L.Brador Workbook Catalogue Spring/Summer 2019 Danish

Page 1

447000519

L.Brador Workbook SS 2019

www.facebook.com/L.Brador

DK

www.youtube.com/LBradorWorkwear

www.instagram.com/L.Brador

L.Brador Workbook SS 2019 L.Brador Workwear – Designed to work 523 85 Ulricehamn, Sweden | +46 321-28 500 | www.lbrador.com


INDHOLD Workmove 3 Stretch Your Limits 12 Workmove Max 14 Stretch, der gør en forskel 18 Paper Pick Up Challenge 19 Workmove Medium 20 Workmove Light 26 Uden ridser i lakken 30 No-Scratch 31 Attention! 32 Hi-Vis 36 Stay Active Stay Warm 60 Strømper 62 Undertøj 66 Nøglebeklædning 70 Nyheder 76

Dette er L.Brador. Bag alt vores tøj og alle vores produkter er der en meget klar tankegang. At de skal gøre din arbejdsdag mere sikker, mere bekvem og mere funktionel, og vi tror på, at høj kvalitet, godt design og smarte funktioner altid går hånd i hånd. I denne workbook har vi samlet alle årets nyheder og de vigtigste produkter, der gør arbejdsdagen komfortabel og smidig.


Forskellige erhverv og arbejdssituationer kræver forskellige bukser. Derfor har vi opdelt vores arbejdsbukser med stretch i tre kategorier: Max, Medium og Light. De er alle designet, så de følger kroppens naturlige bevægelsesmønster, og så de passer til forskellige typer arbejde og arbejdsmiljøer.   For at opnå dette arbejder vi med de bedste materialer på markedet: Cordura-stretch, kevlarstretch og Dyneema. Dette har til formål at give dig, som bruger produkterne, ekstrem komfort, bevægelighed og slidstyrke.   Uanset hvilken kategori af stretchbukser, du vælger, kan du være sikker på, at de giver en bedre arbejdskomfort.   På de to følgende sider guider vi dig videre til de bukser, der passer til din arbejdsdag.

F

A

B

R

I

C

3


FIND DEN RIGTIGE BUKS TIL DINE BEHOV. Høj kvalitet rækker langt, men en buks bliver ikke perfekt, før den virkelig passer til dit erhverv. L.Bradors arbejdsbukser med stretch er inddelt i tre kategorier: Max, Medium og Light, og alle modeller er udformet til at give optimal komfort, bevægelighed og slidstyrke. Se nærmere på symbolerne herunder for at finde den rigtige buks, der svarer til dine behov.

4

HÅNDVÆRKER

MALER

VÆRKSTED

Håndværkerens varierende hverdag kræver bukser, der giver meget høj bevægelighed, slidstyrke og komfort.

Høj komfort og perfekt pasform er kendetegnende for bukserne i malerkategorien.

Bukser, der er designet til at give en komfortabel arbejdsdag i indendørs miljøer såsom værksteder.

TRANSPORT

SERVICE/LOGISTIK

VEJ/MASKINE

Modeller, der er særligt velegnede til dig, der arbejder i transportvirksomheder eller andre områder inden for transportsektoren.

Smidige bukser, der giver god komfort og slidstyrke til serviceog logistikbranchen.

Kvalitet og gennemtænkte materialevalg, der bidrager til mere sikre og smidige arbejdsdage ved vej- eller maskinarbejde.


5


6

Maksimalt antal stretchzoner med ekstrem slidstyrke og fleksibilitet kendetegner bukserne i WorkMove™ Max. Cordura 4-vejsstretch foran, bagpå, i skridtet og på læggene giver maksimal bevægelighed. Knælommer med 4-vejs kevlarstretch giver ekstra slidstyrke. Desuden har vi vores nye helstretchbuks 1050PB med knælommer i Dyneema-materiale.

HÅNDVÆRKERE

VÆRKSTED

TRANSPORT

SERVICE/LOGISTIK

VEJ/MASKINE

Læs mere om de respektive bukser på www.lbrador.com


1050PB MOMENTUM

1052PB

1053PB

Helstretchbuks Håndværk

Stretchbuks Håndværk

Stretchshorts Håndværk

7

169PB

185PB

184PB

Stretchbuks Gulvlægger

Stretchbuks Hi-Vis

Stretchbuks Service


8

Stretchbukser inden for WorkMove™ Medium giver med store stretchpartier foran og på knæene supergod arbejdskomfort. Front i Cordura 4-vejsstretch og knæ i 4-vejs-kevlarstretch.

HÅNDVÆRKERE

MALER

VÆRKSTED

TRANSPORT

SERVICE/LOGISTIK

Læs mere om de respektive bukser på www.lbrador.com

VEJ/MASKINE


1042PB Stretchbuks Håndværk

1042PB-W

104PB

Stretchbuks Håndværk/dame

Stretchbuks Håndværk

9

1043PB

1044PB

1045PB

Stretchbuks Maler

Stretchbuks Maler

Stretchshorts Maler

125PB

117PB

188PB

Stretchbuks Håndværk

Stretchbuks Hi-Vis

Stretchbuks Hi-Vis


10

Inden for WorkMove™ Light er stretchbukserne i luftigt, let og noget tyndere stof end Max og Medium. Mange stretchzoner i Cordura 4-vejsstretch. Passer til dig, som arbejder inden for f.eks. service, logistik, industri og lager, eller som stiller særligt høje krav til bevægelighed og komfort.

HÅNDVÆRKERE

MALER

VÆRKSTED

TRANSPORT

SERVICE/LOGISTIK

Læs mere om de respektive bukser på www.lbrador.com

VEJ/MASKINE


1842PB

1842PB-W

1845PB

Stretchbuks Service

Stretchbuks Service/dame

Stretchbuks Service/No-Scratch

11

1843PB

1844PB

1852PB

Stretchbuks Service/No-Scratch

Stretchshorts Service/No-Scratch

Stretchbuks Hi-Vis

1101PB

1100PB

1400PB

Stretchbuks Hi-Vis / No-Scratch

Stretchbuks Hi-Vis / No-Scratch

Stretchshorts Hi-Vis / No-Scratch


STRETCH YOUR LIMITS 1050PB MOMENTUM

12

Prøv noget nyt. Stretchbuksen 1050PB Momentum er en helt ny og usædvanlig fleksibel arbejdsbuks, der kombinerer maksimal fleksibilitet med ekstrem slidstyrke, og her er intet overladt til tilfældighederne. Buksens hovedmateriale er Cordura og knælommerne er i det ekstremt stærke strækstof Dyneema. Den justerbare linning og buksens forbøjede knæ giver også buksen en smallere pasform, hvilket bidrager til den usædvanligt store fleksibilitet.

F

A

B

R

I

C


1050PB MOMENTUM EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Helstretchbuks i Cordura 4-vejsstretch til ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Justerbar linning i fast materiale giver optimal pasform. • Sømlommer, benlommer og tommestokslomme i fast materiale. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes der en kropsnær buks med optimal komfort. • Forbøjede knæ giver bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede knæbeskyttelseslommer i Dyneema (4-vejsstretch). • Sømlommer har rum med lynlås til f.eks. bits. • Benlomme med lynlås giver øget sikkerhed. • Vinklet telefonlomme forsynet med magnetlås holder telefonen på plads. • Kan lægges 5 cm ned.

13

MATERIALER OG GRAMVÆGT

88 % polyamid, 12 % elastan, 275 gsm STØRRELSE

44-60, D84-D104

Bukserne over alle bukser. 1050PB Momentum Momentum er helt i stretch og kan nærmest beskrives som bukserne over alle bukser. Her kombinerer vi maksimal bevægelighed med ekstrem slidstyrke. Bukserne er lette og smidige og er fremstillet i tæt samarbejde med vores brugere – og ud fra høje krav til komfort og kvalitet.


L.BRADOR 1052PB / 9001P / 514UA / 767

14


1052PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets for- og bagside, hvilket giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. • Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede hængelommer med større volumen. • Ventilation på lårets inderside, som reguleres med en lynlås. Beklædt med meshstof indvendigt, hvilket holder brugeren sval. • Venstre benlomme har lynlås og en vinklet telefonlomme, som er forsynet med en magnetlås, der beskytter telefonen og holder den på plads. • Kraftigt halvpanama-vævet stof i polyester/ bomuld med optimal slidstyrke. • Kan lægges 5 cm ned.

