Page 1

Beépíthető készülékek 2009

Megérint a jövő.


2


Az ízeknek csak a képzelete szabhat határt. Süssön, főzzön, pároljon… A főzés az emberiség egyik első kreatív tevékenysége volt. Ennek megfelelően az étkezési kultúra kialakulása több ezer éve kezdődött, amely a mai napig megszínesíti az életünket. A Siemens új beépíthető sorozatával szeretnénk Önnek megmutatni, hogy a legmodernebb készülékekkel hogyan csábíthatja el érzékeit és hogyan varázsolhatja a mindennapokat is ünnepivé. Az új Siemens beépíthető készülékek nem csak technológiai ínyencségeikkel – mint hydroBaking, 3D hőlégbefúvás Plus, cookControl, vagy innovatív lightControl kezelőfelület – szeretnék Önt lenyűgözni, hanem egy korszerű időtálló designnal is, amelynek hatására már az étkezés előtt ráhangolódhat az újszerű ízélményekre. Egyszerű vonalvezetéssel és struktúrával, új színkombinációkkal és egy egyedülálló világítási design koncepcióval konyhájának új horizontja nyílhat meg Ön előtt. Köszöntjük az élvezetek birodalmában.

Siemens. Megérint a jövő.

3


Vendégeit ne csak étellel kínálja, kápráztassa is el.

Nemesacél, ahová csak nézünk. Profi szakácsok tudják, hogy egy finom étel bemutatása legalább olyan fontos, mint a tökéletes előkészület. A Siemens készülékek design-ja is ezt az alapelvet követi. Nem csak azok a felületek készülnek kiváló minőségű nemesacélból, amelyek első pillantásra láthatóak, az értékes fémből készülnek még a belső élek is. Így sikerült egy elegáns és egységes átmenetet elérni a kezelőfelületek és az ajtóélek között.

Egy ragyogó példa a design és a funkció összhangjára: süllyeszthető forgatógomb világítással. A készülék bekapcsolásakor a forgatható gomb kontúrja elegáns kék színben felvillan. Ez a kiváló minőségű kezelő felület nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem a többi érzékszervet is lenyűgözi, hiszen minden elfordításnál újból érezni lehet a minőségét. Az Ön biztonságát is szolgálja az új design: amennyiben a gomb süllyesztve van, biztos lehet benne, hogy a készülék nincs használatban.

Időt fordítunk az eleganciára: analóg óra. Az idő mindig szem előtt: a kezelőpanel ezen design-eleme ideálisan harmonizál a közvetlenül alatta lévő forgatható gombbal.

Komfort új megvilágításban. A kékkel megvilágított kezelőelem és a kontrasztos grafikus kijelző mindamellett, hogy szembetűnő, számtalan hasznos információval támogatja a főzésnél. Mindegy, hogy kisebb falatkákról vagy ötfogásos ünnepi ebédről van szó: a legfontosabb adatok egy pillantásnyira vannak, mivel a kezelő gombok kék megvilágítása jelzi Önnek, hogy éppen mely funkciók aktívak. A központi forgatható gomb intuitív kezelő elgondolása gyorsan és fáradtság nélkül navigálja Önt az egyes információs szintek között.

4


Sok funkció, kevés mozdulat: új lightControl kezelőfelület. Főzésnél sokan a vásárlástól az utolsó ízharmóniáig az érzékeikre hagyatkoznak. Az új lightControl kezelőfelület segítségével a Siemens átveszi ezt az intuitív feladatot a konyhai készülékek kezelése tekintetében is. Kiváló technikával a főzés továbbra is egy emocionális tevékenység marad, amely teret enged a spontán ötleteknek. A készülékek be- és kikapcsoló gombja nem csak a nagyobb biztonságról és energia megtakarításról gondoskodik, hanem egy gombnyomással a másodperc töredéke alatt a készülék minden funkciója a rendelkezésére áll. A központi süllyeszthető forgatható gomb és a balról jobbra elrendezett funkcionális nyomógombok segítségével gyorsan és rugalmasan célhoz érhet. Ezentúl a kijelző minden fontos információt kijelez a kiválasztott programról, sőt az optimális beállításra is javaslatokat is tesz. Legyen szó tűzhelyről, sütőről vagy kompakt készülékről: a lightControl kezelőfelület egységes kialakítása gondoskodik arról, hogy a különböző Siemens készülékek között otthonosan érezze magát.

Számos Design zsűri kitűntetését elnyerték a Siemens háztartási készülékek. Többek között:  több mint 50 alkalommal „iF product design award” díj  több mint 40 alkalommal „red dot” díj  „red dot best of the best” díj  3 alkalommal a „Prise des Design Center Stuttgart” díj

5


Sütés könnyedén: cookControl – elektronikus sütőautomatika. Az ínyenc konyhaművészet manapság igen egyszerű: a Siemens automata programjának kiválasztásával kedvenc ételei tökéletesre főzve, sütve, illetve párolva kerülnek az asztalra. Az elektronikus sütőautomatika közel 70 különböző programja közül választhat, amellyel a húsokat, halakat tökéletesen el tudja készíteni. A kezelhetőség nem is lehetne egyszerűbb: Önnek csupán a programot szükséges kiválasztani, az étel súlyát megadni, ízlésének megfelelően beállítani (mint pl.: médium vagy angolosan) – minden más a sütő dolga.

Kívül ropogós, belül zamatos: hydroBaking sütési mód.

A legjobb sütési eredmény érdekében: 3D-hőlégbefúvás Plus.

A hydroBaking optimális elkészítési eljárás azoknál az ételeknél, amelyek belül nem száradhatnak ki ugyanakkor kívül ropogósnak kell lenniük. A hydroBaking megtartja a sütőtérben a nedvességet vízgőz formájában, amelyet a normál sütési mód elvonna. Ez különösen alkalmas kelt tészta, kenyér, zsemle, keksz, leveles tészta… elkészítésére.

Legyen szó süteményről, kekszről vagy pizzáról – mindenkinek, aki szívesen süt, a „3D-hőlégbefúvás Plus” optimális a legjobb sütési eredmény eléréséhez. Az egyenletes hőeloszlás független attól, hogy egy vagy több tepsiben kíván egyszerre sütni. Szárazsüteményt, mint pl.: pogácsát, zsemlét akár 3 szinten is süthet egyszerre. Feltéttel készült tészták esetében, mint pl. pizza, vagy gyümölcstorta, egyidejűleg 2 szinten lehet sütni. A sütőnyílásban az innovatív hőeloszlatás gondoskodik – 1, 2, vagy akár 3 szinten is egyszerre 3D hőlégbefúvás – a tökéletes eredményről. Plus

hydroBaking

6


Végre egy lenyűgöző jelenség, amely még főzni is tud.

Információk fehéren feketén és feketén fehéren: új Graphic-display Nem kell attól tartania, hogy elfelejti, mikor és mit kapcsolt be. Segít Önnek az informatív Graphicdisplay. A nagy betűk, valamint a kijelző háttérvilágításának fehér vagy fekete kiválasztása azonnal tájékoztatja Önt az aktuális időről, a program lefutásáról – pl.: hol tart a gyorsfelfűtés, bekapcsolt állapotban van-e a gyerekzár – illetve az éppen aktuális beállításokról. A fehér háttérvilágításban olyan adatok kerülnek kijelzésre, amelyek azonnal megváltoztathatóak. Fekete háttérvilágítással az éppen inaktív beállítások jelennek meg.

Interaktív szöveges kijelző A kijelzőről minden lényeges információ magyar nyelven olvasható le, így a kívánt programoktól a sütési módig minden funkció egyértelmű párbeszéd formájában állítható be.

Biztos a siker A sütő hőmérsékletének 30-300 ºC közötti pontos szabályozása gondoskodik arról, hogy az elkészítés szempontjából kényes ételek is tökéletesen sikerüljenek. A 70-120 ºC közötti párolás során pl. a pontos hőmérséklet beállítás garantálja az optimális eredményt.

Villámgyorsan 175 ºC-ra Gyermekzár A gyermekzár funkció megakadályozza a készülék illetéktelen általi bekapcsolását ill. a beállított funkciók megváltoztatását. Az activeClean öntisztító automatikával rendelkező készülékek elektromos ajtózára pedig akár minden egyes használatnál megóv a sütő véletlen kinyitásából származó veszélyektől. Az ajtó típustól függően sütés közben is reteszelhető.

Gyermekzár

A gyorsfelfűtés funkció segítségével a készülék igen rövid idő alatt éri el a kívánt hőfokot, plusz energiafelhasználás nélkül. A 3D hőlégbefúvás Plus üzemmódban pl. a sütő kb. 5 perc alatt éri el a 175 ºC-os hőmérsékletet. Gyorsfelfűtés

Tippek a profitól Ez a gomb mindig jó tanácsot ad: odaillő ételek megadásával segíti az optimális sütési mód kiválasztását, megfelelő edényt javasol, vagy tanácsot ad, hogy a sütőben melyik szintre helyezzük be az ételt. A felfűtés alatt pedig kijelzi a sütőtér aktuális hőmérsékletét.

7


A professzionális sütés élménye. A Siemens sütők a professzionális sütés élményét nyújtják. Legyen Ön szenvedélyes hobbiszakács vagy olyan valaki, aki nem szívesen tölt hosszú időt a konyhában, a Siemens kínálatában biztosan megtalálja a megfelelő készüléket. A számtalan sütési mód lehetőséget nyújt bármilyen ételkülönlegesség elkészítésére.

Alsó/felső sütés A klasszikus, jól bevált sütési mód. Kevert tésztás sütemények és különböző felfújtak sütésére ideális.

Külön alsó sütés Alulról történő utánsütésre ill. barnításra szolgáló üzemmód, mely egyúttal befőzéshez is ideális.

Intenzív alsó sütés Ebben az üzemmódban a felső sütés megnövelt teljesítményű alsó sütéssel párosul. Ideális sütési mód a ropogós, gyorsan átsütött aljú tésztafélék számára, valamint a rossz hővezetésű sütőformákban, ill. világos zománcozású tepsiben készülő ételek számára.

