Page 1


Maged Samy BESTE LIERSE-SUPPORTERS, Wanneer ik terugkijk op vorig seizoen, is dat met een goed gevoel. We verzekerden ons vrij snel van het behoud in eerste klasse en speelden bovendien regelmatig attractief voetbal. We zetten ook een belangrijke stap in ons Academie-project. Sinds ik bij Lierse ben investeren we met Wadi Degla in dit project, dat uniek is in België en waar Lierse trots mag op zijn. Ik ben dan ook verheugd dat we daar dit seizoen de eerste resultaten van zagen. Met Ahmed El Messaoudi heeft de eerste academién zich in de eerste ploeg van Lierse geknokt. In de terugronde heeft Ahmed dan ook zijn talent en klasse getoond en werd hij na zijn goede prestaties bij Lierse ook jeugdinternational bij België. In de play-offs kregen ook enkele andere Belgische en Egyptische academiéns een kans op het hoogste niveau, zij toonden o.a. in de thuismatch tegen Gent dat de toekomst van Lierse er mooi uitziet. Wadi Degla blijft dan ook volop het Lierse-project steunen, onze ambitie is onze sterkte. De laatste maanden heb ik omwille van professionele verplichtingen meer tijd doorgebracht in Egypte, mijn hart was echter altijd bij Lierse. Ik merkte dat de mensen ter plaatste fantastisch werk leveren, mede daardoor ben ik ervan overtuigd dat volgend seizoen er opnieuw beloftevol uitziet. Ik wens alle Lierse-supporters een seizoen toe vol passie en traditie, zodat iedereen trots kan zijn op onze geliefde club.

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

Walter Grootaers BESTE FANS, Na mijn eerste jaar als ondervoorzitter ben ik tevreden over het seizoen van Lierse. Naast de sportieve resultaten, hebben we ook extrasportief heel wat stappen gezet. We hadden voor de aanvang van vorig seizoen beloofd om meer rechtstreeks te communiceren met onze supporters en de band tussen club en supporters terug sterker te maken. Daarin hebben we al een belangrijke weg afgelegd. Er werd een overkoepelend supportersorgaan opgericht, Lierse1906, waar we maandelijks overleg mee plegen. Enkele resultaten hiervan zijn ook al zichtbaar, zo werd er een supporterscharter getekend tussen de club en Lierse1906. Daarnaast kwam er een muurverfraaiing achter Den Berg, werd de gehandicapten-tribune geoptimaliseerd, werd het Clublied nog meer in de verf gezet en had Lierse1906 ook een aandeel in de keuze van de traditierijke truitjes voor het seizoen 2014-2015. Naar volgend seizoen toe zitten er nog heel wat zaken in de pijplijn. Op commercieel gebied kan Lierse ook nog stappen voorwaarts zetten, daar liggen nog vele mogelijkheden die we gaan proberen te benutten. We willen het contact met onze huidige sponsors verstevigen en nieuwe commerciële bronnen aanboren. De supporters blijven de ziel van onze club, zonder supporters geen Lierse. In die optiek hebben we ook beslist om de verlaging van abonnementsprijzen van vorig te seizoen te behouden. Bovendien lanceerden we de MSC-actie 1+1=10.000. Elke huidige of nieuwe MSC-houder krijgt per nieuwe MSC-houder die hij of zij aanbrengt € 25 op zijn of haar drankkaart. Zo kunnen we samen zorgen voor een sfeervol en goed gevuld Lisp!

