Page 1

2018 2019 Alt du trenger når du skal belyse med LED-striper

08

PROFILER

11

LED-STRIPER

61

STYRING

81

106

INSPIRASJON

www.lyskomponenter.no

1/2018


5 Ã…RS

SYSTEMGARANTI


2018 2019 Alt du trenger nĂĽr du skal belyse med LED-striper

Finn dine priser og bestill direkte pĂĽ vĂĽr hjemmeside:

www.lyskomponenter.no


Innhold

Profiler

11

61

Om våre profiler

11

Om våre LED-striper

61

Komplett oversikt med 1:1 målskisser

12

Standard CV 4,8W

62

M-Line

16

Standard CV 9,6W

63

S-Line

22

Standard CC 4,3W

65

L-Line

24

High Output CC 10W

66

A-serien

26

High Output CC 15W

67

B-serien

28

High Output CC 25W

68

C-serien

32

HD CV 14W

69

Spesialprofiler

34

Single Cut CV 14W

69

Innsparklingsprofiler

45

Tunable White (TW) CV 14,4W

70

LED-striper i håndløperen

57

RGBW CV 14,4W

71

Flex Cover

59

RGB CV 14,4W / 22W

73

Flex CV 4,8W

75

90º CV 9,6W

75

Side CV 9,6W

76

Double Side CV 9,6W

76

3-Way CV 14,4W

77

Neon Flex

78

Kabler og tilbehør

79

Nyttig å vite om profilene: Profilene er delt inn i tre hovedgrupper: Premium Line er robuste profiler produsert i anodisert aluminium med matt finish deksler av høy kvalitet. Dekker alle behov i både profesjonelle og private installasjoner, utendørs og innendørs. Utvalgte profiler fås også i hvit (RAL9016) og sort (RAL9005). SLC-profiler er aluminiumsprofiler med klassiske bruksområder og deksler med blank finish.

Innsparklingsprofiler er profiler produsert i stål og

aluminium som ved installasjon fremkommer som en fullintegrert del av vegg eller tak. De ulike modellene har utover sin belysningsfunksjon også byggetekniske egenskaper som reduserer snekker- og malerarbeid ved riktig bruk.

4

LED-striper

www.lyskomponenter.no

Nyttig å vite om LED-stripene: LED-strips for ethvert formål. Vi fører striper for innendørs og utendørs bruk i lys fargene 2700K, 3000K, 4000K, Tunable White (TW) 2400K-6500K, RGB og RGBW. Våre LED-striper kommer hovedsakelig på rull av 5 meter. Utvalgte typer fås på 2, 10 eller 30 meters rull. Alle LEDstripene kommer med 2 meter tilkoblingsledning i begge ender.


Styring

81

Nyttig å vite

Om styring av LED-striper

81

Hvordan velge riktig løsning?

6

Strømforsyning PushDim

82

Teknisk info

6

Strømforsyning FaseDim

82

Teknologien bak

7

Strømforsyning og dimmer 1-10V

83

Betegnelser

7

Strømforsyning PushDim RF

84

Fra idé til virkelighet

RF Mono

84

Spesialløsninger

104

RF RGB / RGBW

86

Inspirasjon med løsningsforslag

106

RF Tunable White

87

DALI DT6

88

DALI DT8

89

DMX

90

Strømforsyning uten dim

91

Controller

92

Power Repeater

94

Koblingsskjema

95

8

www.lyskomponenter.no

5


Nyttig å vite Velg riktig løsning LED-stripe og profil

Styring

Når man velger å installere LED-striper er det viktig å vite at det er profilen som skaper løsninger. Begynn planleggingen med hva du ønsker med belysningen, velg deretter profilen og deksel som hjelper deg å skape denne løsningen.

Valg av styreløsning avhenger av mengden LED-striper og den totale watt. I mange tilfeller kan man løse dette med en enkel strømforsyning med innebygget PWM-dimmer og ønsket bryterløsning tilkoblet denne. Det er også mulig å koble flere slike strømforsyninger sammen mot en felles bryter.

Til slutt kommer valg av type LED-stripe og hvordan man ønsker styre denne. Velg rett lysstyrke for prosjektet. Er det dekoreffekt eller belysning man er ute etter? Husk at det er valg av stripe som bestemmer IP-kapsling, ikke profil og deksel.

Avdekning Hvilke deksel man velger avhenger av ønsket uttrykk og i hvilken omgivelse produktet skal stå i. Avdekningen er en diffusor som enten slipper lyset helt eller delvis gjennom. I de fleste tilfeller velges en opal avdekning for å oppnå et jevnt lys og for at man ikke skal kunne se lysdiodene, men denne reduserer også lysmengden som slippes gjennom. I andre tilfeller ønsker man mest mulig lys eller man har indirekte belysning hvor et klart deksel er den beste løsningen. En nyhet av året er sorte avdekninger til noen av våre profiler der lysreduksjonen er enda større. Dette utvider mulighetene innen design.

Er det større installasjoner som kobles mot en felles styring, kan det være mer økonomisk forsvarlig og se på alternative løsninger. Et alternativ er felles konvensjonell strømforsyning og flere eksterne controllere tilkoblet denne. Ideelt for installasjoner inntil 10A. Er behovet over 10A velger man repeatere for å utvide kapasiteten. En repeater vil opptre som en slavemodul til controlleren og utføre de samme oppgavene med 100 % nøyaktighet. Master-controlleren skal da kun styre repeatere som igjen er tilkoblet LED-stripene.

Koblingsskjema Fra side 95 og utover finner man ulike koblingsskjema.

Teknisk info LED-striper

Tilkobling og montering

• • • •

• LED-stripene leveres med 2 meter ferdig påsatt tilkoblings-

Forventet levetid: 50 000 timer (L70B50) MacAdam 3 5 års systemgaranti 3M 300LSE dobbeltside tape (1000g 1,25mm² 22°C >10.000m)

Profiler • Anodiserte aluminiumsprofiler • Fargevalg: Silver Anodized samt hvit RAL9016 og sort RAL9005 (gjelder utvalgte produkter) • Deksler i UV-bestandig vinylstoff (PVC) • 5 års garanti

ledning i begge ender uavhengig av lengde på stripen

• Hver stripe er tydelig merket med kuttpunkter som skal • •

• •

6

www.lyskomponenter.no

brukes ved tilpassing av lengder. Stripen kan kun kuttes på de angitte punktene Alle tilkoblinger utføres med lodding på våre produkter. Dette for å opprettholde tilfredsstillende kontakt mellom kabel og stripe uavhengig av temperatur og miljø produktene brukes i LED-striper med effekter t.o.m. 9,6W/m kan monteres uten bruk av profil. LED-striper på 10W/m eller mer krever bruk av profil. Vi anbefaler likevel bruk av profil i alle tilfeller dette er mulig. Profilen bidrar med passiv kjøling av LED-diodene og beskyttelse mot mekaniske påkjenninger som forlenger levetiden. Profil med deksel er også med på å spre lyset og gir en jevn linje på både direkte og indirekte belysning LED-striper kan leveres med tilpassede lengder og IP-grad Kontakt oss for spesialtilpassede løsninger


Teknologien bak LED-striper

CV - Constant Voltage

Alle LED-striper i denne katalogen er basert på CV (Constant Voltage) teknologi og drives av fast 24VDC spenning. I utvalgte LED-striper er det også brukt en kombinasjon av CV og CC (Constant Current) teknologi. I disse stripene er det lagt inn spenningsregulatorer som opprettholder riktig spenningsnivå gjennom kretsen over lengre lengder og på den måten sikrer en stabil strøm til dioden. Dimming av stripen skjer derfor med teknologien Pulsbreddemodulasjon (PWM). Man kan ikke redusere lysstyrken på stripen ved å redusere spenningen inn. Gjør man dette vil det resultere i at strømtrekket øker i kompensering, produktet blir overopphetet og komponentene brenner.

Constant Voltage brukes til produkter som kun kan drives av fast spenning og variabel strøm. LED-striper merket CV drives på fast spenning og strøm etter behov. Teknologien er rimelig i produksjon, har færre komponenter og er stabil ved riktig bruk. CV kan gi begrenset rekkevidde og avstand på strømkretsen. Ved lange strekk kan man oppleve spenningsfall i kretsen, økt strømtrekk og varmeutvikling. Følg derfor alltid produktets merkede makslengde ved installasjon.

PWM

CC - Constant Current

Pulsbreddemodulasjon styrer DC-spenning med firkantpulser i høyt tempo. Dette resulterer i at LED-dioden blir skrudd av og på x-antall ganger i sekundet. Ved å justere bredden på pulsene kan man justere hvor sterkt LED-dioden rekker å tenne før den igjen slukkes. Resultatet er en dimmet effekt av lyset.

Constant Current brukes til produkter som drives av fast strøm og variabel spenning. Teknologien er også egnet til stabilisering av spenning i en strømkrets. LED-striper merket CC bruker dette for å regulere og opprettholde riktig spenning inn på hver LED-diode. Transistorer justerer spenningen opp/ned og på den måten stabiliserer strømmen igjennom hele stripen. Teknologien åpner for lengre lengder LED-striper uten spenningsfall og variasjon i lysfarge samt temperaturkontroll.

Betegnelser Mono: RGB: RGBW: TW: K/Kelvin:

RF: DALI DT6: DALI DT8: 1-10V: PushDim: FaseDim: Strømforsyning:

Controller: Repeater:

Ensfarget LED-lys Multifarget LED-lys med fargene rød, grønn og blå som sammen gir 16 millioner fargenyanser RGBW tilsvarer RGB, men kan også gi rent hvitt lys i fargetemperatur 3000K Tunable White er et LED-lys med dynamisk hvit farge; justerbar fargetemperatur mellom 2400K og 6500K Fargetemperatur på ensfarget hvitt lys 2700K = ekstra varmhvit 3000K = varmhvit 4000K = nøytral hvit

Trådløs kommunikasjon på radiofrekvensbåndet 869,5MHz En-kanalsadressemodul for ensfarget LED Multikanalsadressemodul for flerfarget LED (RGB, RGBW, TW) Tradisjonelt kontrollsignal styring med 1-10VDC Kontrollsignal styrt med impulsbryter. Strømstyrt eller potensialfritt Kontrollsignal styrt med tradisjonell forkant-/bakkantdimmer En strømforsyning kan leveres med variabel eller fast spenning og med eller uten innebygget dimmer. For LED-Striper er det fast spenning og alternativt innebygget PWM-dimmer som er gjeldende. Flere kommunikasjonsprotokoller tilgjengelig for våre PWM modeller. PWM dimmemodul. Flere kommunikasjonsprotokoller tilgjengelig PWM slavemodul. Tilkoblet et PWM-signal fra driver eller controller, repeterer denne signalet med 100% nøyaktighet

www.lyskomponenter.no

7


Fra idÊ til virkelighet Sammen med interiørarkitekt Bernt A. Pedersen i Opplevelsesdesign ble det utarbeidet skisseforslag til en privatbolig i Kristiansand. Her viser vi fra idÊ til virkelighet!

8

www.lyskomponenter.no


www.lyskomponenter.no

9


Profiler


Om våre profiler Profilene er delt inn i tre hovedgrupper:

Premium Line er robuste profiler produsert i anodisert aluminium og fås med tilhørende deksler i matt finish av høy kvalitet. Dekker alle behovi både profesjonelle og private installasjoner, utendørs og innendørs.

SLC-profiler er aluminiumsprofiler med klassiske bruksområder og tilhørende deksler med blank finish.

 Utvalgte profiler fås også i hvit (RAL9016) og sort (RAL9005).

Innsparklingsprofiler Innsparklingsprofiler er profiler produsert i stål og aluminium som ved installasjon fremkommer som en fullintegrert del av vegg eller tak. Beregnet for standard gipsplater (13 mm). De ulike modellene har utover sin belysningsfunksjon også byggetekniske egenskaper som reduserer snekker- og malerarbeid ved riktig bruk.

www.lyskomponenter.no

PROFILER

11


Profiler

Profil: Mål: Fargevalg: Sidehenvisning:

Profil: Mål: Fargevalg: Sidehenvisning:

M-Line Standard

M-Line Innfelt

M-Line Lav

M-Line Ekstra Lav

B:24 H:21 mm

B:24/33 x H:21 mm

B:24 H:15 mm

B:24 H:10,5 mm









16

19

20

21

S-Line Standard

S-Line Lav

L-Line Lav

B:16 H:16 mm

B:16 H:8 mm

B:60 H:25 mm







22

23

24

Profil:

A1 Standard

A2 Innfelt

A3 Standard

A4 Innfelt

Mål:

B:17 H:8 mm

B:17/23 H:8 mm

B:17 H:15 mm

B:17/23 H:15 mm

Fargevalg:

Sidehenvisning:

26

26

27

27

Profil:

B1 Standard

B2 Innfelt

B3 Standard

B4 Innfelt

B:26 H:11 mm

B:26/36 H:11 mm

B:26 H:15 mm

B:26/36 H:15 mm

Fargevalg:

Sidehenvisning:

28

28

29

29

Mål:

Profil:

B5 Standard

B6 Innfelt

B:26 H:25 mm

B:26/36 H:25 mm

Fargevalg:

Sidehenvisning:

31

31

Mål:

12

Målestokk 1:1

PROFILER

www.lyskomponenter.no


Spesialprofiler

Profil:

Målestokk 1:1

C1 Corner

C2 Corner

C3 Corner

B:16 H:16 mm

B:30 H:30 mm

B:40 H:40 mm

Fargevalg:

Sidehenvisning:

32

33

33

Mål:

Profil:

Curve

Structure

Deco

B:20 H:3,3 mm

B:25 H:33,4 mm

B:13,5 H:40 mm

Fargevalg:

Sidehenvisning:

41

39

40

S-Line Vegg Buet

S-Line Vegg Rett

S-Line Trapp

B:20 H:52 mm

B:16 H:48 mm

B:53 H:24 mm







37

36

34

Mål:

Profil: Mål: Fargevalg: Sidehenvisning:

www.lyskomponenter.no

PROFILER

13


Innsparklingsprofiler Sømløs innsparkling av LED-strips i vegg eller tak. Beregnet for standard gipsplater (13 mm).

Profil: Sidehenvisning:

Profil: Sidehenvisning:

Profil: Sidehenvisning:

Profil: Sidehenvisning:

14

PROFILER

DSL

DSL Flex

46

47

SNL

SNL Flex

48

50

R10-F

ADP Flex

45

52

ADD

WRD40

54

55

www.lyskomponenter.no


M-Line Standard • • • • • • • •

Aluminiumsprofil som gir et jevnt lys med opalt deksel Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design Monteres utenpåliggende eller som innfelt uten kant Passer som indirekte belysning Kan leveres med sklisokkel som åpner for kabelføring under LED-stripen Profilen kan enkelt kappes i ønsket lengde Fås i Silver Anodized, hvit (RAL9016) eller sort (RAL9005) Deksler i UV-bestandig vinylstoff (PVC) med matt overflate

19 mm 21 mm

13 mm 24 mm

16

Art.nr.

