KUBOTA XTS SERIE - NE

Page 1

XTS

KUBOTA XTS SERIE


Een frisse blik is het antwoord op de uitdagingen van vandaag

2

XTS Series


De uitdagingen waarmee de landbouwsector wordt geconfronteerd, worden steeds groter. En in de moeilijke tijden helpt maar één ding: een nieuwe manier van denken. Kijken naar alternatieve mogelijkheden en slimme beslissingen nemen. Voor uw volgende trekker aankoop betekent dit kiezen voor efficiëntie in plaats van imago. Voor een trekker die onder constante belasting het zware werk met topprestaties kan doen. En dat alles tegen een redelijke prijs. Een Kubota trekker is precies het juiste alternatief in tijden als deze.

3


#XTS326-XTS332-XTS434-XTS440-XTS446

Optimale bespuiting en comfort Voor de moderne landbouwers betekent een optimale bespuiting dat zijn gewassen tegen ziekten, plagen en onkruid beschermd worden met zo weinig mogelijk bestrijdingsmiddelen. We willen genoeg voedsel voor de wereld, met minder impact op het milieu. Kubota veldspuiten maken precisielandbouw mogelijk door middel van een bespuiten op het juiste moment en op de juiste plaats. Dit betekent voor de boer hogere opbrengsten, lagere kosten en minder verspilling.

4

XTS Series


Voldoet aan de eisen van de landbouwers De XTS-serie veldspuiten zijn ontworpen met de nadruk op een kort, laag en compacte bouw in combinatie met gebruiksvriendelijke elektronica voor maximaal comfort voor de bestuurder. Met tankvolumes van 2600 tot 4600 liter, de keuze tussen stalen of aluminium spuitbomen in combinatie met een groot aantal hightech functies voldoet de XTS-serie aan de eisen van de huidige en toekomstige landbouwers.

Wist u dat?    Wist u dat Kubota producten gefabriceert worden in zeven Europese landen? Deze nabijheid tot de markt staat centraal in de filosofie van het bedrijf. Elke fabriek voldoet aan dezelfde hoge Japanse kwaliteitsnormen, of deze nu in Duitsland, Frankrijk of Japan is gevestigd.

5


#Alles op één plek

XTS bediening is gemakkelijk toegangbaar De XTS-serie biedt een gemakkelijke toegang tot het kranenstelsel, de vustenreiniger, de voorraadkast, de schoonwatertank, de filters, de pomp en nog veel meer!

Schoonwatertank De schoonwatertank met een inhoud van 460 liter (XTS3) of 620 liter (XTS4) is voorzien van een niveau-indicator. Hij kan worden gevuld via de opening op de schoonwatertank of via de standaard externe aansluiting op het Easy Setbedieningspaneel. Handwaskraan U kunt uw handen wassen via de handwaskraan die zich centraal op het bedienpaneel bevindt.

6

Opbergkast Aan de linkerkant achter de deur is een opbergkast geïntergreerd, zodat u uw veiligheids- en reiniginsapperatuur of gereedschap op de veldspuit kunt bewaren. Een extra opbergkast is beschikbaar (als optie) voor de rechterzijde om nog meer opbergruimte te creëren.

Filters direct binnen bereik De transparante filterkom biedt direct zicht op de vuilgraad van het zuigfilter zonder demontage. Een kraantje aan de onderzijde maakt het mogelijk de filterinhoud te ledigen voordat de kom wordt verwijderd om vervuiling van de handen met chemicaliën te voorkomen. Het zelfreinigende persfilter voorkomt verstopping door een continue stroom die het filter schoon houdt. De vaste deeltjes worden terug in de tank gebracht tot ze volledig opgelost zijn.

XTS Series


Mixtank met fustenreiniger De mixtank en fustenreiniger is volledig geïntegreerd in het machine ontwerp. Hij bevindt zich naast het bedienpaneel voor gemakkelijk toegang tijdens het mixen, fusten spoelen en tankvullen. Uitgerust met een slim spoelsysteem en waterdichte afdekking, kan hij veilig worden gespoeld bij een gesloten deksel. Grote hoeveelheden poeder en moeilijke mengsels worden zonder problemen binnen enkele seconden verwerkt!

Wist u dat?    Wist u dat onze onderdelen geproduceerd zijn volgens dezelfde hoge normen en strenge specificaties als de Kubota machines? Originele onderdelen zullen altijd werken en passen zoals bedoeld, en zijn gegarandeerd om uw machine te laten draaien op maximale prestaties.

Roersysteem Er zijn twee roersystemen op de XTS veldspuit. Het turbo-roersysteem houdt het mengsel homogeen tijdens het geruik en kan eenvoudig worden uitgeschakeld in geval van schuimgevaar of bijna lege tank. Het krachtige hogedruk roerwerk met injectoren garandeerd een krachtige menging die u na het vullen of na een pauze helpen het spuitmengsel weer snel op te nemen.