2


Tomasz Radzinski BESTE SUPPORTERS, Sinds we terugkeerden naar eerste nationale hebben we ons beste seizoen achter de rug, zowel qua aantal punten als gemaakte doelpunten. Intern werd ook steeds de nodige rust bewaard, we kenden onze kwaliteiten en gebreken. Mits een beetje meer geluk, hadden we zelfs een paar plaatsjes hoger in het klassement kunnen eindigen. In de play-offs kregen de jeugd- en academie-spelers hun kans, zodat wij hun talenten konden inschatten. Het niveau van onze jonge spelers heeft ons positief verrast. Daardoor zullen dan ook enkelen van hen onze A-kern komen versterken volgend seizoen. Als Sportief Directeur evalueer ik mijn eerste seizoen als positief. Samen met Stanley en de rest van de technische staf hebben we een goede kern samengesteld, die nog de nodige groeimarge heeft. Er zit sinds afgelopen seizoen een duidelijke lijn in het spel van Lierse, een lijn die we willen doortrekken, met als doel betere resultaten en een hogere plaats in het klassement. Wat al snel duidelijk was na vorig seizoen, is dat we ons aanvallend moeten versterken. Voetbal draait om doelpunten maken en dat hebben we, ondanks de verbetering tegenover vorige seizoenen, al bij al te weinig gedaan. We zijn dan ook al volop bezig met onze zoektocht naar nieuwe scorende spitsen. Daarnaast slikten we teveel tegengoals, ook ons verdedigend compartiment willen we dus versterken. In dat opzicht zijn we al wel heel tevreden dat we Swinkels zijn contract hebben kunnen verlengen. Onze speler van het jaar is een echte leider voor onze verdediging en kan die volgend seizoen alleen nog maar sterker maken. We zijn vorig jaar een samenwerking met Juventus aangegaan en zullen die ook dit seizoen voortzetten. Daarnaast zijn we op zoek naar andere grote clubs voor een gelijkaardige samenwerking, die Lierse heel wat publieke aandacht zal geven. Onze jeugd- en academiewerking volgen we van heel dichtbij op. De jongeren die er het meest klaar voor zijn gaan dan ook stilaan hun kans krijgen bij de A-ploeg. Het project van Lierse en Maged Samy loopt nu al 6 jaar, de eerste resultaten worden stilaan merkbaar. We moeten deze jonge talenten de juiste begeleiding geven, zodat ze samen met de andere kernspelers van Lierse terug de grootste kleine club van het land kunnen maken.

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

Stanley Menzo BESTE SUPPORTERS VAN K. LIERSE S.K. , Als ik even terugblik op mijn eerste seizoen als coach van Lierse, dan doe ik dat met een goed gevoel. We slaagden er als team vrij snel in om het behoud te verzekeren, met verzorgd voetbal. We hebben ook bij vlagen getoond dat er nog heel wat potentieel in onze groep zit. Er waren ook enkele prachtige momenten, waarbij ik spontaan denk aan de thuisoverwinningen tegen KV Mechelen en Anderlecht. En laat ons eerlijk zijn: wat is er mooier dan carnaval op het Lisp? Ik wil dat de supporters volgend seizoen nog meer van zulke momenten kunnen genieten en het is de plicht van mij, mijn technische staf, mijn medisch team ĂŠn mijn spelers om daar ons uiterste best voor te doen. Dat zal ook nodig zijn, want ik heb nog heel wat werkpunten op mijn lijstje staan. Maar ik ben ervan overtuigd dat we met de juiste mentaliteit en passie veel kunnen bereiken. Ik denk dat iedereen wel weet dat we onze jonge talenten in de volgende campagne(s) steeds meer en meer kansen willen geven om te groeien als speler. Toch wil ik benadrukken dat ook het resultaat bij ons voorop staat. Daarom is het belangrijk dat onze kern hier en daar ook nog een injectie met wat ervaring krijgt. Samen met Tomasz Radzinski doen we erg ons best om daarvoor de juiste spelers aan te trekken. Want als we sportief stappen voorwaarts kunnen zetten, dan kunnen ĂŠn mogen we dat zeker en vast niet nalaten. Een ding is zeker: met de steun van onze fantastische achterban kunnen we niet anders dan onze geel-zwarte truitjes nat maken. Dat is het minste dat we voor jullie kunnen doen.

3


OEFENPROGRAMMA Zaterdag

14 juni

Start trainingen

Zaterdag

21 juni

19u00

Zwart Wit Eendracht Kessel – K. Lierse S.K.

Woensdag

25 juni

20u00

KSK Heist – K. Lierse S.K.

Zaterdag

28 juni

18u00

ASV Geel - Lierse

Maandag

30 juni

Oefenkamp te Mierlo (t.e.m. 4 juli)

Zaterdag

5 juli

nog te bepalen

Woensdag

9 juli

19u30

K. Lierse S.K. – Westerlo (terrein KV Hooikt)

Zaterdag

12 juli

15u00

Bayer 04 Leverkusen – K. Lierse S.K.

