Page 1

201 Syksy


4 6 8 10 12

VARISSUO

14 16 18 20 22

PARASTA ELÄMÄSSÄ

NÄYTELMÄ JOKA MENEE PIELEEN TARU SORMUSTEN HERRASTA IHMISET, PAIKAT JA ESINEET IHANA NEITI N. ELI VARTIOVUOREN ARVOITUS MOLLI JA KUMMA VIIMEINEN PISARA STAND UP, TEATTERI! VIERAILUT

3

Ohjelmisto Syksy 2018

DRAAMAA KOMEDIAA FANTASIAA

SISÄLTÖ

Syksy


Kuka tekee elämäsi valinnat?


Ohjelmisto Syksy 2018

PALEFACE – SATU RASILA

VARISSUO Uusi musikaali Turusta

ENSI-ILTA 7.9. PÄÄNÄYTTÄMÖ OHJAUS

Mikko Kouki SÄVELLYS

Tuomo Prättälä, Jori Sjöroos, Jussi Vahvaselkä BIITIT

Tommi Suoknuuti KAPELLIMESTARI

Jussi Vahvaselkä KOREOGRAFIA

Reija Wäre

LAVASTUSSUUNNITTELU

Jani Uljas

PUKUSUUNNITTELU

Tuomas Lampinen NAAMIOINNIN SUUNNITTELU

Heli Lindholm ÄÄNISUUNNITTELU

Eero Auvinen

VALOSUUNNITTELU

Jarmo Esko

VIDEOSUUNNITTELU

Mika Hiltunen

LIPUT

(perus/eläkeläiset/opiskelijat & työttömät)

17-vuotias Nadia kasvattaa unelmilleen siipiä, joilla lentää lähiöstä pois. Vapaaottelija Rafan itsenäistyminen vaatii äidin unelmien vaihtamista omiin. Paikallisessa pubissa viihtyvän Reijon haave on luoda uudelleen yhteys tyttäreensä. Ilonan unelmilta uhataan katkaista siivet, mutta pojan tulevaisuus pitää turvata. Lähiö on täynnä unelmia, mutta aina tulee aamu, joka iskee todellisuuden vasten kasvoja. Asukkaat ovat elämän pelinappuloita, joiden juuret kasvavat syvälle betoniviidakkoon ja toiveet kurottavat taivaisiin. Lähiössä elämää ei eletä virheiden pelossa, mutta yksi pieni valinta voi sielläkin saada mannerlaatat järkkymään. Varissuo täydentää Kakola ja Seili -musikaalien aloittaman Turku-trilogian. Teksti on Palefacen ja Satu Rasilan, sävellykset Tuomo Prättälän, Jori Sjöroosin ja Jussi Vahvaselän. Rooleissa Mikael Haavisto, Haza von Hertzen, Minna Hämäläinen, Leo Ikhilor, Veera Kaasalainen, Selma Kauppinen, Aarni Kivinen, Toivo Kouki / Eemeli Heiniö, Mika Kujala, Matti Leino, Petja Lähde, Saku Mäkelä, Lisa Nikula, Chike Ohanwe, Saara-Elina Partanen, Tuukka Raitala, Pauliina Saarinen, Severi Saarinen, Riitta Salminen.

LOHKO 1 55/50/33

€ 50/45/33 € LOHKO 3 35/29/22 € LOHKO 2

5


NÄYTELMÄ JOKA MENEE PIELEEN Järisyttävän hauska komedia epäonnisesta ensi-illasta ENSI-ILTA 9.11. PÄÄNÄYTTÄMÖ OHJAUS JA SOVITUS

Mika Eirtovaara SUOMENTAJA

Mikko Koivusalo LAVASTUSSUUNNITTELU

Peter Ahlqvist

PUKUSUUNNITTELU

Tiina Valkama NAAMIOINNIN SUUNNITTELU

Minna Pilvinen VALOSUUNNITTELU

Mika Randell

ÄÄNISUUNNITTELU

Jari Tengström

Polyteknisen Draamaseuran harrastajanäyttelijät ovat vihdoin valmiina esittelemään yleisölle brittiläisen murhamysteerinsä ”Murha Havershamin kartanossa”. Siitä käynnistyy tapahtumasarja, jossa kaikki, mikä voi mennä pieleen TODELLAKIN menee pieleen. Mutta neuvokkaat ja urheat amatöörinäyttelijät tekevät kaikkensa, jotta ensi-illasta selvitään kunnialla – tai ainakin hengissä. Näytelmä sai alkunsa Iso-Britanniassa näyttelijäopiskelijoiden pubiin tekemästä hupikomediasta, josta kasvoi kansainvälinen hitti. Turussa tämä teknisesti yllättävä naurupommi räjähtää marraskuussa 2018 Mika Eirtovaaran ohjaamana. Rooleissa nähdään mm. Teemu Aromaa, Iikka Forss, Stefan Karlsson, Miska Kaukonen, Severi Saarinen ja Riitta Salminen.