7


#Alles op één plek

Veilige toegang De XTS spuitmachine biedt een ruim en veilig platform dat toegang geeft tot het mangat door middel van een ladder. De zeef kan er gemakkelijk worden uitgehaald voor inspectie.

Zuiger-membraam-pompen Pompen met een capaciteit van 200,260,400 en 520 l/min zijn beschikbaar voor verschillende situaties. De pomp bevindt zich aan de rechterkant van de veldspuit, achter de deur, goed beschermd, maar toch gemakkelijk bereikbaar. De tankuitlaat bevindt zich dicht bij de pomp en korte slangen worden gebruikt om de restvloeistof tot een minimum te beperken en het reinigen te vereenvoudigen. Andere voordelen van de Kubota pompen zijn: - Continue druk van 15 bar, maximum 20 bar - Vloeistof bestendig - Compact, kleine resthoeveelheden chemicaliën

8

XTS Series


Hydrant aansluiting Optioneel is er een hydrantaansluiting met anti-terugslagklep, voor directe vulling onder druk, beschikbaar voor gebruik bij een externe pomp. Vullen via de zuigslang Extern aangezogen water wordt eerst gefilterd door het vuilfilter in de slang en vervolgens door het aanzuigfilter. Parallel hieraan kunt u de mixtank al gebruiken voor het toevoegen en voormengen van chemicaliën. Externe reinigingsset (optioneel) Een reinigingsset, met één slang van 15 meter en één borstel, kan op de drukzijde van de pomp worden aangesloten. Hiermee kan de spuitmachine in het veld worden voorgereinigd met water uit de schoonwatertank.

9


#Gemakkelijke bediening

Met zorg voor het milieu Spuiten is nog nooit zo gemakkelijk en comfortabel geweest. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen. Een betere indeling is gewoon niet mogelijk. Met de verschillende iXclean® oplossingen kan het gebruikscomfort eenvoudig worden verhoogd. Easy Set bedieningspaneel Het Easy Set bedieingspaneel maakt het leven gemakkelijk door de intuïtive bediening. De bediening is gescheiden in een zuig- en perszijde. De kranen zijn goed beschermd achter de deur: dit houdt het werkgebied vrij van vuil en chemicaliën. iXclean® iXclean® vullen en spoelen van de spuitleidingen is standaard op alle Kubota spuitcomputers. Voordat het spuiten begint, worden de spuitleidingen met vloeistof gevuld precies tot aan de doppen door automatische sectie uitschakeling. Na afloop of onderbreking van de werkzaamheden worden de gewasbeschermingsmiddelen automatisch uit de spuitleidingen gespoeld met een minimaal volume aan schoon water. Deze iXclean® technologie optimaliseert het vullen en reinigen van de spuitleidingen. Nauwkeurige bespuitingen, geen verspilling van spuitmiddelen en waterbesparing zijn de voordelen voor u en het milieu. Easy set bedieningspaneel

10

XTS Series


iXclean® Comfort iXclean® Comfort is een halfautomatische bediening. De combinatie van een elektronische niveauindicator en een elektrische zuigkraan zorgt voor comfort en nauwkeurigheid voor de gebruiker; het vullen stopt automatisch wanneer het geprogrammeerde niveau is bereikt. Alle iXclean® spoel- en aanzuigfuncties worden vanuit de cabine op afstand bediend! Eenvoudig vullen van de sproeileidingen voordat u begint en spoelen na afloop.

iXclean® Comfort

iXclean® Pro iXclean® Pro is een geavanceerde oplossing met volautomatisch, kranenbeheer op ISOBUS spuiten. Dit betekent dat alle functies vanuit de cabine kunnen worden bediend. Wisselen tussen vullen, roeren, spuiten, verdunnen, prepareren, spoelen en reinigen van de tank is zeer eenvoudig: druk maar op de knop! Naast het automatisch vullen biedt de iXclean® Pro ook een volautomatisch multi-step spoel- en reinigingsprogramma met drievoudige verdunning voor de gehele spuitmachine. Met één druk op de knop start een uitgebreid reinigingsproces met inbegrip van alle leidingen. Het is zo grondig, dat het residugehalte na de automatische reiniging minder dan 1% bedraagt. Of u iXclean® Pro voor het vullen of reinigen gebruikt: elke liter telt!

iXclean® Pro

Electrical Niveaumeting De elektronische niveaumeter (optioneel verkrijgbaar) geeft het actuele tankvolume aan de spuitcomputer door, evenals via het Focus 3-display op het bedieningspaneel van de Easy Set bediening op de spuit. iXclean® Comfort en iXclean® Pro zijn standaard uitgerust met de elektronische niveaumeter. Focus 3

11


#Eenvoudig aankoppelen-besturing

Eenvoudig aankoppelen en maximaal sturen De XTS-serie heeft een laag zwaartepunt en compacte afmetingen om te presteren bij hogere werksnelheden, veilig transport en eenvoudig parkeren op het erf. De XTS serie heeft één centraal frame dat is gemaakt van zwaar belastbaar staal, ook bekend als 'hoge weerstand laag gelegeerd', dat een grotere flexibiliteit en duurzaamheid heeft om de impact van de moderne landbouw met hogere rijsnelheden in het veld en op de weg te weerstaan. Het frame is bijvoorbeeld geklonken in plaats van gelast, wat leidt tot een zeer sterke en duurzame constructie. Eenvoudig aankoppelen De dissel voor de XTS is eenvoudig te wisselen van bovennaar onderaanspan of andersom, afhankelijk van de trekhaak van de trekker.

