Page 1


KOMPETENTNOST Vades folija centar je tvrtka koja se od 2001. godine specijalizirala u distribuciji i instalaciji zaštitnih folija za stakla. Iza sebe ima više od 5000 zadovoljnih vozača automobila i preko 100 zadovoljnih vlasnika poslovnih i stambenih objekata. To nam daje za pravo da tvrdimo kako smo na tom području mjerodavni. Uslijed sve veće potražnje za uslugama instalacije folija, 2008. godine pokrenuli smo “Edukacijski centar” u kojem mjesečno educiramo i do tridesetak novih instalatera s područja zemalja bivše Jugoslavije.

STRUČNOST S našim američkim partnerima imamo neposredan odnos i njihovu punu podršku u stručnom osposobljavanju kadrova što nam daje vjetar u leđa kada pričamo o stručnom pristupu poslu. Sve tajne ovog posla rado dijelimo s našim ovlaštenim instalaterima i distributerima jer samo tako možemo biti sigurni da će kupci i korisnici naših folija dugoročno biti zadovoljni.

POUZDANOST S ponosom ističemo da za svaki obavljeni posao i za svaki metar folije izdajemo garanciju pokrivenu originalnim proizvođačkim jamstvom. Zato smo pouzdan partner na kojeg se uvijek može računati. Mi vjerujemo da dobar posao donosi barem još jedan dobar posao, a loš sigurno utječe na stotinu izgubljenih.


UŠTEDA DRAGOCJENE ENERGIJE! Kada govorimo o uštedi energije, najprije mislimo na dane kada klima uređaji pokušavaju izjednačiti temperaturu osunčanog prostora i prostora u sjeni u poslovnim i stambenim objektima što dovodi do gubitka dragocjene energije. Instalacijom prozorskih folija za zaštitu od sunčevog zračenja mogu se značajno smanjiti temperature na radnom mjestu, rezultati udobnosti osjete se odmah a rezultati uštede već u naredna tri do četiri mjeseca. Folije smanjuju propuštanje sunčeve energije čak do 78% za razliku od nezaštićenog stakla. Instalacijom prozorskih folija za zaštitu od sunčevog zračenja mogu se značajno smanjiti temperature na radnom mjestu. One djeluju cijele godine i izjadnačavaju razlike u temperaturama. Zimi folije zadržavaju toplinu i reflektiraju je natrag u zgradu, što može doprinjeti uštedi na troškovima grijanja i hlađenja kroz cijelu godinu. Za auto program je, osim zatamnjenja koje vas štiti od nepoželjnih pogleda, važno istaknuti samo jedan primjer: temperature u unutrašnjosti vozila su više od 40°C . Odaberete li automobilsku foliju s najmanje 40% odbijanja sunčeve energije, brzo će te osjetiti uštedu na potrošnji goriva pri vožnji s uključenim klima uređajem. Razlika od 1° C = 5 % uštede energije. Reflektirajuće folije ljeti smanjuju i do 10°C.

Staklo zaštićeno sa Silver Reflective 20 folijom.


SIGURNOST PRIJE SVEGA! Tko se želi zaštititi od ozljeda uslijed letećih krhotina stakla uzrokovanih slučajnim udarcem, vandalizmom, provalom ili prirodnom katastrofom treba naše folije. Zaštitne su folije oblik svojevrsnog životnog osiguranja. Češće se instaliraju na područjima gušće populacije gdje je veća vjerojatnost za potencijalne nesreće pri kojima bi se mogla razbijati stakla. Ozljede od komadića ili krhotina stakla koji pri pucanju znaju letjeti i do 40m/sec znaju biti kobne pa je primjena zaštitnih folija svakako dobar način zaštite i prevencije. Također se preporučuju za primjenu na kućama i dućanima na područjima gdje je visoka stopa kriminala.