Légkeveréses grillezés A ventilátor és a fűtőszál felváltva lép működésbe, így a felülről, a grill fűtőtestből érkező hő egyenletesen oszlik el a sütőtérben, mely így minden oldalról egyformán éri az ételt. Ebben az üzemmódban nagyobb sültek – pl. csirke, kacsa, liba – ugyanúgy készíthetők el, mintha nyársra tűztük volna őket.

hydroBaking A hydroBaking megtartja a sütőtérben a nedvességet vízgőz formájában, amelyet a normál sütési mód elvonna. Ez különösen alkalmas kelt tészta, kenyér, zsemle, keksz, leveles tészta… elkészítésére. 3D hőlégbefúvás Plus Egyenletes hőeloszlás függetlenül attól, hogy egy vagy több tepsiben kíván egyszerre sütni. Szárazsüteményt, mint pl.: pogácsát, zsemlét akár 3 szinten is süthet egyszerre. Feltéttel készült tészták esetében, mint pl. pizza, vagy gyümölcstorta, egyidejűleg 2 szinten lehet sütni. A sütőnyílásban az innovatív hőeloszlatás gondoskodik – 1, 2, vagy akár 3 szinten is egyszerre – a tökéletes eredményről. Pizza funkció A megfelelő sütési mód mélyhűtött termékek, így pl. pizza vagy hasábburgonya elkészítésére. A szükséges intenzív hő elérése érdekében a 3D hőlégbefúvás Plus-szal egyidejűleg az alsó sütés is működésbe lép.

Nagy felületű grillezés Professzionális grillezés a sütőtérben nagyobb ételmennyiség számára. Kis felületű grillezés Kisebb mennyiség grillezése esetén elegendő csak a középső részt bekapcsolni, így akár 30% energia is megtakarítható. Felolvasztás Fagyasztott élelmiszerek gyors és kíméletes felolvasztására szolgál. Melegen tartás A 66 és 100 ºC közötti hőmérsékleten a felszolgálásra váró ételek akár hosszabb ideig is melegen tarthatók. Edény-előmelegítés Az ételek tökéletes felszolgálásához az előmelegített tányér is hozzá tartozik. Az edények a sütőben 30 és 65 ºC közötti hőmérsékleten egyszerre akár három szinten is ideális hőmérsékletre melegíthetők.

Kényelem és biztonság: teleszkópos sütősínek. A jól bevált 3 ill. 2 szintű teleszkópos sütősíneken a tepsik, rácsok biztonságosan, a felbillenés veszélye nélkül a sütő elé húzhatók, így jól hozzáférhetővé válnak.

8


Magával ragadó színvilág konyhájában. Merjen dönteni.

Színvariációk A modern külsőt nem csak egy színhez kötöttük. Fehér, fekete vagy nemesacél – bármelyik szín kortalan szépségét és modern eleganciát kölcsönöz készülékeinknek. Egyedi formavilág, esztétikum és innovatív megoldások párosulnak a legújabb trendeknek megfelelő színekkel. A konyha otthonunk egyik legfontosabb színtere, engedje tündökölni új Siemens beépíthető készülékekkel!

9


Fáradságos sütőtisztítás? Kapcsolódjon ki inkább, a többit a Siemens-re bízhatja.

activeClean® öntisztító automatika Tökéletes tisztaság a lehető legkényelmesebb módon: gombnyomásra. Az activeClean® öntisztító funkció bekapcsolásával a sütőtérben található szennyeződések magas hőmérsékleten leégnek a sütő faláról. A sütőtér alján hátramaradó hamut egyszerűen ki lehet törölni. Az öntisztító automatika a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja, még az arra alkalmas tartozékokról is. activeClean®

Katalitikus sütőtér-bevonat A legtöbb activeClean® nélküli Siemens sütő sütőterének hátfalát katalitikus bevonat borítja. Ez a kissé érdes felületű anyag teljesen magába szívja a rákerülő zsírcseppeket, és egyúttal csökkenti a kellemetlen szagok képződését. Külön tartozékként a katalitikus bevonat az oldalfalakra és a sütőtér tetejére is megrendelhető.

titanGlanz zománcozás A szürke színű titanGlanz zománcozással a belső tér tökéletesen harmonizál a készülékek modern külsejével. A titanGlanz megnövelt savállóságának és mechanikus ellenállóképességének köszönhetően különösen hosszú élettartamú bevonat. A világos szín következtében a sütővilágítás optimálisan tükröződik, ezáltal nyújtva még nagyobb fényt a sütőtérben.

Teleüveg sütőajtó A legtöbb Siemens sütő ajtajának belső oldalát egyetlen sima üveglap borítja. Erre kényelmesen ráhelyezhető a kihúzott tepsi, és a teljesen sima felület tisztítása is egyszerű. Az activeClean® nélküli sütőknél a teljes ajtóbelső egyetlen sima üveglapból áll. Az activeClean® sütőknél az üveglap formája úgy került kialakításra, hogy az teljesen belesimuljon a sütőbe.

10


Önállóan beépíthető sütők cookControl 34

Csak egy gombnyomás és az étel tálalva. A liftMatic az első falra szerelhető sütő, mely ezzel új távlatokat nyit a konyha kialakításában, hiszen a készülék akár két felső szekrény közé, akár önállóan elhelyezhető a falon. Így az étel készítése közben nem kell többé hajlongani, a sütés folyamatát kényelmesen, szemmagasságban követhetjük nyomon. A beépített liftrendszer egy vadonatúj elgondolású üvegkerámia sütőaljjal társulva új korszakba emeli a sütést. A sütő alja gombnyomásra lenyílik, és a beépített lift közvetlenül az étkezőasztalra vagy munkalapra tálalja az elkészült fogást. Sütőajtó? A múlté. Soha többé nem akadályozza, hogy az ételek 3 irányból is hozzáférhetők legyenek.

Nemesacél

HB 78P570 liftMatic sütő

ÚJ

liftMatic activeClean®

Tisztítás

  activeClean® öntisztító automatika   aktivKat zsír- és szagszűrő katalizátor

Sütőtípus / sütési módok

  Universal  PLUS sütő 11 funkcióval: felolvasztás, alsó/felső sütés, hydroBaking, külön alsó sütés, speed, 3D hőlégbefúvás, légkeveréses grillezés, grill, edényelőmelegítés, melegen tartás (nyitott/zárt)

Komfort

  liftMatic: sütőalj gombnyomásra működő automatikus  nyitása ill. zárása   lightControl kezelőpanel   cookControl 34 elektronikus sütőautomatika    Pontos hőfokszabályozás 30-300 ºC   Elektronikus programóra   Üvegkerámia sütőalj: praktikus pl. kenyér vagy pizza közvetlen,  sütőlap nélküli sütéséhez   Gyorsfelfűtés funkció   Extra hőszigetelésű sütőajtó (max. 40 ºC)*   Gyermekzár, biztonsági kikapcsolás

Gyorsaság Design

  Automatikus gyorsfelfűtés

Beépített komfort: üvegkerámia sütőalj. Az üvegkerámia sütőalj különösen praktikus pizza, croissant és társaik sütőlap nélküli sütésére. A liftMatic tisztítása is gyerekjáték: egyetlen gombnyomás, és az activeClean® öntisztító automatika a legmakacsabb szennyeződéssel is elbánik.

Beépített tartozékok Méretek

(ma x szé x mé)

HB 78P570

* 180 ºC alsó/felső sütésnél 1 óra elteltével a sütőajtó közepén

  Süllyeszthető, megvilágított kezelőgombok   Digitális display magyar szöveges kijelzővel   titanGlanz sütőbevonat Zománcozott sütőlap, univerzális sütőtál, kombirács Készülék méret: 538 x 595 x 455 mm (zárt) 938-1058 x 595 x 455 mm (nyitott)

Méretek mm-ben

11


Önállóan beépíthető sütők cookControl 68, magyar nyelvű kijelzővel, activeClean®

Nemesacél

HB 78AA570 Beépíthető önálló sütő

ÚJ activeClean®

Tisztítás

  activeClean® - automatikus öntisztítás   activeClean® öntisztítható tartozékok   Teleüveg sütőajtó

Kihúzó-rendszer

  S ütősín utólag beépíthető (HZ 333102 külön megvásárolható tartozék)

Sütőtípus / sütési módok

  Universal  Plus sütő 13 funkcióval: alsó/felső sütés, HydroBaking, 3D hőlégbefúvás Plus, pizza funkció, külön alsó sütés, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, kis felületű grill, kiolvasztás, melegen tartás, intenzív alsó sütés, előmelegítés, befőzés   Nagyméretű sütőtér (60 I)   Hűtőventilátor

Komfort

  cookControl 68   Automatikus beállítási javaslatok   lightControl kezelőpanel   Digitális display, magyar szöveges kijelzéssel   Elektronikus óra   Pontos hőfokszabályozás 30-300 ºC között

Gyorsaság Design

  Automatikus gyorsfelfűtés

Környezet és biztonság

  Komfort sütővilágítás (két lámpa, kikapcsolható)   Sütőablak hőmérséklet max. 40 °C*   Gyermekzár: elektronikus nyomógombzár, zárható sütőajtó   Biztonsági kikapcsolás a sütőhöz

Beépített tartozékok Méretek

1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális sütőtál

(ma x szé x mé)

  Fehér és kék világítás   Süllyeszthető, megvilágított kezelőgombok   softLight sütővilágítás   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Profi fogantyú

Beépítési méret: 575-597 x 560 x 550 mm Készülék mérete: 595 x 595 x 548 mm

HB 78AA670 (fekete)

HB 78AA270 (fehér)

Termékelőnyök

12

activeClean® öntisztító automatika

cookControl: automatikus programok

Az activeClean® öntisztító funkció bekapcsolásával a sütőtérben található szennyeződések magas hőmérsékleten leégnek a sütő faláról. A sütőtér alján hátramaradó hamut egyszerűen ki lehet törölni.

A kezelhetőség nem is lehetne egyszerűbb: Önnek csupán a programot szükséges kiválasztani, az étel súlyát megadni, ízlésének megfelelően beállítani (mint pl.: médium vagy angolosan) – minden más a sütő dolga.

