__MAIN_TEXT__

Page 1

HØSTMAGASIN 2019

FASHION SPORT BEAUTY SMAK INTERIØR OPPLEVELSE

store trendguide


Bukse 899,Genser 1699,-

lagunen storsenter • tlF. 96 94 45 66 • www.emil.no


2nd one Cedrico Colmar

SCANDINAVIAN BORN

Ella&il Gant I n We a r Just Female Line of Oslo

SCANDINAVIAN BORN

LOGO ICON, LOGOTYPE (TYPOGRAPHY) AND SLOGAN CAN ALL BE USED SEPARATLY. WHILE ASSEMBLED - PLEASE USE AS SHOWN.

COLORS ALWAYS IN BLACK/GREY/WHITE

Mac Minimum Pa r a j u m p e r s Sand S a i n t Tr o p e z Second Female Superga Swims Ti g e r o f Swe d e n To m m y H i l f i g e r

Parkas Cedrico 7500,-

Unisa

Lagunen

FACEBOOK emilie.bergen

I N S TAG R A M emiliestore www.emilieshop.no


Lun høstkos Skap enkelt den lune høststemningen hjemme med høstens myke pledd og puter. Husk også at en fin vase med vakre strå eller blomster og lysestaker i rommet gir en koselig atmosfære. Det er lov med litt høstkos!

Putetrekk fra 129,Innleggspute 99,-

Blomst bomull 129,Glassvase Aylo fra 299,Bord Naima rundt 999,-

Forny interiøret enkelt ved å bytte putetrekk og smådetaljer. La fargene harmonere for et lunt og koselig uttrykk.

Inspirasjon til å fornye hjemmet - kremmerhuset.no

Forbehold om feil, utsolgt og forsinkelser.

Tips!


FEIR BÅDE HVERDAG OG FEST HOS OSS Skal du arrangere et selskap, ta en rykende fersk matbit eller kanskje et glass vin i hyggelige omgivelser?

kanskje en reunion? Vi skreddersyr menyen og har mat og drikke som passer både store og små. Det er bare å ta kontakt med dine ønsker!

– Dagene er spennende, travle og velduftende. Her hos oss er hver dag en fest, sier Randi Sagen, leder på Baker Brun Lagunen.

Nytt av året til små og store mager

Selskap, venninnelunsj eller tid for deg selv? Vi har god plass, og dessuten et møterom hvor vi tar imot både bedrifter og private selskaper. Møterommene er store og kan brukes mellom kl. 09-21 på hverdager og mellom kl. 09-18 på lørdager. Her kan man treffes i hyggelige omgivelser og nyte god mat og drikke – og selvsagt er det wifi og projektor for dem som ønsker å bruke det. – Møterommet kan brukes til bursdagsfeiringer, klubbkvelder med vin i glasset, venninnelunsjer – eller

I vår dukket vår maskot, løveungen Brøle, opp i våre butikker. Brøle-serien består blant annet av myke, gode matpakkebrød bakt på havre, smoothies med ren og frisk smak av jordbær, søte mini-skillingsboller, saftige brioche-boller og deilig varm sjokolade servert i løvekopper.

Fersk bakst dagen lang Vårt fokus er å alltid kunne tilby rykende fersk mat. Vi har til enhver tid nystekte bakevarer – uansett om du besøker oss morgen, ettermiddag eller kveld. – Kundene våre har virkelig fått smaken på de varme, nystekte bollene våre. De går unna så det suser gjennom hele dagen, avslutter en smilende Randi.


DESTINASJON LAGUNEN

Gå inn på www.lagunen.no for full butikkoversikt

@lagunenstorsenter

#DESTINASJONLAGUNEN

6


DESTINASJON LAGUNEN

SPENNENDE I LAGUNEN Selv om de fleste av oss elsker sommeren, er det noe spesielt med høsten. Ikke bare er det vakkert utendørs, men både klærne og høstmoten er også fantastisk. Med denne utgaven av Magasinet så ønsker vi å gi dere en smakebit på hva Lagunen har å by på akkurat nå; med spennende høstmote, inspirasjon til hjemmet, og ikke minst litt om hva høsten ellers har å by på hos oss! For er du blant de som foretrekker å ha ALT tilgjengelig på ett sted, så er vi nå ikke langt unna det å være en komplett destinasjon for shopping, handel og opplevelser. Siste nykommer er treningssenteret Sats, og i løpet av denne høsten vil vi kunne glede oss over ytterligere spennende konsepter og nyåpninger. For å nevne noen; Riviera Maison, Lampehuset, Sayso, Dr. Dropin

og ikke minst restauranthuset Villani som åpner i november. Deretter står den aller største milepælen for tur; nemlig etableringen av Nordisk Film Kino. Hele 9 saler og 750 seter, alle av komfort-varianten, i tillegg til 4DX, supreme sal og et helt fantastisk lekkert lounge-område. Vi kan nesten ikke vente:) Med ønske om en nydelig høst til dere alle!

TONE HAVNERAAS Senterleder

JAKKE/CARDIGAN Busnell, 5199,-Stil ULLGENSER Tricot, 1399,- Deguy SKJORTE Busnell, 1699,- Stil BUKSE Cambio, 2499,- Deguy

VESKE Marc Jacobs, 3399,- Stil KLOKKE Raymond Weil, 20990,- Protid JAKKE Rue Defemme, 3199,- Deguy ANSIKTSPALETT Nars, 335,- Fredrik & Louisa SKOLETT Billi Bi, 2299,- Shoe Gallery

LAGUNEN HØSTMAGASIN 2019. ANSVARLIG UTGIVER: Lagunen Storsenter, Laguneveien 1, 5239 Rådal TLF: 55 11 74 00 PROSJEKTANSVARLIG: Tone Havneraas IDÉ OG DESIGN: Mistrol TRYKK: Molvik COVER: LUE Arnie Says, 400,- Infinity KÅPE 599,- Hennes & Mauritz GENSER By Malene Birger, 2499,- Høyer Collabs BUKSE Cambio, 1999,- Deguy SKO Billi Bi, 2499,- Stil Med forbehold om trykkfeil, utsolgte varer/ bildene kan avvike.

7


DESTINASJON LAGUNEN

FRA BUTIKKENE I Lagunens butikker dukker det stadig opp nye og spennende merker og produkter. Utvalget og mulighetene har aldri vært større, og her ser du noen av nyhetene du kan glede deg over i høst.

Følg med i våre digitale kanaler for nyheter!

@lagunenstorsenter www.lagunen.no

RIVIÈRA MAISON

VITA

NY BUTIKK I SENTERET

Rivièra Maison har et bredt utvalg av accessoarer og møbler for ditt hjem. De har en eksklusiv kolleksjon på mer enn 2 500 eget-designede produkter. Lagunen har nå den eneste Rivièra Maison butikken her i Bergen.

SENSILIS - KUN HOS VITA

Det spanske hudpleiemerket Sensilis får du kun hos Vita i Norge. Sensilis er av god kvalitet, og det er dedikert til skjønnhet.

EMILIE

NYE MERKER Hold varmen med deilige jakker fra våre nyeste merker, Ella&il og Cedrico.

DEGUY

NYE MERKER

Deguy har fått inn to nye merker, Raffaello Rossi og Beaumont. Begge merkene representerer det feminine og klassiske.

8

INFINITY

CAMILLA PIHL

Camilla lanserte sin første kolleksjon i 2019. Kolleksjonen er klassisk, men likevel moderne. Ved å komplimentere femininitet med edgy, er merket sann mot stilen til Camilla Pihl.


DESTINASJON LAGUNEN

GLASS THOMSEN

SPRELL

OPTIKER SVABØ

TenderFlame har ett mål, og det er at alle skal kunne kose seg med koseflammer som ikke forurenser luften vi puster eller skader miljøet.Gejst er danskdesignet, og produserer moderne interiørprodukter av høy kvalitet.

Liewood lager produkter for den moderne familien - fra organiske tekstilprodukter og myke strikkevarer til vår samling av bambuservise i vakre former og delikate farger.

Marni er merket for deg som tenker litt annerledes og vil skille deg ut fra mengden.

TENDERFLAME & GEJST

NYTT FRA LIEWOOD

MARNI - NYTT MERKE

FRIENDS BARNEKLÆR

NYE MERKER TIL BARNA

Friends Barneklær har fått inn to nye merker; G-Star og Patachou. G-Star har urbane og kule klær til gutter og jenter. Patachou er et luksusmerke som tilbyr klær og tilbehør til baby og barn.

SPECSAVERS

VICTOR & ROLF

I september kommer en ny kolleksjon som er spådd å bli bestselgende.

BJØRKLUND

ICE KLOKKER

Klokker til rimelige priser, med stilige design, dristige og spennende farger og utmerket komfort.

BRILLELAND

TOMMY HILFIGER

Ny brillekolleksjon! Klassiske, markante plastrammer med den karakteristiske fargepaletten.

ELITE FOTO HØYER COLLABS

SKANDINAVISK STIL FRA ACNE

Den skandinaviske stilen: Praktisk, men fortsatt chic. Varm, men fortsatt hip. Høyer Collabs har mange nyheter fra Acne til dame og herre.