Artikkel

Farge

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde LED-strips

Lagerstatus

PL2215

M-Line Standard

Alu

24 mm

21 mm

2m

12 mm

PL2216

M-Line Standard

Hvit

24 mm

21 mm

2m

12 mm

2-3 uker

PL2217

M-Line Standard

Sort

24 mm

21 mm

2m

12 mm

2-3 uker

PROFILER

M-LINE

www.lyskomponenter.no


Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

Utførelse

PL3210

Deksel

Flat

Klar

2m

PL3211

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3212

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3213

Deksel

Flat

Sort

2m

PL3214

Deksel

Oval

Opal

2m

PL3215

Deksel

Rund

Opal

2m

PL3216

Deksel

Firkantet

Opal

2m

PL4228

Endestykke

Flat

PL4229

Endestykke

Flat

PL4230

Endestykke

Flat

PL4222

Endestykke

Rund

PL4223

Endestykke

Rund

PL4224

Endestykke

Rund

PL4225

Endestykke

Firkantet

PL4226

Endestykke

Firkantet

PL4227

Endestykke

Firkantet

PL4202

Sklisokkel

PL4203

Sklisokkel

PL4204

Sklisokkel

PL4201

Monteringssett

           

Tilbehør: Monteringssett

Tilbehør: Endestykker

Tilbehør: Sklisokkel

www.lyskomponenter.no

  Trøsikker

Alu

Hvit

2-3 uker

Sort

2-3 uker

Alu

Hvit

2-3 uker

Sort

2-3 uker

Alu

Hvit

2-3 uker

Sort

2-3 uker

Alu

2 m

Hvit

2m

2-3 uker

Sort

2m

2-3 uker

3 klips + umbraco

Tilbehør: Stort utvalg deksler



Lagerstatus



Tilgjengelig i sort (RAL9005)

Tilgjengelig i hvit (RAL9016)

M-LINE

PROFILER

17


UTEN LYS

MED LYS


M-Line Innfelt • • • • • • • •

Innfelt aluminiumsprofil som gir et jevnt lys med opalt deksel Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design Monteres som innfelt med kant Passer bl.a. under gesims, i tak, vegg eller nedfelt i gulv i kombinasjon med trøsikkert deksel Passer også for innfelling i møbler o.l. Profilen kan enkelt kappes i ønsket lengde Fås i Silver Anodized, hvit (RAL9016) eller sort (RAL9005) Deksler i UV-bestandig vinylstoff (PVC) med matt overflate 33 mm 19 mm 21 mm 19 mm

22 mm 26 mm

Art.nr.

Artikkel

Farge

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde LED-strips

Lagerstatus

PL2218

M-Line Innfelt Lav

Alu

33 mm

21 mm

2m

18 mm

PL2219

M-Line Innfelt Lav

Hvit

33 mm

21 mm

2m

18 mm

PL2220

M-Line Innfelt Lav

Sort

33 mm

21 mm

2m

18 mm

2-3 uker

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

Utførelse

PL3210

Deksel

Flat

Klar

2m

PL3211

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3212

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3213

Deksel

Flat

Sort

2m

PL3214

Deksel

Oval

Opal

2m

PL3215

Deksel

Rund

Opal

2m

PL3216

Deksel

Firkantet

Opal

2m

PL4219

Endestykke

Flat

PL4220

Endestykke

Flat

PL4221

Endestykke

Flat

Tilbehør: Endestykke



www.lyskomponenter.no

  

Tilbehør: Stort utvalg deksler

Lagerstatus

Trøsikker

Alu

Hvit

Sort

2-3 uker

Tilgjengelig i sort (RAL9005)

Tilgjengelig i hvit (RAL9016)

M-LINE

PROFILER

19


M-Line Lav • Lav aluminiumsprofil som gir en bred vinkel på lyset og likevel et jevnt lys med opalt deksel

• Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for

nye muligheter innen moderne belysning og design

15,2 mm

• Monteres utenpåliggende eller som innfelt uten kant • Passer bl.a. under kjøkkenskap, på topp av over-

15 mm

skap eller i nisje som indirekte belysning • Profilen kan enkelt kappes i ønsket lengde • Fås i Silver Anodized, hvit (RAL9016) eller sort (RAL9005) • Deksler i UV-bestandig vinylstoff (PVC) med matt overflate

18 mm 24 mm

Art.nr.

Artikkel

Farge

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde LED-strips

Lagerstatus

PL2212

M-Line Lav

Alu

24 mm

15 mm

2m

15 mm

PL2213

M-Line Lav

Hvit

24 mm

15 mm

2m

15 mm

PL2214

M-Line Lav

Sort

24 mm

15 mm

2m

15 mm

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

Utførelse

PL3210

Deksel

Flat

Klar

2m

PL3211

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3212

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3213

Deksel

Flat

Sort

2m

PL3214

Deksel

Oval

Opal

2m

PL3215

Deksel

Rund

Opal

2m

PL3216

Deksel

Firkantet

Opal

2m

PL4216

Endestykke

Flat

PL4217

Endestykke

Flat

PL4218

Endestykke

Flat

PL4210

Endestykke

Rund

PL4211

Endestykke

Rund

PL4212

Endestykke

Rund

PL4213

Endestykke

Firkantet

PL4214

Endestykke

Firkantet

PL4215

Endestykke

Firkantet

Tilbehør: Endestykker

20

PROFILER



M-LINE

        

Tilbehør: Stort utvalg deksler

Lagerstatus

Trøsikker

Alu

Hvit

Sort

Alu

Hvit

Sort

Alu

Hvit

Sort

Tilgjengelig i sort (RAL9005)

Tilgjengelig i hvit (RAL9016)

www.lyskomponenter.no


M-Line Ekstra Lav • Ekstra lav aluminiumsprofil som gir en bred vinkel på lyset

• Monteres utenpåliggende eller innfelt uten kant • Passer best til indirekte belysning grunnet den lave bygghøyden mellom LED-stripe og deksel

• Brukes bl.a. i skap og hyller, i trapper eller i nisjer

10,5 mm

med begrenset plass

• Må monteres kant i kant da denne profilen ikke har endestykke

20,6 mm

• Profilen kan enkelt kappes i ønsket lengde • Fås i Silver Anodized eller hvit (RAL9016) • Deksler i UV-bestandig vinylstoff (PVC) med matt

24 mm

overflate

Art.nr.

Artikkel

Farge

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde LED-strips

Lagerstatus

PL2210

M-Line Ekstra Lav

Alu

24 mm

10,5 mm

2m

20 mm

PL2211

M-Line Ekstra Lav

Hvit

24 mm

10,5 mm

2m

20 mm

2-3 uker

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

Utførelse

Lengde

Lagerstatus

PL3210

Deksel

Flat

Klar

2m

PL3211

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3212

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3214

Deksel

Oval

Opal

2m

PL3215

Deksel

Rund

Opal

2m

PL3216

Deksel

Firkantet

Opal

2m

Trøsikker

Tilbehør: Stort utvalg deksler

Tilgjengelig i hvit (RAL9016)

www.lyskomponenter.no

M-LINE

PROFILER

21


S-Line Standard • Smal aluminiumsprofil som gir et jevnt lys med opalt deksel • Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design

• Monteres utenpåliggende eller som innfelt uten kant • Passer både som direkte og indirekte belysning i møbler, langs vegger, tak, innfelt, i nisjer etc.

• Profilen kan enkelt kappes i ønsket lengde • Fås i Silver Anodized, hvit (RAL9016) eller sort (RAL9005) • Deksler i UV-bestandig vinylstoff (PVC) med matt overflate

10 mm 16 mm

12,4 mm 16 mm

Art.nr.

Artikkel

Farge

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde LED-strips

Lagerstatus

PL2111

S-Line Standard

Alu

16 mm

16 mm

2m

12 mm

PL2112

S-Line Standard

Hvit

16 mm

16 mm

2m

12 mm

PL2113

S-Line Standard

Sort

16 mm

16 mm

2m

12 mm

Tilbehør

22

Art.nr.

Tilbehør

Type

Utførelse

PL3110

Deksel

Flat

Klar

2m

PL3111

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3112

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3113

Deksel

Flat

Sort

2m

PL4111

Endestykke

Flat

PL4112

Endestykke

Flat

PL4113

Endestykke

Flat

   

  

Hvit

Sort

Tilbehør: Deksel: klar/opal/sort

Tilgjengelig i hvit (RAL9016)

Tilbehør: Endestykke

S-LINE

Trøsikker

Alu

Tilgjengelig i sort (RAL9005)

PROFILER

Lagerstatus



www.lyskomponenter.no


S-Line Lav • Lav og smal profil spesielt egnet for trappeneser eller smale plasser

• Passer best til indirekte belysning grunnet den lave bygghøyden mellom LED-stripe og deksel

• Brukes bl.a. i skap og hyller, i trapper eller i nisjer med begrenset plass

• Profilen kan enkelt kappes i ønsket lengde • Deksler i UV-bestandig vinylstoff (PVC) med matt

10,5 mm

overflate

8 mm 16 mm

Art.nr.

Artikkel

Farge

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde LED-strips

Lagerstatus

PL2110

S-Line Lav

Alu

16 mm

8 mm

2m

10 mm

PL2120

S-Line Lav

Hvit

16 mm

8 mm

2m

10 mm

2-3 uker

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

Utførelse

PL3110

Deksel

Flat

Klar

2m

PL3111

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3112

Deksel

Flat

Opal

2m

PL4110

Endestykke

Flat

PL4120

Endestykke

Flat

 

Lagerstatus

Trøsikker

Alu

Hvit

2-3 uker

Tilgjengelig i hvit (RAL9016)

Tilbehør: Endestykke

www.lyskomponenter.no

S-LINE

PROFILER

23


L-Line Lav • • • • • • • •

Ekstra bred aluminiumprofil som gir bred lysvinkel og jevnt lys med opalt deksel Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design Monteres utenpåliggende eller som innfelt uten kant Brukes til løsninger med direkte belysning av rom, korridorer, design, nedhengt i wire etc. Ved bruk av mikroprismatisk deksel kan man også klare gitte blendingskrav Profilen kan enkelt kappes i ønsket lengde Fås i Silver Anodized, hvit (RAL9016) eller sort (RAL9005) Deksler i UV-bestandig vinylstoff (PVC) med matt overflate

53 mm 25 mm

60 mm

Art.nr.

Artikkel

Farge

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde LED-strips

Lagerstatus

PL2310

L-Line Lav

Alu

60 mm

25 mm

2m

52 mm

2-3 uker

PL2311

L-Line Lav

Hvit

60 mm

25 mm

2m

52 mm

2-3 uker

PL2312

L-Line Lav

Sort

60 mm

25 mm

2m

52 mm

2-3 uker

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

Utførelse

PL3310

Deksel

Flat

Klar

2m

2-3 uker

PL3311

Deksel

Flat

Opal

2m

2-3 uker

PL3313

Deksel

Flat

Mikroprismatisk

2m

2-3 uker

PL3312

Deksel

Flat

Sort

2m

2-3 uker

PL4310

Endestykke

Flat

PL4311

Endestykke

Flat

PL4312

Endestykke

Flat

Tilgjengelig i sort (RAL9005)

24

PROFILER

L-LINE

   

Tilgjengelig i hvit (RAL9016)

Lagerstatus

Alu

2-3 uker

Hvit

2-3 uker

Sort

2-3 uker

Tilbehør: Deksel: klar/opal/MP/sort

Tilbehør: Endestykke



www.lyskomponenter.no


A1 Standard / A2 Innfelt • Smal og lav aluminiumsprofil • Anbefalt brukt til indirekte belysning grunnet lav byggehøyde • • • •

mellom LED-stripe og deksel (6,8 mm) Bredt spekter av bruksområder For utenpåliggende eller innfelt montasje Valgfritt klart eller opalt deksel med blank overflate Avstand til deksel: 6,8 mm

8 mm

8 mm 17 mm 23 mm

17 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

S40100

A1 Standard Lav

17 mm

8 mm

2m

12 mm

S40101

A2 Innfelt Lav

23 mm

8 mm

2m

12 mm

3-5 dager

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

S41100

Deksel A

Flat

Klar

2m

S41101

Deksel A

Flat

Opal

2m

S43301

Endestykke A1

Flat

S43302

Endestykke A2

Flat

3-5 dager

S43300

Monteringsklips

Tilbehør: Monteringsklips

PROFILER

Lagerstatus

Tilbehør: Endestykker Sett á 2 stk.: Én med og én uten hull.

Tilbehør: Deksler

26

Lengde

A-SERIEN

Maks 12 mm

www.lyskomponenter.no


A3 Standard / A4 Innfelt • • • • • •

Smal aluminiumsprofil Brukes til direkte belysning så vel som indirekte Bredt spekter av bruksområder For utenpåliggende eller innfelt montasje Valgfritt klart eller opalt deksel med blank overflate Avstand til deksel: 13 mm

15 mm

15 mm

17 mm 23 mm

17 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

S40102

A3 Standard

17 mm

15 mm

2m

12 mm

S40103

A4 Innfelt

23 mm

15 mm

2m

12 mm

3-5 dager

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

S41100

Deksel A

Flat

Klar

2m

S41101

Deksel A

Flat

Opal

2m

S43303

Endestykke A3

Flat

S43304

Endestykke A4

Flat

3-5 dager

S43300

Monteringsklips

Tilbehør: Deksler

Tilbehør: Monteringsklips

www.lyskomponenter.no

Lengde

Lagerstatus

Tilbehør: Endestykker Sett á 2 stk.: Én med og én uten hull.

Maks 12 mm

A-SERIEN

PROFILER

27


B1 Standard / B2 Innfelt • Standard ekstra lav aluminiumsprofil • Anbefalt brukt til indirekte belysning grunnet lav byggehøyde • • • •

mellom LED-stripe og deksel (7,6 mm) Bredt spekter av bruksområder For utenpåliggende eller innfelt montasje Utvidet utvalg av deksler med blank overflate Avstand til deksel: 7,6 mm

11 mm 26 mm

11 mm 26 mm 36 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

S40120

B1 Standard Ekstra Lav

26 mm

11 mm

2m

18 mm

3-5 dager

S40121

B2 Innfelt Ekstra Lav

36 mm

11 mm

2m

18 mm

3-5 dager

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

S41120

Deksel B

Flat

Klar

2m

S41121

Deksel B

Flat

Opal

2m

S41122

Deksel B

Rund

Opal

2m

3-5 dager

S41123

Deksel B

Firkantet

Opal

2m

3-5 dager

S43305

Endestykke B1/B2

Flat

3-5 dager

S43306

Endestykke B1/B2

Rund

3-5 dager

S43307

Endestykke B1/B2

Firkantet

3-5 dager

Tilbehør: Endestykker sett á 2: Én med og én uten hull.