LIPUT

(perus/eläkeläiset/opiskelijat & työttömät) LOHKO 1 45/43/23

€ 40/38/23 € LOHKO 3 26/24/18 € LOHKO 2

7

Ohjelmisto Syksy 2018

HENRY LEWIS, JONATHAN SAYER & HENRY SHIELDS


” ★★★★

Turussa tehdään maailmanluokan matka Mordoriin.

HELSINGIN SANOMAT

©2017 THE SAUL ZAENTZ COMPANY DBA MIDDLE-EARTH ENTERPRISES. USED BY PERMISSION UNDER LICENSE BY TURKU CITY THEATRE. ALL RIGHTS RESERVED.


TARU SORMUSTEN HERRASTA ®

Kaikkien aikojen fantasiaseikkailu JATKAA OHJELMISTOSSA PÄÄNÄYTTÄMÖ OHJAUS

Mikko Kouki DRAMATISOINTI

Sami Keski-Vähälä TAISTELUKOREOGRAFIA

Oula Kitti

LAVASTUSSUUNNITTELU

Teemu Loikas

PUKUSUUNNITTELU

Pirjo Liiri-Majava NAAMIOINNIN SUUNNITTELU

Minna Pilvinen VALOSUUNNITTELU

Janne Teivainen

ÄÄNISUUNNITTELU JA UUDET SÄVELLYKSET

Iiro Laakso

VIDEOSUUNNITTELU

Sanna Malkavaara PYROSUUNNITTELU

Tero Aalto

Valtavan suosion saanut esitys hurmaa ohjelmistossa myös syksyllä. Taru sormusten herrasta nähdään Turussa suurempana kuin koskaan aiemmin Suomen näyttämöillä. Teatteriversio rakastetusta sormussaagasta tuo hobitit, velhot, örkit, haltiat ja mustat ratsastajat elävänä aivan silmiesi eteen. Vauhdikkaan retken määränpäänä on Sauronin tuomiovuori ja näkymättömäksi tekevän sormuksen tuhoaminen. Avainroolissa hyvän ja pahan välisessä taistelussa on pienistä pienin, hobitti Frodo Reppuli. Hyppää mukaan hengästyttävän hienoon seikkailuun! Tarunhohtoinen esitys kestää 4 h ja siinä on kaksi väliaikaa. Suositusikäraja on 11 v. Rooleissa Stefan Karlsson, Hannes Suominen, Mika Kujala, Markus Järvenpää, Kirsi Tarvainen, Teemu Aromaa, Markus Riuttu, Miska Kaukonen, Markus Ilkka Uolevi, Antti Kyllönen, Jonas Saari, Petri Rajala, Kimmo Rasila, Jenni Kitti, Jaakko Hutchings, Iiro Heikkilä, Pekka Laamanen, Jesse Liskola, Vilja Parkkinen ja Sakari Saikkonen.

LIPUT

(perus/eläkeläiset/ opiskelijat, työttömät ja koululaiset) LOHKO 1 45/43/23

€ 40/38/23 € LOHKO 3 26/24/18 € LOHKO 2

9

Ohjelmisto Syksy 2018

J. R. R. TOLKIEN


IHMISET, PAIKAT JA ESINEET Sykähdyttävä draama vieroitushoitolasta ENSI-ILTA 1.9. PIENI NÄYTTÄMÖ OHJAUS JA SUOMENNOS