FOTOBOK PÅ 30 MIN.

Elite Foto er først i Norge med ekspress XXL fotobok. Butikken på Lagunen er NORTHUG BRILLER produsent og har klar fotoboken på timen! Enkel bestilling fra mobil på nett- Nytt brillemerke. Flere av modellene er siden eller på kiosk i butikken. eksklusivt for XXL.

9


LUE Objekt, 199,95 Bianco JAKKE 1799,- Selected GENSER Acne, 2899,- Høyer Collabs BUKSE 999,- Oasis VESKE Michael Kors, 4399,- Stil SKOLETT Bibbi, 1899,- Moe JAKKE 600,- Weekday GENSER 399,95 Vero Moda BUKSE Acne, 3399,- Høyer Collabs SKOLETT Unisa, 1599,- Shoe Gallery

Nå er det Vi bytter ut søte sommerkjoler med varme, myke kåper og lune skjerf!

10


KÅPE Donna, 1499,- Match HETTEGENSER 399,95 Vero Moda BUKSE 449,95 Vero Moda SJAL Montecristo, 995,- Deguy

DESTINASJON FASHION

Vi er besatt av rutete bukser, jakker og kåper denne sesongen! Kast deg på trenden og par noen rutete bukser med en oversized strikkegenser for et behagelig, men likevel elegant utseende. Eller hva med å rocke en rutete jakke med en kremfarget bukse? Mulighetene er mange.

KÅPE 2299,- Selected JUMPSUIT 700,- Weekday BLUSE Mos Mosh, 1199,- Boutique No6 SKOLETT Bibba, 1899,- Moe

STRIKKEJAKKE Ane Mone, 1799,- Boutique No6 KJOLE Cat & Co, 999,- Avenue

11


DESTINASJON FASHION

må-ha-sko

Gå høsten i møte med rett fottøy! Finn dine favoritter blant varianter av chelsea boots, sneakers, feminine slangeskinnsskoletter og ankelboots inspirert av cowboystøvelen. A.SKOLETT Laura Bellariva, 2899,- Stil

D.SKOLETT Billi Bi, 2299,- Shoe Gallery

F.SNEAKERS Acne, 3399,- Høyer Collabs

C.STØVLETT Roots, 1699,- DNA

H.BELTE Hugo Boss, 849,- Stil

B.SKOLETT Laura Bellariva, 2999,- Stil

E.SNEAKERS Nude, 2299,- Stil

G.SKOLETT Billi Bi, 2499,- Stil

F.SKOLETT Tiger, 2999,- Emilie

B.BOOTS Face, 1699,- Euro Sko/DNA D.VESKE 249,- Lindex

A.STØVLETT Privè, 1999,- DNA

G.SKO Stockholm, 1199,- Shoe Gallery

C.SKOLETT 1199,95 Bianco

12

E.SKOLETT Billi Bi, 2499,- Shoe Gallery


LUE Objekt, 199.95 Bianco JAKKE 3699,- Claire Woman GENSER Tricot, 1199,- Deguy SKJORTE Jean Paul, 899,- Match BUKSE Cambio, 2499,- Deguy BOOTS Face, 1699,- Shoe Gallery VESKE Adax, 1399,- Stensrud LUE FWSS, 799,- Stil KÅPE Donna, 1599,- Match BLAZER Mos Mosh, 2999,- Boutique No6 BLUSE Mos Mosh, 1299,- Boutique No6 BELTE 549,- Boutique No6 SKJØRT Cathrine Hammel, 3899,- Stil STØVLETTER Bella Moda, 2299,- Moe

13


DESTINASJON FASHION

STRIKKEJAKKE 499,- Lindex KJOLE Sand, 3199,- Høyer Collabs BOOTS Roots, 1499,- DNA / Euro Sko

JAKKE 600,- Weekday T-SKJORTE 150,- Weekday BUKSE 500,- Weekday BAG 350,- Weekday

JUMPSUIT 899,- Bik Bok T-SKJORTE Holzweiler, 700,- Infinity SNEAKERS ASFVLT, 1299,- DNA

A.GENSER Holzweiler, 1400,- Infinity

B.JAKKE Flat Top, 899,- Urban

C.SNEAKERS ASFLT, 1299,- DNA

14


behagelig JAKKE 400,- Monki BUKSE 250,- Monki SNEAKERS New Balance, 899,- Urban LUE Acne, 1099,- Høyer Collabs JAKKE 500,- Weekday HETTEGENSER Acne, 2299,- Høyer Collabs BUKSE 400,- Weekday SNEAKERS Reebok, 1299,- DNA

15


ÈN TOPP, TO ANTREKK B.GENSER 1995,- Lexington

LUE FWS, 799,- Stil SKINNJAKKE Depeche, 3599,- Moe TOPP Second Female, 999,- Emilie JEANS 499,- KappAhl SNEAKERS Hugo Boss, 2199,- Stil VESKE Tiger, 2999,- Emilie

A.KÅPE Ellen, 2299,- Stil

C.VESKE Rains 699,- Morris

FRA Ton antrekket ned til en casual og kul hverdagslook. Bruk toppen sammen med en røff skinnjakke, sneakers og prikken over i’en, en lue.

E.LUE 795,- Lexington

D.SKJØRT 1695,- Lexington

F.SNEAKERS Reebok, 1299,- DNA

16


ÈN TOPP, TO ANTREKK

B.BH 749,- Change A.SKOLETT 1699,95 Bianco

C.STRING 329,- Change

D.VESKE Michael Kors, 2999,- Stil

TIL

Gjør deg klar for en kveld ute med matchende bukser og en varm teddyjakke. Bytt ut vesken med en mindre variant og ta på deg et par flotte høye hæler.

F.FUSKEPELS Marie Philippe 2999,- Match

JAKKE 699,95 Vero Moda TOPP Second Female, 999,- Emilie BUKSE Second Female, 1499,- Emilie VESKE Michael Kors, 3999,- Stil SKO 599,95 Bianco

H.ANSIKTSPALETT Nars, 595,- Fredrik & Louise E.SKINNBUKSE Jazz, 4199,- Stil

G.KLOKKE Gant, 2298,- Bjørklund

17


KÅPE 1999,95 Selected KJOLE By Malene Birger, 3499,- Høyer Collabs SNEAKERS Stockholm, 1499,- DNA JUMPSUIT 999,95 Selected GENSER Samsøe & Samsøe, 799,- Høyer Collabs SNEAKERS Stockholm, 1499,- Euro Sko

18


DESTINASJON FASHION

FUSKEPELS 1699,95 Selected BLUSE By Malene Birger, 2399,- Høyer Collabs BUKSE 400,- Monki PUMPS Billi Bi, 1699,- Shoe Gallery VESKE Adax, 2999,- Stensrud

LUE 199,95 Bianco SJAL Acne, 1499,- Høyer Collabs JAKKE 599,- Gina Tricot GENSER 999,95 Selected SKJØRT 799,95 Selected

VESKE Adax, 2699,- Stensrud

SKJORTE Rich & Royal, 1299,- Moe

19


KÅPE 2199,- Selected JUMPSUIT 899,- Bik Bok SKOLETT Unisa, 1499,- Shoe Gallery KÅPE Designers Remix, 3800,- Infinity JAKKE 399,- Hennes & Mauritz POLO 149,- Hennes & Mauritz BUKSE Designers Remix, 1600,- Infinity SKOLETT Bibbi, 1899,- Moe

20


DESTINASJON FASHION

klassikere

B.KÅPE Part Two, 3500,- Match

Fra figurformede jakker til shearling detaljer, fuskepels og myke ullkvaliteter. Her er de beste jakketrendene for høsten!

A.BOBLEJAKKE Reset, 3299,- Moe

C.KÅPE Busnel, 7499,- Stil

KÅPE 1999,95 Selected KJOLE Second Female, 1499,- Emilie LUE 449,- Benetton

F.FUSKEPELS 499,95 Vero Moda

E.KÅPE Jean Paul, 2999,- Match

G.BOBLEJAKKE Afterlabel, 4500,- Stil D.KÅPE In Wear, 3500,- Emilie

21


DESTINASJON FASHION

A.VESKE Saddler, 2499,- Stensrud

LUE 599,- Benetton BRILLER Christian Dior, 4044,- Krogh Optikk KÅPE 999, Hennes & Mauritz DRESSJAKKE Ricco Vero, 2999,- Stil POLO 299,- Hennes & Mauritz BUKSE Ricco Vero,1899,- Stil VESKE 249,- Lindex

C.KÅPE Sand, 4800,- Emilie

D.GENSER Busnel, 3999,- Stil B.KLOKKE Gant, 2098,- Bjørklund

CAPE Busnel, 6499,- Stil SKJORTE Tricot, 998,- Deguy VESKE Michael Kors, 2099,- Stil SKJØRT Hale Bob, 2599,- Stil

BRILLER Moscot Lemtosh, 3000,- Krogh Optikk SKINNJAKKE BTFCPH, 2999,- Emil BLUSE 249,- Hennes & Mauritz BUKSE 2nd One, 800,- Infinity BOOTS Dr. Martens, 1899,- Euro Sko/DNA

22


KÅPE Tiger, 4999,- Emilie SKINNJAKKE/BLUSE 4995,- Lexington T-SKJORTE 995,- Lexington SKINNBUKSE 4495,- Lexington SKJERF Holzweiler, 1000,- Infinity

Glamorøs Lag-på-lag med elegante snitt

23


DESTINASJON FASHION

høst

3 antrekk som passer til jobb, hverdag og fest.

