KuPS - HJK käsiohjelma 6.4.2024

Page 1

KuPS HJK Veikkausliigaa Väre Areenalla lauantaina 06.04.2024 kello 19.00 OTTELUISÄNTÄ 1

PETTERI PENNANEN

”Meolemmevalmiita HJK-peliin””

101 vuotta täyttäneen Kuopion Palloseuran uusi liigakausi alkaa lauantaina Väre Areenalla. KuPS ja mestarijoukkue HJK iskevät yhteen suomalaisen huippujalkapalloilun klassikko-ottelussa, jossa Petteri Pennanen pääsee tekemään paluunsa oman kasvattiseuransa keltamustaan peliasuun. ”Hyvältä tuntuu. Kuukauden verran olen nyt ollut joukkueen mukana ja olen odottanut kauden alkua maaliskuun alusta saakka. Oma fiilis on korkealla ja on mukavaa päästä jälleen vetämään KuPS-paita päällä tosi pelejä”, Pennanen iloitsee. Hän pelasi KuPS:ssa viimeksi kaudella 2020 ja lauantaina on edessä tunteikas paluu oman kotiyleisön eteen. ”HJK-ottelua on ennakkoon vaikea ennustaa, sillä kauden avaukset ovat aina poikkeustapahtumia pitkän talven jälkeen. HJK-peli on aina kova ottelu ja Klubi on tietenkin aina iso ennakkosuosikki. Me saadaankin nyt kovin mahdollinen testi ja kovin mittari heti tähän kauden alkuun. Toivotaan että yleisöä tulisi paljon paikalle klassikko-otteluun”, Petteri toivoo.

Uudistunut KuPS-joukkue on valmiina uuden pelikauden avaukseen. ”Kyllä ollaan valmiita, siitä ei ole epäilystäkään. Koko pitkä talvi on treenattu kovaa ja menestymään me jälleen lähdemme heti alusta alkaen. Liigacupin finaalissa me emme olleet pelillisesti ihan sillä tasolla mihin me parhaimmillaan pystymme, mutta toivotaan että huono kenraali tietäisi perinteisesti jälleen hyvää ensi-iltaa. Joukkue on tosi energinen ja nuorekas, mikä on positiivista. Vauhtia on paljon ja uskon, että se näkyy myös kentällä. Joukkueen profiili on muuttunut aiempaa nuoremmaksi ja mukana on useita omia kasvatteja, jotka pääsevät nyt kantamaan vastuuta. Meillä on hyvä tilanne”, Petteri muistuttaa. ”Mölymäen Maestro” on pelannut upealla urallaan yhteensä 289 liigapeliä tehden yhteensä 57 liigamaalia, joista KuPS:ssa 195 liigaottelua ja 40 liigamaalia. Mahtavat tasalukemat 300 ja 200 ovat siten tulossa täyteen heti alkukauden aikana