Johanna Freundlich LAVASTUS JA PUKUSUUNNITTELU

Mark Väisänen NAAMIOINNIN SUUNNITTELU

Minna Pilvinen VALOSUUNNITTELU

Jari Sipilä

ÄÄNISUUNNITTELU

Jari Tengström

LIPUT

(perus/eläkeläiset/opiskelijat & työttömät) LOHKO 1 39/37/23 LOHKO 2

€ 34/32/18 €

Näyttelijä Emman ote elämästä lipsuu, mikään ei tunnu todelliselta tai merkitykselliseltä. Hän siirtyy roolista toiseen sekä näyttämöllä että siviilissä, kunnes luhistuminen esityksessä pakottaa hakemaan apua päihderiippuvuuteen. Kiihkeätempoinen, terävää huumoria sisältävä esitys kysyy, mitä jää jäljelle, kun kulissit romahtavat. Keväällä 2018 Pienellä näyttämöllä katsojia hurmasi Duncan Macmillanin kirjoittama Parasta elämässä. Ihmiset, paikat ja esineet on samaisen brittikirjailijan rohkeudestaan ja poikkeuksellisen vahvasta naisroolista ylistetty teksti vuodelta 2015. Suomessa ensi kertaa nähtävän esityksen ohjaa Johanna Freundlich. Pääosassa nähdään Turun Kaupunginteatterissa ensi kertaa vieraileva Pihla Maalismaa. Muissa rooleissa nähdään Eila Halonen, Stefan Karlsson, Ulla Koivuranta, Tom Petäjä, Petri Rajala, Kimmo Rasila, Jonas Saari, Alisa Salonen, Kirsi Tarvainen ja Jerry Wahlforss.

11

Ohjelmisto Syksy 2018

Duncan Macmillan


IHANA NEITI N. ELI VARTIOVUOREN ARVOITUS Tositarina rakkaudesta ja murhasta 14.11. PIENI NÄYTTÄMÖ TEKSTI JA OHJAUS

Juha Siltanen LAVASTUS

Jani Uljas PUKUSUUNNITTELU

Tuomas Lampinen NAAMIOINNIN SUUNNITTELU

Heli Lindholm VALOSUUNNITTELU

Pienellä näyttämöllä nähdään marraskuusta alkaen tositapahtumiin perustuva Ihana neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus. Se on Juha Siltasen kirjoittama ja ohjaama runollinen draama suuresta rakkaudesta ja henkirikoksesta, joka oli sensaatio 1920-luvun Turussa. Rooleissa nähdään Minna Hämäläinen, Ulla Koivuranta, Mika Kujala, Kimmo Rasila, Markus Riuttu, Jonas Saari, Mervi Takatalo ja Kirsi Tarvainen.

Jarmo Esko

ÄÄNISUUNNITTELU

Tuomas Rissanen

LIPUT

(perus/eläkeläiset/opiskelijat & työttömät) LOHKO 1 39/37/23 LOHKO 2

€ 34/32/18 €

13

Ohjelmisto Syksy 2018

JUHA SILTANEN


Turun Kaupunginteatterin Parasta elämässä osoittaa, että vaikuttavan teatterielämyksen luomiseen riittävät taitavasti rakennettu teksti, karismaattinen näyttelijä ja myötäelävä yleisö. TURUN SANOMAT


Ohjelmisto Syksy 2018

Duncan Macmillan

PARASTA ELÄMÄSSÄ Surullisen hauska monologi

JATKAA OHJELMISTOSSA PIENI NÄYTTÄMÖ OHJAUS JA SUOMENNOS

Pentti Kotkaniemi VALOSUUNNITTELU

Petri Suominen

ÄÄNISUUNNITTELU

Tuomas Rissanen

LIPUT

(perus/eläkeläiset/opiskelijat & työttömät) LOHKO 1 39/37/23 LOHKO 2

€ 34/32/18 €

Martti Suosalon mestarillinen monologiesitys Parasta elämässä (Every Brilliant Thing) on liikuttava, toiveikas ja hauska kertomus kroonisesti masentuneen äidin pojasta. Äidin itsemurhayrityksen jälkeen poika alkaa äitiään piristääkseen listaamaan asioita, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Asioita, joita meidän kaikkien on hyvä palauttaa välillä mieleen. Esitys kestää n. 1,5 h eikä siinä ole väliaikaa.

