Page 1

2016 G I Z O D L A A N T A JA K KUPUJTE A: N E J I N J L POVO eo.rs l . w w w


buđenje – nil donald volŠ Nil Donald Volš je savremeni duhovni vesnik čije reči nastavljaju intenzivno da dopiru do sveta. Sa ranim interesovanjem za religiju i čvrstom povezanošću sa duhovnošću, Nil Donald Volš je veći deo svog života bio praćen profesionalnim uspesima, u potrazi za duhovnom spoznajom pre otpočinjanja svog, sada proslavljenog, Razgovora s Bogom. Pored toga što je pisac čuvenog serijala Razgovori s Bogom, Nil Donald Volš je izdao i 16 drugih dela, a autor je i brojnih video i audio programa. Serijal knjiga Razgovori s Bogom je redefinisala Boga i preinačila duhovne paradigme širom sveta.

Božja poruka svetu – Sve ste me pogrešno razumeli – Nil Donald Volš

NOVO

Neposredno i koristeći duhovno izazovan jezik, Volš u ovoj knjizi izlaže brojne načine na koje je, po njegovom mišljenju, ljudski rod potpuno pogrešno razumeo Boga, a nakon toga jasno opisuje kako bi svet mogao da se promeni preko noći kad bi ljudi ispravno shvatili šta je Bog i šta Bog želi, kao i šta su oni u odnosu prema njemu i u svom međusobnom odnosu. Volš ovo naziva informacije koje nedostaju i smatra da bi ljudska vrsta, kad bi u potpunosti prihvatila ove informacije i ponašala se u skladu s njima, stvorila duhovnu revoluciju na celoj planeti, a to bi – konačno – donelo čovečanstvu kako unutrašnji, tako i spoljašnji mir. Format 150m x 230mm, Obim 204 str. Povez broš, Cena 800 din.

NOVO

Kod kuće s Bogom – U životu koji se nikad ne završava – Nil Donald Volš

U ovoj knjizi Nil Donald Volš istražuje proces kojim okončavamo svoj život ovde na zemlji, kao i ono što se događa posle toga. Postavlja pitanja koja smo svi želeli da postavimo, dobija odgovore koje smo svi očekivali i nudi nam nov pogled i istinsku mudrost. Zadivljujuća i isceljujuća knjiga utehe, nade i iznenađujućih otkrića, Kod kuće s Bogom doneće dubok spokoj uma, srca i duše svakome ko se susreo sa smrću. Format 150mm x 230mm, Obim 272 str. Povez broš, Cena 900 din.

Šta je rekao Bog – 25 ključnih poruka iz Razgovora s Bogom – Nil Donald Volš

NOVO

Nadahnuti bestselerom Njujork tajmsa, serijalom Razgovori s Bogom, mnogi su zamolili Nila Donalda Volša da im na sažetiji način prenese suštinu Božje poruke. Ishod je jezgrovit tekst, produbljen i proširen isključivo onim što čitaoci žele da znaju o životu i o tome kako ga proživeti. Korak napred u tom sveobuhvatnom i usavršenom duhovnom putovanju ne svodi se na puko razumevanje onoga što Volš smatra najvažnijim uvidom iz svojih Razgovora s Bogom, već zahteva i da te uvide primenimo na praktičan način. Zato je u ovu knjigu Volš uvrstio i konkretne savete o tome kako da primenite svaku od 25 osnovnih poruka u svakodnevnom životu. Format 150m x 230mm, Obim 312 str. Povez broš, Cena 900 din.

2

LEO COMMERCE 2016


buđenje – nil donald volš RAZGOVORI S BOGOM – KNJIGA I – NOVO IZDANJE – Nil Donald Volš Za­mi­sli­te da ste mo­gli Bo­gu da po­sta­vi­te naj­za­go­net­ni­ja pi­ta­nja o po­sto­ja­nju – pi­ta­nja o lju­ba­vi i ve­ri, do­bru i zlu, ži­vo­tu i smr­ti. Pret­po­sta­vi­te da je Bog dao ra­zu­mlji­ve i ja­sne od­go­vo­re. To se de­si­lo Ni­lu Do­nal­du Vol­šu. Mo­že se de­si­ti i va­ma. Format 150mm x 230mm, Obim 163 str. Povez broš, Cena 700 din.

RAZGOVORI S BOGOM – KNJIGA II – Nil Donald Volš Ova knjiga je stvarni razgovor s Bogom. To je druga u nizu od tri knjige razgovora s Bogom, koji je trajao više od pet godina i nastavlja se do današnjeg dana. Format 150mm x 230mm, Obim 216 str. Povez broš, Cena 750 din.

RAZGOVORI S BOGOM – KNJIGA III – Nil Donald Volš Treća u nizu od tri knjige razgovora s Bogom. Ona će mnoge čitaoce dirnuti svojom pronicljivošću i istinom, kao i svojom toplinom i ljubavlju. Format 150mm x 230mm, Obim 297 str. Povez broš, Cena 850 din.

RAZGOVORI S BOGOM ZA TINEJDŽERE – Nil Donald Volš Razgovor koji nadahnjuje da svakog dana živite svoju unutrašnju mudrost i istinu. Format 150mm x 230mm, Obim 215 str. Povez broš, Cena 400 din.

SreĆniji od Boga – Pretvorite običan život u izuzetno iskustvo – Nil Donald Volš Ovo nije knjiga duhovne teorije. Ona nam nudi plan koji može da promeni naš život. U nju je uključen program koji Volš naziva „Kako postati srećniji od Boga u 17 koraka“ i taj plan kombinuje najbolje konceptualne istine sadržane u seriji od devet knjiga pod nazivom Razgovori s Bogom, sa do sada najjasnijim opisom kako se ti koncepti mogu pretvoriti u praktična oruđa pomoću kojih se život menja nabolje – i to zauvek. Format 150mm x 230mm. Povez broš.

www.leo.rs 3


buđenje – dipak čopra Dr Dipak Čopra je renomirani lekar, pisac i filozof. Školovao se u Indiji i Sjedinjenim Američkim Državama. Do sada je napisao više od 50 knjiga koje su prevedene na više od 35 jezika. Osnivač je Centra Čopra i istaknuti je učitelj istočnjačke filozofije u zapadnom svetu. Već decenijama je autor bestselera, čije su knjige bile na praktično svakoj listi najprodavanijih knjiga u Americi, a njegovi naslovi prodavani su u milionima primeraka. Poznat je po svojim mudrim savetima vezanim za zdravlje, dobrobit i duhovnost.

13. APOSTOL – Duhovna avantura – Dipak Čopra

NOVO

U ovoj knjizi preplićući majstorsko pripovedanje, intrigu koja vas tera da okrećete stranice i biblijsko i religiozno učenje, Dipak Čopra otkriva istine o Isusu, njegovim sledbenicima i, konačno, samoj veri. Poput njegovih prethodnih romana sa liste bestselera Njujork tajmsa, Buda i Isus, 13. apostol poziva čitaoce da se upoznaju sa religijom i da je iskuse na nov način od koga zastaje dah. Format 150mm x 230mm, Obim 252 str. Povez broš, Cena 900 din.

NOVO

Budućnost boga – Praktični pristup duhovnosti u naše doba – Dipak Čopra ŠTA JE BOG UČINIO ZA VAS U POSLEDNJE VREME? Vera je u krizi. Zar Bog i vera više nisu od koristi u modernom svetu? Zarad njihove budućnosti, objašnjava Čopra, moramo da pronađemo novi pristup duhovnosti. Zapravo, umesto boljeg sistema verovanja ili boljih svetih spisa, moramo da preispitamo svoje mesto u samom univerzumu.

NOVO

Format 150mm x 230mm, Obim 272 str. Povez broš, Cena 900 din.

SEDAM DUHOVNiH ZAKONA USPEHA – Praktični vodič kako da ostvarite svoje snove – Dipak Čopra Ovo je knjiga koju ćete zauvek voleti i čuvati jer se na njenim stranicama nalaze tajne za ostvarenje svih vaših snova. U knjizi Sedam duhovnih zakona uspeha Dipak Čopra prečišćava suštinu svog učenja u sedam jednostavnih, a ipak moćnih principa koje svi lako mogu da primene kako bi bili uspešni na svim životnim poljima. Format 125mm x 175mm, Obim 116 str. Povez tvrd, Cena 650 din.

duša liderstva – Iskoristite svoj potencijal za izuzetnost – Dipak Čopra U ovoj sjajnoj novoj knjizi Dipak Čopra otključava tajne odličnog liderstva i pokazuje kako da ih primenimo u svakodnevnom životu. Svi imamo potencijala za izuzetnost, a ovde vam doktor Čopra daje ključ pomoću kojeg ćete dostići sopstveni. Format 150mm x 230mm, Obim 172 str. Povez broš, Cena 650 din.

4

LEO COMMERCE 2016

NOVO


NOVO

buđenje – dipak čopra efekat senkE – Otkrivanje skrivene moći vašeg istinskog JA – Dipak Čopra, Debi Ford i Merijen Vilijamson Autori bestselera Njujork tajmsa i širom sveta priznati lideri na polju nove misli, Dipak Čopra, Debi Ford, Merijen Vilijamson, udružili su snage i podelili svoja znanja na temu jedne od najvećih prepreka sa kojom se suočavamo na putu ka sreći – senke. Ovo troje stručnjaka, svako sa svojim jedinstvenim pristupom, razotkrivaju delove naših ličnosti, koje poričemo da postoje, a koji nam upravljaju životom. Rezultat je praktično i duboko putovanje prema našoj celovitosti. Format 150mm x 230mm, Obim 188 str. Povez broš, Cena 700 din.

Supergeni – Iskoristite zadivljujuću moć svoje DNK da postignete dobro zdravlje, sreću i blaženstvo –Dipak Čopra i Rudolf E. Tanzi

NOVO

Decenijama je medicinska nauka verovala da geni određuju našu biološku sudbinu. Nova otkrića na polju genetike iz korena su promenila tu pretpostavku. Zauvek ćete imati gene s kojima ste se rodili, ali geni su dinamička kategorija, reaguju na sve što mislimo, govorimo, radimo. Geni su, neočekivano, postali naši najjači saveznici u procesu ličnog preobražaja. Kad donosite životne odluke koje poboljšavaju ponašanje svojih gena, možete dostići stanje zdravlja i blagostanja o kakvima pre deset godina niste mogli ni da sanjate. A uticaj tih promena na preventivu, imunitet, ishranu, starenje i hronične smetnje nemerljiv je.

NOVO

Format 150mm x 230mm, Obim 300 str. Povez broš, Cena 900 din.

Isus – Priča o prosvetljenju –Dipak Čopra „Ispostavlja se da je Isus koji je izostavljen iz Novog Zaveta upravo najvažniji Isus za savremeno doba. Od njegove težnje da pronađe spasenje podrhtava svako srce.“ – Dipak Čopra Bestseler autor Nujork tajmsa predstavlja neispričanu priču o Isusu u ovom iznenađujućem, uzbudljivom i inspirativnom romanu.. Format 150mm x 230mm, Obim 220 str. Povez broš, Cena 750 din.

Buda – Priča o prosvetljenju – Dipak Čopra Dipak Čopra, autor bestselera, oživljava Budu u ovom fascinantonm romanu o mladom princu koji je napustio svoje nasledstvo da bi otkrio svoj istinski poziv. Ovo ikonično putovanje zauvek je promenilo svet, a otkrivene istine i danas nastavljaju da utiču na svaki ugao zemljine kugle. Od nesigurnog terena materijalnog, do vrha spiritualnog sveta, Buda zaokulja pažnju i inspiriše - konačno nas vodeći bliže razumevanju istinske prirode života i nas samih. Format 150mm x 230mm. Povez broš.

www.leo.rs 5


buđenje

Skrivene tajne energije – Celoviti program isceljivanja i postizanja blagostanja – Ala Svirinskaja

NOVO

U ovoj knjizi Ala Svirinskaja, svetski priznata isceliteljka poreklom iz Rusije otkriva široj javnosti malo poznata znanja i mudrost drevnih ruskih iscelitelja i predstavlja svoj koordinisani pristup fizičkim, emocionalnim, mentalnim i duhovnim oblastima svakodnevnog životnog iskustva. U ovoj knjizi ćete pronaći savete i tehnike, uključujući duboke, ali jednostavne programe detoksikacije, u kojima se koriste sredstva i sastojci koji su nam svima nadohvat ruke, tehnike zaštite koje će vam pomoći tokom vaših svakodnevnih emocionalnih razmena s drugim ljudima i jednostavne meditacije za postizanje i održavanje osećaja sreće i spokoja. Format 150m x 230mm, Obim 304 str. Povez broš, Cena 900 din.

Postanite svoj sopstveni šaman NOVO – Iscelite sebe i druge uz pomoć energetske medicine za XXI vek

– Debora King

Iako to možda ne shvatate, svako od nas je rođeni iscelitelj! Zapravo, verovatno ste već iskusili neke od paranormalnih sposobnosti povezanih s ovim darom pa, tako, na primer, možda znate ko vas zove telefonom i pre nego što podignete slušalicu ili ste u stanju da osetite šta drugi ljudi misle i osećaju. Možete još više da razvijete ove svoje darove i da postanete svoj sopstveni šaman i iscelite bolest koja vas muči ili dovedete do promene u nečijem energetskom polju i telu. Format 150m x 230mm, Obim 192 str. Povez broš, Cena 800 din.

Senke pre svitanja – Otkrijte svetlost ljubavi prema sebi i u najmračnijim trenucima – Til Svon

NOVO

Iako je odrasla u mirnoj divljini, detinjstvo Til Svon nije bilo nimalo spokojno. Dospevši u ruke jednog od članova lokalne sekte, preživela je 13 godina stravičnog neprestanog zlostavljanja, a nakon što je uspela da pobegne od svog zlostavljača, osećala se bespomoćno, izgubljeno, povređeno i nesposobno da nađe način da se nosi sa svim što je doživela. Postepeno, uspela je da pronađe put koji ju je vodio s ruba očajanja do prvih naznaka svitanja. Danas, kao svetski priznati duhovni vođa, Til Svon u ovoj knjizi opisuje kako je uspela da se oslobodi osećaja mržnje prema sebi, nudeći put kojim i drugi mogu da prođu i zavole sebe. Format 150mm x 230mm, Obim 272 str. Povez broš, Cena 900 din.

Proces kompletiranja – Kako ponovo postati celovit – Til Svon Ova izuzetna knjiga nas poziva da se ponovo povežemo s večnom esencijom svog bića i da proširimo svoje shvatanje realnosti u kojoj živimo. To je provokativni vodič koji nudi odgovore na pitanja koja svako od nas postavlja sebi u nekom trenutku svog života.. Format 150mm x 230mm. Povez broš.

Proces kompletiranja – Kako ponovo postati celovit – Til Svon Ova knjiga vas poziva da krenete na putovanje istraživanja i isceljivanja sebe tokom kojeg ćete vratiti svoje izgubljene delove i ponovo postati srećni, neopterećeni prošloću i ne plašeći se budućnosti. Format 150mm x 230mm. Povez broš.

6

LEO COMMERCE 2016


NOVO

buđenje – florens skovel šin sada je pravo vreme – Sabrana dela – Florens Skovel Šin

Florens Skovel Šin poučavala je generacije čitalaca kako da reše probleme, postignu dobro zdravlje i prosperitet živeći bogatiji i ispunjeniji život. Njeni osnažujući klasici: Igra života i kako je igrati; Vaša reč je vaš čarobni štapić; Tajna vrata uspeha; Moć izgovorene reči i Čarobni put intuicije prvi put su objedinjeni u jednoj knjizi Sada je pravo vreme koja kroz čudotvorno duhovno učenje nudi obilje afirmacija i primera uspešnih manifestacija iz stvarnog života.

NOVO

Format 150mm x 230mm, Obim 300 str. Povez broš, Cena 900 din.

Čarobni put intuicije – Florens Skovel Šin Florens Skovel Šin je autorka koja je utabala staze duhovnog razvoja i nove misli. Lujza Hej, vodeći autoritet na polju samopomoći, nazvala ju je svojom inspiracijom na samom početku rada i od tada je, očarana njome, postala njen veran sledbenik. Originalne misli iz knjige Čarobni put intuicije, koje nikada ranije nisu objavljene, pomoći će vam da nabolje promenite svoj život. Moćne afirmacije naučiće vas da negujete intuiciju i da se oslobodite otpora, straha i sumnje. Format 120mm x 170mm, Obim 96 str. Povez broš, Cena 450 din.

Igra života i kako je igrati – Florens Skovel Šin

NOVO

Predmet igre života je da jasno vidimo sopstveno dobro i izbrišemo sve mentalne slike zla. Florens Skovel Šin nam u ovoj inspirativnoj knjizi na neformalan, prijateljski i humorističan način prenosi bezvremenu poruku i principe uspeha i pokazuje nam kako da primenom afirmacija promenimo svoje stanje i životne okolnosti i naučimo da život nije borba, već igra, igra davanja i primanja.

NOVO

Format 120mm x 170mm, Obim 120 str. Povez broš, Cena 400 din.

Tajna vrata uspeha – Florens Skovel Šin

U svakome od nas postoje vrata uspeha. Razlika između ljudi koji su uspešni i onih koji to nisu je u poznavanju načina na koji se postiže uspeh. Neka vam ova knjiga Florens Skovel Šin pokaže kako da pronađete i otključate vrata koja vode u tajno znanje o uspehu. Uspeh vam je zagarantovan! Format 120mm x 170mm, Obim 116 str. Povez broš, Cena 400 din.

Vaša reč je vaš čarobni štapić – Florens Skovel Šin

NOVO

U knjizi ovoj knjizi, Florens Skovel Šin nam relativno kratkim ali duboko istinitim afirmacijama otkriva na koji način da ostvarimo blagostanje u životu. Ona nas uči da svaki čovek ima moć da promeni nepovoljne okolnosti u svom životu, ako zamahne čarobnim štapićem svoje reči. Umesto tuge pojaviće se radost, umesto bolesti zdravlje, umesto oskudice doći će obilje.

NOVO

Format 120mm x 170mm, Obim 108 str. Povez broš, Cena 400 din.

Moć izgovorene reči – Florens Skovel Šin Knjiga „Moć izgovorene reči“ upoznaje nas sa suštinom duhovnog učenja Florens Skovel Šin naglašavanjem da su naše reči proročanstva koja sami ispunjavamo. Ako obratimo više pažnje načinu na koji govorimo, a samim tim i načinu na koji mislimo, možemo da ostvarimo pozitivne promene u svom životu. Format 120mm x 170mm, Obim 100 str. Povez broš, Cena 400 din.

www.leo.rs 7


buđenje – lujza l. hej LUJZA L. HEJ je predavač i učitelj koji se bavi metafizičkim temama i autor mnogobrojnih bestselera! Njene knjige prevedene su na 26 jezika u 35 zemalja širom sveta. Od 1981. godine, kada je počela njena karijera prosvetiteljke koja se bavi naukom o umu, Lujza je pomogla milionima ljudi da otkriju i iskoriste puni potencijal sopstvene kreativne moći kako bi ostvarili lični razvoj i doveli sebe do samoisceljenja. Lujza je osnivač i predsednik kompanije Hay House Inc., izdavačke kuće koja objavljuje knjige i diskove sa audio i video zapisima koji doprinose isceljenju planete.

NOVO

Iscelite svoj um – Vaš recept za celovitost uz pomoć medicine, afirmacija i intuicije – Lujza Hej Mnogi od nas muče se da budu srećni, smireni i usredsređeni u svetu koji, po svemu sudeći, postaje sve složeniji iz minuta u minut. Kako ostajemo prisebni, kako održavamo stabilno raspoloženje i netaknuto pamćenje kada naše mozgove i tela bombarduju informacije i uticaji sa svih strana? Ovaj jedinstveni izvor kombinuje najnoviju nauku sa saosećanjem i mudrošću i nudi rešenja koja stvarno možemo da koristimo. Format 150mm x 230mm. Povez broš, Cena 900 din.

Rad pred ogledalom – Iscelite svoj život za 21 dan – Lujza Hej

NOVO

„Ogledalo odslikava osećanja koja imate o sebi. Kad se pogledate u njega, postajete svesni čemu se opirete, a prema čemu ste otvoreni i šta dozvoljavate. Najmoćnije izjave su one koje izgovorite glasno ispred ogledala, zagledani u sopstvene oči.“ - Lujza Hej Lujza Hej već dugo propagira korišćenje metoda ogledala za poboljšanje odnosa sa samim sobom i vođenje veselog i ispunjenog života. Sada Lujza prvi put skicira ovu jednostavnu i prelepu praksu u jednoj knjizi i prilaže dvadesetjednodnevni program u kome ćete naučiti mnogobrojne tehnike. Format 150mm x 230mm, Obim 140 str. Povez broš, Cena 700 din.

NOVO

Afirmacije – bojanka za odrasle – Lujza Hej i Alberta Hačinsoni

Mnogo toga što ljudi svakodnevno govore ili misle veoma je negativno i ne doprinosi dobrim iskustvima. Neophodno je da preobrazite svoje razmišljanje i govor u pozitivne obrasce, ukoliko želite da iscelite svoj život. Afirmacija otvara vrata. Ona je početna tačka na putu promene. Format 210mm x 280mm, Obim 96 str. Povez broš, Cena 600 din.

Ovladajte afirmacijama za 21 dan – Lujza Hej

NOVO

Studije su pokazale da je potrebno da prođe samo 21 dan da bi se neka navika ukorenila. Ako postoji veština kojom ste oduvek želeli da ovladate, to ćete moći da učinite za samo 21 dan zahvaljujući ovoj praktičnoj knjizi. Format 120mm x 170mm, Obim 140 str. Povez broš, Cena 400 din.

8

LEO COMMERCE 2016


NOVO

Meditacije za isceljenje vašeg života – Lujza Hej

buđenje – lujza l. hej

„Ovu knjigu možete početi da čitate odakle god želite. Otvorite je prema sopstvenom nahođenju. Poruka koju nađete biće savršena za vas u tom času. Ona može potvrditi ono u šta već verujete, a može predstavljati novi izazov. Sve to je deo procesa duhovnog rasta. Bezbedni ste i sve je u redu.” Format 120mm x 170mm, Obim 268 str. Povez broš, Cena 450 din.

Volite sebe do savršenog zdravlja – Kako da obogatite svoj život hranljivim sastojcima potrebnim za zdravlje, sreću i dugovečnost – Lujza Hej, Aleja Kadro i Heder Dejn Za razliku od svih knjiga o zdravlju koje ste ikada pročitali, ovo delo prevazilazi pomodarstvo, trendove i dogmu, s ciljem da vam predstavi jednostavan, a ipak moćan sistem za lečenje tela, uma i duše, koji je toliko nežan koliko i promena načina na koji razmišljate. Lujza, Aleja i Heder pokazuju kako da na viši nivo podignete svoje zdravlje, raspoloženje i energiju. Format 150mm x 230mm, Obim 312 str. Povez broš. Cena 1400 din.

Pozitivne misli za svaki dan – Lujza Hej

NOVO

Svakog dana nasumično otvorite ovu knjigu i pročitajte nekoliko pozitivnih misli. Pored misli Lujze Hej, u ovoj knjizi pročitaćete pozitivne smernice sledećih autora: Abrahama Hiksa (Ester i Džeri Hiks), Dipaka Čopre, Vejna Dajera, Džona Greja, Kita Harela, Kriona (Lija Kerola), Danijela Levina, Maksa Lukada, Don Migela Ruiza, Kristijane Northrop, Šeril Ričardson, Dorin Virtju, Brajana Veisa, Brusa Vilkinsona i Merien Vilijamson... Format 108mm x 108mm, Obim 220 str. Povez broš, Cena 600 din.

Moćne misli – 365 svakodnevnih afirmacija – Lujza L. Hej Ova knjižica je puna pozitivnih misli, a svaka misao i svaka izgovorena reč su afirmacije. Kad to znate, zašto ne biste birali samo pozitivne afirmacije da biste stvorili nov način razmišljanja, ponašanja i osećanja? Format 108mm x 108mm, Obim 192 str. Povez broš. Cena 500 din.

Sadašnji trenutak – 365 afirmacija za svaki dan – Lujza L. Hej Ova knjižica puna je pozitivnih afirmacija koje će vam pokazati da je moć uvek u sadašnjem trenutku i da upravo tada u svom umu sejete seme za stvaranje novih iskustava. Format 108mm x 108mm, Obim 192 str. Povez broš. Cena 500 din.

www.leo.rs 9


buđenje – lujza l. hej Život te voli! – Sedam duhovnih vežbi koje će vam pomoći da iscelite život – Lujza L. Hej Knjiga Život te voli! zapravo je istraživanje koje će vas odvesti do srca vašeg bića. Ona otkriva vašu vezu sa svetom na potpuno nov način i postavlja duboka pitanja o prirodi stvarnosti. Sastoji se od inspirativnih priča, korisnih meditacija, molitvi i vežbi. Lujza i Robert predstavljaju nam praktičnu filozofiju koja se zasniva na sedam duhovnih vežbi. Format 150mm x 230mm, Obim 164 str. Povez broš. Cena 700 din.