Bovenaanspan

12

Wist u dat?    Wist u dat Kubota niet alleen in de top-50 van meest erkende merken in Japan staat, maar ook een van de grootste trekkerfabrikanten ter wereld is? Alleen al in 2014 produceerde Kubota meer dan 180.000 tractoren.

Onderaanspan XTS Series


Maximale sturing De XTS serie biedt maximale gebruiksvriendelijkheid en comfort door een stuuras die bijdraagt aan een uitstekende stabiliteit in verschillende veldomstandigheden. De spoorbreedte kan worden gewijzigd van 1,50 m tot 2,25 meter. Dit zorgt voor maximale stuurmogelijkheden met een kleine draaicirkel als resultaat. De spatborden volgen de stuurhoek en bieden volledige bescherming van de spuitdoppen, ook in bochten. De combinatie van kleine of smalle, maar hoge banden is ideaal in rijenteelt om de bodemverdichting te beperken.

13


#HSS Spuitboom

Top technologie en heavy duty kwaliteit De HSS spuitboom is ontworpen voor professioneel gebruik. De driehoekige constructie zorgt voor een perfecte integratie van de roestvrijstalen sproeileidingen, dophouders en spuitdoppen en de optimale slanggeleiding waarbij alles goed beschermd is binnen de boomconstructie.

Aangepast aan klant zijn wensen Het speciale HSS-profiel combineert een minimum aan gewicht met een maximum aan sterkte en stabiliteit. Speciaal gehard Domex-staal geeft deze spuitboom een langdurige heavy duty reputatie van hoge kwaliteit. Werkbreedtes van 18 tot 40 meter met een variatie in verschillende sectielengtes bieden de spuitboom aangepast aan de eisen van de klant! Uitbreekbeveiliging Op de HSS32-40 meter spuitbomen zorgt een hydraulische cilinder tussen het eerste en tweede spuitboomdeel ervoor dat het tweede spuitboomdeel wegklapt wanneer u een obstakel raakt. Op die manier wordt schade aan de volledige spuitboom vermeden.

14

XTS Series


#HSA spuitboom

De high tech aluminium spuitboom De HSA spuitboom biedt efficiënte bescherming van de spuitdoppen en -houders in het bodemprofiel. Dit profiel is ontworpen voor eenvoudige reiniging en nog veel meer. Zonder scherpe hoeken kunnen vloeistof en resten zich niet ophopen. Het geanodiseerde oppervlak beschermt tegen corrosie en krassen.

Opmerkelijke kracht Het verlijmen van aluminium in plaats van lassen levert een gewichtsbesparing op en zorgt voor een opmerkelijke sterkte. Deze spuitboom is ontwikkeld in nauwe samenwerking met aluminiumspecialist Norsk Hydro. Deze lucht- en ruimtevaart­ technologie heeft zich de afgelopen jaren voortdurend bewezen in het veld. Gemakkelijke reiniging en bescherming De hightech HSA aluminium spuitboom beschermt de spuitdophouders efficiënt binnen het profiel van de boom. Dit profiel is ontworpen voor een gemakkelijke reiniging zonder scherpe hoeken of hoeken waarin zich resten of vloeistof kunnen ophopen. Het geanodiseerde oppervlak beschermt tegen corrosie en krassen.

15


#HSS-HSA spuitboom

Optimale stabiliteit en soepele boom balancering De XTS serie is uitgerust met een soepel, geveerd parallellogram dat zowel in het veld als in het transport actief is. Het parallellogram combineert een optimale stabiliteit met een zachte boombalancering en een beperkte verticale beweging om sproeihoogteafwijkingen tot een minimum te beperken en zo een egale gewasbedekking te garanderen.

ErgoDrive kopakker management ErgoDrive kopakker management is standaard op de XTS-serie. ErgoDrive helpt de bestuurder bij het draaien op de kopakker. Het wordt geactiveerd door het eenvoudig in- of uitschakelen waarna de ErgoDrive alle noodzakelijke handelingen zelf uitvoert, zodat de bestuurder zich ondertussen kan concentreren op het veilig wenden en keren.