NY FARVE

15

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m². STØRRELSE

44-60, D84-D120

Buksemodel i luksusklassen Marine

Grå

Kaki

Sort

At 1052PB er vores store stolthed, når det gælder bukser, kan ikke pointeres nok. Hver eneste detalje, funktion og søm er gennembearbejdet. Alt er på rette sted og i den rette kvalitet. Udviklet i nært samarbejdet med de mennesker, der arbejder i dem hver dag. Prøv selv! Vi tror, at du vil kunne lide dem.


NY FARVE

169PB 16

1053PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Specialudformet gulvlæggerlomme på højre lår, som er forstærket med skærebeskyttelse i metalvæv, og som beskytter brugeren mod skarpe værktøjer. • Forstærkede og ekstra lange knæpudelommer i stretchKevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke. • Forbøjede knæ med træksnøre og ventilation i knæfolden, som giver en individuel pasform og fleksibilitet. • Forstærkede hængelommer med større volumen. • Ventilation på lårets inderside, som reguleres med en lynlås. Beklædt med meshstof indvendigt, hvilket holder brugeren sval. • Venstre benlomme har lynlås og både en indvendig telefonlomme og udvendig vinklet telefonlomme, som er forsynet med en magnetlås, der beskytter telefonen ved at holde den på plads. • Kraftigt halvpanama-vævet stof i polyester/bomuld med optimal slidstyrke. • Elastik i benenderne til at holde bukserne væk fra f.eks. nylakerede flader.

• Stretchstof over bagdel, front og skridt , hvilket giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forstærkede hængelommer med større volumen. • Venstre benlomme har lynlås og en vinklet telefonlomme, som er forsynet med en magnetlås, der beskytter telefonen og holder den på plads. • Kraftigt halvpanama-vævet stof i polyester/bomuld med optimal slidstyrke.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m². STØRRELSE

44-60, D84-D120

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 335 g/m². STØRRELSE

44-60


185PB

184PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Kraftigt halvpanama-vævet stof i polyester/bomuld med optimal slidstyrke. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets for- og bagside, hvilket giver en ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæpude, som bliver siddende i den rigtige position. • Der er 7 mm tykke knæpuder i buksen, hvilket giver dæmpning og komfort.

• Kraftigt halvpanama-vævet stof i polyester/bomuld med optimal slidstyrke. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets for- og bagside, hvilket giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede knælommer i stretch-kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

80% polyester, 20% bomuld. 3M-refleks. 310 g/m².

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 260 g/m². STØRRELSE

44-60, D84-D120

STØRRELSE

44-60, D84-D120

REFLECTIVE PARTNER:

17


WORKMOVE FORANDRER HVER ARBEJDSDAG. Genveje fører ikke til verdens bedste stretchbukser, og der er forskel på stretch og stretch. Dette er grundlaget for udviklingen af de bukser, der indgår i L.Bradors banebrydende Workmove sortiment.

18

Et god arbejdsbuks holder længe, men med Workmove ville L.Brador løfte tøjet op på et nyt niveau. Målet var smidige arbejdsbukser, som man kan arbejde længere i, gennem materialer, der er ekstremt slidstærke, men som også følger kroppens naturlige bevægelser. Øget bevægelighed giver ganske enkelt en mere komfortabel og sikker arbejdsdag. STRETCH, DER GØR EN FORSKEL

På alle vores stretchbukser, der nu indgår i L.Bradors sortiment, er der Cordura stretch, Kevlar stretch og Dyneema. Det er de bedste materialer på markedet, hvilket giver uovertruffen komfort, bevægelighed og holdbarhed. For at passe til forskellige erhverv og behov er bukserne inddelt i tre kategorier: Max, Medium og Light. I de forskellige kategorier er stretchmaterialerne ikke placeret tilfældigt, men findes på knæene, i skridtet, foran, bagpå og på læggene. Kort sagt – hvor de gør mest gavn. LET, MEN HOLDBART

Vi ved, at det kan være svært at tro, at et let og smidigt buksemateriale også kan modstå hårde belastninger i løbet af en arbejdsdag. En nem måde at teste det på, som vi ofte

gør, når vi demonstrerer vores bukser, er at bruge en stålbørste. Træk den frem og tilbage over stoffet, og du vil opdage, hvilken forskel et rigtigt godt materiale kan bevirke.


ER DU MERE BEVÆGELIG END KOLLEGAEN? Klar til en konkurrence, der stretcher dine grænser? Du kan udfordre dig selv og dine kolleger i L.Bradors Paper Pick Up Challenge – en bevægelighedskonkurrence, der er meget let at organisere. Hold øje med vores Facebook-side, så har du mulighed for at være med i konkurrencen, vinde over dine kolleger på arbejdspladsen og vinde flotte præmier fra L.Brador.

19


L.BRADOR 1042PB / 6026P / 5008B / 760

20


1042PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Kraftigt halvpanama-vævet i bomuld/ polyester med optimal slidstyrke. • Stretchstof foran, på knæets forside og bagside samt over hele læggen, hvilket giver god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke. • Lidt snævrere forneden, så buksen holdes bedre på plads. • Kan lægges 5 cm ned. • Den særlige pasform og talje gør, at buksen sidder, hvor den skal, også ved lange arbejdspas på knæ. • Forstærkede hængelommer med større volumen. • Ventilation på lårets inderside, som reguleres med en lynlås. Beklædt med meshstof indvendigt, hvilket holder brugeren sval.

NY FARVE

21

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m². STØRRELSE

44-60, D88-D120

En buks, som du trives i Marine

Grå

Grøn

Sort

Kaki

Denne buks er lavet med 1052PB som forbillede, men i en lidt mere enkel udformning, dog uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pasform. Stretchmaterialet er anvendt lidt mere sparsomt, og baglommerne er de traditionelle udvendige lommer.


1042PB-W

22

104PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Damebuks i kraftigt halvpanama-vævet bomuld/polyester med optimal slidstyrke. • Stretchstof foran, på knæets forside og bagside samt over hele læggen, hvilket giver god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke.

• Kraftigt halvpanama-vævet i bomuld/polyester med optimal slidstyrke. • Stretchstof foran og på knæets for- og bagside, som giver god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m².

65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m².

STØRRELSE

STØRRELSE

34-48

44-60, D96-D120

125PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Kraftigt halvpanama-vævet i bomuld/polyester med optimal slidstyrke. • Stretchstof foran og på knæets forside, som giver god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet.

• Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke. • Forstærkede knælommer. MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m². STØRRELSE

44-60


En serie i 0502-Y. Af traditionelle såvel som af praktiske årsager bærer malere og murere hvidt arbejdstøj. Derimod har traditionen ikke sagt så meget om pasform og fleksibilitet, hvilket jo er mærkeligt, da begge disse erhvervsgrupper behøver plads til bevægelse. Vores serie malerbukser – en hellang buks, et par knickers og et par shorts i samme model – er derfor blevet forsynet med generøse stretchpaneler og et tyndt hovedmateriale, hvilket gør dem alle lette, svale og smidige.

1045PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Let og slidstærkt stretchmateriale (firevejsstretch) foran • Mere bevægelsesfrihed • Høj komfort. MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 260 g/m². STØRRELSE

46-60 23

1043PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Halvpanamastof i bomuld/polyester med optimal slidstyrke. • Stretchstof foran, på knæets forside samt over hele læggen for god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. • Forstærkede knæpudelommer i stretch-Kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke. • Ventilation på lårets inderside, som reguleres med en lynlås. Beklædt med meshstof indvendigt, som holder brugeren sval. MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 260 g/m². STØRRELSE

C44-C60, D84-D120

1044PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Let og slidstærkt stretchmateriale (firevejsstretch) foran • Mere bevægelsesfrihed • Høj komfort. MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 260 g/m². STØRRELSE

46-60


NY FARVE

117PB 24

NY FARVE

188PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Vand- og smudsafvisende. • Stoffets struktur giver et robust stykke tøj. • Stretchstof foran og på knæets for- og bagside, som giver god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke. • Kan lægges 5 cm ned. • Forstærkede knælommer. • Passer med hensyn til struktur og farvenuance til jakke 425PB, 203PB og 204PB. • Reflekserne er fleksible, kan strækkes en smule og har god åndbarhed, samtidig med at de bedre modstår slid ved vask.