Volite svoje telo – Vodič pozitivnih afirmacija koje će vam pomoći da volite i cenite svoje telo –Lujza L. Hej U ovoj divnoj knjižici Lujza L. Hej predstavlja 54 lekovite afirmacije osmišljene da vam pomognu u dostizanju lepog, zdravog i srećnog tela. Ako imate problema s određenim delom tela, svakog dana izgovarajte odgovarajuće afirmacije sve dok ne postignete pozitivne rezultate. Format 125mm x 175mm, Obim 124 str. Povez broš. Cena 400 din.

Izlečite svoje telo – Psihički uzroci fizičkih bolesti i metafizičke metode da ih prebrodite –Lujza L. Hej Ova knjiga u vama budi sposobnost koja podstiče vaš vlastiti proces izlečenja. Da bismo postali celoviti i zdravi, moramo u ravnotežu dovesti svoje telo, um i duh. Moramo voditi računa o telu. Moramo negovati pozitivan mentalni stav o sebi samima i životu uopšte. Osim toga, potrebna nam je snažna veza sa spiritualnim. Kada su ova tri aspekta u ravnoteži, radujemo se životu. Format 125mm x 175mm, Obim 136 str. Povez broš. Cena 400 din.

Možete izlečiti svoje srce – Kako da nađete svoj mir posle raskida, razvoda ili smrti bliske osobe – Lujza L. Hej Knjiga Možete izlečiti svoje srce predstavlja savršen spoj učenja Lujze Hej i njenih afirmacija o ličnom rastu i transformaciji sa višegodišnjim iskustvom Dejvida Keslera, čuvenog po radu sa ožalošćenima. Zahvaljujući ovoj knjizi, dobićete novu snagu i inspiraciju za potpuno drugačiji način razmišljanja. Uliće vam nadu, svež pogled na život, na sadašnje i buduće veze. Nećete naučiti da izlečite samo bol – otkrićete da možete izlečiti svoje srce. Format 150mm x 230mm, Obim 188 str. Povez broš, Cena 700 din.

MOĆ JE U VAMA – NOVO IZDANJE – Lujza L. Hej Ljubav počinje u domu. Biblija kaže: „Ljubi bližnjeg svoga kao sebe samoga.“ Suviše često zaboravljamo onih nekoliko poslednjih reči – kao sebe samoga. A u suštini, ne možemo nikoga stvarno voleti ako ta ljubav ne počne u nama. Ljubav prema samom sebi je najznačajniji poklon koji možemo da damo sebi, jer kada volimo ono što smo, nećemo sebe povrediti i nećemo povrediti druge. Format 150mm x 230mm, Obim 232 str. Povez broš, Cena 750 din.

10

LEO COMMERCE 2016


buđenje – lujza l. hej SVE JE DOBRO – Iscelite sopstveno telo korišćenjem medicine, afirmacija i intuicije – Lujza L. Hej Ova knjiga će vam pomoći da: – Naučite neverovatne nove afirmacije i otkrijete na koji način vam one mogu pomoći u rešavanju vama svojstvenih zdravstvenih problema – Da tačno odredite postojeće emotivne blokade i oslobodite ih se kako se ne bi odražavale na vaše fizičko zdravlje Vrlo brzo ćete prigrliti afirmacije, sopstvenu intuiciju i savremenu medicinsku nauku, što će vas dovesti do odličnog zdravlja i dobrobiti, i do toga da spoznate da je, kako Lujza to uvek kaže, „sve dobro“. Format 150mm x 230mm, Obim 300 str. Povez broš, Cena 850 din.

ŽIVOT! – Osvrt na put kojim ste krenuli – Lujza L. Hej Ova istinski dirljiva i inspirativna knjiga Lujze L. Hej, ŽIVOT! Osvrt na put kojim ste krenuli, pomoći će Vam da prepoznate i zalečite brojne važne probleme sa kojima se susrećete na svom putu. Između ostalog, Lujza se bavi temama kao što su odrastanje, veze, posao, zdravlje, duhovnost, starenje, smrt... kao i brojnim problemima, strahovima, i izazovima koje ovakva putovanja donose. Format 150mm x 230mm, Obim 160 str. Povez broš, Cena 700 din.

Zahvalnost – Način života – Lujza L. Hej „Primetila sam da univerzum voli zahvalnost. Što ste zahvalniji, dobićete više dobara. Kad kažem dobara, pod tim ne podrazumevam samo materijalna dobra. Mislim na ljude, mesta i iskustva koja život čine vrednim. I sami znate kako je divan osećaj kad vam je život ispunjen ljubavlju, radošću, zdravljem, kreativnošću, kad vas uhvati zeleni talas na semaforima ili kad nađete mesto za parking. Tako treba da živimo! Univerzum je darežljiv, obilno nas daruje i traži da ga cenimo.“ - Lujza L. Hej Format 150mm x 230mm, Obim 196 str. Povez broš, Cena 700 din.

MOŽETE STVORITI IZUZETAN ŽIVOT – Lujza L. Hej i Šeril Ričardson Mnogim ljudima širom sveta reči Lujze Hej predstavljaju svetionik koji ih vodi iz tame očajanja do svetlosti boljeg života. Šeril Ričardson jedna je od mnogobrojnih na koje je Lujza uticala da i sama postane autor bestselera. Šta se dešava kad njih dve spoje svoje mudrosti u jednu knjigu? Plod tog zajedničkog rada je upravo ova knjiga... Format 150mm x 230mm, Obim 130 str. Povez broš, Cena 600 din.

www.leo.rs 11


buđenje – lujza l. hej ISKUSITE SVOJE DOBRO ODMAH! – Naučite da koristite afirmacije – Lujza L. Hej U ovoj divnoj knjizi, Lujza L. Hej govori o moći i značaju pozitivnih izjava i pokazuje vam kako da ih primenite odmah. Lujza objašnjava da kada izgovorite pozitivnu izjavu time u stvari poručujete sopstvenoj podsvesti:„Preuzimam odgovornost. Svestan sam da mogu da promenim nešto.“ Format 145mm x 165mm, Obim 116 str. Povez tvrdokoričen, Cena 500 din.

JA TO MOGU – Kako da koristite afirmacije da biste promenili sopstveni život – Lujza L. Hej U ovoj sažetoj knjizi, koja pak, nudi pregršt informacija – koju možete čitati u slobodno vreme – autor bestseler knjiga LUJZA L. HEJ pokazuje vam da vi „to možete“ – odnosno, da možete da promenite i unapredite bukvalno svaki aspekt svog života – tako što ćete razumeti i koristiti afirmacije na pravi način... Format 145mm x 165mm, Obim 106 str. Povez tvrdokoričen, Cena 540 din.

UNUTRAŠNJA MUDROST – Meditacije za srce i dušu – Lujza L. Hej U svakom od nas nalazi se centar mudrosti, daleko dublji i veći nego što smo svesni. Meditacije predstavljene u ovoj knjizi stvorene su da nas povežu sa tim centrom i da uvećaju naše razumevanje života. Kada svojevoljno otvorimo sopstvenu svest za nove ideje i nove načine razmišljanja, tada naši životi počinju da se menjaju na bolje... Format 150mm x 230mm, Obim 130 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

ŽIVOTNE PREKRETNICE – Lujza L. Hej Istinita iskustva izneta u ovoj knjizi, odabrana iz književnih dela najčuvenijih pisaca i nastavnika na polju samo-pomoći, preobražaja, društvene svesti i duhovnosti. U ovim pričama izneta su razmišljanja o metafizičkim čudima, važnim prekretnicama, sećanjima koja su u stanju da razgale, ponekad duhovita, a ponekad srceparajuća. Ponekad su to, pak, izuzetno dirljivi iskazi. Mnoge pripovesti će vas naterati da uzviknete: “Vau!” Format 150mm x 230mm, Obim 284 str. Povez broš, Cena 800 din.

Slikanje Budućnosti – Priče o svakodnevnoj magiji – Lujza L. Hej Život Džonatana Pejdža pretvorio se u pakao kada je oboleo od retke bolesti zbog koje je izgubio vid. Džonatan je nekada bio uspešan slikar i grafičar, a sada živi u potpunoj tami, retko napušta stan i ljut je na ceo svet. Ali onda upozna pre vremena sazrelu jedanaestogodišnju komšinicu Lupe, i među njima se rađa neobično prijateljstvo. Njena veselost uspeva da slomi njegovu tvrdokornu spoljašnjost ispod koje se krije nežan čovek koga je zadesila tragedija. Lupe mu otvara nove vidike pokazujući mu da se u ljubaznosti, saosećanju i ljubavi krije velika moć. Format 145mm x 165m, Obim 140 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

12

LEO COMMERCE 2016


Prorok – Halil Džubran

buđenje

NOVO

Prorok je zbirka pesničkih eseja, filozofskih, duhovnih, i pre svega nadahnjujućih. Džubranova razmišljanja podeljena su na dvadeset šest poglavlja i obuhvataju veoma širok opseg tema kao što su ljubav, brak, deca, darivanje, odnos prema hrani i piću, rad, radost i tuga, problemi u društvu, odevanje, trgovina, zločin i kazna, zakoni, sloboda, razum i strast, bol, samospoznaja, podučavanje, prijateljstvo, razgovor, vreme, dobro i zlo, molitva, zadovoljstvo, lepota, religija i smrt. Format 120m x 170mm, Obim 72 str. Povez broš, Cena 350 din.

Samokontrola kroz svesnu autosugestiju – Emil Kue

NOVO

Prvobitno objavljena 1922, knjiga Samokontrola kroz svesnu autosugestiju uzburkala je kako naučne, tako i religijske zajednice. Tvrdnje Emila Kuea da ponavljanje izvesnih rečenica, ili mantri, može pozitivno uticati na zdravlje i sreću pojedinca dovele su u pitanje postojeće oslanjanje na hemikalije i sveštenstvo. Format 120m x 170mm, Obim 132 str. Povez broš, Cena 400 din.

bogatstvo me hoće – Novi put do izobilja – Henri Harison Braun

NOVO

Otkriva jednostavnu tajnu za privlačenje novca u vaš život. Ova knjiga naučiće vas kako da koristite mentalne moći za privlačenje novca tako što će vam pokazati način kako da udružite osećanja i reči. Format 120m x 170mm, Obim 72 str. Povez broš, Cena 350 din.

kako kontrolisati sudbinu PUTEM SUGESTIJE – Henri Harison Braun

NOVO

Ovaj tom sadrži najvažnije znanje koje čovek može da poseduje, tj. znanje o moći da kontroliše vlastitu sudbinu. Autor je u vlastitom životu i u životima drugih video demonstraciju ove moći. Čitalac treba samo da sledi njegova uputstva ovde data kako bi stigao do stanja u kome će shvatati ono što je Isus znao kada je izjavio: „Ja i moj Otac smo jedno.“ Taj put je lak. Njegov princip je istina. Njegov podsticaj je ljubav. Njegov rezultat je život, „mnogo bogatiji“. Format 120m x 170mm, Obim 108 str. Povez broš, Cena 400 din.

Moć uma – Vilijam Voker Etkinson Vilijam Voker Etkinson bio je uticajni pripadnik pokreta Nova misao. Bio je jedan od prvih koji je pisao o Zakonu privlačenja. Mnogo pre nego što su mnogi autori otkrila tajnu da su čovekove pozitivne misli moćni magneti koji privlače bogatstvo, zdravlje, i sreću. Etkinson je to već znao.„Želim da vas pozovem da razmotrite veliki princip Prirode - veliku prirodnu silu koja ispoljava svoje aktivnosti kroz fenomen Dinamičke mentalne aktivnosti - veliko Nešto čije sam energije nazvao MOĆ UMA. Uklonićemo ravnodušnost, strah i sumnju, i Ja to ne mogu. I zameničemo ih sa Ja to mogu; Usuđujem se i Ja to radim“. Format 150m x 230mm. Povez broš.

www.leo.rs 13


buđenje – dr alberto viloldo Dr Alberto Viloldo je psiholog i medicinski antropolog i bavio se više od 25 godina proučavanjem isceliteljskih praksi šamana s područja Amazonije i naroda Inka. Dok je radio na državnom univerzitetu u San Francisku, osnovao je„Laboratoriju za biološku samoregulaciju“ posvećenu istraživanju načina na koje um stvara psihosomatsko zdravlje i bolesti. Dr Viloldo se nalazi na čelu društva„Četiri vetra“, u okviru kojeg se bavi podučavanjem ljudi u Sjedinjenim Državama i Evropi praksi energetske medicine i vraćanja odvojenih delova duše.

Medicina Duha – Drevni put ka potpunom isceljenju – dr Alberto Viloldo

NOVO

Oslanjajući se na više od 25 godina iskustva u bavljenju medicinskom antropologijom – kao i na sopstveno putovanje povratka s ruba smrti – proslavljeni šaman i učitelj dr Alberto Viloldo vam u ovoj knjizi pokazuje kako da obavite detoksikaciju svog mozga i creva uz pomoć takozvane„superhrane“, kako da koristite tehnike rada sa svetlosnim energetskim poljem da biste iscelili telo i kako da sledite drevnu stazu medicinskog točka da biste odbacili obesnažujuće priče iz prošlosti i krenuli stazom preporoda. Format 150mm x 230mm, Obim 220 str. Povez broš, Cena 800 din.

Sanjati odvažno – Kako šamani sanjajući stvaraju svet – dr Alberto Viloldo Ova izuzetna knjiga govori o tome kako da sanjajući i koristeći svoju moć i milost, kreirate svoj svet i pokazuje vam kako da se probudite iz kolektivnog košmara i počnete da oblikujete život ispunjen hrabrošću i ljubavlju, što je sveti san koji su šamani svih vremena poznavali i kojem su služili. Format 150mm x 230mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 700 din.

Prosvetljenje – Šamanski način isceljivanja – dr Alberto Viloldo Prosvetljenje nas podučava kako da transformišemo toksične emocije i pretvorimo ih u izvor moći i milosti. Kada naučimo kako da otpustimo teške situacije i probleme i prihvatimo svoj život onakvim kakav jeste, možemo da počnemo da se identifikujemo sa svojim sopstvom koje je večno. Prosvetljenje nam pokazuje kako da se oprostimo od svoje prošlosti i postignemo sjedinjenje tela i duše. Format 150mm x 230mm, Obim 196 str. Povez broš, Cena 700 din.

Četiri uvida – mudrost, moć i milost čuvara zemlje – dr Alberto Viloldo U ovoj knjizi izneta su duhovna učenja koja su čuvala tajna društva Čuvara Zemlje, vračeva i iscelitelja s područja Amerike. Čuvari Zemlje koristili su ove uvide da bi iscelili bolesti i eliminisali emocionalnu patnju, pa čak i za to da bi doveli do stvaranja novog tela koje stari i isceljuje se na drugačiji način. Ova knjiga otkriva drevne tehnike koje možemo da koristimo da bismo postali bića svetlosti, sposobna da opažaju energiju i vibracije od kojih je sačinjen, na mnogo višem nivou, fizički univerzum. Format 150mm x 230mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 700 din.

ISPRAVLJANJE PROŠLOSTI I ISCELJIVANJE BUDUĆNOSTI POMOĆU VRAĆANJA ODVOJENIH DELOVA DUŠE – dr Alberto Viloldo Dr Alberto Viloldo u ovoj knjzi objašnjava prakse isceljivanja izvan običnog vremena i prostora, pokazujući kako možete da uđete u bezvremeno „sada“ da biste iscelili događaje koji su se odigrali u prošlosti i kako možete da ispravite kurs svoje sudbine. Dr Viloldo iznosi načine na koje možete da iscelite kako sebe, tako i svoje voljene koristeći nameru, uz pomoć isceliteljskih tehnika koje su koristili američki šamani. Drevni šamani su ovu praksu nazivali „putovanje“. Format 150mm x 230mm, Obim 216 str. Povez broš, Cena 800 din.

14

LEO COMMERCE 2016


buđenje Joga čakri – Sedam ključeva za buđenje onog božanskog u nama – dr Anodea Džudit

NOVO

U ovoj dugo očekivanoj knjizi priznatog stručnjaka za čakre, Anodee Džudit, naučićete kako da koristite principe i vežbe joge kako biste probudili suptilno energetsko telo i povezali se sa svojim najvišim izvorom. Uz pomoć sedam glavnih ključeva kojim otključavate svoj unutrašnji hram, bićete upućeni kroz vežbe koje otvaraju i aktiviraju svaku čakru putem poza, bioenergetskih vežbi, vežbi disanja, mantri, usmeravane meditacije i joga filozofije. S divnim fotografijama za svaku pozu, zajedno sa uputstvima za dublje usklađivanje i aktivaciju energetskog tela, ova knjiga dragoceno je pomagalo kako za učitelje tako i za učenike.. Format 180m x 230mm, Obim 388 str. Povez broš, Cena 1500 din.

Krugovi života – Klasični vodič za sistem čakri – dr Anodea Džudit

NOVO

Krugovi života vode vas na moćno putovanje kroz sve transcedentalnije nivoe svesti. Posmatrajte ovaj drevni metafizički sistem u svetlu novih metafora koje se kreću od kvantne fizike do dečjeg razvoja. Naučite kako da istražujete i balansirate svojim čakrama služeći se poetskim meditacijama i jednostavnim joga pokretima – a dok stičete duhovnu mudrost osetićete kako vam se zdravlje poboljšava, kako imate više energije, kreativnosti i sposobnosti da manifestujete svoje snove. Format 150m x 230mm, Obim 372 str. Povez broš, Cena 1200 din.

RUKE KOJE LEČE – Vodič kroz lečenje bioenergijom – Barbara En Brenan

NOVO

S jasnoćom fizičara i saosećanjem nadarenog iscelitelja Barbara En Brenan predstavlja prvu opširnu studiju o ljudskom energetskom polju ljudima koji tragaju za srećom, zdravljem i svojim punim potencijalom. Naša fizička tela egzistiraju unutar jednog većeg„tela”, ljudskog energetskog polja ili aure, koje je posrednik kroz koji stvaramo svoj doživljaj stvarnosti, uključujući i zdravlje i bolest. I kroz to energetsko polje imamo moć da iscelimo sami sebe. Ovo energetsko telo – čije su postojanje naučnici tek nedavno potvrdili, ali iscelitelji i mistici dugo znaju za njega – početna je tačka svih oboljenja. U njemu se dešavaju naši najmoćniji i najdublji ljudski međusobni uticaji, odatle potiču i tu se isceljuju svi psihološki i emocionalni poremećaji. Format 210mm x 297mm, Obim 288 str. Povez broš, Cena 2000 din.

Izranjanje svetlosti – Put do samoisceljenja – Barbara En Brenan

NOVO

U dugo iščekivanoj novoj knjizi, Barbara nastavlja svoje pionirsko istraživanje ljudskog energetskog polja, ili aure – izvora našeg doživljaja zdravlja ili bolesti. Pozivajući se na mnoge nove momente u svojoj nastavi i praksi, ona pokazuje kako da se osposobimo, i kao pacijenti i kao iscelitelji, da shvatimo i koristimo svoju najosnovniju isceljujuću moć: svetlost koja izranja iz samog središta naše ljudskosti. Svojim jedinstvenim pristupom koji ohrabruje napore u saradnji između iscelitelja, pacijenta i ostalih zdravstvenih radnika, Izranjanje svetlosti objašnjava šta iscelitelj opaža vizuelno, zvučno i kinestetički, i kako svako od nas može da učestvuje u svim fazama procesa isceljenja. Format 210mm x 297mm, Obim 336 str. Povez broš, Cena 2000 din.

www.leo.rs 15


buđenje

Placebo ste vi – Snaga vašeg uma – dr Džo Dispenca

NOVO

Dr Džo Dispenca smatra da smo placebo mi sami – naše misli, stavovi, uverenja i percepcija koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboleli pa čak i umrli jer su poverovali, kako se pokazalo, u pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ali ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život? Dr Dispenca navodi brojne primere polaznika svojih radionica koji su se snagom uma izlečili od raka, bolesti srca, artritisa, depresije, Parkinsonove bolesti, bolesti štitne žlezde, multiple skleroze i drugih bolesti. Format 150mm x 230mm. Povez broš.

Efekat večne zaljubljenosti – Nauka o stvaranju raja na zemlji – dr Brus Lipton Dr Brus H. Lipton, autor bestselera „Biologija verovanja“, opisuje da efekat večne zaljubljenosti nije tek neki događaj ili slučajnost, već lično stvaranje. U ovoj knjizi otkrivaju se načini kako možemo da manifestujemo efekat večne zaljubljenosti, kao i razlozi zašto ga gubimo. Uz ovo znanje, čitaoci uče da sami stvore iskustvo večne zaljubljenosti, tako da time osiguraju vezu koja će trajati zauvek i kakvu bi čak i holivudski producenti obožavali. Format 150mm x 230mm, Obim 160 str. Povez broš, Cena 700 din.

Biologija verovanja – Naučni dokaz o nadmoći uma nad materijom – dr Brus H. Lipton Ova knjiga će zauvek promeniti vaše mišljenje o vašem razmišljanju. Zapanjujuća nova naučna dostignuća o biohemijskim efektima rada mozga dokazuju da naše misli deluju na sve ćelije u našem telu. Brus H. Lipton, ugledni ćelijski biolog, opisuje precizne molekularne puteve kojima se to dešava. Koristeći jednostavan jezik, ilustracije, humor i primere iz svakodnevice, on demonstrira kako nova nauka epigenetika unosi revoluciju u naše razumevanje veze između mozga i materije i duboke posledice koje ona ima po naše lične živote i kolektivan život naše vrste. Format 150mm x 230mm, Obim 256 str. Povez broš, Cena 900 din.

REKONEKCIJA – LEČI DRUGE, LEČI SEBE – Dr Erik Perl Ovo je divna knjiga koja opisuje razvoj lekara i iscelitelja, ispričana lucidno, duhovito i sa velikom mudrošću. Eriku Perlu je podaren izvanredan dar koji on prenosi i na nas ostale. Njegov pristup rekonektivnom isceljivanju je jednostavnost, a ono ipak ima moćno dejstvo. Predstavlja novi vid isceljivanja energijom bez potrebe da se ona usmerava. Ovaj vid lečenja prevazilazi formule, tehnike i mantre s kojima smo na ovoj planeti morali dosad da radimo. Format 150mm x 230mm, Obim 230 str. Povez broš, Cena 850 din.

SOLOMON GOVORI O REKONEKTOVANJU SOPSTVENOG ŽIVOTA – Dr Erik Perl i Frederik Ponzlou Zašto se istaknuti lekari, kvantni fzičari i istraživači iz celog sveta interesuju za naizgled slučajan susret između dr Erika Perla i jednog od njegovih pacijenata? Šta se desilo tokom tog susreta što je ne samo radikalno ubrzalo putanju njegovog života, već uticalo i na živote miliona ljudi... i najverovatnije će, na najdubljem mogućem nivou, uticati i na vaš život? O kakvom je fenomenu tu reč? Format 150mm x 230mm, Obim 230 str. Povez broš, Cena 900 din.

16

LEO COMMERCE 2016


buđenje Medicinski medijum – Tajne koje se kriju iza hroničnih i misterioznih bolesti i kako se konačno izlečiti – Entoni Vilijam Entoni Vilijam, jedan i jedini medicinski medijum, pomogao je desetinama hiljada ljudi da se izleče od bolesti koje su im ili pogrešno dijagnozirane, ili neuspešno lečene, ili lekari nisu mogli da ih reše. Činio je to tako što je slušao božanski glas koji mu je doslovce na uho govorio šta ljudima leži u korenu bola ili bolesti i šta treba da rade da bi povratili zdravlje. Format 150mm x 230mm. Povez broš.

Kreativna vizualizacija– Koristite moć svoje imaginacije da ostvarite ono što želite u svom životu – Šakti Gavejn Ovaj klasični vodič bogat je meditacijama, vežbama i tehnikama koje vam mogu pomoći da upotrebite moć svoje imaginacije u cilju ostvarivanja svega onoga što želite u svom životu, promene naučenih obrazaca ponašanja, poboljšnja samopouzdanja, postizanja ciljeva u karijeri, povećanja blagostanja, razvoja keativnosti, dostizanja vitalnosti, poboljšanja zdravlja, postizanja stanja duboke relaksiranosti i još mnogo toga. Format 120mm x 170mm. Povez broš.

Živeti u svetlosti – Pratite svoje unutrašnje vođstvo kako biste kreirali novi život i novi svet – Šakti Gavejn Knjiga Živeti u svetlosti milionima čitalaca je dala jasno i nežno vođstvo u stvaranju novog načina života, onog u kojem slušamo svoju intuiciju i oslanjamo se na nju kao vodeću silu. Ključ leži u tome da u svakom aspektu života izvučemo na svetlost svoju svesnost, uključujući odbačene delove sebe – našu senku. Format 120mm x 170mm. Povez broš.