16

ErgoDrive

XTS Series


Compact ontwerp In transportstand klappen de HSA en HSS spuitbomen zich mooi weg over het tankontwerp en ver weg van de trekkercabine. Dit resulteert in een transportbreedte van 2,55 m en een hoogte van slechts 3,20 m die samen met het lage zwaartepunt voor een uitstekende stabiliteit zorgt.

Boomverlichting De blauwe LED-boomlampen verlichten het spuitpatroon onder de spuitboom. Dit stelt de landbouwer in staat om in alle omstandigheden te sproeien, zelfs 's nachts.

iXflow-E® Hogedrukcirculatiesysteem iXflow-E® is het hogedrukrecirculatiesysteem met elektrische dopafsluiting. De spuitvloeistof kan vrij circuleren en keert terug naar de tank als het sproeien stopt. Dit betekent dat er geen bezinksel in de sproeileidingen ontstaat tijdens het spuiten of reinigen mede door het ontbreken van dode uiteinden, zelfs wanneer de spuitboom zich in verticale positie bevindt. Tijdens het spuiten wordt elke sectie van beide uiteinden van de spuitleidingen onder druk gezet, zodat de gebruiker onmiddellijk kan beginnen met spuiten zonder drukverlies. iXflow-E® is beschikbaar op het volledige XTS spuitprogramma in combinatie met HSS of HSA spuitbomen. Zo is het voor de gebruiker eenvoudig om het aantal en de grootte van de secties te programmeren die het beste passen bij hun eisen en praktijksituaties. De combinatie van IsoMatch GEOCONTROL® en GPS stelt de gebruiker in staat om overlap en dubbeldosering te verminderen, de kwaliteit van het gewas te verhogen en kosten te besparen. Dit alles in combinatie met zelfs hoge spuitvolumes, omdat er geen invloed is op de sectielengte, geen drukverlies of een ongelijke stroom tussen de secties. iXflow-E® is ook uitstekend te combineren met de automatische reinigings- en spoelfunctie van de iXclean® Pro. Restvloeistof wordt niet terug gebracht in de tank en in combinatie met het minimale technische restvolume wordt het risico op puntvervuiling in het veld of op de boerderij voorkomen.

Betrouwbaarheid gegarandeerd De Kubota iXflow-E ® elektrische dopafsluiter beschikt over een robuuste, elektrische kogelkraan, die zeer betrouwbaar is in vergelijking met magneetventielen of plunjerkranen, zonder slijtdelen en met een zelfreinigende werking. De dopafsluiter gebruikt een extreem laag elektrisch vermogen en zorgt voor een hoge doorstroomcapaciteit in een compact ontwerp. Kubota's elektrische dopafsluiters zijn CANbus/ISOBUS compatibel voor Section Control (Per dop regelbaar).

17


#Boom Guide

Houdt uw boomhoogte in stand! De Boom Guide zorgt voor een perfect balans en uiterst nauwkeurig spuiten. De sensortechnologie van de Boomguide zorgt voor een perfecte balans in veel verschillende en uitdagende veldomstandigheden, waardoor het voor de bestuurder gemakkelijker wordt om zich op het spuiten te concentreren. Boom Guide Comfort De twee ultrasonische sensoren in de boom kunnen de spuithoogte regelen door de centrale hellingcorrectie en de parallellogram hef. Dit eenvoudige en kostenefficiënte systeem is geschikt voor glooiende hellingen, ongelijke gewasomstandigheden en lagere rijsnelheden

Boom Guide Pro Dit geavanceerde systeem maakt gebruik van drie ultrasone sensoren om het linker en rechter boomdeel onafhankelijk van elkaar te besturen voor de ultieme geleiding in de meest uitdagende veldomstandigheden. Boom Guide Pro kan positieve en negatieve hoogtes aansturen onafhankelijk per zijde van de spuitboom om de bodemcontouren in alle omstandigheden te volgen!

Boom Guide Comfort

Boom Guide Pro

Boom Guide ProActive Het systeem reageert proactief op de beweging van de spuitboom. Net als bij Boom Guide Pro worden zowel de centrale en onafhankelijke hellingscorrectie als de parallellogram hefbediend. Hiermee wordt de boom over het gewasoppervlak, het grondoppervlak of een combinatie van beide geleidt.

Boom Guide 5 Sensor Extension De Boom Guide met 5 sensoren uitbreiding biedt twee extra ultrasone sensoren om meer veiligheid te bieden en tevens de Boom Guide functionaliteit te behouden, zelfs wanneer de bomen symmetrisch zijn teruggevouwen.

