnynak meg kell felelnie.


126

HINTÁK A MagicNets által megtervezett és legyártott többféle hinta szintén egy jó példa a cég gondos és kitűnő minőséggel járó kivitelezésről. Minden egyes szerkezeti, fogó és tartó részek, a láncok és összekötő elemek kizárólag a saválló acélből gyártjuk le. A hinták nem igénylik külön kezelést, a rendesen kiválasztott csapágyak biztosítják a hosszantartó üzemelhetőségt.

KÉTOSZEMÉLYES HINTA – „MÉRLEG” Kat Nem. 604

A BERENDEZÉS MÉRETEI 2,7 m x 0,5 m x 1 m

MINIMÁLIS TERÜLET 5 m x 2,5 m

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1,0 m


127

DUPLA HINTA

Kat Nem. 601 A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,8 m x 2,3 m x 2,2 m

MINIMÁLIS TERÜLET 3,1 m x 6,3 m (szintetikus burkolat) 3,1 m x 7,3 m (puha)

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1,3 m A dokumentáció engedélyezi felváltva használni a padot és üléket a kis gyerekeknek.


128

EGYSZEMÉLYES HINTA Kat Nem. 602

A BERENDEZÉS MÉRETEI 2,4 m x 2,3 m x 2,2 m

MINIMÁLIS TERÜLET 1,8 m x 6,3 m (szintetikus burkolat) 1,8 m x 7,3 m (puha)

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1,3 m A dokumentáció engedélyezi felváltva használni a padot és üléket a kis gyerekeknek.


129

GÓLYAFÉSZEK HINTA

Kat Nem. 603

A BERENDEZÉS MÉRETEI 3,8 m x 2,3 m x 2,2 m

MINIMÁLIS TERÜLET 2,25 m x 6,3 m (szintetikus burkolat) 2,25 m x 7,3 m (puha)

LEUGRÁSI MAGASSÁG 1,3 m


130

RUGÓS BERENDEZÉSEK

KAKAS Kat Nem. 701

KAKAS Kat Nem. 701 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,3 m x 0,9 m MINIMÁLIS TERÜLET 3,5 x 3,5 m

MOTOR Kat Nem. 702

MOTOR Kat Nem. 702 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,3 m x 0,9 m MINIMÁLIS TERÜLET 3,5 x 3,5 m

MARHA

MARHA

Kat Nem. 703

Kat Nem. 703 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,3 m x 0,9 m MINIMÁLIS TERÜLET 3,5 x 3,5 m

OROSZLÁNY Kat Nem. 704

OROSZLÁNY Kat Nem. 704 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,3 m x 0,9 m MINIMÁLIS TERÜLET 3,5 x 3,5 m

rex Kat Nem. 705

rex Kat Nem. 705 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,3 m x 0,9 m MINIMÁLIS TERÜLET 3,5 x 3,5 m

CSIGA Kat Nem. 711

CSIGA Kat Nem. 711 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,5 m x 0,7 m MINIMÁLIS TERÜLET 3,8 x 3,8 m


131

BARÁNY Kat Nem. 712 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,5 m x 0,7 m

BARÁNY

MINIMÁLIS TERÜLET 3,8 x 3,8 m

Kat Nem. 712

LABDA Kat Nem. 713 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,5 m x 0,7 m MINIMÁLIS TERÜLET 3,8 x 3,8 m

LABDA

WIRÁG

Kat Nem. 713

Kat Nem. 721 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,3 m x 1,4 m MINIMÁLIS TERÜLET 4,5 x 4,5 m

WIRÁG Kat Nem. 721

JOJO ZGERENDÁVAL Kat Nem. 722

JOJO ZGERENDÁVAL Kat Nem. 722 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,0 m x 1,0 m MINIMÁLIS TERÜLET 3,5 x 3,5 m

HERE Kat Nem. 723

HERE Kat Nem. 723 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,4 m x 1,4 m MINIMÁLIS TERÜLET 4,5 x 4,5 m


132

EGYÉB, PLUSZ KISZERELÉS Minden játszótéren fontos, és feltétlenül nem szabad elfeledkezni a padok és hulladékgyűjtő kosárok elhelyezéséről. A padok, főleg a gyereket kisérő személy pihenésre szolgál a kosár segiti a tisztaságot betartani. Szeretnénk teljes körűen kielégiteni a vevőink kivánságukat, emiatt is felajánljuk az esztetikus és tartós plusz kiszerelés, ebben az esetben a padokat, de hulladék gyüjtő kosárokat is szállíthatjuk.