Razvijanje intuicije – Praktični vodič za svakodnevni život – Šakti Gavejn Svako je rođen sa intuicijom, ali većina nas je naučila kako da je isključi ili ignoriše. U ovoj knjizi, betseler autorka, Šakti Gavejn nas nežno vodi kroz ono što je za mnoge čitaoce verovatno najvažniji zadatak u životu: razvijanje naše intuicije i dopuštanje da ona postane vodeća sila u našem životu. Format 120mm x 170mm. Povez broš.

POTPUNO OČIŠĆENJE OD RAKA – Program koji dokazano detoksikuje i obnavlja telo, um i duh – Mr Čeri Kalbom, Mr Džon Kalbom, Majkl Mahafi „Potpuno očišćenje od raka“ predstavlja sveobuhvatni pristup koji vam daje apsolutno najbolju priliku da sprečite ili savladate rak. Najbolja odbrana od raka jeste zaštita i podržavanje prirodnih odbrana vašeg tela, a ova knjiga vam pruža tačne i precizne informacije uz pomoć kojih ćete postići taj cilj. Program koji dokazano detoksikuje i obnavlja telo, um i duh. Format 140mm x 195mm, Obim 356 str. Povez broš, Cena 900 din.

www.leo.rs 17


buđenje Kako čuti svoje anđele – Dorin Virtju

NOVO

Ova knjiga naučiće vas da primate poruke od svojih anđela i vodiča. Na stranicama ove knjige otkrićete svoj lični stil komunikacije kako biste lakše prepoznali vizije, reči, misli i osećanja kao božansko vođstvo. Ovaj rad sadrži mnoge smernice koje će vam pomoći da uvidite razliku između pravih božanskih poruka i glasa ega. Omogućiće vam da ostvarite jasnu i razumljivu konverzaciju sa svojim anđelima. Format 150mm x 230mm, Obim 124 str. Povez broš, Cena 650 din.

NOVO Asertivnost za zemaljske anđele – Kako da budete puni ljubavi, umesto previše fini – Dorin Virtju Knjiga Asertivnost za zemaljske anđele namenjena je svima koji žele da nauče kako da se zauzmu za sebe u vezi, ali i u drugim aktivnostima povezanim sa svetom. Bez obzira na to da li vam treba više asertivnosti u krugu porodice, na poslu, na putu svetlosnog vodiča, dobro će vam doći nežan, ali nepokolebljiv pristup Dorin Virtju, naročito kad je reč o vašim zemaljskim potrebama koje podmirujete nebeskim načinima! Format 150mm x 230mm, Obim 176 str. Povez broš, Cena 700 din.

NOVO Nikad se ne opraštaj – Iscelite bol zbog gubitka uz pomoć s druge strane – Mark Entoni Svi mi patimo kada doživimo gubitak voljene osobe. Pružajući vam ohrabrenje, ova knjiga će vas voditi na vašem putovanju kroz tugu i podsticati vas dajući vam dokaze o postojanju života posle smrti. Izuzetno uverljiva, utešna i inspirativna za ljude iz svih područja života i svih veroispovesti, ova knjiga nudi istinsko isceljenje kroz prihvatanje poruka nade s druge strane. Format 150mm x 230mm, Obim 220 str. Povez broš, Cena 700 din.

NOVO Dokaz večnosti – Komunikacija s duhovima kao dokaz postojanja života posle smrti – Mark Entoni Knjiga Dokaz večnosti objašnjava inovativne, složene i ezoterične koncepte lako razumljivim jezikom. U svakom poglavlju date su inspirativne, zanimljive, napete i povremeno duhovite istinite priče s ciljem da pouče, zabave, prosvetle i uteše čitaoca. Ipak, isceljivanje predstavlja najvažniju komponentu ove knjige jer ona zadire u tešku i bolnu temu gubitka nekoga koga volimo. Format 150mm x 230mm, Obim 232 str. Povez broš, Cena 750 din.

18

LEO COMMERCE 2016


buđenje – dr majkl njutn Dr Majkl Njutn (Kalifornija), radio je više od 40 godina kao psihološki savetnik, hipnoterapeut i učitelj. Osnivač je Instituta Majkla Njutna za hipnoterapiju života između života, na kojem hipnoterapeuti uče njegovu pionirsku tehniku duhovne hipnoterapije. Učestvovao je u brojnim radio i televizijskim emisijama i u programima kanala Diskaveri.

Putovanje duša – Prikaz slučajeva života između života – dr Majkl Njutn U Putovanju duša su predstavljeni iskazi dvadeset devetoro ljudi, dati u stanju duboke hipnoze u koje ih je svojom revolucionarnom regresivnom tehnikom uveo dr Majkl Njutn. Tim svojim jedinstvenim pristupom, uspeo je da odvede svoje pacijente u stanje “nadsvesti” u kojem su oni bili u stanju da dopru do svojih skrivenih sećanja na život duše posle smrti fizičkog tela. U tom stanju duboke hipnoze opisali su do najsitnijih pojedinosti šta se dešava sa dušom posle smrti, kuda ona odlazi i kako izgleda duhovni svet u kojem obitava do trenutka ponovne inkarnacije na Zemlji. Format 150mm x 230mm, Obim 300 str. Povez broš. Cena 900 din.

sudbina duša – Novi prikaz slučajeva života između života – dr Majkl Njutn U knjizi Sudbina duša, 67 ljudi nalik vama, seća se svojih života između života uz pomoć metode duhovne hipnoterapije dr Majkla Njutna. Ova knjiga, bazirana na njegovom pionirskom istraživanju života posle smrti, napisana je kako za one koji se po pvi put susreću sa prikazima slučajeva života posle smrti, tako i za čitaoce njegovog prvog bestselera Putovanje duša. Format 150mm x 230mm, Obim 400 str. Povez broš. Cena 1100 din.

Sećanja na život posle smrti – Život između života - priče o ličnoj transformaciji – dr Majkl Njutn U ovoj knjizi se nalaze iskazi klijenata iz celog sveta, koje su sakupili i predstavili hipnoterapeuti koji su završili obuku na Institutu„Njutn“ i koje je dr Majkl Njutn odabrao za ovu knjigu, pokazuju nam neverovatno duhovno putovanje na koje su se uputili tokom hipnotičke seanse i na kojem su se, setivši se svog života posle smrti i povezavši se sa svojom besmrtnom dušom, ponovo susreli sa svojim srodnim dušama i duhovnim vodičima, otkrivši u komunikaciji sa njima značenje svojih životnih prekretnica, izbora tela, ljubavnih veza i snova, došavši time do nove, dublje spoznaje sebe, kao i uzroka i korena svojih životnih problema, doživevši emocionalno isceljenje i shvativši svoju životnu svrhu. Format 150mm x 230mm, Obim 324 str. Povez broš. Cena 1000 din.

Život između života – Hipnoterapija za duhovnu regresiju – dr Majkl Njutn U ovoj knjizi, dr Njutn otkriva po prvi put, korak po korak, svoju metodu duhovne regresije. Na osnovu svog bogatog iskustva i poznavanja duhovnog sveta, on rasvetljava i nudi nam odgovore na neka od večitih pitanja, kao što su: Ko smo mi?, Odakle smo došli? i Zašto smo ovde? Ova revolucionarna knjiga predstavlja vodič u hipnoterapiju za duhovnu regresiju i namenjena je kako profesionalnim hipnoterapeutima, tako i svim čitaocima koji su uživali u njegovim prethodnim knjigama o životu posle smrti. Format 150mm x 230mm, Obim 232 str. Povez broš. Cena 900 din.

www.leo.rs 19


buđenje – dr vejn v. dajer Dr Vejn V. Dajer je međunarodno priznati autor i predavač u oblasti samorazvoja. Napisao je više od 30 knjiga, snimio je brojne audio i video programe i gostovao je u mnogo radio i televizijskih emisija. Vejn je doktorirao u oblasti obrazovnog savetovanja na Univerzitetu Wayne State i radio je kao gostujući profesor na Univerzitetu St. John u Njujorku.

mira NOVO 10 tajni za postizanje uspeha i unutrašnjeg – Dr Vejn V. Dajer Na osnovu iskustva i znanja iz svog bogatog života, Vejn Dajer je odlučio da nam ukaže na 10 ključnih istina, kako bi, pre svega, inspirisao svoju decu i postavio im putokaze na njihovom životnom putu. Ovih 10 tajni će otvoriti vaš um i otkriti vam potpuno nove poglede na svet. Ova izvanredna knjiga našla se na listi bestselera Njujork tajmsa i ubrzo postala omiljen poklon za sve one koji su započinjali novo životno poglavlje.

NOVO

Format 120mm x 170mm, Obim 132 str. Povez broš, Cena 450 din.

sad mi je jasno – Dr Vejn V. Dajer U ovoj knjizi, koja će vam mnogo toga otkriti, Vejn iznosi na desetine događaja iz svog života, od odrastanja u Detroitu do danas. Detaljno i bez ustručavanja prenosi svoje živopisne utiske o brojnim raskršćima pred kojima se našao, vodeći čitaoca sa sobom kroz iskustva koja su ga izgradila kao ličnost. Potom pregleda događaje sa današnje tačke gledišta, zaključuje koje je sve pouke iz njih izvukao i obrazlaže kako je, zahvaljujući svojoj posvećenosti služenju drugima, milionima ljudi približio mudrost koju je na taj način stekao. Format 150mm x 230m, Obim 340 str. Povez broš, Cena 1000 din.

Promenite misli promenite život – Živeti mudrost taoa – Dr Vejn V. Dajer U ovoj izvrsnoj knjizi, autor svetskih bestselera dr Vejn Dajer istražio je na stotine prevoda„Tao te đinga“ i napisao 81 upečatljiv esej o tome kako primeniti drevnu Lao Ceovu mudrost na današnji savremeni svet. Svako poglavlje ove knjige zamišljeno je tako da se tao ili„veliki put“ zaista i živi. Vejn je posvetio godinu dana čitanju, meditaciji i proučavanju Lao Ceovih saveta, praktikujući ih svakog dana i na kraju napisavši ove eseje onako kako je osećao da bi Lao Ce želeo da vam budu predstavljeni. Format 150mm x 230m, Obim 376 str. Povez broš, Cena 1100 din.

ISPUNJENE ŽELJE – Kako savladati veštinu manifestovanja – Dr Vejn V. Dajer Ova knjiga posvećena je savlađivanju veštine ostvarivanja svih želja. Najveći dar koji ste dobili jeste dar vaše mašte. Knjiga Ispunjene želje osmišljena je tako da vas povede na put otkrića kako biste mogli da počnete da koristite izvanredne manifestovane moći koje posedujete u sebi i da stvorite život u kojem sve ono što možete da zamislite postaje trenutna činjenica. Format 150mm x 230m, Obim 204 str. Povez broš, Cena 800 din.

20

LEO COMMERCE 2016


buđenje – dr vejn v. dajer Nemojte umreti dok je muzika još uvek u vama – Dr Vejn V. Dajer i Serena Dž. Dajer U ovoj knjizi, Serena izlaže kako izgleda odrastanje s produhovljenim roditeljima. Obazire se na svih deset očevih tajni, deleći s nama i sopstvena iskustva, i detaljno opisuje kako su one uticale na njen pristup raznim životnim situacijama. . Format 150mm x230m, Obim 176 str. Povez broš, Cena 700 din.

DO USPEHA - BEZ IZGOVORA – Kako promeniti način razmišljanja koji nas sputava celog života

– Dr Vejn V. Dajer Na stranicama ove knjige koja vodi ka preobražaju, Dr Vejn V. Dajer otkriva kako da promenite obrasce razmišljanja koji su vas sputavali da dosegnete najviše visine uspeha, sreće i zdravlja. Format 150mm x 230mm, Obim 264 str. Povez broš, Cena 800 din.

USPOSTAVITE RAVNOTEŽU – Dr Vejn V. Dajer U ovom inspirativnom delu, najprodavaniji autor i predavač Dr Vejn V. Dajer pokazuje vam kako da povratite ravnotežu u svom životu nudeći vam 9 principa uz pomoć kojih ćete dovesti u red svoje misli da biste mogli da budete u kontaktu sa svojim najvećim željama. Format 150mm x 230mm, Obim 118 str. Povez broš, Cena 400 din.

PROMENA – Preusmerite život od ambicije ka smislu – Dr Vejn V. Dajer Knjiga Promena govori o tome zašto i kako da ambiciju zamenimo smislom. Takva promena čini da ono osećanje otuđenosti nestane, razjašnjava duhovne veze koje postoje među nama i uključuje prelazak iz jutra, kojim rukovodi ego, u popodne života, gde se sve odvija pod uticajem smisla. Format 145mm x 165m, Obim 136 str. Povez tvrdokoričen, Cena 660 din.

Moj najbolji učitelj – Priče o svakodnevnoj magiji – Dr Vejn V. Dajer Iako ima divnu porodicu i uspešnu karijeru kao profesor na univerzitetu, Rajan Kilgor oduvek je osećao duboku ozlojeđenost i bes prema ocu koji ga je napustio odmah po rođenju. Kada su ta osećanja počela da utiču na njegov brak – kao i na odnos sa sinom – Rajan shvata da mora da se suoči sa nezalečenim ranama ako želi da krene dalje. Tokom akademske konferencije, on kreće u potragu za ocem Robertom. Na svom putu, Rajan upoznaje očeve prijatelje i poznanike, i istovremeno se priseća događaja iz detinjstva. Format 145mm x 165m, Obim 116 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

SVAKODNEVNA MUDROST ZA POSTIZANJE USPEHA – Dr Vejn V. Dajer U ovoj divnoj knjižici, doktor Vejn V. Dajer nudi izobilje informacija koje će vas nadahnuti da postižete uspeh na svakom planu – ličnom, profesionalnom i duhovnom. Primenjujući ove pozitivne misli na svoj svakodnevni život, otkrićete napredak ne samo u sebi, već ćete, takođe, biti i inspiracija ljudima oko vas. Okrenite bilo koju stranicu... i upijte mudrost za uspeh – i to svaki dan! Format 108mm x 108mm, Obim 228 str. Povez broš, Cena 500 din.

www.leo.rs 21


buđenje – ester i džeri hiks Godine 1985, Džeri i Ester Hiks započeli su dijalog sa Abrahamom. Ime je izabrala grupa učitelja nefizičkog, koja dostavlja podsticajne poruke radosti i dobrobiti. Godine 1986, oduševljeni jasnoćom i praktičnošću prevedenih Abrahamovih reči, Džeri i Ester Hiks počinju da obelodanjuju svoja iskustva sa Abrahamom šačici bliskih poslovnih saradnika. Potom, shvativši da su oni koji su počeli da saleću Abrahama značajnim ličnim pitanjima u vezi sa finansijama, telesnim stanjima i odnosima, primili praktične rezultate, Hiksovi odlučuju da Abrahamova učenja stave na raspolaganje širem krugu tragača. Džeri i Ester su do sada objavili izvestan broj Abraham-Hiks knjiga, CD-ova, kaseta i video snimaka, i širom sveta predstavljaju otvorenu grupu interaktivnih radionica koje se bave zakonom privlačenja.

VRHUNAC UDRUŽENOG STVARANJA – Razgovor velikih učitelja – Ester Hiks i dr Vejn V. Dajer U ovoj zadivljujućoj knjizi zasnovanoj na javnom nastupu održanom u Anahajmu u Kaliforniji, doktor Vejn V. Dajer razgovara sa Ester Hiks i mudrom kolektivnom svešću poznatom po imenu Abraham. Vejn postavlja pitanja koja je sakupio tokom više od četrdeset godina predavanja, dok Abraham odgovara. Ovo su neke od tema: Roditeljstvo, roditelji i kontinuum života, Možemo li dostići stanje ljubavi kojoj nema suprotnosti?, Darma, sudbina i kako slediti sopstveni put, Kako se izboriti s lošim vestima, Postoje li vazneseni učitelji i vodiči, Monsanto i GMO... i mnoge druge! Format 150mm x 230mm, Obim 132 str. Povez broš, Cena 600 din.

novac i zakon privlačenja – Naučite da privučete bogatstvo, zdravlje i sreću – Ester i Džeri Hiks Veliki broj onih koji su gledali ili pročitali Tajnu veruje da od univerzuma možete tražiti bilo koju materijalnu stvar koju želite i da će vam je zakon privlačenja isporučiti. Razume se da to nije tako jednostavno. Ako želite da promenite svoj svet, morate promeniti način razmišljanja. U ovoj izuzetnoj knjizi, Ester i Džeri Hiks u glavnim crtama obrazlažu tajnu koja se krije iza zakona privlačenja. Jasno objašnjavaju kako da usredsredite energiju i ostvarite vidljivo blagostanje. Format 150mm x 230mm, Obim 252 str. Povez broš, Cena 800 din.

ZAKON PRIVLAČENJA – Temelji Abrahamovog učenja – NOVO IZDANJE – Ester i Džeri Hiks Iz ovog remek - dela ćete saznati za sveprisutne Zakone koji upravljaju ovim univerzumom, kao i kako da ih naterate da rade vama u korist. Znanje dobijeno iz ove knjige odstraniće nagađanje iz vašeg svakodnevnog života. Format 150mm x 230mm, Obim 192 str. Povez broš, Cena 750 din.

22

LEO COMMERCE 2016


buđenje – ester i džeri hiks TRAŽI I DOBIĆEŠ – Naučite da ostvarite svoje želje – Ester i Džeri Hiks Ova fascinantna knjiga Ester i Džerija Hiksa, koja prezentuje učenja nefizičkog entiteta po imenu Abraham, pomoći će vam da naučite kako da manifestujete svoje želje da biste mogli da živite radostan i ispunjavajući život kakav zaslužujete. Rođenjem ste stekli pravo na život ispunjen svim što je dobro - a ova knjiga će vam pomoći da to na svaki način ostvarite! Format 150mm x 230mm, Obim 290 str. Povez broš, Cena 850 din.

ZADIVLJUJUĆA MOĆ OSEĆANJA – Dozvolite osećanjima da vas vode – Ester i Džeri Hiks Naučite kako da prevaziđete osećanje da ste izgubili kontrolu i počnite da dovodite u ravnotežu svoja emocionalna iskustva. Spoznajte kako da ponaosob shvatite sva mnogobrojna osećanja sa kojima se svakodnevno srećete, šta ona znače, i kako možete svrsishodno da ih iskoristite. Format 150mm x 230mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 850 din.

ZADIVLJUJUĆA MOĆ PROMIŠLJENE NAMERE – Kako živeti u skladu s Umećem dopuštanja – Ester i Džeri Hiks Ova knjiga, druga u okviru te serije, odvodi vas još dalje u same sebe. Naučićete da prestanete da se mučite, a umesto toga počećete da praktikujete Umeće dopuštanja. Takođe, oduševićete se kad spoznate koliko je lako živeti radosno, kao što ste oduvek želeli. Format 150mm x 230mm, Obim 294 str. Povez broš, Cena 850 din.

VRTLOG – U kome zakon privlačenja okuplja sve kooperativne odnose – Ester i Džeri Hiks Uspostavljanje odnosa sa nekim može da bude krajnje korisno i zabavno: svako partnerstvo sa onima koje volimo i želimo da volimo nudi neverovatna iskustva koja nigde drugde ne mogu da se nađu. Kroz tu ljubav možemo da saznamo o sebi i drugima više nego što smo ikada pomislili da je moguće. Ali šta se događa kada ti izazovi postanu preveliki... kada vam se učini da niste u stanju da uspostavite odnos i da uživate u njemu? Format 150mm x 230mm, Obim 250 str. Povez broš, Cena 850 din.

OSTVARI SVOJE ŽELJE – 365 načina da ostvariš svoje želje – Ester i Džeri Hiks Ova knjiga, prepuna raznih obaveštenja u kojoj su predstavljena učenja nefizičkog entiteta Abrahama, pomoći će vam da naučite da izražavate svoje želje kako bi vam život bio veseo i ispunjen, jer vi to zaslužujete. Iz dana u dan biće vam sve jasnije da na vaše odnose, zdravlje, finansije, karijeru, i još mnogo toga utiču univerzalni zakoni koji upravljaju vašom vremensko-prostornom stvarnošću. Format 100mm x 150mm, Obim 370 str. Povez broš, Cena 1000 din.

www.leo.rs 23


buđenje Boginje nikada ne stare – Tajni recept za blistavost, vitalnost i blagostanje – dr Kristijana Nortrup Ovo je knjiga puna sredstava i nadahnuća za unošenje vitalnosti i živosti u vlastitu bezvremenost. Dr Nortrup sve to povezuje u četrnaestodnevnom programu za bezvremenu boginju, ličnom receptu za ostvarenje zdravog, iskrenog, radosnog načina postojanja za svako životno doba. Format 150mm x 230mm, Obim 364 str. Povez broš, Cena 1100 din.

Naručivanje iz kosmičke kuhinje – Nezaobilazni vodič za moćne afirmacije koje će vam promeniti život – Dr Patriša Krejn Naučite da uspešno poručujete iz kosmičke kuhinje i da koristite zakon privlačenja kako biste stvorili ono što želite u svom životu! Univerzum je kao kosmička kuhinja beskrajno izdašnog menija koja samo čeka da primi porudžbine od vas i da vam ih isporuči. Naučite pravila za kreiranje porudžbina u oblasti karijere, kvaliteta života, zdravlja, putovanja i stanovanja. Naučite zašto vam kuhinja ponekad isporučuje samo limun i šta da radite kad se to desi. Otkrijte afirmacije i osećanja – najmoćniju kombinaciju za ostvarenje snova. Format 150mm x 230mm, Obim 160 str. Povez broš, Cena 600 din.

Umetnost izuzetne brige o sebi – Šeril Ričardson Ovaj priručnik za promenu života autorke bestselera Šeril Ričardson nudi 12 strategija za promenu života, malo-pomalo. Svako poglavlje vas izaziva da promenite nešto u svom ponašanju ili bilo kakvu okolnost koja vas unazađuje. Pomoću ispravnog, umerenog saveta, efikasnih vežbi i sredstava za svaki naredni korak, ovaj praktični priručnik za srce i um pokazaće vam da promenom mentalnog sklopa možete radikalno da promenite život. Format 150mm x 230mm, Obim 168 str. Povez broš, Cena 700 din.

Postanite i ostanite ZAUVEK vitki! – Vaš vodič na putu do savršene linije – Aleksandra Ubović Većina programa za mršavljenje se fokusira na ishranu ili dodatke ishrani koji će umesto vas (preko noći) učiniti čudo. To je razlog zbog kog se uglavnom ne dolazi do rešenja na duže staze. Osnovni temelj za dugoročni gubitak kilograma i dostizanje zdravog tela leži u sasvim drugim faktorima... Ovaj jedinstveni program mršavljenja, samotkrivanja i samoprihvatanja će vas upravo naučiti mentalnim veštinama koje su vam ZAISTA potrebne za postizanje i održavanje vaše idealne težine, dobrog zdravlja i sveukupnog blagostanja. Format 150mm x 230mm, Obim 156 str. Povez broš, Cena 600 din.

24

LEO COMMERCE 2016


buđenje – dr frenk dž. kinslou Dr Frenk Dž. Kinslou je kiropraktičar, učitelj gluvih i doktor kliničkog duhovnog savetovanja. Istražuje i predaje tehnike isceljenja više od trideset pet godina. Materijal crpi iz svog kliničkog iskustva kiropraktičara, temeljnih studija o istočnjačkim ezoteričnim filozofijama i praksama i žarke ljubavi prema relativitetu i kvantnoj fizici.

Više od sreće – Kako da otkrijete i ispunite svoju najveću želju – Dr Frenk Dž. Kinslou Bilo da ste samohrani roditelj, direktor kompanije, svetac ili grešnik, u ovoj knjizi pronaći ćete utočište od haosa svakodnevnog života. Više od sreće je temeljan i praktičan vodič ka ličnom unutrašnjem miru. Kao živahna diskusija s korisnim analogijama, toplim pričama i pronicljivim vežbama, ova knjiga je blago za sve one koji se trude da otkriju svoju svrhu i prosperitet u životu. Format 150mm x 230mm, Obim 280 str. Povez broš , Cena 900 din.

kinslou sistem – Vaš put ka dokazanom uspehu u zdravlju, ljubavi i životu – Dr Frenk Dž. Kinslou Šta ako bi vam neko rekao da biste, ako postanete svesni nečega što već imate, mogli neizmerno da obogatite svoje sposobnosti i talente i da već danas počnete da živite sto procenata svog života? Ova knjiga pokazaće vam kako da upravo to učinite. Dr Frenk Kinslou – izumitelj i pokretač procesa Quantum Entrainment® (QE™), revolucionarne tehnike koja je postala vitalni deo života profesionalaca za isceljivanje i laika širom sveta – upoznaće vas s dokazanom naučnom metodom zasnovanom na lako primenljivim principima koji su hiljadama ljudi omogućili da stvore više sreće i harmonije u svojim životima. Format 150mm x 230mm, Obim 336 str. Povez broš, Cena 900 din.