• Vand- og smudsafvisende. • Stoffets struktur giver et robust stykke tøj. • Stretchstof foran og på knæets for- og bagside, som giver god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke. • Kan lægges 5 cm ned. • Forstærkede knælommer. • Passer med hensyn til struktur og farvenuance til jakke 425PB, 203PB, 204PB og 225PB. • Reflekserne er fleksible, kan strækkes en smule og har god åndbarhed, samtidig med at de bedre modstår slid ved vask.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

80% polyester, 20% bomuld. 310 g/m².

65 % polyester, 35 % bomuld. 300 g/m².

CERTIFICERET IHT

CERTIFICERET IHT

EN ISO 20471, Klasse 2

EN ISO 20471, Klasse 1

STØRRELSE

STØRRELSE

44-60, D96-D116

44-60, D84-D120


L.BRADOR 117PB / 416P

25


L.BRADOR 1842 PB / 6001PS / 5008B / 768

26


1842PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside, hvilket giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Kan lægges 5 cm ned. MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 245 g/m². STØRRELSE

44-60, D84-D120

27

Funktionelle bukser til arbejde En tynd, let og smidig buks til dem, der arbejder inden for service, og dem, der bevæger dig meget i deres arbejde. Søger du et par rigtigt behagelige og funktionelle bukser – med de rette lommer på rette sted – er dette den perfekte stretchbuks. Takket være den høje kvalitet og den rigtig gode pasform vil du kunne anvende 1842PB både ofte og længe.


1842PB-W 28

1852PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Dametilpasset stretchbuks. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside, hvilket giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Kan lægges 5 cm ned.

• Tynd buks i polyester/bomuld, som tåler hårdhændet behandling. • Certificeret iht. EN ISO 20471, klasse 1. • Store stretchpartier, som giver ekstremt god bevægelighed og komfort. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • 3M-reflekser med god holdbarhed, som er fleksible og kan strækkes en smule.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

STØRRELSE

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m².

46-60

STØRRELSE

34-48


NYHED!

1101PB

NYHED!

1100PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Buksen indgår i produktserien No-Scratch, hvor metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Hængelommer og knælommer er forstærkede med Cordura. • Aftagelige materialelommer. • Kan lægges 5 cm ned.

• Buksen indgår i produktserien No-Scratch, hvor metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Hængelommer og knælommer er forstærkede med Cordura. • Aftagelige materialelommer. • Kan lægges 5 cm ned.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m².

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m².

CERTIFICERET IHT.

CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 2

EN ISO 20471, klasse 1

STØRRELSE

STØRRELSE

C44-C60, D84-D120

C44-C60, D84-D120

29


UDEN RIDSER I LAKKEN. Arbejdstøj kan forårsage ridser på f.eks. biler eller lakerede industriprodukter. Med L.Bradors No-Scratch-bukser elimineres denne risiko.

30

Skjulte metaldele – det er noget, der karakteriserer L.Bradors No-Scratch-bukser. Dermed forsvinder risikoen for ridser, og sortimentet er udviklet specielt til erhverv, der ofte håndterer følsomme produkter og materialer. Bilværksteder, lakreparationsfirmaer og møbelsnedkerier er eksempler på områder, hvor No-Scratch bidrager til et smidigere arbejde. Bukserne er lavet af et lettere materiale,

hvilket gør dem særligt velegnede til indendørs arbejde, og med Cordura stretch på de rigtige steder bliver bevægeligheden og komforten også høj.

NO-SCRATCH FINDES I FIRE MODELLER:

1843PB, 1400PB, 1844PB, 1845PB, 1101PB og1100PB.

FLEKSIBEL BENLÆNGDE PÅ ALLE BUKSER Du har vel ikke overset, at benene på alle vores bukser kan forlænges med hele 5 centimeter forneden? Ja, for at bukserne kan passe os alle sammen, har de fleksibel benlængde, og alt, hvad du behøver at gøre for at forlænge dem, er at sprætte sømmen op og folde buksebenet ned. Til at få den sidste detalje helt rigtig har du dette uvurderlige værktøj til din hjælp:

SØMOPSPRÆTTER 899

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Opsprætter i plast og metal. Varenr.

Farve

443304070

Sort


NO-SCRATCH NY FARVE

1843PB

1844PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Hængelommer og knælommer er forstærkede med Cordura. • Aftagelige materialelommer. • Kan lægges 5 cm ned.

• Metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Hængelommerne er forstærkede med Cordura. • Aftagelige materialelommer. MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m². STØRRELSE

44-60

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m². STØRRELSE

44-60, D96-D116

1845PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

MATERIALER OG GRAMVÆGT

• Metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ giver bedre pasform og fleksibilitet. • Kan lægges 5 cm ned.

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m². STØRRELSE

44-60, D84-D120

31


32

Vores arbejdsdag handler om din arbejdsdag, og i alle vores produkter tager vi udgangspunkt i dit arbejde, dit bevægelsesmønster og dine behov. Meget handler jo om komfort, smarte funktioner og at vælge det rigtige materiale. Men hvis vi skal vælge, hvad der er vigtigst, er valget let. Sikkerhed, selvfølgelig. Vi ønsker, at du føler dig tryg og sikker i dit arbejde, og at risikoen for ulykker minimeres. Derfor fremstiller vi Hi-Vis-tøj af højeste kvalitet, og af samme grund har vi nu gennemgået vores sortiment og gjort det nemmere end nogensinde at finde de rigtige produkter til dig og dine kolleger. Hi-Vis by L.Brador


Hi-Vis tøj inddeles i tre forskellige klasser, ud fra hvor synlig brugeren er. Klasse 3 indeholder hovedsageligt jakker og overdele, da disse giver mest synlighed takket være tøjets større overflade. Reflekserne er fra 3M, og vi har arbejdet ekstra meget for at skabe tøj med maksimal beskyttelse og absolut maksimal komfort og bevægelighed.

Denne kategori rummer mest Hi-Vis-bukser med større reflekspartier og fluorescerende tekstiler. Hvilken model du skal vælge, afhænger af, hvor synlig du har behov for at være på arbejdet, og en tommelfingerregel for de fleste er: jo mere, desto bedre. Tøjet fås i en række forskellige modeller, og du vælger variant ud fra, hvad du selv har det bedst i.

På mange arbejdspladser er Hi-Vis-tøj normen, selv om det ikke er et direkte lovkrav. Et eksempel er større byggepladser, og her kan du vælge et par bukser i klasse 1 sammen med en reflekssweater, vest eller jakke for at opnå tilstrækkelig synlighed hele arbejdsdagen.

33


DERFOR HAR L.BRADOR VALGT 3M-REFLEKSER. Refleks som refleks? Hvis bare. På de fleste af L.Bradors Hi-Vis-modeller vil du finde noget, der spiller en stor rolle for synligheden – stretchreflekser fra 3M. Lad os vise, hvilken forskel det kan gøre.

34

For at udvikle rigtig godt Hi-Vis tøj skal enhver detalje og ethvert kvalitetsaspekt anvendes uden kompromiser. Med hensyn til refleksmateriale har valget været let for L.Brador. 3M har i mange år udviklet markedets absolut bedste reflekser, med egenskaber, der giver maksimal synlighed og holdbarhed. Derfor finder du netop den refleks på mange af vores Hi-Vis-modeller.

Tests i L.Bradors testlaboratorium viser også, at forskellen bliver endnu større i 3M's favør, når tøjet er blevet vasket 15 gange. Reflekser af lavere kvalitet i testen taber da i glans, mens synligheden bevares i meget høj grad for 3M-refleksens vedkommende.

Hvor godt ses du med 3M-reflekser? Vi testede ved hjælp af projektøren fra en gravemaskine Huddig 1260 D. 3M-reflekserne er meget synlige på 50 meters afstand, men forskellen til tøjet med en anden almindeligt anvendt refleks er især mærkbar på længere afstand. På 100 meters afstandmister 3M-refleksen minimalt i synlighed sammenlignet med 50 meter.