Boom Guide 5 Sensor Extentie

Boom Guide ProActive

18

XTS Series


Perfect boom balancering Voor HSS spuitbomen van 32-40 meter is een speciaal ontworpen balanssysteem voor vlak terrein beschikbaar dat perfect balanceert zonder toevoeging van enige elektronische hulpmiddelen. Het voordeel is een perfecte boombalancering, ook bij hogere snelheden, en een volledige controle over de optimale afstand van de spuitdoppen tot het gewas. Resultaat is een maximaal effect van de bespuiting en het driftniveau verlaagd tot een minimum

Wist u dat?    Toen Gonshiro Kubota het bedrijf oprichtte, omdat hij het niet langer kon aanzien dat mensen stierven door vervuild drinkwater, begon hij met de productie van producten voor een schone watervoorziening. Sindsdien bieden we verschillende producten aan die bijdragen aan de verbetering van de leefomstandigheden van mens en maatschappij. Dat is waar "For Earth, For Life" voor staat.

19


#iXspray

Duidelijk, intuïtief en gemakkelijk De innovatieve iXspray software met intuïtieve interface garandeert een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening van de spuitmachine. iXspray zit vol handige functies om het comfortniveau voor de bestuurder te maximaliseren, tijd te besparen en fouten te vermijden tijdens een druk spuitseizoen, zoals voorinstellingen voor spuitwerkzaamheden en eenvoudig programmeerbare boomconfiguraties. De IsoMatch Grip voegt eenvoudige controle toe aan de vingertoppen. Verschillende niveaus om op een gemakkelijke manier te werken Het hoofdmenu van iXspray is opgedeeld in drie verschillende gebruikersniveaus om een duidelijk overzicht, eenvoudige navigatiestructuur en optimale gebruiksvriendelijkheid te bieden. Het eerste niveau is bedoeld voor alle functies die met spuiten te maken hebben, zoals vullen, mengen, reinigen enzovoort. Het tweede gebruikersniveau is het vooraf ingestelde niveau waar u spuitopdrachten en spuitboomconfiguraties kunt opslaan. Het derde niveau is het service- en diagnoseniveau voor het kalibreren en aanpassen van de spuitmachine.

AEF en ISOBUS Het XTS-spuiten gamma is ISOBUS-compatibel en AEFgecertificeerd voor een gegarandeerde compatibiliteit.

Gebruikersvriendelijke en comfort • 100% ISOBUS-compatibel • Intuïtieve aanraakinterface • Duidelijke schermindeling - gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen • Snelkoppelingen tussen verschillende schermniveaus • Slechts een paar klikken naar verschillende functies • Intuïtief en logisch - geschikt voor elke landbouwer • Gemakkelijk te programmeren en te bedienen dankzij de AUX-N-functionaliteit

20

IsoMatch Grip • Samenwerken met de ISOBUS-terminals IsoMatch Tellus PRO of IsoMatch Tellus GO+ • 44 werktuigfuncties kunnen worden aangestuurd en toegewezen • Ondersteunt tot vier werkmodes

XTS Series


#IsoMatch

IsoMatch GEOCONTROL brengt groot voordeel

®

IsoMatch GEOCONTROL® IsoMatch GEOCONTROL® is een extra software­ toepassing binnen de IsoMatch Tellus GO of PRO die u helpt om alle Kverneland ISOBUS machines, zoals sproeiers of strooiers, te besturen. In combinatie met een GPS-ontvanger voldoet hij aan de toekomstige behoeften op het gebied van eenvoudige, slimme en efficiënte landbouw. Sectieregeling Automatisch in- en uitschakelen van secties. Variabele doseringsregeling Past automatisch de dosering van het werktuig aan op basis van de input van het veldvoorschrift of de gewassensoren. Documentatie on Eenvoudige uitwisseling van informatie tussen bedrijfs­ managementsysteem en IsoMatch GEOCONTROL®.

Stuurhulp • Geadviseerde rijpositie met behulp van geleidingslijnen (recht, gebogen of gecombineerd) in het veld en op kopakkers • Uitbreidbaar met de optionele IsoMatch InLine-lichtbalk, om geleiding in zichtlijn te plaatsen • Slimme grensregistratie: onafhankelijk van de werkbreedte, zelfs zonder aangesloten werktuig. • Grensverkleining: creëer nieuwe binnengrenzen door de gewenste breedte van de kopakker in te stellen • Handmatige geleiding voor alle bewerkingen, inclusief niet-elektrische of niet-ISOBUS-werktuigen, bijv. cultivatoren, maaiers, schudders enz. Duidelijke voordelen Eenvoudige en gemakkelijke bediening, omdat u de secties niet handmatig hoeft in- of uit te schakelen of even de afgifte moet wijzigen. U kunt zich 100% focussen op het rijden op de akker. • Efficiënter werken en het vermijden van overlap leidt tot een kostenbesparing van 5-10% op bijvoorbeeld meststoffen of pesticiden. Betere groeiomstandigheden en een hogere opbrengst. • Met IsoMatch GEOCONTROL® wordt 's nachts werken heel eenvoudig.

