10 minute read

Terminlister, juniorer og reserver

KAMPOVERSIKT 2008/2009

dATo moTsTANdER v F-m TILsK boRTEF.

Sat Aug 9 Tue Aug 12 Sat Aug 16 Sat Aug 23 Tue Aug 26 Sat Aug 30 Tue Sep 2 Sat Sep 6 Sat Sep 13 Sat Sep 20 Wed Sep 24 Sat Sep 27 Sat Oct 4 Wed Oct 8 Sat Oct 11 Sat Oct 18 Tue Oct 21 Sat Oct 25 Tue Oct 28 Sat Nov 1 Wed Nov 5 Sat Nov 8 Wed Nov 12 Sat Nov 15 Sat Nov 22 Tue Nov 25 Sat Nov 29 Sat Dec 6 Sat Dec 13 Wed Dec 17 Sat Dec 20 Fri Dec 26 Sun Dec 28 Sat Jan 3 Sat Jan 17 Scunthorpe United A 2-1 Chester City (CC1) A 5-2 Oldham Athletic H Yeovil Town A 1pm (police) Crystal Palace (CC2) H Bristol rovers H Bradford C. (JPT1) H Crewe Alexandra H Swindon Town A Carlisle United A 12.15 (police) (CC3) Hereford United H Peterborough United A 12 noon (police) (JPT2) Brighton & HA H Millwall A Leyton Orient H Walsall H Southend United A Cheltenham Town A (JPT Area Q/F) (FA Cup 1) (CC4) Huddersfield Town H Hartlepool United H Northampton Town A (FA Cup 2) Tranmere rovers A Colchester United H (JPT Area S/F) Milton Keynes Dons A Leicester City H Stockport County A noon (police) Hereford United H Brighton & Hove Albion A 8,315 3,644 2,358 1,492

dATo moTsTANdER v F-m TILsK måLscoRER

Sat Jan 24 Tue Jan 27 Sat Jan 31 Tue Feb 3 Sat Feb 7 Sat Feb 14 Sat Feb 21 Sat Feb 28 Tue Mar 3 Sat Mar 7 Tue Mar 10 Sat Mar 14 Sat Mar 21 Sat Mar 28 Sat Apr 4 Sat Apr 11 Mon Apr 13 Sat Apr 18 Sat Apr 25 Sat May 2 Peterborough United Southend United Walsall Leyton Orient Millwall Huddersfield Town Cheltenham Town Scunthorpe United Oldham Athletic Bristol rovers Yeovil Town Swindon Town Crewe Alexandra Milton Keynes Dons Colchester United Stockport County Leicester City Tranmere rovers Hartlepool United Northampton Town H H A A H A 12 noon (police) or FAC5 H H A A H H A H A H A H A H

Tider er lokale. Lørdagskamper starter 15:00, andre ukedager klokken 19:45 om ikke annet oppgitt. Vi tar forbehold om endringer.

FLERE SOLGTE SESONGKORT I skrivende stund er ikke Leeds United plukket ut til å bli vist på TV denne sesongen, men vi ser ikke bort i fra at det kan bli utvalgte kamper gjennom sesongen. SkySports og Viasat Sport 2 viste forøvrig Ligacupkampen mot Chester, og Viasat-systemet jobber iherdig med å få vist alle Leeds-kamper som også vises i England. På Elland Road konstaterer man at sesongkortsalget foran årets sesong økte litt sammenlignet med fjoråret: nærmere 12.000 personer sikret seg fast plass før første hjemmekamp.

TIRsdAG 2. oKTobER 2007 FA ACADEMY uNDER 18s (U18)