MERE OM 3M

Hvorfor er 3M i sin egen klasse, hvad angår reflekser? For det første har virksomheden udviklet sine produkter i over 70 år og er blevet en pioner i branchen med sin avancerede teknologi og innovationsevne. Oversat til produktniveau betyder det en balance mellem en række forskellige kriterier såsom synlighed, vaskbarhed, fleksible tekstiler og

egenskaber som varme- og fugtbestandighed. 3M-reflekser har også meget høj slidstyrke og løsner sig ikke så let fra tøjet.   Sammenfattet bevirker 3M, at du ses væsentligt bedre , og at reflekserne på dit tøj er i perfekt stand i lang tid, selv når du arbejder under barske forhold.


Almindelig refleks 50 m

Almindelig refleks 100 m 35

3M-refleks 50 m

3M-refleks 100 m


HI-VIS PREMIUM

1400PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Shortsene indgår i produktserien No-Scratch, hvor metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front og skridt, hvilket giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Hængelommerne er forstærket med Cordura. • Aftagelige materialelommer. MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m². CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 1 for C44-C46. EN ISO 20471 klasse 2 for C48-> 36 STØRRELSE

C44-C60

Sval smidighed – komplet helhed. Lette, smidige og svale – 1400PB er shortsversionen af vores buks 1843PB og tilbyder en rigtig god pasform og gennemtænkte materialevalg. Helheden forstærkes af smarte detaljer såsom aftagelige materialelommer og dækkede metaldele, der eliminerer risikoen for at ridse følsomme overflader og produkter.


L.BRADOR 413P / 1400PB

37


HI-VIS PREMIUM

413P

406P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• God ventilation med maksimal fugttransport. • Hurtigtørrende. • Kropsnær pasform med en vis strækbarhed.

• God ventilation med maksimal fugttransport. • Hurtigtørrende. • Kropsnær pasform med en vis strækbarhed. • Kort knaplukning med knapper.

STØRRELSE

XS – 5XL

STØRRELSE

XS – 3XL ALTERNATIVT PRODUKT

4002P

ALTERNATIVT PRODUKT

4003P

38

411P EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• God ventilation med maksimal fugttransport. • Hurtigtørrende. • Kropsnær pasform med en vis strækbarhed. STØRRELSE

XS – 5XL ALTERNATIVT PRODUKT

4006P


HI-VIS PREMIUM

419P

416P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• I polyester med god ventilation og fugttransport. • Kropsnær pasform med en vis strækbarhed. • Inderside i blødt fleece.

• I polyester med god ventilation og fugttransport. • Kropsnær pasform med en vis strækbarhed. • Inderside i blødt fleece.

STØRRELSE

STØRRELSE

XS – 5XL

XS – 5XL

ALTERNATIVT PRODUKT

ALTERNATIVT PRODUKT

4172P

4172P 39

697P

4162P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• I polyester med god ventilation og fugttransport. • Kropsnær pasform med en vis strækbarhed. • Inderside i blødt fleece.

• Polyester med god ventilation og fugttransport. • Kropsnær pasform med en smule strækbarhed af hensyn til god fleksibilitet. • Sorte partier forneden, som bedre tåler snavs.

STØRRELSE

XS – 5XL

STØRRELSE

XS – 3XL ALTERNATIVT PRODUKT

4172P

ALTERNATIVT PRODUKT

4171P


L.BRADOR 117PB / 416P

40


HI-VIS PREMIUM

NY FARVE

117PB

NY FARVE

188PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Vand- og smudsafvisende. • Stoffets struktur giver et robust stykke tøj. • Stretchstof foran og på knæets for- og bagside, som giver god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke. • Kan lægges 5 cm ned. • Forstærkede knælommer. • Passer med hensyn til struktur og farvenuance til jakke 425PB, 203PB og 204PB. • Reflekserne er fleksible, kan strækkes en smule og har god åndbarhed, samtidig med at de bedre modstår slid ved vask.

• Vand- og smudsafvisende. • Stoffets struktur giver et robust stykke tøj. • Stretchstof foran og på knæets for- og bagside, som giver god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke. • Kan lægges 5 cm ned. • Forstærkede knælommer. • Passer med hensyn til struktur og farvenuance til jakke 425PB, 203PB, 204PB og 225PB. • Reflekserne er fleksible, kan strækkes en smule og har god åndbarhed, samtidig med at de bedre modstår slid ved vask.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

80% polyester, 20% bomuld. 310 g/m².

65 % polyester, 35 % bomuld. 300 g/m².

CERTIFICERET IHT

CERTIFICERET IHT

EN ISO 20471, Klasse 2

EN ISO 20471, Klasse 1

STØRRELSE

STØRRELSE

44-60, D96-D116

44-60, D84-D120

41


HI-VIS PREMIUM

185PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Kraftigt halvpanama-vævet stof i polyester/ bomuld med optimal slidstyrke. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets for- og bagside, hvilket giver en ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæpuder, som bliver siddende i den rigtige position. • Der er 7 mm tykke knæpuder i buksen, hvilket giver dæmpning og komfort. • Ventilation på lårenes inderside, som reguleres med lynlås for at holde brugeren sval. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede knælommer i stretch-Kevlar, som giver god bevægelighed og slidstyrke.

42

STØRRELSE

44-60, D84-D120 ALTERNATIVT PRODUKT

127PB

Er man synlig, så findes man. Med et mål om at forbedre arbejdsmiljøet for erhvervschauffører er denne buks udviklet i tæt samarbejde med branchen. Buksen tilbyder bl.a. kraftigt halvpanamavæv i polyester/bomuld, 7 millimeter tyk dæmpning på knæene og regulerbar ventilation på indersiden af lårene for at give rigtig god komfort. Desuden giver knælommerne, der er forstærkede med stretchkevlar, både god bevægelighed og ekstrem slidstyrke.

REFLECTIVE PARTNER:


HI-VIS PREMIUM

1852PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Tynd buks i polyester/bomuld, som tåler hårdhændet behandling. • Certificeret iht. EN20471, klasse 1. • Store stretchpartier, som giver ekstremt god bevægelighed og komfort. • Forbøjede knæ, som giver en bedre pasform og fleksibilitet. • 3M-reflekser med god holdbarhed, som er fleksible og kan strækkes en smule. • Kan lægges 5 cm ned. STØRRELSE

46-60, D92-D104 ALTERNATIVT PRODUKT

127PB 43

Hurtigere og smidigere gennem arbejdsdagen

REFLECTIVE PARTNER:

Denne buks er lavet til dem, der bevæger sig rigtigt hurtigt fremad i arbejdet, ikke sjældent omkring hundrede kilometer i timen. Med tanke på førere af lastbiler, gravemaskiner og andre maskiner er synligheden i fokus. Buksen er tynd, kølig og let og har god bevægelighed. Derfor passer den til service- og chaufførarbejde.


HI-VIS PREMIUM

NYHED!

1101PB 44

NYHED!

1100PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Buksen indgår i produktserien No-Scratch, hvor metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Hængelommer og knælommer er forstærkede med Cordura. • Aftagelige materialelommer. • Kan lægges 5 cm ned.

• Buksen indgår i produktserien No-Scratch, hvor metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Hængelommer og knælommer er forstærkede med Cordura. • Aftagelige materialelommer. • Kan lægges 5 cm ned.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m².

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m².

CERTIFICERET IHT.

CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 2

EN ISO 20471, klasse 1

STØRRELSE

STØRRELSE

C44-C60, D84-D120

C44-C60, D84-D120


HI-VIS PREMIUM

NYHED!

2003P EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Blød softshell i firevejsstretch giver en bekvem beklædning med gode stretchegenskaber. • Vandafvisende og vindtæt med god åndbarhed. • Forlænget ryg. Indermateriale i blød stretch-trikot. • Elastiske ærmeender og elastisk kant forneden. • To forlommer og en brystlomme. • Strop til id-kort-holder. MATERIALER OG GRAMVÆGT

92 % polyester, 8 % elastan. 230 g/m². CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 2 for XS-S. EN ISO 20471 klasse 3 for M-> STØRRELSE

XS-3XL

45


HI-VIS PREMIUM

906P HI-VIS EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Vind- og vandtæt med god åndbarhed og tapede sømme. • Trelagsstof, hvor yderlag, membran og for er lamineret sammen. • Kropsnær pasform. • Forlænget ryg for at holde lænden varm. • Let adgang til buksens forlommer. • Frontslag, som giver god beskyttelse mod vind og mindsker slitage på lynlås. • Jakken har regulerbar hætte og er regulerbar forneden samt i ærmeenderne. MATERIALER OG GRAMVÆGT

100 % polyester, 200 gsm CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 2 i størrelse XS og klasse 3 i størrelse S-3XL. EN 343 klasse 3 3

46

STØRRELSE

XS-3XL

REFLECTIVE PARTNER:

Forberedt til vejr. Den ene dag regn, den anden dag koldt og blæsende. Svingende vejr kræver fleksible produkter, der er lette at tilpasse med forskellige lag på lag. Som yderlag er 906P Hi-Vis et utrolig godt supplement. Modstår det skandinaviske klima med perfekt pasform og funktion.