Dinsdag

15 juli

19u30

K. Lierse S.K. – Willem II (terrein VC Herentals)

Zaterdag

19 Juli

Zondag

20 juli

16u00

Galawedstrijd: K. Lierse S.K. – PSV Eindhoven

Dinsdag

22 juli

20u00

Lommel United – K. Lierse S.K.

Fandag (trainingscentrum ’t Sas)

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

4


NIEUWIGHEDEN ONLINE VERKOOP Al enkele seizoenen is het mogelijk om je abonnement en tickets voor Lierse online aan te kopen. Vanaf dit seizoen introduceren we enkele handige nieuwigheden.

KIES JE ZITJE De belangrijkste vernieuwing is de mogelijkheid om via tickets.lierse.com een genummerd zitje te kiezen. Naast het blok waar je wil plaatsnemen kan je dus vanaf dit seizoen ook de rij en het nummer van je zitje bepalen. Kinderspel dus om de plaats naast je ouder(s), kind(eren) of vriend(en) te reserveren.

MSC OF DRANKKAART ONLINE RAADPLEGEN EN OPLADEN Een andere vooruitgang is dat je via dezelfde link je saldo van je drankkaart kan checken en zelfs kan herladen. Zo hoef je in het stadion niet meer aan te schuiven bij de oplaadstand. Voor de handleiding en nog meer uitleg: www.lierse.com/lierseonline Of om meteen naar het platform te gaan: tickets.lierse.com

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

5


Onder het motto “Hoe meer supporters, hoe meer sfeer!“ willen we volgend seizoen een extra inspanning leveren om het Herman Vanderpoortenstadion elke wedstrijd zo vol mogelijk te krijgen. We hebben alvast de daling in de prijzen van de seizoensabonnementen van vorig seizoen behouden. Lierse blijft zo qua prijzen een van de goedkoopste clubs van de Jupiler Pro League. We willen echter nog verder gaan dit seizoen. Elke huidige of nieuwe MSC-houder krijgt per nieuwe MSC-houder die hij of zij aanbrengt € 25 op zijn of haar drankkaart. Het aantal nieuwe MSC-houders dat je aanbrengt is natuurlijk ongelimiteerd. Zo help jij mee ons stadion te vullen, zodat we volgend seizoen allemaal samen onze ploeg naar hopelijk talrijke overwinningen kunnen schreeuwen.

HOE MEER SUPPORTERS, HOE MEER SFEER LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

6


MERITS AND BENEFITS Als MSC-houder kon je de afgelopen jaren al genieten van verschillende kortingen bij onze partners. Vanaf dit seizoen introduceren we een nieuw concept: Merits & Benefits. Merits & Benefits is een online-platform waar je als MSC-houder kan inloggen en zo toegang hebt tot een heel uitgebreid assortiment kortingen, voordelen en aanbiedingen. Niet alleen bij onze eigen partners van Lierse, ook een heel aantal andere bedrijven heeft iets voor u in petto.

MSC

E 5 KLIJKRTKRING 2 01 KONIN E SPO 2 0 1 4 S R IE L O E N Z S E I

De geregistreerde koper van het abonnement of het toegangsbewijs, de overdrager ervan en de verkrijger zijn hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk voor de schade aangebracht aan de installaties/ plaatsen waartoe hij toegang heeft. De drager van het abonnemen t verbindt zich er toe zich te gedragen naar de regels van het reglement van inwendige orde zoals dit is aangebrach t aan de ingang van het stadion of hem/haar op het eerste verzoek wordt toegestuurd. K. Lierse S.K. wijst iedere aansprakeli jkheid af in geval van ongeval of voor schade opgelopen in het stadion. WWW.LIERSE.COM

Zodra je in het bezit bent van je eigen MSC kan je je registreren op www.liersevoordelen.be en ontdekken waar, wannneer en hoe je je voordeel kan doen.

EXTRA VOORDELEN DANKZIJ LIERSE-MSC LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

7


MSC PRIJZEN Voorbehouden plaatsen voor MSC-houders van vorig seizoen t.e.m. 4 juli. Vrije verkoop vanaf 7 juli. TRIBUNE

VAK

VOLW.