Sigurnosne folije za staklo zadržavaju razbijeno staklo i štite korisnike objekata. Od zalutale lopte i nepažljive dječje igre pa do olujnog nevremena i prirodnih nepogoda - mogući su uzroci pucanja stakla i rasipanja krhotina koje mogu uzrokovati ozbiljne ozljede i oštećenja na ljudima i objektima.


ZAŠTITA OD NEUGODNIH ZRAKA! Kad govorimo o radnom okruženju ili stambenom objektu onda trebamo znati da se ugodnom radnom temperaturom smatra 24°C ili nešto niža. Međutim, kad temperatura prelazi 24°C koncentracija opada za 30-35%. Osoblje može postati podložnije nezgodama, a s time opada i njihova radna sposobnost. Folije su tu nezamjenjive jer su najbolja zamjena za bilo kakve zavjese ili lamele budući da se njima ne zaklanja pogled kroz prozor a radna prostorija je svijetla i prozračna. Mnoge folije reflektiraju najnepoželjniji dio sunčevog zračenja i smanjuju odsjaj istovremeno dopuštajući prolazak svjetlosti. Kad je riječ o auto folijama tada je zaštita od 99% UV zračenja i do 60% od zagrijavanja dovoljan razlog da se koristi prilikom vožnje, bez obzira radi li klima uređaj ili ne.


UDOBNOST ŽIVLJENJA! Folije smanjuju propuštanje sunčeve energije čak do 78% za razliku od nezaštićenog stakla. One također učinkovito ublažuju naprezanje očiju i s tim povezane glavobolje koje uzrokuje odsjaj na zaslonima kompjutera i slično. Rezultat toga je ugodnije radno okruženje koje osigurava veću produktivnost i učinkovitost. Kada je riječ o auto programu, tada je ugodnost pri vožnji neprocjenjiva jer vas štiti od jakog blještanja sunca po danu te neugodnog blještanja svjetala drugih vozila iza vas noću. Razvijena je i nova generacija folija za vozila koje dodatno ne zatamnjuju staklo te zadovoljavaju sve zakonski propisane uvjete za instalaciju na stakla vozač/suvozač. Te folije pružaju UV zaštitu od 99% te toplinsku zaštitu do čak 45%.


PRIVATNOST JE VRSTA ZAŠTITE! Za one koji svoju privatnost u poslovnim ili stambenim objektima i vozilima ne žele dijeliti s ostatkom svijeta preporučujemo folije koje imaju zatamnjenja visoke razine. S folijama koje nude efekt pjeskarenog stakla zaštitit će te vašu privatnost i danju i noću a istovremeno će te estetski oplemeniti prostor. Kod auto programa napominjemo da je instaliranje jako zatamnjenih folija dozvoljeno samo na stražnji dio vozila, dok za staklo vozača i suvozača preporučujemo nešto iz programa prozirnih folija sa zaštitom od UV-zračenja.


LJEPOTA S OBJE STRANE FOLIJA! Postoji širok izbor prozorskih folija koje mogu estetski istaknuti eksterijer doma ili poslovne zgrade bilo da se radi o suvremenom izgledu ili uniformiranom dizajnu. Raznovrsna ponuda proizvoda prozorskih folija pristaje također bilo kojoj vrsti automobila, terenskih ili sportskih vozila. Postoje također nijanse koje će pružiti izgled koji želite, od lagano toniranih do tamnijih boja.

Zaštitne folije za staklo blokiraju štetno zračenje propuštajući svjetlost. Praktički nevidljive, kada su instalirane, zaštitne folije smanjuju neželjeno zagrijavanje istovremeno nudeći i jaku zaštitu od blještanja, neugodne topline pa čak i od temperaturnih razlika. Osjetit će te veliku razliku odmah nakon instalacije.


SisaÄ?ka cesta 5 - 10020 Novi Zagreb Tel.: 01 6552 352; 6552 363 Fax.: 01 6552 353 www.vades.hr - info@vades.hr

Vades - folija centar  

Zaštitne folije za staklo

Vades - folija centar  

Zaštitne folije za staklo

Advertisement