* 180 ºC alsó/felső sütésnél 1 óra elteltével a sütőajtó közepén


Önállóan beépíthető sütők cookControl 68, magyar nyelvű kijelzővel

Nemesacél

cookControl 40, sütőkocsi

cookControl 40

HB 38AB570T

HB 56BD560J

HB 36AB560

Beépíthető önálló sütő

Beépíthető önálló sütő

Beépíthető önálló sütő

ÚJ

ÚJ

ÚJ Sütőkocsi

Tisztítás

  Sütőhátfal katalitikus bevonattal, oldal falhoz és tetőhöz külön megvásárolható tartozék (HZ 329022)   Teleüveg sütőajtó   Tükörsima sütőfalak

  Katalitikus öntisztító rendszer   Teleüveg sütőajtó   Tükörsima sütőfalak

  Sütőhátfal katalitikus bevonattal, oldal falhoz és tetőhöz külön megvásárolható tartozék (HZ 329022)   Teleüveg sütőajtó   Tükörsima sütőfalak

Kihúzó-rendszer

  T eleszkópos sütősín utólag beépíthető (HZ 338250, HZ 338352)

  SoftClose sütőkocsi  (csillapított záródással)

  T eleszkópos sütősín utólag beépíthető (HZ 338250, HZ 338352)

Sütőtípus / sütési módok

  U niversal PLUS sütő 13 funkcióval:   Universal  PLUS sütő 10 funkcióval:   Universal  PLUS sütő 10 funkcióval: alsó/felső sütés, hydroBaking, 3D hőlégbealsó/felső sütés, hydroBaking, 3D hőlégbealsó/felső sütés, hydroBaking, 3D hőlégbefúvás Plus, pizza funkció, külön alsó sütés, fúvás Plus, pizza funkció, külön alsó sütés, fúvás Plus, pizza funkció, külön alsó sütés, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, kis felületű grill, kiolvasztás, melegenkis felületű grill, kiolvasztás, kis felületű grill, kiolvasztás, tartás, intenzív alsó sütés, előmelegítés, melegentartás melegentartás befőzés   Nagyméretű sütőtér (65 I)   Nagyméretű sütőtér (58 I)   Nagyméretű sütőtér (58 I)   Hűtőventilátor   Hűtőventilátor   Hűtőventilátor

Komfort

  cookControl 68   Automatikus beállítási javaslatok   lightControl kezelőpanel   D igitális display, magyar szöveges kijelzéssel   Elektronikus óra   Pontos hőfokszabályozás 30-300 ºC között

  cookControl 40   Automatikus beállítási javaslatok   lightControl kezelőpanel   Szimbólumos kijelző   Elektronikus óra   Pontos hőfokszabályozás 30-300 ºC között

  cookControl 40   Automatikus beállítási javaslatok   lightControl kezelőpanel   Szimbólumos kijelző   Elektronikus óra   Pontos hőfokszabályozás 30-300 ºC között

Gyorsaság Design

  Automatikus gyorsfelfűtés

  Automatikus gyorsfelfűtés

  Automatikus gyorsfelfűtés

  Fehér és kék világítás   S üllyeszthető, megvilágított kezelőgombok   softLight sütővilágítás   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Profi fogantyú

  Fehér és kék világítás   S üllyeszthető, megvilágított kezelőgombok   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Profi fogantyú

  Fehér és kék világítás   S üllyeszthető, megvilágított kezelőgombok   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Profi fogantyú

Környezet és biztonság

  K omfort sütővilágítás (két lámpa, kikapcsolható)   Sütőablak hőmérséklet max. 40 °C*   G yermekzár: elektronikus nyomógombzár, zárható sütőajtó   Biztonsági kikapcsolás a sütőhöz

  K omfort sütővilágítás (két lámpa, kikapcsolható)   K ikapcsolható sütővilágítás   S ütőablak hőmérséklet max. 50 °C*   G yermekzár: nyomógombzár   B iztonsági kikapcsolás a sütőhöz

  Komfort sütővilágítás  (két lámpa, kikapcsolható)   Kikapcsolható sütővilágítás    Sütőablak hőmérséklet max. 40 °C*    Gyermekzár: nyomógombzár    Biztonsági kikapcsolás a sütőhöz 

Beépített tartozékok Méretek

1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális sütőtál

1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális sütőtál

1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális sütőtál

Beépítési méret: 575-597 x 560 x 550 mm Készülék méret: 595 x 595 x 548 mm

Beépítési méret: 575-597 x 560 x 550 mm Készülék méret: 595 x 595 x 548 mm

Beépítési méret: 575-597 x 560 x 550 mm Készülék méret: 595 x 595 x 548 mm

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök Sütőkocsi A sütőkocsi különleges biztonságot kínál. Az ajtóra rögzített sütőlapok, rostélyok a sütő kinyitásakor az ajtóval együtt kigördülnek, és könnyen hozzáférhetővé válnak, pl. a sült meglocsolásához, ízesítéséhez, az elkészült ételt pedig kényelmesen, felülről lehet kiemelni.

Kívül ropogós, belül zamatos: hydroBaking sütési mód. A hydroBaking optimális elkészítési eljárás azoknál az ételeknél, amelyek belül nem száradhatnak ki ugyanakkor kívül ropogósnak kell lenniük. A hydroBaking megtartja a sütőtérben a nedvességet vízgőz formájában, amelyet a normál sütési mód elvonna. 13


Önállóan beépíthető sütők activeClean® automatikus öntisztítás

Nemesacél

HB 75AA560J Beépíthető önálló sütő

ÚJ activeClean®

Tisztítás

  activeClean® - automatikus öntisztítás   activeClean® öntisztítható tartozékok   Teleüveg sütőajtó

Kihúzó-rendszer

  Sütősín utólag beépíthető (HZ 333102)

Sütőtípus / sütési módok

  Universal  sütő 8 funkcióval: alsó/felső sütés, 3D hőlégbefúvás Plus, pizza funkció, külön alsó sütés, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, kis felületű grill, kiolvasztás,   Nagyméretű sütőtér (60 I)   Hűtőventilátor

Komfort

  Automatikus hőmérséklet-felajánlás   Elektronikus óra   Pontos hőfokszabályozás 30-300 ºC között   Sütővilágítás

Gyorsaság Design

  Gyorsfelfűtés

Környezet és biztonság

  Sütőablak hőmérséklet max 40 °C*   Gyermekzár: nyomógombzár   Biztonsági kikapcsolás a sütőhöz

Beépített tartozékok Méretek

1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális sütőtál

(ma x szé x mé)

  Fehér és kék világítás   Süllyeszthető kezelőgombok   Osztott - kétzónás - kezelőfelület   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Profi fogantyú

Beépítési méret: 575-597 x 560 x 550 mm Készülék méret: 595 x 595 x 548 mm

Termékelőnyök activeClean® öntisztító automatika Az activeClean® öntisztító funkció bekapcsolásával a sütőtérben található szennyeződések magas hőmérsékleten leégnek a sütő faláról. A sütőtér alján hátramaradó hamut egyszerűen ki lehet törölni. 14

* 180 ºC alsó/felső sütésnél 1 óra elteltével a sütőajtó közepén


Önállóan beépíthető sütők Színvariációk

Nemesacél

Teleszkópos sütősín

Teleszkópos sütősín

HB 33AB550

HB 43AT540E

HB 43AS540

Beépíthető önálló sütő

Beépíthető önálló sütő

Beépíthető önálló sütő

ÚJ

ÚJ

ÚJ

Tisztítás

  Katalitikus sütőhátfal    Teleüveg sütőajtó    Két részből álló lehajtható grillfűtőszál    Tükörsima sütőfalak 

  Katalitikus öntisztító rendszer   Teleüveg sütőajtó   Tükörsima sütőfalak

  Katalitikus öntisztító rendszer   Teleüveg sütőajtó   Tükörsima sütőfalak

Kihúzó-rendszer

  T eleszkópos sütősín utólag beépíthető (HZ 338250, HZ 338352)

  3-szintű teleszkópos sütősín

  2-szintű teleszkópos sütősín

Sütőtípus / sütési módok

  Universal sütő 8 funkcióval: alsó/felső  sütés, 3D hőlégbefúvás Plus, pizza funkció, külön alsó sütés, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, kis felületű grill, kiolvasztás   Nagyméretű sütőtér (58 l)   Hűtőventilátor

  Universal sütő 7 funkcióval: alsó/felső sü tés, légkeverés, külön alsó sütés, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, kis felületű grill, kiolvasztás   Hűtőventilátor

  Universal  sütő 7 funkcióval: alsó/felső sütés, légkeverés, külön alsó sütés, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, kis felületű grill, kiolvasztás   Hűtőventilátor

Komfort

  Elektronikus óra   Sütővilágítás

  Elektronikus óra   Sütővilágítás

  Elektronikus óra   Sütővilágítás

Gyorsaság Design

  Gyorsfelfűtés

  Gyorsfelfűtés

  Gyorsfelfűtés

  Fehér és kék világítás   Süllyeszthető kezelőgombok   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Osztott - kétzónás - kezelőfelület   Profi fogantyú   E gységes átmenet a kezelőpanel és az ajtóélek között

  Fehér és kék világítás   Süllyeszthető kezelőgombok   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Profi fogantyú

  Fehér és kék világítás   Süllyeszthető kezelőgombok   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Profi fogantyú

Környezet és biztonság

  Sütőablak hőmérséklet max. 50 ºC*   Gyermekzár: nyomógombzár

  Sütőablak hőmérséklet max. 50 ºC*   Gyermekzár: nyomógombzár

  Sütőablak hőmérséklet max. 50 ºC*   Gyermekzár: nyomógombzár

Beépített tartozékok Méretek

1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális sütőtál

1 x Sütőlap, alumínium, 1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács

1 x Sütőlap, alumínium, 1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács

Beépítési méret: 575-597 x 560 x 550 mm Készülék méret: 595 x 595 x 548 mm

Beépítési méret: 575-597 x 560 x 550 mm Készülék méret: 595 x 595 x 515 mm

Beépítési méret: 575-597x560x550 mm Készülék méret: 595x595x515 mm

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök Teleszkópos sütősínek A jól bevált 3 ill. 2 szintű teleszkópos sütősíneken a tepsik, rácsok biztonságosan, a felbillenés veszélye nélkül a sütő elé húzhatók, így jól hozzáférhetővé válnak.

HB 33AB650 (fekete)

HB 33AB250 (fehér) 15


Önállóan beépíthető sütők Forgónyárs

Nemesacél

Elektronikus óra

HB 43AB520F

HB 23AB520E

Beépíthető önálló sütő

Beépíthető önálló sütő

ÚJ

ÚJ

Tisztítás

  Katalitikus öntisztító rendszer   Teleüveg sütőajtó   Tükörsima sütőfalak

  Katalitikus sütőhátfal   Teleüveg sütőajtó   Két részből álló lehajtható grillfűtőszál   Tükörsima sütőfalak

Kihúzó-rendszer

  T eleszkópos sütősín utólag beépíthető (HZ 338356)

  T eleszkópos sütősín utólag beépíthető (HZ 338250, HZ 338352)

Sütőtípus / sütési módok

  Universal sütő 6 funkcióval: alsó/felső    Universal  sütő 7 funkcióval: alsó/felső sütés, légkeverés, külön alsó sütés, sütés, légkeverés, külön alsó sütés, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, grillezés forgónyárssal kis felületű grill, kiolvasztás   Hűtőventilátor   Hűtőventilátor

Komfort

  Elektronikus óra   Sütővilágítás

  Elektronikus óra   Sütővilágítás

Gyorsaság Design

  Gyorsfelfűtés

  Gyorsfelfűtés

  Fehér és kék világítás   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Profi fogantyú

  Fehér és kék világítás   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Profi fogantyú

Környezet és biztonság

  Gyermekzár: nyomógombzár

  Gyermekzár: nyomógombzár

Beépített tartozékok Méretek

1 x Forgónyárs, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális sütőtál

1 x Sütőlap, alumínium, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális sütőtál

Beépítési méret: 575-597 x 560 x 550 mm Készülék méret: 595 x 595 x 548 mm

Beépítési méret: 575-597 x 560 x 550 mm Készülék méret: 595 x 595 x 515 mm

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök

16

Gyermekzár

titanGlanz zománcozás

Villámgyorsan 175 ºC-ra: gyorsfelfűtés

A gyermekzár funkció megakadályozza a készülék illetéktelen általi bekapcsolását ill. a beállított funkciók megváltoztatását.