Høsten symboliserer tilbake til hverdagen og en ny start. Det er den perfekte sesongen til å oppgradere garderoben med fristende nye snitt, stiler og trender.

TIL Utforsk nye fasonger og lag-på-lag muligheter for å friske opp jobbantrekket. La deg inspirere av sesongens forskjellige trender, mønstre og materialer.

B.GENSER 199,- Cubus

C.KÅPE Tiger, 4999,- Emilie

E.KLOKKE Triwa, 2295,- Bjørklund

D.PC VESKE Marc Jacobs, 2399, Stil

KÅPE 1200,- Weekday DRESSJAKKE Mos Mosh, 1899,- Boutique No6 GENSER Tricot, 1099,- Deguy BUKSE Cambio, 2299,- Deguy PC VESKE Saddler, 999,- Stensrud PUMPS 899,95 Bianco

24

A.BUKSE Cambio, 2299,- Deguy F.BRILLE Celine, 2850,- Krogh Optikk


DESTINASJON FASHION

TIL Gode basisplagg legger grunnlaget for en allsidig garderobe. Disse kan kombineres på utallige måter og skal være plagg som kler deg og din fasong.

A.VESKE 299,- Hennes & Mauritz

B.JEANS 1145,- Levis

C.KÅPE Acne, 8399,- Høyer Collabs

LUE FWSS, 799,- Stil JAKKE Rains, 1100,- Infinity GENSER Part Two, 1400,- Moe SKJØRT Munthe, 1699,- Deguy STRØMPER 50,- Weekday SNEAKERS Just Female, 1999,- Stil VESKE Hvisk, 750,- Infinity

D.SNEAKERS Dixie, 1599,95 Floyd

TIL

Benytt enhver festlig anledning til å skinne litt ekstra! Spill på kontraster - røff opp en sart silkekjole med en kul skinnjakke og skyhøye pumps. C.BH 749,- Change

B.KÅPE Second Female , 2499,- Emilie

D.HIPSTER 369,- Change

A.KLOKKE Victorinox, 5995,- Protid

E.VESKE Michael Kors, 4999,- Stil

SKINNJAKKE 1999,- Selected KJOLE Gestuz, 1798,- Høyer Collabs SINGLET Notes, 700,- Infinity SKO Calvin Klein, 1199,- Shoe Gallery VESKE Michael Kors, 3999,- Stil

25


DESTINASJON FASHION

klassikere

I.KLOKKE Victorinox, 7995,- Protid

Noen gode klassikere bør alle menn ha i garderoben. Disse er tidløse plagg du kan falle tilbake på uansett anledning. F.SKO 2100,- Ecco Store H.BLAZER Sand, 4099,- Høyer Collabs

A.BRILLE Marni, 4560,- Optiker Svabø

B.SLIPS Amanda Christensen, 599,- Hans H

C.SKJORTE Orian, 2000,- Scabal

D.SKJORTE Stenströms, 1799,- Hans H

G.KÅPE Sand, 4599,- Høyer Collabs

E.VESKE Oscar Jacobson, 4499,- Stensrud

JAKKE Moncler, 9500,- Scabal GENSER Dondup, 1600,- Scabal SKJORTE Dondup, 1600,- Scabal BUKSE Dondup, 2200,- Scabal

26


DRESSJAKKE Tiger, 4500,- Scabal GENSER Gran Sasso, 1500,- Scabal SKJORTE Eton, 1700,- Scabal SLIPS Eton, 900,- Scabal HANKIE Eton, 400,- Scabal DRESSBUKSE Tiger, 2500,- Scabal BELTE 600,- Scabal SKO Doucal´s, 3900,- Scabal BLAZER Oscar Jacobsen, 3799,- Hans H GENSER Stenströms, 1399,- Hans H SKJORTE Stenströms, 1299,- Hans H SLIPS Amanda Christensen, 599,- Hans H HANKIE Amanda Christensen, 399,- Hans H BUKSE Oscar Jacobsen, 1899,- Hans H SKO Cole Haan, 2699,- Hans H

27


JAKKE 599,95 Jack & Jones T-SKJORTE 199,95 Jack & Jones BUKSE Tiger, 1499,- Volt BOOTS Roots, 1499,- Shoe Gallery

28


DESTINASJON FASHION

JAKKE These Glory Days, 899,- Volt T-SKJORTE 299,- Urban BUKSE 599,- Urban

B.JAKKE 800,- Weekday

D.JEANS 599,95 Jack & Jones

C.SNEAKERS 1499,- Bianco

A.GENSER 500,- Weekday

JAKKE These Glory Days, 1499,- Volt GENSER Tiger, 1299,- Volt SKJORTE 499,95 Jack & Jones JEANS Tiger, 1399,- Volt LUE Tiger, 799,- Volt

JAKKE 900,- Weekday T-SKJORTE 250,- Weekday JEANS 500,- Weekday SNEAKERS 1499,95 Bianco

29


TJENESTER

BE PERFECTLY

MED MAZAR SKREDDERI DU FINNER OSS I

ETASJE

VI HAR ENDELIG FÅTT VÅR HELT EGEN SKREDDER I LAGUNEN! MAZAR SKREDDING TILBYR SKREDDERTJENESTER AV FANTASTISK KVALITET TIL GODE PRISER. Det kreves stor lidenskap og praktisk erfaring for å lykkes i skredderyrket. Vi har alle forskjellige kroppsfasonger og en skredder tilpasser seg hver enkelt person. MAZAR’s skredder har vokst opp i en «skredderfamilie» og har til tross for sin unge alder over 15 års erfaring. MAZAR jobber med alle plagg og stoff, utenom

skinn. De tilbyr omsøm av jakker, bukser, blazere, yttertøy, frakker, gardiner, kjoler og generelt alt som er laget av tekstil. MAZAR syr også sine egne dresser og blazere med et «limited edition» utvalg. Her kan du få skreddersydd en ny dress akkurat slik du ønsker!

TA VARE PÅ SMYKKENE DINE

AV SMYKKER HOS H. GAMS-HAUGSØEN Har diamantringen din blitt litt matt og stygg? Har du mistet en sten eller er gifteringen litt trang? Bunadssølvet glansløst? Fortvil ikke. Ta turen innom H. Gams-Haugsøen, deres flinke gullsmed får smykkene dine til å se ut som nye igjen! De gjør også mye i butikken: pusser/renser bunadssølv, 30

DU FINNER OSS I

lager og utvider ETASJE bunadsbelter, trer perlekjeder, graverer både ringer og større gjenstander på kort tid. Husk at fagkunnskap gir trygghet – daglig leder er 3. generasjon gullsmedmester og firmaet har eksistert i 90 år!


TJENESTER

SPESIALISTER PÅ Rensing av tøy er basert på tillit til fagkunnskap og erfaring. Som fagbedrift er Renseriet underlagt håndverksloven som er din garanti for fagmessig utført arbeid. Kundene møtes med engasjement og vilje til å løse de vanskeligste oppgaver. De har som mål å ligge foran med det beste av utstyr og metoder for trygg og sikker rens. Alt dette gjør de med tanke og ansvar for natur og miljø. Kort fortalt - det er personlig!

RENSERIET TILBYR SKJORTEAVTALE! Med skjorteavtale blir skjortene dine vasket og strøket til en lavere pris. Du forhåndsbetaler og er sikret rene og pene skjorter til enhver anledning. Antall, brettet eller på henger velger du selv.

RENSER ALT AV - GARDEROBETØY - SKINNKLÆR - GARDINER - DUKER OG TEPPER

DU FINNER OSS I

ETASJE

REDD FAVORITT SKOENE!

I LAGUNEN Synger favorittskoparet ditt på siste verset? Ta turen innom skomakeren i Lagunen før du kvitter deg med dem – de kan nemlig bli som ny med litt pleie og kjærlighet fra en flink skomaker. Hos skomakeren reparerer de ikke bare sko, her kan du få opplegg og lapping av bukser og klær og reparasjon av vesker og andre skinnprodukter. Du finner også et stort utvalg sytilbehør og skopleiemidler. DU FINNER OSS I

ETASJE

VI KOPIERER OGSÅ NØKLER!

31


JAKKE 4799,- Norrøna GENSER M/ZIP NECK 799,- Norrøna BUKSE 1499,- Norrøna LUE 399,- Norrøna FJELLSKO Garmont, 1799,- XXL JAKKE 6799,- Norrøna GENSER 3699,- Dale of Norway BUKSE 2799,- Norrøna HALS 249,- Norrøna FJELLSKO Mammut, 2299,- Sport Norge SEKK Jamten 60L, 1299,- XXL

32


DESTINASJON SPORT

D.GENSER 5999,- Dale of Norway B.LUE Bula, 299,- G-Sport

A.BUKSE Skogstad, 899,- Obs

C.SOVEPOSE Mammut, 2799,- G-Sport

E.SKO Scarpa, 2299,- G-Sport

Ny sesong - nytt Er det noe som slår følelsen av å være ute i frisk luft? Enten du skal gå over vidden, eller bare en spontan telttur i hagen, er det visse ting du bør ha med deg for både trygghet og komfort.