TAJNA KVANTNOG ŽIVLJENJA – Dr Frenk Dž. Kinslou Godinama su ljudi čekali na knjigu koja spaja apstraktnu istočnjačku filozofiju unutrašnjeg spokoja s naučnom primenom kvantne fizike. E pa, ta knjiga najzad je stigla! Tajna kvantnog življenja neposredan je vodič koji nudi duboke spiritualne uvide i praktičan, lako primenjiv postupak za isceljenje i harmoničan život. Format 150mm x 230mm, Obim 296 str. Povez broš , Cena 900 din.

TAJNA BRZOG ISCELJENJA - Uvod u moć koju poseduje Quantum Entrainment ® – Dr Frenk Dž. Kinslou U toku poslednjih nekoliko godina, inovativne metode samopomoći ubedile su mnoge ljude da prihvate novi pogled na svet. Quantum Entrainment® (QE) najnovije je dostignuće u ovoj oblasti. Deluje blagim dodirom koji suptilno podstiče autonomni nervni sistem da spontano i prirodno kreira okruženje u kojem može da započne dubinsko isceljenje. Quantum Entertainment deluje u roku od nekoliko minuta, lako se uči, ne zahteva posebnu obuku, deluje čak i na kućne ljubimce... Format 150mm x 230mm, Obim 148 str. Povez broš, Cena 700 din.

www.leo.rs 25


buđenje – dr valerij sinjeljnjikov Doktor Sinjeljnjikov Valerij Vladimirovič je homeopata, psihoterapeut i psiholog. Razradio je jednostavne i pristupačne psihološke metode i strategije, kao što su Novi model medicine, Novi psihološki model – Gospodar, Metod ulaska u stanje hipnoze i podsvesnog programiranja, Umetnost efikasne saradnje sa svetom koji nas okružuje ili psihonergetski aikido, Ugovor sa bolešću, Umetnost stvaranja i upravljanja namerom, Vakcina protiv stresa i druge. Njegove knjige imaju isceliteljska svojstva. One daruju zdravlje telu, mir duši i harmoniju životu. Knjige doktora Sinjeljnjikova za mnoge čitaoce postale su priručnici. Danas doktor radi na novim knjigama, drži predavanja i vodi nastavnopraktične seminare.

Zavoli bolest svoju – Kako postati zdrav spoznavši radost življenja – dr Valerij Sinjeljnjikov Poštovani čitaoče! Ova knjiga je rezultat mojih istraživanja, koja sam otpočeo još kao student medicinskog fakulteta. Ona će vas upoznati sa najdubljim uzrocima oboljenja ljudskog organizma, pomoći će vam da samostalno otkrijete uzroke i da se iscelite bez lekova, kao i da sprečite bolesti. Na fakultetu su me, kao budućeg lekara, učili da je za izlečenje bolesnika potrebno naći uzrok oboljenja i otkloniti ga. Međutim, za svih šest godina studiranja na fakultetu i za dve godine stažiranja meni nikako da saopšte uzroke nastanka bolesti... Format 150mm x 230mm, Obim 384 str. Povez broš. Cena 1000 din.

MoĆ namere – Kako da ostvarite svoje snove i želje – dr Valerij Sinjeljnjikov Knjigom Moć namere dr Sinjeljnjikov nam daje jednostavna i praktična uputstva kako da postanemo gospodari svog života i kako da svojim mislima, osećanjima i postupcima stvaramo svoj svet i oblikujemo svoj život da bi bio onakav kakav želimo da bude. Jedino što nam je za to potrebno jeste da shvatimo da naša svest poseduje ogromnu stvaralačku moć i da sve zavisi isključivo od nas. Format 140mm x 210mm, Obim 128 str. Povez broš, Cena 440 din.

26

LEO COMMERCE 2016


buđenje – dr valerij sinjeljnjikov Vakcina protiv stresa ili psihoenergetski aikido – dr Valerij Sinjeljnjikov Dr Valerij Sinjeljnjikov napisao je ovu knjigu, da bi odgovorio na brojna pitanja svojih čitalaca i pacijenata – onih koji žele da promene svoj život, da se razvijaju i napreduju, osećaju radost, sreću i ispunjenost. Imajući to na umu, osmislio je i razvio posebnu strategiju koju je nazvao psihoenergetski aikido. Zašto baš aikido? Ova drevna istočnjačka borilačka veština zasniva se na tome da se iskoristi snaga udarca protivnika tako što mu se udarac vraća istom silinom. Slično tome, ova knjiga i tehnika opisana u njoj pomoći će vam da naučite kako da koristite moć svoje podsvesti da biste stekli snagu i energiju, shvatili i rešili svoje probleme i zaboravili da ste ikada bili pod stresom i bolesni i osećali se kao nemoćna žrtva okolnosti na koje ne možete da utičete. Ova knjiga poseduje isceliteljsku moć i njen pozitivni uticaj otpočinje onog trenutka kad je uzmete u ruke i počnete da čitate. Format 140mm x 205mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 600 din.

Put ka bogatstvu ili gde je skriveno blago – dr Valerij Sinjeljnjikov Upravo sada u rukama držite knjigu o kojoj sam odavno maštao. Sada mogu da je izdam s punim pravom. Kada sam je pisao, shvatao sam kakva odgovornost leži na meni. Pa u poslednje vreme se pojavilo mnogo knjiga (među njima i dobrih) o novcu i o tome kako postati bogat. Zato odmah hoću da vam poručim – ova knjiga nije o novcu, mada će se ova reč sretati dosta često. Ova knjiga, kao i uvek, govori o životu i o vama, kao izvoru života, dragi čitaoče. Ovde ćete se susresti s mojim predstavama o bogatstvu, zasnovanim na novom modelu svesti koja je opisana u mojim prethodnim knjigama. Format 140mm x 205mm, Obim 184 str. Povez broš, Cena 600 din.

PRONAĐI SVOJ ISTINSKI PUT – dr Valerij Sinjeljnjikov

Knjigom Moć namere dr Sinjeljnjikov nam daje jednostavna i praktična uputstva kako da postanemo gospodari svog života i kako da svojim mislima, osećanjima i postupcima stvaramo svoj svet i oblikujemo svoj život da bi bio onakav kakav želimo da bude. Jedino što nam je za to potrebno jeste da shvatimo da naša svest poseduje ogromnu stvaralačku moć i da sve zavisi isključivo od nas. Format 140mm x 205mm, Obim 100 str. Povez broš, Cena 370 din.

KRAJ SVETA ILI KRAJ TAME – Veliki preokret – dr Valerij Sinjeljnjikov Čovek sam stvara svoju sudbinu s pravom koje mu daje rođenje u ljudskom telu. Ne možemo da ignorišemo signale koje dobijamo iz sveta koji nas okružuje, ali nam ne priliči da se panično batrgamo. U ovom momentu naš Sunčev sistem zajedno sa Zemljom završava jedan ciklus kretanja u kosmosu i započinje novi. Veliki preokret je već počeo. Ili ćemo uništiti sebe ili ćemo krenuti novim putem razvoja. Tačnije rečeno, stigli smo do kritične tačke. Čovečanstvo i društvo u celini su ozbiljno bolesni. Ta bolest se naziva egoizam. Ako nešto ne promenimo, sami ćemo izazvati smak sveta. Format 140mm x 205mm, Obim 108 str. Povez broš, Cena 440 din.

www.leo.rs 27


buđenje – osho je jedan od najpoznatijih i najprovokativnijih duhovnih učitelja dvadesetog veka, poznat po svom revolucionarnom doprinosu nauci o unutrašnjem preobražaju. Uticaj njegovog učenja širi se i dopire do duhovnih tragača različitih godišta u svim zemljama sveta. Oshovo učenje prkosi svim katego­rizacijama i obuhvata sve – od lične potrage do goruć­ih­ društvenih i političkih tema modernog društva. Osho o svom radu kaže da pomaže da se stvore uslovi za novu vrstu ljudskog bića. Obično to biće naziva „Buda-Zorba“ – biće sposobno da uživa u ovozemaljskom životu Zorbe i skrušenoj tišini Gautame Bude. Kroz sve aspekte Oshovog rada provlače se ideje bezvremenog Istoka i tehnološki visokorazvijenog Zapada.

Svest – Ključ za uravnotežen život - Smernice za nov način života – OSHO

NOVO

Osnova svih tehnika meditacije, uključujući i borilačke veštine, kao i svih vrhunskih rezultata sportista jeste osobina čoveka da kroz život ide otvorenih očiju i bude prisutan u trenutku. Tu osobinu Osho naziva svešću. Kad prepoznamo i shvatimo šta je svest, imamo ključ ovladavanja sobom praktično u svakom životnom aspektu. Format 150mm x 230mm, Obim 188 str. Povez broš, Cena 700 din.

Kako da uskladite telo i um – Kako da umom iscelite telo – OSHO

NOVO

Osnova svih tehnika meditacije, uključujući i borilačke veštine, kao i svih vrhunskih rezultata sportista jeste osobina čoveka da kroz život ide otvorenih očiju i bude prisutan u trenutku. Tu osobinu Osho naziva svešću. Kad prepoznamo i shvatimo šta je svest, imamo ključ ovladavanja sobom praktično u svakom životnom aspektu. Format 150mm x 230mm, Obim 148 str. Povez broš, Cena 700 din.

emocije – Kako da se oslobodite besa, ljubomore i straha – OSHO

NOVO

Ova knjiga je jednostavan vodič za bolje razumevanje emocija. U ovom odabiru jezgrovitih odlomaka koje vredi zapamtiti, iz nekih od Oshovih najpopularnijih obraćanja, autor se bavi „velikom trojkom“: strahom, besom i ljubomorom. Izražavanjem tih emocija mogli bismo da povredimo druge, da izazovemo još veći sukob ili da dovedemo do nerazumevanja. Ipak, ako potiskujemo ono što osećamo i ako svoje emocije uvijamo u oblandu ljubaznosti, pod nazivom samokontrola, time nećemo odagnati emocije. Umesto toga, biće nam nelagodno ili, što je još gore, zateći ćemo sebe usred erupcije osećanja zbog nečega što je pokrenula stara, nezalečena emocionalna rana. Format 120mm x 170mm, Obim 136 str. Povez broš, Cena 450 din.

28

LEO COMMERCE 2016


NOVO

buđenje – osho Strah – Kako razumeti i prihvatiti životnu neizvesnost – OSHO Uovoj knizi, Osho korak po korak čitaoca vodi kroz sve ono čega se ljudska bića plaše – od refleksne reakcije na fizičku opasnost do racionalnih i iracionalnih strahova uma i njegove psihologije. Samo ako razumevanjem osvetlimo mračne ćoškove straha, kaže on, ako provetrimo podrume i otvorimo prozore, zavirimo ispod kreveta da vidimo da li čudovište zaista tu obitava, počećemo da izlazimo iz svoje sigurne zone i naučićemo da živimo sa suštinskom neizvesnošću života i postojanja, pa čak i da uživamo u njoj. Format 150mm x 230mm, Obim 156 str. Povez broš, Cena 700 din.

Knjiga o deci – Kako da podržite slobodu i inteligenciju nove generacije – OSHO Ova knjiga predstavlja poziv za „oslobodilački pokret dece“ u cilju razbijanja starih obrazaca i stvaranja prilika za nov način povezivanja ljudskih bića. Knjiga o deci je vodič za odrasle koji će im pomoći da shvate kako uslovljavaju i menjaju decu. Zahvaljujući toj svesti, odrasli će naučiti kada da gaje i štite decu, a kada da im se sklone s puta da bi deca mogla procvetati u svoj najviši potencijal i dosegnuti najveće mogućnosti za radost. Format 150mm x 230mm, Obim 228 str. Povez broš, Cena 800 din.

Živeti po sopstvenim pravilima – Šta je prava pobuna? – OSHO Šta je prava pobuna? – Decenijama nakon pobuna šezdesetih godina XX veka nova generacija ponovo izaziva i buni se protiv zastarelih struktura i vrednosti ciljajući političke i ekonomske sisteme i njihove mane. Međutim, ova generacija ima priliku i odgovornost da podigne razvoj ljudske slobode na viši nivo. Knjiga Živeti po sopstvenim pravilima podržaće tu novu generaciju u širenju svog shvatanja slobode i u stvaranju novih sistema za čovečanstvo. Format 150mm x 230mm, Obim 182 str. Povez broš, Cena 800 din.

PUTOVANJE LJUDSKOG BIĆA – Može li se prava sreća naći u svakodnevnom životu? – OSHO Čovek je most, kaže Osho, između životinje i božanstva – a svest o dvostrukom aspektu naše prirode čini nas ljudskim bićima. Dualnost nas, takođe, uznemirava, tera da se sukobljavamo sa sobom i često nas dovodi do raskrsnice gde se ukrštaju sebičnost i darežljivost, ljubav i mržnja, krhkost i snaga, nada i očajanje. Knjiga Putovanje ljudskog bića uči nas da prihvatimo obe suprotnosti, umesto da biramo između jedne od njih, jer prihvatanje predstavlja ključ za preobražaj životnih obrta u putovanje koje će nas dovesti do spoznaje šta nam je suđeno da budemo. Format 150mm x 230mm, Obim 180 str. Povez broš, Cena 800 din.

VERA, SUMNJA I FANATIZAM – Da li je neophodno verovati u nešto? – OSHO U knjizi Vera, sumnja i fanatizam Osho iznosi svoje jedinstveno i često iznenađujuće gledište na verske, političke, socijalne i ekonomske sile koje gone ljude u suprotne tabore, fanatične grupe i sisteme verovanja koji zavise od doživljavanja svakog „drugog“ kao „neprijatelja“. Kao i uvek, pažnja je pre svega usmerena na pojedinačnu psihu i svest, da bi se otkrili korenski uzroci i skriveni demoni naše ljudske potrebe za pripadanjem i za time da imamo nešto u šta ćemo da verujemo. Format 150mm x 230mm, Obim 188 str. Povez broš, Cena 800 din.

www.leo.rs 29


buđenje – osho SLAVA, BOGATSTVO I AMBICIJA – Koje je pravo značenje uspeha? – Osho Osho ispituje simptome i psihologiju koja leži iza preokupiranošću novcem i slavom. Odakle potiče pohlepa? Da li vrednosti poput jake želje za takmičenjem i ambicije mogu da dovedu do inovacije i pozitivne promene? Zašto se čini da slavni i bogati ljudi imaju toliki uticaj u svetu? Da li je istina da se novcem ne može kupiti sreća? Ovim pitanjima prilazi se iz ugla koji tera na razmišljanje, koji je iznenađujuć i naročito bitan u ovom našem ekonomski problematičnom vremenu. Format 150mm x 230mm, Obim 190 str. Povez broš, Cena 750 din.

MOĆ, POLITIKA I PROMENA – Šta mogu da učinim da bih unapredio svet? – Osho Osho traži otkuda potiče „želja za moći“ i kako se ispoljava, ne samo u političkim institucijama, već i u našim svakodnevnim odnosima. Uz to, nudi nam viziju međuljudskih odnosa i društva zasnovanih ne na moći nad drugima, već na prepoznavanju jedinstvenosti svake individue. Format 150mm x 230mm, Obim 188 str. Povez broš, Cena 750 din.

RADOST – Sreća koja dolazi iznutra – Osho U knjizi Radost, Osho proučava radost sa potpuno nove tačke gledišta. Majstorskom mešavinom saosećanja i humora, Osho nam pokazuje da je radost suština života. Čak je i nezadovoljstvo ukorenjeno u radosti. Osho nas podstiče da prihvatimo radost tako što ćemo biti zahvalni za sve izazove s kojima se srećemo u životu, umesto da određujemo uslove koji su nam potrebni za sreću. Prihvatanje radosti približava nas stanju istine, mira i harmonije. Format 150mm x 230mm, Obim 180 str. Povez broš, Cena 850 din.

PRISNOST – Verovanje u sebe i druge – Osho Veze tipa „udri i beži“ postale su mnogo uobičajenije u današnjem društvu, društvu koje je postalo otuđeno, nepovezano s tradicionalnim porodičnim poretkom i koje je sve otvorenije prema slučajnom seksu. Ali u isto vreme, pojavljuje se jedna skrivena struja osećaja da nešto nedostaje – kvalitet prisnosti. U ovom plemenitom i saosećajnom priručniku Osho nas vodi, korak po korak, kroz ono što prisnost čini zastrašujućom i pomaže nam da se suočimo s tim strahovima, prevaziđemo ih, i ojačamo sebe i našu vezu, s ciljem da podstaknemo otvorenost i poverenje. Format 150mm x 230mm, Obim 204 str. Povez broš , Cena 850 din.

SAOSEĆAJNOST – Krajnje cvetanje ljubavi – Osho U ovom desetom tomu, Osho ističe da „osećajnost“ leži u korenu te reči i osporava pretpostavke o tome šta je zaista saosećajnost. Mnoga takozvana saosećajna dela, kaže on, umrljana su suptilnim osećajem sopstvene važnosti i željom za priznanjem. Ostala nisu ukorenjena u želji da se zaista pomaže drugima, već da se oni nateraju da se promene... Format 150mm x 230mm, Obim 216 str. Povez broš , Cena 850 din.

30

LEO COMMERCE 2016


buđenje – osho KREATIVNOST – Oslobađanje unutrašnjih sila – Osho Kreativan odgovor na nove izazove traži se od svih – od direktora do domaćice. Ljudi koji u svojim torbama za alat imaju samo iskustva sopstvenih roditelja i profesora u velikom su zaostatku kad je reč o vezama i karijerama. Prelazak sa imitatorskog obrasca ponašanja sputanog pravilima na kreativnu inovativnost i fleksibilnost zahteva korenitu promenu stava o sebi i sopstvenim mogućnostima... Format 150mm x 230mm, Obim 186 str. Povez broš, Cena 750 din.

INTUICIJA – Znanje izvan logike – Osho Knjiga Intuicija bavi se razlikom između intelektualnog, logičkog uma i s­ veobuhvatnijeg sveta duhovnog. Logika je način na koji um poznaje realnost; intuicija je način na koji duh doživljava realnost. Način na koji Osho razmatra ova pitanja je lak za shvatanje, povremeno zabavan i takav da u potpunosti drži pažnju. Format 150mm x 230mm, Obim 198 str. Povez broš, Cena 850 din.

HRABROST – Radost opasnog življenja – Osho Hrabrost nije odsustvo straha, kaže Osho. Štaviše, ona je potpuno prisustvo straha, uz hrabrost da se suoči s njime. Ova knjiga daje ptičju perspektivu nad celokupnim terenom – gde strahovi nastaju, kako ih razumeti, i kako pronaći hrabrost da se s njima izađe na kraj. Format 150mm x 230mm, Obim 182 str. Povez broš, Cena 750 din.

NEVINOST, ZNANJE I RADOZNALOST – Gde je nestala moja dečja radoznalost? – Osho Osho aktivira poslednji stadijum nevinosti svakog čoveka – detinjstvo – u cilju obnavljanja životnog pristupa kakav smo imali kao deca; pristupa punog radoznalosti i spontane radosti, umesto cinizma i beznađa koje oseća većina odraslih. Svaka religija sadrži ideju o vraćanju u raj, u jednostavnost kakvu smo nekad poznavali. U ovoj knjizi Osho objašnjava kako da povratimo ovaj „izgubljeni raj“ da bismo ponovo osetili radoznalost i nevinost detinjstva. Format 150mm x 230mm, Obim 170 str. Povez broš, Cena 650 din.

SLOBODA – Hrabrost da budeš ono što jesi – Osho U„Slobodi“, Osho prikazuje tri faze slobode. Prva je„sloboda od“, ona koja potiče od oslobađanja od restrikcija koje nameću spoljašnje sile kao što su roditelji, društvo ili religija. Sledeća faza je„sloboda za“, pozitivna sloboda koja potiče iz prihvatanja i stvaranja nečega – zadovoljavajuće veze, na primer, ili neke umetničke ili humanitarne vizije. I najzad, tu je„samo sloboda“, najviša i krajnja sloboda. Ova poslednja sloboda više je nego samo za ili protiv nečega; to je sloboda da prosto budeš ono što jesi i da iskreno reaguješ na svaki trenutak. Format 150mm x 230mm, Obim 194 str. Povez broš, Cena 850 din.

SUDBINA, SLOBODA I DUŠA – Koji je smisao života? – Osho U ovoj knjizi OSHO duboko zalazi u istraživanje ljudskih pitanja, kao što su - Postoji li nešto što se može nazvati duša, i ako postoji, šta ona predstavlja? Kako se u to uklapa koncept karme? Ima li moj život neko posebno značenje ili smisao? Format 150mm x 230mm, Obim 178 str. Povez broš, Cena 750 din.

www.leo.rs 31


buđenje – osho Čovek koji je voleo galebove – Najvažnije životne lekcije najmudrijih svetskih predanja – Osho U knjizi Čovek koji je voleo galebove Osho raspravlja o najvažnijim pričama i najmudrijim parabolama zena, taoizma, hrišćanstva i judaizma. Osho tumači predanja i primenjuje ih na probleme modernog načina života. Dragocene lekcije koje saopštava ostaju bezvremene i univerzalne. Ove priče podstiču na meditaciju; osmišljene su tako da se prepričavaju i proučavaju uvek iznova i da se, svakim novim čitanjem, otkrivaju njihova nova značenja. Format 150mm x 230mm, Obim 204 str. Povez broš, Cena 850 din.

BITI ZALJUBLJEN – Kako voleti svesno i vezati se bez straha – Osho U ovom dubokoumnom, provokativnom delu, Osho – jedan od najrevolucionarnijih mislilaca našeg vremena – izaziva nas da dovedemo u pitanje ono što mislimo da znamo u vezi ljubavi i čini da se otvorimo pred mogućnošću postojanja ljubavi koja je prirodna, koja ispunjava, i koja je oslobođena od posesivnosti i ljubomore. Format 150mm x 230mm, Obim 233 str. Povez broš, Cena 750 din

ZDRAV EMOTIVNI ŽIVOT – Pretvorite strah, bes i ljubomoru u kreativnu energiju – Osho Kako da pomirimo potrebu da izrazimo svoja osećanja sa željom da zaštitimo druge? Isuviše često se nalazimo u zamci ove dileme: izražavanje ili potiskivanje. Plaši nas da ćemo ako izrazimo svoja prava osećanja povrediti bliske ljude i da ćemo se otuđiti. Ali ako potiskujemo emocije – čak i pod prijateljskom maskom „samokontrole“ – samo rizikujemo da povredimo sebe. Format 150mm x 230mm, Obim 233 str. Povez broš, Cena 700 din.

Život, ljubav, smeh – Slavljenje tvog postojanja – Osho Knjiga Život, ljubav, smeh istražuje tri stvari koje nas čine čovečnim – našu želju da spoznamo svrhu života, sposobnost da volimo, i sposobnost da se smejemo. U ovoj zbirci misli, Oshove inspirativne i divne priče prevazilaze nivo one uobičajene potrage. U ovom umetničkom delu, Osho spaja zabavu i inspiraciju, drevne Zen priče i savremene šale kako bi nam pomogao da pronađemo ljubav, smeh, a povrh svega toga, sreću. Format 150mm x 230mm. Obim 208 str. Povez broš, Cena 850 din.

KNJIGA O SPOZNAJI – Pronađi svoj put ka slobodi – Osho U ovom izuzetno inovativnom delu Osho ukazuje na čvorove straha i nesporazuma koji nas ograničavaju, olabavljuje ih i na kraju pomaže u njihovom odvezivanju - ostavljajući nam slobodu da pronađemo i stvorimo sopstveni put ka slobodi. Vi niste odgovorni nijednoj naciji, nijednoj crkvi, nijednom Bogu. Vi ste odgovorni samo za jednu stvar, a to je samo-spoznaju. Format 150mm x 230mm, Obim 233 str. Povez broš, Cena 650 din.

ZAVERA: BOG – Put od sujeverja do supersvesti – Osho Vekovni savez političara i sveštenika protiv ljudske slobode, radosti, zadovoljstva, utehe i luksuza. Političar ukazuje poštovanje svešteniku ne bi li ozakonio svoju moć, a sveštenik nameće pravila individualnog ponašanja – sve u ime Boga. Jedna je krajnost verovati u Boga; druga je krajnost ne verovati u Boga. Osho ne govori o„veri“, već o„iskustvu“ – tako u ideološkoj raspravi o postojanju višeg bića i ateizam i teizam postaju nevažni. Format 150mm x 230mm, Obim 276 str. Povez broš, Cena 850 din.