A szürke színű titanGlanz zománcozással a belső tér tökéletesen harmonizál a készülékek modern külsejével. A titanGlanz megnövelt savállóságának és mechanikus ellenállóképességének köszönhetően különösen hosszú élettartamú bevonat. A világos szín következtében a sütővilágítás optimálisan tükröződik, ezáltal nyújtva még nagyobb fényt a sütőtérben.

A gyorsfelfűtés funkció segítségével a készülék igen rövid idő alatt éri el a kívánt hőfokot, plusz energia-felhasználás nélkül. A 3D hőlégbefúvás Plus üzemmódban pl. a sütő kb. 5 perc alatt éri el a 175 ºC-os hőmérsékletet.


Összeépíthető sütő és főzőlap cookControl 40

Nemesacél

HE 36AB560 Beépíthető sütő

ÚJ

Tisztítás

  Sütőhátfal katalitikus bevonattal    Teleüveg sütőajtó    Tükörsima sütőfalak 

Kihúzó-rendszer

  Teleszkópos sütősín utólag beépíthető (HZ 338250, HZ 338352)

Sütőtípus / sütési módok

  Universal Plus sütő 10 funkcióval: alsó/felső sütés, hydroBa king, 3D hőlégbefúvás Plus, pizza funkció, külön alsó sütés, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, kis felületű grill, kiolvasztás, melegentartás   Nagyméretű sütőtér (58 l)   Hűtőventilátor

Komfort

  cookControl 40   lightControl kezelőpanel   Szimbólumos kijelző   Elektronikus óra   Pontos hőfokszabályozás 30-300 °C között   Sütővilágítás

Gyorsaság Design

  Automatikus gyorsfelfűtés 

Környezet és biztonság

  Komfort sütővilágítás (két lámpa, kikapcsolható)   Kikapcsolható sütővilágítás   Gyermekzár: nyomógombzár   Sütőablak hőmérséklet max. 40 °C*   Biztonsági kikapcsolás a sütőhöz

Beépített tartozékok Méretek

1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális sütőtál

(ma x szé x mé)

  Fehér és kék világítás   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Süllyeszthető, megvilágított kezelőgombok   Profi fogantyú

Beépítési méret: 600 x 560 x 550 mm Készülék méret: 595 x 595 x 548 mm Főzőfelület

Nemesacél

EA 645GH11M Főzőfelület, 60 cm

ÚJ Design Komfort

  Körbefutó keret    Üvegvédő díszítő nyomat 

Környezet és biztonság

  Biztonsági kikapcsolás 

Gyorsaság

  Forraló elektronika 

Méretek

Beépítési méret: 41 x 560 x 500 mm Készülék méret: 45 x 575 x 515 mm

(ma x szé x mé)

  4 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna, melyből:  1 bővíthető sütőzóna, 2 kétkörös főzőzóna

17


A tökéletes összhang. Tetszőlegesen egymásra vagy egymás mellé építve. Egy menüsor összeállításánál is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ízek harmonizáljanak egymással. Nincs ez másképp egy igényes konyha megtervezésénél sem. A Siemens megadja Önnek azt a szabadságot, hogy álmaiban elképzelt konyháját kompromisszumok nélkül megvalósíthassa. A kezelőfrontok egységes kialakításának köszönhetően a Siemens beépíthető készülékek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Legyen szó sütőről, gőzpárolóról, mikrohullámú sütőről vagy beépíthető kávéfőzőről – egymás mellett vagy egymás alatt: a Siemens magával ragadó formavilága Önt és vendégeit is elkápráztatja.

18


Nekünk fontos az Ön egészsége. A korszerű táplálkozás kellékei: gőzsütő és gőzpároló.

Új beépíthető gőzsütő a Siemens-től: egészséges konyha olaj használata nélkül. A Siemens az ételkészítés új lehetőségeit nyújtja. Úgy vigyázhat egészségére, hogy közben nem kell lemondania kedvenc ételeiről. A sütést illetve főzést forró gőz végzi el, megőrizve minden értéket, amit az ételekben szeretünk: ízt, zamatot, frissességet, vitaminokat, ásványokat és a nélkülözhetetlen nyomelemeket. A négy különböző sütési magasság használatával egy időben készíthet különböző ételeket anélkül, hogy azok átvennék egymás illatát, vagy ízét. A memória funkció biztosítja, hogy kedvenc beállításait megőrizze, a közel 70 féle automatikus program garantálja, hogy minden fogás kifogástalan legyen. Gőzpárolás: Kímélő készítési mód zöldségekhez, halhoz, vagy húsfélékhez. 35 °C és 100 °C között az ízek megőrzése mellett készíthetjük a kiválasztott fogást. Forró levegő befúvás: Jól bevált sütési eljárás, melynek hőmérséklete szabadon választható 30 °C és 230 °C között. Ideális sültek, piskóták, felfújtak, készítéséhez. Kombinált gőzpárolás és forró levegő befúvás: E módja a sütésnek elsősorban a professzionális szakácsok körében népszerű. Használatával kivételes ízélmény érhető el, a fogás szaftos és ropogós lesz, frissességét sokáig megőrzi. Automatikus programok: A 70 féle előre beállított automata program segítségével a fogást gyorsan és garantált sikerrel készíthetjük.

Sokoldalú felhasználhatóság A pároláson és sütésen túl számos további lehetőségünk van a készülék használatához: a már feltálalt ételek tányéron történő újramelegítése 100 °C és 170 °C között. Tészta kelesztése 40 °C – 50 °C között; a fagyasztott ételek gyorsabb kiolvasztása 40 °C és 60 °C között; a tányérok előmelegítése 30 °C – 70 °C-ig; ételek melegen tartása 60 °C és 100 °C között; kímélő húspárolás 70 °C és 100 °C között.

Gyönyörű és maradandó – nemesacél sütőtér halogén világítással. A gőzsütő készülék megegyezően a gőzpárolóval 32 literes sütőtérrel rendelkezik, melyekben 4 különböző sütési magasság közül választhatunk. A tisztán kiváló minőségű nemesacélból készült sima felszín könnyen tisztántartható és teljesen ellenálló, és semleges az ízek és szagok tekintetében. Az üvegből készült ajtóbelsőnek köszönhetően könnyen ellenőrizhetjük a készülő ételt. Tisztítása rendkívül egyszerű és szükség esetén szétszedhető. Nyitott állapotban ráhelyezhetjük a párolóedényt. A kétrétegű üvegajtó további előnye, hogy nem melegszik fel a használat során.

Az elegancia és a praktikum tökéletes ötvözete: melegentartó fiók. Csak egy gyengéd nyomás, és a melegentartó fiók azonnal, könnyedén nyílik illetve záródik. A fogantyú nélküli elegáns kivitelnek köszönhetően minden konyhába harmonikusan, szinte észrevétlenül illeszkedik. Ön a tányérokat vagy csészéket profi módon előmelegítheti vagy az elkészült ételeket 30 és 80 ºC között kívánság szerint melegen tarthatja.

19


compact 45 Kompakt sütő

Nemesacél

HB 33CB550 Beépíthető önálló sütő

ÚJ

Tisztítás

  Katalitikus sütőhátfal    Teleüveg sütőajtó    Két részből álló lehajtható grillfűtőszál    Tükörsima sütőfalak 

Sütőtípus / sütési módok

  Universal  PLUS sütő 8 funkcióval: alsó/felső sütés, 3D hőlégbefúvás Plus, pizza funkció, külön alsó sütés, légkeveréses grillezés, nagy felületű grill, kis felületű grill, kiolvasztás   Hűtőventilátor 

Komfort

  Elektronikus óra   Sütővilágítás

Gyorsaság Design

  Automatikus gyorsfelfűtés

Környezet és biztonság

  Sütőablak hőmérséklet max. 50 °C*   Gyermekzár: nyomógombzár

Beépített tartozékok Méretek

1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális sütőtál

(ma x szé x mé)

  Fehér és kék világítás   Süllyesztett gombok   Sütőbelső: titanGlanz zománcbevonat   Osztott - kétzónás - kezelőfelület   Profi fogantyú

Beépítési méret: 450 x 560 x 550 mm Készülék méret: 454 x 595 x 550 mm

Termékelőnyök 3D hőlégbefúvás Plus Az egyenletes hőeloszlás független attól, hogy egy vagy több tepsiben kíván egyszerre sütni. Szárazsüteményt, mint pl.: pogácsát, zsemlét akár 3 szinten is süthet egyszerre. Feltéttel készült tészták esetében, mint pl. pizza, vagy gyümölcstorta, egyidejűleg 2 szinten lehet sütni. A sütőnyílásban az innovatív hőeloszlatás gondoskodik – 1, 2, vagy akár 3 szinten is egyszerre – a tökéletes eredményről.