1. Jätski. 2. Vesisota. 3. Että saa katsoa telkkaria vaikka nukkumaanmenoaika meni jo. 4. Keltanen väri. 5. Raidalliset tavarat. 6. Vuoristorata. 7. Se kun ihmiset menee mukkelis makkelis. 8. Kimble

15


Ohjelmisto Syksy 2018

KATRI KIRKKOPELTO - JUHO GOLNICK

MOLLI JA KUMMA Lastenesitys ystävyydestä ja erilaisuudesta ENSI-ILTA 13.10. SOPUKKA ALKUPERÄISTEOS

Katri Kirkkopelto KÄSIKIRJOITUS

Juho Golnick OHJAUS

Jukka Kittilä MUSIIKKI

Valtteri Lipasti LAVASTUS

Elena Turja PUKUSUUNNITTELU

Kaarina Kopola KESTO N. 40 MIN IKÄSUOSITUS 3+

LIPUT 13/10 € (aikuiset/lapset)

”Mollin puutarhaan oli ilmestynyt jotain kummallista. Suuret jalanjäljet – tai oikeastaan valtavat! Kuka kumma ne oli tehnyt? Oliko se joku vaarallinen? Voisiko se vaikka syödä Mollin ja Pikku Sisun?” Selvittäessään kummallisen olennon salaisuutta Molli ja Pikku Sisu joutuvat pohtimaan pelkoa, rohkeutta, kuvitelmia ja ennakkoluuloja. Heidän ystävyytensä joutuu koetukselle. Mollin mielestä Kumma on jotain lumoavaa, mutta Pikku Sisun mielestä olento on pelkkä ruma, iso, vihreä marsu, joka on vienyt hänen ystävänsä kaiken huomion. Pikku Sisu tuntee olonsa loukatuksi ja hylätyksi. Löytyykö Mollin puutarhasta tilaa heille kaikille kolmelle? Molli ja Kumma on tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta. Ja salaisuudesta, jonka jokainen ystävä jättää jälkeensä. Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko toteuttaa Molli ja Kumma -esityksen yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa. Rooleissa Thomas Dellinger ja Antton Kainulainen.

17


VIIMEINEN PISARA Nykysirkusta Sopukassa

ENSI-ILTA 16.11. SOPUKKA OHJAUS

Ville Kurki ja Janna Haavisto ÄÄNISUUNNITTELU

Kalle Terästö

VALOSUUNNITTELU

Vespa Laine

KESTO N. 1 H, EI VÄLIAIKAA

LIPUT 27/25/17 €

(perus/eläkeläiset/opiskelijat & työttömät)

Ihminen yrittää, ihminen ponnistelee, ihminen nousee yhä korkeammalle ja korkeammalle. Kaikki kasvaa, kaikki kiihtyy, kaikki muuttuu entistä paremmaksi. Älä katso alas, älä katso taaksesi! Grus Grus Teatteri tuottaa kiehtovan sirkusesityksen, jossa avataan alitajunnan tulvaluukut ja kurotetaan kohti mahdotonta. Ohjaus Ville Kurki ja Janna Haavisto. Yhteistyössä Grus Grus Teatteri, Turun AMK Taideakatemian sirkuslinja ja Turun Kaupunginteatteri. Esiintyjinä nähdään Pieti Kirkkopelto, Kaisa Koivuluoma, Siiri Lehtiö, Lauri Luukkonen, Ira Oinonen, Havu Palviainen, Hannu Pham, Jere Virta ja Jessica Kangas.

19

Ohjelmisto Syksy 2018

GRUS GRUS TEATTERI


STAND UP, TEATTERI! Uusi uskomattoman hauska komiikkaklubisarja 9.6. ALKAEN PIENI NÄYTTÄMÖ LIPUT 27/25/18 €

(perus/eläkeläiset/opiskelijat & työttömät)

Eturivin ammattikoomikkoja lavalle tuova W&T Comedy tunnetaan Stand up, Turku! -festivaalistaan. Nyt kovatasoista komediaa nähdään Turun Kaupunginteatterissa sekä osana festivaalia että sen ulkopuolella. Uusi klubisarja Stand up, Teatteri! nautitaan Pienellä näyttämöllä kerran kesällä ja viidesti syksyllä. KLUBIT JA ESIINTYJÄT

9.6. klo 19.00 Mikko Vaismaa, Tomi Haustola, Eeva Vekki ja Robert Pettersson 28.9. klo 22.00 (osa Stand up, Turkua!) Tommi Mujunen, André Wickström, Ida Grönlund ja Matti Patronen 29.9. klo 22.00 (osa Stand up, Turkua!) Jape Grönroos, Heli Sutela, Iikka Kivi ja Ursula Herlin 12.10. klo 19.00 Jussi Simola, Riku Suokas, Johanna Tohni ja Jack Björklund 9.11. klo 19.00 Mm. Antti Haapala, Riku Sottinen ja Anders Helenius 14.12. klo 19.00 Heikki Vilja, Anitta Ahonen, Joni Koivuniemi ja Ali Jahangiri