PAD TÁMASZTÓVAL Kat Nem. 301

PAD TÁMASZTÓ NÉLKÜL Kat Nem. 302

PAD TÁMASZTÓVAL Kat Nem. 301 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,8 m x 0,8 m x 0,85 m

KÖZTÉRI PAD Kat Nem. 307

PAD TÁMASZTÓ NÉLKÜL Kat Nem. 302 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,8 m x 0,6 m x 0,5 m

KÖZTÉRI PAD Kat Nem. 307 A BERENDEZÉS MÉRETEI 1,7 m x 0,5 m x 0,95 m


133

HULLADÉKGYÜJTŐKOSÁR, SZEMETES Kat Nem. 303 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,35 m x 0,35 m x 0,85 m

HULLADÉKGYÜJTŐKOSÁR, SZEMETES

TÁBLA UTASITASOKKAL, HASZNÁLATI SZABÁLYOKKAL

Kat Nem. 303

Kat Nem. 304 A BERENDEZÉS MÉRETEI 0,65 m x 0,05 m x 1,80 m

TÁBLA UTASITASOKKAL, HASZNÁLATI SZABÁLYOKKAL Kat Nem. 304

KERÉKPÁRTARTÓ 10 DARABRA Kat Nem. 305

KERÉKPÁRTARTÓ 10 DARABRA Kat Nem. 306

KERÉKPÁRTARTÓ 5 DARABRA Kat Nem. 305 A BERENDEZÉS MÉRETEI 2 m x 0,5 m x 0,4 m

KERÉKPÁRTARTÓ 10 DARABRA Kat Nem. 306 A BERENDEZÉS MÉRETEI 2,5 m x 0,5 m x 0,4 m


134

BURKOLATOK Cégünk ajánlja Önöknek az 1176-1 számu szabvány által engedélyezett, esés és ütéstcsillapitó burkolatot. Burkolat kiválasztásánál, ne feledjék el, hogy a játszótér burkolata nagyon fontos szerepet játszik a biztonságban. Sajnos, a legtöbb játszótéren előforduló baleset, néha nagyon súlyos, ezért történik, mert: vagy nem megfelelő minőségű a burkolata vagy ez egyáltalan nincs is. Az ajánlatunkban találják természetes burkolatok - homokos valamint szintetikus felületű burkolatok. SZINTETIKUS PÁLYABURKOLAT Cégünk gyártja biztonságos, „folyékony formában kiöntett” szintetikus pályaburkolatot. Tekintettel arra, hogy saját eszközökkel és jól kiképzett szakemberekkel rendelkezünk, képesek vagyunk a legválogatosabb vevő tervét teljesiteni. Ajánljuk Önöknek standart színeket, olyanak mint: piros, zöld, fekete, de a vevő által gazdag és széles korű más szinben is a „Vidám iskola ” szinekkel együtt. Tulajdonságok: - a PN EN 1177 szabvány szerint certifikalt termék - a burkolat felülete egységes, sima, nincs osszekötő része - tökéletes esécsillapitás - vízet átengedő - hosszan tartó minősége


SZINTETIKUS PÁ LYABURKOLAT

SZINTETIKUS BURKOLAT SCHÁMÁJA

Kiválasztásánál elsősorban figyelembe vehető, milyen a szabad ugrási magasság. Választhatják a négyféle szintetikus pályaburkolat közül:

1. Homogenikus, színes burkolata (EPDM) 2. Nagyon elasztikus ütéscsillapitó réteg (SBR) 3. Alapréteg természetes törmelékből

Kat Nem. 503 a LEUGRÁSI MAGASSÁG - do 1,0 m EPDM - 10 mm. SBR - 30 mm. Természetes törmelékek - 200 mm.