Tilbehør: Deksler

28

PROFILER

Lagerstatus

B-SERIEN

www.lyskomponenter.no


B3 Standard / B4 Innfelt • • • • • •

Standard lav aluminiumsprofil Brukes til indirekte/skjult belysning Bredt spekter av bruksområder For utenpåliggende eller innfelt montasje Utvidet utvalg av deksler med blank overflate Avstand til deksel: 11 mm

15 mm

26 mm

15 mm

26 mm 36 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

S40122

B3 Standard Lav

26 mm

15 mm

2m

18 mm

S40123

B4 Innfelt Lav

36 mm

15 mm

2m

18 mm

3-5 dager

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

S41120

Deksel B

Flat

Klar

2m

S41121

Deksel B

Flat

Opal

2m

S41122

Deksel B

Rund

Opal

2m

3-5 dager

S41123

Deksel B

Firkantet

Opal

2m

3-5 dager

S43308

Endestykke B3/B4

Flat

S43309

Endestykke B3/B4

Rund

3-5 dager

S43310

Endestykke B3/B4

Firkantet

3-5 dager

Lagerstatus

Illustrasjonsfoto

Tilbehør: Deksler

www.lyskomponenter.no

Tilbehør: Endestykker sett á 2: Én med og én uten hull.

B-SERIEN

PROFILER

29


B5 Standard / B6 Innfelt • Standard aluminiumsprofil • Høy byggehøyde mellom LED-stripe og deksel gir muligheter for • • • •

kraftigere effekter i belysningen Bredt spekter av bruksområder For utenpåliggende eller innfelt montasje Utvidet utvalg av deksler med blank overflate Avstand til deksel: 22 mm

25 mm

26 mm

25 mm

26 mm 36 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

S40124

B5 Standard

26 mm

25 mm

2m

18 mm

S40125

B6 Innfelt

36 mm

25 mm

2m

18 mm

3-5 dager

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

S41120

Deksel B

Flat

Klar

2m

S41121

Deksel B

Flat

Opal

2m

S41122

Deksel B

Rund

Opal

2m

3-5 dager

S41123

Deksel B

Firkantet

Opal

2m

3-5 dager

S43311

Endestykke B5/B6

Flat

3-5 dager

S43312

Endestykke B5/B6

Rund

3-5 dager

S43313

Endestykke B5/B6

Firkantet

3-5 dager

Illustrasjonsfoto

Lagerstatus

Tilbehør: Deksler

www.lyskomponenter.no

Tilbehør: Endestykker sett á 2: Én med og én uten hull.

B-SERIEN

PROFILER

31


C1 Corner • • • •

Liten hjørneprofil i aluminium Brukes både til direkte og indirekte belysning i tak eller langs vegg Enkel montasje mot innerhjørne eller skjult bak kant og utstikk For LED-strips opp til B:11 mm

16 mm

16 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

S40130

C1 Corner

16 mm

16 mm

2m

11 mm

Tilbehør

32

Art.nr.

Tilbehør

Type

S41130

Deksel C1

Oval

S43314

Endestykke C1

Oval

PROFILER

C-SERIEN

Opal

Lengde

Lagerstatus

2m

 

www.lyskomponenter.no


C2 Corner • • • •

Hjørneprofil i aluminium Brukes både til direkte og indirekte belysning i tak eller langs vegg Enkel montasje mot innerhjørne eller skjult bak kant og utstikk For LED-strips opp til B:20 mm

30 mm

30 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

S40131

C2 Corner

30 mm

30 mm

2m

20 mm

3-5 dager

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

S41131

Deksel C2

Oval

S43315

Endestykke C2

Oval

Opal

Lengde

Lagerstatus

2m

3-5 dager 3-5 dager

C3 Corner • • • •

Hjørneprofil i aluminium Brukes både til direkte og indirekte belysning i tak eller langs vegg Enkel montasje mot innerhjørne eller skjult bak kant og utstikk For LED-strips opp til B:19 mm 40 mm

40 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

S40132

C3 Corner

40 mm

40 mm

2m

19 mm

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

S41132

Deksel C3

Oval

S43316

Endestykke C3

Oval

S41133

Deksel C3

Firkantet

S43317

Endestykke C3

Firkantet

www.lyskomponenter.no

Opal

Lengde

Lagerstatus

2m

 

Opal

2m

 

C-SERIEN

PROFILER

33


S-Line Trapp • • • • • •

Aluminiumsprofil for belysning av trappetrinn Kombiner belysning med anti-sklisokkel i trapp Kan monteres både utendørs og innendørs Ved utendørs bruk anbefales bruk av LED-stripe med tilegnet IP-grad Profilen kan enkelt kappes i ønsket lengde Fås i Silver Anodized eller hvit (RAL9016)

53 mm

24 mm

19 mm 33 mm

Art.nr.

Artikkel

Farge

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde LED-strips

Lagerstatus

PL2114

S-Line Trapp

Alu

53 mm

24 mm

2m

16 mm

PL2115

S-Line Trapp

Hvit

53 mm

24 mm

2m

16 mm

2-3 uker

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

Utførelse

PL3110

Deksel

Flat

Klar

2m

PL3111

Deksel

Flat

Opal

2m

PL4114

Endestykke

Flat

PL4115

Endestykke

Flat

Tilgjengelig i hvit (RAL9016)

34

PROFILER

SPESIAL

 

Tilbehør: Deksel: klar/opal

Lagerstatus

Alu

Hvit

2-3 uker

Tilbehør: Endestykke



www.lyskomponenter.no


S-Line Vegg Rett • Aluminiumsprofil for montasje på vegg • Rett profil med inntrukken lyskilde • Belys dekor eller arkitektoniske detaljer med et moderne preg

• Ved bruk av monteringsprofil blir

montasjen svært enkel (bestilles separat)

Monteringsprofil skrus fast på vegg

• Fås i Silver Anodized eller hvit (RAL9016)

48 mm

16 mm

Art.nr.

Artikkel

Farge

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde LED-strips

Lagerstatus

PL2118

S-Line Vegg Rett

Alu

20 mm

52 mm

2m

12 mm

PL2119

S-Line Vegg Rett

Hvit

20 mm

52 mm

2m

12 mm

2-3 uker

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

Utførelse

PL3110

Deksel

Flat

Klar

2m

PL3111

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3112

Deksel

Flat

Opal

2m

PL4118

Endestykker, 2 stk.

Flat

PL4119

Endestykker, 2 stk.

Flat

PL4101

Monteringsprofil

  

Lagerstatus

Trøsikker

Alu

Hvit

2-3 uker

Alu

2m

Tilbehør: Deksel; opal og klar

Tilbehør: Monteringsprofil

36

PROFILER

SPESIAL

Tilbehør: 2 endestykker

www.lyskomponenter.no


S-Line Vegg Buet • Aluminiumsprofil for montasje på vegg • Buet profil med direkte lyskilde • Belys dekor eller arkitektoniske detaljer med et moderne preg

• Ved bruk av monteringsprofil blir

52 mm

Monteringsprofil skrus fast på vegg

20 mm

montasjen svært enkel (bestilles separat) • Fås i Silver Anodized eller hvit (RAL9016)

Art.nr.

Artikkel

Farge

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde LED-strips

Lagerstatus

PL2116

S-Line Vegg

Alu

20 mm

52 mm

2m

16 mm

PL2117

S-Line Vegg

Hvit

20 mm

52 mm

2m

16 mm

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

Utførelse

PL3110

Deksel

Flat

Klar

2m

PL3111

Deksel

Flat

Opal

2m

PL3112

Deksel

Flat

Opal

2m

PL4116

Endestykker, 2 stk.

Flat

PL4117

Endestykker, 2 stk.

Flat

PL4101

Monteringsprofil

  

Lagerstatus

Trøsikker

Alu

Hvit

Alu

2m

Tilbehør: Deksel; opal og klar

Tilbehør: 2 endestykker

www.lyskomponenter.no

Tilbehør: Monteringsprofil

SPESIAL

PROFILER

37


Structure • • • • •

Kan brukes som bæreskinne til T-profil-himling Allsidig profil til å skape et moderne lysbilde i mange situasjoner Mange bruksområder innen innfelling, utforing og plassbygde løsninger Produsert med bred langsgående kant for innfesting, bæring og avstiving Klart eller opalt deksel med blank overflate

Maks 14 mm

33,4 mm

25 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

S40074

Structure

25 mm

33,4 mm

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

2m

14 mm

2-3 dager

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

S41013

Deksel Structure

Flat

S41015

Deksel Structure

Flat

Lengde

Lagerstatus

Hvit

2m

2-3 dager

Opal

2m

2-3 dager

Tilbehør: Opalt deksel

Tilbehør: Hvitt deksel

Monteringsmuligheter

TAK

TAK

www.lyskomponenter.no

TAK

TAK

GULV

GULV

VEGG

VEGG

SKRÅVEGG

SPESIAL

SKRÅVEGG

PROFILER

39


Deco • • • •

Dekorativ belysningsprofil for bl.a. vegg T-profilen lar deg velge mellom opp- eller nedlys eller kombinasjonen av begge Kan også monteres på høykant Monteres på vegg med festeklips (må bestilles separat) eller skrus direkte til overflaten fra baksiden (2 fester pr. meter) • Bruk av deksel for støvbeskyttelse av LED-stripe anbefales • For LED-striper opp til B:10 mm

Maks 10 mm

40 mm

13,5 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

S40078

Deco

13,5 mm

40 mm

2m

10 mm

2-3 dager

Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

S41001

Deksel

Slide

S43130

Endesytykker, 2 stk.

2-3 dager

S43134

Endesytykker med hull, 2 stk.

2-3 dager

S43004

Festeklips

2-3 dager

Tilbehør: Slide deksel

40

PROFILER

SPESIAL

Tilbehør: Endestykke

Hvit

Lengde

Lagerstatus

2m

2-3 dager

Tilbehør: Endestykke m/hull

Tilbehør: Festeklips

www.lyskomponenter.no


Montering rett pĂĽ vegg

Montering med festeklips

www.lyskomponenter.no

SPESIAL

PROFILER

41


Curve • • • •

Fleksibel aluminiumsprofil for bruk i buede felter eller som takbelysning Profilen holder fasongen etter tilpassing Mulighet for bruk av dobbelt deksel for ekstra jevnt lys Design spesialløsninger for nedhengt belysning hvor man bruker SELV wiresett (bestilles separat) som strømføring mellom LED-stripe og driver • For LED-striper opp til B:12 mm

Maks 10 mm

4 mm 18 mm

42

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

S40025

Curve

18 mm

4 mm

2m

12 mm

PROFILER

SPESIAL

www.lyskomponenter.no


Tilbehør Art.nr.

Tilbehør

Type

S41015

Deksel Curve

Flat

Frostet

2m

Lagerstatus 2-3 dager

S41013

Deksel Curve

Flat

Hvitt

2m

S41019

Deksel Curve

Rund

Hvitt

2m

S43151

Endestykker, 2 stk.

Flat

S43154

Endestykker, 2 stk.

Rund

S43018

Monteringsbrakett, flat

S43021

Monteringsbrakett, vinkel

S43084

Wire-sett SELV 50V

 2-3 dager 2 stk.

2-3 dager

Tilbehør: Deksel, klar

Tilbehør: Deksel, hvit

Tilbehør: Deksel, hvit

Tilbehør: Monteringsbrakett, flat

Tilbehør: Wire-sett SELV 50V

Tilbehør: Endestykker, flat

Tilbehør: Endestykker, rund

Tilbehør: Monteringsbrakett, vinkel

www.lyskomponenter.no

SPESIAL

PROFILER

43


Innsparklingsprofiler


R10-F • Innfelt indirekte, asymmetrisk lys • Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater • Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium

• Ferdigbehandlet refleksjonsflate, klar for maling • Skjøter sparkles og pusses for en sømløs linje gjennom profilen

Art.nr.

Artikkel

Mål

Lengde

Maks bredde på LED-strips

PE1051

DSL Flex

H:17 B:175 mm

Lagerstatus

2m

14 mm

PL3002

Tilbehør: Deksel, opalt

2m

PL3001

Tilbehør: Deksel, klart

2m

Tak eller vegg

15 mm 20 mm

100 mm Deksel

www.lyskomponenter.no

PROFILER

45


DSL • • • •

Innfelt indirekte lys Denne profilen er uten refleksjonsflate og brukes mot ferdigbehandlede flater Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium

Art.nr.

Artikkel

Mål

Lengde

Maks bredde på LED-strips

PE1090

DSL

H:15 mm

Lagerstatus

2m

14 mm

PL3002

Tilbehør: Deksel, opalt

2m

PL3001

Tilbehør: Deksel, klart

2m

Tak > 20 mm

15 mm

46

INNSPARKLINGSPROFILER

www.lyskomponenter.no


DSL FLEX • Innfelt indirekte lys for buede løsninger • Denne profilen er uten refleksjonsflate og brukes mot ferdigbehandlede flater

• Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater

• Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium

Art.nr.

Artikkel

Mål

PE1091

DSL Flex

H:15 mm

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

2m

14 mm

2-3 uker

Tak > 20 mm

15 mm

www.lyskomponenter.no

INNSPARKLINGSPROFILER

47


SNL • Innfelt indirekte belysning med bredt utvalg av lysåpninger

• Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater

• Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium

• Ferdigbehandlet refleksjonsflate, klar for maling

linje gjennom profilen

48

SNL 80

SNL 20

• Skjøter sparkles og pusses for en sømløs

Art.nr.

Artikkel

Dybde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

PE1032

SNL 20

20 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1033

SNL 30

30 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1034

SNL 40

40 mm

15 mm

2m

14 mm

PE1035

SNL 50

50 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1036

SNL 60

60 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1037

SNL 70

70 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1038

SNL 80

80 mm

15 mm

2m

14 mm

PL3002

Tilbehør: Deksel, opalt

2m

PL3001

Tilbehør: Deksel, klart

2m

INNSPARKLINGSPROFILER

www.lyskomponenter.no


SNL Monteringsmuligheter:

Deksel

www.lyskomponenter.no

INNSPARKLINGSPROFILER

49


SNL FLEX • • • • •

50

Innfelt indirekte belysning for buede løsninger med bredt utvalg av lysåpninger Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium Ferdigbehandlet refleksjonsflate, klar for maling Skjøter sparkles og pusses for en sømløs linje gjennom profilen

Art.nr.

Artikkel

Dybde

Høyde

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

PE1042

SNL Flex 20

20 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1043

SNL Flex 30

30 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1044

SNL Flex 40

40 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1045

SNL Flex 50

50 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1046

SNL Flex 60

60 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1047

SNL Flex 70

70 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1048

SNL Flex 80

80 mm

15 mm

2m

14 mm

2-3 uker

INNSPARKLINGSPROFILER

www.lyskomponenter.no


SNL Flex 20

www.lyskomponenter.no

SNL Flex 80

INNSPARKLINGSPROFILER

51


ADP FLEX • Innfelt indirekte lys for buede løsninger • Denne profilen er uten refleksjonsflate og brukes mot ferdigbehandlede flater

• Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater

• Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium

52

Art.nr.

Artikkel

Mål

PE1010

ADP Flex

H:16 B:60 mm

INNSPARKLINGSPROFILER

Lengde

Maks bredde på LED-strips

Lagerstatus

2m

14 mm

2-3 uker

www.lyskomponenter.no


ADD • • • •

Innsparklingsprofil i tak for brede lysfelt i spesialtilpassede lengder med direkte lys Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium Kommer i to valg innen høyde og to valg innen bredde (deksler)

Art.nr.