+ 60 J

STUDENT

- 16 J

-7J

1

A - B - C - D - D - G1 - G2

€ 343

€ 312

€ 274

€ 172

€ 10

1

E - F- G3 - G4

€ 288

€ 262

€ 230

€ 144

€ 10

3

H-I-J-K

€ 249

€ 226

€ 199

€ 125

€ 10

3

L1 - L2 (Sfeervakken)

€ 177

€ 161

€ 142

€ 89

€ 10

3

M-N

€ 125

€ 114

€ 100

€ 63

€ 10

2

O1 tot O8

€ 166

€ 151

€ 133

€ 55

€ 10

2

P1 tot P8

€ 199

€ 181

€ 159

€ 100

€ 10

PARKING 3, RIVIERSTRAAT

€50

PARKING VIP B, RIVIERSTRAAT

€75

OPENINGSUREN MSC-VERKOOP SECRETARIAAT • VAN 2 JUNI TOT 1 AUGUSTUS Maandag - Woensdag - Vrijdag: 10u. - 12 en 14u. - 17u. Dinsdag - Donderdag: 10u. - 12 en 14u. - 19u. - Zaterdag: 10u. - 12u. Zondag: gesloten

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

8


TICKETPRIJZEN GEWONE MATCHEN TRIBUNE

VAK

VOLW.

1

A - B - C - D - D - G1 - G2

1

-7J

VOLW.

€ 30

€2

€ 35

€2

E - F- G3 - G4

€ 25

€2

€ 30

€2

3

H-I-J-K

€ 20

€ 10

€2

€ 22

3

L1 - L2 (Sfeervakken)

€ 18

€ 14

€9

€2

€ 20

3

M-N

€ 12

€9

€6

€2

2

O1 tot O8

€ 15

€ 11

€8

2

P1 tot P8

€ 18

€9

Dagticket parking 3, rivierstraat

STUDENT

- 16 J

TOPMATCHEN STUDENT

- 16 J

-7J

€ 11

€2

€ 15

€ 10

€2

€ 15

€ 11

€8

€2

€2

€ 17

€ 13

€9

€2

€2

€ 20

€ 10

€2

€5

K. Lierse S.K. I Lispersteenweg 237, 2500 Lier I info@lierse.com I Tel : 03/480.13.17 I Fax : 03/489.06.53 Maandag: Gesloten I Dinsdag: 14u. - 17u. I Woensdag: 14u. - 17u. I Donderdag: 10u. - 12u. / 14u. - 20u. Vrijdag: 14u. - 17u. I Wedstrijddagen: 10u. - 12u.

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

9


BEACH BAR LIER / MECHELSESTEEENWEG 380, 2500 LIER LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

10


LIERSE FANSHOP

RONDLEIDING Vanaf dit seizoen kan je ook een rondleiding krijgen in het Herman Vanderpoortenstadion. Een ervaren gids geeft je een exclusieve blik achter de schermen van het Lisp, gekruid met historische verhalen. De kleedkamers, de spelerstunnel, de perszaal, het veld, de commandoposten, ‌ Je kan ze allemaal ontdekken, in drie verschillende formules. Meer info hierover en de tarieven kan je terugvinden op www.lierse.com/rondleiding, reserveren kan via rondleiding@lierse.com.

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

De Fanshop van Lierse wordt met het oog op het seizoen 2014-2015 weer gevuld met een nieuwe kledinglijn. Vanzelfsprekend zal je er de nieuwe truitjes en trainingsoutfits terugvinden. Erg leuk is dat dit jaar de jeugdploegen exact dezelfde kledij als hun grote voorbeelden van de eerste ploeg zullen gebruiken. Voor het nieuwe truitje werd gekozen voor een geel-zwarte retrolook. Naast alle outfits liggen er leuke gadgets voor op school en voor verjaardagsfeestjes in de rekken. Ook onze mascotte, Leo de leeuw, is in plucheversie beschikbaar in onze Fanshop. Je kan de artikelen uit de Fanshop van Lierse ook bestellen door een mailtje te sturen naar fanshop@lierse.com. Openingsuren: Weekdagen: 10u - 12u en 14u - 17u Aanmelding via het onthaal Wedstrijddag: 10u - 12 en vanaf twee uur voor aanvang van de match