LEAGUE ONE

LøRdAG 6. oKTobER 2007 LEAGUE ONE Oldham Athletic – Leeds United 0-1 (0-0) 10,054 L: Westlake (90) Leeds beste: Westlake dATo moTsTANdER Sat Aug 23 Portsmouth Sat Aug 30 West Ham United v A H Leeds United - Yeovil Town 1-0 (0-0) 27,808 L: De Vries (90) Leeds beste: Ankergren REsULTAT måLscoRERE Sat Sep 6 Blackburn Rovers H SPILLERE AnkergrenSat Sep 13 6 MATCH FACTS (hjemmelag først) Stoke City (12 noon) A SPILLERE Ankergren 8 MATCH FACTS (hjemmelag først) richardson 7 Heath 7 Marques (gk) 7 Hughes 6 Prutton 6 Douglas 6 (Westlake, 90min.)8 Thompson 6 Carole 7 Skudd på mål 4 7 Skudd utenfor mål 6 5 Frispark i mot 13 12 Cornere 5 2 Gule kort 2 2 røde kort 0 0 Sat Sep 20 Bolton Wanderers Sat Sep 27 Nottingham Forest (12 noon) Sat Oct 4 Newcastle United (11.30am) Sat Oct 11 Barnsley Sat Oct 18 Sunderland (11.30am) Sat Nov 1 Huddersfield Town H H H A H A richardson 7 Heath GK 6 Marques 7 Clapham 6 Prutton 5 (Flo, 76. min.) 6 Hughes GK 7 (Westlake, 84. min.)5 Douglas 6 Skudd på mål 4/2 Skudd utenfor mål 7/6 Frispark i mot 19/20 Cornere 9/8 Gule kort 2/2 røde kort 0/0 Andrews De Vries (gk)Sat Nov 8 6 6 Sheffield United H Carole (De Vries, 76.min.) 6 7 Innbyttere (ikke benyttet):Sat Nov 15 Middlesbrough A Beckford 5 Huntington, Weston, Clapham og Ameobi Sat Nov 22 Derby County (11.30am) Sat Dec 6 Sheffield Wednesday H A Kandol 5 Innbyttere (ikke benyttet): Huntington og Ameobi Sat Dec 13 Sunderland (11.30am) A Etter sesongens første poengtap reiser Sat Jan 17 Huddersfield Town 3 nye poeng og atter en gang avgjør vi H vi oss umiddelbart og tar med oss Sat Jan 24 Sheffield United en jevn kamp til vår fordel. Dette vitner A 3 poeng hjem. Sat Jan 31 Middlesbrough om stor lagmoral og en gjennomtrenet H Oldham under ledelse av tidligere Leeds favoritt Sat Feb 7 Derby County mannskap. Wise og Gus gjør bytter på A John Sheridan og med ytterligere to tidligere Sat Feb 14 Sheffield Wednesday de riktige tidspunktene. H Leeds spillere (Sean Gregan og Michael Ricketts) Sat Feb 21 Nottingham Forest (12 noon) For første gang i historien møttes Leeds United A på laget ga Leeds tøff motstand i bortekampen på Sat Mar 7 Newcastle United (11.30am) og Yeovil Town. Det hele ble en ganske så åpen A Boundary Park denne tirsdagskvelden. Sat Mar 14 Barnsley og underholdende affære, der spillet bølget fram H Med spissparet Beckford og Kandol ute med karantene ga Dennis Wise debut til nylig innlånte Sat Mar 21 Liverpool og tilbake. Beckford og Kandol var tilbake etter karantene men begge hadde en dag på jobb de fort A Mark De Vries (Leicester) og Wayne Andrews Sat Mar 28 Everton (11.30am) bør glemme.H (Coventry). Sat Apr 18 Manchester United Yeovil var det førende laget i første omgang og An-H Spillet bølget fram og tilbake med mindre sjanser Sat Apr 25 West Bromwich Albion (tbc) kergren hadde et par kvalifiserte redninger. I andre A til begge lag uten at noen klarte å tilrive seg noe spesielt initiativ. Det så lenge ut til å ende med Sat May 2 Manchester City omgang fikk kampen en annen karakter da Yeovil la om sin taktikk og så ut til å spille på et 0-0 resultat. A poengdeling, men nok en gang avgjorde Leeds i Sat May 16 national semi final I det 64. minutt da Leeds mente de ble snytt for en sluttminuttene. 4 minutter på overtid avgjorde Sat May 23 national final straffe da de mente en Yeovil spiller handset, mens nemlig Ian Westlake med et flott volleyskudd, Yeovil brente en stor sjanse 10 minutter senere. Alle kamper har avspark klokken 11 lokal tid om ikke annet oppgitt. Hjemmekamper spilles på Thorp Arch. Leeds hans første ballberøring etter at han kom inn som deltar i tillegg i FA Cupen for U18-lag. Med 14 minutter igjen å spille gamblet Wise med innbytter for Jonathan Douglas. å erstatte 2 midtbanespillere med 2 spisser. Dette førte til at trykket mot motstanderen sitt mål ble større, men det hele så ut til å ende målløst. I kam-

TIRsdAG 9. oKTobER 2007 LøRdAG 13. oRESERVELAGETS KAMPER 2008/2009 KTobER 2007 JPT2CENTrAL LEAGUE EAST DIVISION LEAGUE ONE Darlington - Leeds United 0-1 (0-0) 7,891dATo moTsTANdER ARENA Leeds United – Leyton Orient 1-1 (0-1) 29,222 AvspARK på T UK-TID v?

