__MAIN_TEXT__

Page 1

“Wij konden tot eind oktober aangenaam zwemmen.�


INHOUDSOPGAVE

Even voorstellen

5

Alle voordelen op een rijtje

7

Overzicht modellen

18

Lage overkappingen

vanaf 20

Hoge overkappingen

vanaf 28

Terrasoverkappingen

vanaf 42

Extra opties

47

Service zonder grenzen

59

Alle kleuren van de regenboog

63

Contact

64


WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

3


EVEN VOORSTELLEN


EVEN VOORSTELLEN JACK VAN DER PUT

Ruim twintig jaar geleden begon Jack van der Put met het ontwerpen, bouwen en schoonmaken van zwembaden. Jack weet als geen ander hoe het is om een zwembad zo optimaal mogelijk te onderhouden. Hij zag al snel de problemen waar zwembadliefhebbers tegenaan liepen. Het zwembad was vaak niet veilig voor kleine kinderen. Daarnaast kostte het erg veel moeite om het water schoon te houden. En de energiekosten konden behoorlijk oplopen. Hij vond de oplossing: een goed systeem om een zwembad te overdekken. Een overkapping waar je ook onder kan zwemmen. Want langer zwemmen, wie wil dat nou niet? Hij ging aan de slag met zwembadoverkappingen die u veilig en gemakkelijk afsluit. Zo kunt u uw (klein)kinderen met een gerust hart in de tuin laten rondrennen. Bovendien krijgen bladeren geen kans om het water te vervuilen. Doordat de overkapping het water extra lang warm houdt, ziet u direct een verschil op uw energienota. En u kunt zelfs in de winter nog een duik nemen! Inmiddels in Laluna Zwembadoverkappingen uitgegroeid tot een professioneel team van gespecialiseerde medewerkers. Al honderden tevreden klanten in Nederland, BelgiĂŤ en Duitsland zwemmen onder onze overkappingen. Een persoonlijke benadering, transparantie en maatwerk staan altijd centraal. Al tijdens het eerste gesprek vertellen wij u alles over onze ontwerpen en we maken direct een offerte. We zoeken altijd naar een passende oplossing. Ook na de montage van uw zwembadoverkapping staan wij nog voor u klaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u.


DE VOORDELEN


DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Het plaatsen van een Laluna zwembadoverkapping levert u direct vele voordelen op. Wat dacht u van langer zwemmen? Of de veiligheid van uw kinderen? Bovendien blijft uw zwembad schoner en bespaart u energie.


DE VOORDELEN

Langer zwemmen Met een zwembadoverkapping van Laluna garanderen wij dat u jaarlijks langer kunt genieten van uw zwembad. Bij de eerste zonnestralen in april kunt u al een duik nemen in uw heerlijk verwarmde water. Tot november wordt er nog veel gezwommen onder onze overkappingen. Sommige enthousiastelingen nemen zelfs hartje winter nog een duik.


ZWEMMEN

VAN HET VROEGE VOORJAAR TOT LAAT IN DE HERFST

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

9


DE VOORDELEN

Eenvoudig Iets wat wij belangrijk vinden is dat de overkappingen door iedereen verrijdbaar zijn. Onze zwembadoverkappingen zijn hierdoor licht van gewicht. Zonder enige moeite kunt u de kap openen en sluiten. Onder de gehele zwembadoverkapping bevinden zich namelijk wieltjes, die soepel door de rails glijden.


SOEPEL EN LICHT

MAKKELIJK TE BEDIENEN

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

11


DE VOORDELEN

Veilig Een van de redenen waarom onze gebruikers kiezen voor een zwembadoverkapping van Laluna is omdat deze ook veilig kan worden afgesloten. Doordat er op elk onderdeel van de zwembadoverkapping een slotje zit, kunnen de onderdelen afzonderlijk van elkaar worden vastgezet. Zo is uw zwembad voor kind en dier niet langer een gevaar meer.