Artikkel

Mål

Lengde

Maks bredde på LED-strips

PE1064

ADD 40

Lagerstatus

H:40 B:50mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1068

ADD 80

H:80 B:50mm

2m

14 mm

2-3 uker

PE1100

Tilbehør: Deksel B:80mm

2m

2-3 uker

PE1101

Tilbehør: Deksel B:120mm

2m

2-3 uker

40/80 mm

12,5 mm 10

Valgfritt deksel

54

INNSPARKLINGSPROFILER

www.lyskomponenter.no


WRD 40 • Profil tilpasset for bruk med System-/T-Profilhimling • Profilen monteres som bæring langs vegg og skaper en lysåpning på 40 mm

• Ferdig behandlet, klar til montasje • Rask og enkel installasjon

Art.nr.

Artikkel

Mål

Lengde

Maks bredde på LED-strips

PE1014

WRD 40

B:90 H:17 mm

Lagerstatus

2m

14 mm

2-3 uker

PL3002

Tilbehør: Deksel, opalt

2m

PL3001

Tilbehør: Deksel, klart

2m

Deksel

www.lyskomponenter.no

INNSPARKLINGSPROFILER

55


LED-striper i håndløperen Integrer LED-striper i håndløperen. Trapp kan være utfordrende å belyse korrekt med tanke på lysmengde og blending. Samtidig kan en riktig belyst trapp oppleves som behagelig å ferdes i og som en pen og praktisk dekoreffekt. Ved å integrere belysningen i håndløperen får man lyskilden ut av blendingssonen, samtidig som det er meget godt egnet som type nattlys. Det er mulig i å integrere belysning i de fleste eksisterende, så vel som nye, håndløpere i form av at aluminiumsprofil freses inn. Kontakt oss for løsninger.

www.lyskomponenter.no

PROFILER

57


Flex Cover Fell inn LED-striper uten å bruke profil! Flex Cover er bøyelige, fleksible deksler i PVC som er utviklet både for rette og buede installasjoner eller der en trenger innfelt LED-belysning uten bruk av aluminiumsprofil. Kan brukes sammen med LED-striper med effekt på opp til 9,6 W/m. Bruksområder: møbler, rekkverk og vegger i tre, utstillinger, display og lignende. Kan brukes blant annet i treverk, PVC og gips. Flex Cover er også kompatibel som deksel i mange profiler og tillater dermed bruk av kraftigere lysdioder på lavere bygghøyder. Flex Cover er UV-behandlet og kan også brukes utendørs.

Flex Cover 1

9,5 mm

Hvit

Minimum bøyradius: 50 mm 11,2 mm

Flex Cover 2

15 mm

Hvit

8 mm

Minimum bøyradius: 50 mm 12 mm

20,4 mm

Flex Cover 3

12 mm

Hvit

Minimum bøyradius: 80 mm 15,5 mm

Flex Cover 4

22,4 mm

Hvit

8,3 mm

Minimum bøyradius: 80 mm 16,5 mm

Art.nr.

Artikkel

Bredde

Yttermål

Høyde

Minimum bøyradius

Lagerstatus

LN3011

Flex Cover 1

11,2 mm

11,2 mm

9,5 mm

50 mm

2-3 uker

LN3012

Flex Cover 2

12,0 mm

15,0 mm

8,0 mm

50 mm

2-3 uker

LN3013

Flex Cover 3

15,5 mm

20,4 mm

12,0 mm

80 mm

2-3 uker

LN3014

Flex Cover 4

16,5 mm

22,4 mm

8,3 mm

80 mm

2-3 uker

www.lyskomponenter.no

PROFILER

59


LED-striper


Om våre LED-striper På de kommende sidene vil du finne LED-striper til ethvert formål. Vi fører striper for innendørs og utendørs bruk i lys fargene 2700K, 3000K, 4000K, Tunable White (2400-6500K), RGB og RGBW. Våre LED-striper kommer på ruller av 2, 5, 10 eller 30 meter med 2 meter tilkoblingsledning i begge ender.

2 meter tilkoblingsledning i begge ender gjør installasjonen raskere.

Alle LED-stripene i denne katalogen er basert på 24VDC og en kombinasjon av Constant Voltage (CV) og Constant Current (CC). Alle stripene drives med CV-drivere og opererer på fast 24VDC.

Symbolforklaringer IP20 - For bruk innendørs

Høyde 2 mm på alle IP20 LED-striper

IP54 - Beskytter mot støv og er sprutsikker

Høyde 2,5 mm på alle IP54 LED-striper

IP67 - Støvtett og vannavvisende

Høyde 4 mm på alle IP67 LED-striper

2700K - Ekstra varmhvitt lys 3000K - Varmhvitt lys 4000

CC

4000K - Nøytralt hvitt lys Constant Current / Konstant strøm-teknologi

Denne teknologien sikrer hver LED-diode mot spenningsfall og gir et jevnere lys fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder CV 24VDC

Constant Voltage / Konstant spenning-teknologi 24VDC Dimbar

CRI = Fargegjengivelse

CRI (Ra) angir evnen til å gjengi farger mest mulig naturlig. Jo høyere fargegjengivelse, dess mer naturlig vil fargene i rommet fremstå. CRI 90+

K = Kelvin

Kelvin beskriver fargen på lyset. De mest brukte fargene er 2700K, 3000K og 4000K. Andre lysfarger skaffes på forespørsel.

CRI 80

2000K

www.lyskomponenter.no

3000K

4000K

SPESIAL

5200K

6500K

LED-STRIPER

61


Standard 4,8W

CV

4000

24VDC

• • • •

Laveffekts LED-stripe; 4,8W pr. meter Egnet for visuelle dekoreffekter og for å fremheve detaljer Brukes f.eks. som baklys på vegg, skap og i nisjer Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere • Tilgjengelig i flere fargevalg og IP-grader

60 LED pr. meter Etter hver 6. diode (10 cm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

16,5 mm 8 / 10 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

100 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

« S10001

2700K

400 lm/m

4,8W/m

IP20

5m

8 mm

2 mm

S10004

2700K

370 lm/m

4,8W/m

IP54

5m

8 mm

2,5 mm

S10007

2700K

370 lm/m

4,8W/m

IP67

5m

10 mm

4 mm

S10002

3000K

410 lm/m

4,8W/m

IP20

5m

8 mm

2 mm

S10005

3000K

380 lm/m

4,8W/m

IP54

5m

8 mm

2,5 mm

S10008

3000K

380 lm/m

4,8W/m

IP67

5m

10 mm

4 mm

S10003

4000K

420 lm/m

4,8W/m

IP20

5m

8 mm

2 mm

3-5 dager

S10006

4000K

390 lm/m

4,8W/m

IP54

5m

8 mm

2,5 mm

3-5 dager

S10009

4000K

390 lm/m

4,8W/m

IP67

5m

10 mm

4 mm

3-5 dager

3-5 dager

3-5 dager

« Bestselger

62

LED-STRIPER

STANDARD

www.lyskomponenter.no


Standard 9,6W • • • • • • •

CV

4000

24VDC

Bestselger med høy fargegjengivelse, opp til CRI 90+ Meget bra lysutbytte og lav effekt Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader

120 LED pr. meter Etter hver 6. diode (50 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 / CRI <90 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

8,3 mm 10 / 12 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

50 mm

CRI 80 Art.nr.

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

S11903

2700K

800 lm/m

9,6W/m

IP20

« S11001

2700K

800 lm/m

9,6W/m

S11004

2700K

740 lm/m

S11007

2700K

S11904

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

2 m*

10 mm

2 mm

IP20

5 m*

10 mm

2 mm

9,6W/m

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

740 lm/m

9,6W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

3000K

820 lm/m

9,6W/m

IP20

2 m*

10 mm

2 mm

« S11002

3000K

820 lm/m

9,6W/m

IP20

5 m*

10 mm

2 mm

S11005

3000K

760 lm/m

9,6W/m

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

S11008

3000K

760 lm/m

9,6W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

S11003

4000K

840 lm/m

9,6W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

3-5 dager

S11006

4000K

780 lm/m

9,6W/m

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

3-5 dager

S11009

4000K

780 lm/m

9,6W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

3-5 dager

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

« S11010

2700K

640 lm/m

9,6W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

S11013

2700K

592 lm/m

9,6W/m

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

3-5 dager

S11016

2700K

592 lm/m

9,6W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

3-5 dager

S11011

3000K

656 lm/m

9,6W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

S11014

3000K

608 lm/m

9,6W/m

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

3-5 dager

S11017

3000K

608 lm/m

9,6W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

3-5 dager

S11012

4000K

672 lm/m

9,6W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

3-5 dager

S11015

4000K

624 lm/m

9,6W/m

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

3-5 dager

S11018

4000K

624 lm/m

9,6W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

3-5 dager

CRI 90 Art.nr.

« Bestselger * Kan leveres på 30 meters rull. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Se www.lyskomponenter.no. Husk ekstra tilførselkabel (se side 79).

www.lyskomponenter.no

STANDARD

LED-STRIPER

63


Standard 4,3W

CC

4000

24VDC

• • • •

Laveffekts LED-stripe; 4,3W pr. meter Egnet for visuelle dekoreffekter og for å fremheve detaljer Brukes f.eks. som baklys på vegg, skap og i nisjer Constant Current-teknologien sikrer hver LED-diode mot spenningsfall og gir et jevnere lys fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder • Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere • Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader

60 LED pr. meter Etter hver 6. diode (10 cm) 2 meter ledning i hver ende 20 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

16,5 mm 8 / 10 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

100 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

S10020

2700K

350 lm/m

4,3W/m

IP20

10 m*

8 mm

2 mm

S10023

2700K

320 lm/m

4,3W/m

IP54

10 m

8 mm

2,5 mm

S10026

2700K

320 lm/m

4,3W/m

IP67

10 m

10 mm

4 mm

S10021

3000K

360 lm/m

4,3W/m

IP20

10 m*

8 mm

2 mm

S10024

3000K

330 lm/m

4,3W/m

IP54

10 m

8 mm

2,5 mm

« S10027

3000K

330 lm/m

4,3W/m

IP67

10 m

10 mm

4 mm

S10022

4000K

370 lm/m

4,3W/m

IP20

10 m

8 mm

2 mm

3-5 dager

S10025

4000K

340 lm/m

4,3W/m

IP54

10 m

8 mm

2,5 mm

3-5 dager

S10028

4000K

340 lm/m

4,3W/m

IP67

10 m

10 mm

4 mm

3-5 dager

3-5 dager

3-5 dager

« Bestselger * Kan leveres på 30 meters rull. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Se www.lyskomponenter.no. Husk ekstra tilførselkabel (se side 79).

www.lyskomponenter.no

STANDARD

LED-STRIPER

65


High Output 10W

CC

4000

24VDC

• Profesjonell LED-stripe med godt lysutbytte pr. meter • Perfekt for større prosjekter hvor lysmengden er viktig • Constant Current-teknologien sikrer hver LED-diode mot spenningsfall og gir et jevnere • • • • •

lys fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder LED-stripen har integrert temperaturbeskyttelse Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden 126 LED-dioder pr. meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader

126 LED pr. meter Etter hver 7. diode (56 mm) 2 meter ledning i hver ende 12 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

7,9 mm 10 / 12 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

56 mm

10 meter Art.nr.

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

« S103135

2700K

980 lm/m

10W/m

IP20

10 m*

10 mm

2 mm

S103138

2700K

900 lm/m

10W/m

IP54

10 m

10 mm

2,5 mm

S103141

2700K

900 lm/m

10W/m

IP67

10 m

12 mm

4 mm

S103136

3000K

990 lm/m

10W/m

IP20

10 m*

10 mm

2 mm

S103139

3000K

910 lm/m

10W/m

IP54

10 m

10 mm

2,5 mm

« S103142

3000K

910 lm/m

10W/m

IP67

10 m

12 mm

4 mm

S103137

4000K

1000 lm/m

10W/m

IP20

10 m*

10 mm

2 mm

3-5 dager

S103140

4000K

920 lm/m

10W/m

IP54

10 m

10 mm

2,5 mm

3-5 dager

S103143

4000K

920 lm/m

10W/m

IP67

10 m

12 mm

4 mm

3-5 dager

3-5 dager

3-5 dager

« Bestselger * Kan leveres på 30 meters rull. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Se www.lyskomponenter.no. Husk ekstra tilførselkabel (se side 79).

66

LED-STRIPER

STANDARD

www.lyskomponenter.no


High Output 15W

CC

4000

24VDC

• Profesjonell LED-stripe med høyt lysutbytte pr. meter • Perfekt for større prosjekter hvor lysmengden er viktig • Constant Current-teknologien sikrer hver LED-diode mot spenningsfall og gir et jevnere lys • • • • •

fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder LED-stripen har integrert temperaturbeskyttelse Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden 126 LED-dioder pr. meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader

126 LED pr. meter Etter hver 6. diode (56 mm) 2 meter ledning i hver ende 10 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

7,9 mm 10 / 12 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

56 mm

5 meter Art.nr.

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

« S13044

2700K

1560 lm/m

15W/m

IP20

S13047

2700K

1520 lm/m

15W/m

S13050

2700K

1520 lm/m

« S13045

3000K

S13048

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

5 m*

10 mm

2 mm

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

15W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

3-5 dager

1580 lm/m

15W/m

IP20

5 m*

10 mm

2 mm

3000K

1540 lm/m

15W/m

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

S13051

3000K

1540 lm/m

15W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

3-5 dager

S13046

4000K

1600 lm/m

15W/m

IP20

5 m*

10 mm

2 mm

3-5 dager

S13049

4000K

1560 lm/m

15W/m

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

3-5 dager

S13052

4000K

1560 lm/m

15W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

3-5 dager

10 meter Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

S103144

Art.nr.