32

LEO COMMERCE 2016


priručnici za početnike kurs čuda za početnike – Ovladavanje putovanjem od straha do ljubavi – Alen Koen Kurs čuda – spiritualni i misaoni sistem samospoznaje, koji nas podučava kako da volimo i opraštamo – obuzeo je umove i osvojio srca miliona ljudi. Pružajući unutrašnji mir umesto straha i bola, njegova univerzalna poruka je neprevaziđena po svojoj moći isceljenja. Alen Koen se bavi proučavanjem i podučavanjem Kursa čuda više od 30 godina i približava čitaocima sveobuhvatne koncepte date u Kursu kroz 22 sažeta i lako razumljiva poglavlja ove knjige. Ovaj jedinstveni vodič, lak za čitanje i ispunjen zanimljivim primerima, pričama i iskustvima iz realnog života, biće dragocen kako onima koji se već dugo bave proučavanjem Kursa čuda, tako i onima koji se s njim susreću po prvi put. Format 150mm x 230mm, Obim 216 str. Povez broš . Cena 700 din.

Reiki za početnike – Ovladavanje tehnikama prirodnog isceljivanja – Dejvid Venels Milioni ljudi širom sveta već su osetili blagodeti isceljujuće primene reikija. I vi možete naučiti osnovna načela ovog jednostavnog ali moćnog metoda isceljivanja i duhovnog razvoja koji funkcioniše na nivou energije. Nađite najbolju praktičnu primenu reikija dok istražujete njegovu duhovnu suštinu. Format 150mm x 230mm, Obim 200 str. Povez broš . Cena 700 din.

Meditacija za početnike – Ovladavanje tehnikama prirodnog isceljivanja – Siniša Ubović Meditacija je, iako sve više prisutna, i dalje velika nepoznanica za mnoge. Pred vama je knjiga koja će vam upravo otkriti, rasvetliti i pojasniti ovu, svakako jednu od najmoćnijih tehnika za postizanje mira, stabilnosti i radosti. Siniša Ubović nam svojom prepoznatljivom lakoćom pisanja približava meditaciju i prenosi nam svoja znanja, spoznaje i iskustva koja su mu pomogla da praktikuje meditaciju na svakodnevnom nivou kao i da doživi neverovatan preobražaj u svom životu. Ukoliko želite da ovladate ovom sjajnom tehnikom a i dalje je smatrate čudnom, teškom ili nejasnom, ovo je knjiga koja će vam podariti mnoštvo korisnih odgovora nakon kojih će i vama meditacija biti jednostavna, dostupna i što je najvažnije, višestruko korisna. Format 150mm x 230mm, Obim 116 str. Povez broš . Cena 600 din.

joga za početnike – Vodič za zdravo telo i ispunjen duh – Marijana Mahač Joga je poslednjih decenija postala popularna na Zapadu, pa i kod nas, jer nam pomaže da uspostavimo sklad u sebi, a samim tim i da se lakše nosimo sa izazovima koje nam postavlja svaki novi dan. Pored toga što naše telo čini gipkijim, jačim i zategnutijim, joga normalizuje rad organizma, pomaže pri uspostavljanju emocionalne ravnoteže i olakšava snalaženje u stresnim situacijama. Ona nas uči da se okrenemo sadašnjem trenutku i pozitivnom pogledu na budućnost. I što je najvažnije – nikad nije kasno da počnete da je upražnjavate. Prema tome, možda je sad pravo vreme za to. Format 150mm x 230mm, Obim 112 str. Povez broš . Cena 600 din.

www.leo.rs 33


priručnici za početnike Čakre za početnike – Vodič za uspostavljanje ravnoteže energije čakri – Dejvid Pond Čakre za početnike uče nas kako da pomerimo fokus sa problema koji nas okupira i da se, tako, usredsredimo na ponovno povezivanje sa unutarnjom energijom - ili čakrom - koja prouzrokuje neravnotežu. Kad u vašem životu počnu da se javljaju problemi, izazovi i teškoće, model čakri pružiće vam oruđe za identifikaciju izvora konflikata u vama. Čakre za početnike daruju vam specifične tehnike kako biste izmenili korišćenje vaše energije, i sopstvenu svest podigli na novi nivo. Kad jednom naučite da vam život može biti radostan i harmoničniji, i spoljašnji svet će se sam vratiti na svoje mesto... Format 150mm x 230mm, Obim 204 str. Povez broš . Cena 700 din.

Anđeli za početnike – Vodič za poverenje u život i u sebe – Snježana Sredojević „Anđeo“ je reč koja u sebi nosi najviše ljubavi i nežnosti posle reči „ljubav“ i „nežnost“. A ko su i šta su anđeli? Svi smo čuli za anđele i bar nekada i sami pomislili na njih. Divimo im se kad ih vidimo na slikama. Većini ljudi reč „anđeo“ u bilo kom kontekstu izmami osmeh na licu i, gotovo sigurno, i u duši. Naša tela i naše duše dobro znaju da su anđeli radost. A koliko zapravo mi, naš um, znamo o njima i o tome kako mogu da nam pomognu na našem putu ka sebi, na osvešćivanju (važnosti) sopstvene duhovnosti? Format 150mm x 230mm, Obim 104 str. Povez broš . Cena 600 din.

presna hrana za početnike – Vodič za vitalnost i zdravlje putem prirodne presne veganske hrane – NOVO IZDANJE – Margareta Vesna Ova knjiga je tu da vas ohrabri i podseti da već imate sve što je potrebno za život u vitalnosti i zdravlju. Optimalna ishrana u svakodnevnoj rutini jedan je od glavnih faktora optimalnog zdravlja – i to je u potpunosti u vašoj moći i u vašim rukama. Probudite unutrašnju mudrost u vezi s ishranom i životnim stilom i uživajte u divnim promenama. Napravite zdraviji izbor. Izbor kreira Život. Format 150mm x 230mm, Obim 140 str. Povez broš . Cena 700 din.

Autogeni trening za početnike – Jedinstvena tehnika za postizanje željenog – Nevena Đukić Autogeni trening nije obična knjiga. Ona vas lagano uvodi u meditaciju i imaginaciju, kao i u brojne načine i tehnike kojima ćete pomoći sebi i drugima i zahvaljujući kojima ćete moći da činite sve ono za šta većina ljudi misli da je nemoguće. Vaše reči imaju moć. Reči ne samo što odražavaju stvarnost, one je prouzrokuju. Naš mozak nije samo tanani tumač naših namera, on prima i skladišti informacije nadležne za ostvarenje naših želja. Ako svoju imaginaciju podstaknete verovanjem, željom i očekivanjem, a svoje ciljeve vizualizujete tako da ih vidite, osećate, čujete, okusite i dodirnete, uspećete da ostvarite sve što želite. Format 150mm x 230mm, Obim 120 str. Povez broš . Cena 650 din.

34

LEO COMMERCE 2016


priručnici za početnike KRISTALI ZA POČETNIKE – Vodič kroz svet čudesnog kamenja i njihova blagotvorna dejstva – Marijana Mahač i Vladimir Ćuk Knjiga Kristali za početnike bavi se suštinom kristala, dragog kamenja ili minerala, to jest osobinama i energijom koju oni poseduju, i sadrži osnovne informacije o njihovim bojama, oblicima, delovanju, čišćenju, kao i o slaganju sa znacima Zodijaka, te vam, ako ste početnik, može pomoći da odaberete ono što vam je zaista potrebno. Format 150mm x 230mm, Obim 212 str. Povez broš, Cena 800 din.

Šamanizam za početnike – U šetnji sa svetskim isceliteljima zemlje i neba – Džejms Endredi Džejms Endredi istražuje šamanske staze širom planete i govori o oruđima, ritualima i verovanjima koja su uvrežena u većini tradicija. Otkrićete kako se šamani biraju, kako postaju šamani i kako uspostavljaju vezu sa životinjama moći, precima i ostalim žiteljima duhovnog sveta. Uz mnoštvo priča iz ličnog iskustva Endredi nudi uvide drugih stručnjaka na ovom polju, poput Mirče Elijadea, Majkla Harnera i Holgera Kalvajta, kao i domorodačkih šamana kroz istoriju. Format 150mm x 230mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 750 din.

Kreativna vizualizacija za početnike – Ispunite svoje ciljeve i ostvarite svoje snove – Ričard Vebster Vi posedujete sposobnost da vizualizujete uspeh i ispunite svaku svoju nadu i svaki svoj san. Kao prirodni potencijal ljudske misli, kreativna vizualizacija pomaže milionima ljudi da ostvare svoje ciljeve. Kreativna vizualizacija će vas osposobiti da napravite pozitivne, trajne promene u sopstvenom životu. Nagrađivani autor Ričard Vebster predstavlja efikasan sistem kojim ćete ostvariti svoje snove, uključujući i metode pomoću kojih ćete savladati prepreke na tom putu. Format 150mm x 230mm, Obim 184 str. Povez broš, Cena 750 din.

Čitanje aure za početnike – Razvijte svoju spiritualnu svest da biste bili zdravi i uspešni –Ričard Vebster Aura je fizička manifestacija vaše duše. Uz ovaj jasan i postupan priručnik naučićete kako da vidite i protumačite neverovatnu energiju koja zrači iz vas i iz ljudi oko vas brže i lakše nego ikad ranije. Dokazanim metodama, razvijenim na njegovim popularnim radionicama, nagrađivani pisac Ričard Vebster pokazaće vam sve strane uočavanja i čitanja aure. Naučićete da osetite vibracije aure, vidite njene boje i protumačite njihovo značenje. Format 150mm x 230mm, Obim 164 str. Povez broš, Cena 700 din.

www.leo.rs 35


priručnici za početnike Tarot za početnike – Nevena Đukić Tarot je univerzalni jezik koji ne poznaje granice, tajni je nauk koji objedinjuje mnoga, kako istočna, tako i zapadna ezoterijska učenja. Tarot je psihološka mašina, ključ za sve životne nedoumice, jer pre nego što se javio neki problem, duboko, negde unutar bića začelo se i rešenje. Tarot je jedan od načina da se objasni stvarnost koja nas okružuje, želja da se sazna najkreativniji put kojim bi se pošlo u budućnost i potreba da se ta budućnost osvesti i sazna, kao i nada da bi se na nju moglo uticati. Tarot je Arijadnino klupko koje nas izvodi iz minotaurskog mraka na čistinu samospoznaje. Format 150mm x 230mm, Obim 132 str. Povez broš . Cena 600 din.

Numerologija za početnike – Nevena Đukić Numerologija je nauka o brojevima. Kamen temeljac u istoriji numerologije postavio je Pitagora, jedan od najvećih matematičara, filozofa i mistika. Njegova osnovna zamisao je ta da se Tajna Univerzuma jedino može dokučiti preko brojeva i formi. Bez brojeva nije moguće ni znanje, niti spoznaja. Ključ broja svakog pojedinca dat je rođenjem i otkriva bit ljudi, zapravo onaj deo kojeg čovek nije svestan dok ne upozna energiju i vibraciju svog broja i koda i na taj način ga osvesti, a samim tim i sebe. Otkrijte energiju svog broja, saznajte kroz ovu knjigu svoje potencijale, talente i način da usmerite svoj život i rad na put uspeha. Format 150mm x 230mm, Obim 136 str. Povez broš, Cena 600 din.

SINASTRIJA za početnike – Nevena Đukić Sinastrija označava uporedni odnos dve jedinke. U ovoj knjizi veoma precizno je objašnjena priroda odnosa među ljudima, u emotivnim odnosima, poslovnim, prijateljskim i porodičnim. Ako ste se bilo kad zapitali ili vas je zbunila priroda vaših odnosa u bilo kom segmentu komunikacije, sinastrija vam daje odgovore na ta pitanja. Zadatak ove knjige je da vas sačuva od razočaranja, poštedi patnje i gubitaka i uputi vas na stazu posutu ružama bez trnja. Format 150mm x 230mm, Obim 156 str. Povez broš, Cena 600 din.

NUMERIČKI TAROT ZA POČETNIKE I NUMERIČKE TAROT KARTE – Nevena Đukić

Numerički tarot je zapravo slikovni prikaz broja. Bogatstvo simbola na kartama i tumačenje kroz te simbole i brojeve omogućavaju tumaču da veoma precizno ispriča priču prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Pravilnim povezivanjem simbolike slika, kroz mitološku i etnološku prizmu, kao i kroz značenje brojeva, daje vam se mogućnost da uz sopstvenu intuiciju ispričate divne priče. Ove karte su ključ za unutrašnju mudrost. Otključajte riznicu novih saznanja i obogatite svoj unutrašnji svet. Format 150mm x 230mm, Obim 172 str + 36 karata. Povez broš, Cena 800 din.

VIDOVITOST ZA POČETNIKE – Jednostavne tehnike za poboljšanje mentalne vidovitosti – Aleksandra Čoran Vidovitost za početnike je pristupačan uvod u razvoj sposobnosti za stvaranje mentalnih slika. Posredstvom jednostavnih vežbi i primera istražićete svoje snove, primeniti meditaciju, postići stanje transa, otkriti psihometriju, tumačiti znake i predviđati sudbinu pomoću kristalne kugle. Koristite priložen rečnik simbola kako biste mogli da pružate savete u pogledu karijere, novca i zdravlja. Naučite odgovorno da koristite vidovitost i da primenjujete svoj novootkriveni dar kako biste pomogli sebi i drugima. Format 150mm x 230mm, Obim 160 str. Povez broš, Cena 700 din.

36

LEO COMMERCE 2016


priručnici za početnike INTUICIJA ZA POČETNIKE – Kako da s lakoćom probudite svoje prirodne sposobnosti – Dajana Brandon Bilo da je vaša intuicija po prirodi dostupna ili skrivena, ova knjiga će vam pokazati kako da poboljšate sopstveno čulo unutarnje spoznaje zarad poboljšanja veza, rešavanja problema ili donošenja bitnih odluka. Istražite različite vrste„šestog čula” s profesionalnom intuitom Dajanom Brandon, koja će vam pokazati kako da otkrijete i ojačate sopstvenu intuiciju. Verovali ili ne, skoro svi ljudi su intuitivni! Možete naučiti kako da koristite sopstvenu intuiciju kao sredstvo za rešavanje problema kod kuće, na poslu ili u bilo kojoj situaciji kad se nađete suočeni s nesigurnošću i izazovima. Intuicija za početnike sadrži desetine vežbi, vođenih meditacija i korisnih saveta koji će vam pomoći da za tili čas stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim glasom. Format 150mm x 230mm, Obim 236 str. Povez broš, Cena 750 din.

PROŠLI ŽIVOTI ZA POČETNIKE– Vodič kroz reinkarnaciju i tehnike za unapređenje vašeg sadašnjeg života – DAGLAS DELONG Ova knjiga je istovremeno detaljan i lako razumljiv uvod u razumevanje reinkarnacije i načina na koji ona utiče na vaš sadašnji život. Analizirajući fascinantne individualne slučajeve, autor Daglas Delong predstavlja različite tipove sećanja na prošle živote i otkriva najefikasnije tehnike pomoću kojih se takva sećanja prizivaju, uključujući meditacije i vizualizacije. Ovaj vodič donosi vam bogat izbor vežbi i izvora za razumevanje prethodnih života, omogućavajući vam da istražte svoj duhovni razvitak i svoju besmrtnost. Format 150mm x 230mm, Obim 176 str. Povez broš, Cena 700 din.

PROGRAMIRANJE UMA – Od ubeđivanja i ispiranja mozga do samopomoći i praktične metafizike – Eldon Tejlor Ova knjiga predstavlja ekspoze preobimnog istraživanja obavljenog samo radi otkrivanja načina za kontrolu svake vaše misli i želje. Ono što ćete saznati šokiraće vas i užasnuti. Promena psihe postala je veliki posao. Nikada više nećete moći da ignorišete istinu – vaše vlastite misli nisu vaše. Ova knjiga daće vam instrumente za preuzimanje kontrole i reprogramiranje vlastitog uma, kao i za uspostavljanje unutrašnjeg spokoja i održavanja vlastite snage. Eldon Tejlor obezbeđuje uvid, informaciju i metode lake za korišćenje koji će vas osposobiti da shvatite o kakvom životu sanjate. Niste stvoreni da biste bili proizvod nečije manipulacije – bilo da je reč o stavu i raspoloženju ili ambiciji i iskorišćavanju. Format 150mm x 230mm, Obim 304 str. Povez broš, Cena 900 din.

E na kvadrat – Pem Graut Najbolji opis knjige E na kvadrat možda bi bio da je to laboratorijski priručnik sastavljen od jednostavnih eksperimenata koji dokazuju da je stvarnost promenljiva, da svest kuje materiju i da vi umom oblikujete stvarnost. Da, dobro ste pročitali. Piše da dokazuje. Devet eksperimenata iz ove knjige, dokazaće da je polje mogućnosti pouzdano, predvidivo i dostupno svima. Dokazaće da polje spaja sve nas, i da imamo kontrolu nad vlastitim životima zato što svaka naša misao predstavlja talas energije koji utiče na sve ostalo u univerzumu. Format 150mm x 230mm, Obim 172 str. Povez broš, Cena 800 din.

www.leo.rs 37


buđenje Čudesno doba - Prihvatite novo srednje doba – Merijen Vilijamson Potreba za promenom koja dolazi s godinama – emocionalni pritisak da iz jedne faze svog života pređemo u drugu – fenomen je ljudske vrste, ne samo muški i ne samo ženski. Suštinski ne mnogo drugačije od načina na koji nas pubertet odvaja od detinjstva i odraslog doga – u našem životu jednostavno dođe vreme kad jedan deo nas umire, a nešto novo se rađa. Cilj ove knjige Merijen Vilijamson, autorke bestselera i motivacionog govornika, jeste da psihološki i duhovno preformuliše taj prelazni period, kako bi nas on odveo ka predivnom osećaju radosti i buđenja. Format 150mm x 230mm. Povez broš.

KURS MRŠAVLJENJA - 21 duhovna lekcija o tome kako da trajno izgubite višak kilograma – Merijen Vilijamson Korak po korak, naučićete kako da promenite odnos sa samom sobom i svojim telom, da krenete od straha ka ljubavi. Počećete da uklapate različite delove sebe, um, telo i duh, kako biste ponovo postali celoviti i u svakom pogledu prelepa i smirena osoba kakva ste bili na početku. Kao što Merijen Vilijamson kaže: „Kada je u pitanju vaše uživanje u jelu, najbolji dani nisu za vama, već su pred vama. “ Spremite se za uspostavljanje novog odnosa prema hrani i novog odnosa prema sebi. Format 150mm x 230mm, Obim 256 str. Povez broš, Cena 850 din.

Dar ljubavi – Veština davanja i primanja ljubavi – dr Robert Holden „Dar ljubavi” je meditacija o ljubavi. Govori o najvažnijim pitanjima koje ćete ikad naučiti. Sva vaša sreća, zdravlje i obilje u životu potiču od sposobnosti da volite i da budete voljeni. Ta sposobnost je urođena, a ne stečena. Sa velikom bliskošću i toplinom, autor deli priče, razgovore, meditacije i poeziju koju je stekao analizirajući ljubav. Format 150mm x 230mm, Obim 232 str. Povez broš, Cena 800 din.

Dar promene – Kako da živite inspirativno od SADA – dr Robert Holden Suština Promene iz korena je u reči „više“ – više sreće, više uspeha, više, ljubavi, više mira, više napretka i više radosti. Biser mudrosti, Dar promene, govori o svakodnevnim brigama koje miniraju radost i ispunjenje. Dr Robert Holden piše u formi kratkih eseja nudeći vam mešavinu inspirativnih principa i dokazanih metoda koje će vam pomoći da uklonite blokade, da se oslobodite straha, da dignete ruke od borbe, da transformišete veze i da prigrlite novu kreativnost i životnu radost. Format 150mm x 230mm, Obim 192 str. Povez broš, Cena 800 din.

38

LEO COMMERCE 2016


buđenje – lelica todorović Lelica Todorović rođena je 1964. u Suvom Dolu kod Blaca. Doktor je medicinskih nauka, specijalista interne medicine, internacionalni NLP trener i kouč. Majka je dvoje odrasle dece. Osnivač je Centra za lični razvoj komunikaciju i liderstvo RAVNOTEŽA i NLP GRADIONICA. Radi kao profesor strukovnih studija u Visokoj medicinskoj školi „Milutin Milanković“ u Beogradu. Pored NLP edukacije radi i specijalizovane treninge iz oblasti zdravlja, upravljanja stresom, komunikacijskih veština, javnog nastupa, upravljanja, konfliktima, pregovorima, sastancima i vremenom. Izuzetno je uspešna i kao individualni kouč, što postiže integracijom znanja iz medicine, NLP i drugih koučing pristupa.

Čarobna ogledala – Gradionica harmoničnih odnosa sa sobom i drugima – Prof. dr med. sci. Lelica Todorović Želeli biste da vaši odnosi sa drugima budu drugačiji? Zanima vas zašto se ljudi nekada ponašaju onako kako vam se sviđa, a nekada vas nerviraju? Zanima vas šta je koučing i kako vama može biti koristan? Ukoliko ste bar na jedno pitanje odgovorili sa DA, ova knjiga je pravi izbor za vas. Zavirite u Čarobna ogledala i ona će vam dati odgovore. Čestim korišćenjem Čarobnih ogledala vaš odraz će biti sve jasniji i oku dopadljiviji, a vaši odnosi sa drugima sve harmoničniji. Format 145mm x 205mm, Obim 260 str. Povez broš . Cena 700 din.

NLP čarobna gradionica zdravlja – NOVO IZDANJE – Prof. dr med. sci. Lelica Todorović Svako od vas može od svog života i zdravlja da napravi umetničko delo. U tome vam mnogo može pomoći NLP metodologija. Ova metodologija je dostupna i razumljiva svima, jednostavna je i zabavna, a iznad svega moćna. Bavi se svim aspektima čoveka: mislima, emocijama i telom, kao i onim najsuptilnijim što sve to drži na okupu. Čitajući ovu knjigu možete reprogramirati one obrasce koji štete vašem zdravlju i vitalnosti. Format 145mm x 205mm, Obim 180 str. Povez broš . Cena 600 din.

NLP čarobna gradionica života PO MERI VLASNIKA – NOVO IZDANJE – Prof. dr med. sci. Lelica Todorović U ovoj knjizi otkrićete nove načine da radite stvari koje su važne vama. Postaćete moćniji jer ćete, nakon što je pročitate, imati više izbora za svaki dan vašeg života. Možete postati slobodni. Čitajući ovu knjigu omogućućite sebi da živite srećnijim životom, da se harmonizujete i ostvarite svoje snove. Format 145mm x 205mm, Obim 264 str. Povez broš . Cena 700 din.

www.leo.rs 39


buđenje – siniša ubović

Siniša Ubović je uspešan glumac, predavač, pisac i jedan od najznačajnijih učitelja na polju ličnog razvoja i primenjene duhovnosti. Autor je bestseler knjiga Put promene... i neće biti kraja čudesima i 100% JA, kao i jednog od najinspirativnijih motivišućih romana, Moja baba zen budista.

100% JA – Najjednostavniji i najpraktičniji program za postizanje lične sreće i uspeha na svim poljima – Siniša Ubović Ukoliko imate želju da živite svoju potpunu veličanstvenost, stranice koje su pred vama su tu da vam pomognu da se prisetite lepote svog bića i da ponovo prigrlite svoju unutrašnju moć. Znajte da ste divni takvi kakvi jeste i da zaslužujete da volite i da budete voljeni iz jednog jedinog razloga - zato što postojite. Svako od nas može da dođe do suštine svog bića, do sebe, do svog 100% JA. A samo je jedan korak koji svakog čoveka deli od toga. ODLUKA! Format 145mm x 165mm, Obim 160 str. Povez tvrdokoričen. Cena 660 din.

100% JA – špil afirmacionih kartica – Siniša Ubović Nove afirmacione kartice za sve one koji su se uverili u snagu afirmacija kao i za one koji žele da poboljšaju kvalitet svog života na prijatan, jednostavan i efektan način. 100% JA afirmacione kartice vam pomažu da izaberete misli koje će vas voditi do suštine onoga što stvarno jeste, do vašeg 100% JA. Birajte misli od kojih ćete se osećati bolje, sigurnije i radosnije. Život je igra i zato – igrajte se i birajte! Razumevajući i prihvatajući em

sebe, lakše mi je da razum i prihvatim druge.

Format 95mm x 95mm, Obim kutija sa 52 kartice. Cena 1181 din.

Dnevnik promene – Sam svoj lajf kouč – Siniša Ubović Jedinstvena radna sveska namenjena svima koji žele da postignu uspeh na najrazličitijim životnim poljima. Svojom specifičnom i sistematičnom strukturom uvešće vas u polje vašeg individualnog lajf koučinga. Dok budete samostalno radili vežbe i zadatke koji su pred vama, dobićete neverovatne odgovore i uvide, saznaćete šta vas ometa na putu napretka i, što je najvažnije, otkrićete gde leži ključ vašeg ličnog uspeha. Format 130mm x 183mm, Obim 132 str. Povez broš. Cena 500 din.