's Nachts spuiten

21


#IsoMatch

Kostenbesparing die loont Ontdek de mogelijkheden Kubota's precisielandbouw aanbod bestaat uit innovatieve en op maat gemaakte apparatuur, ontworpen om uw landbouwbedrijf met succes te beheren. Nu kunt u het werk op een slimmere, efficiëntere en eenvoudigere manier uitvoeren om het beste uit uw machines en gewassen te halen, en tijd en geld te besparen op kunstmest, chemicaliën en zaden.

Wees een PRO in het verhogen van de productiviteit De IsoMatch Tellus PRO 12 inch bedieningsscherm biedt u de optimale oplossing voor een alles-in-een bedieningssysteem vanuit de cabine inclusief automatische besturing. Het is het middelpunt om al uw ISOBUS machines aan te verbinden, en het uitvoeren van uw lopende precisielandbouwtoepassingen en Farm Management systemen. Het biedt alles wat u nodig heeft om het maximale uit uw gewas te halen, evenals kosten besparen in kunstmest, chemicaliën en zaden door automatische sectiecontrole en variabele snelheidsregeling te gebruiken. Met de unieke dubbele scherm functionaliteit kunt u twee machines en/ of processen tegelijk bekijken en beheren. Hou het overzicht De IsoMatch Tellus GO is een rendabele 7-inch terminal, die speciaal is ontwikkeld voor een eenvoudig beheer van de machine. Met behulp van de soft keys stelt u de machine gemakkelijk in. Met de hard keys en de draaiknop hebt u tijdens het rijden optimale controle over de machine.

22

XTS Series


Wist u dat?    Wist u dat Kubota een ISOBUS pionier is? Het Kubota bedrijf Kverneland Group heeft de ISOBUS technologie uitgevonden. En overigens: Kubota leidt ook de industrie in AEF gecertificeerde ISOBUS compatibilites.

IsoMatch Grip Deze ISOBUS-joystick is gemaakt voor maximale controle over de machine en een efficiënte bedrijfsvoering. U regelt 44 werktuigfuncties (maximaal) met één apparaat.

IsoMatch Global 2 Het essentiële accessoire voor IsoMatch GEOCONTROL® is de IsoMatch Global 2 GPS-antenne, met DGPS-nauwkeurigheid. Deze maakt satellietnavigatie mogelijk voor locatiespecifieke tcontrole, variabele toediening en veldregistratie.

100% focus, de beste prestaties Omdat de besturing van de trekker met IsoMatch AutoDrive-E automatisch wordt geregeld, hebt u de vrijheid om uw werk op een eenvoudige manier te controleren en te bewaken. Terwijl het werk efficiënter verloopt en overlappingen worden vermeden, kunt u zich volledig concentreren op het resultaat in het veld. (Alleen in combinatie met IsoMatch Tellus PRO). Geavanceerde software voor precisielandbouw IsoMatch GEOCONTROL® is een geavanceerde softwaretoepassing binnen de IsoMatch-terminals die u helpt om alle ISOBUS-compatibele Kubota-machines te bedienen. In combinatie met een GPS-ontvanger voldoet het aan de toekomstige behoeften op het gebied van innovatieve en efficiënte landbouw! De IsoMatch GEOCONTROL® precisielandbouw­ toepassing omvat gratis handmatige besturing en gegevensbeheer. Het is mogelijk om deze toepassing uit te breiden met sectiecontrole en/of variabele doseringscontrole.

IsoMatch InLine Stuurhulp met een gemakkelijk overzicht van de sectie status. Controleer de A-B lijn en stuur naar de juiste positie.

IsoMatch (Multi)Eye Met de IsoMatch universele terminals kunt u maximaal 4 camera's verbinden. U hebt volledige controle en een compleet overzicht over de processen in de machine, vanuit elke hoek.

23


#Bedrijf oplossingen

Kubota bedrijf oplossingen: 360° prestatie voor 100% succes Wij begrijpen dat u meer nodig heeft dan krachtige tractoren en werktuigen om succesvol te zijn: namelijk een geïntegreerd systeem van producten en diensten om uw concurrentievermogen te vergroten en u voor te bereiden op de toekomst. Met Kubota Farm Solutions (KFS), hebben wij onze oplossingen in een systeem samengebracht - en onze propositie aan u gericht. Van intelligente technologie tot individuele diensten, de KFS voordelen vullen elkaar aan, en vormen een cirkel die eindigt waar hij begint: met onze inzet om u elke keer een beetje beter te ondersteunen, nu en in de toekomst.

Prestatie PERFORMANCE

Financieel FINANCE managment MANAGEMENT

KUBOTA FARM SOLUTIONS

WaardeVALUE bescherming PROTECTION

24

Controle CONTROL

OPTIMISATION Optimalisatie

XTS Series


Prestatie U heeft een duidelijk doel: uw werk productief en succesvol gedaan krijgen terwijl u ontspannen bent. Kubota biedt u de apparatuur die u daarbij het beste kan ondersteunen. Welke trekker of werktuig u ook kiest, u kunt altijd rekenen op bewezen kwaliteit, uitstekende prestaties en op elkaar afgestemde kenmerken. Kortom: intelligente en betrouwbare technologie die u een beslissende stap dichter bij uw doel brengt.