JAKKE 4999,- Norrøna JAKKE Bergans 1799,- XXL ULLGENSER 899,- Norrøna BUKSE Bergans 1299,- XXL STØVLER Viking 899,- XXL

A.GENSER 2499,- Dale of Norway

E.BASELAYER 899,- Norrøna D.RYGGSEKK 40L Bergans of Norway, 1299,- G-Sport

G.SKO La Sportiva, 1950,- XXL B.JAKKE Skogstad, 1290,- Obs

F.HODELYKT Black Diamond, 499,- G-Sport C.KOMPASS Silva, 399,- G-Sport

33


DESTINASJON SPORT

D.JOGGEBUKSE The North Face, 799,-

A.TOPP Craft, 199,- Sport Norge C.SPORTS-BH Kari Traa, 599,- G-Sport

F.GENSER Nike, 679,- Urban XXL E.SINGLET Johaug, 329,- XXL

B.SKOPLEIE Shoe Shame, 199,- XXL

G.SNEAKERS Adidas, 999,- Footlocker

i gang

Sesongens knallfarger setter fart på treningsgleden! Med nytt treningstøy, freshe joggesko og god musikk på ørene går treningen som en lek.

E.LUE Adidas, 249,- Session

B.T-SKJORTE Adidas, 324,- Sport Norge D.TIGHTS Skins, 699,- XXL G.JOGGEBUKSE 799,- Superdry

F.SHORTS Virtus, 199,- Obs

A.FLASKE Camelbak 710ml, 149,- G-Sport

C.SNEAKERS Nike, 1299,- G-Sport

34


DESTINASJON SPORT

smart GADGETS A.ØRETELEFONER Powerbeats Pro, 2599,Eplehuset

C.BÆRBAR HØYTTALER JBL, 590,Teknikmagasinet

B.KAMERA GoPro Hero 7, 1944,- G-Sport

til treningsøkten DIPLO / MR EAZI OPEN&CLOSE

Alt med denne sangen er perfekt til trening! Den kule beaten får oss til å sette inn et ekstra gir under treningsøkten. JAKKE Craft, 799,- Sport Norge GENSER Nike, 329,- XXL SHORTS Adidas, 399,- Sport Norge SKO Brooks, 1799,- Sport Norge TRENINGSBAG Nike, 449,- Sport Norge JAKKE Reebok, 599,- G-Sport TOPP Reebok, 299,- G-Sport BUKSE Reebok, 499,- G-Sport SKO Asics, 1899,- G-Sport TRENINGSBAG Kari Traa, 599,- G-Sport

GAULLIN MOONLIGHT Hvis du vil føle deg rå på trening er dette sangen du bør ta på! En favoritt for cardio og styrke.

35


MAKEUP

DESTINASJON BEAUTY

A.LEPPESTIFT Dior, 335,- Vita Selektiv/Fredrik & Louisa

B.PARFYME Jo Malone, 1130,- Fredrik & Louisa

D.KONTURPALETT Dior, 460,Vita Selektiv/Fredrik & Louisa

C.ØYENSKYGGEPALETT Nars, 530,- Fredrik & Louisa

Nytt merke i Lagunen!

E.FOUNDATION BeautyBlender, 449,- Vita Selektiv/Fredrik & Louisa

F.MASKARA Guerlain, 375,- Fredrik & Louisa

J.LEPPEMASKE Laneige, 220,- Loco G.ØYENSKYGGE Georgio Armani, 330,Fredrik & Louisa BILDE FRA DIOR

H.SVAMP BeautyBlender, 199,- Vita Selektiv

FORFØRENDE

I.SERUM By Terry, 660,- Vita Selektiv

LES MER PÅ WWW.LAGUNEN.NO Er det noe som markerer høsten mer enn dramatisk sminke? Sotede øyne, mørke lepper og røde negler, vi er klare for den nye sesongen!

36


DESTINASJON BEAUTY

BEVAR

HUDPLEIE

BILDE FRA ESTEE LAUDER /FREDRIK & LOUISA

Sommeren er kanskje over, men det betyr ikke at sommergløden trenger å være det. Med disse produktene kan du bevare den herlige sommergløden langt utover høsten.

C.ANSIKTSKREM 399,- The Body Shop

A.SERUM 239,- The Body Shop

B.ANSIKTSMASKE 89,- The Body Shop D.ANSIKTSVASK 26,- Loco H.DUSJSÅPE 95,- Rituals

Nytt merke i Lagunen!

F.SELVBRUNING Isle of Paradise, liten 289,- stor 279,- H&M

G.BODYBALM 289,- L’Occitane

FAVORITTER

HØST MAKEUP

E.SERUM La Mer, 1175,- Fredrik & Louisa

J.ANSIKTSSPRAY Camilla Pihl, 174,- Vita

Bevar sommerens glødende hud med glow serum fra Dior og prøv ut høstens nykommer fra Tom Ford. Denne foundationen gir huden en silkemyk og glødende finish. På øyner og kinn er det tid for varme, brente toner. Med dette lekre palettet fra Dior og den pigmenterte rougen fra Nars har du alt du trenger for en fresh høstmakeup. Just love it!

FOUNDATION Tom Ford, 830,- Fredrik & Louisa BLUSH Nars, 335,- Fredrik & Louisa SERUM Dior, 920,- Fredrik & Louisa/Vita Selektiv ØYENSKYGGEPALETT Dior, 480,- Fredrik & Louisa/Vita Selektiv I.ANSIKTSKREM Kiehl’s, 385,Fredrik & Louisa

37


JAKKE Dale of Norway, 3499,- Dale of Norway BLUSE Oui, 999,- Moe SKJERF Amanda Christensen, 599,- Emil BELTE Rosenvinge, 399,- Claire Woman JEANS Wonderjeans, 799,- Emil VESKE By Malene Birger, 2299,- Høyer Collabs

JAKKE Aleksander, 2499,- Boutique No. 6 GENSER Ane Mone, 1499,- Boutique No. 6 BLUSEKRAGE Kate Storm, 399,- Emil BUKSE Mos Mosh, 1299,- Boutique No. 6 SKO 1099,95 Bianco ARMBÅND Claire Woman

MED LAGUNEN

BLAZER Mos Mosh, 2399,- Boutique No. 6 T-SKJORTE 799,- Claire Woman PELSKRAGE Møller, 2899,- Stil BELTE Rich & Royal, 849,- Moe BUKSE Bessie, 899,- Boutique No. 6 SKO Bibba, 1899,- Claire Woman VESKE Guess, 1399,- Morris SMYKKE 129,- Glitter

38

GENSER 999,- Benetton SKJERF 199,- Lindex SKJØRT 899,- Claire Woman BELTE Windfeld, 599,- Claire Woman SKO Bibba, 1899,- Claire Woman VESKE Guess, 899,- Morris


PERSONAL En personlig shopper hjelper deg å finne klær som passer din personlighet og livsstil - kombinert med fasonger og farger som fremhever det beste i deg. Underveis i timen vil du få gode stylingtips, som vil gjøre det enklere å kle deg opp og style antrekk til hverdag og fest.

HVA KOSTER DET? Første konsultasjon koster kr 900,- og varer i tre timer. Neste konsultasjon med shopping koster kr 300,- per time.

MAKEUP TIL ALLE ANLEDNINGER Skal du i bryllup, konfirmasjon eller fest med venner? Dette er perfekte anledninger å få lagt profesjonell makeup! Vår personal shopper, Janne Celin, er også en dyktig makeupartist. Ta gjerne kontakt med henne og book time, så er det en ting mindre å tenke på før du skal av gårde.

BESTILLE TIME?

personalshopper@lagunen.no eller Kundeservice på telefon 55 11 74 00

REIDUN & DAGMAR Etter å ha bladd i et av våre tidligere magasiner uttrykte venninnene, Reidun og Dagmar, at de savnet voksne damer i magasinet. Vi var helt enig og trengte heldigvis ikke lete lenge etter de perfekte modellene! «Når dere spurte om telefonnummeret vårt og om vi ville være modeller trodde vi aldri dere kom til å ringe! Vi fikk jo helt sjokk. Vet ikke helt hva det er vi har begitt oss ut på, men vi måtte jo nesten si ja.» Venninnene ble invitert med på en bli-ny dag i senteret sammen med vår Personal Shopper, Janne Celin. De ble stylet fra topp til tå og tatt med i studio for fotografering. Janne Celin ønsket å fremheve damenes personlige farger og fasong med deres sprudlende personlighet og livsstil i tankene. «Dette er to herlige damer med masse godt humør og humor, som vet hva de liker, og som synes det er kjekt å handle klær og være i Lagunen.»