Kat Nem. 503 b

1.

LEUGRÁSI MAGASSÁG - do 1,75 m EPDM - 10 mm. SBR - 50 mm. Természetes törmelékek - 200 mm.

2.

3.

Kat Nem. 503 c LEUGRÁSI MAGASSÁG - do 2,40 m EPDM - 10 mm. SBR - 70 mm. Természetes törmelékek - 200 mm.

Kat Nem. 503 d LEUGRÁSI MAGASSÁG - do 3,10 m EPDM - 10 mm. SBR - 90 mm. Természetes törmelékek - 200 mm.

Homokos felület Homokos felület Kat Nem. 501 A homokot tisztitjuk, átöblités útán használatra kerül. A homok frakciói nagysága 0,2-2 mm A réteg vastagsága - 20-30 cm (a vastagsága, a szabad leesési magasságatól függően)

Töröttkavics burkolat

Töröttkavics burkolat

BETONSZEGÉLY

SZINTETIKUS SZEGÉLY

Kat Nem. 502 A törmelék mosott, éles élek nélkül. Kavics frakciói nagysága 2-8 mm A réteg vastagsága 20-30 cm (a vastagsága, a szabad leesési magasságatól függően)

BETONSZEGÉLY Kat Nem. 508 Járda szegélykővet használhatják fel a burkolat szegélyezésnek.

SZINTETIKUS SZEGÉLY Kat Nem. 507 A szinteteikus szegélyeket a burkolat szegélyezéshez használhatjak fel.

EGYÉBB SZEGÉLY

EGYÉBB SZEGÉLY Kat Nem. 509, 510 Használatra kerülhetnek még egyébb szegélyek, például: 10 cm átmérőjű és 70 cm hosszú betonból vagy más anyagból készült oszlop darabok.

135


136

ALRENDSZEREK MagicNets gyártja a köteles alrendszereket is. Az ajánlat azoknak szól, akik a játszótéri játék berendezéseket gyártják valamint a játszóterekért felelős intézményeknek, akik modernizálni, fejleszteni illetve felujítani akarják a meglévő berendezéseket. Ahhoz, hogy a mérnökeink, egy szakszerű tervet készitsék el, elég egy kézzel készitett skiccet küldeni a játszótér méreteivel. A terv PN-EN 1176 szabvány szerint készül el. Természetesen, alapozva a többéven át, kötélszerkezetek tervezés és gyártásnál szerzett tapasztalaton és gyakorlaton, segitjük Önöknek a játszótér legjobb szerkezeti megoldást kiválasztani. Vizszintes alagút Kat Nem. 905