20

* 180 ºC alsó/felső sütésnél 1 óra elteltével a sütőajtó közepén


compact 45: gőzsütő, gőzpároló, mikrohullámú sütő

Nemesacél

Gőzsütő

Gőzpároló

HB 36D572

HB 26D552

HB 86K572

Gőzsütő

Gőzpároló

Kompakt mikrohullámú sütő

ÚJ

MICROWELLE PLUS

ÚJ Gőzsütő

ÚJ

MICROWELLE PLUS

Gőzpároló

Design

  Fehér/kék világítás    Süllyeszthető, megvilágított  kezelőgombok (nemesacél)   Halogén belső világítás    Teleüveg sütőajtó 

  Fehér/kék világítás    Süllyeszthető, megvilágított  kezelőgombok (nemesacél)   Belső világítás    Teleüveg sütőajtó 

  Fehér/kék világítás    Süllyeszthető, megvilágított  kezelőgombok (nemesacél)   42 literes sütőtér titanGlanz bevonattal   Halogén belső világítás

Komfort

  cookControl 70    lightControl kezelőpanel    Digitális display, magyar szöveges  kijelzéssel   Memória funkció    Felfűtés ellenőrzés   Pillanatnyi hőmérséklet kijelző   Program automatika   32 literes nemesacél sütőtér,  4 sütési szint

  cookControl 40   lightControl kezelőpanel   Digitális display, magyar szöveges  kijelzéssel   Memória funkció   Program automatika    Pillanatnyi hőmérséklet kijelző   Felfűtés ellenőrzés   35 literes nemesacél párolótér

  cookControl 70   lightControl kezelőpanel   Digitális display, magyar szöveges  kijelzéssel   Memória funkció (6 memóriahellyel)   Gyorsfelfűtés   3 teljesítmény fokozat és sütési mód  egymás után programozható

Sütési módok

  Párolás 35 ºC és 100 ºC között  Forró levegő befúvás 30-230 ºC-ig Gőz és forró levegő befúvás kombinációja 120 ºC és 230 ºC között   Regenerálás, forralás, felolvasztás,  kímélő párolás, előmelegítés, melegentartás   Víztartály: 1,3 l

  Párolás 35 ºC és 100 ºC között    Regenerálás, forralás, felolvasztás,  kímélő párolás, előmelegítés, melegentartás   Víztartály: 1,3 l

  900 W mikrohullámú teljesítmény    5 fokozat: 900 W, 600W, 360W, 180W,  90W   Inverter technika    7 sütési mód: felső/alsó sütés 30-300 °C,  3D hőlégbefúvás, forrólevegő, légkeveréses grill, intenzív alsó sütés, alsó sütés, nagyfelületű grill, kisfelületű grill   Kombinált üzemmód, kímélő párolás,  melegentartás, előmelegítés

Környezet és biztonság

  Teljes elektr. csatl. érték: 1,9 kW    Hűtőventilátor   Gyermekzár gomb   Biztonsági kikapcsolás

  Teljes elektr. csatl. érték: 1,9 kW    Gyermekzár gomb   Biztonsági kikapcsolás   Hűtőventilátor

  Teljes elektr. csatl. érték: 3,6 kW    Gyermekzár gomb   Biztonsági kikapcsolás   Gyorsfelfűtés   Ajtóhőmérséklet: 40 °C*

Tisztítás

  Vízkőtelenítő program 

  Vízkőtelenítő program 

  Sütőhátfal és tető katalitikus bevonattal

Beépített tartozékok

Gastronom párolóedény nem perforált 1/3 40 mm mély Gastronom párolóedény perforált 1/3 40 mm mély Gastronom párolóedény nem perforált 2/3 28 mm mély Gastronom párolóedény perforált 2/3 28 mm mély Grillrács

Gastronom párolóedény nem perforált 2/3 40 mm mély Gastronom párolóedény perforált 2/3 40 mm mély Grillrács

1 x Univerzális sütőtál, 1 x Kombirács

Méretek

Beépítési méret: 450 x 560 x 550 mm Készülék méret: 454 x 594 x 520 mm

Beépítési méret: 450 x 560 x 550 mm Készülék méret: 454 x 594 x 520 mm

Beépítési méret: 450 x 560 x 550 mm Készülék méret: 454 x 595 x 531 mm

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök Professzionális felszerelés: Párolóedény készlet.

HB 36D672 (fekete)

HB 36D272 (fehér)

A gőzsütő készülék alaptartozéka egy teljesen nemesacél párolóedény készlet. Két méretben és két különböző mélységben tartalmaz edényeket, illetve megtalálható benne a lyuggatott illetve zárt aljú edény is a különféle fogások elkészítéséhez. 21


Beépíthető mikrohullámú sütők, melegentartó fiók Mikrohullámú sütő grillel

Mikrohullámú sütő

HF 25G5L2 – nemesacél, balra nyíló HF 25G5R2 – nemesacél, jobbra nyíló

HF 25M6L2 – fekete, balra nyíló HF 25M2L2 – fehér, balra nyíló

Mikrohullámú készülék, grillel

Mikrohullámú sütő

ÚJ

Grill

Ajtónyitás balra

ÚJ

Ajtónyitás balra

Melegentartó fiók

HW 1405P2 Melegentartó fiók

ÚJ

Ajtónyitás jobbra

Design

  Üveg sütőajtó    Oldalra nyíló ajtó    Fehér/kék világítás    Süllyesztett gombok    Kerámia sütőalj 

  Üveg sütőajtó    Oldalra nyíló ajtó    Fehér/kék világítás    Süllyesztett gombok    Kerámia sütőalj 

  Fogantyú nélküli kivitel 

Komfort

  lightControl kezelőpanel   3 teljesítmény fokozat egymás után  programozható   Digitális kijelző   Súlyautomatika 3 féle felolvasztó programmal   Súlyautomatika 4 főzőprogrammal   Súlyautomatika 3 féle kombi programmal   Inverter technika   Memória funkció (2 memóriahellyel)   Napi idő kijelzés

  lightControl kezelőpanel   3 fokozatú programozás   Digitális kijelző   Súlyautomatika 3 féle felolvasztó programmal   4 főző program   Inverter technikával   Memória funkció (2 memóriahellyel)   Napi idő kijelzés

  Nemesacél belsőtér   Terhelhető 25 kg-ig:  max. 80 darab presszó csésze vagy 12 db (Ø 26 cm) tányér   Hőmérséklet-beállítás 4 szinten  kb. 30-80 °C (üveglap hőmérséklete)   Hűvős ajtófront

Mikrohullámú sütő típusa és sütési módjai

  900 W mikrohullámú teljesítmény    5 fokozat: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W,  90 W   Grill és mikrohullám 360/180/90 W-os  teljesítménnyel kombinálható   VARIO-GRILL 1300 W, 3 fokozat    21 literes nemesacél sütőtér    Belső világítás    Magasszekrénybe építhető 

  900 W mikrohullámú teljesítmény    5 fokozat: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W,  90 W   21 literes nemesacél sütőtér    Belső világítás    Magasszekrénybe építhető 

  Funkciók: élelmiszerek felolvasztása,  ételek melegentartása, edények előmelegítése, tészta kelesztés, párolás   Fűtőlap edzett üvegből 

Beépített tartozékok

1 x üvegtál, 1 x rács

1 x rács

Méretek

Beépítési méret: 362-365x560-570x300-420 Készülék méret: 382 x 595 x 320 mm

Beépítési méret: 362-365x560-570x300-420 Beépítési méret: 141 x 560 x 550 mm Készülék méret: 382 x 595 x 320 mm Készülék méret: 141 x 594 x 544 mm

HF 25M2L2 (fehér)

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök Mikrohullámú sütők Az új innoWave mikrohullámú sütők keret nélküli, tiszta vonalvezetése nem csak a szemet gyönyörködteti, de beépítésük is gyors és egyszerű. Új kezelő frontjukkal harmonikusan illeszkednek bármely új Siemens beépíthető sütő fölé és Ön elhelyezési igényei szerint választhat jobb vagy bal oldalra nyíló készüléket. A nagyméretű, letisztult sütőtérnek köszönhetően akár nagyobb edények is kényelmesen elférnek, a nemes kerámia sütőalj pedig a tisztítást is könnyeddé teszi.

22


Beépíthető kávéfőző Automata kávéfőző Surpresso

Nemesacél

TK 76K572

Kávéfőző automata

ÚJ cream center cleaner

Teljesítmény Rendszerek

  1700 Watt   Előlap-magasság: 450,5 mm   Innovatív „aroma pressure system” forrázó rendszer   Innovatív „senso flow system” fűtőelem   Csökkentett felfűtési idő: leggyorsabb első csésze kávé!   Magas minőségű kerámia „silent ceram drive” kávéőrlő rendszer   Magas minőségű „cream center” tejhabosító rendszer   Kényelmes és gyors „cream center cleaner” tisztítási rendszer   Intelligens „auto valve system”, automatikus átkapcsolás  a gőz és a meleg víz funkció között   Elő-forralás funkció   Innovatív „single portion cleaning” rendszer, tisztítás minden  csésze kávé után   „One touch” funkció: latte macchiato, cappuccino, tejeskávé és  személyre szabott „My Coffee” elkészítése egy gombnyomásra

Termékjellemzők

  Állítható magasságú kávé és tej kifolyó (max. 150mm)  a magas latte macchiato csészékhez   Vízpumpa, 19 bar nyomás   Megvilágított kávé kifolyó   Kivehető víztartály: 2.5 l   Aromamegőrző kávébab tartály (1000g)   Kivehető forrázó egység   Minden – a tejes italok elkészítéséhez használt - rész könnyen  kivehető, egyszerűen tisztítható és mosógatógépben mosható   Tejhabosító és forróvíz funkció   Magas minőségű LCD kijelző; programozható nyelvek   Kivehető cseppgyűjtő tálca   2 csésze kávé egyidejű elkészítése: kétszeres kávéőrlés és  forrázás, higítás nélkül   Automatikus öblítés a készülék be-,és kikapcsolásakor   Automata vízkőtelenítő és tisztító program (kombinált calc’n’clean)   A készülék egy gombnyomásra kinyílik   Integrált tartozék tároló (mérőkanál, akril tejkifolyó és kifolyó cső)

Beépített tartozékok Méretek

Különálló tejtartály, Tejkifolyó, Tisztító és vízkötelenítő tabletták, Brita vízszűrő, Vízkeménység mérő tesztcsík

(ma x szé x mé)

Beépítési méret: 454 x 594 x 536 mm Készülék méret: 454 x 594 x 515 mm

23


Legyen Ön a mesterszakács konyhájában! Siemens főzőlapok – páratlan fogások.

24


25


Egyediség és elegancia: metalDesign indukciós főzőlap.

Biztonsági kikapcsolás

A Siemens új főzőlapja igazán egyedivé teszi konyháját. Ezüstszínű megjelenése a minőség és kifinomultság látványát hordozza. A 4 indukciós főzőmező és a melegentartó zóna a sokoldalúság záloga, és biztosíték arra, hogy Ön megfelelhessen minden kihívásnak. A Siemens újdonsága garantálja, hogy konyháját elismerő pillantások illessék.

A Siemens főzőlapok biztonsági rendszere a beállított fokozattól függően bizonyos idő eltelte után automatikusan lekapcsolja a készüléket. Így akkor sincs nagy baj, ha Ön esetleg elfeledkezne erről.