11


WD/JMG ACADEMIE

LIERSE VROUWEN

De WD JMG Sportacademie is nog steeds in volle groei. In september 2008 werd er gestart met een eerste groep jonge spelertjes. Van de lichting van jongens tussen de 16 en 18 jaar, de promotion 1, kregen in december 2013 een aantal een contract bij Lierse. Ahmed El Messaoudi knokte zich vanaf eind cdecember in de eerste ploeg, maar ook andere academiens zoals Tahiri en Zizo toonden al hun talent in de play-offs. De academie telt ook een promotion 2 (14-16 jaar) en een promotion 3 (12-14 jaar), wat zorgt voor een totaal van 24 spelertjes. Daar stopt het academieverhaal echter niet, er wordt gescout tijdens jeugdwedstrijden en er zijn op geregelde tijdstippen scoutingsdagen, waarvan nu ook eentje in juni. Wadi Degla heeft samen met de JMG Academy ook nog academies in Ghana en Egypte. De spelers van de academie zitten gedurende de week op internaat in Tongerlo. De Academiciens trainen daar 4 uur per dag. Op hun jongste leeftijd trainen en spelen ze op blote voeten. Elke training begint met een aantal technische oefeningen. Na drie jaar, wanneer ze een aantal tests met succes hebben afgelegd, mogen ze beginnen te trainen met schoenen. De academie is echter niet enkel een sportieve opleiding. De jongens krijgen thuisonderwijs, een prima algemene opvoeding, voedingsleer, enz. De schoolresultaten die ze behalen zijn uitstekend, de jongens krijgen een opleiding in ASO, TSO of BSO. Hun examens doen ze voor de centrale examencommissie. De spelertjes volgen de prestaties van Lierse ook van dichtbij. Zij kijken uit naar hun toekomst bij Lierse. Het is hun droom om profvoetballer te worden en in eerste klasse te kunnen spelen.

In ons eerste volledige jaar BeNe League profileren wij ons verder als Belgische topper en als subtopper in deze sterke competitie. Lierse heeft een lange en succesvolle traditie in het opleiden van voetballers. De expertise en de filosofie waarop deze opleiding gestoeld is benutten wij ook in het vrouwenvoetbal. Lierse is hierdoor een club waar jonge talenten kunnen doorgroeien tot de top in hun sport. Hiernaast wil Lierse ook alles in een bredere maatschappelijk context bekijken. Lierse creëert mogelijkheden voor alle meisjes en vrouwen uit de omgeving om, door hun sport, uit te groeien tot “Sterke Vrouwen”.

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

Op deze manier leveren wij een significante bijdrage om meisjes te helpen uitgroeien tot ambitieuze vrouwen die ook in het maatschappelijke leven een loopbaan kunnen uitbouwen. Bij Lierse moet iedereen een topper (kunnen) zijn. Wij zijn een familie waar iedereen samen hard werkt aan grootse prestaties, niet alleen op het veld, maar ook daar buiten. Op deze manier zijn de Lierse vrouwen een jonge en dynamische groep die erg samenhangt en tegelijk open staat voor iedereen die er bij wil horen. Ook in het komende seizoen willen wij, in de context van onze filosofie, blijven groeien zodat wij niet enkel organisatorisch maar ook sportief nieuwe stappen kunnen zetten naar succes. Verder willen wij ook bewijzen dat er voor het vrouwenvoetbal een economisch draagvlak is, dat er met het vrouwenvoetbal voldoende middelen kunnen gegenereerd worden om een kwaliteitsvolle werking uit te bouwen. Heb je interesse met ons en met de snelst groeiende teamsport mee te groeien aarzel dan niet om contact op te nemen via vrouwenvoetbal@lierse.com. In het vrouwenvoetbal zijn wij niet langer ‘de grootste kleine club van het land’, maar zijn we een voorbeeld in ons land.

12


YELLOW YOUNGSTERS WIE ZIJN DE YELLOW YOUNGSTERS?