HI-VIS PREMIUM

409P

909P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• I blødt softshell-materiale, hvilket giver et behageligt stykke tøj med gode strækegenskaber. • Vandafvisende og vindtæt med god åndbarhed. • Kropsnær pasform. • Forlænget ryg for at holde lænden varm. • Let adgang til buksens forlommer. • Indermateriale i blødt fleece. • Vandtætte lynlåse. • Kan reguleres forneden for at opnå den bedste pasform.

• Vind- og vandtæt med god åndbarhed og tapede sømme. • Trelaget stof, hvor yderstof, membran og for er sammenlamineret, hvilket giver en smidig jakke med høj komfort. • Kropsnær pasform. • Forlænget ryg for at holde lænden varm. • Let adgang til buksens forlommer. • Indvendigt overfald, som giver god beskyttelse mod vind. • Vandtætte lynlåse. • Regulerbar og aftagelig hætte. • Krave med fleecefor på indersiden. • Kan reguleres forneden for at opnå den bedste pasform.

STØRRELSE

XS – 3XL ALTERNATIVT PRODUKT

289P

STØRRELSE

XS – 3XL ALTERNATIVT PRODUKT

208PB

REFLECTIVE PARTNER:

REFLECTIVE PARTNER:

47


HI-VIS PREMIUM

430P EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Varmforet. • Stoffets struktur giver et robust stykke tøj. • Vand- og vindtæt med god åndbarhed og tapede sømme. • Kropsnær pasform. • Forlænget ryg for at holde lænden varm. • Tredobbelt overfald, som beskytter lynlåsen mod slid, giver god vindbeskyttelse og frem for alt beskytter mod indtrængen af vand. • Dækkede lynlåse, som forhindrer, at der trænger vand ind. • Kan reguleres i taljen og forneden, hvilket giver den bedste pasform. • Regulerbar og aftagelig hætte. MATERIALER OG GRAMVÆGT 48

100 % polyester. 210 g/m². 3M-refleks. CERTIFICERET IHT.

EN 20471, klasse 3, EN 342. STØRRELSE

XS – 5XL

REFLECTIVE PARTNER:

Gør lange dage lettere. En længere jakke til dig, der arbejder i virkelig kolde og blæsende miljøer, og som ønsker et yderste lag, der modstår virkelig hård behandling. Denne model lever også op til de meget høje standarder, som EN-standarden sætter for synlighed og advarselstøj. Jakken er designet efter samme princip som resten af vores Hi-Vis-kollektion: Med design, detaljer og i kvalitetsmaterialer – og med modstand mod vind, kulde og regn.


HI-VIS PREMIUM

210P EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Vinterforet. • Stoffets struktur giver et robust stykke tøj. • Vind- og vandtæt med tapede sømme og god åndbarhed. • Dobbelt overfald, som beskytter lynlåsen mod slid og yder god vind- og vandbeskyttelse. • Kan reguleres i taljen for at opnå den bedste pasform og for at holde kulden ude. • Strikket indvendig ribkant med tommelgreb i ærmeenden. MATERIALER OG GRAMVÆGT

100 % polyester. 3M-reflekser. CERTIFICERET IHT.

EN 20471, klasse 3, EN 342. 49 STØRRELSE

XS – 5XL

REFLECTIVE PARTNER:

Kort er godt. Denne jakke er designet og udviklet med tanke for vores brugeres behov og ønsker. Omhyggeligt udvalgte dele fra vores populære modeller. Det bedste fra to verdener. Og med udgangspunkt i vores populære jakker 206P og 430P har vi – set med egne øjne – fundet den optimale blanding af disse to. Resultatet er en varm og virkelig slidstærk jakke, der beskytter dig mod såvel vind som kulde – og som får dig til at se godt ud i det mest forfærdelige vejr.


50


CAN WE HAVE YOUR ATTENTION, PLEASE? "Er man ikke synlig, så findes man ikke", hedder det sig. Så langt vil vi nok ikke gå, men derimod ved vi følgende: "Er man synlig, så ses man". Så enkelt er det. Uanset hvilken branche du arbejder i, eller hvordan din arbejdsdag ser ud, vil du være tryggere, jo bedre andre kan se dig.

Forskellige miljøer indebærer forskellige grader af risiko, og derfor inddeler vi – og resten af branchen – vores Hi-Vis-modeller i tre forskellige klasser. Dette gør det nemmere at vælge og nemmere at vide, netop hvilken tøjmodel du har brug for.   Vi udvikler og designer alle vores Hi-Vis-modeller med samme detalje- og kvalitetsfølelse som andre produkter, og for os er det indlysende, at de skal være lige så flotte, have samme gode pasform og de samme smarte funktioner som de beklædningsgenstande, der ikke er Hi-Vis. At de i øvrigt skal være lige så bekvemme, kan du også tage for givet. Derfor har det meste af vores Hi-Vis-tøj reflekser i stretchmateriale fra 3M, langt den bedste refleks på markedet. Med L.Brador Hi-Vis får du også tøj, der holder længe, og reflekser, du kan regne med er synlige – både længe og på lang afstand.

51


HI-VIS STANDARD

4171P

52

4172P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Halvhøj krave med kort lynlås. • Trøjen har elastiske ærmeender og elastisk kant forneden. • Brystlomme med lynlås.

• Halvhøj krave med kort lynlås. • Trøjen har elastiske ærmeender og elastisk kant forneden. • Brystlomme med lynlås.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

100 % polyester, 240 gsm

100 % polyester, 240 gsm

CERTIFICERET IHT.

CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 1

EN ISO 20471, klasse 2 i størrelse XS-S og klasse 3 i størrelse M-3XL.

STØRRELSE

S-3XL

STØRRELSE

S-3XL

4002P

4006P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Fluorescerende materiale. • Refleks over mave, ryg og skuldre.

• Langærmet T-shirt, som er certificeret iht. EN ISO 20471, klasse 3 for at opnå den højeste synlighed. • Hurtigtørrende og med maksimal fugttransport. • Reflekserne er fleksible og har en høj holdbarhed.

CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 2 i størrelse XS-S og klasse 3 i størrelse M-3XL.

CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 3. STØRRELSE

XS-3XL

STØRRELSE

S – 3XL


L.BRADOR 906P / 188PB

53


HI-VIS STANDARD

160PB 54

128PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Vand- og smudsafvisende. • Stoffets struktur giver et robust stykke tøj. • Forstærket over knæ og lår for god holdbarhed og for at minimere risiko for blink ved manøvrering af maskiner og køretøjer. • Passer i struktur og farvenuance med jakke 203PB, 425PB og vinterjakke 204PB.

• Forbøjede knæ for bedre pasform og fleksibilitet. • Forstærkede hængelommer og knæ. • Passer i struktur og farvenuance med jakke 200PB.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

EN ISO 20471, klasse 1

80 % polyester, 20 % bomuld. 3M-refleks. 310 g/m². CERTIFICERET IHT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 3M-refleks. 300 g/m². CERTIFICERET IHT

STØRRELSE

C44-C60, D84-D116. Kan lægges 5 cm ned.

EN ISO 20471, klasse 2 STØRRELSE

C44-C60, D84-D116. Kan lægges 5 cm ned.

REFLECTIVE PARTNER:

REFLECTIVE PARTNER:


HI-VIS STANDARD

170PB

175PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Vand- og smudsafvisende. • Stoffets struktur giver god slidstyrke. • Hængelommerne er forstærkede med Cordura.

• Vand- og smudsafvisende. • Stoffets struktur giver god slidstyrke. • Hængelommer og knæ forstærket med Cordura.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

80 % polyester, 20 % bomuld. 3M-refleks. 310 g/m².

80 % polyester, 20 % bomuld. 3M-refleks. 310 g/m².