Gyermekzár

Timer Az időkapcsoló segítségével beállítható, hogy az egyes főzőzónák mennyi ideig működjenek. A beállított idő letelte után a főzőzóna automatikusan lekapcsol.

A gyermekzár egyszerű és biztos védelmet jelent illetéktelen használók ellen. Egyetlen gombnyomással a főzőlap összes funkciója lezárható. A gyermekzár gomb újabb megnyomásával és néhány másodperces nyomva tartásával a készülék újra üzemkész állapotba kerül.

Facetten design Az esztétikus Facetten design főzőlapok a legmodernebb konyhákba is tökéletesen illeszkednek. Kétoldalt keskeny nemesacél szegély, elöl pedig elvékonyodó él teszi könnyen tisztíthatóvá és egyedivé a főzőlapot. Elegáns vonalvezetés, a modern stílusú konyhák dísze.

Könnyed tisztítás anélkül, hogy valamit elállítanánk: törlési védelem funkció. Ön biztonságosan és gyorsan reagálhat, ha kifut az étel. A törlési védelem funkció érintésével 20 másodpercre minden kezelőgomb záródik, így nem kell attól tartani, hogy a főzőlap letörlése közben véletlenül tévesen bekapcsol vagy átállít funkciókat.

26


Kreatív megoldások ínyenceknek. Új kezelési koncepciók.

Főzőfelületkezelés egy érintéssel: touchSlider funkció Egyedülálló, innovatív kezelőfelület a Siemens-től: a főzőfelület, mint akár egy Laptop, apró érintéssel vezérelhető. A touchSlider-hőfokskálán egy könnyed érintéssel végighaladunk a kívánt főzési teljesítmény eléréséig – és azonnal melegedni kezd az étel a fazékban vagy a serpenyőben. Mindemellett a kívánt teljesítményfokozat közvetlen megérintésével is lehetséges a hőmérsékletválasztás. A szenzoros hőszabályozás félfokonként, 9-es fokozatig történik. A gyorsabb érintéssel a hőmérséklet is gyorsabban szabályozható. Természetesen minden más funkció, mint a forraló elektronika, időzítés vagy memóriafunkció egy érintéssel aktiválható ill. reaktiválható.

touchSlider

Hűvös fém, forró eredmény: metalSlider kezelőzóna A metalSlider kezelőzóna valóban egyedülálló. Kizárólag a Siemens rendelkezik a touchSlider funkció és a nemes fémfelület jól sikerült kombinációjával. Az elegáns design mögött innovatív technika rejlik. A fűtőfelület egyértelműen elválik a kezelőelemektől és a különlegesen hosszú touchSlider a főzőzónák vezérlését kifejezetten kényelmessé, áttekinthetővé teszi.

Egyetlen étel sem ég oda: új sütőszenzor Plus A sütőszenzor Plus a serpenyőben sült ételek tökéletes elkészítését garantálja. A beállított fokozatnak megfelelő hőmérséklet eléréséről fény- ill. hangjelzéssel tájékoztat, így nem kell folyamatosan a serpenyő mellett állni, és felügyelni az étel készítését. A szenzoros sütés maximális biztonságot nyújt, mert megakadályozza, hogy túlhevülés következtében az olaj esetlegesen meggyulladjon, vagy az edény károsodjon. Az ételkészítés is egészségesebbé válik, mert a szabályozott hőmérsékletnek köszönhetően az olaj kevésbé használódik el. Ön már 4 teljesítmény-fokozat közül választhat és 9 automatikus sütőprogram is garantálja a tökéletes sütést.A sütőszenzor által vezérelt főzőzóna természetesen a szenzor kikapcsolásával a megszokott módon is használható.

Egyetlen étel sem fut ki: infravörös főzőszenzor A szabadalmaztatott infravörös főzőszenzor folyamatosan méri az edényben lévő étel hőmérsékletét, és azt a főzőzóna teljesítményének automatikus szabályozásával az előre beállított tartományon belül tartja. Így biztosan nem fut ki a forralásra feltett tej vagy víz, és garantáltan nem fő szét a kényes gőzgombóc sem. Amint az étel eléri a kívánt hőmérsékletet, a készülék fény- és hangjelzést ad, majd automatikusan gondoskodik a továbbfőzésről. A megújult főzőlapok már automatikus programokat is kínálnak, így Ön 5 hőfok és 9 automatikus főzőprogram közül választhat. 27


Sziget főzőlap és indukciós főzőlapok Sziget főzőlap

Sziget főzőlap a legmodernebb igényekhez

62 cm mély

A mai modern konyhák egyre gyakrabban készülnek sziget bútorelemmel. A Siemens egyedülálló megoldása a sziget főzőlap, mely két vezérlőfelülettel is rendelkezik. A szigetet körbejárhatja, miközben lehetősége marad a főzőlap vezérlésére. Egyszerre több felhasználó is főzhet a készülék segítségével, anélkül, hogy egymást megzavarnák. Nemesacél

ET 175YD11D Sziget főzőlap, 80 cm

ÚJ touchSlider

Azonnal forró, azonnal hideg: indukciós főzőlap Az indukciós főzőlap egyesíti magában a gázfőzőlap gyorsaságát és az üvegkerámia kényelmét. Az indukciós főzőlap a hagyományos üvegkerámia készülékektől eltérően nem a főzőlapot, hanem közvetlenül a ráhelyezett edényt melegíti. A főzőfelület ezáltal csak annyira melegszik fel, amennyire az edény visszamelegíti. Ennek köszönhetően nem ég oda az esetlegesen rákerülő ételmaradék, tisztán tartása egyszerűbb, és használata is biztonságosabb. Az edény levételével a hőtermelés megszűnik, a főzőzóna kikapcsol, így nem kell aggódnia az esetlegesen bekapcsolva felejtett készülék miatt sem. A powerBoost funkció segítségével bármely főzőzóna teljesítménye kb. 50%-kal megnövelhető.

Design

  Facetten design    Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel

Komfort

  4 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna, melyből: 1 háromkörös  főzőzóna,1 bővíthető sütőzóna, 2 kétkörös főzőzóna   Kétoldali kezelőpanel   17 fokozat   Időzítő (timer)   Számjegyes kijelzés   Visszaszámláló funkció   Törlési védelem funkció

Környezet és biztonság

  Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Főkapcsoló   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés   2 működésjelző lámpa

Profi-kivitel és felszereltség Gyorsaság

  touchSlider vezérlés (mono)

Méretek

Beépítési méret: 45 x 780 x 600 mm Készülék méret: 50 x 812 x 620 mm

(ma x szé x mé)

  Forraló elektronika 

Indukció

Nemesacél

EH 975MD21E Indukciós főzőlap, 90 cm

ÚJ touchSlider

Design Komfort

Sütőszenzor

  5 indukciós főzőzóna   Kétszeresen bővíthető főzőzóna   17 fokozat   Időzítő (timer)   Visszaszámláló funkció   Számjegyes kijelzés

Környezet és biztonság

  Edényfelismerés   Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Törlési védelem funkció   Főkapcsoló   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

Profi-kivitel és felszereltség

  touchSlider vezérlés (mono)   Sütőszenzor plus a jobb és bal első főzőzónába beépítve  4 hőmérsékletzónával és 9 automatikus programmal

Gyorsaság

  powerBoost funkció, minden indukciós főzőzónához lehetséges    powerBoost funkció 4,6 kW teljesítménnyel a 32 cm átmérőjű  főzőzónához

Méretek

Beépítési méret: 51 x 880 x 490/500 mm Készülék méret: 57 x 912 x 520 mm

(ma x szé x mé)

28

Indukció

  F  acetten design   Ü vegkerámia, dekornélküli kivitel


Indukciós főzőlapok metalDesign

Nemesacél

Facetten design

EH 879SB11

EH 675MB11E

Indukciós főzőlap, 80 cm

Indukciós főzőlap, 60 cm

ÚJ

ÚJ touchSlider

Indukció

touchSlider

Indukció

Design

  Facetten design    metalDesign    Üvegvédő díszítő nyomat 

  F  acetten design   Ü vegkerámia, dekor nélküli kivitel

Komfort

  4 indukciós főzőzóna   1 bővíthető sütőzóna   17 fokozat   Melegentartó zóna   Időzítő (timer)   Visszfunkció   Számjegyes kijelzés

  4 indukciós főzőzóna   1 bővíthető sütőzóna   17 fokozat   Időzítő (timer)   countDown funkció   Számjegyes kijelzés

Környezet és biztonság

  Edényfelismerés   Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Törlési védelem funkció   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés   Főkapcsoló

  Edényfelismerés   Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Törlési védelem funkció   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés   Főkapcsoló

Profi-kivitel és felszereltség Gyorsaság

  touchSlider kezelés (multi)

  touchSlider kezelés (mono)

Méretek

Beépítési méret: 51 x 750/780 x 490/500 mm Készülék méret: 57 x 812 x 520 mm

Beépítési méret: 51 x 560 x 490/500 mm Készülék méret: 57 x 602 x 520 mm

Keret nélküli kivitel

Keret nélküli kivitel

(ma x szé x mé)

Nemesacél

  powerBoost funkció, minden indukciós főzőzónához lehetséges    powerBoost funkció, minden indukciós főzőzónához lehetséges 

EH 651TE11E

EH 651TF11E

Indukciós főzőlap, 60 cm

Indukciós főzőlap, 60 cm

ÚJ

ÚJ Indukció

Design Komfort

Indukció

  Keret nélküli kivitel    Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel 

  Keret nélküli kivitel     Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel

  4 indukciós főzőzóna   17 fokozat   Időzítő (timer)   Visszaszámláló funkció   Számjegyes kijelzés

  2 indukciós főzőzóna, 2 „highSpeed“ főzőzóna, melyből:  1 kétkörös főzőzóna   17 fokozat   Időzítő (timer)   Visszaszámláló funkció   Számjegyes kijelzés

Környezet és biztonság

  Edényfelismerés   Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés   Főkapcsoló

  Edényfelismerés az indukciós főzőzónákon   Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés   Főkapcsoló

Profi-kivitel és felszereltség

  Szenzoros kezelés

  Szenzoros kezelés

Gyorsaság

  powerBoost funkció, minden indukciós főzőzónához lehetséges    powerBoost funkció, minden indukciós főzőzónához lehetséges 

Méretek

Beépítési méret: 53 x 560 x 500-490mm Készülék méret: 59 x 592 x 522 mm

(ma x szé x mé)