De Yellow Youngsters is een fanclub van K. Lierse S.K. voor supporters jonger dan 15 jaar. Leden van de Yellow Youngsters hebben tal van voordelen en ze kunnen regelmatig meedoen aan activiteiten. Deze activiteiten passen altijd in het kader van Lierse en sport. Via deze fanclub kunnen onze jonge supporters in contact komen met de spelers en kunnen ze af en toe eens een kijkje achter de schermen nemen. MISSIE: Met de Yellow Youngsters willen we onze jonge supporters zoveel mogelijk betrekken bij de club. Onze activiteiten zijn bijna altijd gerelateerd aan K. Lierse S.K. en sport. Zo proberen we onze Youngsters duidelijk te maken dat sporten leuk en gezond is. We trachten een groepsgevoel te creĂŤren en we willen onze Youngsters ook wat bijleren over sport. De regels op het veld zijn belangrijk, maar die ernaast eveneens. Zo wordt er duidelijk gemaakt dat racisme en discriminatie uit den boze zijn en dat we met zijn allen veel verder kunnen geraken dan alleen, want voetbal is een ploegsport. Ook dit seizoen kan je een verjaardagsfeestje organiseren op Lierse. Meer info kan je hierover opvragen via yy@lierse.com

LIERSE JEUGDWERKING ROGER SMETS - HERMAN HELLEPUTTE

De jeugdwerking van Lierse heeft steeds een goede naam gehad. Sinds de moeilijke tijden die de club heeft gekend en die nu gelukkig tot het verleden behoren, was onze jeugdwerking opnieuw aan een serieuze groeimarge toe, iets waar we zeker in geslaagd zijn de laatste jaren. Lierse beschikt nu opnieuw over een aantal grote talenten. De resultaten van onze jeugdploegen van het voorbije seizoen mogen er zijn, ook op grote internationale tornooien hebben we resultaten neergezet. De doelstelling van de jeugdwerking blijft uiteraard nog steeds om jonge talentvolle spelers te laten doorstromen naar de A-selectie. Eens onze jongens de leeftijd van 16 jaar bereiken, komen ze in aanmerking voor een semi-profcontract bij onze club. Onze jeugdspelers vormen samen met onze spelers van de academie en de uitgeleende spelers aan Turnhout en de andere beloftevolle jeugdspelers de basis van onze club. Vanaf 5 jaar zijn spelertjes welkom bij Lierse. We willen de kleinste talentjes zo jong mogelijk zeer goed begeleiden om hen, naast een zeer goede voetbalopleiding, ook een zeer goede studie- en sociaalmaatschappelijke begeleiding te geven. Deze jonge spelertjes (van 5 tot 9 jaar) kunnen steeds contact opnemen met ons om aan onze woensdag- of vrijdagtraining om 18u deel te nemen. Natuurlijk beschikken we ook over een uitgebreid scoutingsteam en nodigen we gescoute spelers van alle leeftijden geregeld uit om te komen testen bij onze club. De club K. Lierse S.K. zal steeds blijven werken met het oog op een welbepaalde missie, een eigen visie, volgens een contentieus uitgekiend jeugdopleidingsplan met duidelijke doelstellingen en afgelijnde eindtermen. Onze jeugd blijft een belangrijk fundament voor de club. Hier worden de eerste bouwstenen gelegd naar een mooie toekomst. Voor verdere informatie verwijzen we naar onze Lierse website, onder de rubriek jeugd. (www.lierse.com/jeugd)

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

13


WEB/LIERSE TV

COMMUNITY

In juli gaat het zevende seizoen van ons wekelijkse programma Lierse TV van start. Net zoals de voorbije jaren proberen we jullie via deze weg een andere kijk te bieden op onze club. Iedere vrijdagavond brengen we reportages over alles wat met de club, de ploeg en de supporters te maken heeft. Voor een exclusieve kijk achter de schermen van de Sportkring moet je dus zeker op Lierse TV afstemmen.

Van bij de opstart van Open Stadion, een sociaal project waar profclubs hun medewerking aan verlenen, is Lierse een actieve partner geweest in dit project. Inmiddels werd dit project omgedoopt tot Football + Foundation. Wij zijn een voetbalclub in Lier. Wij leven ook in Lier. Daarom willen we iets terug doen voor deze stad en haar inwoners. K. Lierse S.K. steunt en bouwt dan ook mee aan sociale projecten.