21

Ohjelmisto Syksy 2018

W&T COMEDY ♥ TURUN KAUPUNGINTEATTERI


MARIE JONES

KIVIÄ TASKUSSA

PEKKA LAIHO

YLPEYS

Rakastettu Kiviä taskussa löytää taas tiensä Turun Kaupunginteatteriin. Martti Suosalo ja Mika Nuojua heittäytyvät näyttelemään 15 ihmiskohtaloa virtuoosimaisella hatunvaihtotekniikalla. Salamannopeat roolinvaihdot kuljettavat traagisen hauskaa tarinaa ja yleisön tunneskaala vaihtelee riemusta liikutukseen. Tämä komedia toimii vuodesta toiseen.

Mitä tapahtuu, kun mies, jonka elämästä ei ole puuttunut huippuhetkiä eikä katastrofeja, joutuu 75-vuotiaana viimeistä kertaa toden teolla tekemään tiliä itsensä, tekemisensä ja tekemättä jättämisensä kanssa? Miten kalliisti voi joutua maksamaan siitä, ettei ole myöntänyt todellisia tunteitaan, edes itselleen?

21.12. KLO 19 JA 22.12 KLO 14 PÄÄNÄYTTÄMÖ

18.10. JA 19.10. KLO 19 SOPUKKA

LIPUT

LIPUT 27/25/17 €

(perus/eläkeläiset/opiskelijat & työttömät)

(perus/eläkeläiset/opiskelijat & työttömät) LOHKO 1 45/43/23

€ 40/38/23 € LOHKO 3 26/24/18 € LOHKO 2

22


Liput ja tarjoilut verkosta

Liput ja väliaikatarjoilut osoitteesta tkt.lippu.fi

Lippuvaraukset soittamalla

Myyntipalvelu 02 262 0030 Avoinna ma-la klo 9-19

Liput Lippikseltä

Teatterin aula, Itäinen Rantakatu 14 Avoinna ti-la klo 12-19 Esityspäivinä klo 18-19 vain lipun lunastukset illan esityksiin.

Lippiksen kesän aukioloajat

4.6 – 8.6 avoinna ma – pe 12-19 la 9.6 – su 5.8 suljettu ma 6.8 – pe 31.8 avoinna ma – pe 12-19

TYKY-etu ja ePassi Käy maksuvälineenä kaikkiin tässä esitteessä mainittuihin syksyn 2018 esityksiin ja vierailuihin.

Opiskelijoiden viime hetken etu Saman päivän liput ma-to esityksiin vain 10 €, jos tilaa riittää! Liput numerosta 02 262 0030 ja Lippikseltä.

Väliaikatarjoilut Osta väliaikatarjoilut etukäteen verkkokaupasta: tkt.lippu.fi tai Lippikseltä. Ryhmävaraukset (yli 15 hlöä) viimeistään viikkoa ennen myyntipalvelusta. Syksyn väliaikatarjoilujen myynti verkossa aukeaa 2.5.2018.

Yksityistilaisuudet Järjestä yritys- tai yksityistilaisuus uusitussa, upeassa teatterimiljöössä. Tiedustelut ja varaukset: Ravintolapäällikkö Sanna Kiviranta, 040 503 8724, sanna.kiviranta@turku.fi 23

Ohjelmisto Syksy 2018

LIPUT JA TARJOILUT


Lokakuu

Syyskuu

Kesä

ESITYSKALENTERI

• ENNAKKO • ENSI-ILTA

LA 9.6.

