Page 1

Vollsveien 2A-B


Vollsveien 2A-B

Kontor

Ledig areal: Min. utleieareal: Ledig fra:

3.385 kvm 188 kvm Etter avtale

Konta k t

Megler: Mobil: E-post:

Jonas Myhre 998 69 900 jm@akershuseiendom.no

2


Lyse og moderne kontorlokaler p책 Lysakerlokket

Inform asjon

Beliggende p책 Lysakerlokket, rett ved Lysaker stasjon Fantastisk profilerig mot E18 Resepsjon, kantine og auditorium God parkeringsdekning

3


4


Kommunikasjon CC Vest

Re ise tider me d tog

Elixia

Nationaltheatret

8 min

Oslo S

Sandvika

Oslo Lufthavn Gardermoen 35 min

10 min 8 min

G a ngavsta nd

Lysaker stasjon

ien sve n e mm Dra

VÌkerø

Lysaker Stasjon

LYSAKER

300 meter

5


1. etasje / 749 kvm A rb e idsplas ser

Åpent landskap Cellekontor Møterom Stillerom

27 stk 9 stk 3 stk 3 stk

6


2. etasje / 1.234 kvm A rb e idsplas ser

Åpent landskap Prosjektrom Cellekontor Møterom Stillerom

70 stk 20 stk 10 stk 3 stk 6 stk

7


3. etasje/ 1.375 kvm A lt. 1 – A rb e idsplas se r

Åpent landskap Cellekontor Møterom Kursrom (20 pers.) Stillerom

61 stk 10 stk 5 stk 1 stk 6 stk

8


3. etasje/ 1.375 kvm A lt. 2 – A rb e idsplas ser

Åpent landskap Cellekontor Møterom Stillerom

59 stk 8 stk 6 stk 6 stk

9


Kantine

10


11


12


Generell informasjon Bygget

Vollsveien 2 A-B tilbyr moderne og lyse kontorlokaler. Bygget er fra slutten av årtusenskiftet, og har i nyere tid gjennomgått flere oppgraderinger for å tilfredsstille dagens krav til Miljøvennlighet - senest i resepsjon, kantine og auditorium i 2013. Bygget er plassert meget godt på Lysaker. Man får en fantastisk profilering mot E18 fra fasaden, mens alle kontorlokalene er plassert mot stille grøntarealer. Lokalene har gjennomgående belysning med gode vindusflater - noe som gir mye lys til arbeidsplassene. Bygget kan tilby felles resepsjon og kantine, ved siden av felles auditorium, dusj/garderobe, sykkelparkering og parkering for biler.

Beliggenhet

Vollsveien 2 A-B er kontorlokaler beliggende på Lysakerlokket, direkte tilkoblet nær sagt alt som er av transport-midler: båt, buss, bil, elbil, sykkel, tog eller flytog. Lysaker Torg har det meste av det du trenger av fasiliteter utover arbeidsplassens egne. Det er praktisk med kafeer og spisesteder såpass nære

at du, med tiden i behold, kan nyte lunsjen utenfor kontorbyggets vegger. På torget finner du en rekke butikker og servicetilbud, blant annet postkontor, to frisører og en dressbutikk, samt blomsterhandel, og alt du trenger for å være presentabel på jobben og i hjemmet. I tillegg finner du squash og treningstudio, samt fysioterapi og akupunktur. Lysaker Brygge er, spesielt i sommerhalvåret, et svært populært sted å ta med kollegaer eller forretningsfobindelser på lunsj.

Nesoddlandet fra Lysaker Brygge, og gjør kollektiv­ tilbudet komplett.

Adkomst

I Vollsveien 2 A kan du få kontorene akkurat slik de passer din bedrift. Om det er stillerom for egenarbeid, eller åpne rom for kollektivarbeid, alle muligheter er åpne. I tillegg inneholder bygget en topp moderne kantine og auditorium.

Nye Lysaker stasjon ble ferdigstilt i 2009, med to nye plattformer og hyppige avganger fra fire spor. Flytoget går her vært 20. minutt og etter at Askerbanen stod ferdig i 2011, har kapasiteten på skinnene muliggjort 26 tog i timen i hver retning mellom Oslo og Asker, og reisetiden har blitt redusert betraktelig. I tillegg til tog stopper ca. 1.400 busser nær stasjonen og gjør den til en av Norges mest trafikkerte. Ved den søndre bussholdeplassen har det også blitt bygget en egen sykkelbro, som knytter sykkel­traseen langs E18 til Vollsveien. Utover tog, buss og sykkelsti, går det også hurtigbåt mot

Ved utløpet til Lysakerelva, 10 minutters gange fra Vollsveien 2, ligger den nye Lysaker Brygge. På bryggen, som fikk byggeskikkprisen i 2004, kan du spise et bedre måltid, rusle langs vannkanten og kikke på seilbåtene før du tar med inspirasjonen og en kaffe latté tilbake til kontoret.

Lokalene/innhold

Bygget er oppført i 1999, og lokalene har fjernvarme og utvendig solavskjerming, samt god parkeringsdekning

Eiendomsmeglingsloven § 6-7 fravikes. Partenes intensjon er å gi leietaker opplysninger som han har grunn til å regne med å få og som kan få betydning for handelen, jf. eiendomsmeglingsloven § 6-7 første ledd. Megler har likevel ikke ansvar for andre forhold ved Eiendommen enn dem Megler har undersøkt.»

13


t e a

+47 22 41 48 00

post@akershuseiendom.no w akershuseiendom.no Haakon VII’s gate 5. PO Box 1739 Vika. NO-0121 Oslo

Vollsveien 2A-B  

Ae prospekt vollsveien2a b 12s flip Akershus Eiendom