De website van Lierse is al jarenlang een drukbezocht en sterk medium. Naast de officiële communicatie en andere informatie van de club vind je hier ook alles over de wedstrijden van de eerste ploeg, de beloften, de jeugd, de academie en de vrouwen. Onze officiële Facebookpagina is sinds de opstart in september 2009 uitgegroeid tot een ontzettend populair medium waarmee we net de kaap van maar liefst 50.000 fans gerond hebben. Wil je nieuws, interviews en reportages heet van de naald, word dan nu fan van Lierse op facebook! Ook onze officiële twitter-account blijft groeien, een medium dat ook veel wordt gebruikt door de Lierse-spelers. In maart van vorig jaar stelden we bij Lierse de nieuwste telg van de multimediafamilie voor: de Lierse app. Deze applicatie – zowel voor iOS als voor Android beschikbaar – kan beschouwd worden als een mobiele versie van onze website. Ondertussen zitten we aan een tweede en dus vernieuwde versie. Enorm handig is de live-functie. Daarmee mis je geen minuut van de wedstrijden van Lierse. Ook al onze interviews en reportages van Lierse TV kan je via je smartphone of tablet bekijken. Die filmpjes vind je trouwens ook terug op ons YouTube-kanaal. Daarnaast heeft Lierse ook nog een officiële Instagram-account, waar je terecht kan voor exclusieve foto’s.

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

- Soep met VoetBalletjes In de koudere winter en herfstmaanden wordt er door verschillende welzijnsorganisaties soep te koop aangeboden voor en tijdens de wedstrijden in het stadion van Lierse. Onze club zorgt voor de groentjes. - Belgian Homeless Cup Onze Lierse Boys nemen jaarlijks deel aan de Belgian Homeless Cup. Zij trainen wekelijks in de sportzaal KTA onder leiding van Raf Goyvaerts en de straathoekwerkers van de stad Lier. - Playing For Success Twee maal per jaar, gedurende 10 weken worden er PFS-sessies gehouden in ons stadion. Een 15-tal kinderen met leerproblemen wordt professioneel begeleid en gemotiveerd om hun studeergewoonten aan te passen aan hun drukke lessenschema. - G-Werking Met eigen ploegjes, zowel jeugd als volwassenen met een beperking en handicap, trainen ze een gans jaar door voor hun eigen competitieplaats te verdedigen. www.g-voetballierse.be Voor meer informatie of vragen over onze communitywerking kan u terecht op het mailadres community@lierse.com.

14


Thanks for supporting us...

SUPPORTERS

Lisp 1 Taverne De Lord Clemens Erik Ranst Gildenhuis Embrechts Robert Lisp Gere Bij Café Wimbledon Scheers Ronny Nooit Wanhopen Café Centrum Vets Rudy Tinusvrienden Café ‘t Kruisken Lambrechts Willy Broechem Sporthal Het Loo Bresseleers Rita Geel-Zwart Café Waregem Schuermans Guy Het Anker vzw Café Het Anker De Noël Marc Forza Lierse Brouwershuis Wouters Kris Op Den Berg Sportcentrum Joossen Bruno Coconuts -Tremelo Café Coconuts Van Espen Tony Nodderwaak Parochiecentrum Hooyberghs Bert De Pelikaan De Pelikaan Van Kets Maurice Hulshout-Heultje Café Café Berghmans Patrick

Parelstraat 42, 2500 Lier 0494/70 95 90 Lievevrouwestraat 15-17, 2520 Ranst 0499/80 16 48 Lispersteenweg 221, 2500 Lier 0478/34 08 84 St.-Rumoldusstr. 1, 2590 Berlaar-Heikant 0476/40 17 04 Kardinaal Mercierplein 3, 2500 Lier 0477/40 64 39 Antwerpsesteenweg 59, 2520 Broechem 0475/34 64 90 Lispersteenweg 287, 2500 Lier 0473/82 98 46 Torenstraat 30, 2243 Pulle 0476/71 13 27 Puttestraat 7, 3130 Begijnendijk 0495/20 98 97 Rooienberg 53 B, 2570 Duffel 0479/79 57 97 Kruisstraat 51, 3120 Tremelo 0476/21 24 51 Ring 27, 2200 Noorderwijk 0476/82 96 52 Dorpsplaats 1, 2531 Vremde 0495/52 12 19 Grote Baan 83, 2235 Hulshout 0496/03 76 09