19.00 Stand up, teatteri!

PE 31.8. 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet LA 1.9. 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet TO 6.9 19.00 Varissuo PE 7.9 19.00 Varissuo 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet LA 8.9. 19.00 Varissuo 14.00 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet TO 13.9. 19.00 Varissuo PE 14.9. 14.00  19.00 Varissuo LA 15.9. 14.00  19.00 Varissuo 14.00  19.00 Ihmiset, paikat ja esineet PE 21.9. 18.00 Taru sormusten herrasta LA 22.9. 16.00 Taru sormusten herrasta MA 24.9. 19.00 Parasta elämässä TI 25.9. 12.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Parasta elämässä KE 26.9. 18.00 Taru sormusten herrasta TO 27.9. 19.00 Varissuo 19.00 Parasta elämässä PE 28.9. 19.00 Varissuo 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet 22.00 Stand up, teatteri! LA 29.9. 14.00 19.00 Varissuo 14.00 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet 22.00 Stand up, teatteri! KE 3.10. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Parasta elämässä TO 4.10 18.00 Taru sormusten herrasta PE 5.10 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Parasta elämässä LA 6.10. 14.00 19.00 Varissuo 14.00 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet MA 8.10. 19.00 Parasta elämässä TO 11.10. 18.00 Taru sormusten herrasta PE 12.10. 19.00 Varissuo 19.00 Stand up, teatteri! LA 13.10. 14.00 19.00 Varissuo 14.00 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet 13.00 Molli ja kumma MA 15.10. 10.00 18.30 Molli ja kumma TI 16.10. 10.00 18.30 Molli ja kumma KE 17.10. 10.00 Molli ja kumma TO 18.10 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Ylpeys PE 19.10 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Ylpeys 24


25

Ohjelmisto Syksy 2018

Marraskuu

LA 20.10 16.00 Taru sormusten herrasta 13.00 16.00 Molli ja kumma KE 24.10. 18.00 Taru sormusten herrasta TO 25.10. 18.00 Taru sormusten herrasta PE 26.10. 19.00 Varissuo 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet 18.30 Molli ja kumma LA 27.10. 14.00 19.00 Varissuo 14.00 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet 13.00 16.00 Molli ja kumma PE 2.11. 18.00 Taru sormusten herrasta TO 8.11. 19.00 Näytelmä joka menee pieleen PE 9.11. 19.00 Näytelmä joka menee pieleen 19.00 Stand up, teatteri! 10.00 18.30 Molli ja kumma LA 10.11. 19.00 Näytelmä joka menee pieleen 13.00 16.00 Molli ja kumma TI 13.11. 19.00 Näytelmä joka menee pieleen 19.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus KE 14.11. 14.00 19.00 Näytelmä joka menee pieleen 19.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus TO 15.11. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Parasta elämässä PE 16.11. 19.00 Näytelmä joka menee pieleen 19.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus 19.00 Viimeinen pisara LA 17.11. 14.00 19.00 Varissuo 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet 19.00 Viimeinen pisara TI 20.11. 18.00 Taru sormusten herrasta 12.00 Viimeinen pisara KE 21.11. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Viimeinen pisara TO 22.11. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Viimeinen pisara PE 23.11. 19.00 Näytelmä joka menee pieleen 19.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus 19.00 Viimeinen pisara LA 24.11. 14.00 19.00 Näytelmä joka menee pieleen 14.00 19.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus 19.00 Viimeinen pisara MA 26.11. 18.00 Taru sormusten herrasta TI 27.11. 18.00 Taru sormusten herrasta 12.00 Viimeinen pisara KE 28.11. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Viimeinen pisara


Joulukuu

TO 29.11 19.00 Varissuo 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet 19.00 Viimeinen pisara PE 30.11. 14.00 19.00 Varissuo 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet 19.00 Viimeinen pisara LA 1.12. 14.00 19.00 Näytelmä, joka menee pieleen 14.00 19.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus 19.00 Viimeinen pisara MA 3.12. 19.00 Parasta elämässä TI 4.12. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Parasta elämässä 12.00 Viimeinen pisara KE 5.12. 14.00 19.00 Näytelmä, joka menee pieleen 19.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus 19.00 Viimeinen pisara PE 7.12. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Viimeinen pisara LA 8.12. 14.00 19.00 Varissuo 14.00 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet 19.00 Viimeinen pisara MA 10.12. 18.00 Taru sormusten herrasta TI 11.12. 18.00 Taru sormusten herrasta KE 12.12. 19.00 Näytelmä, joka menee pieleen 19.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus 19.00 Viimeinen pisara TO 13.12. 13.00 Näytelmä, joka menee pieleen 13.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus 19.00 Varissuo 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet 19.00 Viimeinen pisara PE 14.12. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Stand up, teatteri! 19.00 Viimeinen pisara LA 15.12. 16.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Viimeinen pisara TI 18.12. 18.00 Taru sormusten herrasta KE 19.12. 19.00 Varissuo 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet TO 20.12. 19.00 Näytelmä, joka menee pieleen 19.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus PE 21.12. 19.00 Kiviä taskussa LA 22.12. 14.00 Kiviä taskussa PE 28.12. 16.00 Taru sormusten herrasta LA 29.12. 14.00 19.00 Varissuo 19.00 Ihmiset, paikat ja esineet MA 31.12. 19.00 Näytelmä, joka menee pieleen 19.00 Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus 26


Olemme uudistaneet hinnoittelumme lohkopohjaiseksi, jotta mahdollisimman monella teatterin ystävällä olisi mahdollisuus tulla katsomaan esityksiämme. Uudet lippuhinnat löydät alta, katsomokartat seuraavalta aukeamalta.