40

LEO COMMERCE 2016


buđenje – siniša ubović Put promene... i neće biti kraja čudesima – Siniša Ubović Ništa sem dobrobiti nije, niti je predodređeno da bude naše prirodno stanje, koliko god vam je teško da u to u ovom trenutku poverujete. Zato je jedna od prvih lekcija koju je važno da naučimo ta, da sve ono što smo usvojili ili prihvatili, isto tako možemo i da promenimo. Naše je samo da donesemo ODLUKU da sve one stvari koje su nas do sada vodile u neželjenom pravcu jednostavno promenimo tako što ćemo svoju pažnju usmeriti na suprotnu stranu od problema - zagledaćemo se u rešenje. Format 145mm x 165mm, Obim 160 str. Povez tvrdokoričen. Cena 660 din.

PUT PROMENE – špil afirmacionih kartica – Siniša Ubović Osetite čari afirmacija uz ovih 50 prelepo dizajniranih kartica. Afirmacije su jedan od najkorisnijih alata na putu kreiranja slike našeg novog, lepšeg i srećnijeg života. Sve je misao, a misao može da se promeni! Afirmacione kartice će vam pomoći da izaberete one misli od kojih ćete se osećati bolje, sigurnije i prisutnije, bilo da je u pitanju ljubav, posao, zdravlje ili lični napredak. Postanite svesni stvaralac svog života i svoje realnosti. Dozvolite novim i lepšim idejama da u vama ožive i procvetaju. Imajte poverenja u proces! Život je igra i zato - igrajte se! I uživajte!

Ja sam fantastična,

ljubav služujem

Ja za

voleti Divno je ljen i biti vo

originalna i jedinstvena osoba. Upravo u toj jedinstvenosti leži moja najveća snaga

Format 95mm x 95mm, Obim kutija sa 52 kartice. Cena 1181 din.

Afirmacije za Put promene – Siniša Ubović Ako prihvatamo ideju da naše misli kreiraju našu stvarnost, kakve bi to misli bilo korisno da posedujete da biste živeli upravo život kakav mislite da zaslužujete i da vam pripada. Tu na scenu stupaju afirmacije. Zapravo, sve što govorimo, izjavljujemo, slušamo i mislimo jeste afirmacija. Ako bismo obratili pažnju na reči koje najčešće izgovaramo lako bismo se uverili da upravo živimo baš to što izgovaramo. Format 145mm x 165mm, Obim 104 str. Povez tvrdokoričen. Cena 600 din.

MOJA BABA ZEN BUDISTA – Siniša Ubović

Ako vas je Alhemičar naveo da postanete svesni svoje lične legende, a Kaluđer koji je prodao svoj ferari inspirisao da ostvarite svoje snove i uzmete sudbinu u svoje ruke, onda je roman Moja baba zen budista knjiga koju ne smete propustiti! Kroz knjigu Moja baba zen budista Siniša nastavlja da nas fascinira fantastičnim stilom, mudrošću, kao i poznavanjem najdubljih ljudskih strahova, dilema i izazova. U formi romana prati život savremenog čoveka u Beogradu u trenutku u kojem mu se život raspada i koji sticajem neverovatnih okolnosti u samo nekoliko dana dolazi do novih spoznaja i otvara vrata istine, koju je često u životu slušao, ali je sada prvi put istinski čuje. Kroz suze i smeh doći ćete do odgovora za kojima ste možda i vi čitavog života tragali. Kakav život zaista živimo? Šta propuštamo zbog toga što „nemamo dovoljno vremena“? I šta nam je to najbitnije u životu? Zašto je važno biti prisutan u sadašnjem trenutku? Kada nastaje preokret i ko su naši duhovni učitelji? Saznajte sada i ovde. Vreme je! Format 145mm x 165mm, Obim 120 str. Povez tvrdokoričen. Cena 660 din.

www.leo.rs 41


buđenje

MOŽETE IZLEČITI SEBE – Kompletan vodič za lečenje energijom – Seka Nikolić Potpuno uređena i ažurirana, ova knjiga obuhvata Sekina nova otkrića i najskorije primere izlečenja njenih klijenata, sadrži program koji se prati s lakoćom i koji nas uči kako da svoju energiju dovedemo u ravnotežu i da se zaštitimo. Otkrijte: · Kako se energetsko polje tela može izbaciti iz ravnoteže negativnim emocijama i lošim iskustvima iz prošlosti · Prikrivene uzroke bolesti i iscrpljenosti i kako da se izborite s njima · Zadivljujuće priče o isceljenjima Sekinih klijenata, uključujući i mnoge slavne ličnosti. Format 150mm x 230mm, Obim 268 str. Povez broš , Cena 900 din.

ZNATE VIŠE NEGO ŠTO MISLITE – Kako da doprete do svojih super-podsvesnih moći – Seka Nikolić Ova knjiga pomoći će vam da otkrijete da se super-podsvest krije iza čarobnog oblika energetske komunikacije. Rođeni ste sa sposobnošću da koristite energiju. Ova knjiga pomoći će vam da negujete svoj prirodni dar i privučete prave frekvencije da biste značajno poboljšali svoj život i ponovo se povezali s magijom koja vas okružuje. Format 150mm x 230mm, Obim 196 str. Povez broš , Cena 800 din.

KAKO UMOM IZLEČITI TELO – Dejvid Hamilton Veza koja postoji između uma i tela je bliska, dinamična i često predstavlja korisno oruđe ako želite da preuzmete kontrolu nad svojim životom i svojim težnjama. Moć misli je tolika da može da dovede do transformacije na veoma dubokom nivou, a pogotovu kad se radi o njihovom neverovatnom uticaju na zdravlje. To je tema koja je detaljno objašnjena na stranicama ove knjige. U ovoj upečatljivoj knjizi vrhunskog naučnika Dejvida Hamiltona istražuje se uticaj vizualizacije, uverenja i pozitivnog mišljenja na naše telo. Videćete kako se nauka i verovanje mogu spojiti tako da možete da iscelite sebe efikasnije nego ikada pre! Format 150mm x 230m, Obim 300 str. Povez broš, Cena 850 din.

Sudbina i slobodna volja – Zašto se stvari događaju onako kako se događaju – Dejvid Hamilton Da li ste se pitali da li je nešto jednostavno moralo da se desi? U ovoj inovativnoj knjizi, dr Dejvid Hamilton nam otkriva naučne dokaze koji pokazuju: – na koji način planete i zvezde, svojim magnetskim privlačenjem i simbolički, utiču na naš život; – kako svojom slobodnom voljom možemo da nadvladamo svoje genetsko nasleđe; – da mi sami pre nego što se rodimo biramo u kojim okolnostima će se odvijati naš život. Format 150mm x 230mm, Obim 152 str. Povez broš, Cena 800 din.

DA, TI TO MOŽEŠ – Otkrijte šta je uspeh i počnite da ga istinski živite. Sada. – Ivan Kosogor Ono što je zaista bitno jeste vaša spremnost da se upustite u do sada neviđenu avanturu. Otkrijte zašto je zaista važno da pratite svoju intuiciju. Saznajte zašto je važno doneti odluku. Ohrabrite sebe iz sveg srca rečima DA, TI TO MOŽEŠ! Format 150mm x 230mm, Obim 140 str. Povez broš, Cena 600 din.

42

LEO COMMERCE 2016


buđenje – Greg Brejden Greg Brejden, autor bestselera Njujork tajmsa, poznat je širom sveta kao pionir u premošćivanju jaza između nauke drevne mudrosti i stvarnog sveta. Posle uspešne karijere kompjuterskog geologa u Filips Petroleumu tokom energetske krize sedamdesetih godina prošlog veka, radio je kao viši dizajner sistema u odbrambenim sistemima Martin Marijeti tokom poslednjih godina hladnog rata. Godine 1991. postao je prvi direktor tehničkih operacija u Cisko sistemima.

BOŽJI KOD – Tajna naše prošlosti, obećanje naše budućnosti – Greg Brejden U ovoj izvrsnoj i revolucionarnoj knjizi, Greg Brejden predstavlja svoje otkriće do kojeg je došao nakon intenzivnog dvanaestogodišnjeg proučavanja najsvetijih i najslavnijih tradicija čovečanstva. Zahvaljujući njegovom istraživanju i otkriću možemo da: – dešifrujemo kodiranu poruku koja se nalazi skrivena u našim ćelijama još od vremena nastanka ljudske vrste – otkrijemo opipljiv i neoboriv dokaz da predstavljamo deo nečeg većeg od nas samih – naučimo kako poruka skrivena u našoj DNK može da postane osnova za rešavanje svih sukoba... Format 150mm x 230mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 900 din.

BOŽANSKI MATRIKS – Most koji povezuje vreme, prostor, čuda i veru – Greg Brejden U ovoj izvrsnoj knjizi koja nam pruža jedan potpuno novi pogled na svet i na naše mesto i ulogu u njemu, Greg Brejd nam, spajajući rezultate najnovijih otkrića kvantne fizike sa drvenim mističnim i duhovnim učenjem, pokazuje kako da postanemo stvaraoci sopstvene realnosti i kako da naučimo da pretvaramo svoje snove u stvarnost. Format 150mm x 230mm, Obim 248 str. Povez broš, Cena 900 din.

Spontano lečenje uverenja – Razbijanje paradigme lažnih ograničenja – Greg Brejden Ova knjiga nudi čuda koja otvaraju vrata moćnom novom načinu sagledavanja sveta i nauku koja nam govori zašto su čuda moguća - otkrivajući zašto nas “zakoni” fizike i biologije ne ograničavaju; kako da govorimo kvantnim jezikom lečenja, mira, izobilja i promene; i kako da napravimo jednostavan pomak u uverenju, koji nas katapultira izvan ograničenja prošlosti. Format 150mm x 230mm, Obim 220 str. Povez broš, Cena 900 din.

Prekretnicа – Prilagođavanje u vreme ekstrema – Greg Brejden Pomoću lako razumljive nauke i mudrosti tradicije prošlosti, Prekretnica identifikuje ekstreme u svetu koji menjaju naše živote i pruža rešenja za napredovanje usred dotične transformacije, kao i strategije koje će nas odvesti do toga. Rešavamo probleme zasnovane na načinu na koji razmišljamo o sebi i svetu. Od ograničavanja energije i ograničavanja duga do propadanja ekonomije i promene klime, život nam svakodnevno pokazuje u čemu smo prerasli razmišljanja iz prošlosti. Takođe nam pokazuje koje velike promene u svetu dovode do velikih promena u našim životima. Format 150mm x 230mm, Obim 232 str. Povez broš, Cena 900 din.

www.leo.rs 43


medikus Pelagićev narodni učitelj – NOVO IZDANJE – Vasa Pelagić Najnovije izdanje Pelagićevog narodnog učitelja i dalje aktuelna, najobimnija i najkorisnija knjiga o zdravlju koja odoleva vremenu i širi horizonte svesnosti o značaju zdravlja čovekovog i zdrave prirodne sredine... Prva i večna potreba svakog od nas je da stiče što više znanja o čoveku, životinjama i biljkama; o srećnom uređenju i školovanju društva. Obogaćeno novim saznanjima, uz pomoć eminentnih stručnjaka, ovo izdanje je i danas aktuelno i sigurno će naći put do svojih čitalaca... Format 175 mm x 245 mm, Obim 968 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1850 din.

Lekovito bilje i narodni čajevi – Vasa Pelagić

NOVO

Kroz sažet pregled bilja, Vasa Pelagić je predstavio i spisak bolesti koje bilje leči ili ublažava kao i neke prektične predloge lečenja tradicionalnom, narodnom medicinom, pre svega čajevima ali i vidanje rana i slično. Posebnu pažnju Pelagić je obratio na lekovito bilje koje služi kao hrana, te je čitaocu ponudio niz korisnih podataka vezanih za takozvano ,, lečenje hranom’’ tj. pravilan unos određenih količina voća i povrća neophodnih čovekovom organizmu kao preventiva ali i materijal pogodan za lečenje pojedinih bolesti. Format 150mm x 230 mm, Obim 196 str. Povez broš, Cena 650 din.

Zdravlje iz Božje apoteke – NOVO IZDANJE – Marija Treben Budite sami svoj lekar i uz savete i iskustva u lečenju lekovitim biljem čuvene Marije Treben upoznaćete se sa skupljanjem, sušenjem, pripremanjem čajeva, obloga, masti, ulja, kupki od lekovitog bilja sa detaljnim receptima. Dat je opis 32 lekovite biljke iz Božije apoteke sa njihovim opisima i primenom na različitim oboljenjima. Pronaćićete i savete za lečenje raznih bolesti, a jedan odeljak je posvećen savetima za lečenje zloćudnih bolesti. Format 210mm x 300 mm, Obim 120 str. Povez tvrd, Cena 1700 din.

POSTANITE ONO ZA ŠTA STE PREDODREĐENI – Brajan Souza Kao što muzičari moraju da stvaraju muziku, pesnici da pišu, a slikari da slikaju, vi takođe posedujete jedinstven dar koji će u vaš život uneti kako smisao tako i cilj. Na koji način treba da spoznate cilj svog života? Mnoge verske knjige tvrde da je prevashodno na bogu da vam pokaže pravi put. U najvećem broju knjiga koje pripadaju literaturi samopomoći se tvrdi da odgovor leži u motivaciji. Činjenica je da oba ova izvora ne dotiču suštinu. U ovoj revolucionarnoj novoj knjizi, Brajan Souza razotkriva mitove i nudi istinu. Format 150mm x 230mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 900 din.

OSNOVE METAFIZIČKIH NAČINA ISCELJIVANJA – Dajen Stajn Ovo je vodič kroz osnove meditacije, vizualizacije, kundalini energije, čakri i aura. Naučićete da koristite duhovne vodiče, anđele, isceliteljske kristale, metode lečenja rukama, emotivno oslobađanje i lečenje na daljinu. Napredniji program bavi se isceliteljskom karmom, prethodnim životima, povratkom duše, duhovnim dodacima, razumevanjem procesa umiranja i pomoći pri tom procesu. Format 185mm x 230mm, Obim 350 str. Povez broš, Cena 500 din.

44

LEO COMMERCE 2016


buđenje MOĆ DUŠE – Unutrašnja mudrost za spoljašnji svet – Džon Holand Ova fantastična knjiga oprema vas nekim od oruđa koje će vam pomoći da prodrete u jednu od najsnažnijih sila Univerzuma – svoju dušu! Korak po korak, vodiće vas ka tome da sledite iskonski put svoje duše i pomoćiće vam da se ponovo povežete sa svojim prirodnim duhovnim sposobnostima. Razvićete sposobnost svesnog razumevanja duhovnih zakona koji oblikuju vaš život. Format 150mm x 230mm, Obim 230 str. Povez broš, Cena 750 din.

101 NAČIN DA POKRENETE SVOJU INTUICIJU – Džon Holand Na ovim stranicama on nam nudi kratke savete o tome kako da na lak način razvijemo svoju intuiciju. Format 108mm x 108mm, Obim 222 str. Povez broš, Cena 450 din.

MOĆ PRAŠTANJA –Zašto je dobro da oprostite svom prijatelju, svom šefu, svojoj porodici i svima onima koji su vas povredili i iznervirali – Dženis Bomon Pronaći hrabrost i spremnost da oprostite nekome ko vas je povredio ili izdao može biti najteža stvar na svetu. Da li zaista možete da oprostite i onda kad vas nečija izdaja obori na kolena? A ako možete, koji su sve izazovi i dobiti kad se neka nama bolna situacija oprosti i otpusti? I kakav je život kad se nađete na drugoj strani? Praktična, topla, s obe noge čvrsto na zemlji, Dženis Bomon deli sa čitaocima svoje priče o povređenosti, kao i one drugih ljudi koji govore šta su učinili kad ih je neko povredio. Format 150mm x 230mm, Obim 184 str. Povez broš, Cena 750 din.

RADOST ŽIVLJENJA – Otkrivanje tajne i nauke o sreći – Jongi Mingjur Rinpoš Autor ove knjige je tibetanski učitelj budizma koji kombinuje drevnu mudrost sa najnovijim otkrićima u zapadnoj medicini kako bi otkrio na koji način možete živeti zdravijim, srećnijim životom baveći se meditacijom. Suština budističke prakse nije napor da se promene vaš način mišljenja kako biste postali bolja osoba već shvatanje da ste bez obzira šta mislite o okolnostima u vašem životu vi već dobri, potpuni i kompletni. Format 150mm x 230mm, Obim 255 str. Povez broš, Cena 500 din.

VAŠ DUHOVNI KOMPAS – Šta je duhovno vođstvo? – Dr Džoan Borisenko i Dr Gordon Dvirin Ispunjenje i radost prirodno proističu iz sposobnosti da se bude prisutan u životu, u njegovom odvijanju, i da se spozna najbolja mogućnost i tako pokrene prosvetljena, saosećajna akcija. Džoan i Gordon se nadaju da će vam Vaš duhovni kompas pomoći da odete još dalje od konvencionalnih načina primanja saznanja i otvorite beskrajnu evolucionu inteligenciju koja je neophodna da bi se načinio skok ka samoostvarenju. Format 150mm x 230mm, Obim 245 str. Povez broš, Cena 500 din.

VELIKI VEČITI KALENDAR – Karlo Čakovan – NOVO IZDANJE U ovom najboljem, najnovijem i najobimnijem izdanju večitog kalendara pronaćićete: sanovnik – horoskop života – planetar – ljubavni susreti – roždanik – trepetnik – gledanje u šolju – bacanje karata – gatanja – o sudbini iz dlana, plećke, kobilice, slezine, pasulja, sveće, arapskog kruga – srećni brojevi i dani – predskazivanje događaja – znameniti istorijski događaji – predskazivanje vremena – kalendarske tablice. Format 135mm x 205mm, Obim 350 str. Povez broš, Cena 800 din.

www.leo.rs 45


blago Bašta sljezove boje – Branko Ćopić U ovoj nagrađenoj zbirci pripovedaka izdatoj 1970. godine Ćopić se, već kao zreo čovek, vraća detinjstvu i svom dedi Radetu, koji je imao veliku ulogu u njegovom odrastanju. Iako je posredi niz zasebnih kratkih priča, sve ih povezuje jedinstveno značenje, kao i isti likovi i okruženje, te čine pripovednu celinu i svojevrsnu sintezu celokupnog Ćopićevog opusa. Mada je Bašta sljezove boje priča o detinjstvu, iz nje zrači životna mudrost, stečena iz kontakta i života sa starcima, života kakav današnje generacije ne poznaju. Jer ti starci, ma koliko ponekad budalasto i osobenjački delovali, mudri su, bistri i puni duha, te su mogli podariti dečaku lekcije kojih će se sećati čitavog života. Format 130mm x 200mm, Obim 198 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

IZABRANA DELA – NOVO IZDANJE – VLADIKA NIKOLAJ VELIMIROVIĆ Izabrana dela Svetog vladike Nikolaja Velimirovića sadrže sledeća dela: Omilije, Reči o svečoveku, Niče i Dostojevski, Religija Njegoševa i Šekspir Svečovek. Nikolaj Velimirović objavio je veliki broj književnih dela duhovne sadržine. Ostao je nedokučiva veličina, duhovni stub i uporište, najgenijalniji srpski besednik i bogoslov, najveći srpski crkveni pisac i mislilac. Zbog izuzetne duhovne snage, rečitosti i velike mudrosti nazvan je “najplemnitijim vladikom XX veka”. Posle smrti, mošti vladike Nikolaja prenete su u manastir Lelić kod Valjeva. Format 170mm x 240mm, Obim 796 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1910 din.

SABRANA DELA – NOVO IZDANJE – Jovan Dučić Jovan Dučić je izuzetna pojava u srpskoj književnosti i kulturi. On je liričar i u pesmi i u prozi. Spada u red onih pisaca koji su čitavog života pisali jednu knjigu. U početku svoga pesničkog stvaranja bio je pod uticajem Vojislava Ilića; ali se kasnije toga uticaja sasvim oslobodio i izgradio svoju individualnu liriku. Njegova je poezija zaista značila novinu i osveženje, i u motivima i u izražaju. On otkriva sasvim nove motive u našoj poeziji, retka osećanja, bizarna, prefinjena. Snaga i lepota njegove poezije je u izražaju. On je pesnika shvatio kao „kabinetskog radnika i učenog zanatliju na teškom poslu rime i ritma“. Format 170mm x 240mm, Obim 1172 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1910 din.

BLAGO CARA RADOVANA – NOVO IZDANJE – Jovan Dučić U ovom delu Jovana Dučića je sabrano iskustvo čovečanstva, iskristalisana refleksija pisca, formiran pogled na svet, život i čoveka. Vrhovno načelo Dučićeve poezije jeste naći najsavršeniji izražaj. On je zaista nadmašio sve što je do njega stvarno u našoj lirici, toliko je on jak u izrazu, otmen, diskretan, duhovit i ljubak. Njegova poezija blešti slikovitošću i melodičnim ritmom. Format 120 mm x 200 mm, Obim 328 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

46

LEO COMMERCE 2016


istinite životne sudbine ISTORIJA SRBA – NOVO IZDANJE – Vladimir Ćorović Sveobuhavtni vodič kroz istoriju srba od prodiranja Slovena na Balkan, do perioda između dva svetska rata. Ovo delo predstavlja celoviti sintetički pregled srpske prošlosti koja iz pera ovog našeg darovitog i marljivog istoričara biva sasvim razumljiva i manje upućenim čitaocima. Format 160mm x 240mm, Obim 925 str. Povez tvrdokoričen, Cena 2270 din.

VELIKA SRBIJA – Ilustrovana istorija Srba – Vladimir Ćorović Sudbina srba kroz sve mene, toliko mnogobrojne i raznovrsne, i dodir i veze srba sa ostalim državama i narodima na balkanu. Sudbina triju velikih sila, u tri perioda srpske prošlosti, vezana je za Srbe i srpski narod: Vizantije, Turske i Austrije; Mleci, Mađarska, Bugarska, Albanija imaju čitave vekove svoje istorijeu dodiru sa nama... Format 220mm x 295mm, Obim 306 str. Povez tvrdokoričen, Cena 2500 din.

ZABORAVLJENI SRPSKI VLADARI I NJIHOVE ZEMLJE – NAŠI PRAOCI – NOVO IZDANJE – Miroslav Todorović Burna i bogata istorija Stare Srbije našom nemarnošću gurnuta je u istorijsku tamu. Zaboravljeno je da je na njenom tlu rođeno čak 18 imperatora. Malo se zna da je očinska Srbija imala veličanstvene vladare, nemerljivo zaslužne što mi, današnji, i postojimo. Što im bogata delotvornost trune u mraku, krivi smo i mi sadašnji. Format 150mm x 230mm, Obim 144 str. Povez broš, Cena 540 din.

Hohštapler – NOVO IZDANJE – Miroslav Todorović Ova neobična knjiga, govori o podnaredniku austrougarske carevine, Josipu Brozu, koji je ratujući pod njenom zastavom u sastavu zloglasne„42. Vražje divizije”, zavrednio srebrnu medalju za hrabrost, nabijajući na bajonet prekodrinsku srpčad. Taj Hitlerov školski drug iz Pečujskog divezantskog centra (1913), takoreći po svršetku Prvog svetskog rata, stavio se na čelo srpskog naroda koga je zavojevački satirao, nastavljajući da ga uništava, menjajući mu nacionalnu suštinu, duhovno biće i genetsku osnovu. Format 150mm x 230mm, Obim 340 str. Povez broš, Cena 900 din.

SUDIJA SMRTI – Istina o suĐenju Draži Mihailoviću i njegovoj likvidaciji – NOVO IZDANJE – Miroslav Todorović Posle saznanja dobijenog iz dokumentovane i znalački sačinjene knjige, Miroslava Todorovića “Sudija smrti”, na kakav je način ovaj cilj ostvaren, knjigu koju će bez svake sumnje čitati desetine hiljada ljudi - sigurno je da će legenda o Draži prerasti u legendu o uzaludnosti i mučeništvu čitavog jednog naroda. Format 140mm x 210mm, Obim 330 str. Povez broš, Cena 750 din.