2700K

1560 lm/m

15W/m

IP20

10 m*

10 mm

2 mm

S103147

2700K

1520 lm/m

15W/m

IP54

10 m

10 mm

2,5 mm

S103150

2700K

1520 lm/m

15W/m

IP67

10 m

12 mm

4 mm

3-5 dager

S103145

3000K

1580 lm/m

15W/m

IP20

10 m*

10 mm

2 mm

S103148

3000K

1540 lm/m

15W/m

IP54

10 m

10 mm

2,5 mm

S103151

3000K

1540 lm/m

15W/m

IP67

10 m

12 mm

4 mm

3-5 dager

S103146

4000K

1600 lm/m

15W/m

IP20

10 m*

10 mm

2 mm

3-5 dager

S103149

4000K

1560 lm/m

15W/m

IP54

10 m

10 mm

2,5 mm

3-5 dager

S103152

4000K

1560 lm/m

15W/m

IP67

10 m

12 mm

4 mm

3-5 dager

« Bestselger * Kan leveres på 30 meters rull. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Se www.lyskomponenter.no. Husk ekstra tilførselkabel (se side 79).

www.lyskomponenter.no

STANDARD

LED-STRIPER

67


High Output 25W

CC

4000

24VDC

• Profesjonell LED-stripe med svært høyt lysutbytte pr. meter • Perfekt for større prosjekter hvor lysmengden er viktig • Constant Current-teknologien sikrer hver LED-diode mot spenningsfall og gir et jevnere • • • • •

lys fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder LED-stripen har integrert temperaturbeskyttelse Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden 126 LED-dioder pr. meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader

126 LED pr. meter Etter hver 7. diode (56 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

68

7,9 mm 12 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

56 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

S13053

2700K

2750 lm/m

25W/m

IP20

5m

12 mm

2 mm

S13054

3000K

2770 lm/m

25W/m

IP20

5m

12 mm

2 mm

S13055

4000K

2800 lm/m

25W/m

IP20

5m

12 mm

2 mm

3-5 dager

LED-STRIPER

STANDARD

www.lyskomponenter.no


HD 14W

CV

4000

24VDC

• Spesial LED-stripe for ekstra jevnt lys i lave byggehøyder • 280 LED-dioder per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de tilfeller • • • •

man er begrenset til å bruke ekstra lav profil Høy fargegjengivelse: CRI 90+ Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere Tilgjengelig i flere fargevalg

280 LED pr. meter Etter hver 7. diode (25 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

3,57 mm 10 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

25 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

S14025

2700K

1260 lm/W

14 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

S14026

3000K

1330 lm/W

14 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

S14027

4000K

1400 lm/W

14 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

3-5 dager

Single Cut 14W

CV

4000

24VDC

• Single Cut er en LED-stripe som er ekstra tilpasningsvennlig på lengden • Denne kan kuttes mellom hver LED-diode og er dermed i større grad • • • • •

mulig å få helt ut til enden av tilpassede profiler God fargegjengivelse og meget bra lysutbytte til effekten 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere Tilgjengelig i flere fargevalg

120 LED pr. meter Etter hver diode (8,3 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

8,3 mm 10 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

8,3 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

S14022

2700K

1260 lm/W

14 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

S14023

3000K

1330 lm/W

14 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

S14024

4000K

1400 lm/W

14 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

3-5 dager

www.lyskomponenter.no

STANDARD

LED-STRIPER

69


Tunable White 14,4W

CV

24VDC

• • • •

Tuneable White-teknologien er løsningen i de tilfeller der en nyanse hvitfarge ikke er nok Tofarget LED-stripe med fargene 2400K og 6500K som sammen gir et dynamisk hvitt lysspekter Dette ender romfølelsen totalt - fra den ultravarme 2400K til den høyeffektive 6500K Sett lysfargen i rommet etter ønsket stemning og med vår TW-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner • Passer til de fleste løsninger som både direkte-, design- og bakgrunnslys • 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje • Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden

120 LED pr. meter Etter hver 12. diode (100 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

Fargetemperatur

8,3 mm 10 / 12 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

100 mm

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

« S14007

2400K-6500K

1200 lm/m

14,4 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

S14008

2400K-6500K

1000 lm/m

14,4 W/m

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

3-5 dager

S14009

2400K-6500K

1000 lm/m

14,4 W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

3-5 dager

« Bestselger

70

LED-STRIPER

TUNABLE WHITE

www.lyskomponenter.no


RGBW 14,4W

CV

24VDC

• RGB/W-teknologien er en flerfarget LED-stripe som også inkluderer hvitt lys (3000K) • Passer for den som ønsker å skape fargerike og kreative installasjoner, men samtidig gir muligheten til å velge hvitt nøytralt lys i én og samme stripe

• Sett farge på spesielle design, gi rom en ny atmosfære eller gjør det lille ekstra på barnerommet samtidig som du beholder muligheten for normal belysning

• Sammen med vår RGB/W-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner • Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden

60 LED pr. meter Etter hver 6. diode (100 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr. « S14004

Fargetemperatur RGB+3000K

16,6 mm 12 / 14 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

100 mm

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

580 lm/m

14,4 W/m

IP20

5m

12 mm

2 mm

S14005

RGB+3000K

490 lm/m

14,4 W/m

IP54

5m

12 mm

2,5 mm

3-5 dager

S14006

RGB+3000K

490 lm/m

14,4 W/m

IP67

5m

14 mm

4 mm

« Bestselger

www.lyskomponenter.no

RGBW

LED-STRIPER

71


72

LED-STRIPER

RGB

www.lyskomponenter.no


RGB 14,4W • • • • • •

CV

24VDC

RGB-teknologien er en flerfarget LED-stripe for å skape fargerike og kreative installasjoner i én og samme stripe Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant etc. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere Tilgjengelig i flere IP-grader

60 LED pr. meter Etter hver 6. diode (100 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

16,6 mm 10 / 12 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

100 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

RGB

230 lm/m

14,4 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

« S14001 S14002

RGB

205 lm/m

14,4 W/m

IP54

5m

10 mm

2,5 mm

3-5 dager

S14003

RGB

205 lm/m

14,4 W/m

IP67

5m

12 mm

4 mm

« Bestselger

RGB 22W • • • • • • •

CV

24VDC

Høyeffekts RGB-stripe for ekstra kraftig lyseffekt og tetthet mellom diodene Denne kombinasjonen gir jevnere linje og høyere kvalitet på det synlige lyset i ferdig produkt RGB-teknologien er en flerfarget LED-stripe for å skape fargerike og kreative installasjoner i én og samme stripe Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant etc. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere

120 LED pr. meter Etter hver 6. diode (50 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr. S14028

8,3 mm 12 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

50 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

RGB

650 lm/m

22 W/m

IP20

5m

12 mm

2 mm

www.lyskomponenter.no

RGB

LED-STRIPER

73


Spesial LED-striper


Flex 4,8W • • • • •

CV

4000

24VDC

Flex er vår mest fleksible laveffekt LED-stripe beregnet for indirekte belysning Egnet for visuelle dekoreffekter og for å fremheve detaljer i tilfeller hvor bøyer og svinger er et faktum Stripen er fysisk fleksibel i bruk og passer til de fleste formål for effektbelysning Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere Tilgjengelig i flere fargevalg

60 LED pr. meter Etter hver 3. diode (50 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

16,6 mm 6 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

50 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

S14010

2700K

400 lm/m

4,8 W/m

IP20

5m

6 mm

2 mm

3-5 dager

S14011

3000K

410 lm/m

4,8 W/m

IP20

5m

6 mm

2 mm

3-5 dager

S14012

4000K

420 lm/m

4,8 W/m

IP20

5m

6 mm

2 mm

3-5 dager

90° 9,6W

CV

24VDC

4000

• Justerbare LED; hver enkel LED-diode kan justeres hvilken vei den skal lyse • Passer i installasjoner hvor overflaten som skal belyses ikke er plan og • • • • •

retningen på lyset skal stå < 90° på flaten God fargegjengivelse, meget bra lysutbytte og lav effekt Perfekt for dekorlys og installasjon i nisjer 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er den allsidig og lett å montere Tilgjengelig i flere fargevalg

120 LED pr. meter Etter hver 6. diode (50 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

8,3 mm

10 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

50 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

S14019

2700K

1080 lm/m

9,6 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

3-5 dager

S14020

3000K

1090 lm/m

9,6 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

3-5 dager

S14021

4000K

1100 lm/m

9,6 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

3-5 dager

www.lyskomponenter.no

SPESIAL

LED-STRIPER

75


Side 9,6W • • • • • •

CV

24VDC

4000

Side er en stripe med sideveis lysfordeling For bruk i installasjoner hvor man ønsker sidelys i stedet for tradisjonelt opplys God fargegjengivelse, bra lysutbytte og lav effekt Perfekt for indirekte lys eller i tilfeller hvor plassen for installasjon er begrenset Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere Tilgjengelig i flere fargevalg

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

120 LED pr. meter Etter hver 6. diode (50 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

8,3 mm 5 mm 50 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

S14013

2700K

770 lm/m

9,6 W/m

IP20

5m

5 mm

2 mm

3-5 dager

S14014

3000K

780 lm/m

9,6 W/m

IP20

5m

5 mm

2 mm

3-5 dager

S14015

4000K

790 lm/m

9,6 W/m

IP20

5m

5 mm

2 mm

3-5 dager

Double Side 9,6W

CV

24VDC

4000

• • • •

Double Side er en LED-stripe med sideveis lysfordeling i begge retninger For bruk i installasjoner hvor man ønsker sidelys i stedet for tradisjonelt opplys God fargegjengivelse, bra lysutbytte og lav effekt Perfekt for indirekte lys eller i tilfeller hvor plassen for installasjon er begrenset og hvor man ønsker å kaste lyset i begge retninger fra en enkelt stripe • Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere • Tilgjengelig i flere fargevalg

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

120 LED pr. meter Etter hver 6. diode (50 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

76

8,3 mm 5 mm 50 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

S14016

2700K

640 lm/m

9,6 W/m

IP20

S14017

3000K

650 lm/m

9,6 W/m

S14018

4000K

660 lm/m

9,6 W/m

LED-STRIPER

SPESIAL

Bredde

Høyde

Lagerstatus

5m

5 mm

2 mm

3-5 dager

IP20

5m

5 mm

2 mm

3-5 dager

IP20

5m

5 mm

2 mm

3-5 dager

www.lyskomponenter.no


3-Way 14,4W

CV

24VDC

4000

• 3-Way er en LED-stripe som lyser både opp og til begge sider • For bruk i installasjoner hvor man ønsker lys i alle retninger • Perfekt for indirekte og direkte lys eller en kombinasjon i tilfeller hvor plassen for installasjon er begrenset og hvor man ønsker å kaste lyset i alle retninger fra en enkelt stripe

• God fargegjengivelse og bra lysutbytte • Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere • Tilgjengelig i flere fargevalg

3x60 LED pr. meter Etter hver 6x3. diode (100 mm) 2 meter ledning i hver ende 5 meter 24 VDC

Fargegjengivelse: MacAdam: Strålingsvinkel: Driftstemperatur: Forventet levetid:

CRI >80 3 120° –10°C ~ +45°C 50 000 timer (L70B50)

Art.nr.

16,7 mm 10 mm

Dioder: Klippepunkt: Tilkobling: Maks lengde pr. tilkobling: Spenning:

100 mm

Fargetemperatur

Lysmengde

Forbruk

IP-grad

Lengde

Bredde

Høyde

Lagerstatus

S14031

2700K

1150 lm/m

14,4 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

3-5 dager

S14032

3000K

1200 lm/m

14,4 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

3-5 dager

S14033

4000K

1350 lm/m

14,4 W/m

IP20

5m

10 mm

2 mm

3-5 dager

Double Side Double Side har sideveis lysfordeling i begge retninger og egner seg for bruk i installasjoner hvor man ønsker sidelys i stedet for tradisjonelt opplys.

www.lyskomponenter.no

SPESIAL

LED-STRIPER

77


Neon Flex

CC

24VDC

R

G

B

4000

• Neon-Flex kommer i to utgaver:

• • • •

B:16 mm H:15 mm

H:20 mm

Top-Bend (fleksibel opp/ned) Side-Bend (fleksibel sideveis) Kan leveres i hvit (3000K og 4000K) og i enkelt fargene rød, grønn og blå Produktet er i utgangspunktet en LED-stripe kapslet inn i høykvalitets silikon som gir muligheter for nye bruksområder, Fleksibel bøyradius på 50 mm for Side-Bend og 150 mm for Top-Bend Høy IP- og IK-gradering for utendørs påkjenninger Bruksområder både innendørs og utendørs som belysning til dekor, reklame, hagebelysning etc.

B:10 mm

78

LED-STRIPER

SPESIAL

www.lyskomponenter.no


Tilbehør

Målestokk 1:1

cm

Kabler Art.nr.

Artikkel

Lagerstatus

S90110

Kabel til LED-striper

Rød/sort

2x22AWG

2x0,35 mm²

10 m i pose

S90111

Kabel til LED-striper

Rød/sort

2x22AWG

2x0,35 mm²

100 m på rull

S90112

Kabel til LED-striper

TW

3x22AWG

3x0,35 mm²

10 m i pose

S90113

Kabel til LED-striper

TW

3x22AWG

3x0,35 mm²

100 m på rull

S90114

Kabel til LED-striper

RGB

4x22AWG

4x0,35 mm²

10 m i pose

S90115

Kabel til LED-striper

RGB

4x22AWG

4x0,35 mm²

100 m på rull

S90116

Kabel til LED-striper

RGBW

5x22AWG

5x0,35 mm²

10 m i pose

S90117

Kabel til LED-striper

RGBW

5x22AWG

5x0,35 mm²

100 m på rull

Splitter og skjøt

Målestokk 1:1

cm

Art.nr.

Artikkel

Lagerstatus

S90106

Splitter til LED-striper

Rød/sort

1x24-18AWG

1x0,35-0,75mm²

S90107

Splitter til LED-striper

Rød/sort

2x24-18AWG

2x0,35-0,75mm²

S90108

Skjøt til LED-striper

Rød/sort

1x24-18AWG

1x0,35-0,75mm²

S90109

Skjøt til LED-striper

Rød/sort

2x24-18AWG

2x0,35-0,75mm²

www.lyskomponenter.no

79


Styring av LED-striper STRÃ&#x2DC;MFORSYNING // DIMMER // VEGGPANEL // FJERNKONTROLLER CONTOLLER // POWER REPEATER // KOBLINGSSKJEMA


Styring Valg av styreløsning avhenger av lengden LED-striper og den totale watt. I mange tilfeller kan man løse dette med en enkel strømforsyning med innebygget PWM-dimmer og ønsket bryterløsning tilkoblet denne. Det er også mulig å koble flere slike strømforsyninger sammen mot en felles bryter.

Er det større installasjoner som kobles mot en felles styring kan det være mer økonomisk forsvarlig og se på alternative løsninger. Et alternativ er felles konvensjonell strømforsyning og flere eksterne controllere tilkoblet denne. Ideelt for installasjoner inntil 10A.

Er behovet over 10A velger man repeatere for å utvide kapasiteten. En repeater vil opptre som en slavemodul til controlleren og utføre de samme oppgavene med 100 % nøyaktighet. Master-controlleren skal da kun styre repeatere som igjen er tilkoblet LED-stripene.

Tegninger: Bernt A. Pedersen

Koblingsskjema Se side 95 og utover for koblingsskjema.

www.lyskomponenter.no

STYRING

81


Strømforsyning PushDim

24VDC

Strømforsyning 50W PushDim

Strømforsyning 100W PushDim

• • • • •

• • • • •

50W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer PushDim Mono Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V LED-strips og andre produkter med 24V driftsspenning

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 100 - 240VAC 24VDC 50W 2,08A IP20 –20°C ~ +45°C L:210 B:50 H:32 mm

CV

100W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer PushDim Mono Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V LED-strips og andre produkter med 24V driftsspenning

Konstant spenning (CV) 100 - 240VAC 4x24VDC 1x100W / 2x50W / 3x33W / 4x25W 1x4,2A / 2x2,1A / 3x1,4A / 4x1,05A IP20 –20°C ~ +45°C L:244 B:64 H:32 mm

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekter: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Art.nr.