Beépítési méret: 51 x 560 x 500-490 mm Készülék méret: 57 x 592 x 522 mm

29


Önállóan beépíthető üvegkerámia főzőlapok Sütő- és főzőszenzor

Nemesacél

Facetten design

ET 675MN31D

ET 875MC11D

Főzőlap, 60 cm

Főzőlap, 80 cm

ÚJ

ÚJ touchSlider

Design Komfort

Sütőszenzor

Főzőszenzor

touchSlider

  Facetten design    Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel

  F  acetten design   Ü vegkerámia, dekor nélküli kivitel

  4 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna, melyből:  1 bővíthető sütőzóna,1 kétkörös főzőzóna   17 fokozat   Időzítő (timer)   Számjegyes kijelzés   Visszaszámláló funkció   Törlési védelem

  4 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna, melyből:  1 bővíthető sütőzóna, 3 kétkörös főzőzóna   17 fokozat   Időzítő (timer)   Számjegyes kijelzés   Visszaszámláló funkció   Törlési védelem

Környezet és biztonság

  Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Főkapcsoló   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

  Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Főkapcsoló   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

Profi-kivitel és felszereltség

  touchSlider vezérlés (mono)    Sütőszenzor elöl, jobbra  (4 sütési hőfokkal és 9 automata sütőprogrammal)   Süllyeszthető főzőszenzor hátul 5 választható főzési  tartománnyal

  touchSlider vezérlés (mono) 

Beépítési méret: 47 x 560 x 500 mm Készülék méret: 52,5 x 602 x 520 mm

Beépítési méret: 45 x 780 x 500 mm Készülék méret: 50 x 812 x 520 mm

metalSlider

Facetten design

Gyorsaság Méretek

(ma x szé x mé)

Nemesacél

  Forraló elektronika 

ET 685MN11E

ET 775MG11E

Főzőlap, 60 cm

Főzőlap, 70 cm

ÚJ

ÚJ touchSlider

Design Komfort

  metalSlider, keret nélkül    Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel 

  Facetten design    Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel 

  4 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna, melyből:  1 bővíthető sütőzóna, 1 kétkörös főzőzóna   17 fokozat   Időzítő (timer)   Számjegyes kijelzés   Visszaszámláló funkció   Törlési védelem

  4 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna, melyből: 2 kétkörös főzőzóna   17 fokozat   Időzítő (timer)   Számjegyes kijelzés   Visszaszámláló funkció   Törlési védelem

Környezet és biztonság

  Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Főkapcsoló   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

  Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Főkapcsoló   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

Profi-kivitel és felszereltség

  metalSlider kezelés

  touchSlider vezérlés (mono)

Gyorsaság

  Forraló elektronika 

  Forraló elektronika 

Méretek

Beépítési méret: 45 x 560 x 490/500 mm Készülék méret: 52 x 602 x 537 mm

Beépítési méret: 45 x 560-640 x 490/500 mm Készülék méret: 51 x 710 x 520 mm

(ma x szé x mé)

30


Önállóan beépíthető üvegkerámia főzőlapok Facetten design

Nemesacél

ET 675TN11E

ET 651TK11E

Főzőlap, 60 cm

Főzőlap, 60 cm

ÚJ

Design Komfort

U-fazettázott design

ÚJ

  Facetten design    Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel

  Keret nélküli kivitel    Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel 

  4 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna, melyből:  1 bővíthető sütőzóna, 1 kétkörös főzőzóna   Touch-Control vezérlés Basic, elöl   17 fokozat   Időzítő (timer)   Számjegyes kijelzés   Visszaszámláló funkció

  3 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna, melyből:  2 kétkörös főzőzóna   17 fokozat   Időzítő (timer)   Számjegyes kijelzés   Visszaszámláló funkció

Környezet és biztonság

  Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Főkapcsoló   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

  Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Főkapcsoló   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

Profi-kivitel és felszereltség

  Szenzoros kezelés

  Szenzoros kezelés

Gyorsaság

  Forraló elektronika 

  Forraló elektronika 

Méretek

Beépítési méret: 47 x 560 x 490/500 mm Készülék méret: 51 x 602 x 520 mm

Beépítési méret: 39 x 560 x 490 mm Készülék méret: 44 x 592 x 522 mm

Keret nélküli kivitel

Körbefutó keret

(ma x szé x mé)

Nemesacél

ET 651TF11E

ET 645EE11

Főzőlap, 60 cm

Főzőlap, 60 cm

ÚJ

Design Komfort

ÚJ

  Keret nélküli kivitel    Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel

  Körbefutó kerettel    Üvegvédő díszítő nyomat

  4 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna, melyből:  1 kétkörös főzőzóna   17 fokozat   Számjegyes kijelzés   Visszaszámláló funkció   Időzítő (timer)

  4 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna   17 fokozat   Számjegyes kijelzés

Környezet és biztonság

  Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Főkapcsoló   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

  Gyermekzár   Biztonsági kikapcsolás   Főkapcsoló   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

Profi-kivitel és felszereltség

  Szenzoros kezelés

  Szenzoros kezelés

Gyorsaság

  Forraló elektronika

  Forraló elektronika

Méretek

Beépítési méret: 39 x 560 x 490 mm Készülék méret: 44 x 592 x 522 mm

Beépítési méret: 47 x 560 x 500 mm Készülék méret: 51 x 575 x 515 mm

(ma x szé x mé)

31


Egy sikeres kapcsolat. Gázláng az üvegkerámia felületen. Ez a párosítás a gáz minden előnyét megvalósítja a nagyértékű üvegkerámián – a rendkívül ellenálló főzőfelület elegáns megjelenésétől kezdve, a nagyon magas hőállóságig bezárólag, mindent.

flameTronic Az elektromos és a gázfőzőlapok különleges kombinációja: a Siemens innovációja ötvözi a gázfőzőlapok gyorsaságát, és az általuk nyújtott sütés-főzés „vizuális” élményét az elektromos főzőlapok megszokott kezelési komfortjával. A gázégők begyújtását és működését egy innovatív vezérlőelektronika felügyeli. A speciális flameTronic vezérlésű gázrózsák az automatikus újragyújtással gondoskodnak az égők folyamatos, és zavarmentes üzeméről. Ha esetleg ezek bármilyen okból kialudnának, a vezérlés újragyújtja a gázrózsát és a beállított lángnagyságon főz illetve süt tovább. Amennyiben az automatikus újragyújtási kísérletek valamilyen okból nem járnának sikerrel, a vezérlés 10 másodperc után egy központi szelep segítségével elzárja a gázt. Ez a megoldás maximális biztonságot nyújt a felhasználó számára, tökéletes kezelési komfort mellett.

32


Gázfőzőlapok

Nemesacél

piano-a-filo

Nemesacél

ER 59553EU

ER 12553EU

Gázfőzőlap, 120 cm

Gázfőzőlap, 80 cm

Design

   Nemesacél gázfőzőlap    Piano-a-filo elrendezés: a készülék nem emelkedik ki a munkalap felületéből    4 gázégő: 1 Wok, 1 gyors, 1 normál, 1 takarékos

  Nemesacél gázfőzőlap    3 gázégő: 1 Wok, 1 gyors, 1 takarékos 

Komfort és biztonság

  Piezo elektromos szikragyújtás a kapcsolóba építve   Termoelektromos égésbiztosítő égőként   Öntöttvas edénytartó tapadásbiztos gumilábakkal

  Piezoelektromos szikragyújtás a kapcsolóba építve   Termoelektromos égésbiztosítő égőként    Öntöttvas edénytartó tapadásbiztos gumilábakkal 

Teljesítmény

Első: Második: Harmadik: Negyedik:

Első: Második: Harmadik:

Méretek

Beépítési méret: 70 x 1162 x 351 mm Készülék méret: 70 x 1179 x 368 mm

(ma x szé x mé)

2,70 kW 1,75 kW 3,50 kW 1,00 kW

2,70 kW 3,50 kW 1,00 kW

Beépítési méret: 54 x 760 x 330 mm Készülék méret: 54 x 780 x 350 mm

3-in-a-row A 3 égővel rendelkező gázlap optimális megoldást kínál azok számára, akik bár kisebb konyhával rendelkeznek, még sem szeretnék nélkülözni a nagy teljesítmény nyújtotta lehetőségeket. A Wok égő biztosítja, hogy szükség esetén Ön gyorsan elkészíthesse kedvenc fogását, míg a nagy, illetve kis égők lehetővé teszik, hogy az adott főzőedénynek legmegfelelőbb lángot használhassa.

piano-a-filo: kreativitás és egyedi design a Siemens-től. Letisztult design, egyszerűbb tisztíthatóság – piano-a-filo beépítési koncepció a Siemens-től. A Siemens újdonsága a munkalapba süllyesztett gázfőzőlap, a piano-a-filo elrendezés. A készülék nemesacél burkolata nem emelkedik ki a munkalap síkjából, így sokkal könnyebben tisztítható, mint hagyományos társai, megjelenésével egyedi stílust kölcsönöz konyhájának. Hosszú és keskeny kialakításánál fogva lehetőséget biztosít a hatékonyabb helykihasználásra és kreatív bútorelrendezések beépítésére.

33


Önállóan beépíthető üvegkerámia gázfőzőlapok flameTronic

WOK-égő

ER 726RF90E

ER 926SB90E

Üvegkerámia gázfőzőlap, 70 cm

Üvegkerámia gázfőzőlap, 90 cm

ÚJ

flameTronic

ÚJ

Design

  5 gázégő: kombi WOK-gázégő, 1 erős-, 2 normál-, 1 takarékégő    Szükséges munkalap-vastagság: min. 30 mm

  5 gázégő: kettős kombi WOK-gázégő, 1 erős-, 2 normál-,  1 takarékégő   Szükséges munkalap-vastagság: min. 30 mm

Komfort és biztonság

  flameTronic: automatikus újragyújtás   Teljesen elektromos gyújtás   Elektronikus égésbiztosító   Automatikus biztonsági kikapcsolás 6 óra elteltével   Quick stop: főkapcsoló   Gyerekzár   5-szörös maradék-hőkijelző   Öntöttvas edénytartó gumilábakkal   Facetten Desing

  Egykezes gyújtás   Termoelektromos égésbiztosító   Öntöttvas edénytartó gumilábakkal   Facetten Desing

Környezet és biztonság

Bal első: Jobb első: Középen: Jobb hátsó: Bal hátsó:

Bal: Elöl középen: Hátul középen: Hátul jobb oldalon: Elöl jobboldalon:

Méretek

Beépítési méret: 45 x 560 x 490 mm Készülék méret: 47 x 710 x 520 mm

Beépítési méret: 45 x 850 x 490 mm Készülék méret: 57 x 912 x 520 mm

WOK-égő

Digitális timer

(ma x szé x mé)

