Page 48

BEHANDLERNES BEDSTE BUD

Tang indeholder Fucoxanthin, som har flere gavnlige virkninger, herunder at det kan mindske fedtvæv, stimulere immunforsvaret og hjælpe på fordøjelsen (præbiotisk effekt). Tang til dit vægttab

Tang er sprængfyldt med gode sager, herunder kostfibre og en fiberrig kost, der gør det lettere for dig at holde vægten. Seaweed Diet fra New Nordic indeholder, som navnet antyder, tang. Tang, som er trukket op af det norske farvand og efterfølgende ekstraheret, så det beholder de vigtige naturlige bestanddele, som fx fucoxanthin. Fucoxanthin har flere gavnlige virkninger, herunder at det kan mindske fedtvæv, stimulere immunforsvaret og hjælpe på fordøjelsen (præbiotisk effekt). Tang har desuden et stort indhold af vigtige mineraler (fx jern, calcium, fosfor, magnesium), typisk i mængder, der er ti gange større end hos planter dyrket på landjorden, fx mere jern end i spinat. Tang indeholder en række komplekse polysaccharider, der er opløselige kostfibre, som vores mave og tarm ikke kan nedbryde, og det er faktisk grunden til, at tang kun indeholder få kalorier. Artiskok er et godt indspark til dit vægttab og har da også kælenavnet ”detox-grøntsagen”, som kan øge dit stofskifte og rense din krop - og døjer du med væske i kroppen, så kan artiskokkens vanddrivende egenskaber også hjælpe dig. Du finder artiskok og to slags tang, norsk tang og wakame tang, i Seaweed Diet, og de gavnlige egenskaber får du ved at snuppe en tablet tre gange daglig.

48 sund-forskning skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller andre fageksperter. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2019  

sund-forskning februar 2019  

Profile for linisha
Advertisement