Reidun og Dagmar ble nemlig kjent i Lagunen og har fått et vennskap gjennom det sosiale miljøet her. «Vi begynte å drikke kaffe og prate sammen og nå har vi blitt gode Lagunevenninner. Vi er en fast, liten gjeng som treffes om onsdagene. Det er veldig kjekt og en stor sosial arena for oss. Så handler vi det meste i Lagunen også, her finner man alt» forteller damene. Reaksjonene lot ikke vente på seg da sminken var kommet på: «Ansiktene ble jo mye finere nå som vi fikk litt kitt og vipper på! Føler jeg går rundt med vindusviskere . Nå må vi ikke gnikke oss i øynene, da blir alt ødelagt til jeg skal på yoga» ler Dagmar. Venninnene syntes det var skummelt å skulle stå foran kamera, men er veldig glad for at de ble med. «Bare se så fin bildene ble! Det ser ikke akkurat ut som vi er gamle damer på over 70 år. Dere må sende oss bildene sånn at vi kan ramme de inn og huske hvor fin vi var.»

39


DESTINASJON INTERIØR

DEILIGE BILDE OG PRODUKTER FRA RIVIERA MAISON

TIL HJEMMET

C.BORD 15 490,- Riviera Maison

A.SKJENK 7995,- Home & Cottage

40

B.PUTETREKK 750,- Gant B.ULLTEPPE 1800,- Gant


DESTINASJON INTERIØR

LAMPESKJERM OG LAMPE FRA CHRISTIANIA BELYSNING E.VASER Stor 199,90 Liten 59,90 Princess

D.SENGETØY PUTETREKK 380,- DYNETREKK fra 1050,- Gant

F.LAMPESKJERM 598,- LAMPEFOT 998,- Christiania Belysning

H.STOL 12398,- (Ordinær 15399,-) Skeidar G.HYLLE 199,- Upstairs

I.PUFF 599,90 Princess

Ta med deg høstens lune farger inn i stuen! Grønt, okergult, brunt og burgunderrødt er i vinden som aldri før. Skap spennende kontraster med forskjellige materialer som velur, skinn, ull og lin. Bytt gjerne ut den tradisjonelle blomsterbuketten med tørkede strå i ulike farger og lengder, både kult og praktisk for lommeboken.

L.PUFF I SKINN 3999,- Kremmerhuset

K.DUFTPINNER 435,- Rituals

N.PUTE 199,- Home & Cottage

M.BENK 1999,90 Kid Interiør

J.VASER Stor 399,- Liten 299,- Kremmerhuset

BILDE OG PRODUKTER FRA KREMMERHUSET

41


DET

SKJØNNE Kjøkkenet er ofte husets hjerte – et sted hvor man kan koble av og finne ro etter en lang dag. En god atmosfære skapes med naturlige og robuste materialer. Grønntoner vil understreke det organiske utseendet og gi et rolig preg. BILDE FRA STUDIO SIGDAL

A.SALT OG PEPPER KVERN Menu, 699,Glass Thomsen/Tilbords B.KRUKKE Eva Solo, 499,- Tilbords

BILDE FRA SØSTRENE GRENE

BILDE FRA SIGDAL C.KJØKKENHÅNDKLE 2PK 99,Home & Cottage

D.OPPVASKBØRSTE Nature, 39,90 Clas Ohlson

E.GRYTE Tefal Resource, 799,- Jernia F.KJØKKENDUK 175,- Glass Thomsen

K.KJØKKENHÅNDKLÆR 2pk 34,90 Nille

G.PAPIRHOLDER Eva Solo, 499,Tilbords/Kitch'n

J.TOOLBOX Eva Solo, 399,Christiania Glasmagasin/Tilbords

H.GRYTEKLUTER RIG-TIG, 299,Jernia/Traktøren/Kitch'n/Tilbords I.VANNKOKER Smeg, 1795,- Kitch'n

42


DESTINASJON INTERIØR

LUKSERIØST BILDE FRA SØSTRENE GRENE

A.DUFTLYS 295,- Lexington

BILDE FRA SØSTRENE GRENE

Svart og hvitt er to kontraster som fremhever det beste i hverandre. Svart absorberer, mens hvitt reflekterer - det er derfor denne kombinasjonen er et så godt valg til badet, hvor dristige vinkler og rene linjer har en tendens til å dominere.

B.SKITTENTØYSKURV 99,90 Nille

C.HÅNDKLÆR fra 125,- Lexington

D.TØYVASK 189,- Home & Cottage

E.HÅNDSÅPE OG HÅNDKREM True Being, 299,- per stk. Home & Cottage

BILDE FRA UNIK

G.SØPPELSPANN 7L 199,Lagerhaus F.SÅPEDISPENSER 149,Kremmerhuset

H.HÅNDKLE Missoni, fra 199,- Høyer Collabs BILDE FRA UNIK

BILDE FRA UNIK

43


HYGGE

BILDE OG PRODUKTER FRA TILBORDS

44


DESTINASJON INTERIØR

BILDE OG PRODUKTER FRA GLASS THOMSEN

B.VASE Magnor, Stor 1299,- Liten 349,- Tilbords/Kitch'n

C.SKJÆREFJØL Coline, Stor 129,90 Liten 149,90 Clas Ohlson

A.TERMOKANNE Emma, 999,- Glass Thomsen/Tilbords

E.SALT OG PEPPER KVERN Hammershøi, Stor 499,- Liten 399,- Tilbords/Kitch'n/Glass Thomsen

D.SPISEBRIKKE 69,90 Nille

F.TALLERKEN Villeroy & Boch, 169,- Glass Thomsen

Høsten er den perfekte tiden for å skape familiehygge rundt bordet, med deilig mat, levende lys og gode samtaler. Det er også en god anledning til å fornye borddekkingen med et lekkert servise, nye glass, trendy serveringsfat og bestikk. I interiørbutikkene våre finner du et stort utvalg av sesongens nyeste trender.

BILDE OG PRODUKTER FRA SØSTRENE GRENE

G.SKÅL Villeroy & Boch, 149,- Glass Thomsen

BILDE OG PRODUKTER FRA KITCHN

K.GRYTE Le Creuset 4.2l, 2399,- Kitch'n/Jernia/Tilbords

H.SERVERINGSFAT 249,- Lagerhaus

L.DRESSING 119,90 Kid Interiør

I.DRAMMEGLASS Holmegaard, 99,50 Jernia

M.BESTIKKSETT Skaugum, 4769,Glass Thomsen N.SALATBESTIKK Eva Trio, 299,- Kitch'n

J.MARTINIGLASS Holmegaard, 129,- Jernia

45


på eventyr i B. A.

D.

C.

A.JAKKE 599,- Benetton HETTEJAKKE 299,95 Name It T-SKJORTE 129,95 Name It JEANS 299,95 Name It SKO Converse, 699,- Euro Sko B.JAKKE 399,- Lindex HETTEJAKKE 149,- Lindex SKJORTE 199,- Lindex BUKSE 99,- Hennes & Mauritz SNEAKERS Ecco, 849,- Euro Sko C.JAKKE 799,- Polarn O. Pyret KJOLE 399,- Polarn O. Pyret BLUSE Petit Bateau, 349,- Friends Barneklær STRØMPEBUKSE 229,- Friends Barneklær STØVLER Tretorn, 349,- Euro Sko D.JAKKE Parajumpers, 3499,- Friends Barneklær GENSER Designers Remix, 1249,- Friends Barneklær JEANS Diesel, 899,- Friends Barneklær SNEAKERS Fila, 1199,- Dna

46


DESTINASJON FASHION

B.JUMPSUIT 399,95 Name It

D.BUKSE 299,95,- Name It

A.GENSER Peak Performance, 899,- Friends Barneklær C.JAKKE 449,- Polarn O.Pyret

E.STØVLER Adventure, 499,- Eurosko

F.LUE 79,90 Hennes & Mauritz JAKKE Mini a ture, 2949,- Friends Barneklær KJOLE 299,95 Name It

1. Ikke snakk med pirater 2. Tro på feer 3. Tenk lykkelige tanker 4. Ikke bli voksen E.

De BORTKOMNE gutters regler.

- Peter Pan

B.SKJORTEGENSER 399,- Polarn O.Pyret C.JAKKE 599,- Benetton

A.BUKSE 249,- Cubus

JAKKE 499,- Polarn O. Pyret VEST 499,- Polarn O. Pyret SKJORTE 349,- Polarn O. Pyret JEANS 349,- Polarn O. Pyret

D.LUE 79,90 Hennes & Mauritz

E.STØVLER Adventure, 499,- Euro Sko

47


DESTINASJON SMAK

SMAKSOPPLEVELSER

I

I Lagunen finner du et stort utvalg av fantastiske spisesteder!

Amundsen Spesial Baker Brun Big Bite Egon Espresso House Funky Frozen Yogurt Godt Brød Icookkitchen Joe & the Juice Jordbærpikene Lie Nielsen McDonalds Milano Trattoria PFC Pizzabakeren Sumo Villani (Åpner i november)

Zupperia

48


EN LITEN BIT AV

ÅPNER I NOVEMBER

MED Villani åpnet sin første restaurant i Skostredet og skal nå videreføre den italienske suksessen i Lagunen. I november åpner vi dørene til et fantastisk lokale fylt med deilig, italiensk mat og vin. Hos oss skal gjestene kunne nyte autentisk mat i en koselig og unik

atmosfære, hvor menyen i stor grad er inspirert av det italienske kjøkkenet. Familie er det aller viktigste for italienere og det har Villani som grunnprinsipp. Vi har derfor valgt å implementere det man kaller et «social kitchen» - hvor gjestene kan nyte maten i en mer uformell setting.