PÄÄNÄYTTÄMÖ MUSIKAALI Perus Eläkeläinen Opiskelija / työtön PUHENÄYTELMÄ Perus Eläkeläinen Opiskelija / työtön

LOHKO 1

LOHKO 2

LOHKO 3

50 €

45 €

29 €

55 €

50 €

33 €

35 €

33 €

22 €

LOHKO 1

LOHKO 2

LOHKO 3

43 €

38 €

24 €

45 €

40 €

23 €

26 €

23 €

18 €

PIENI NÄYTTÄMÖ KAIKKI ESITYKSET Perus Eläkeläinen Opiskelija / työtön

LOHKO 1

LOHKO 2

37 €

32 €

39 €

34 €

23 €

18 €

SOPUKKA

KAIKKI ESITYKSET

KOKO KATSOMO

Perus

27 €

Eläkeläinen

25 €

Opiskelija / työtön

17 €

27

Ohjelmisto Syksy 2018

HINNOITTELU


4

3

2

1

15

14

13

463

464

466

570

612

571

613

572

614

573

615

574

616

575

617

576

618

577

619

578

620

579

621

580

622

581

623

582 624

583 625

584 626

585 627

586

AVOTARKKAAMO

628

587 629

630

589 631

590

632

591

633

592

634

593

635

594

415

636

595

637

417

638

597

639

419

640

599

641

600

421

642

601

643

602

423

522

523

644

603

645

425

524

525

647

605

487

489

490

461

526

648

649

650

608

651

609

652

611

569 610

568

528 567

527 566 607

565

4

3

2

1

15

14

13

12

11

10

429

9

460 488

459

428

390

8

PYÖRÄTUOLIPAIKAT

606

564

7

352 389 427 458 486

6

315 351 388 426 457 485

456 484

563 604

562

424 455 483

454 482

561

521 560

520

422 453 481

452 480

559

519 558

518

420 451

479

450

478

557 598

556

418 449

517

448

516 555 596

554

416 447

515

446

514 553

513 552

512 551

511

550

510

549

509

548

508

547

588

546

507

PARVEKE 506

545

505

477

445

544

504

476

444

543

503

475

443

542

502

474

442

541

501

473

441

540

500

472

440

539

499

471

439

538

498

470

537

497

469

438

414

5

279 314 350 387

4

244 278 313 349

386

348 385

347 384

346

383

345

382

344

381

343

380

342

379

341

378

340

377

339

376

338

375

413

374

412

373

411

372

410

371

409

370

408

369

407

368

406

367

405

366

404

365

403

364

402

363

401

362

400

361

399

360

398

437

536

496

535

495

534

494

533

493

532

492

531

491

530

468

436

397

359

337

3

210

243 277

312

276

311

275

310

274

309

273

308

272

307

271

306

270

305

269

304

268

303

267

302

266

301

265

300

336

299

335

298

334

297

333

296

332

295

331

294

330

293

329

292

328

291

327

290

326

289

325

288

324

287

323

286

322

285

321

358

396

435

467

434

395

357

320

284

264

2

LOHKO 3

LOHKO 2

LOHKO 1

177

209

242

208

241

207

240

206

239

205

238

204

237

203

236

202

235

201

234

200

233

199

232

198

231

197

230

196

229

263

228

262

227

261

226

260

225

259

224

258

223

257

222

195

1

145

176

144

114

84

175

143

174

142

173

141

172

140

171

139

170

138

169

137

168

136

167

135

166

134

165

133

164

132

163

131

162

194

161

193

160

192

159

191

158

190

157

130

55

113

83

27 54

112

82

26 53

111

81

25 52

110

80

24 51

109

79

23 50

108

78

22 49

107

77

21 48

106

76

20 47

105

75

19 46

104

74

18 45

103

73

17 44

102

72

16 43

101

71

15 42

100

70

14 41

99

129

69

13 40

98

128

68

12 39

97

127

67

11 38

96

126

95

66

10 37

189

156

256

221

65

9

125

94

36

188

155

255

220

64

8

124

93

35

187

154

254

219

63

7

123

92

34

186

153