Artikkel

Mål:

Lagerstatus

S32004

Strømforsyning CV PushDim

50W

L:210 B:50 H:32 mm

S32006

Strømforsyning CV PushDim

100W

L:244 B:64 H:32 mm

Koblingsskjema side 96

Strømforsyning FaseDim

24VDC

Strømforsyning 50W FaseDim

Strømforsyning 100W FaseDim

• • • • •

• • • • •

50W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer Dimmes med fasesnitt/-avsnitt Mono Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V LED-strips og andre produkter med 24V driftsspenning

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 220 - 240VAC 24VDC 50W 2,08A IP20 –20°C ~ +45°C L:184 B:61 H:32 mm

CV

100W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer Dimmes med fasesnitt/-avsnitt Mono Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V LED-strips og andre produkter med 24V driftsspenning

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekter: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Mål:

Konstant spenning (CV) 220 - 240VAC 24VDC 100W 4,2A IP20 –20°C ~ +45°C L:210 B:67 H:34 mm

Art.nr.

Artikkel

Lagerstatus

S32080

Strømforsyning CV 24V Fase-dim

50W

L:184 B:61 H:32 mm

S32081

Strømforsyning CV 24V Fase-dim

100W

L:210 B:67 H:34 mm

S56001

Tilbehør: Dimmer vegg LED universal, bakkant/faseavsnitt

Koblingsskjema side 97

82

STYRING

PUSHDIM / FASEDIM

www.lyskomponenter.no


Strømforsyning 1-10V

50W Mono

100W Mono

• • • • •

• • • • •

50W 1-10V strømstyrt PWM-dimming Kompatibel med alle typer 1-10V signal og regulatorer Kan også styres med impulssignal Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V LED-strips og andre produkter med 24V driftspenning

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 200 - 240VAC 24VDC 50W 2,08A IP20 –20°C ~ +45°C L:210 B:50 H:32 mm

CV

24VDC

100W 1-10V strømstyrt PWM-dimming Kompatibel med alle typer 1-10V signal og regulatorer Kan også styres med impulssignal Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V LED-strips og andre produkter med 24V driftspenning

Konstant spenning (CV) 100 - 277VAC 4x24VDC 1x100W / 2x50W / 3x33W / 4x25W 1x4,2A / 2x2,1A / 3x1,4A / 4x1,05A IP20 –20°C ~ +45°C L:244 B:64 H:32 mm

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekter: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Art.nr.

Artikkel

Mål:

Lagerstatus

S32041

Driver 1-10V CV 24V

50W

L:210 B:50 H:32 mm

S32042

Driver 1-10V CV 24V

100W

L:244 B:64 H:32 mm

S51000

Tilbehør: Dimmer 1-10V

Koblingsskjema side 96

Universal LED-dimmer

Dimmer 1-10V

• • • • •

• • • •

Faseavsnittdimmer for veggmontasje Dimmer 5-100 % Endevendefunksjon RS16-kompatibel Mulighet for å justere minimumsnivå

Type: Tilkobling: Spenning: Belastning: Driftstemperatur: Mål:

Bakkant/faseavsnitt Skrutilkobling 230VAC 350W -20° ~ +45° 83x83 mm

Art.nr.

Artikkel

S56001

Universal LED-dimmer

www.lyskomponenter.no

1-10V dimmer for vegg Dimmer 1-100% RS16-kompatibel 230V 1-pol bryter

Type: Tilkobling: Spenning: Belastning: Driftstemperatur: Mål:

Lagerstatus

1-10V Skrutilkobling 230VAC -10° ~ +50° L:83 B:83 H:44 mm

Art.nr.

Artikkel

S51000

Dimmer vegg 1-10V

Lagerstatus

1-10V

STYRING

83


Strømforsyning PushDim RF

24VDC

50W Mono

100W Mono, RGB, RGBW, TW

• • •

• • •

• •

50W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer Mono Dimmes både med PushDim og en mengde forskjellige fjernkontrollere, noe som gjør dette til en enkel og praktisk strømforsyning til enfarget belysning Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V LED-strips og andre produkter med 24V driftsspenning

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: Radiofrekvens: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 100 - 240VAC 24VDC 50W 2,08A 869,5 MHz IP20 –20°C ~ +45°C L:210 B:50 H:32 mm

• •

CV

100W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer Mono, RGB, RGBW og TW Dimmes både med PushDim og en mengde forskjellige fjernkontrollere, noe som gjør dette til en enkel og praktisk strømforsyning til enfarget belysning Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V multifargede LED-striper (Mono, RGB, RGBW og TW) samt andre produkter med 24V driftsspenning

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekter: Strøm, ut: Radiofrekvens: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 100 - 240VAC 4x24VDC 1x100W / 2x50W / 3x33W / 4x25W 1x4,2A / 2x2,1A / 3x1,4A / 4x1,05A 869,5 MHz IP20 –20°C ~ +45°C L:244 B:64 H:32 mm

Art.nr.

Artikkel

S32001

Strømforsyning PushDim/RF

50W

Mål: L:210 B:50 H:32 mm

Lagerstatus

S32003

Strømforsyning PushDim/RF

100W

L:244 B:64 H:32 mm

Koblingsskjema side 96

Styring Mono

Innebygd dimmer RF 1 sone

Fjernkontroll RF Mono

• • • • •

• • • •

For bruk med vippebryter Enkel- og dobbelbryterkobling Av og På Dimming opp og ned Med ledninger for enkel kobling

CR2430-batteri (inkludert) 869,5 MHz 1 L:96 B:65 H:74 mm

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

Art.nr.

Artikkel

S50019

Vegg RF Built-In 1-sone

4 soner Kan lagre 2 scenarier Kort trykk: av/på Langt trykk: dim opp/ned

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

Lagerstatus

CR2032-batteri (inkludert) 869,5 MHz 4 2 L:150 B:38 H:12 mm

Art.nr.

Artikkel

S50001

Fjernkontroll RF Mono sort

Lagerstatus

Koblingsskjema side 101

84

STYRING

MONO

www.lyskomponenter.no


Styring Mono

Veggpanel RF Mono Skala

Veggpanel RF Mono 4 soner

• • • • • • •

• • • • • • •

Ultrafølsomt glasspanel med touch-funksjon Nøyaktig og rask kontroll på lysnivå 4 forskjellige soner - separat eller samtidig Minnefunksjon med 3 scenarier, husker siste lysnivå 256 forskjellige nivåer Bakgrunnsbelysning Passer i veggboks

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

110-230VAC 869,5 MHz 4 3 L:86 B:86 H:29 mm

Art.nr.

Artikkel

S50004

Veggpanel RF Touch Skala

4 forskjellige soner På/Av - Dim opp/ned Husker siste lysnivå 256 forskjellige nivåer Bakgrunnsbelysning 230VAC Passer i veggboks

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

Lagerstatus

12-24VDC / 100-240VAC 869,5 MHz 4 L:86 B:86 H:29 mm

Art.nr.

Artikkel

S50005

Veggpanel RF Touch 4 soner

Lagerstatus

Veggpanel RF Mono

Veggpanel RF TW

• • • • •

• • • • • • •

1 eller 2 soner (S50017/S50018) Monteres rett på vegg med dobbeltsidig tape eller skruer Av/på: korte trykk Dimming opp/ned: lange trykk Batteridrevet (batteri inkl.)

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

Art.nr.

Artikkel

S50017 S50018

CR2430-batteri (inkludert) 869,5 MHz 1/2 L:86 B:86 H:14 mm

10 mm

Lagerstatus

1 sone Mono Av/på ved å trykke på hjulet Dimming ved å rotere hjulet Passer i veggboks Batteridrevet (batteri inkl.) Innbyggingsdybde: 19,4 mm

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

Finnes også som bordmodell: Art.nr.: S50002 Se lyskomponenter.no

CR2032-batteri (inkludert) 869,5 MHz 1 L:86 B:86 H:42 mm

Art.nr.

Artikkel

Veggpanel RF 1 sone

S50003

Veggpanel RF potmeter Mono

Veggpanel RF 2 soner

S50002

Fjernkontroll RF bordmodell Mono

www.lyskomponenter.no

Lagerstatus

MONO

STYRING

85


Styring RGB / RGBW

Strømforsyning 100W Mono, RGB, RGBW, TW • • • • •

Fjernkontroll RF RGB/RGBW

100W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer Mono, RGB, RGBW og TW Dimmes både med PushDim og en mengde forskjellige fjernkontrollere, noe som gjør dette til en enkel og praktisk strømforsyning til enfarget belysning Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V multifargede LED-striper (Mono, RGB, RGBW og TW) samt andre produkter med 24V driftsspenning

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekter: Strøm, ut: Radiofrekvens: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 100 - 240VAC 4x24VDC 1x100W / 2x50W / 3x33W / 4x25W 1x4,2A / 2x2,1A / 3x1,4A / 4x1,05A 869,5 MHz IP20 –20°C ~ +45°C L:244 B:64 H:32 mm

Art.nr.

Artikkel

S32003

Strømforsyning PushDim/RF 100W

• • • • • •

Fjernkontroll for RGB og RGBW LED-striper Styring av lysmengde/farge med knapper Loop-modus fargeskifting 10 forhåndsinnstilte programmer Veggfeste med magnet er inkludert For SLC RF-system

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

Lagerstatus

3V (CR2025) - batteri inkl. 869,5 MHz 1 L:136 B:39 H:11 mm

Art.nr.

Artikkel

Lagerstatus

S50028

Fjernkontroll RF RGBW sort

Koblingsskjema side 96

Veggpanel RF RGBW

Veggpanel RF RGB

• • • • • • •

• • • • • • •

Husker siste lysnivå og farge 10 innebygde programmer 4x256 forskjellige nivåer Bakgrunnsbelysning 230VAC Passer i veggboks Innbyggingsdybde: 29 mm

230V 869,5 MHz 1 4 L:86 B:86 H:29 mm

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

86

Art.nr.

Artikkel

S50016

Veggpanel RF Touch RGBW

STYRING

RGB/RGBW

1 sone RGB Av/på ved å trykke på hjulet Dobbelttrykk for å styre farge/dimming Dimming/fargeskift ved å rotere på hjulet Passer i veggboks Batteridrevet (batteri inkl.) Innbyggingsdybde: 19,4 mm

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

Lagerstatus

Finnes også som bordmodell: Art.nr.: S50011 Se lyskomponenter.no

CR2032-batteri (inkludert) 869,5 MHz 1 L:86 B:86 H:42 mm

Art.nr.

Artikkel

S50012

Veggpanel RF potmeter RGB

Lagerstatus

S50011

Fjernkontroll RF bordmodell RGB

www.lyskomponenter.no


Styring Tunable White

Strømforsyning 100W Mono, RGB, RGBW, TW • • • • •

Fjernkontroll RF TW

100W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer Mono, RGB, RGBW og TW Dimmes både med PushDim og en mengde forskjellige fjernkontrollere, noe som gjør dette til en enkel og praktisk strømforsyning til enfarget belysning Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V multifargede LED-striper (Mono, RGB, RGBW og TW) samt andre produkter med 24V driftsspenning

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekter: Strøm, ut: Radiofrekvens: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 100 - 240VAC 4x24VDC 1x100W / 2x50W / 3x33W / 4x25W 1x4,2A / 2x2,1A / 3x1,4A / 4x1,05A 869,5 MHz IP20 –20°C ~ +45°C L:244 B:64 H:32 mm

Art.nr.

Artikkel

S32003

Strømforsyning PushDim/RF 100W

• • • • • • •

Fjernkontroll for Tunable White LED-striper Styring av lysmengde/farge med knapper Loop-modus fra varm- til kaldhvit Kontrollerer 4 soner Lagring av 1 scanarie (farge/lysmengdenivå) Veggfeste med magnet er inkludert For SLC RF-system

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

Lagerstatus

CR2025-batteri (inkludert) 869,5 MHz 4 1 L:136 B:39 H:11 mm

Art.nr.

Artikkel

Lagerstatus

S50006

Fjernkontroll RF TW sort

Koblingsskjema side 96

Veggpanel RF TW Skala

Veggpanel RF TW

• • • • • • •

• • • • • • •

Ultrafølsomt glasspanel med touch-funksjon Nøyaktig og rask kontroll på lysnivå 4 forskjellige soner - separat eller samtidig Minnefunksjon med 2 scenarier, husker siste lysnivå 2x256 forskjellige nivåer Bakgrunnsbelysning Passer i veggboks

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

100-240VAC 869,5 MHz 4 2 L:86 B:86 H:29 mm

Art.nr.

Artikkel

S50009

Veggpanel RF Touch 4 soner TW

www.lyskomponenter.no

1 sone Tunable White Av/på ved å trykke på hjulet Dobbelttrykk for å styre farge/dimming Dimming/fargeskift ved å rotere på hjulet Passer i veggboks Batteridrevet (batteri inkl.) Innbyggingsdybde: 19,4 mm

Spenning: Radiofrekvens: Soner: Scenarier: Mål:

Lagerstatus

Finnes også som bordmodell: Art.nr.: S50007 Se lyskomponenter.no

CR2032-batteri (inkludert) 869,5 MHz 1 L:86 B:86 H:42 mm

Art.nr.

Artikkel

Lagerstatus

S50008

Veggpanel RF potmeter TW

S50007

Fjernkontroll RF bordmodell TW

TW

STYRING

87


Styring DALI DT6

24VDC

Strømforsyning 50W DALI

Strømforsyning 100W DALI

• • • • • •

• • • • • •

50W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer Mono Kontrolleres med DALI 1 kanal / 1 adresse Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V LED-strips og andre produkter med 24V driftsspenning

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: DALI-adresser: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 100 - 240VAC 24VDC 50W 2,08A 1 IP20 –20°C ~ +45°C L:210 B:50 H:32 mm

Art.nr.

Artikkel

S32007

Strømforsyning 50W DALI

100W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer Mono, RGB, RGBW og TW Kontrolleres med DALI 4 kanaler / 4 adresser Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og overoppheting For 24V multifargede LED-striper (Mono, RGB, RGBW og TW) samt andre produkter med 24V driftsspenning

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: DALI-adresser: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Lagerstatus

Konstant spenning (CV) 100 - 240VAC 4x24VDC 1x100W / 2x50W / 3x33W / 4x25W 1x4,2A / 2x2,1A / 3x1,4A / 4x1,05A 4 IP20 –20°C ~ +45°C L:244 B:64 H:32 mm

Art.nr.

Artikkel

S32015

Strømforsyning 100W DALI

Koblingsskjema side 96

Lagerstatus

Veggpanel DALI Mono

• •

• • • • • •

RF til DALI Gruppe og Scene controller Styres av RF veggpanel/fjernkontroll og konverterer signalet til DALI bus Programmeres til 1 DALI-gruppe eller som broadcast For ensfarget lyskilde Kan styres med impulssignal

Type: Tilkobling: Radiofrekvens: Installasjon: Inngangsspenning: Systemforbruk: Driftstemperatur: Mål:

DALI Gateway DALI bus, Push 869,5 MHz Innfelt Forsynes fra DALI bus 8mA 0° ~ +40° L:46 B:45 H:20,5 mm

Art.nr.