L: Huntington (48) L: Carole (55) Leeds beste: Parker Tue Aug 19 Huddersfield Town H Leeds beste: Carole Elland Road 19.00 LUTV Tue Sep 9 Barnsley A Oakwell Stadium 19.00 SPILLERE Lucas Tue Sep 23 7 MATCH FACTS (hjemmelag først)Bradford City A SPILLERE Ankergren Coral Windows St 5 MATCH FACTS (hjemmelag først)19.00 richardson 7 Heath 6 (Clapham, 46. min.)6 Huntington 7 Parker 8 Weston 5 Thompson (gk) 6 (Da Costa, 57. min.)6 Skudd på mål Skudd utenfor mål Frispark i mot Cornere Gule kort røde kort Tue Sep 30 Hartlepool United Tue Oct 14 Scunthorpe United Mon Oct 27 Grimsby Town Tue Nov 11 Rotherham United Tue Dec 2 York City 4 / 3 5 / 5 12 / 11 6 / 3 3 / 2 0 / 0 H A H A H richardson 7 Heath GK 6 Marques 6 Clapham 6 (De Vries, 77. min.) 6 Prutton 5 (Da Costa, 77. min) 6 Hughes 7 Skudd på mål Skudd utenfor mål Frispark i mot Cornere Gule kort røde kort Elland Road 19.00 LUTV Glanford Park 19.00 Elland Road 19.00 LUTV Don Valley Stadium 19.00 Elland Road 19.00 LUTV 6 / 6 10 / 4 11 / 6 4 / 5 1 / 0 0 / 1 Howson Tue Dec 23 6 York City (26.08.08) A Thompson Kit Kat Crescent 6 19.00 Westlake De Vries Tue Jan 6 6 6 Bradford City H (Westlake, 58. min.)6 Carole 8 19.00 LUTV Andrews (gk)Tue Jan 13 5 York City (26.08.08) A Beckford Kit Kat Crescent 5 19.00 (Ameobi, 78. min) 5Tue Jan 20 Barnsley H KandolElland Road 5 19.00 LUTV Innbyttere (ikke benyttet): Martin og BaylyTue Feb 10 Rotherham United H Innbyttere (ikke benyttet): Huntington og Andrews 19.00 LUTV Tue Feb 24 Grimsby Town A Blundell Park 14.00 Nesten 3000 tilreisende Leeds support Wed Mar 11 Hartlepool United A - Sesongens første poengtap på hjemBillingham Town 19.00 ere kunne reise hjem fra Darlington Tue Mar 24 Scunthorpe United H mebane og det kunne fort endt i tap. Elland Road 19.00 LUTV Nesten 30.000 på Elland Road denne med drømmene om Wembley i behold. Tue Apr 7 Huddersfield Town A The Galpharm St 19.00

Dette er med stor sannsynlighet vår lørdagen, imponerende.

letteste vei til en finale på nye Wembley I en kamp som inneholdt det meste ble Leyton Orient stadion denne sesongen. de første som kunne reise fra Elland Road med poeng Første kamp og første seier i Johnstone’s Paint denne sesongen. Allerede i det 9. minutt gikk gjestTrophy. Rent spillemessig var ikke kampen mye ene i føringen etter en scoring av Sean Thornton direkte på frispark, et mål Ankergren muligens må ta på sin kappe. Samme Thornton fikk direkte rødt kort for en albue mot Carole i det 32. minutt. Etter dette dominerte Leeds stort i en 30 minutters periode og i det 55. minutt utlignet Seb Carole. Leeds fortsatte presset etter å skryte av men en heading av Paul Huntington i det 48. minutt avgjorde nok en gang en jevn kamp i vår favør. Leeds hadde gjort en del forandringer på laget og vi så blant annet Dave Lucas og Paul PRøVDE SEG I LEEDS – ENDTE I FFK Ghaneseren Dominic Adiyah signerte i august for Fredrikstad, og blir å finne i eliteserien de neste fire sesongene. Men unggutten kunne dette og skapte flere sjanser, blant annet hadde Kandol Huntington fra start for første gang. Filipe Da endt opp i Leeds. Sammen med lagkamerat i Heart of Lions, Abraham og Carole gode muligheter. I det 80. minutt ble Carole Costa debuterte også for Leeds i denne kampen Annan, var han på prøvespill på Thorp Arch tidlig i sommer. Avtalen felt innenfor 16 meteren og dommer Miller pekte reso-da han kom inn som innbytter.strandet derimot på grunn av problemer med arbeidstillatelsen. lutt på straffemerket. Alle trodde vel nå at det skulle bli -Jeg var der og trente noen dager. Jeg tror Leeds ville signe meg, men 3 nye poeng i kofferten men da man så Kandol gå fram noe papirkluss hindret en overgang, sier Adiyah til The Peacock News. for å ta straffen fikk mange hjertet i halsen. Dessverre Han er selvsagt kjent med Tony Yeboahs storhetstid i den hvite drakta, gikk det som fryktet, straffesparket havnet langt over men avslører til vår skuffelse at favorittlaget ligger på andre siden av the Pennines. målet. Etter denne nedturen skiftet kampen fullstendig karakter og Leeds var heldige som til slutt fikk uavgjort. Leyton Orient hadde blant annet en ball som var klart innenfor men som ikke ble godkjent , Hughes blokkerte mirakuløst på en kjempesjanse og Ankergren hadde en flott redning på et frispark. THE PEACOCK NEWS SEPTEMBER 2008 23