Controle

U wilt volledige controle over wat u aan het doen bent. Kubota voorziet u van perfect geïntegreerde systemen om u te helpen dat te bereiken. Van machine-optimalisatie tot werktuigbewaking, u kunt de trekker en middelen eenvoudig vanaf één terminal bedienen. Dit geeft u niet alleen een beter overzicht over alle werkprocessen, maar stelt u ook in staat om zonder stress te werken.

Optimalisatie U weet precies hoe u uw werk wilt doen: efficiënt, precies, en het meest comfortabel. Kubota geeft u alles wat u nodig heeft om optimale resultaten te behalen terwijl u op uw gemak blijft. Met onze ISOBUS technologie, precisielandbouw oplossingen en automatische besturing, kunt u zaden, meststoffen en bestrijdingsmiddelen met uiterste precisie toepassen. Dit verlaagt uw kosten en vermindert uw werkdruk.

Waardebescherming

U weet wat er nodig is om commercieel succesvol te zijn: topprestaties bij elke taak en topcondities gedurende vele jaren. Opnieuw biedt Kubota oplossingen die waarmaken wat ze beloven. Onze onderdelen zijn vervaardigd volgens dezelfde hoge normen en strenge specificaties als de Kubota machines.

Financieel managment

U wilt uw productiviteit verbeteren, maar niet tegen elke prijs. Met Kubota Finance, kunt u uw geplande investering doen met gemak, gemak en veiligheid. Of het nu financiering of leasing betreft, u profiteert van professioneel advies en aantrekkelijke voorwaarden. Alles wat u nodig heeft om te profiteren van de voordelen van een technologie die uw succes vooruit stuwt. Of u nu machines of diensten nodig heeft, u heeft volledige controle over de kosten.

25


Technische data Model

XTS326

XTS332

XTS434

XTS440

XTS446

2600 2780 340 120 32 37

3200 3400 340 120 32 37

3400 3840 500 120 32 37

4000 4350 500 120 32 37

4600 4835 500 120 32 37

270/95R48 3350 kg - 3550 kg

300/95R52 3500 kg - 3700 kg

3750 kg - 3850 kg

3750 kg - 3800 kg

1. Tankinhoud Nominale tank inhoud Maximale tank inhoud Schoonwatertank Schoonwatertank uitbreiding Handwastank Mixtank & fustenreiniger

(l) (l) (l) (l) (l) (l)

2. Leeggewicht met standaard banden(totale machine incl. boom) Standaard (smalste) banden …met HSS 18m - HSS 24m 2PF …met HSS 18m - HSS 30m 2PF …met HSS 27m - HSS 30 3PF …met HSS 27m - HSS 40 3PF …met HSS 36-24m boom ...met HSA 21m - HSA 24m ...met HSA 21m - HSA 33m

3600 kg - 3650 kg

270/95R54 3700 kg - 4400 kg

3750 kg - 4450 kg

3800 kg - 4500 kg

4100 kg - 4700 kg 4600 kg

4150 kg - 4750 kg 4650 kg

4200 kg - 4800 kg 4700 kg

3950 kg - 4400 kg

4000 kg - 4450 kg

4050 kg - 4500 kg

3750 kg - 3800 kg

3. Trekdissel (omkeerbaar) Bovenaanspan in combinatie met terkoog/kogelkoppeling Onderaanspan in combinatie met trekoog/kogelkoppeling

Ø40mm vast / Ø80mm kogel K80 Ø40mm vast / Ø50mm draaibaar / Ø80mm kogel K80

4. Wielas Verstelbare wielas (in 5cm) verstelbare gestuurde wielas (in 5cm) Draaicirkel (spoorbreedte 1,50m) Draaicirkel (spoorbreedte 2,25m) Luchtremmen-EU homologatie Hydraulische remmen- enkel leidings** Vering

1,50 - 2,25m 1,50 - 2,25m 4,4m (340/85R48 of smaller) 4,15m

5,5m (340/85R48 of smaller) 5,25m ❍ ❍

-

Dissel en hydraulische wielas

4,15m 6,60m - 7,10m 2,55m x 3,20m

5,10m 7,55m - 8,05m 2,55m x 3,30m

5. Afmetingen Wielbasis Lengte Breedte x hoogte (afhankelijk van wielen en spuitbomen) 6.pompen 4 zuiger-membraam pomp 200l/min 4 zuiger-membraam pomp 260 l/min 8 zuiger-membraam pomp 400 l/min 8 zuiger-membraam pomp 520 l/min

❍ ❍ ❍ ❍

7. IsoMatch producten IsoMatch Tellus GO+ IsoMatch Tellus PRO IsoMatch Global 2 IsoMatch (Multi)Eye IsoMatch InLine IsoMatch Grip

❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍

8. Opties (fabrieksmontage) Mechanische of elektrische niveaumeting iXclean® iXclean® Comfort iXclean®iXclean PRO ErgoDrive kopakker managment iXflow-E® or iXflow®-Air rondpomp systeem Boom Guide Comfort Boom Guide Pro Boom Guide ProActive Boom Guide 5 sensor uitbreiding

❍ ● ❍ ❍ ● ❍ ❍ ❍

❍ ❍

9. Accessoires (ook naleverbaar) Turbo roerwek Buitenreinigingsset Afstandhouder Zuigslang 3" Zuigslang frame Terugslagklep voor 3" zuigslang Drijver Ureum zeef LED Boom verlichting en zwaailamp Hydrant aansluiting Aansluiting leegpompen hoofdtank (via pomp) Extra opbergkast Kant-/Bermdoppen Meesturende spatborden (400-550-700mm) Spuitpistool Tipeind afscherming (voor HSS boom)

26

❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍

XTS Series


Spuitbomen Model

XTS3 en XTS4

Spuitboom

HSS 18-24m

HSA 21-24m

HSS 27-30m

Staal 2-delig 18/20/21/24 12 15/16/16,5/18

Aluminium 2-delig 21/24 12 16,5/18 30-245* ●

Staal 3-delig 27/28/30 21 24/24,5/25,5

1. Basis functionaliteit Materiaal Vouw principe Beschikbare Werkbreedtes Symmetrisch ingevouwen Asymmetrisch ingevouwen Spuithoogte Parallellogram transport vering

(m) (m) (m)

2. Spuitboom hydrauliek Hydrauliek pakket Comfort 1Olie continu voor: 1. Parallelogram lift 2. Symmetrisch invouwen spuitboom 3. Helling correctie 4. Hydraulisch balans blokkering

Symmetrisch invouwen 1e & 2e boomdelen

Hydrauliek pakket Comfort 2Olie continu voor: 1. Parallelogram lift 2. Symmetrisch invouwen spuitboom 3. A-symmetrisch vouwen (buitenste boomdelen) 4.Helling correctie 5. Hydraulische balans blokkering

Hydrauliek pakket Comfort 3Olie continu voor: 1. Parallelogram lift 2. Symmetrisch invouwen spuitboom 3. A-symmetrisch invouwen (buitenste boomdelen) 4. Helling correctie 5. Onafhankelijke helling correctie (nodig voor Boom Guide Pro) 6.Hydraulisch balans blokkering

Model

XTS4

Spuitboom

HSS 27-30m

HSA 27-33m

HSS 32-40m

HSS 36/24m

1. Basis functionaliteit Materiaal Vouw principe Beschikbare werkbreedt Symmetrisch ingevouwen Asymmetrisch invgevouwen Spuithoogte Parallellogram transport vering

(m) (m) (m)

Staal 2-delig 27/28/30 15 21/21,5/22,5

Aluminium Staal 2-delig 3-delig 27/28/30/32/33 32/33/34/36/38/39/40 15/15/15/17/17 28 21/21,5/22,5/24,5/25 30/30,5/31/32/33/33,5/34 30-245* ●

Staal 3-delig 36/24 24 30

2. Spuitboom hydrauliek Hydrauliek pakket Comfort 1Olie continu voor: 1. Parallelogram lift 2. Symmetrisch gevouwen 3. Hellingcorrectie 4. Hydraulische balans blokkering

symmetrisch gevouwen 1e & 2e boomdelen

symmetrisch gevouwen 2e & 3e boomdelen

Hydrauliek pakket Comfort 2Olie continu voor: 1. Parallelogram lift 2. Symmetrisch invouwen spuitboom 3. A-symmetrisch vouwen (buitenste boomdelen) 4. Hellingcorrectie 5. Hydraulische balans blokkering

Hydrauliek pakket Comfort 3Olie continu voor: 1. Parallelogram lift 2. Symmetrisch invouwen spuitboom 3. A-symmetrisch invouwen (buitenste boomdelen) 4. Helling correctie 5.Onafhankelijke helling correctie (nodig voor Boom Guide Pro) 6. Hydraulische balans blokkering

** afhankelijk van locale homologatie ● = standaard ❍ = optie

27


Het bedrijf behoudt zich het recht voor om specificaties in deze brochure te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Enkele van de items afgebeeld in deze brochure zijn optioneel en behoren niet tot de standaard uitvoering van de machine. Neem daarom contact op met uw lokale Kubota dealer voor garantie, veiligheid of product informatie. Voor uw eigen veiligheid, raadt Kubota aan ten alle tijde een veiligheidsgordel te gebruiken.

® = trademark protection in the EU.

©2021 Kverneland Group Nieuw-Vennep BV

Bezoek onze website :www.kubota.nl K-1301-002 NL. Printed 02.2021


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.