LIDENSKAP FOR KVALITET MATLAGINGSKURS

Hos Villani Lagunen vil vi ha et rikt tilbud av kurspakker som er knyttet til matlaging. Her vil man få muligheten til å ta del i den italienske matlagingen selv. Dette er den perfekte anledningen til å bli bedre knyttet som gruppe, i en lærerik setting. Disse kursene passer til alt fra vennegrupper til bedriftsarrangement. Vi har også et spennende konsept som heter «Wine Makers Dinner» hvor vi får besøk av italienske vin-eksperter.

Vår meny består hovedsakelig av autentiske italienske retter. Alle matretter vi serverer blir laget av ekte italienske råvarer, noe som er viktig for å få frem de ulike aromaene og bidra til at gjesten smaker litt av Italia i hver eneste bit. Menyen vår består blant annet av ulike pastaretter. Vi foretrekker å servere vår pasta «al dente» hvor den er myk nok til å spises, men fast nok til å gi litt motstand når den tygges. Vår pizza har også blitt en del av merkevaren til Villani. I Lagunen vil vi servere både Napolitansk og Romansk pizza.

49


4

porsj

20-40 min

44 kr pers

HJEMMELAGET SLIK GJØR DU 1.

Finn frem ingrediensene du trenger til denne løksuppen!

2.

Sett ovnen på 225 grader. Skjær løken i tynne skiver. Varm opp oljen på middels varme i en stekepanne og surr løken under omrøring til den får en fin farge.

3.

Legg hvitløken i mot slutten. Kok opp buljongen og ha løken over i kjelen.

4.

Tilsett hakket timian og sukker. La suppen koke i cirka 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

5.

Hell suppen i fire ildfaste skåler. Legg på brødskivene og fordel ost over.

6.

Gratiner suppen i ovnen til osten og brødet begynner å få en fin farge. Vel bekomme!

INGREDIENSER

OPPSKRIFT FRA MENY

50

3 STK RØDLØK

2 STK GUL LØK

5 STK HVITLØKS FEDD

4 BRØDSKIVER

1 STILK TIMIAN

1 L UTBLANDET GRØNNSAKSBULJONG

SALT & PEPPER

2 DL REVET OST

2 SS OLJE

1 TS SUKKER


A.REDSKAPSSETT Masterclass, 449,( Ordinær 599,-) Traktøren

DESTINASJON SMAK

B.GRYTESETT Modern House sett, Medlemspris 999,(Ordinær 2597,-) Kitch’n

BLI EN OLIVENOLJE PROFF HOS OLIVIERS!

Hvordan varierer Oliviers & Co sine olivenoljer i smak og styrke, og hva karakteriserer de ulike olivensortene og landområdene? Nå har du muligheten til å prøve deg som proff olivenoljesmaker med Oliviers & Co sin smakspakke som består av 5 ulike Grand Cru olivenoljer fra 5 ulike land og olivengårder

D.KNIVER Stellar, fra 499,- Traktøren

Olivenoljesett 99,C.STEKEPANNE Artesa, mini støpejern 249,- Traktøren

E.SERVISESETT 299,- Clas Ohlson

Vi har alt du måtte trenge av redskaper til kjøkkenet, uansett hvilken rett du vil imponere med. Denne suppen hadde vi servert i noen kule ildfaste former som tar seg godt ut på bordet. Gjestene kommer garantert tilbake!

F.SKJÆREFJØL fra 115,- Søstrene Grene

G.ØSE Modern house, 99,- Kitch’n I.SERVIETTER 29,- Lagerhaus

J.HVITLØKSPRESSE Zyliss, 315,- Kitch’n H.SALT OG PEPPER KVERN Lie Gourmet, 289,Amundsen Spesial

K.GRYTE Artesa, mini støpejern med lokk 399,- Traktøren

L.BESTIKKSETT 24 DELER 799,(Ordinær 1599,-) Traktøren

M.TRØFFELSALT 109,- Olivenlunden 1830

51


for livet C. A.

B.

A.JAKKE Parajumpers, 8999,- Emilie BLUSE Baum und Pferdgarten, 1900,- Infinity SKJØRT Noisy May, 299,95 Vero Moda BELTE Pieces, 129,95 Vero Moda SKO Dr. Martens, 1999,- DNA B.LUE Bits&Bobs, 129,- Urban VEST 2400,- Gant GENSER Tommy Hilfiger, 999,- Hans H SKJORTE Gant, 999,- Hans H JEANS 999,- Superdry SNEAKERS Adidas, 999,- Urban BAG 1495,- Lexington C.JAKKE Polo, 2799,- Stil GENSER Polo, 1299,- Stil SKJORTE Polo, 999,- Stil JEANS 599,- Bik Bok SNEAKERS Fila, 1199,- DNA D.JAKKE Parajumpers, 4600,- Scabal GENSER 1100,- Gant SKJORTE 1100,- Gant JEANS 699,95 Jack & Jones SNEAKERS 1500,- Gant

52

D.


DESTINASJON FASHION A.JUMPSUIT 599,- Cubus

D.HETTEGENSER 899,- Superdry

B.GENSER Flat Top, 699,- Urban

E.BUKSE 399,- Bik Bok

JAKKE 1699,95 Selected GENSER mbyM, 600,- Infinity JEANS Lois, 1499,- Stil LUE Object, 199,95 Bianco KJOLE 1099,95 Selected GENSER 199,- Lindex

C.SNEAKERS Nike 1949,- Urban

B.GENSER Morris, 1099,- Hans H

D.JAKKE 2495,- Lexington

A.BUKSE 599,95 Jack & Jones

E.LUE Holzweiler 800,- Infinity C.SNEAKERS Nike, 1099,- DNA JAKKE As wellas, 899,- Urban GENSER Oscar Jacobson, 1299,- Volt JEANS 699,95 Jack & Jones CROSS OVER Carhatt, 499,- Session

53


DESTINASJON LAGUNEN

9

og

Norges første superkino i Lagunen!

Om få måneder åpner Nordisk Film 9 saler og 750 seter hvor komfort står i høysetet. Vi gleder oss til uforglemmelige kino-opplevelser i Lagunen. • • • • • • • • •

54

4DX-sal Supreme-sal med surround sound teknologi, dolby atmos Vestlandets største kinokiosk Flere konferansesaler Bare reclinerstoler i alle salene Perfekt for barnebursdag Stor lounge Toppmoderne Kulturorientert


DESTINASJON LAGUNEN

LAGUNEN

Etter nærmere 3 år med bygging i Lagunen ser vi endelig ferdigstillelsen komme. I løpet av høsten har vi tre store åpninger av nye aktører og på nyåret kan vi se frem til åpningen av nedre torg og dermed full kobling mot bussterminalen. Først da anser vi oss som ferdige med dette første byggetrinnet i Lagunens utviklingsplaner. Allerede nå i september åpner SATS sitt treningssenter på nær 2.000 kvadratmeter. Dette ligger helt i toppen av vestbygget ut mot bussterminalen og inviterer til et treningsmiljø du ikke har sett maken til tidligere. Fra tredemøllen har du utsikt til både Ulriken, Fløyen og Løvstakken. Ikke mange kan skryte av det! Tilkomst til treningssenteret gjør du lett fra gågaten eller med heis fra p-huset i etasjene under. Hvis du da ikke er sprek nok og tar trappene :) I november kan vi ønske velkommen til italienske matfristelser når restauranthuset Villani åpner over fire plan og på nær 900 kvadratmeter.

Villani Lagunen blir et av de største restauranthusene i vår region og vil raskt bli en av folkets favoritter inn mot julehandelen. Beliggenheten på nedre torg i signalbygget Lanternen gjør at det blir nær umulig å ikke få med seg denne etableringen. Enda litt nærmere jul åpner Nordisk Film kino sitt senter med 9 saler og 750 seter hvor komforten står i høysetet. Inngang blir både fra senteret og fra den nye gågaten. Før filmen kan du slå deg løs i vestlandets største kinokiosk med et eget popcorn-mania! Gled dere! Snurr film! Høstens handel, treningsøkter, kinobesøk og restaurantopplevelser legger du til Lagunen. Husk å kjøre kollektivt. Vi har vår regions beste tilknytning av buss og bybane.

KNUT ELIASSEN

Direktør Lagunen Storsenter

55


DESTINASJON SPORT

Endelig er SATS på plass! Velkommen til SATS Lagunen, et lyst og moderne treningssenter med alt du trenger for å lykkes med din trening!

GRUPPETRENING Vår timeplan består av noe for enhver smak, timer med og uten koreografi, med og uten utstyr, heftige rytmer og rolig avspenning. Å trene sammen med en instruktør er inspirerende, gøy, effektivt og motiverende! Book timer via sats.no/booke eller vår app.