CERTIFICERET IHT

CERTIFICERET IHT

EN 471, klasse 2 og opdateret til EN ISO 20471, klasse 2.

EN 471, klasse 2 og opdateret til EN ISO 20471, klasse 2.

STØRRELSE

STØRRELSE

C44-C64

C44-C60

55


HI-VIS STANDARD

425PB 56

203PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Vand- og smudsafvisende. • Læg i ryg for øget bevægelighed. • Passer i struktur og farvenuance med buks 440PB, 188PB, 117PB, 185PB, 129PB og 160PB. • Reflekserne er fleksible, giver et vist stretch og er åndbare samt har bedre holdbarhed mod slid ved vask. • Id-kort-lomme

• Vand- og smudsafvisende. • Stoffets struktur giver et holdbart stykke tøj. • Læg i ryg for øget bevægelighed. • Dobbelt overfald beskytter lynlåsen mod slitage og giver god vindbeskyttelse. • Passer i struktur med buks 129PB, 160PB, 440PB, 188PB, 185PB og 117PB.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

80 % polyester, 20 % bomuld. 310 g/m².

80 % polyester, 20 % bomuld. 3M-refleks. 310 g/m².

CERTIFICERET IHT

CERTIFICERET IHT

EN ISO 20471, klasse 2 i str. XS-S og klasse 3 i str. M-3XL.

EN ISO 20471, klasse 3.

STØRRELSE

XS-4XL

STØRRELSE

XS-3XL

REFLECTIVE PARTNER:

REFLECTIVE PARTNER:


HI-VIS STANDARD

289PB

228PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• I blødt softshell-materiale, hvilket giver et behageligt stykke tøj med gode strækegenskaber. • Vandafvisende og vindtæt med god åndbarhed. • Indermateriale i blødt fleece. • Kan reguleres forneden for at opnå den bedste pasform.

• Vindtæt fleecejakke • Kan reguleres forneden for at opnå den bedste pasform. • Kan integreres med 207PB og 208P, en vandtæt og vindtæt jakke med tapede sømme.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

100 % polyester. 280 g/m².

MATERIALER OG GRAMVÆGT

91 % polyester 9 % spandex. 3M-refleks. 330 g/m². CERTIFICERET IHT. CERTIFICERET IHT.

EN 471, klasse 3 og opdateret til EN ISO 20471, klasse 3.

EN 471, klasse 3. STØRRELSE STØRRELSE

XS-4XL

XS-3XL

REFLECTIVE PARTNER:

REFLECTIVE PARTNER:

57


HI-VIS STANDARD

903 HI-VIS

930 HI-VIS

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Polyuretanbelagt polyesterjersey giver en tør fornemmelse. • Let og smidigt materiale med behagelig stretch for høj komfort. • Vandtæt med syede og svejsede sømme. • Længde 90 cm (str. L). • Id-kort-lomme under højre lommeklap.

• Polyuretanbelagt polyesterjersey, der giver en tør fornemmelse. • Let og smidigt materiale med behagelig stretch for høj komfort. • Vandtætte med syede og svejsede sømme. MATERIALER OG GRAMVÆGT

55 % polyester, 45 % PU. 170 g/m².

MATERIALER OG GRAMVÆGT 58

55 % polyester, 45 % PU. 3M-refleks. 170 g/m².

CERTIFICERET IHT

EN 20471, klasse 2 samt EN 343, klasse 3 2.

CERTIFICERET IHT

EN 20471, klasse 3 samt EN 343, klasse 3 2.

STØRRELSE

XS-3XL

STØRRELSE

XS-3XL

914PU

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

CERTIFICERET IHT

• Flosvævet polyesterjersey, der giver en tør fornemmelse. • Let og smidigt materiale med behagelig stretch for høj komfort. • Vandtæt med syede og svejsede sømme. • Længde 125 cm (str. L).

EN 20471, klasse 3 og EN 343, klasse 3 2.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

55 % polyester, 45 % PU. 3M-refleks. 170 g/m².

STØRRELSE

XS-3XL


HI-VIS STANDARD

287P

414P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Enkel vest i Hi-Vis. • Velcrolukning.

• Enkel vest i Hi-Vis med sorte kantbånd. • Velcrolukning. • Størrelsestilpasset.

CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 2.

CERTIFICERET IHT.

STØRRELSE

EN ISO 20471, klasse 1 i størrelse S – M og klasse 2 i størrelse L – 3XL.

One-size

STØRRELSE

S – 3XL

4004P

4142P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Hi-Vis-vest med lynlås. • Størrelsestilpasset.

• Lynlås foran. • Reflekser på skuldrene, som øger synligheden oppefra. • Brystlomme, lomme til ID-kort og holder til kommunikationsradio.

CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 3.

CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 2. STØRRELSE

L, XL

STØRRELSE

M/L – XL/2XL

59


60

STAY ACTIVE. STAY WARM.

At være klædt rigtigt på til arbejdsdagen er lige så vigtigt som at have det rette værktøj og det rette udstyr. Og en særligt afgørende rolle spiller det tøj, du har tættest på kroppen: Dine sokker og dit undertøj. De skjulte helte i disse beklædningsdele får sjældent meget opmærksomhed, men i virkeligheden er de næsten afgørende for, hvordan din dag bliver.

Dit undertøj og dine strømper har et par meget vigtige opgaver at udføre. De skal holde dig tilpas varm og derudover transportere fugt væk fra huden.   Vi tilbyder flere varianter, der alle udfører netop dette – men de gør sig alle bedst i den rette temperatur og til det rigtige arbejde. For at gøre det lettere for dig at vælge har vi inddelt vores strømper og undertøj i fire kategorier – eller niveauer, om man vil.   Alle modeller og varianter har samme høje kvalitet og er lavet af nøje udvalgte materialer, men graden af varme og fugttransport varierer en smule – fra køligt med meget høj fugttransport til meget varmt og behageligt med mindre fugttransport.   Hvilke modeller du skal vælge, afhænger af, hvad dit arbejde er, din egen kropsvarme, hvilken årstid det er, hvor meget du bevæger dig, og om du arbejder ude eller inde.


ACTIVE

Optimal fugttransport til arbejde med høj aktivitet

MODELLER I DENNE SERIE STRØMPER: 757U | 746C, UNDERTØJ: 731P | 732P | 733P

ACTIVE +

Optimal fugttransport med varmende egenskaber til arbejde med høj aktivitet

MODELLER I DENNE SERIE STRØMPER: 754UB | 750U, UNDERTØJ: 730P

61

WARM

Varmende egenskaber med god fugttransport til et køligt klima

MODELLER I DENNE SERIE STRØMPER: 741U | 742U UNDERTØJ: 712UP | 716UP | 717UP 718UP | 705FR | 706FR | 709FR | 713FR

WARM + MODELLER I DENNE SERIE STRØMPER: 760UA

Ekstra varmende egenskaber med fugttransport til et rigtigt køligt klima


ACTIVE

746C

757U

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• CoolMax for bedst fugttransport. • Tynd kvalitet til brug som inderstrømpe eller som den eneste strømpe på varme dage. • Elastikkanaler samt ekstra luftkanaler giver den bedste komfort og pasform.

• God fugttransport gør, at foden holdes tør. • Tynd kvalitet til brug som inderstrømpe eller som den eneste strømpe på varme dage. • Merinould giver komfort og en dejlig fornemmelse. • Tåparti uden sømme giver en optimal pasform og fornemmelse.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

80 % CoolMax, 17 % polyamid, 3 % elastan.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

60 % uld, 35 % polyamid, 5 % elastan STØRRELSE

36/39 - 44/47

STØRRELSE

36/39 - 44/47

ACTIVE +

62

NYHED!

750U

754UB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Forstærkning med polyamid giver ekstra slidstyrke. • Uldfrotté i sålen giver en blød og støddæmpende effekt. • Uld giver en varmende og isolerende effekt. • Teknisk strikning med luftkanaler og ekstra elastik giver optimal pasform.

• Frotté i sålen giver en ekstra blød og støddæmpende effekt. • Overdelen af foden og skaftet er i bomuld, hvilket giver ekstra holdbarhed. • Blandingen uld/bomuld giver en varmende og isolerende effekt. • Teknisk strikning med elastiske zoner giver optimal pasform.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

49 % uld, 25 % akryl, 23 % polyamid, 3 % elastan.