RAZOTKRIVANJE MASONSKIH TAJNI – Istina o bratstvu i Solomonovom ključu – Robert L.D. Kuper Ovu izvanrednu knjigu napisao je mason koji je imao pristup retkom arhivskom materijalu. U njoj je, pored istorije i strukture slobodnog zidarstva, razjasnio simboliku, etos i uverenja masona; obelodanio je skrivene identitete slavnih članova bratstva, kao i lokacije od značaja, posebno ističući uticaj Škotske na razvoj slobodnog zidarstva. Format 150mm x 230mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 700 din.

www.leo.rs 47


umetnički odgovori umetnički odgovori – Crtanje i skiciranje – Vera Kernou ▪ Detaljne ilustracije i fotografije „korak po korak” pomažu pri objašnjavanju tehnika i efekata – idealno i za početnike i za iskusnije slikare. ▪ Dragoceni i pouzdani saveti uvaženog stručnjaka o svim aspektima crtanja svim dostupnim medijima. ▪ Poglavlja govore o pravom mediju za vaš rad, hvatanju pejzaža, predmetima figurativne i mrtve prirode, razvijanju ličnog pristupa i stila i ovladavanju tehnikama. Format 145mm x 195mm, Obim 224 str. Povez broš . Cena 2000 din.

umetnički odgovori – Portreti – Triša Rajkert ▪ Detaljne ilustracije i fotografije „korak po korak” pomažu pri objašnjavanju tehnika i efekata – idealno i za početnike i za iskusnije slikare. ▪ Dragoceni i pouzdani saveti vodećih stručnjaka o svim aspektima portretnog slikarstva. ▪ Poglavlja govore o kompoziciji, poznavanju anatomije i načinu portretisanja ličnosti, o slikanju odeće, korišćenju uljanih boja, akrilika, olovaka i ugljena, kao i o majstorskim tehnikama. Format 145mm x 195mm, Obim 224 str. Povez broš . Cena 2000 din.

umetnički odgovori – akrilik – Dženifer King ▪ Detaljne ilustracije i fotografije „korak po korak” pomažu pri objašnjavanju tehnika i efekata – idealno i za početnike i za iskusnije slikare. ▪ Dragoceni i pouzdani saveti vodećih stručnjaka o svim aspektima slikanja akrilikom. ▪ Poglavlja govore o odabiru opreme, pripremi površine za slikanje, osnovnim i naprednim tehnikama, korišćenju akrilika s drugim medijima i razvoju stila. Format 145mm x 195mm, Obim 224 str. Povez broš . Cena 2000 din.

umetnički odgovori – akvarel – Džordž Džejms ▪ Detaljne fotografije i ilustracije „korak po korak” pomažu u objašnjavanju tehnika i efekata – idealno i za početnike i za iskusnije slikare. ▪ Dragoceni i pouzdani saveti uvaženog stručnjaka o svim aspektima slikanja vodenim bojama. ▪ Poglavlja govore o odabiru prave opreme, boji i kompoziciji, mrtvoj prirodi, slikanju svetlih tačaka i građenju potezima četkicom. Format 145mm x 195mm, Obim 224 str. Povez broš . Cena 2000 din.

umetnički odgovori – pastel – Barbara Benedeti Njuton ▪ Detaljne ilustracije i fotografije „korak po korak” pomažu pri objašnjavanju tehnika i efekata – idealno i za početnike i za iskusnije slikare. ▪ Dragoceni i pouzdani saveti vodećih stručnjaka u slikanju pastelom. ▪ Odgovori na pitanja uključuju: Zašto su meki pasteli toliko popularni? Šta je vinjeta? Mogu li se pasteli mešati s drugim medijima? Kako se koloristička perspektiva koristi za stvaranje trodimenzionalne slike? Format 145mm x 195mm, Obim 224 str. Povez broš . Cena 2000 din.

48

LEO COMMERCE 2016


koristan priručnik Kako da naučite slikanje i crtanje – Sveobuhvatni kurs o praktičnim i kreativnim tehnikama – Hejzel Harison Sveobuhvatni vodič kroz slikarske tehnike i materijale. Sadrži najnovije informacije o svim savremenim tehnikama, materijalima i opremi. Izvanredan vodič za početnike i za naprednije. Kako da naučite slikanje i crtanje je najsavremeniji i najpotpuniji priručnik o materijalima, tehnikama i metodama koje će zatrebati svakom početniku, a sadrži ideje i savete stručnjaka o mnogim savremenim inovacijama i pristupima koji podstiču učenike u njihovu napredovanju. Knjiga je podeljena u četiri dela i sadržajem pokriva sve najpopularnije medije: crtež, akvarel, ulje, akrilik i pastel. Format 225mm x 295mm, Obim 256 str. Povez tvrd, Cena 4800 din.

GRAMATIKA ENGLESKOG JEZIKA – Irina Vujičić Jednostavno napisana sa ilustrovanim primerima i tabelama Gramatika engleskog jezika namenjena je svima onima koji uče i koriste engleski jezik kao i studentima i učenicima osnovnih i srednjih škola. Pregledna, koncizna i moderna, Gramatika engleskog jezika nudi vam prikaz gramatičkih normi engleskog jezika kao i opsežan spisak nepravilnih glagola. Format 165mm x 235mm, Obim 90 str. Povez broš sa spiralom, Cena 660 din

GRAMATIKA NEMAČKOG JEZIKA – Mast. filol. germ. Marija Marinović Gramatika nemačkog jezika rezultat je pažljivog i sistematskog odabira gramatičkih jedinica. Ideja kojom smo se vodili bila je da sastavimo gramatiku koja će odgovarati potrebi velikog broja ljudi - od učenika osnovnih i srednjih škola, kojima će biti dobar vodič i podsetnik pred razne oblike provere znanja, do svih ljudi koji se prvi put susreću sa ovim jezikom. Jezik kojim je pisana knjiga vrlo je razumljiv, pravila su lako shvatljiva, a primeri su pogodni za dodatna pojašnjenja. Format 165mm x 235mm, Obim 80 str. Povez broš sa spiralom, Cena 660 din

BONTON – KNJIGA O LEPOM PONAŠANJU – Svetlana Stamenić Bonton označava pravila lepog i pristojnog ponašanja u svakodnevnom životu. Lepo ponašanje ima svrhu da nam omogući da se prijatno osećamo u društvu, ali i da ne uznemiravamo druge nepristojnošću. Format 120mm x 205mm, Obim 178 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

www.leo.rs 49


Koristan priručnik Bebin kuvar zdrave hrane – NOVO IZDANJE – Slađana Perišić Neki od ovih recepata su pravi specijaliteti! Ishrana bebe u prvoj godini ima jači uticaj na njeno zdravlje od bilo kog drugog perioda u životu. Ovaj podatak dovoljno govori o tome koliko je bitno da se što ranije počne sa zdravo izbalansiranom ishranom. Uz ovaj kuvar, uživaćete sa svojim detetom u puno zajedničkih i zdravih obroka. Format 160mm x 160mm, Obim 250 str. Povez tvrdokoričen, Cena 700 din.

POZITIVNA DISCIPLINA – Prve tri godine – Dr Džejn Nelsen, Mr. Čeril Irvin i Rozlin Dafi Meseci koji prethode rođenju deteta ispunjeni su radošću, snovima, planovima – i ponekom brigom. U ovoj knjizi ćete naći odgovore na pitanja kao što su: Kako da komuniciram sa odojčetom koje ne razume reči? Kako uspešno da naučim dete koje je tek prohodalo gde su granice? I još mnogo toga! Format 180mm x 230mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 1200 din.

POZITIVNA DISCIPLINA – Za predškolce – Dr Džejn Nelsen, Mr. Čeril Irvin i Rozlin Dafi POZITIVNA DISCIPLINA će vam ponuditi efikasne, dopadljive načine da svoje dete vodite kroz ove aktivne, veoma izazovne godine. Bez obzira na to da li ste roditelj, nastavnik, ili vaspitač, pronaći ćete korisne ideje kako da svojoj deci pružite najbolji početak u životu. Format 180mm x 230mm, Obim 376 str. Povez broš, Cena 1400 din.

POZITIVNA DISCIPLINA – od A do Š – Dr Džejn Nelsen, Mr. Lin Lot i Dr H. Stiven Glen Svrha roditeljstva je da na duge staze pomogne deci da razviju zdrav osećaj samopoštovanja i usvoje potrebne veštine kako bi postali uspešni, srećni i poštovani članovi porodice i društva. Format 180mm x 230mm, Obim 446 str. Povez broš, Cena 1600 din.

POZITIVNA DISCIPLINA – Podižite svoju decu bez podizanja glasa – Sara Čejna Redklif Vaša sposobnost da decu vaspitate ne podižući glas, učiniće ovo putovanje prijatnim za vas i vašu porodicu. Roditeljstvo je predodređeno da izvuče ono najbolje iz vas i vaše dece. To se postiže prevazilaženjem ličnih ograničenja i razvijanjem nivoa stručnosti, znanja i emocionalne snage. Format 180mm x 230mm, Obim 300 str. Povez broš, Cena 1200 din.

50

LEO COMMERCE 2016


MOJE NAJDRAŽE BAJKE – Pririedila Slađana Perišić

pužić MOJE NAJDRAŽE BASNE – Pririedila Slađana Perišić

Ova obimna i prelepo ilustrovana riznica najlepših bajki za decu će vašim mališanima predstaviti dvadeset najinteresantnijih junaka i njihovih pustolovina, borbu dobra i zla....

Ova obimna i prelepo ilustrovana riznica najlepših basni za decu će vašim mališanima predstaviti četrdeset najinteresantnijih junaka i njihovih pustolovina, borbu dobra i zla.

Format 210mm x 290mm, Obim 170 str. Povez tvrd sa sunđerom, Cena 1600 din.

Format 210mm x 290mm, Obim 168 str. Povez tvrd sa sunđerom, Cena 1600 din.

MOJE NAJDRAŽE BIBLIJSKE PRIČE – Marijana Mahač i Slađana Perišić

MOJA PRVA KNJIGA O SEKSUALNOSTI – Slađana Perišić Ova knjiga treba da stvori prostor za razgovor o seksualnosti najpre unutar porodice.

Upoznajte prve ljude, saznajte kuda je Bog vodio svoj izabrani narod i kako je vera opstajala kroz vekove.

Format 210mm x 295mm, Obim 108 str. Povez tvrd sa sunđerom, Cena 1500 din.

Format 210mm x 290mm, Obim 170 str. Povez tvrd sa sunđerom, Cena 1600 din.

FLIP FLOP KLUB – Elen Ričardson

FLIP FLOP KLUB 1. DEO - ZAČARANO LETO

Format 130mm x 200mm, Obim 196 str. Povez broš, Cena 600 din.

FLIP FLOP KLUB 2. DEO - PESMA KITOVA

Format 130mm x 200mm, Obim 164 str. Povez broš, Cena 600 din.

FLIP FLOP KLUB 3. DEO - PONOĆNE PORUKE

Format 130mm x 200mm, Obim 184 str. Povez broš, Cena 600 din.

FLIP FLOP KLUB 4. DEO - OPČINJENE ZVEZDAMA

Format 130mm x 200mm, Obim 180 str. Povez broš, Cena 600 din.

KOmplet Flip-flop – Elen Ričardson Komplet sadrži predivnih 4 naslova u kutiji nagrađivane autorke Elen Ričardson: Začarano leto, Pesma kitova, Ponoćne poruke, Opčinjene zvezdama. Tri najbolje drugarice i jedno ludo leto! Kad Eli upozna dve nove DRUGARICE na tajnom ponoćnom sastanku u kućici na drvetu, leto joj postaje još UZBUDLJIVIJE. Zajedno s Tašinim nestašnim psom Modžom devojčice istražuju Nedeljno ostrvo i otkrivaju MISTERIJU koja povezuje njihove prošlosti, ali im može ugroziti prijateljstvo... Komplet četiri knjiga + kutija. Cena 2350 din.

www.leo.rs 51


brendon mal Brendon Mal je autor serijala Onostrani, kao i serijala Utočište za bajke, koji se nalazi na listama bestselera Njujork tajmsa, USA tudeja i Vol strit žurnala. Sa ženom i četvoro dece živi u jednoj maloj dolini u Juti. Brendon žali jedino za tim što samo jedan život može dati za Gondor.

Komplet Onostrani 1–3 – Brendon Mal U serijalu “Onostrani” Brendon Mal nas vodi u Lirijan, svet u koji možete stići i iz ovog našeg sveta, ako znate kako ili pukim slučajem. Slobodno zavirite u ovaj nagrađeni serijal–trilogiju, možda poželite da upravo vi budete taj junak koji će spasiti Lirijan od zlog Maldora. Komplet sadrži kutiju i nagrađenu trilogiju epske fantastike: Svet bez junaka, Seme pobune, Prateći proročanstvo, autora Brendona Mala tvorca serijala Utočište za bajke. Format 130mm x 200mm, Obim 1432 str. Komplet tri knjige + kutija, Cena 3200 din.

Svet bez junaka – knjiga Format 130mm x 200mm, Obim 448 str. Povez broš, Cena 1000 din.

Seme pobune – knjiga II

Prateći proročanstvo – knjiga II

Format 130mm x 200mm, Obim 484 str. Povez broš, Cena 1100 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 500 str. Povez broš, Cena 1200 din.

>

Utocište za bajke Brendon Mal

UTOČIŠTE ZA BAJKE USPON ZVEZDE IZMEĐU SVETLOSTI – Utočište za bajke I VEČERNJAČE – I TAME – Utočište Format 130mm x 200mm, Utočište za bajke II za bajke III Obim 370 str. Povez broš, Cena 800 din.

52

Format 130mm x 200mm, Obim 408 str. Povez broš, Cena 800 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 446 str. Povez broš, Cena 864 din.

LEO COMMERCE 2016

Tajne svetiliŠta KLJUČEVI tamnice ZA zmajeva – Utočište DEMONE – Utočište za za bajke IV bajke V Format 130mm x 200mm, Obim 494 str. Povez broš, Cena 900 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 558 str. Povez broš, Cena 1000 din.


Ajrin Torn Ajrin Torn već tridesetak godina živi u jednom istom mestu ali obožava da putuje. Možete je sresti u botaničkoj bašti, na pijacama cveća, u bibliotekama sa što prašnjavijim i starijim knjigama i najčešće pored reke. Inspiraciju za ove knjige dali su joj neki dragi dečaci. alijansa svetlosti – Odlazak iz vindgora

alijansa svetlosti – vatreno krštenje

Šta to predstoji dečaku iz udaljenog seoceta i kakva mu je sudbina namenjena saznajte u ovoj priči o svetu iz mašte, tako poznatom, a tako drugačijem.

Ipak, nije sve kao što izgleda i Orlandu se sprema otkriće života... Format 130mm x 200mm, Obim 116 str. Povez broš. Cena 400 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 140 str. Povez broš. Cena 400 din.

alijansa svetlosti – OBRAČUN S VISLERIMA

alijansa svetlosti – Bitka za Juston

Članovi Alijanse svetlosti našli su se opkoljeni sa svih strana i prvi put život im je u ozbiljnoj opasnosti.

Dok zidine gore, katapulti pucaju, konji njište, čelik seva i kamenje se ruši, sila svetlosti pokušava da se probije kroz mrak i svojom snagom rasprši tamne oblake.

Format 130mm x 200mm, Obim 116 str. Povez broš. Cena 400 din.

Polarna pustolovina

Meksička misija

Format 130mm x 200mm, Obim 110 str. Format 130mm x 200mm, Obim 110 str. Povez broš, Cena 360 din. Povez broš, Cena 360 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 140 str. Povez broš. Cena 400 din.

Okeanska olupina

Format 130mm x 200mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 360 din.

Komplet Sajmon svetski putnik 1–4

Četiri čarolije Format 130mm x 200mm, Obim 120 str. Povez broš, Cena 360 din.

Četiri knjige za četiri strane sveta! Sajmon je običan, povučeni dečak čiji se svet menja kada otkrije Udruženje svetskih putnika i svoj neobični kompas. Uz njegovu pomoć, on kreće na putovanja u udaljene i misteriozne krajeve planete. Svet više nije samo njegov gradić i ono što vidi s prozora – sada su granice nestale i mašta je postala stvarnost. Uz malo magije, Sajmon upoznaje nove kulture, običaje, ljude i životinje, nailazi na peripetije, spasava ugrožene i sklapa nova, neprocenjiva prijateljstva. Neka Sajmonov kompas i tebe povede u neistražene predele pune avantura. Format: 130mm x 200mm, Obim 450 str. Povez knjige - broš, kutija - tvrdokartonirana, Cena 1400 din.

www.leo.rs 53


ajrin torn Njuškala - Slučaj nestalih kostiju 1 – Ajrin Torn Otvorena je detektivska agencija Njuškala! Ima samo tri člana ali njihov nepogrešivi instinkt raskrinkava i najokorelije krimose. Svaki vaš problem rešiće nezaustavljivi trio, iščeprkaće i najskrivenije tajne, pronaći će i najdublje zakopane kosti, nijedan zlikovac u gradu više neće moći mirno da spava. Format 130mm x 200mm, Obim 124 str. Povez broš. Cena 360 din.

Njuškala - Slučaj nestalih kostiju 2 – Ajrin Torn Poznata njuškala, Maks, Robin i Njuško, pronašli su nešto sasvim neočekivano i šokantno u svom prvom detektivskom slučaju. Ako zakoračite s naša tri odvažna detektiva u ova nova prostranstva, probijaćete se kroz fantastične predele, susrešćete se s neobičnim, opasnim stvorenjima i ljudima i približićete se rešenju ovog neizvesnog slučaja koji će naše junake odvesti dalje nego ikada, u avanturu bez premca. Format 130mm x 200mm, Obim 124 str. Povez broš. Cena 360 din.

Njuškala - Slučaj nestalih kostiju 3 – Ajrin Torn Treći nastavak priče o kostima nestalim iz arheološkog muzeja donosi rasplet ovog misterioznog slučaja. Dok im životi vise o koncu, dok se provlače kroz zamršen lavirint pustolovina u potrazi za spasom, naša tri njuškala otkrivaju svoju pravu snagu, ojačanu neraskidivim prijateljstvom i, jašući na divljim zverima, prelaze prostranstva između svetova. Format 130mm x 200mm, Obim 172 str. Povez broš. Cena 450 din.

Njuškala - tajna džepnog časovnika 1 – Ajrin Torn Maksa u kancelariji pronalazi anonimno preteće pismo. Kolega mu je u opasnosti i ovog puta im je agencija direktno na udaru. Sada dokolicu i učmalost toplih prolećnih dana smenjuju neizvesnost i osećaj neposredne opasnosti i detektivi se ponovo prebacuju u prvu brzinu. Ulaze u trag opakoj bandi i pred njima se otvara nova nepredvidiva avantura. Format 130mm x 200mm, Obim 120 str. Povez broš. Cena 360 din.

Njuškala - tajna džepnog časovnika 2 – Ajrin Torn Usred borbe s bandom biciklista i potrage za nestalim džepnim časovnikom, Maks i Robin dobijaju pismo od misterioznog lorda Džefrija od Blekvila – pozvani su na susret najinteligentnijih umova. U lordovoj raskošnoj vili susreću šest novih lica i jedno poznato... Iako su svi polaskani takvim pozivom, uskoro će otkriti i njegovu mračnu stranu. Format 130mm x 200mm, Obim 104 str. Povez broš. Cena 360 din.

Njuškala - tajna džepnog časovnika 3 – Ajrin Torn Početak trećeg dela misterije džepnog časovnika zatiče Robina, Maksa i Njuška u isprepletanim hodnicima i dvorištu vile lorda Džefrija. Moraće da upotrebe sve svoje iskustvo, znanje i urođeni instinkt i njuh da bi izašli na kraj s maskiranom bandom, da bi raskrinkali neuhvatljivog takozvanog lorda i da bi vratili ono što im pripada. Format 130mm x 200mm, Obim 164 str. Povez broš. Cena 450 din.

54

LEO COMMERCE 2016


keti kesidi

BOMBONJERA ZA DEVOJČICE – Keti Kesidi

Slatka Hani

KARAMELA KOKO

Samerin san

SLATKICA

ČOKOLADNO NEBO

Format 130mm x 200mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 600 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 240 str. Povez broš,

Format 130mm x 200mm, Obim 256 str. Povez broš, Cena 600 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 260 str. Povez broš, Cena 600 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 260 str. Povez broš, Cena 600 din.

INDIGO PLAVA Format 130mm x 200mm, Obim 179 str. Povez broš, Cena 460 din.

Cena 600 din.

NAPLAVLJENO DRVO Format 130mm x 200mm, Obim 198 str. Povez broš, Cena 460 din.

SKARLET

Format 130mm x 200mm, Obim 228 str. Povez broš, Cena 500 din.

SRCE OD SLADOLEDA

Format 130mm x 200mm, Obim 226 str. Povez broš, Cena 470 din.

MEDENA

Format 130mm x 200mm, Obim 226 str. Povez broš, Cena 460 din.

SREĆNA ZVEZDA Format 130mm x 200mm, Obim 234 str. Povez broš, Cena 500 din.

Komplet Keti 1-6 + kutija magičnog serijala za tinejdžere: Dizi, Indigo plava, Naplavljeno drvo, Skarlet, Srce od sladoleda, Medena Komplet šest knjiga + kutija Cena 2600 din. Komplet Keti 7-12 + kutija magičnog serijala za tinejdžere: Srećna zvezda, Anđeoska torta, Zasijaj Dejzi Star, Ljubav, mir i čokolada, Slatkica, Dejzi star i ružičasta gitara Komplet šest knjiga + kutija Cena 2750 din.

www.leo.rs 55


keti kesidi DEJZI STAR - O LA LA! – Keti Kesidi Dejzi traži način da zasija. Da li bi ekskurzija u Francusku mogla da joj pomogne da pronađe svoj skriveni talenat? Barem će joj to biti bekstvo od blama zbog tatinog najnovijeg otkačenog posla – prerušavanja u džinovsku vevericu! U Parizu, Dejzi se oseća nadahnuto – postaće slavna umetnica! Format 130mm x 200mm. Obim 180 str. Povez broš, Cena 500 din.

DEJZI STAR I RUŽIČASTA GITARA – Keti Kesidi Dejzi se sprema da sve redom zadivi novom ružičistom gitarom – možda joj čak pođe za rukom da pronađe svoj potencijal da postane zvezda! Ali njenom tati je pala na pamet još jedna suluda ideja, da srećan porodični život zameni za mužu afričkih koza. Bljak! Dejzi će morati da smisli neki pametan plan... Format 130mm x 200mm, Obim 183 str. Povez broš, Cena 460 din.

POZIRAJ DEJZI STAR – Keti Kesidi Dejzi je konačno shvatila da će zasijati ako postane manekenka! Da li će tatina najnovija ludorija uspeti da joj pokvari nastup koji treba da je proslavi? Može li Dejzi da spase članove porodice kojima preti mogućnost da završe na udaljenom ostrvu... Format 130mm x 200mm, Obim 194 str. Povez broš, Cena 470 din.

ZASIJAJ, DEJZI STAR – Keti Kesidi Ja sam Dejzi Star i mogu vam reći da sam u velikoj nevolji. U jednoj od onih nevolja zbog kojih imate košmare i zbog kojih vam se ceo život okrene naopačke... Da li ste ikada izrekli malu bezopasnu laž koja se izmetnula u veliku? Verujte mi, to može da postane dosta zapetljano... Zagrljaji, sreća i krofne sa glazurom od šećera... Format 130mm x 200mm, Obim 212 str. Povez broš, Cena 460 din.

LJUBAV, MIR I ČOKOLADA – Keti Kesidi Posvećeno prijateljstvu, čokoladi i zaljubljivanju u istog dečka. U pitanju je knjiga koja veliča prijateljstvo, a to je nešto za šta bi svi trebalo da nađemo vremena. Prijatelji su sjajni, zar ne? Ne daju nam da pokleknemo kada postane gusto i uvek su tu da se sa nama nasmeju, podele tajnu ili san. Format 130mm x 200mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 450 din.

ANĐEOSKA TORTA – Keti Kesidi Anja je nekada sanjala o tome da se preseli u Englesku i počne novi život. Ali dok sedi u školi u kojoj je niko ne razume, ona mašta o letnjem nebu u Poljskoj i mestu kome je nekada pripadala. A onda Anja upoznaje problematičnog dečaka Dena. On nije nikakav anđeo, ali je ona sigurna da u njemu postoji i lepša strana. Format 130mm x 200mm, Obim 206 str. Povez broš, Cena 460 din.

DIZI – Keti Kesidi Dizina mama je otišla dok je ona bila još mala. Ali svake godine, na njen rođendan, nešto stigne poštom – poklon ili čestitka ispisana maminim kitnjastim rukopisom. Dizi je sve to sačuvala. Ove godine je drugačije. Ništa neće stići poštom, ali će se zato na Dizinom pragu naći nešto začuđujuće. Nešto što će je odneti – i ceo Dizin svet pretvoriti u vrtuljak. Format 130mm x 200mm, Obim 204 str. Povez broš, Cena 460 din.

56

LEO COMMERCE 2016


linda čapman

Moj tajni jednorog

Čarolija

Format 130mm x 200mm, Obim 100 str. Povez broš, Cena 450 din.

Neobičan prijatelj

Format 130mm x 200mm. Obim 120 str. Povez broš, Cena 450 din.

Snovi se ostvaruju

Format 130mm x 200mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 450 din.

Zimska želja

Format 130mm x 200mm. Obim 140 str. Povez broš, Cena 450 din.

Let iznad oblaka Zvezdano iznenAĐenje

Format 130mm x 200mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 450 din.

Dodir magije

Format 130mm x 200mm. Obim 144 str. Povez broš, Cena 450 din.

LFormat 130mm x 200mm, Obim 124 str. Povez broš, Cena 450 din.

Snežni snovi

Format 130mm x 200mm. Obim 148 str. Povez broš, Cena 450 din.

Jače od magije

Format 130mm x 200mm, Obim 116 str. Povez broš, Cena 450 din.