253

218

62

6

122

91

33

185

152

252

217

61

5

121

90

32

184

151

251

216

60

4

120

89

31

183

150

250

215

59

3

119

88

30

182

149

249

214

58

2

118

87

29

181

148

248

283

319

356

394

433

465

432

393

355

318

282

247

PYÖRÄTUOLIPAIKAT

462

431

392

354

317

281

246

213

57

1

117

86

28

180

147

179

212

56

116

85

1

115

146

178

211

245

280

316

353

391

430

529

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

NÄYTTÄMÖ

PERMANTO

PÄÄNÄYTTÄMÖ


LOHKO 1 LOHKO 2 NÄYTTÄMÖ

1

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

2

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

2

3

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68

69

3 4

1

4

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

87

88

89

90

91

92

5

93

94

95

96

97

98

99

100

101

102

103

104

105

106

107

108

109

110

111

112

113

114

115

5

6

116

117

118

119

120

121

122

123

124

125

126

127

128

129

130

131

132

133

134

135

136

137

138

6

7

139

140

141

142

143

144

145

146

147

148

149

150

151

152

153

154

155

156

157

158

159

160

161

7

8

162

163

164

165

166

167

168

169

170

171

172

173

174

175

176

177

178

179

180

181

182

183

184

8

9

185

186

187

188

189

190

191

192

193

194

195

196

197

198

199

200

201

202

203

204

205

206

207

9

10

208

209

210

211

212

213

214

215

216

217

218

219

220

221

222

223

224

225

226

227

228

229

230

10

11

231

232

233

234

235

12

241

242

243

244

245

AVOTARKKAAMO

PYÖRÄTUOLIPAIKAT

236

237

238

239

240

11

246

247

248

249

250

12

PYÖRÄTUOLIPAIKAT

SOPUKKA Turun Kaupunginteatterin Sopukka on 60-90 paikan näyttämö, jossa katsomopaikat ovat numeroimattomia. Jos olet ostanut lipun Sopukan esitykseen ja sinulla on tarkka paikkatoive, suosittelemme saapumaan esitykseen ajoissa – nopeat syövät hitaat. Avuliaat vahtimestarimme pyrkivät parhaansa mukaan sijoittamaan lapsiperheet niin, että kaikki saavat istua yhdessä.

29

Ohjelmisto Syksy 2018

PIENI NÄYTTÄMÖ


Ohjelmisto Syksy 2018

RUOKAILU Poikkea lounaalle

Lippukahvila

Kymmenen vuotta Vähätorilla toimineen ravintola Mamin yrittäjät loihtivat nyt lounasta teatterin tiloissa. Keskeytä kiireinen päiväsi rennolla lounaalla teatterin luovassa ilmapiirissä!

Lippis-kahvilassa syöt vaikkapa salaatin tai ihanan leivoksen lippuostoksilla käydessäsi. Tai pistäydy muuten vaan kahvilla nauttimassa tunnelmasta ja jokinäkymästä! Kahvittelun lomassa voit selailla menneiden esitysten käsiohjelmia tai käsikirjoituksia.

Kivi on avoinna ma-pe klo 11-15.

Lippis on avoinna ti-la klo 12-19.

Ryhmien ruokailut teatterissa Yhdistä ryhmäsi teatterivierailuun illallinen, jonka nautitte joko päiväesityksen jälkeen tai ennen iltaesitystä. Kysy lisää teatterin ravintolapäällikkö Sanna Kivirannalta: sanna.kiviranta@turku.fi

31


Juuret pitää mut pystyssä toisaalt ne kahlitsee vaikka puhaltais myrskytuulet jään seisomaan paikalleen – PALEFACE & SATU RASILA, VARISSUO

Itäinen Rantakatu 14, 20800 Turku teatteri.turku.fi @tkteatteri

Turun Kaupunginteatteri, syyskausi 2018  

Tulossa kantaesitysten syksy! Tutustu teatterin syksyn ohjelmistoon.

Turun Kaupunginteatteri, syyskausi 2018  

Tulossa kantaesitysten syksy! Tutustu teatterin syksyn ohjelmistoon.