Page 1

Auping kasten Opbergruimte op z’n mooist

Geen bed ventileert beter


Overhemdvakverdeling

Pantalonhouder

Dubbele interieurladen op maat gemaakt

Praktisch en oogstrelend Keuze uit zweefdeurkasten en draaideurkasten De nieuwe Auping kastencollectie biedt alle opbergruimte die u nodig heeft. Niet alleen praktisch maar ook opvallend fraai vormgegeven. In grote lijnen zijn er twee typen waaruit u kunt kiezen: zweefdeurkasten en draaideurkasten. Zweefdeurkasten voelen zich vooral thuis bij modernere bedmodellen als de Auping Match en de Auping Auronde. Draaideurkasten combineren met name goed met luxe, klassieksfeervolle Auping boxsprings.

Zweefdeurkast, 3-deurs in een 3-vlaksverdeling met gesatineerd glas.


‘Zelf ka samenstesten llen!’ Op auping

ka nu snel en sten.nl kunt u een aantal sta voudig in een ppen kast same uw ideale nstell en inricht en en.

Bijpassende accessoires maken uw kast compleet Auping biedt allerlei accessoires om uw kast optimaal in te richten. Naast verlichting, diverse ladeblokken, hang/legcombinaties en een overhemdvakverdeling is de lijn uitgebreid met onder andere een schoenenrek, uittrekbare pantalonhouder, stropdassenhouder, riemenhouder en een garderobehouder. Ideaal om uw kleding te luchten of klaar te hangen voor de volgende dag.

Garderobehouder

Schoenenrek met wandbevestiging, leverbaar van 1- tot en met 5-laags.

Garderobestang met verlichting

Volmaakte harmonie Veel kleuren en uitvoeringen De kastencollectie is perfect afgestemd op de Auping bedmodellen. Zo is err keuze uit 26 kleuren. Naast de Auping vollak-, hoogglans- en beitskleuren zijn er 9 nieuwe unikleuren die weer goed matchen met de stoffen van de Auping boxsprings. De deuren kunnen geheel of deels worden uitgevoerd in gelakt of gesatineerd glas en ook zijn er spiegeldeuren leverbaar. Dus: genoeg keuze om ook in úw slaapkamer de volmaakte harmonie te creëren..

Draaideurkast, 5-deurs met 54 cm brede deuren in beuken fineer, wengé gebeitst.


Helemaal naar uw zin

Opbouw LED-verlichting

Robuuste planken

Schanierdemping

Standaardmaten of maatwerk? Voor uw Auping kast kunt u natuurlijk kiezen voor een van de aantrekkelijk geprijsde standaardmaten. Heeft u liever een exclusieve kast, precies op de door u gewenste maat gemaakt? Ook dat is geen enkel probleem. En welke kast u ook kiest, het complete Auping kleurenpalet staat tot uw beschikking.

‘Zelf kasten samenstellen!’ Op aupingkast e

n.nl kunt u nu snel en een voudig in een aantal stappe n uw ideale kast samenst ellen en inrichten.

Dikke of dunne planken? Houdt u van strakke, dunne planken (25 mm dik)? Of gaat uw voorkeur uit naar robuuste, dikke planken (38 mm dik)? U zegt het maar. Bovendien kunt u kiezen uit 3 plankkleuren: wit, eiken natuur en eiken roodbruin. Luxe is standaard bij Auping Veel toepassingen die over het algemeen als luxe worden beschouwd, zijn bij Auping standaard. Zo zijn de zweefdeurkasten voorzien van een soft-close-systeem (de kast trekt zichzelf langzaam dicht) en hebben de draaideurkasten scharnierdemping. Verder zijn alle kasten uitgerust met het push-to-open ladesysteem. Dus geen handgreepjes of afhangende lades; als u kort op de lade drukt, opent deze zichzelf. Een persoonlijk accent

Riemenhouder ingeschoven

Als u kiest voor een zweefdeurkast, kunt u deze een extra persoonlijk accent geven door in de deuren een vlakverdeling te laten aanbrengen. Daarbij zijn vele variaties mogelijk. Zo kunnen de vlakken symmetrisch of asymmetrisch worden uitgevoerd en kunnen er per deur 1 tot 5 vlakken worden aangebracht.

Riemenhouder uitgeschoven

www.auping.nl

Wijzigingen in kleur, model, maatvoering en constructie voorbehouden.

980683/01-2011

Auping werkt op het gebied van kasten samen met De Graaf kastenproductie. Samen zorgen zij voor de perfecte match tussen kast en bed.

Auping Kasten by Varia Passie voor Slapen  

Brochure Auping kasten by Varia Passie voor Slapen

Auping Kasten by Varia Passie voor Slapen  

Brochure Auping kasten by Varia Passie voor Slapen

Advertisement