STUDIO

Tren i vår luftige kondisjonssone, blant annet Indoor Running, egne løpetimer med instruktør. Vi har også en innholdsrik frivekstavdeling og basissone for styrketrening + den populære stairmaster’n og booty builder.

ONLINE TRAINING Tren når og hvor du vil! På sats.no finner du over 80 effektive treningsøkter å velge mellom. Uansett hvor du befinner deg, er våre beste instruktører og økter alltid tilgjengelige.

PERSONLIG TRENER Ta treningen til et nytt nivå med en personlig trener! De finner øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for deg, samtidig som de motiverer og støtter deg underveis i treningen. 56

BUILD’N BURN

vårt unike treningskonsept

Build‘n Burn gir deg all treningen du behøver på 30 eller 45 minutter! Våre dyktige trenere leder deg gjennom en intens, men enkel økt med styrke- og kondisjonsintervaller som sørger for at du kommer i ditt livs form. Eksklusive grupper på 16 personer sikrer til enhver tid tett en-til-en oppfølging. Med et intuitivt pulssystem, DJ-mikset musikk og en moderne treningssone med romaskiner, SKILLMILL™-tredemøller og styrketreningsutstyr vil du raskt merke at du er på vei mot de resultatene du ønsker. Bedre kondisjon, økt muskelstyrke og maksimal kaloriforbrenning. “Det jeg liker best med Build’n Burn er at den kombinerer styrke og kondisjon med høy intensitet. Jeg elsker denne treningen. Var hekta etter første time og ser allerede progresjon.” Inger Helene, SATS, Bergen


Velkommen til sats lagunen - Stor gruppetreningssal, dyktige instruktører - Build n’Burn, Vårt unike Treningskonsept - kunnskapsrike Personlige trenere - luftig kondisjonssone, over 20 tredemøller - Innholdsrik frivekstavdeling - Stairmaster og Booty builder Les mer: sats.no/lagunen


We make it last. Puffer Jacket 1299,95.


Foto: Trine Hisdal / Tinagent Vi tar forbehold om trykkfeil.

Velkommen til vür grundige synsundersøkelse. Vi hjelper deg raskt med time.

kroghoptikk.no | 55 62 81 81 BERGEN Lagunen Storsenter


Husets hjerte

Dagene blir gradvis mørkere, og den friske luften sier det nærmer seg høst. Soldager med grilling på terrassen skal snart byttes ut med lun stemning inne på kjøkkenet. Det er en av de fineste sesongene til å samles rundt bordet med sine nære. Da er det ekstra viktig at det man har på kjøkkenet ikke bare er funksjonelt og i god kvalitet, men at det også ser lekkert og innbydende ut. Hos Traktøren Kjøkkenutstyr finner du alt du trenger av både utstyr og inspirasjon til den kommende sesongen.

KOKKEKNIV Kai Shun 20 cm, 2098,-

STØPEJERNSPRODUKTER Gense Le Gourmet fra 489,-

SUPPETERRIN Pillivuyt 3,15 L, 2649,-

TINEBRETT ThawThat, 1399,-

PÅLEGGSMASKIN Berkel, 6499,-

VANNKOKER Dualit, 1899,BRØDRISTER Dualit, 1599,CHAMPAGNEBOLLE Mauviel, 6219,-

CHAMPAGNEBØTTE Mauviel, 4229,-

Aanonsen • Amco Houseworks • Amt Gastroguss • Arabia • Bamix • Bastian • Baway • Beka • Bialetti • Bjørklund • Broste • Cacas Caspari • Chemex • Cilio • Clack • Clearview • Colourworks • Condifa • Crushgrind • Crusty Bake • Dropsfabrikken • Dualit • Fiskars Function • Galzone • Gefu • Greenomic • Grunwerg • Hario • Harney & Sons • Horwood • 24H • Iittala • Judge Vista • Kai Shun Kilner • Kitchen Craft • Kitch’n’Fun • Küchenprofi • Laura Ashley • Let’s Make • Le’Xpress • Luigi Bormioli • Lurch • Lyngby Glass Mac • Masterclass • Omnioutil • Oxo • Pillivuyt • Pip Home • Rice • Ritter • Rockingham Forge 8000 • Rosti Mepal • Rörstrand Rösle • Soehnle • Stanley • Staub • Steba • Stellar • Stelton • Sögne • T&G • Tescoma • Vulcanus • Wesco • Zwilling • Zyliss


ANNONSE

I 100% ULL Dale of Norway er synonymt med høy kvalitet. På Dalekvam, utenfor Bergen, designes og strikkes eksklusive plagg i 100% ull, inspirert av tradisjonelle norske mønstre og den aktive norske livsstilen. Dale of Norway er en av få tekstilbedrifter som fortsatt har produksjon i Norge. Det brukes utelukkende ull av høy kvalitet. Kombinert med avanserte strikketeknikker gir dette plagg med svært høy kvalitet og lang holdbarhet.

Isbjørn genser: En trendy og komfortabel unisex-genser i 100% myk og kløfri airspun merino-ull.

Ull er et naturlig og nedbrytbart fiber, med tekniske egenskaper som ingen syntetiske fibre kan matche. Siden ull er naturlig antibakteriell og lukthemmende, kan ullplagg derfor enkelt «gjenoppfriskes» ved å luftes i frisk luft. Du trenger altså ikke vaske ullplagg så ofte. Slik sparer du både energi og vaskemiddel. I tillegg har ullplagg lengre levetid enn plagg laget av andre fibre. Bedre for deg, bedre for miljøet. Og som et ekstra pluss er produksjonen på Dale basert på lokal vannkraft.

XXX

Falun genser: En taktil og luksuriøs genser, strikket med løst spunnet garn i en 50/50 blanding av alpakka og ull.

61


ANNONSE

Besøk Fredrik & Louisa og oppdag et duftunivers utenom det vanlige! Jo Malone London er et duftmerke som gir deg mulighet til å skreddersy din helt unike og personlige duft. Merkets filosofi bygger på konseptet layering - at duftene skal brukes sammen og kan kombineres i det uendelige. I tillegg til duft finner du også en eksklusiv linje med deilige kroppsprodukter, håndsåper og duftlys.

VIPPER Trenger du å gjøre deg festklar i en fei eller ønsker å løfte looken din til nye høyder? Vil du ha lange, fyldige dådyrvipper som garantert ikke drysser og som sitter hele dagen? Da er løsvipper tingen! Det krever litt trening å få dem til å sitte riktig, men når teknikken først sitter inne går det som en lek. Alt du trenger er vipper i ønsket fasong, fylde og lengde, et godt vippelim, en saks og en pinsett. Tips! Vi setter på løsvipper gratis dersom du kjøper vippene hos oss! Velkommen til Fredrik & Louisa Lagunen.

XXX

Francois Nars lanserte sin første kolleksjon med tolv leppestifter i 1994. Siden den gang har NARS vokst til å bli et av verdens ledende makeupmerker, som blant annet vakte oppsikt i 1999 da blushen Orgasm ble lansert. Dagens brede utvalg av makeup består av blant annet foundations, sminkekoster, leppestifter og øyeskyggepaletter – og endelig finnes merket i Bergen! NARS er kjent for å lage sine egne regler og å ha et bredt spekter av farger og vi gleder oss skikkelig til å vise deg de fantastiske produktene fra det amerikanske kultmerket!

62


ANNONSE

1, 2, 3 - KLAR FOR

Nye eventyr i design som varer. «Gjør garderoben klar med sesongens spennende nyheter». Vi har yttertøy som gjør barnet rustet for eventyr i all slags vær, året rundt!

PAKKELISTE TIL BARNEHAGEN OG SKOLEN PAKKELISTE YTTERTØY - Skalltøy: todelt eller heldress - Vindfleece - Regntøy

XXX

- Sydvest - Lue: tynn bomull og vindtett - Skallhansker og/eller regnvotter - Fingervanter - Votteklyper - Gummistøvler - Sko til kalde dager - Ekstra ulltøy, lag 1 - Elstra ullfrotté / tynn fleece lag 2

PAKKELISTE KLESKURVEN - Ekstra genser - T-skjorter - Mokasiner

Vi anbefaler skalltøy til alle barn som liker å være ute i all slags vær. De er kvalitetsmerket med PO.P Weather PRO, som betyr at de er vanntett, vindtett, puster og er slitesterke plagg. Under skalljakken kan du kneppe inn vår vindfleece som vi har i forskjellige farger, som fungerer kjempe bra til lag på lag prinsippet. Husk at våres yttertøy kan arves av tre barn.

- Ullsokker - Strømpebukse - Ekstra undertøy - Merkepenn - Ekstra fotstrikk

Vind- og vanntett skalldress i slitesterkt materiale. Dressen har et avtakbart fôr i varm og deilig fleece som gjør at dressen kan brukes både vår/høst og i mildere vintervær.