AFSLUITBAAR

EEN VEILIG GEVOEL

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

13


DE VOORDELEN

Schoon Naast gemak en veiligheid zorgen onze overkappingen er ook voor dat boomblad en ander vuil uw zwembad niet langer zullen vervuilen. Stop met het op- en afrollen van uw afdekzeil. Als het lekker weer is schuift u de zwembadoverkkaping eenvoudig open. Het water is meteen klaar voor gebruik.


HET GEMAK VAN SCHOON WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

15


DE VOORDELEN

Zuinig Hoeveel energie u bespaart is lastig te zeggen, maar dat u energie bespaart is zeker. Gemiddeld is uw zwembadwater drie graden warmer onder onze zwembadoverkappingen dan wanneer u er geen heeft. Dit komt doordat de wind de kans niet krijgt om uw opgebouwde warmte mee te nemen. Pluspunt: ook als u niet het water in gaat, onder de overkapping is het altijd lekker warm!


ENERGIEBESPARING

LANGER WARM WATER

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

17


ONZE MODELLEN

ATLANTA

CLASSIC

VARIANT laag

VARIANT hoog

VARIANT ALUWALL

DUO

DELTA

OPERA

LALUNA XXL

SPA DOME

TERRASOVERKAPPING


ONZE MODELLEN ALLES IS MOGELIJK

Elk jaar breiden we onze modellenlijn uit. Door te blijven innoveren kunnen we u blijven voorzien in uw wensen, zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit. Wilt u graag iets toevoegen of aanpassen? Wij denken graag met u mee.


ONZE MODELLEN

Atlanta Ons meest verkochte model is de Atlanta. Dit is ons lage model dat uw zwembad veilig afdekt. De warmte van de zon wordt geabsorbeerd en de koude wind houdt u met deze zwembadoverkapping buiten. Door zijn lage hoogte zal de Atlanta perfect in uw achtertuin geĂŻntegreerd kunnen worden. Belangrijk voordeel: deze overkapping leent zich er prima voor om onder te kunnen zwemmen. Hoogte: ongeveer 90 centimeter.


LICHT &

DISCREET

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

21


ONZE MODELLEN

Atlanta optic Een lage variant van de Atlanta is de Atlanta Optic. De Atlanta Optic is rond, transparant en heel laag, waardoor het de ideale oplossing is voor een zwembad dat in het zicht ligt. Omdat deze kap zo laag mogelijk is uitgevoerd, kunt u eronder zwemmen, maar de ruimte is wel heel laag. Hoogte ongeveer 50 cm, afhankelijk van de breedte maat.


LAAGSTE

OVERKAPPING

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

23


ONZE MODELLEN

Classic Dit is ons eerste model, maar dan in een nieuw jasje. Deze zwembadoverkapping is volledig voorzien van de meest moderne technieken. Onder deze zwembadoverkapping kunt u uiteraard zwemmen, maar ook kunnen uw kinderen hier eindeloos spelen. Voor zwembadbezitters die wat meer ruimte wensen, is de Classic de beste keuze.


MODERN

KLASSIEK

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

25


ONZE MODELLEN

Variant laag Het model met de meest flexibele oplossingen. De zijkanten kunnen worden verhoogd, afhankelijk van de situatie. Heeft u bijvoorbeeld verschillende hoogtes op uw terras, dan biedt dit model uitkomst.

One Rail Op de foto hiernaast ziet u de optie One Rail toegepast op het model Variant.Deze optie is speciaal voor gebruikers die maar één rail op het terras willen. Het behouden van één rail is belangrijk omdat de verschillende segmenten daar over de rail glijden en het voor u nog steeds makkelijk maakt de overkapping open en dicht te schuiven. Ook als u veel wind heeft in de tuin zal die rail ervoor zorgen dat de overkapping niet los kan komen.


FLEXIBEL

INZETBAAR

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

27


ONZE MODELLEN

Variant hoog Het model met de meest flexibele oplossingen. De zijkanten kunnen worden verhoogd, afhankelijk van de situatie. Heeft u bijvoorbeeld verschillende hoogtes op uw terras, dan biedt dit model uitkomst.


WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

29


ONZE MODELLEN

Variant aluwall Wanneer uw zwembad dichtbij een muur ligt, dan kunnen we hem overkappen met de Aluwall. Wanneer deze gesloten is wordt een serre effect gecreĂŤerd, heerlijk warm en tropisch. Open geniet u van de luxe van een buitenbad of spa. Omdat wij maatwerk leveren, hebben we voor elke situatie een passende oplossing.


PLAATSING TEGEN MUUR WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

31


ONZE MODELLEN

Duo Een relaxruimte gecombineerd met een zwemgedeelte, noemen wij de Duo. In het hoge gedeelte (2,10 meter) kunt u zich omkleden en is er genoeg ruimte om uit te rusten. Onder het lage gedeelte kunt u perfect uw baantjes trekken. Als het zwembad ver van het huis af ligt, is de Duo de perfecte oplossing om optimaal van het zwembad te genieten. De Duo kan zelfs als poolhouse dienen.


HOOG

& LAAG WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

33


ONZE MODELLEN

Delta De Delta heeft als woord vele betekenissen. Wij zien de Delta als hét grote verschil tussen de andere modellen door zijn a-symmetrische vorm. Doordat één zijde hoog is, creëren we hier een ruimte waar zelfs de langste mensen met gemak rechtop kunnen lopen.


ASYMMETRISCHE

VORM

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

35


ONZE MODELLEN

Opera De slecht weer kampioen, het hele jaar zwemmen en recreĂŤren is mogelijk als u voor onze Opera kiest. De Opera verandert het zwembad in een leefruimte, dat tevens onderdak kan bieden aan een whirlpool, sauna of hometrainer. Als het mooi weer is, schuift u de kap eenvoudig open en geniet u van dit alles gewoon in de open lucht.


SLECHT WEER

KAMPIOEN WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

37


ONZE MODELLEN

Laluna XXL De Royal staat voor royaal, stabiliteit en professionaliteit. Dit is een zwembadoverkapping die staat als een huis. Met de Royal kunnen wij zwembaden overkappen met een breedte van 25 meter. U moet hierbij denken aan openbare zwembaden voor campings, hotels en pretparken.


STAAT ALS EEN HUIS

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

39


ONZE MODELLEN

Spa dome Wij begrijpen dat als u een jacuzzi heeft, u hier het liefste het hele jaar van wilt genieten. Met onze overkapping die speciaal ontwikkeld is voor de jacuzzi, is dit meer dan mogelijk. Wanneer het slecht weer is, kunt u toch genieten van het heerlijke verwarmde water. Schijnt de zon, dan schuift u de gehele overkapping eenvoudig weg. Daarnaast is het een prettige bijkomstigheid dat wanneer het echt koud is, u zich op uw gemak om kunt kleden onder de overkapping.


ALTIJD GOED VERTOEVEN WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

41


ONZE MODELLEN

Restaurantoverkapping Beeldt u zich eens in dat u een overdekte patio bezit waarvan u het dak elektrisch kunt openen. Zo kunt u in ĂŠĂŠn handomdraai al van de eerste zonnestralen genieten. Met de telescopische Atlanta-Roof heeft u een binnentuin. Wat een luxe!


UNIEKE BELEVING VOOR DE GASTEN

WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

43


ONZE MODELLEN

WEER OF GEEN WEER Zonneserre Als u net zoveel houdt van de zon als wij, dan is onze zonneserre misschien wat voor u. U kunt de delen zo schuiven dat u in de zon zit, maar toch uit de wind. De zonneserre kunt u tegen uw huis, schuur of garage aan plaatsen. Optimaal genieten van elke zonnestraal doet u met onze zonneserre.


WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

45


EXTRA OPTIES


EXTRA OPTIES MAXIMAAL GENIETEN

Onze zwembadoverkappingen kunnen van alle gemakken worden voorzien. Voor elke wens wat wils en voor elk probleem hebben wij een oplossing.


EXTRA OPTIES

Verluchtingsklepjes Wilt u af van de condens die ontstaat als het binnen warm is en buiten de kap koud? Zet de verluchtingsklepjes open en de condens zal snel verdwijnen.


WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

49


EXTRA OPTIES

Schuifdeur Natuurlijk hoeft u niet de gehele overkapping te openen om te kunnen genieten van uw zwembad. Met de schuifdeur stapt u eenvoudig in en uit uw bad. Het eerste compartiment van de zwembadoverkapping kan worden voorzien van een schuifdeur. De schuifdeur opent slechts één helft van de overkapping. Dit is genoeg ruimte om doorheen te stappen. En over genoeg ruimte gesproken, onder elke zwembadoverkapping kunt u zwemmen. Zelfs bij ons allerlaagste model, zoals u kunt zien op de foto’s hiernaast.


WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

51


EXTRA OPTIES


WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

53


EXTRA OPTIES

Deurtje Dit openslaande deurtje kan worden toegepast in de voor- of achterzijde van de zwembadoverkapping. U kunt deze bijvoorbeeld gebruiken als toegang. Ook kunt u het deurtje open zetten om over obstakels heen te kunnen schuiven. Denk hierbij aan een trapje. Zet het deurtje ook gerust open als u behoefte heeft aan wat frisse lucht onder de overkapping.


WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

55


EXTRA OPTIES

Opklapbaar Een opklapbare voorzijde is vooral handig in gevallen waarbij de zwembadoverkapping niet in zijn geheel achter het bad kan worden geschoven. In dit geval staat er nog een stukje overkapping boven uw bad. Met deze liftup kunt u toch zwemmen onder dit stukje overkapping, zonder dat u uw hoofd stoot. Ook kan deze opklapbare voorzijde worden gebruikt als de zwembadoverkapping een trap moet passeren.


WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

57


SERVICE


SERVICE ZONDER GRENZEN

Ons team staat altijd voor u klaar. Voor, tijdens maar ook na de aankoop van uw overkapping. Wij hebben maar ĂŠĂŠn doel en dat is dat u meer dan tevreden bent over uw aankoop. Wij denken met u mee en kunnen u ook helpen met het regelen van eventuele vergunningen. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij u kunnen helpen op elk gebied.


SERVICE

Persoonlijk gratis advies Voordat u een definitieve keuze maakt, komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen door en adviseren wij u in uw keuze. We gaan pas weg wanneer alles duidelijk is en u het gevoel heeft dat u bij ons in goede handen bent.

Op maat gemaakt Geen zwembadoverkapping is hetzelfde. Hierdoor zorgen wij er voor dat uw zwembad overdekt wordt zoals u dat wilt. Wilt u dat de overkapping doorloopt aan de voorkant in plaats van aan de acherkant? Alles is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.


WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

61


250 KLEUREN


250 KLEUREN VAN DE REGENBOOG

Hopelijk neemt u gemakkelijk beslissingen, want tegen een geringe meerprijs en zonder langere levertijd heeft u keuze uit 250 kleuren voor uw zwembadoverkapping. Ligt het zwembad naast uw lavendeltuin? Misschien is grijs dan wel niet de juiste kleur, maar kunt u beter kiezen voor zwart. Zo kunt u de overkapping mooi in de tuin integreren.


BELGIE

NEDERLAND

Diamantstraat 8 B-2200 Herentals

Winthontlaan 200 3526 KV Utrecht

T. + 32 (0)14 75 24 21 INFO@ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

T. +31 (0)30 750 89 74

zwembadoverkappingen sinds 2000

INFO@ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM WWW.ZWEMBAD-OVERKAPPING.COM

Profile for laluna

Laluna brochure  

Laluna zwembad overkappingen

Laluna brochure  

Laluna zwembad overkappingen

Advertisement