Sutonova magija Format 130mm x 200mm. Obim 140 str. Povez broš, Cena 450 din.

KOMPLET MOJ TAJNI JEDNOROG 1–5 – Linda Čapman Zamisli da jašeš na leđima snežnobelog jednoroga! Zamisli da letiš visoko u nebo dok ti vetar mrsi kosu! Zamisli da imaš jednoroga, da ga maziš i voliš zauvek! Za Lorin Foster ovaj san postao je stvarnost. Danju jaše Sutona, običnog sivog konjića, ali čim padne noć i Lorin kaže čarobne reči, Suton se pretvara u jednoroga magičnih moći! Samo Lorin zna Sutonovu tajnu. Zajedno, njih dvoje upustiće se u mnoge avanture! Komplet sadrži 5 čarobnih avantura Sutona i Lorin: Čarolija, Snovi se ostvaruju, Let iznad oblaka, Zvezdano iznenađenje, Jače od magije. Komplet pet knjiga + kutija, obim 560 str. Cena 2250 din.

www.leo.rs 57


linda čapman

škola za jednoroge – Linda Čapman Format 130mm x 200mm. Povez broš, Cena 450 din.

Prvorazredni Žurka drugari iznenađenja Obim 112 str.

Obim 116 str.

Lov na blago školska pred- Izložba stava kućnih ljubimaca Obim 128 str.

Obim 116 str.

Timaska magija Obim 112 str.

Obim 128 str.

KOMPLET ŠKOLA ZA JEDNOROGE 1–6 – Linda Čapman Komplet sadrži svih 6 čarobnih avantura iz škole za jadnoroge: Prvorazredni drugari, Žurka iznenađenja, Lov na blago, Školska predstava, Izložba kućnih ljubimaca, Timska magija. Komplet šest knjiga + kutija, obim 712 str. Cena 2630 din.

alana plesna zvezda – Arlin Filips Format 130mm x 205mm. Povez broš, Cena 400 din.

Spektakularna Losanđeleski Bečki valcer samba pokreti Obim 112 str.

Obim 112 str.

Obim 112 str.

Bolivudski snovi

Senzacija na sceni

Večernji tango

Obim 126 str.

Obim 114 str.

Obim 114 str.

KOmplet ALANA – Arlin Filips Ovaj čarobni svetlucavi komplet sadrži 6 predivnih dečijih naslova proslavljene Arlin Filips, čuvene režiserke i koreografa, dobitnice Ordena britanskog carstva, poznate po svom radu na mjuziklima, video-ostvarenjima, filmovima, televizijskim emisijama i spektaklima. Njene inventivne koreografije mogu se videti u mjuziklima: Briljantin, We Will Rock You, Flešdens, Starlajt ekspres, Zvuk muzike i Čarobnjak iz Oza. Komplet šest knjiga + kutija. Cena 2350 din.

58

LEO COMMERCE 2016


linda čapman

Škola klizanja – Linda Čapman Format 130mm x 200mm. Povez broš, Cena 372 din.

Safirne Narandžaste Bele Ljubičaste Crvene Plave Srebrne Roze klizaljke – klizaljke – klizaljke – klizaljke – klizaljke – klizaljke – klizaljke – klizaljke – Zvezda Želje Prijatelji Magija Snovi Iznenađenje Zabava Žurka Obim 118 str.

Obim 118 str.

Obim 122 str.

Obim 112 str.

Obim 120 str.

Obim 120 str.

Obim 120 str.

Obim 116 str.

ne sasvim sirena – Linda Čapman Format 130mm x 200mm. Povez broš, Cena 372 din.

Obim 92 str.

Sirenina žurka

Sirenini drugari

Sirenino blago

Obim 90 str.

Obim 92 str.

Obim 92 str.

Obim 92 str.

Sirenina želja

Sirenino iznenađenje

Sirenini trikovi

Sirenino spasavanje

Sirenino obećanje

Obim 96 str.

Obim 96 str.

Ostrvo sirena

Obim 92 str.

Vatra sirena

Obim 92 str.

Obim 96 str.

KOMPLET NE SASVIM SIRENA 1–5 Elektra se razlikuje od ostalih sirena samo zato što ima noge umesto repa i sa svojim prijateljem delfinom Kapljicom uvek upada u nevolje u potrazi za avanturom! Komplet sadrži 5 čarobnih Elektrinih podvodnih avantura: Ostrvo sirena, Vatra sirena, Sirenina žurka, Sirenini drugari, Sirenino blago Komplet pet knjiga + kutija, obim 462 str. Cena 1800 din.

www.leo.rs 59


linda čapman

Linda Čapman Format 130mm x 200mm. Povez broš, Cena 450 din.

Magija pod sjajem mesečine

Veruj u magiju Obim 148 str.

Obim 148 str.

Magija je u vazduhu

Ukradena magija

Obim 148 str.

Obim 148 str.

Lusin magični dnevnik

Senke magije

Magične tajne

Magija ponoći

Obim 148 str.

Obim 152 str.

Obim 168 str.

Obim 140 str.

dženi nimo

Hronike crvenog kralja

Tajno kraljevstvo – knjiga I

kamenje rejvenglasa knjiga II

Zlato leoparda knjiga III

Format 135mm x 205mm, Obim 228 str. Povez broš, Cena 600 din.

Format 135mm x 205mm, Obim 244 str. Povez broš, Cena 630 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 288 str. Povez broš. Cena 700 din.

60

LEO COMMERCE 2016


dženi nimo

PONOĆ ZA ČARLIJA BOUNA

Format 130mm x 200mm, Obim 334 str. Povez broš, Cena 600 din.

ČARLI BOUN I SKRIVENI KRALJ

Format 130mm x 200mm, Obim 342 str. Povez broš, Cena 650 din.

ČARLI BOUN I VREMENSKI TVISTER

Format 130mm x 200mm, Obim 337 str. Povez broš, Cena 650 din.

ČARLI BOUN I VUK IZ DIVLJINE

Format 130mm x 200mm, Obim 342 str. Povez broš, Cena 650 din.

ČARLI BOUN I PLAVA BOA

ČARLI BOUN I ZAMAK OGLEDALA

ČARLI BOUN I SENKA BEDLOKA

ČARLI BOUN I CRVENI VITEZ

Format 130mm x 200mm, Obim 340 str. Povez broš, Cena 650 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 400 str. Povez broš, Cena 750 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 342 str. Povez broš, Cena 650 din.

Format 130mm x 200mm, Obim 370 str. Povez broš, Cena 750 din.

KOMPLET ČARLI BOUN I-IV – Dženi Nimo Komplet prve četiri knjige iz serijala o neverovatnom dečaku Čarliju Bounu koji ima magične moći. Ponoć za Čarlija Bouna, Čarli Boun i vremenski tvister, Čarli Boun i plava boa i Čarli Boun i zamak ogledala. KOMPLET ČARLI V-VIII – Dženi Nimo

Komplet četiri knjige + kutija Cena 2400 din.

Komplet poslednje četiri knjige iz serijala o neverovatnom dečaku Čarliju Bounu koji ima magične moći. Čarli Boun i skriveni kralj, Čarli Boun i vuk iz divljine, Čarli Boun i senka Bedloka i Čarli Boun i crveni vitez. Komplet četiri knjige + kutija Cena 2700 din.

www.leo.rs 61


pužić SAVREMENA RIZNICA PESAMA – NOVO IZDANJE – Jovan Jovanović Zmaj Pred vama je stodvadeset najfundamentalnijih Zmajevih pesama. To su one pesme koje deca kod Srba nauče u dobu kad uče govor. Taši! Taši! Mali konjanik, Materina maza, Pačija škola, Mali Jova, Sadi drvo, Žaba čita novine… Format 210mm x 297mm. Obim 130 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1270 din.

SAVREMENA RIZNICA PESAMA – Jovan Jovanović Zmaj

RIZNICA OMILJENIH DEČIJIH PESAMA – Jovan Jovanović Zmaj

Tvrdokoričena slikovnica sa 20 najlepših pesama za vaše dete.

105 ilustrovanih, najlepših pesama čika Jove Zmaja.

Format 115mm x 150mm, Obim 30 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

Format 120mm x 200mm, Obim 100 str. Povez broš, Cena 300 din.

BUKVAR – pisalica, crtalica, zagonetalica – Anka Marčeta Ilustrovani bukvar uz koji će se mališani lepo zabaviti vežbajući početno pisanje štampne i pisane ćirilice, bojeći zanimljive ilustracije i odgonetajući mnoštvo zagonetki. Format 210mm x 297mm, Obim 32 str. Povez broš, Cena 330 din.

SLOVA I BROJEVI – Svetlana Stamenić Ova kreativna, edukativna i zanimljiva slovarica, pomoćiće vašem detetu da na lak i zabavan način nauči slova i prve brojeve. Uz vešto osmišljene ilustracije, dete će kroz igru razvijati sposobnosti opažanja, mišljenja i pamćenja. Bojenjem ilustracija i ispisivanjem zadatih pisanih i štampanih slova savladaće tehniku pisanja. Format 210mm x 295mm, Obim 78 str. Povez broš, Cena 400 din.

MALI PRINC – Antoan de Sent Egziperi Bio jednom jedan mali princ i živeo je na jednoj planeti tek nešto malo većoj od njega samog i bio mu je potreban prijatelj... Format 100mm x 180mm Obim 128 str. Povez tvrdokoričen, Cena 300 din.

62

LEO COMMERCE 2016


mini pužić Kućni ljubimci i domaće životinje – Slađana Perišić Listajući ovu malenu knjižicu sa velikim životnjskim carstvom, mališani će naučiti nazive mnogih kućnih ljubimaca i domaćih životinja. Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 380 din.

mini AZBUKA – Nenad i Slađana Perišić

Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči sva slova azbuke od A do Š. Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen sa sunđerom, Cena 380 din.

mini DOMAĆE ŽIVOTINJE – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči sve vrste domaćih životinja. Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. PPovez tvrdokoričen sa sunđerom, Cena 380 din.

mini PEPELJUGA – Slađana Perišić Bio jednom jedan bogati čovek koji je odnedavno bio udovac. Imao je jednu jako lepu i umiljatu ćerku koja je bila strašno tužna što je izgubila majku. Nadajući se da će je usrećiti, on se ponovo oženi jednom jako nadmenom i oholom ženom koja je imala dve vrlo ružne i zlobne ćerke… Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen sa sunđerom, Cena 380 din.

mini VUK I SEDAM JARIĆA – Slađana Perišić U lepoj kućici nadomak šume živela je koza sa svojih sedam jarića. Bili su beli kao sneg i jako nemirni. Kao svaka majka, volela ih je i brinula se o njima. S vremena na vreme morala je da ih ostavi same da bi otišla u selo po namirnice... Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen sa sunđerom, Cena 380 din.

mini mala sirena – Slađana Perišić U davna vremena, u dubinama mora, postojalo je vrlo neobično morsko kraljevstvo koje su činila najraznovrsnija stvorenja. Kuće su im bile napravljene od sjajnog sedefa i korala. Malo dalje od svih kuća, na nekom uzvišenju, nalazio se ogroman dvorac, palata moćnog kralja Tritona... Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen sa sunđerom, Cena 380 din.

mini tri praseta – Slađana Perišić Jednom davno, duboko u šumi, živela su tri praseta, tri brata. Najstariji od njih bio je vredan i uvek se brinuo o mlađoj braći. Oni su to znali i vremenom su postali lenji i razmaženi. Živeli su oni tako srećno i veselo, okruženi drugim životinjama, svojim drugarima, sve dok… Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen sa sunđerom, Cena 380 din.

www.leo.rs 63


pužić

Predstavljamo Vam pažljivo odabrane, prelepo ilustrovane tvrdokartonirane dečije slikovnice koje će vašim mališanima predstaviti najinteresantnije bajkovite junake i njihove pustolovine, borbu dobra i zla… Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

ALADIN I ČAROBNA LAMPA

ALISA U ZEMLJI ČUDA

BAMBI

CRVENKAPA

IVICA I MARICA

KNJIGA O DŽUNGLI

KRALJ LAV

LEPOTICA I ZVER

MALA SIRENA

PALČIĆ

PALČICA

PINOKIO

POKAHONTAS

PRINCEZA NA ZRNU GRAŠKA

RUŽNO PAČE

SNEŽANA I SEDAM PATULJAKA

TRI PRASETA

izabrane basne – Grupa autora

Format 165mm x 230mm, Obim 168 str. Povez tvrd, Cena 1000 din.

priče Za malu i veliku decu – Grupa autora

Format 150mm x 230mm, Obim 160 str. Povez tvrd, Cena 1000 din.

Format 470mm x 330mm. Obim 16 str. Povez broš. Cena 600 din.

MOJA PRVA KNJIGA

Format 210mm x 295mm, Obim 20 str. Povez tvrdokoričen, Cena 770 din.

Oblačić – Slađana Perišić

TIK-TAK, TIK-TAK – Slađana Perišić

Poletite sa malim oblačićem u avanturu. Obiđite sela i gradove, zvezde i planine uz najlepše stihove iz ove prelepe knjižice u obliku oblačića.

Edukativna slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči kako treba gledati na sat.

Format 165mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 463 din.

64

MOJA VELIKA KNJIGA NAJLEPŠIH BAJKI

USPAVANA LEPOTICA

LEO COMMERCE 2016

Format 130mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 636 din.


pčelica

Bogato ilustrovane, tvrdokoričene, edukativne slikovnice za najmlađe čitaoce Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

Edukativne slikovnice ŽIVOTINJE NA OBALAMA ŽIVOTINJE NA selu ŽIVOTINJE u šumama Format 165mm x 150mm, Obim 22 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

NAJLEPŠE BAJKE SA SLAGALICAMA Prelepo ilustrovane najomiljenije bajke za najmlađe čitaoce uvek su u modi. One su zlatno seme koje posejano rađa čitave svetove u dečijoj mašti, bez kojih detinjstvo ne može da se zamisli! Čitajte i slažite slagalice vaših omiljenih bajki! Format 165mm x 235mm, Obim 10 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1000 din.

www.leo.rs 65


U vrtlogu rata – Mile Erak Format 150mm x 230mm, Obim 240 str. Povez broš, Cena 720 din.

korisni FENG ŠUI saveti ZA FINANSIJSKI USPEH – Grupa autora Format 140mm x 165mm, Obim 136 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

Iskre ljubavi – Mile Erak Format 150mm x 230mm, Obim 220 str. Povez broš, Cena 600 din.

ljubav u persiji 1. i 2. deo – Mile Erak Format 150mm x 230mm, Obim 406 str. Povez broš, Cena 720 din.

korisni FENG ŠUI saveti ZA ZDRAVLJE – Grupa autora Format 140mm x 165mm, Obim 168 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

FENG ŠUI ZA LJUBAV Format 220mm x 220mm, Povez broš, Obim 160 str. Cena 600 din.

ljubav u persiji 3. deo – Mile Erak Format 150mm x 230mm, Obim 224 str. Povez broš, Cena 640 din.

TAJNA OPRAšTANJA – Gaj Finli Format 135mm x 205mm, Obim 282 str. Povez broš, Cena 600 din.

LJUBAVNA PISMA Format 220mm x 220mm, Povez broš, Obim 160 str. Cena 600 din.

LJUBAV, A NE PUŠENJE – Keren Pajn i Ben Flečer Format 150mm x 230mm, Obim 288 str. Povez broš, Cena 500 din.

ŽIVOT U ZONI – Dr Beri Sirs Format 140mm x 195mm, Obim 383 str. Povez broš, Cena 700 din.

PREISPITAJTE SEBE, PROMENITE SVET – Bajron Keti Format 150mm x 230mm, Obim 172 str. Povez broš, Cena 450 din.

VITKA KUČKA – Kim Barnuin i Rori Fridmen Format 135mm x 200mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 400 din.

plava je za košmare – Lori Feria Stolarc Format 130mm x 200mm, Obim 320str. Povez broš, Cena 300 din.

bela je za magiju – Lori Feria Stolarc Format 130mm x 200mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 300 din.

srebrna je za tajne – Lori Feria Stolarc Format 130mm x 200mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 300 din.

crvena je za sećanje – Lori Feria Stolarc Format 130mm x 200mm, Obim 296 str. Povez broš, Cena 300 din.

Velika enciklopedija životinja – Grupa autora Format 170mm x 245mm, Obim 448 str. Povez tvrdokoričen, Cena 4500 din.

DEČIJI NESTAŠLUCI I KAKO IH PREŽIVETI – Lori Berkenkamp Format 150mm x 230mm, Obim 90 str. Povez broš, Cena 200 din.

PORODIČNE ČARKE I KAKO IH REŠITI – Lori Berkenkamp i Dr Stiven C. Etkins Format 150mm x 230mm, Obim 110 str. Povez broš, Cena 200 din.

KAKO DA IZAĐETE NA KRAJ SA ŠKOLSKIM PROBLEMIMA – Karmela Van Vlit Format 150mm x 230mm, Obim 150 str. Povez broš, Cena 200 din.

LJUBAVNE PORUKE Format 220mm x 220mm, Povez broš, Obim 160 str. Cena 600 din.

14000 stvari – Barbara En Kifer Format 100mm x 150mm, Obim 386 str. Povez broš, Cena 550 din.

komplet – Lori Feria Stolarc Kompet četiri knjige, Cena 1200 din.

GLEDANJE U ŠOLJU – Anka Marčeta Format 145mm x 205mm, Obim 140 str. Povez broš, Cena 450 din.

Sve bliže ekstazi – Jost Zauer Format 135mm x 205mm, Obim 240 str. Povez broš, Cena 200 din.

LJUBAVNI CITATI Format 220mm x 220mm, Povez broš, Obim 160 str. Cena 600 din.

Knjiga za vaŠu sreću Format 100mm x 150mm, Obim 380 str. Povez broš, Cena 500 din.

DIJETETSKI VODIČ ZA MRŠAVLJENJE PRE, ZA VREME I POSLE SEKSA – Ričard Smit Format 100mm x 150mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 200 din.

enciklopedija praznoverja – Ričard Vebster Format 180mm x 230mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 900 din.


NAPOLEON O PROJEKTNOM VREMENSKE ZAMKE MENADŽMENTU – Tod Dankan – Džeri Manas Format 155mm x 230mm, Format 140mm x 200mm, Obim 210 str. Povez broš, Obim 273 str. Povez broš, Cena 300 din. Cena 550 din.

Neodoljiva ponuda – Tod Dankan Format 125mm x 210mm, Obim 248 str. Povez broš, Cena 550 din.

VELIKA FORMULA – Mark Džojner Format 125mm x 210mm, Obim 248 str. Povez broš, Cena 300 din.

Krimi priče – Grupa autora Format 120mm x 205mm, Obim 238 str. Povez tvrdi, Cena 600 din.

Asjina pravila – Asja Raines Format 135mm x 205mm, Obim 244 str. Povez broš, Cena 200 din.

Jedan procenat doktrine – Boris S. Staparac Format 150mm x 230mm, Obim 412 str. Povez broš, Cena 200 din.

Posledjni obredi – Rebeka Miler Format 135mm x 205mm, Obim 360 str. Povez broš, Cena 500 din.

Rulet sreće – Rita Radner Format 135mm x 205mm, Obim 214 str. Povez broš, Cena 200 din.

Slikar pločnika – Đina Bonaguro i Dženis Kirk Format 135mm x 205mm, Obim 222 str. Povez broš, Cena 300 din.

kći šumskog vilenjaka – Džilijen Samers Format 130mm x 200mm, Obim 320 str. Povez tvrdi, Cena 600 din.

na festivalu vajldvud – Džilijen Samers Format 130mm x 200mm, Obim 350 str. Povez broš, Cena 300 din.

tajna šume užasa – Džilijen Samers Format 130mm x 200mm, Obim 240 str. Povez broš, Cena 300 din.

senke redvuda – Džilijen Samers Format 130mm x 200mm, Obim 298 str. Povez broš, Cena 300 din.

festival kviksilver – Džilijen Samers Format 130mm x 200mm, Obim 308 str. Povez broš, Cena 300 din.

knjiga za čarobnjake – Grupa autora Format 130mm x 200mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 700 din.

vilina balada – Megi Stifvater Format 135mm x 205mm, Obim 354 str. Povez broš, Cena 300 din.

vilina sonata – Megi Stifvater Format 135mm x 205mm, Obim 324 str. Povez broš, Cena 300 din.

Dete revolucije – Luis M. Garsija Format 135mm x 205mm, Obim 272 str. Povez broš, Cena 300 din.

28 DANA DO EKSTAZE ZA PAROVE – Pala Kopland i Al Link Format 160mm x 160mm, Obim 250 str. Povez broš, Cena 200 din.

SENZUALNE LJUBAVNE TAJNE ZA PAROVE – Pala Kopland i Al Link Format 160mm x 160mm, Obim 250 str. Povez broš, Cena 200 din.

KAKO DA OPČINITE MUŠKARCA – Elen Dugan Format 160mm x 160mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 600 din.

DOSIJE BIVŠE – Roven Dejvis Format 160 x 160mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 200 din.

DOSIJE SEKS – Roven Dejvis Format 160 x 160mm, Obim 340 str. Povez broš, Cena 200 din.

PRIRUČNIK ZA RUKOVANJE BIVŠIM MOMCIMA – Roven Dejvis Format 160 x 160mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 200 din.

Život na vratima frižidera – Alis Kipers Format 130mm x 180mm, Obim 236 str. Povez broš, Cena 200 din.

VA-VA-VUDU – Ketlin Šarlot Format 160mm x 160mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 200 din.

PRODAJA OD POVERENJA – Tod Dankan Format 155mm x 230mm, Obim 250 str. Povez broš, Cena 700 din.

VRAGOLASTI VUDU SEKS – Ketlin Šarlot Format 160mm x 160mm, Obim 326 str. Povez broš, Cena 200 din.


ID Leo commerce, Beograd Mihajla Bandura 36, 11185 Zemun, Plavi horizonti 011/375-26-25; 011/375-26-26; 011/375-26-27; 063/517-874 E-mail: info@leo.rs www.leo.rs

Zemun | Knjižara “Riznica knjiga br. 2” | Mihajla Bandura 36 | 011/375-2626, 063/517-874 Zrenjanin | Knjižara “Riznica knjiga br. 6” | Gimnazijska 17 | 023/510-783, 063/517-874 Kikinda | Knjižara “Riznica knjiga br. 5” | Trg srpskih dobrovoljaca 19 | 0230/429-917, 063/517-874 Zlatibor | Knjižara “Riznica knjiga br. 1” | Tržni centar bb, kod hotela “Konak” | 031/846-296, 063/517-874

Prva OUTLET knjižarA u Srbiji – Leo commerce knjižara Riznica knjiga Poručujte željene knjige putem sajta www.leo.rs ili nas posećujte direktno u ulici Mihajla Bandura 36 u Zemunu u naselju Plavi horizonti. Na više od 200 kvm očekuje Vas izbor od 20.000 naslova izdavača iz zemlje i regiona. Za više informacija pišite nam na info@leo.rs ili pozovite: 011/3752-625; 011/3752-626; 011/3752-627; 063/507-334

POSETITE NAŠ SAJT WWW.LEO.RS Na sajtu vas očekuje: • veliki izbor knjiga iz svih oblasti • aktuelni popusti na sva izdanja • interesantne lavovske akcije sa ekstra popustima

• lavovski časopis • besplatne vesti i novosti • intervjui sa autorima

Leo.rs je prijateljski sajt, lak za korišćenje i pretraživanje. Kupovinom preko Leo.rs uvek dobijate više Prijavite se na lavovsku mejling listu da biste primali obaveštenja o novitetima i akcijama.

Android Market

Leo commerce je prvi izdavač iz Srbije koji svoja izdanja plasira i u digitalnoj formi, eBook formi. Spisak naslova koje možete čitati preko tablet

Poručite onlajn putem sajta: www.leo.rs Poručite putem telefona: 011/375-2625, 011/375-2626, 011/375-2627 Poručite putem mejla: info@leo.rs Poručite putem sms-a: pošaljite porudžbenicu na broj 063/517-874

računara ili android mobilnih telefona dostupan je na sajtu www.leo.rs i na linku http://www.leo.rs/e-izdanja.html

Poručite putem vibera: pošaljite porudžbenicu na broj 063/507-334

Vaš Leo commerce

DRUŽITE SE SA LEO COMMERCOM PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA Potražite nas na Facebook-u: Pratite nas na Twitter-u: LEO COMMERCE www.twitter.com/LeoKomerc

POSETITE SAJT LAVOVSKOG ČASOPISA ZA ISPUNJENIJI ŽIVOT www.lavovskicasopis.rs

Profile for LEO COMMERCE

Leo commerce katalog knjiga sajam 2016  

Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo novi katalog knjiga Leo commerca sajam 2016. www.leo.rs www.lavovskicasopis.rs

Leo commerce katalog knjiga sajam 2016  

Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo novi katalog knjiga Leo commerca sajam 2016. www.leo.rs www.lavovskicasopis.rs

Advertisement