63


ANNONSE

CAPS Gant, 499,-

BOXER 3 pk Gant, 499,-

VEST Polo, 2799,GENSER Polo, 1299,SKJORTE Polo, 1199,BUKSE Polo, 1499,SKO Swims, 1699,-

JAKKE Swims, 2999,GENSER Gant, 1499,SKJORTE Polo, 1299,JEANS Hansen&Jacob, 1699,SKO Gant, 1499,SEKK Swims, 1699,-

A manda Chr is tensen • C alida • Cole Haan • CC- Cor neliani • Falke • Gant • G - lab Hansen&Jacob • Hugo Boss • Meyer • Morris • Moose Knuckles • Napapijri • Oscar Jacobson Polo Ralph L auren • Profuomo • Save The Duck • Stens tröms • Swims • Tommy Hilf iger

64

GENSER Stenströms, 1199,-


ANNONSE

VI ELSKER Selv om vi elsker sommeren, så er det bare noe spesielt med høsten. Ikke bare er det så fint utendørs, men klærne, de er bare helt fantastiske! Vi gleder oss til å kaste oss ut i høstmotejungelen, så hvis du lurer på hva du skal se etter i år, kan du komme innom Stil i Lagunen.

1

2

3 SKJORTE Karl Lagerfeld, 2999,SKINNJAKKE Gestuz, 3999,BUKSE Karl Lagerfeld, 2399,VESKE Marc Jacobs, 3899,SKO Laura Bellariva, 2699,-

KÅPE Beaumont, 2899,- GENSER Hugo Boss, 1399,SKJORTE Close to my Heart, 995,- BUKSE Lois, 1599,VESKE Marc Jacobs, 3899,- SKO Michael Kors, 1999,-

Den populære snapshot vesken til Marc Jacobs.

1 SKJERF Close to my Heart, 995,2 BOOTS Nude, 2499,3 VESKE Marc Jacobs, 3999,-

Amuse • Ana Alcazar • Beaumant • Becksøndergaard • Bessie • Boss Orange Birkenstock • Bukela • Busnel • Catya Cathrine Hammel • Close to my heart • Dark • Dear Dharma • Denim Studio • Dyrberg/Kern • Fitflop • Fleischer • Couture • Gestuz Hale Bob • Hanky Panky • Hugo • Hunter • Karl Lagerfeld • Katrin Uri • Laura Bellariva • Line of Oslo • Lois • Marc Jacobs Michael Kors • Nude of Scandinavia • Oroblu • Please Jeans • Ralph Lauren • Riccovero • Woolrich

65


L AGUN EN STORSENTER // 974 35 223 // www. deguy. no


1899,-

Unisex

1699,-

Unisex

1999,-

1899,-

2299,-

2299,-

Herre, waterproof

Herre, waterproof

2399,-

Dame, waterproof

w w w. d n a - s h o e s . c o m

2399,-

Dame, waterproof


Besøk butikken vür pü nye Lagunen for en hyggelig handel. Tlf: 55 22 98 00 Epost: gant.lagunen@gantretail.no


SKJORTE Dondup, 1600,STRIKKEJAKKE Gran Sasso, 3000,BUKSE Myths, 2200,SKO Doucals, 3900,-

AUTUMN / WINTER 2019

NEW ARRIVALS BLAZER Taglitore, 6000,BUKSE Dondup, 2300,HØY HALS Gran Sasso, 1900,SKO Doucals, 3800,-

w w w. sc abal . no facebook.com/scabal.bergen GENSRE Dondup, 2200,- (alle farger)

BUKSER Tramarossa, 2800,- (alle farger)

scabal_bergen


CONCEPT STORE Lexington Store Lagunen Storsenter


BLUSE 999,SKJØRT 899,-

JAKKE 2699,-


Lagunen storsenter


-BYLASSENENDELIG HOS GLASS THOMSEN!

princessbutikken.no

Høstens nyheter er på full fart inn i butkkene, og nå kan vi blant annet endelig tilby deg de fantastiske produktene fra byLASSEN!

ALLE SATENGSENGESETT

50

%

Tilbudet fortsetter. Gjelder ikke allerde nedsatte varer og Naomi. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder t.o.m. 29.09.

NYHET lysestake

NYHET skål

KUBUS - BYLASSEN kr 1440

KUBUS - BYLASSEN kr 1440

Lagunen Storsenter, 5239 Rådal t 57 98 84 00 / 488 55 764

73


I oktober åpner vi Bergens største lampebutikk

Velkommen til ÅPNINGSFEST STØRST UTVALG

PRISGARANTI

30 DAGERS ÅPENT KJØP

MAJESTETISK

FAVORITT

GROSS TAKLAMPE Pris: 7.899,-

KARLSSON VEGGLAMPE Pris: 1.699,-

HAWK TAKLAMPE 9 LYS Pris: 14.999,-

OPERA TAKLAMPE Pris: 1.299,-

DISCALGO TAKALMPE Pris: 2.799,-

Lampehuset Lagunen www.lampehuset.no

OPERA BORDLAMPE Pris: 1.199,-

BROOKLYN BORDLAMPE Pris: 1.399,-


The artistry of Japanese craftsmanship

Bergen Lagunen Storsenter, Tlf. 55 13 51 77 www.iversenlagunen.no


Dr. Ørner

Dr. Busch

VISSTE DU AT PLASTIKKIRURG 1 OGSÅ JOBBER HER PÅ WAHWAH? ØNSKER DU EN KONSULTASJON? VELKOMMEN!

Hjemmeside: www.plastikkirurg1.no | Telefon nr. 55 99 11 00 | E-post: post@plastikkirurg1.no Besøksadresse: Sandslimarka 61-63, 5254 Sandsli


HØSTENS NYHETER har ankommet butikkene.

Lagunen Storsenter

Lagunen • www.eurosko.com


HØSTENS NYHETER ER ANKOMMET

: friendsbarneklaer

: Friends Barneklær

Tlf: 55135990

: friendsbarneklaer

: Friends Barneklær

Tlf: 55135990

Tlf. 55 13 59 90 Mob. 461 72 023

78

Floyd Lagunen

floyd.lagunen

friendsbarneklaer

Friends Barneklær


Hold varmen!

ROSE ULLTRØYE DAME

799,-

Har et feminint design i friske farger, med knapper og smal passform. Den er laget av 100 % merinoull med fireveis stretch for full bevegelsesfrihet. Perfekt ulltrøye å bruke i lave temperaturer. Vnr 185246015/17/18/19

ROSE ULLONGS DAME

799,-

Sprek ullongs i 100 % merinoull med lavt liv og feminint snitt. Ullongsen er tettsittende med fireveis stretch, flate sømmer og ensfargede paneler. Tynnere materiale i sidene gir ekstra ventilasjon. Vnr 185247013/17/18/19

899,-

ROSE ULLTRØYE HØY HALS DAME

Ullundertøyet i Kari Traa Rose-serien er laget med ett mål for øyet: At du skal holde deg varm på kalde, norske vinterdager - enten du skal trene, gå på tur eller bare vil bruke plagget til hverdags. Vnr 185245013/17/18/19

ROSE PANNEBÅND DAME

349,-

Et supermykt, varmt og allsidig pannebånd til dame. Det pustende materialet i 100 % merinoull føles mykt mot huden og er naturlig lukthemmende. Den tradisjonelle norske designen gjør dette til et classy tilbehør som matcher superundertøyet i Rose-serien. Vnr 172057015/19/20/21

Laguneparken ADR: LAGUNEVEIEN 17, 5239 RÅDAL - TLF: 55 11 50 80 - ÅPNINGSTIDER: 10-21 (10-18)


Hos Brun og blid skinner solen alltid! BLUSE 399,-

JEANS 899,-

BLUSE 499,-

GENSER 799,-

Prøv vår nye Premium solseng Luxura Vegaz i Brun og blid Lagunen.

BESSIE • DRANELLA • FRANSA • MAPP MASSIMO • ONE TWO LUXZUZ SANDWICH • SMASHED LEMON

www.brunogblid.no /brunogblidnorge

80

@brunogblid


JAKKE 2800,-

GENSER 1200,-

HØSTENS NYHETER FR A PA R T T WO

DUNKÅPE 3400,-

GENSER 900,-

JAKKE 2800,-

SKJØRT 900,-

KARMAMIA • BIANCO JEANS • BUD TO ROSE • OUI • BIBBA • CULTURE COMFY COPENHAGEN • DEVOTION • DEPECHE • LES LÈVRES RICH & ROYAL • SOFT REBELS AJLAJK • DEVOTION • PART TWO

Technical Jacket 2699,95.

4. etasje - ny del

81


G ! IL LI N U TS T Y N

GAVEKORTET MED FLEST MULIGHETER Gavekortet får du kjøpt i vår Kundeservice i 2. etasje eller i gavekortautomat ved hovedinngangen i 1. etasje eller ved Bybane-inngangen i 3. etasje.

Kan brukes i 5000 butikker på ca. 100 kjøpesentre og på over 70 hoteller

82


Lagunen Storsenter, TLF: 55 13 38 60 – www.hgh.no


Velkommen til ny butikk i Lagunen! Riviera Maison tilbyr et bredt utvalg av møbler og interiørvarer for den perfekte atmosfÌre i ditt hjem.

Vi holder til i Sparebanken Vest sine tidligere lokaler.

Profile for Lagunen Storsenter

Høstmagasin 2019  

Høstmagasin 2019