Contactgegevens

LIERSE SUPPORTERSGIDS 14/15

CLUBS Fagoempel Café De Mort Grote Markt 28 bus 2, 2500 Lier Jacobs Danny 0474/91 27 84 Beerzel Dorp Café ‘t Dorp Jan de Cordesstraat 8, 2580 Beerzel Keuleers Tom 0479/41 68 66 Remember Lierse De Valk Lierselei 22-24, 2390 Malle Paepen Gunter 0476/57 08 58 Lierse Boven vzw ‘t Lisp Clubhouse Liersesteenweg 235, 2500 LIer Van Regemorter Chris 0486/15 61 47 ‘t Hofke ‘t Hofke Leopoldstraat 125 b10, 2280 Grobbendonk Van Staeyen Guido 0499/38 09 04 Jong Jut Jong Jut Koningsplein 42, 2500 Koningshooikt Keuleers Patrick 0479/48 65 51 SC Royal Lierse Football Club Maritius coenenchimon@yahoo.com De Gelen Hoek ‘t Hoekske Herenthoutsesteenweg 41, 2288 Bouwel Verhulst Veerle 0496/50 06 10 Lierse Rollerboys van.dyck.j@skynet.be 0473/97 35 60 Lierse On Tour Café ‘t Hoefijzer Sint Bavoplein 15, 2530 Boechout Helsen Tom 0479/31 23 74 30 Forever ‘t Kafaat Eikelstraat 11, 2500 Lier Andriessen Gianni 0486/21 42 79 Oud Egypte Taverne Oud Egypte Liersesteenweg 179, 2220 Heist-o/d-Berg Kens Dirk 0493/71 37 70 YellowBlackUnited YBU Franz Joostenstraat 17 b 3, 2300 Turnhout Geens Rudiger 0499/26 11 85 K. 44 S.C. Wipschutter Magdalenastraat 32, 2550 Kontich Crauwels Thomas 0470/95 57 27

15


VOETBAL-GPS CERCLE BRUGGE K.S.V.

Jan Breydelstadion

Doornstraat

8200

Brugge

CLUB BRUGGE K.V.

Jan Breydelstadion

Doornstraat

8200

Brugge

K.A.A. GENT

Ghelamco Arena

Ottergemsesteenweg Zuid

9050

Gentbrugge

K.R.C. GENK

Cristal Arena

Stadionplein 4

3600

Genk

K.S.C. LOKEREN O.VL.

Daknamstadion

Daknamstraat 91

9160

Lokeren

K.V. KORTRIJK

Guldensporenstadion

Meensesteenweg

8500

Kortrijk

K.V. OOSTENDE

Albertparkstadion

Van Thygemlaan

8400

Oostende

K.V.C. WESTERLO

’t Kuipje

De Merodedreef 189

2260

Westerlo

R. MOUSCRON PÉRUWELZ

Stade du Canonnier

Rue de Stade

7700

Moeskroen

R. STANDARD DE LIEGE

Stade Maurice Dufrasne

Quai Vercour

4000

Liege

R.S.C. ANDERLECHT

Constant Vanden Stockstadion

Avenue Theo Verbeeck 2

1070

Anderlecht

S.V. ZULTE-WAREGEM

Regenboogstadion

Zuiderlaan 17

8790

Waregem

SPORTING DU PAYS DE CHARLEROI

Stade du Pays de Charleroi

Rue de la nouville

6000

Charleroi

WAASLAND - BEVEREN

Freethiel

Lindenlaan

9120

Beveren-Waas

YELLOW RED K.V. MECHELEN

Argosstadion

Denstraat

2800

Mechelen

VOLG LIERSE OOK BUITENSHUIS

IN ONZE VOETBAL-GPS BEZORGEN WE JULLIE DE ADRESSEN VAN ONZE TEGENSTANDERS. LET OP, DIT ZIJN DE ADRESSEN VOOR DE INGANG VAN DE BEZOEKENDE SUPPORTERS

Realisatie: Lierse Multimediateam & commerciële cel I MediaLabs/Wadi Degla Belgium I Foto’s: Belga Image en Lierse.com

Supportersgids 2014  
Supportersgids 2014  
Advertisement