Artikkel

S21019

RF til DALI DT6

Koblingsskjema side 100

Koblingsskjema side 97

RF til DALI DT6

• • •

CV

DALI master for bruk uten sentral DALI bus Kan fungere både som master og slave Moduser: Gruppe, Adresse eller Broadcast Passer i veggboks Husker siste nivå 1 kanal med inntil 4 saves (kun S52034)

DALI MCU DALI, L, N Innfelt 100-240VAC 15mA / 4mA (S52002) 100mA / 52mA (S52002) 0° ~ +40° L:86 B:86 H:29 mm

Type: Tilkobling: Installasjon: Spenning: Systemforbruk: DALI bus-effekt: Driftstemperatur: Mål:

Lagerstatus

Art.nr.

Artikkel

Lagerstatus

S52034

Mono Veggpanel DALI MCU Touch

S52002

Dimmer vegg DALI MCU

Koblingsskjema side 102

88

STYRING

DALI

www.lyskomponenter.no


Styring DALI DT8

24VDC

Strømforsyning 100W DALI DT8

RF til DALI DT8

• • • • • •

• •

100W strømforsyning med innebygd PWM-dimmer 4x24V 4 kanaler PWM Gruppe- og scenekontroll Konstant spenning 24V Passer til Mono, TW, RGB og RGBW LED-striper

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: DALI-adresser: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

• • •

Konstant spenning (CV) 100 - 277VAC 24VDC 1x100W / 2x50W / 3x33W / 4x25W 1x4,2A / 2x2,1A / 3x1,4A / 4x1,05A 1 IP20 –20°C ~ +45°C L:244 B:64 H:32 mm

Art.nr.

Artikkel

S32079

Driver DALI DT8 CV 4x24V 100W

RF til DALI Gruppe og Scene controller Styres av RF veggpanel/fjernkontroll og konverterer signalet til DALI bus Programmeres til 1 DALI-gruppe eller som broadcast For RGB-/RGBW-/Tunable White-lyskilder Kan styres med impulssignal

Type: Tilkobling: Radiofrekvens: Installasjon: Inngangsspenning: Systemforbruk: Driftstemperatur: Mål:

Lagerstatus

Koblingsskjema side 97

CV

DALI Gateway DALI bus, Push 869,5 MHz Innfelt Forsynes fra DALI bus 8mA 0° ~ +40° L:46 B:45 H:20,5 mm

Art.nr.

Artikkel

Lagerstatus

S21023

RF til DALI DT8 TW

S21024

RF til DALI DT8 RGB/RGBW

Koblingsskjema side 100

Veggpanel DALI TW

Veggpanel DALI RGBW

• • • •

• • • •

Juster fargetemperatur og lysnivå på en kanal eller broadcast DALI master for bruk uten sentral DALI bus Kan også settes opp som slave 1 kanal med inntil 4 saves

Type: Tilkobling: Installasjon: Inngangsspenning: Systemforbruk: DALI bus-effekt: Driftstemperatur: Mål:

DALI MCU DALI bus, L, N Innfelt 100-240VAC 15mA 100mA 0° ~ +40° L:86 B:86 H:29 mm

Art.nr.

Artikkel

S52032

TW Veggpanel DALI MCU Touch

Koblingsskjema side 102

www.lyskomponenter.no

Juster farge og lysnivå på en kanal eller broadcast DALI master for bruk uten sentral DALI bus Kan også settes opp som slave med PSU 1 kanal med inntil 4 saves

Type: Tilkobling: Installasjon: Inngangsspenning: Systemforbruk: DALI bus-effekt: Driftstemperatur: Mål:

Lagerstatus

DALI MCU DALI bus, L, N Innfelt 100-240VAC 15mA 100mA 0° ~ +40° L:86 B:86 H:29 mm

Art.nr.

Artikkel

Lagerstatus

S52033

RGBW Veggpanel DALI MCU DT8

Koblingsskjema side 102

DALI

STYRING

89


Styring DMX

24VDC

Controller DMX 3 kanaler

Controller DMX 4 kanaler

• • • • • •

For styring av RGB, ha controlleren mellom LED-stripe og strømforsyning RGB, 3 kanaler 12 - 24VDC 3x 3A 256 Level/Ch Opptil 108W pr. kontroll (ved 12V) Opptil 216W pr. kontroll (ved 24V)

• • • •

DMX 512/1990 12 - 24VDC 1 x 12 - 36VDC <216W (24V) <108W (12V) 3 x 3A IP20 –10°C ~ +45°C L:86 B:51 H:18 mm

Signal, inn: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Art.nr.

Artikkel

PL9011

Controller DMX 3 kanaler

Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Artikkel

PL9010

Controller DMX 4 kanaler

RF til DMX 512

• •

RGBW-kontrollpanel i glass for veggmontering

• 1 sone / 4-kanaler • DMX 512 (RGBW, RGBA eller RGB) • Touch-panel i glass • Flere farger er forhåndsprogrammert • Dimming mulig ved ønsket farge • 4 kanals separat dimming

Artikkel

S54001

Veggpanel DMX RGBW hvit

Koblingsskjema side 103

STYRING

• •

DMX 512 230-240V IP20 0°C ~ +40°C L:86 B:86 H:35 mm

Art.nr.

DMX

Lagerstatus

Koblingsskjema side 103

Veggpanel DMX

Signal, ut: Inngangsspenning: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

DMX 512 5 - 24VDC 1 x 12 - 36VDC 100W (5V) 240W (12V) 480W (24V) 4 x 5A (maks 20A) IP20 –30°C ~ +65°C L:163 B:78 H:40 mm

Art.nr.

Koblingsskjema side 103

90

For styring av RGB, ha controlleren mellom LED-stripe og strømforsyning RGBW, 4 kanaler 5 - 24 VDC 4 x 5A 256 Level/Ch (8bit/Ch)

Signal, inn: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt:

Lagerstatus

CV

RF til DMX 512 Sone controller Styres av RF veggpanel/fjernkontroll og konverterer signalet til DMX BUS Programmeres mellom 8 forskjellige soner For RGB-/RGBW-/Tunable White-lyskilder

Signal, ut: Inngangsspenning: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Lagerstatus

DMX 512 100-240VAC IP20 0°C ~ +40°C L:178 B:57 H:21 mm

Art.nr.

Artikkel

S21025

RF til DMX 512

Lagerstatus

Koblingsskjema side 101

www.lyskomponenter.no


Strømforsyning • • • •

CV

24VDC

MeanWell ELG/HLG-serien Konstant spenning 24VDC Ikke dimbar IP67

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Tilkoblingstype: IP-grad: Driftstemperatur:

Konstant spenning (CV) 100 - 240VAC 24VDC 30 cm H05RN-F 2x1mm² inn AWG18 ut IP67 -40°C ~ +85°C

Art.nr.

Artikkel

S32010

Strømforsyning 24V

ELG

Maks effekt 75W

L:180 B:63 H:35,5 mm

Mål:

S32011

Strømforsyning 24V

ELG

100W

L:199 B:63 H:35,5 mm

S32012

Strømforsyning 24V

ELG

150W

L:219 B:63 H:35,5 mm

S32013

Strømforsyning 24V

ELG

240W

L:244 B:71 H:35,5 mm

S32019

Strømforsyning 24V

HLG

320W

L:252 B:90 H:43,8 mm

S32020

Strømforsyning 24V

HLG

600W

L:280 B:144 H:38,5 mm

Strømforsyning • • • • • •

Lagerstatus

CV

24VDC

Kompakt LED-driver Konstant spenning (CV) Elektronisk kortslutningsbeskyttelse: reversible Beskyttelse mot ”ingen belastning” SELV (Safety Extra Low Voltage) IP20

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Tilkoblingstype: IP-grad: Driftstemperatur:

Konstant spenning (CV) 100 - 240VAC 24VDC Skrutilkobling IP20 -15°C ~ +45°C

Art.nr.

Artikkel

IP-grad

S32071

Strømforsyning 24V CV EDXe

IP20

30W

L:153 B:41,4 H:32 mm

S32072

Strømforsyning 24V CV EDXe

IP20

60W

L:180 B:52 H:30 mm

S32073

Strømforsyning 24V CV EDXe

IP20

75W

L:180 B:52 H:30 mm

S32074

Strømforsyning 24V CV EDXe

IP20

120W

L:300 B:40 H:30 mm

www.lyskomponenter.no

Maks effekt

Mål:

STRØMFORSYNING

Lagerstatus

STYRING

91


Controller

CV

Controller 1x10A 12-36V

Controller 4x5A / 4x8A 12-36V

• • • •

• • • •

Mono 1 kanals 12-36VDC PWM-dimmer Kan styres av opptil 8 stk. RF kontrollere Kan dimmes med PushDim

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 12 - 36VDC 1 x 12 - 36VDC 1 x (120-360)W 1 x 10A IP20 –20°C ~ +45°C L:95 B:37 H:20 mm

Mono, RGB, RGBW, TW 4 kanals 12-36VDC PWM-dimmer Kan styres av opptil 8 stk. RF kontrollere Kan dimmes med PushDim (S21002)

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Lagerstatus

24VDC

Konstant spenning (CV) 12 - 36VDC 4 x 12 - 36VDC 4 x (96 - 288)W / IP67: 4 x (60 - 180)W 4 x 8A / IP67: 4 x 5A IP20 / IP67 –20°C ~ +45°C L:170 B:59 H:29 mm / L:180 B:74 H:38 mm

Art.nr.

Artikkel

Art.nr.

Artikkel

S21001

Controller RF

S21002

Controller RF 4x8A IP20

Lagerstatus

S22001

Controller 1-10V

S21004

Controller RF 4x5A IP67

S23003

Controller DALI

Koblingsskjema side 98/99

Koblingsskjema side 98

Controller DALI DT8 TW

Controller DALI DT8 RGBW

• • • • •

• • • • •

Tunable White PWM-dimmer 1 adresse 2 kanaler Juster fargetemperatur og lysnivå Tilkobles DALI bus eller DALI DT8 MCU Kan styres med impulssignal

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: DALI-adresser: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 12 - 24VDC 2 x 12 - 24VDC 2 x 120W 2 x 5A 1 IP20 –20°C ~ +45°C L:145 B:46 H:16 mm

Art.nr.

Artikkel

S23010

Controller CV DALI DT8 2x5A

Koblingsskjema side 99

92

STYRING

CONTROLLER

RGB/RGBW PWM-dimmer 1 adresse 4 kanaler Juster farge og lysnivå Tilkobles DALI bus eller DALI DT8 MCU Kan styres med impulssignal

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: DALI-adresser: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Lagerstatus

Konstant spenning (CV) 12 - 24VDC 4 x 12 - 24VDC 4 x 120W 4 x 5A 1 IP20 –20°C ~ +45°C L:170 B:53 H:28 mm

Art.nr.

Artikkel

Lagerstatus

S23012

Controller CV DALI DT8 4x5A

Koblingsskjema side 99

www.lyskomponenter.no


Controller Z-Wave • • • • • • •

CV

24VDC

3/4 kanals Z-Wave-controllere Mesh nettverk kompatible Alle noder kan opptre som sendere Logisk ruting rundt passive komponenter Programmeres med Z-Wave master Universal Z-Wave-kompatibilitet Scenelagringsfunksjonalitet

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 12-36VDC 12-36V 4 x (12-36V) 4 x 5A 4 x (60-180W) –20°C ~ +45°C L:170 B:53 H:28 mm

Art.nr.

Artikkel

S25001

Controller Z-Wave

Mono

4x8A

Lagerstatus

S25004

Controller Z-Wave

TW

2x2CHx5A

S25007

Controller Z-Wave

RGB

3x5A

S25010

Controller Z-Wave

RGBW

4x5A

Koblingsskjema side 103

www.lyskomponenter.no

CONTROLLER

STYRING

93


Power Repeater

24VDC

Power Repeater 1 kanals 10A

Power Repeater 1 kanals 24A

• • • • • •

• • • • • •

Mono Repeterer PWM dimmesignal 12-36VDC 1 kanal, 10A output Utvid kapasiteten på PWM-signalet med repeatere Mulig å koble flere repeatere i parallell over samme PWM signal for større effekter

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 12 - 36VDC PWM 1 x 12 - 36VDC PWM 1 x (120-360)W 1 x 10A IP20 –20°C ~ +45°C L:95 B:37 H:20 mm

Art.nr.

Artikkel

S29001

Power repeater 1 kanals 10A

Mono Repeterer PWM dimmesignal 12-36VDC 1 kanal, 24A output Utvid kapasiteten på PWM-signalet med repeatere Mulig å koble flere repeatere i parallell over samme PWM signal for større effekter

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Lagerstatus

Koblingsskjema side 95

CV

Konstant spenning (CV) 12-36VDC PWM 12-36VDC PWM 1 x (288-576W) 1 x 24A IP20 –20°C ~ +45°C L:150 B:54 H:32 mm

Art.nr.

Artikkel

S29002

Power repeater 1 kanals 24A

Lagerstatus

Koblingsskjema side 95

Power Repeater 4 kanals 8A • • • • • •

Mono/RGB Repeterer PWM dimmesignal 12-36VDC 4 kanaler x 8A output Utvid kapasiteten på PWM-signalet med repeatere Mulig å koble flere repeatere i parallell over samme PWM signal for større effekter

Type, ut: Inngangsspenning: Utgangsspenning: Effekt: Strøm, ut: IP-grad: Driftstemperatur: Mål:

Konstant spenning (CV) 12-36VDC PWM 32,5A 4 x (12-36)VDC 4 x 8A 4 x (96-288)W –20°C ~ +45°C L:170 B:59 H:29 mm

Art.nr.