MATERIALER OG GRAMVÆGT STØRRELSE

36/39 - 44/47

45 % uld, 35 % bomuld, 17 % polyamid, 3 % elastan STØRRELSE

36/39 - 44/47


WARM

741U

742U

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Vores fineste uld holder varmen, selv på de koldeste dage. • En filtet sål giver ekstrem slidstyrke og varme. • Uldfrotté i hele strømpen giver en blød og støddæmpende effekt. • Elastan, elastikkanaler samt ekstra luftkanaler giver den bedste komfort og pasform.

• En opdatering af den klassiske ragsok. • Uld/akryl i tyk kvalitet giver varme. • Lycra giver god komfort og pasform. MATERIALER OG GRAMVÆGT

50 % uld, 38 % akryl, 10 % polyamid, 2 % elastan

MATERIALER OG GRAMVÆGT

STØRRELSE

70 % uld, 27 % polyamid, 3 % elastan

36/39 - 44/47

STØRRELSE

36/39 - 44/47 63

WARM + NYHED!

760UA EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

MATERIALER OG GRAMVÆGT

• Fremstillet i uld, der giver en varmende og isolerende effekt. • Forstærkning med polyamid giver ekstra slidstyrke. • Uldfrotté på indersiden giver ekstra komfort. • Strikkede elastiske zoner giver optimal pasform. • Langt skaft giver ekstra varme.

60 % uld, 20 % akryl, 17 % polyamid, 3 % elastan STØRRELSE

36/39-44/47


SPORT

758B 64

756BPL

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• En god allroundstrømpe til alle typer af aktiviteter. • V-strikket hæl og frottésål giver optimal komfort. • Ribstrikket skaft. 2-stykspakke.

• Tynd strømpe med lavt skaft. • Teknisk strikketeknik med elastiske zoner giver optimal pasform. • Tå uden sømme giver en skøn fornemmelse og lang holdbarhed. • Leveres i en 2-stykspakke med en hvid og en sort strømpe.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

80 % bomuld, 20 % polyamid STØRRELSE

36/39 - 44/47

MATERIALER OG GRAMVÆGT

80 % bomuld, 17 % polyamid, 3 % elastan STØRRELSE

36/39 - 44/47


Navn

Varenr.

LBR Sales Display Deluxe

444481185

LBR Top sign Baselayer

444481186

LBR 10 extra pegs

444481187

LBR Top Sign Sock

447000500

65

SALES DISPLAY DELUXE Udstillingsstativ med plads til undertøj på stativets ene side og strømper på den anden.


ACTIVE

732P

66

733P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Kropsnær pasform i stretch, som giver god bevægelighed og en behagelig fornemmelse. • God ventilation med maksimal fugttransport. • Optimerede og sømløst strikkede zoner, som giver den bedste fordeling af kropsvarmen. • Hurtigtørrende.

• Kropsnær pasform i stretch giver god bevægelighed og en behagelig fornemmelse. • God ventilation med maksimal fugttransport. • Optimerede og sømløst strikkede zoner, som giver den bedste fordeling af kropsvarmen. • Hurtigtørrende.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

71 % polyester, 21 % polyamid, 8 % elastan.

71 % polyester, 21 % polyamid, 8 % elastan.

STØRRELSE

STØRRELSE

XS – 3XL

XS – 3XL

731P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

STØRRELSE

• Kropsnær pasform i stretch, som giver god bevægelighed og en behagelig fornemmelse. • God ventilation med maksimal fugttransport. • Optimerede og sømløst strikkede zoner, som giver den bedste fordeling af kropsvarmen. • Hurtigtørrende.

XS – 3XL

MATERIALER OG GRAMVÆGT

71 % polyester, 21 % polyamid, 8 % elastan.


ACTIVE +

730P EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Sæt bestående af rundhalset undertrøje og lange underbukser. • Optimal fugttransport med varmende egenskaber til arbejde med høj aktivitet MATERIALER OG GRAMVÆGT

100 % polyester. 170 g/m². STØRRELSE

XS – 5XL

67

OPDATERET MODEL

En behagelig fornemmelse hele dagen igennem En behagelig fornemmelse begynder altid tættest på kroppen. Med 730P får du et komplet sæt svedundertøj med den perfekte kombination af fugttransport og varme. Svedundertøjet indgår i Active+ og er særligt velegnet, hvis du er i bevægelse og bliver varm under arbejdet og dermed har brug for fugttransport, men samtidig vil have noget undertøj, der varmer en smule.


WARM

712UP

716UP

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Meget blød og behagelig merinould, som giver maksimal varme. • Polyester på indersiden, som giver den bedste fugttransport. • Forstærkede knæ.

• Halvhøj krave med lynlås. • Meget blød og behagelig merinould, som giver maksimal varme. • Polyester på indersiden, som giver den bedste fugttransport. • Forstærkede albuer og tommelgreb.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

50 % merinould, 50 % polyester. 230 g/m².

MATERIALER OG GRAMVÆGT

50 % merinould, 50 % polyester. 230 g/m². STØRRELSE

XS – 3XL 68

STØRRELSE

XS – 3XL

717UP EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Meget blød og behagelig merinould, som giver maksimal varme. • Polyester på indersiden, som giver den bedste fugttransport. • Forstærkede albuer og tommelgreb.

718UP EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Helkropsundertøj til at holde især lænden varm. • Meget blød og behagelig merinould, som giver maksimal varme. • Polyester på indersiden, som giver den bedste fugttransport. • Forstærkede albuer og knæ samt tommelgreb. • Åbning bagpå med lynlås.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

50 % merinould, 50 % polyester. 230 g/m².

50 % merinould, 50 % polyester. 230 g/m².

STØRRELSE

STØRRELSE

XS – 3XL

XS – 3XL


WARM

705FR

706FR

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Polo med lynlås. • I merinould med maksimal komfort og naturlig flammebeskyttelse. • Meget blød og behagelig.

• I merinould med maksimal komfort og naturlig flammebeskyttelse. • Meget blød og behagelig.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

70 % merinould, 30 % modakryl (Protex). 225 g/m².

MATERIALER OG GRAMVÆGT

70 % merinould, 30 % modakryl (Protex). 225 g/m². STØRRELSE STØRRELSE

XS – 3XL

XS – 3XL 69

709FR

713FR

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• I merinould med maksimal komfort og naturlig flammebeskyttelse. • Meget blød og behagelig.

• I merinould med maksimal komfort og naturlig flammebeskyttelse. • Meget blød og behagelig.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

70 % merinould, 30 % modakryl (Protex). 225 g/m².

70 % merinould, 30 % modakryl (Protex). 225 g/m². STØRRELSE

XS – 3XL


L.BRADOR 2007P / 1052PB

NØGLEBEKLÆDNING 70

Her finder du sæsonens vigtigste kernemodeller. De holder dig varm og sikker i det tidlige forår og giver en mere komfortabel arbejdsdag, når temperaturen stiger hen mod sommeren.


OVERTØJ

2007P

2008P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• En varmende letvægtsjakke. • Vind- og vandafvisende. • Jakken er opbygget i to fritstående lag, hvor yderlaget er Ripstop, der giver øget holdbarhed. • Elastiske ærmeender og elastisk kant forneden.

• En varmende letvægtsvest. • Vind- og vandafvisende. • Vesten er opbygget i to fritstående lag, hvor yderlaget er i Ripstop, der giver øget holdbarhed. • Elastiske ærmeender og elastisk kant forneden.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

100 % polyester, 75 gsm

100 % polyester, 75 gsm

STØRRELSE

STØRRELSE

XS – 3XL

XS – 3XL 71

2006P EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Smidig og let jakke i 4-vejsstretch. • Vind- og vandafvisende. • Elastiske ærmeender og elastisk kant forneden. • Hætte med snøre. MATERIALER OG GRAMVÆGT

92 % polyester, 8 % elastan, 160 gsm STØRRELSE

XS-3XL


TRØJER

2005U-W/2005U

6026P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Dame: 2005U-W, Herre: 2005U • Svenskfremstillet i filtet uld af højeste kvalitet. • Meget høj komfort, da materialet tørrer hurtigt og medvirker til at holde en naturligt jævn temperatur. • Uld er et materiale med unikke egenskaber. • Det varmer lige godt, selv om det er fugtigt. • Uld har en naturlig modstand mod lugt og snavs, og ofte er det nok at lufte trøjen som rengøring, hvilket mindsker vaskebehovet.