Függőleges alagút Kat Nem. 908

Fal - rács Kat Nem. 901

Fal – pókháló Kat Nem. 902


137 ÁTHIDALÓ GERENDA „RITKA” PADLÓVAL Kat Nem. 904

ÁTHIDALÓ GERENDA „TÖMÖR” PADLÓVAL Kat Nem. 903

LÉTRA Kat Nem. 906

FELMÁSZÓ KÖTÉL Kat Nem. 907


138

TECHNOLÓGIA KÖTÉL Az általunk ajánlott kötél, kimondottan a játszótéri berendezéseknél használatra terveztünk meg. A legfontosabb tulajdonságai :barátságos a gyerek kezének, mérgező, káros anyagot nem tartalmaznak, ellenálló az UV súgárzásra, acél sodrásnak köszöntetően, nincs lehetőség szétvágni, nagy ellenállása az időjárási körülményekre, főleg, nem rozsdásodik meg (acél galvanizáció folyamat). A berendezésünk gyártásához a 18 és 16 mm átmérőjű kötelet használjuk fel. POLIAMID KÖTÉL, SODORT, RAGASZTOTT Gondoskodva az gyártásra de végeredményben a piacra kerülő termékek minőségéról és ennek további fejlesztésről, 2013-ban bevezttük a berendezésekhez a 18 mm átmérőjű, SODORT, RAGASZTOTT POLIAMID KÖTÉL fajtát. Ezek a kötelek acélrészekből állnak, Galvanikus horganyzott, 6-szor sodort és minden acélcsikat körül veszi poliamid fonal. A 2013-ban bevezetett kötél a következő tulajdonságokkal különbözik az eddig használt kötelektól: -a költelet, a poliamid fonal nincs ratekerve, hanem sodort. Ily móddal legyártott kölél nagyobb károsodási ellenállással jár,sokáig, nem kopik el. - acélhúrok (csikok) - egymással ragasztattunk meg és a poliamid fonalat sodrottunk rájuk. Ennek a megoldásnak köszönthetjük azt, hogy a kötél tömöröbb és a sodor nem csúszik le az acél részekről. Összesitve: a fent leírt kötél tulajdonságai sokkal biztoságosabb, magasabb minőségű, ami pozitivan hat a kötél élettartalmára.

POLIAMID KÖTÉL


139

BILINCS + SZEMCSAVAR

A hálót gerendávál, a speciális bilincs köti össze. Az emlitett bilincs magas terhelhetőséggel járó anyagból gyártjuk le. Bilincs, össze van kötve a rozsdamentes szemcsavarral.

CSATLAKOZÓ

A projektekben aluminium illetve műanyag csatlakozót veszünk igénybe. Természetes, az aluminium öntvények és a legmagasabb minőségű műanyag, biztosítja a kitarhatóságot és hosszan tartó üzemelést.

OSZLOP, GERENDA

A konstrukció fő elemét az horganyzott acél gerenda képezi. A gyártáshoz használt anyag valamint korozió elleni előkészitése, garantálja a többéves kitűnő minőséget. Felülről az oszlopot műanyag dugó zárja be.

CSAVAROK

Igyekezve biztositani a legjobb minőséget és hosszú ideig tartó használhatóságot, a csavarokat és horgányokat kizárólagosan rozsdamentes acélből gyártjuk le.


140

ROZSAMENTENTES ACÉLBŐL KÉSZÜLT SZERKEZETEK

Azokban a berendezésekben, melyek nem igénylik tulzottan felemelt terhelhetőséget használjuk a rozsdamentes acélt. Minden MAGIC NETS HINTA, GYÉMÁNT KOLLEKCIÓ valamint más egyényi elemek, rozsdamentes acélből gyártjuk. Ez az anyag biztosítja a berendezés könnyű kezelhetőségét és szép kinézétet.

ALAPZAT

Az alapzatot magas minőségű C25/30 (B30) beton oszlopok képezik. Az elhelyezési mélysége 1 métert nem haladja túl. KORROZIÓ GÁTLÓ BEVONATOK, RÉTEGEK

Mindazokat az elemeket, melyek nem aluminumból illetve rozsdamentes acélből készülnek el, védjük tűz horganyzással min. 100200 mikronos, galvanikus horganyzással min 12 mikronos, valamint klórkaucsuk bevonattal,festékkel (alapzat + két réteg). BURKOLAT

A PN-EN 1176 szabvány szerint készitjük az eséscsillapitó burkolatokat. A burkolatnak az a feladata, hogy biztositsák a játszó gyerekek lehetőleg a legnagyobb biztonságát. Az általunk gyártásra kerülő burkolatok: - szintetikus, kiöntőtt burkolat, vastagsága 40 - 100 mm, - homokos, frakció 0,2 - 2 mm, mélysége 200 - 300 mm, - kavicsos o frakció 2 - 8 mm, mélysége 200 - 300 mm.


JEGYZETEK


Catalogue Hungarian  
Catalogue Hungarian  
Advertisement