Artikkel

S29003

Power repeater 4 kanals 8A

Lagerstatus

Koblingsskjema side 95

94

STYRING

POWER REPEATER

www.lyskomponenter.no


Koblingsskjema Art.nr.: S29001 - Power Repeater 1 kanals 10A

Les mer: side 94

Art.nr.: S29002 - Power Repeater 1 kanals 24A

Les mer: side 94

Strømforsyning 24VDC

Art.nr.: S29003 - Power Repeater 4 kanals 8A

Les mer: side 94

Strømforsyning 24VDC

Strømforsyning 24VDC

www.lyskomponenter.no

KOBLINGSSKJEMA

95


Art.nr.: S32001 - Strømforsyning RF 50W PushDim

Les mer: side 84

Art.nr.: S32004 - Strømforsyning 50W PushDim

Les mer: side 82

Art.nr.: S32041 - Strømforsyning 24V 50W 1-10V

Les mer: side 83

Art.nr.: S32042 - Strømforsyning 24V 100W 1-10V

Les mer: side 83

PUSH / 1-10V

Art.nr.: S32006 - Strømforsyning 100W PushDim

Les mer: side 82

Art.nr.: S32007 - Strømforsyning 50W DALI

Les mer: side 88

Art.nr.: S32003 - Strømforsyning RF 100W PushDim (Mono, RGB, RGBW, TW)

Les mer: side 84

(TW)

96

KOBLINGSSKJEMA

www.lyskomponenter.no


Art.nr.: S32015 - Strømforsyning 100W DALI (Mono, RGB, RGBW, TW)

Les mer: side 88

Art.nr.: S32079 - Strømforsyning 100W DALI DT8 (Mono, RGB, RGBW, TW)

Les mer: side 89

Art.nr.: S32080 - Strømforsyning 24V 50W FaseDim

Les mer: side 82

Art.nr.: S32081 - Strømforsyning 24V 100W FaseDim

Les mer: side 82

www.lyskomponenter.no

KOBLINGSSKJEMA

97


Art.nr.: S21001 - Controller RF 1x10A 12-36V

Les mer: side 92

Art.nr.: S22001 - Controller 1-10V 1x10A 12-36V

Les mer: side 92

Art.nr.: S23003 - Controller DALI 1x10A 12-36V

Les mer: side 92

PUSH / 1-10V / DALI MCU

Strømforsyning 24VDC

Art.nr.: S21002 - Controller RF 4x8A 12-36V (Mono, RGB, RGBW, TW)

Les mer: side 92

Strømforsyning 24VDC

Strømforsyning 24VDC

Strømforsyning 24VDC

98

KOBLINGSSKJEMA

www.lyskomponenter.no


Art.nr.: S21004 - Controller RF 4x5A 12-36V IP67 (Mono, RGB, RGBW, TW)

Les mer: side 92

Strømforsyning 24VDC

Art.nr.: S23010 - Controller DALI DT8 2x5A TW

Les mer: side 92

Strømforsyning 24VDC

Art.nr.: S23012 - Controller DALI DT8 4x5A RGBW

Les mer: side 92

Strømforsyning 24VDC

www.lyskomponenter.no

KOBLINGSSKJEMA

99


Art.nr.: S21019 - RF til DALI DT6

Les mer: side 88

Art.nr.: S21023 - RF til DALI DT8 TW

Les mer: side 89

Art.nr.: S21024 - RF til DALI DT8 RGB/RGBW

Les mer: side 89

Strømforsyning 24VDC

Strømforsyning 24VDC

Strømforsyning 24VDC

100

KOBLINGSSKJEMA

www.lyskomponenter.no


Art.nr.: S21025 - RF til DMX 512

Les mer: side 90

Strømforsyning 24VDC

Art.nr.: S50019 - Vegg RF Built-In 1/2-soner

www.lyskomponenter.no

Les mer: side 84

KOBLINGSSKJEMA

101


Art.nr.: S52002 - Dimmer DALI Potmeter MCU

Les mer: side 88

Art.nr.: S52034 - Veggpanel DALI Mono

Les mer: side 88

Controller 1

Controller 2

Controller 50

102

Art.nr.: S52032 - Veggpanel DALI TW

Les mer: side 89

Art.nr.: S52033 - Veggpanel DALI RGBW

Les mer: side 89

KOBLINGSSKJEMA

www.lyskomponenter.no


Art.nr.: PL9011 - Controller DMX 3 kanaler

Les mer: side 90

Art.nr.: PL9010 - Controller DMX 4 kanaler

Les mer: side 90

Art.nr.: S54001 - Veggpanel DMX RGBW

Les mer: side 90

Art.nr.: S25001 - Controller Z-Wave Mono

Les mer: side 93

Art.nr.: S25004 - Controller Z-Wave TW

Les mer: side 93

Art.nr.: S25007 - Controller Z-Wave RGB

Les mer: side 93

Art.nr.: S25010 - Controller Z-Wave RGBW

Les mer: side 93

Strømforsyning 24VDC

S25007

S25001

www.lyskomponenter.no

KOBLINGSSKJEMA

103


Spesialløsninger Vi lager mange spesialløsninger, om detgjelder lengde på profil, LED-striper eller på tilkoblingsledning, eller spesielle LED-strips etter ønske og behov. Ta kontakt for hjelp til slike prosjekter.

104

www.lyskomponenter.no


www.lyskomponenter.no

105


Inspirasjon og løsningsforslag LED-striper har utallige bruksområder, men det er profilen som skaper løsningen i de fleste tilfeller. Her viser vi deg hvilke profiler som er brukt i løningen på bildet. Vi har kommet med en anbefalt watt per meter på LED-stripsene, men dette må vurderes etter ønske og behov. Alle bildene er av våre produkter, løsninger og prosjekter.

Profil: S-Line Lav // LED-stripe: 4,8W/m IP67

Profil: M-Line Standard // LED-stripe: 9,6W/m IP54

106

INSPIRASJON

UTENDØRS

www.lyskomponenter.no


Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 15W/m IP67

Profil: B3 Standard // LED-stripe: 9,6W/m IP67

Profil: M-Line Standard // LED-stripe: 9,6W/m IP67

www.lyskomponenter.no

UTENDÃ&#x2DC;RS

INSPIRASJON

107


Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m IP67

Profil: M-Line Standard // LED-stripe: 9,6W/m IP67

Profil: B5 Standard // LED-stripe: 15W/m IP67

108

INSPIRASJON

UTENDÃ&#x2DC;RS

www.lyskomponenter.no


Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m IP54

Profil: M-Line Ekstra Lav // LED-stripe: 9,6W/m IP67

Profil: B3 Standard // LED-stripe: 4,8W/m IP67

Profil: L-Line Lav // LED-stripe: RGB 14,4W/m IP67

www.lyskomponenter.no

UTENDÃ&#x2DC;RS

INSPIRASJON

109


Profil: S-Line Vegg Buet // LED-stripe: 15W/m

Profil: B1 Standard // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: A1 Standard // LED-stripe: 9,6W/m

110

INSPIRASJON

NÃ&#x2020;RING

www.lyskomponenter.no


Profil: M-Line Innfelt // LED-stripe: RGB 14,4W/m

Profil: M-Line Standard // LED-stripe: 15W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 10W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

www.lyskomponenter.no

NÃ&#x2020;RING

INSPIRASJON

111


Profil: B5 Standard // LED-stripe: 15W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 10W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 10W/m

112

INSPIRASJON

NÃ&#x2020;RING

www.lyskomponenter.no


Profil: A3 Standard // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: Structure // LED-stripe: 10W/m

www.lyskomponenter.no

NÃ&#x2020;RING

INSPIRASJON

113


114

Profil: M-Line Lav sort // LED-stripe: 10W/m

Profil: M-Line Lav sort // LED-stripe: 10W/m

Profil: Curve // LED-stripe: 25W/m

Profil: B1 Standard // LED-stripe: 25W/m

INSPIRASJON

NÃ&#x2020;RING

www.lyskomponenter.no


Profil: A1 Standard // LED-stripe: RGB 14,4W/m

Profil: A3 Standard // LED-stripe: RGB 14,4W/m

Profil: B5 Standard // LED-stripe: RGBW 14,4W/m

Profil: B1 Standard // LED-stripe: RGBW 14,4W/m

www.lyskomponenter.no

NÃ&#x2020;RING

INSPIRASJON

115


Profil: S-Line Vegg Buet // LED-stripe: 4,8W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 10W/m

Profil: B1 Standard // LED-stripe: 25W/m

116

INSPIRASJON

NÃ&#x2020;RING

www.lyskomponenter.no


Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 15W/m

Profil: S-Line Trapp // LED-strips RGB: 14,4W/m

Profil: S-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: S-Line Lav // LED-stripe: 15W/m

www.lyskomponenter.no

NÃ&#x2020;RING

INSPIRASJON

117


Profil i tak: DSL // LED-stripe: 15W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

118

INSPIRASJON

BOLIG

www.lyskomponenter.no


Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m CRI 90

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: A1 Standard // LED-stripe: 4,8W/m

Profil: S-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

www.lyskomponenter.no

BOLIG

INSPIRASJON

119


120

Profil: S-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: ADP Flex // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: SNL // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: S-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

INSPIRASJON

BOLIG

www.lyskomponenter.no


Profil over seng: SNL // Profil i tak: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

www.lyskomponenter.no

BOLIG

INSPIRASJON

121


Profil: M-Line Ekstra Lav // LED-stripe: 9,6W/m IP67

Profil over speil: M-Line Lav med firkantet deksel // LED-stripe: 9,6W/m

122

INSPIRASJON

BOLIG

www.lyskomponenter.no


Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m IP54

Profil: C2 Corner // LED-stripe: 9,6W/m IP67

Profil: SNL // LED-stripe: 9,6W/m IP54

www.lyskomponenter.no

BOLIG

INSPIRASJON

123


Profil: R10-F // LED-stripe: 15W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: SNL // LED-stripe: 9,6W/m

124

INSPIRASJON

BOLIG

www.lyskomponenter.no


Profil: R10-F // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: A3 Standard // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: A1 Standard // LED-stripe: 9,6W/m

www.lyskomponenter.no

BOLIG

INSPIRASJON

125


126

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: S-Line Lav // LED-stripe: 4,8W/m

Profil: DSL // LED-stripe: 15W/m

Profil: SNL // LED-stripe: 4,8W/m

INSPIRASJON

BOLIG

www.lyskomponenter.no


Profil: R10-F // LED-stripe: 15W/m

Profil: ADP Flex // LED-stripe: 10W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: DSL // LED-stripe: 15W/m

www.lyskomponenter.no

BOLIG

INSPIRASJON

127


Profil: SNL // LED-stripe: 4,8W/m

Profil: R10-F // LED-stripe: 10W/m

128

INSPIRASJON

BOLIG

www.lyskomponenter.no


Profil: SNL // LED-stripe: 9,6W/m

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

www.lyskomponenter.no

Profil: M-Line Lav // LED-stripe: 9,6W/m

BOLIG

INSPIRASJON

129


Om Lyskomponenter Lyskomponenter AS ble etablert i 1991 med intensjon om å bli det ledende selskap innenfor reservedeler til alt som lyser. Reservedeler satt i system for å optimalisere og sikre en effektivitet i serviceoppdragene til elektrikerne. Siden har vi utviklet oss til å bli en totalleverandør innenfor belysning og har de siste årene levert komplette belysningspakker, inkludert belysningsplaner, til bl.a. skoler, barnehager, teatre, næringsbygg, leilighetskomplekser og boliger.

Kompetanse Lyskomponenter AS ble etablert med suksess da de som startet hadde kompetanse og erfaring i bunn for det de skulle i gang med: reservedeler. Når bedriften har utviklet seg, og vi de senere årene har valgt å bli en totalleverandør også i prosjektmarkedet, er kompetansen viktig for oss også her. Våre ansatte har bred kompetanse og erfaring innenfor sine felt. For deg som kunde kan du derfor være trygg på at du får tilført kompetanse, service og oppfølging i henhold til den oppgaven du skal løse for dine kunder.

Vårt fokus er kvalitet, kunnskap, riktige produkter og de rette løsningene for ditt prosjekt.

2018 20 19

Alt du treng

er når du

08

PROFILER

11

LED-STRIPER

skal belys

e med LED-

61

striper

STYRING

www.lysk omp

Bevisst i produktvalg

81

onenter.n

o

INSPIRA

106

SJON

1/2018

Som importør og belysningsleverandør til Norge i over 27 år, har vi lært oss å stille de riktige krav til våre produsenter. For våre kunder betyr det at løsningene vi i Lyskomponenter tilbyr er beregnet for det norske markedet. Da har de også god energieffektivitet, høy lyskvalitet, er montasjevennlige og har godt design - tilpasset det miljøet de skal installeres i.

Vi selger løsninger med tilhørende produkter Lyskomponenter AS selger belysningsløsninger i samarbeid med kundene, det er slik vi skaper de rette opplevelsene for sluttbruker og best mulig butikk for våre kunder. Flere og flere ser viktigheten av rett belysning og i flere prosjekter er det et krav til omfattende dokumentasjon allerede på tilbudsstadiet - både på produkt og tilbudt belysningløsning. Som et team løser vi denne oppgaven sammen med dere.

Team Lyskomponenter Vi er en god og glad gjeng med lysentusiaster i hver en avdeling. Sammen og hver for oss er vi glade for å delta i og skape en effektiv, lønnsom og forutsigbar hverdag for våre elektrokunder. Vi håper med denne katalogen å vise frem et spekter av våre referanseprosjekter, produkter m.m.

130

www.lyskomponenter.no


www.lyskomponenter.no • Oppdatert produktinformasjon • Flere produkter og varianter • Målskisser • FDV-dokumentasjon • Oppdaterte brosjyrer og kataloger • Referanseprosjekter • Inspirasjonsbilder

Innlogget i nettbutikken?

• Finn dine priser • Bestill produkter • Se ordrehistorikk på dine webordre • Lagre handlelister/bestillingslister


Jan Terje Bjelland Daglig leder

Preben Fischer Hansen Salg: Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark og Oppland

Ali Nayef Salg: Agder

jan.terje@lyskomponenter.no t: 38 00 36 36 // 952 83 717

preben@lyskomponenter.no t: 38 53 12 14 // 957 51 010

ali@lyskomponenter.no t: 38 00 36 37 // 411 44 316

Jostein Drøsdal Kundesenter / salg

Torbjørn Vatnehol Kundesenter / salg

Arild Thomassen Kundesenter / salg

Henrik Fuglestad Teknisk kunderådgiver

Eva H. Lie Innkjøp

salg@lyskomponenter.no jostein@lyskomponenter.no t: 38 00 36 42

salg@lyskomponenter.no torbjorn@lyskomponenter.no t: 38 00 36 34

salg@lyskomponenter.no arild@lyskomponenter.no t: 38 00 36 30

henrik@lyskomponenter.no t: 38 00 36 41

eva@lyskomponenter.no t: 38 53 12 12 // 911 07 426

Ole Petter Thorkildsen Lysplanlegger/prosjektleder

Janne S. Hårtveit Marked

Trond Nilsen Lysplanlegger/prosjektleder

Astrid Brodersen Lysplanlegger/prosjektleder

Aril Bergmann Lysplanlegger/prosjektleder

trond@lyskomponenter.no t: 38 53 12 16 // 934 68 411

astrid@lyskomponenter.no t: 38 53 12 18 // 940 07 499

aril@lyskomponenter.no t: 38 00 36 38 // 974 10 494

Lyskomponenter AS Sagmyra 2A, 4624 Kristiansand, NORWAY t: +47 38 00 36 36 e: salg@lyskomponenter.no www.lyskomponenter.no

Bent Magnar Kalsnes Salg: Agder, Rogaland, Hordaland, Møre og Romsdal

Kenneth Steen Larsen Salg: Telemark og Vestfold

bmk@lyskomponenter.no kenneth@lyskomponenter.no t: 38 53 12 13 // 948 97 290 t: 911 65 274

ole.petter@lyskomponenter.no janne@lyskomponenter.no t: 38 00 36 48 // 906 94 464 t: 38 53 12 19 // 901 40 607

Med forbehold om trykk- og bildefeil, fargeavvik, utsolgte varer og manglende leveranser.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Lyskomponenter - LED-striper 2018/2019  
Lyskomponenter - LED-striper 2018/2019