• Varmende pelsfiberjakke i klassisk model. • Perfekt trøje som andet lag – eller tredje lag, hvis vejret tillader det. • Tommelgreb og forlænget ryg. MATERIALER OG GRAMVÆGT

100 % polyester, 420 g STØRRELSE

S – 3XL

MATERIALER OG GRAMVÆGT 72

100 % uld STØRRELSE

XS-2XL

6001PS 6023PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Kraftig kvalitet i bomuld og polyester • Børstet inderside, som giver en behagelig fornemmelse • Lynlås, så tøjet er nemmere at tage af og på • Kraftig manchet • Printet symbol i relieftryk

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• 4-vejsstretch med optimal pasform og fleksibilitet. • Åndbar og med hurtig fordampning. • Blød og behagelig børstet inderside med en dejlig fornemmelse. • Refleks i nakken. • Kort lynlås. • Perfekt trøje som andet lag – eller tredje lag, hvis vejret tillader det.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

80 % bomuld/20 % polyester, 360 g

87 % polyester 13 % spandex. 240 g/m².

STØRRELSE

STØRRELSE

XS – 3XL

XS – 3XL


TILBEHØR

5012B

5013B

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Kasket med lige skærm. • L.Brador-logo foran. • Flexfit-pasform. • One-size

• Kasket med bøjet skærm. • L.Brador-broderi foran. • Flexfit-pasform. • One-size

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

97 % bomuld, 3 % elastan

97 % bomuld, 3 % elastan

STØRRELSE

STØRRELSE

One-size

One-size

509P

5005P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Praktisk buff/hovedbeklædning i syntetisk materiale. • Kan bruges som hue, tørklæde eller rundt om håndleddet som svedbånd.

• At bære ID-kort på arbejdet er i dag lige så vigtigt som at have værktøj med sig. • Denne ID-kort-holder har tre forskellige fastgørelsesanordninger – yoyo, nøglebånd og clips – og du vælger den, der passer dig bedst.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

90 % polyester, 10 % elastan STØRRELSE

One-size

73


TILBEHØR

577PG

5003P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Elastisk bælte med metalspænde. • Længde 120 cm, bredde 4 cm.

• Klassisk bælte i grov tekstur. • Længde 120 cm, bredde 4 cm.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

55 % polypropylen, 45 % gummi

80 % bomuld, 20 % polyester.

STØRRELSE

STØRRELSE

120 cm

120 cm

540PP

5004EVA

74

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Længere og bredere model, der yder bedre beskyttelse. • Blød komfortabel inderside samt en hårdere yderside giver den bedste slidstyrke og trykaflastning. • Unikt design gør, at knæpuden holdes på plads og følger knæets bevægelser. • Udviklet med henblik på optimal ergonomi og funktion.

• Blød komfortabel allround-knæbeskytter. • Unikt design gør, at beskytteren holdes på plads og følger knæets bevægelser. • Udviklet med henblik på optimal ergonomi og funktion. MATERIALER OG GRAMVÆGT

100 % EVA.

CERTIFICERET IHT.

EN 14404, klasse 1, type 2.

CERTIFICERET IHT.

EN 14404, klasse 1, type 2.

STØRRELSE

260 x 190 mm, tykkelse 20 mm.

STØRRELSE

230 x 175 mm, tykkelse 20 mm.


L.BRADOR 6023P / 1053PB

75


NYHEDER 76

Her har vi samlet sæsonens nyheder til din arbejdsdag. Vigtige produkter, der har en vigtig ting til fælles: De gør din dag nemmere, har en god pasform og smarte funktioner samt fokus på både små og store detaljer.


NYHED!

1101PB

NYHED!

1100PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Buksen indgår i produktserien No-Scratch, hvor metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Hængelommer og knælommer er forstærkede med Cordura. • Aftagelige materialelommer. • Kan lægges 5 cm ned.

• Buksen indgår i produktserien No-Scratch, hvor metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Hængelommer og knælommer er forstærkede med Cordura. • Aftagelige materialelommer. • Kan lægges 5 cm ned.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m².

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m².

CERTIFICERET IHT.

CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 2

EN ISO 20471, klasse 1

STØRRELSE

STØRRELSE

C44-C60, D84-D120

C44-C60, D84-D120

77


NY FARVE

NYHED!

1843PB 78

1400PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Buksen indgår i produktserien No-Scratch, hvor metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Hængelommer og knælommer er forstærkede med Cordura. • Aftagelige materialelommer. • Kan lægges 5 cm ned.

• Shortsene indgår i produktserien No-Scratch, hvor metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front og skridt, hvilket giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Hængelommerne er forstærket med Cordura. • Aftagelige materialelommer.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m². STØRRELSE

C44-C60, D84-D120

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m². CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 1 for C44-C46. EN ISO 20471 klasse 2 for C48-> STØRRELSE

C44-C60


NY FARVE

NYHED!

1053PB

2003P

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• Stretchstof over bagdel, front og skridt , hvilket giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forstærkede hængelommer med større volumen. • Venstre benlomme har lynlås og en vinklet telefonlomme, som er forsynet med en magnetlås, der beskytter telefonen og holder den på plads. • Kraftigt halvpanama-vævet stof i polyester/bomuld med optimal slidstyrke.

• Blød softshell i firevejsstretch giver en bekvem beklædning med gode stretchegenskaber. • Vandafvisende og vindtæt med god åndbarhed. • Forlænget ryg. Indermateriale i blød stretch-trikot. • Elastiske ærmeender og elastisk kant forneden. • To forlommer og en brystlomme. • Strop til id-kort-holder. MATERIALER OG GRAMVÆGT

92 % polyester, 8 % elastan. 230 g/m².

MATERIALER OG GRAMVÆGT

CERTIFICERET IHT.

65 % polyester, 35 % bomuld. 335 g/m².

EN ISO 20471, klasse 2 for XS-S. EN ISO 20471 klasse 3 for M->

STØRRELSE

44-60

STØRRELSE

XS-3XL

79


NYHED!

6100P 80

1100PB

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

EGENSKABER OG BRUGERFORDELE

• I polyester med god ventilation og fugttransport. • Kropsnær pasform med en vis strækbarhed. • Inderside i blødt fleece. • Med både hætte og høj krave for at varme både nakke, hals og hage. • Ribkant i nederkant og ærmeender.

• Buksen indgår i produktserien No-Scratch, hvor metaldetaljer er tildækkede og godt beskyttede, så der ikke er risiko for, at de ridser sarte overflader. • Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets bagside giver ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. • Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks. • Forbøjede knæ giver en bedre pasform og fleksibilitet. • Hængelommer og knælommer er forstærkede med Cordura. • Aftagelige materialelommer. • Kan lægges 5 cm ned.

MATERIALER OG GRAMVÆGT

100 % polyester. 240 g/m². STØRRELSE

S-3XL

MATERIALER OG GRAMVÆGT

65 % polyester, 35 % bomuld. 240 g/m². CERTIFICERET IHT.

EN ISO 20471, klasse 1 STØRRELSE

C44-C60, D84-D120


L.BRADOR 6100P / 1100PB

81INDHOLD Workmove 3 Stretch Your Limits 12 Workmove Max 14 Stretch, der gør en forskel 18 Paper Pick Up Challenge 19 Workmove Medium 20 Workmove Light 26 Uden ridser i lakken 30 No-Scratch 31 Attention! 32 Hi-Vis 36 Stay Active Stay Warm 60 Strømper 62 Undertøj 66 Nøglebeklædning 70 Nyheder 76

Dette er L.Brador. Bag alt vores tøj og alle vores produkter er der en meget klar tankegang. At de skal gøre din arbejdsdag mere sikker, mere bekvem og mere funktionel, og vi tror på, at høj kvalitet, godt design og smarte funktioner altid går hånd i hånd. I denne workbook har vi samlet alle årets nyheder og de vigtigste produkter, der gør arbejdsdagen komfortabel og smidig.


447000519

L.Brador Workbook SS 2019

www.facebook.com/L.Brador

DK

www.youtube.com/LBradorWorkwear

www.instagram.com/L.Brador

L.Brador Workbook SS 2019 L.Brador Workwear – Designed to work 523 85 Ulricehamn, Sweden | +46 321-28 500 | www.lbrador.com


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.