KuPS HJK

1. Johannes Kreidl (AUT) (mv) 2. Justin Bakker (NED) 4. Kristopher Da Graca (SWE) 6. Saku Savolainen 7. Jerry Voutilainen 8. Petteri Pennanen 9. Jonathan Muzinga 11. Pyry Lampinen 12. Aatu Hakala (mv) 13. Jaakko Oksanen 14. Muritala Mohammed (NGA) 15. Ibrahim Cissé (CIV) 16. Samuli Miettinen 17. Arttu Heinonen 18. Seth Saarinen 19. Samu Koistinen 21. Joslyn Luyeye-Mutumba 23. Paul Ogunkoya (NGA) 25. Clinton Antwi (GHA) 26. Axel Vidjeskog 28. Matias Siltanen 30. Lauri Sahimaa 31. Tatu Hukkanen 33. Taneli Hämäläinen 34. Otto Ruoppi 37. Miilo Pitkänen (mv) Päävalmentaja: Jani Honkavaara Valmentajat: Sixten Boström Maalivahtivalmentaja: Joonas Pöntinen – Ravintola Malja Fysiikkavalmentaja: Mika Lähderinne Fysioterapeutti: Joonas Ojantie Lääkäri: Janne Pesonen / Pihlajalinna Videoanalyytikko: Viki Savonen Huoltopäällikkö/joukkueenjohtaja: Sami Miettinen 1. Jesse Öst (mv) 2. Brooklyn Lyons-Foster (ENG) 4. Joona Toivio 5. Carlos Moros Garcia (ESP) 6. Aapo Halme 7. Santeri Hostikka 8. Georgios Kanellopoulos (GRE) 9. Luke Plange (ENG) 10. Lucas Lingman 11. Anthony Olusanya 14. Hans Sarpei (GHA) 15. Andreas Vaher (EST) 16. Aaro Toivonen 17. Hassane Bandé (BFA) 18. Topi Keskinen 19. David Azeh 20. Johannes Yli-Kokko 21. Niilo Kujasalo 22. Liam Möller 24. Michael Boamah 27. Kevin Kouassivi-Benissan 28. Miska Ylitolva 30. Noah Pallas 37. Atomu Tanaka (JPN) 41. Samuel Anini Jr. 45. Diogo Tomas 46. Oliver Pettersson 81. Elmo Henriksson (mv)
Ossi Virta
Ferran Sibila, Oscar Garcia
Ville
Luis Anula
Toni Taipale, Tony Elomaa
Boris Wistuba-Marino, Petteri Jutila
Vesa Mäki
Päävalmentaja:
Valmentajat:
Maalivahtivalmentaja/joukkueenjohtaja:
Wallén Fysiikkavalmentaja:
Fysioterapeutit:
Huoltajat:
Urheilutoimenjohtaja:

TÄMÄN ILLAN EROTUOMARISTO

Erotuomari: Oliver Reitala

Avustavat erotuomarit: Mika Lamppu, Veli-Matti Leppänen

Neljäs erotuomari: Ville Nevalainen

Tarkkailija: Osmo Jauhiainen

Delegaatti 1: Hannu Kylmäniemi

Delegaatti 2: Hannu Kettunen

Veikkausliigakausi 2024 alkaa

Veikkausliigan odotettu pelikausi alkaa nyt. Ensimmäinen sarjakierros pelataan ikään kuin kolmessa osassa: sarjanousija IF Gnistan ja FC Inter kohtaavat lauantai-illan ensimmäisessä liigapelissä kello 15.00 alkaen, neljä seuraavaa liigaottelua aloitetaan kello 17.00 ja ensimmäinen pelipäivä huipentuu kello 19.00 alkavaan klassikko-otteluun KuPS – HJK.

Lauantai 06.04:

IF Gnistan – FC Inter (klo 15.00)

Ilves – FC Lahti (klo 17.00)

SJK – AC Oulu (klo 17.00)

IFK Mariehamn – Ekenäs IF (klo 17.00)

FC Haka – VPS (klo 17.00)

KuPS – HJK (klo 19.00)

Seuraavat ottelut:

To 11.04.

HJK – FC Lahti

Pe 12.04.

FC Haka – EIF

VPS – SJK

FC Inter – AC Oulu

La 13.04.

Ilves – IF Gnistan

IFK Mariehamn – KuPS

Pe 19.04.

FC Inter – KuPS

SJK – Ilves

La 20.04.

HJK – IFK Mariehamn

FC Lahti – FC Haka

VPS – IF Gnistan

Su 21.04.

EIF – AC Oulu

Ke 24.04.

SJK – HJK

Hyvässä seurassa hymyilyttää

OP Pohjois-Savo on mukana tukemassa ja rakentamassa kestävää huomista yhdessä KuPS:n kanssa.

Tämän päivän teko, huomisen hymy.

Tietäjät tietää, että kaikki on

mahdollista.

Lyömällä vetoa jännitys saa lisäkertoimen.

veikkaus.fi/vedonlyonti

Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.