Page 18

18

LOKALTIDNINGEN MAGAZIN24.SE

Familj

MINNE

AVLIDNA Vår älskade Mor Svärmor, Farmor, Mormor Gammelfarmor och Gammelmormor

Vår älskade

Kerstin Eriksson Vår älskade

Ingrid Zakrisson

* 4 april 1925

* 9 oktober 1939

Vera Andersson

har idag stilla insomnat. Sörjd och saknad. Arboga 1 juli 2013

har lämnat oss, släkt och vänner i sorg och saknad Kolsva 18 juli 2013

Ann-Christin och Gösta Frank-Erik och Berit Pär-Ola Barnbarn Barnbarnsbarn Syskon Övrig släkt och vänner

Anette och Sven Malin, Madelene Annelie och Tony Amanda, Anders Nils, Sture, John med familjer

Mors trötta huvud har lagt sig till ro Flitiga händer fått vila Nu sover hon lugnt i sitt lugna bo Dit Far förut gått till vila.

Ögonen slutits, tiden var inne Djup är vår sorg fastän ljust ditt minne Kärlek och godhet lyste din stig Tack kära Mamma, vila i frid.

* 28 juni 1942 Har lämnat oss efter en tids sjukdom Köping 17 juli 2013 CARINA och THOMAS BENGT och LILLEMOR HANS och MARIE Barnbarn och barnbarnsbarn Rut övrig släkt och vänner Lilla mor vem var som du Ingen i hela världen Du plåstrade våra sår Och torkade vår tår Du kämpade tappert mot sjukdom och smärta vi vårdade dig ömt av hela vårt hjärta Nu är du på väg till änglarnas land där tösen och far Väntar med öppen famn att åter få mötas på den andra sidans strand Du finns med oss på vägen vi vandrar i besluten vi fattar i luften vi andas... alltid Vi älskar dig bortom evigheten Begravningen har ägt rum

SORGTACK

Tack älskade Mor för den tid vi fått haft dig. Begravningsgudstjänsten har ägt rum. Ett stort tack till flickorna på Trädgården avd.D. För god omvårdnad.

Min älskade Maka Vår kära Mor och Farmor

Katarina "Kina" Eklund Björn och Jennifer

Begravningen äger rum fredag 16/8 kl. 14:00 i S:t Nicolai kyrka, Arboga. Tänk gärna på Hjärt-Lungfonden gåvotel. 0200-882400.

* 14 oktober 1936

* 21 augusti 1921

har idag stilla insomnat

har lämnat oss i sorg och saknad

Köping 30 juli 2013

Arboga 24 juli 2013 INGVAR Arne och Eva Mattias Vänner Sörj mig ej när jag är död Gläds åt att jag levat. Tänk att få vakna tidigt en morgon utan att sakna natten som var. Begravningen äger rum inom familjen. Tänk gärna på Hjärnfonden gåvotel. 020-523523. Ett särskilt tack till personalen avd. Näset på Götgården för god omvårdnad.

Nanna Larsson

Siv Albihn

Peter och Katarina Elin, Isabell Johan och Paula Mathias och Linnéa Christer och Erica Jacob, Julia Släkt och vänner ---------

Tyst och stilla, Mor har somnat Ögat slutits, har den domnat Hon var trött, behöver vila Efter vandringen mångmila Hon gått bort, men lika nära är hon ändå sina kära. Begravnigen sker i kretsen av de närmaste. Tänk gärna på Barncancerfonden gåvotel. 020-90 20 90 eller Min stora dag gåvotel. 08-660 50 96.

Till minne av Juha Luomala

* 5 april 1921 har lämnat oss i sorg och saknad Arboga 27 juli 2013 Siw och Sven-Åke Håkan, Maria med familjer Agneta och Göran Annika, Kristina med familjer Släkt och vänner ---------

Ditt hjärta som klappat så varmt för de Dina ögon som vakat och strålat så ömt har stannat och slocknat till sorg för oss alla Men vad Du oss gjort skall aldrig bli glömt. Begravningen äger rum fredag 23/8 kl. 14:00 i S:t Nicolai kyrka. Efter akten inbjudes till Trefaldighetsgården. O.s.a. till Fonus tel. 0589-13938 senast 20/8.Tänk gärna på Diabetesfonden pg. 90 09 01-0.

Vår älskade Mamma Svärmor och Farmor

Margareta Johansson

---------

Tack till alla som med vackra blommor samt gåvorna till Hjärt & Lungfonden och deltagande hedrade minnet av

-------

Vår älskade

Vår kära

Margareta "Maggan" Carlbom * 13/3 1945 † 5/7 2013 ÅKE Lena Emil, Ellen Mamma Övrig släkt och vänner Älskad-Saknad Begravningen har ägt rum. Vill du hedra Maggans minne, stöd gärna "Chigambas", för fattiga barns skolgång i Gambia, Bg.5061-2514.

All eventuell uppvaktning undanbedes, bortrest. Sven Olsson Götlunda.

1 år av saknad Det finns en saknad som alltid stannar Det finns en saknad som aldrig ger sej av Det finns en saknad som alltid smärtar En sådan saknad har jag. Vi höll varandra I hand I alla dessa år, min hand är nu tom och kall. Din kamp är slut, min fortsätter utan dej. Inga mer leenden, Inga mer kärleks yttringar aldrig mer få känna värmen från din kropp mot min. Nu har jag bara våra minnen kvar. Var vår kamp förgäves. Jag tänker tillbaka på hur vi skrattade och log tillsammans, då var det bara vi två allt vi var för varandra,det är vi fortfarande Jag minns våra drömmar I mitt hjärta lever du för alltid. Det finns dagar jag inte tror jag ska överleva, förundras över att hjärtat fortfarande orkar slå. Som jag älskar dej Juha. Min tröst nu är att du en dag kommer och hämtar mej med din varma hand utsträckt I kärlek, med ett leende som jag längtar så efter att få se igen. Var med mej.Le mot mej. Tänk på mej. Du är för alltid en del av mej. Din Jane

Magazin24.se nr 418  

Nr 418 av Magazin24.se

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you