1,9 kW 1,7 kW 4,25 kW 2,8 kW 1,9 kW

6 kW 1,9 kW 1,1 kW 2,8 kW 1,9 kW

ER 626HB90E

ER 626PT90E

Üvegkerámia gázfőzőlap, 60 cm

Üvegkerámia gázfőzőlap, 60 cm

ÚJ

ÚJ

Design

  4 gázégő: 1 erős-, 1 normál-, 1 takarék-, 1 WOK-égő   Szükséges munkalap-vastagság: min. 30 mm

  4 gázégő: 1 erős-, 2 normál-, 1 takarékégő   Szükséges munkalap-vastagság: min. 30 mm

Komfort és biztonság

  Egykezes gyújtás   Termoelektromos égésbiztosító   Öntöttvas edénytartó gumilábakkal   Facetten Desing

  Egykezes gyújtás   Termoelektromos égésbiztosító   Digitális timer és visszaszámláló   Automatikus biztonsági kikapcsolás 6 óra elteltével   Öntöttvas edénytartó gumilábakkal   Facetten Desing

Környezet és biztonság

Bal első: Bal hátsó: Jobb első: Jobb hátsó:

Bal első: Bal hátsó: Jobb első: Jobb hátsó:

Méretek

Beépítési méret: 45 x 560 x 490 mm Készülék méret: 47 x 602 x 520 mm

(ma x szé x mé)

34

2,85 kW 1,1 kW 1,9 kW 2,8 kW

1,9 kW 1,1 kW 1,9 kW 2,8 kW

Beépítési méret: 45 x 560 x 490 mm Készülék méret: 47 x 602 x 520 mm


Önállóan beépíthető gázfőzőlapok Edzett üveg

Edzett üveg

EP 726QB90E

EP 626PB80E

Edzett üveg gázfőzőlap, 70 cm

Edzett üveg gázfőzőlap, 60 cm

ÚJ

ÚJ

Design

  5 gázégő: 1 erős-, 2 normál-, 1 takarék-, 1 Wok-égő   Szükséges munkalap-vastagság: min. 30 mm

  4 gázégő: 1 erős-, 2 normál-, 1 takarékégő   Szükséges munkalap-vastagság: min. 30 mm

Komfort és biztonság

  Egykezes gyújtás   Termoelektromos égésbiztosító   Öntöttvas edénytartó gumilábakkal

  Egykezes gyújtás   Termoelektromos égésbiztosító   Zománcozott edénytartó gumilábakkal

Környezet és biztonság

Bal első: Jobb első: Középen: Jobb hátsó: Bal hátsó:

Bal első: Bal hátsó: Jobb első: Jobb hátsó:

Méretek

Beépítési méret: 43 x 560 x 490 mm Készülék méret: 59 x 710 x 525 mm

Beépítési méret: 43 x 560 x 490 mm Készülék méret: 59 x 590 x 525 mm

flameTronic

Nemesacél

ER 18358EU

ER 15153BY

Gázfőzőlap, 70 cm

Gázfőzőlap, 60 cm

(ma x szé x mé)

Nemesacél

ÚJ

1,0 kW 1,7 kW 3,6 kW 3,0 kW 1,7 kW

1,7 kW 1,7 kW 1,0 kW 3,0 kW

flameTronic

Design

  4 gázégő: 1 Wok, 1 gyors 1 normál, 1 takarékos   Szükséges munkalap-vastagság: min. 30 mm

  4 gázégő: 1 erős-, 2 normál-, 1 takarékégő   Szükséges munkalap-vastagság: min. 30 mm

Komfort és biztonság

  Piezzó elektromos szikragyújtás a kapcsolóba építve   flameTronic: automatikus újragyújtás   Quick stop: főkapcsoló   Biztonsági kikapcsolás max. 6 óra elteltével   LED-es maradékhő-kijelzés   Termoelektromos égésbiztosító égőként   Öntöttvas edénytartó tapadásbiztos gumilábakkal

  Piezzó elektromos szikragyújtás a kapcsolóba építve   Termoelektromos égésbiztosító égőként   Két részes edénytartó rács

Környezet és biztonság

Bal: Jobb: Első: Hátsó:

Bal első: Bal hátsó: Jobb első: Jobb hátsó:

Méretek

Beépítési méret: 43 x 560 x 490 mm Készülék méret: 56 x 702 x 512 mm

(ma x szé x mé)

3,6 kW 2,5 kW 1 kW 1,7 kW

1,75 kW 1,75 kW 1 kW 3,2 kW

Beépítési méret: 43 x 560 x 490 mm Készülék méret: 54 x 582 x 512 mm

35


Domino főzőlapok. A 30 cm széles Domino főzőlapokkal kiélheti kreativitását! Számos kombinációs lehetőséget nyújtanak: egymással vagy szélesebb elektromos ill. gázfőzőlapokkal, kiegészítve lávaköves grillel vagy akár olajsütővel.

Gázfőzőlap WOK-égővel

Nemesacél

Gázfőzőlap

ER 326AB90E

ER 326BB90E

Üvegkerámia gázfőzőlap, 30 cm

Üvegkerámia gázfőzőlap, 30 cm

ÚJ

ÚJ

Design

  Facetten Desing   Kettős kombi WOK-gázégő   Szükséges munkalap-vastagság: min. 30 mm   Kombinálható Facetten design-nal rendelkező üvegkerámia  főzőlapokkal (összeépítő elem: HZ 394301)

  Facetten Desing   2 gázégő: 1 erős-, 1 normál gázégő   Szükséges munkalap-vastagság: min. 30 mm   Kombinálható Facetten design-nal rendelkező üvegkerámia  főzőlapokkal (összeépítő elem: HZ 394301)

Komfort és biztonság

  Középen: Wok-égő 6 kW egyedülállóan magas teljesítmény   Egykezes gyújtás   Termoelektromos égésbiztosító   Öntöttvas edénytartó gumilábakkal

  Egykezes gyújtás   Termoelektromos égésbiztosító   Öntöttvas edénytartó gumilábakkal

Teljesítmény

Középen:

Elől: Hátul:

Méretek

Beépítési méret: 45 x 270 x 490/500 mm Készülék méret: 57 x 302 x 520 mm

(ma x szé x mé)

36

6 kW

1,9 kW 2,8 kW

Beépítési méret: 45 x 270 x 490/500 mm Készülék méret: 57 x 302 x 520 mm


Domino főzőlapok Facetten design

Nemesacél

Facetten design

EH 375CE11E

ET 375GF11E

Indukciós főzőlap, 30 cm

Üvegkerámia főzőlap, 30 cm

ÚJ

ÚJ Indukció

Design

  Facetten design   Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel   Kombinálható Facetten design-nal rendelkező üvegkerámia  főzőlapokkal (összekötő elem: HZ 394301)

  Facetten design   Üvegkerámia, dekor nélküli kivitel   Kombinálható Facetten design-nal rendelkező üvegkerámia  főzőlapokkal (összekötő elem: HZ 394301)

Komfort és biztonság

  2 indukciós főzőzóna   Számjegyes kijelzés   Kezelőgomb   Edényfelismerés   Biztonsági kikapcsolás   2-fokozatú digitális maradékhő jelzés   Főkapcsoló   powerBoost funkció, minden főzőzónához 

  2 szupergyors „highSpeed“ főzőzóna, melyből:  1 kétkörös főzőzóna   Kezelőgomb   9 fokozat   2-szeres maradékhő jelzés   2 működésjelző lámpa

Teljesítmény

Elöl: Hátul:

Elöl: Hátul:

Méretek

Beépítési méret: 53 x 270 x 490/500 mm Készülék méret: 59 x 302 x 500 mm

Beépítési méret: 48 x 270 x 490/500 mm Készülék méret: 53,9 x 302 x 520 mm

Facetten design

Facetten design

(ma x szé x mé)

Nemesacél

2,2 kW 1,4 kW

2,0/0,8 kW 1,2 kW

ET 375GA11E

ET 375GU11E

Olajsütő üvegkerámia tetővel, 30 cm

Lávaköves grill üvegkerámia tetővel, 30 cm

ÚJ

ÚJ

Design

  Facetten design   1 üvegkerámia fedél    Kombinálható Facetten design-nal rendelkező üvegkerámia  főzőlapokkal (összekötő elem: HZ 394301)   Min. munkalapvastagság: 30 mm 

  Facetten design   1 üvegkerámia fedél    Kombinálható Facetten design-nal rendelkező üvegkerámia  főzőlapokkal (összekötő elem: HZ 394301)   Min. munkalapvastagság: 30 mm 

Komfort és biztonság

  Kezelőgomb   Fokozatmentes hőmérséklet-szabályozás 100-190 °C között   Zsírolvasztó fokozat   Hideg olajzóna   1 sütőkosár, lehajtható fogantyúval   Olajleeresztő csap   Működésjelző lámpa   Nagyméretű nemesacél olajsütő edény (kb. 3-4 l)

  Kezelőgomb   9 fokozat   Nemesacél grilltálca lávakővel, vagy vízzel feltöltve használható   Működésjelző lámpa   Vízleeresztő csap   Nagy grillfelület öntöttvasból

Teljesítmény

2,5 kW

2,4 kW

Méretek

Beépítési méret: 316 x 270 x 490/500 mm Készülék méret: 322 x 302 x 520 mm

Beépítési méret: 206 x 270 x 490/500 mm Készülék méret: 212 x 302 x 520 mm

(ma x szé x mé)

37


Kávéfőzők

Tökéletes kávé. EQ.7. A tökéletes kávé ma már nem csak a kávébab minőségétől, de a technológiától is függ. A Siemens legújabb alkotása az a teljesen automata kávéfőző, amelylyel Ön egy gombnyomásra elkészítheti a kedvenc kávéját. Legyen szó egy erős feketéről, egy habos cappuccuino-ról vagy egy tejes latte macchiato-ról az EQ.7. pillanatok alatt az asztalára varázsolja Önnek a választott italt. A készülék impozáns megjelenését egészíti ki a kék LED-es menüvilágítás és a könnyen használható, szimbólumokkal megjelenített, menüsor is.

cream center cleaner

TK 76009 Automata kávéfőző

ÚJ Teljesítmény Rendszerek

  1700 Watt

Termékjellemzők

  Állítható magasságú kávé és tej kifolyó (max. 150mm)  a magas latte macchiato csészékhez   Vízpumpa, 19 bar nyomás 

  Innovatív „aroma pressure system“ forrázó rendszer   Innovatív „senso flow system“ fűtőelem   C sökkentett felfűtési idő: leggyorsabb első csésze kávé!    Magas minőségű kerámia „silent ceram drive“ kávéörlő rendszer    Magas minőségű „cream center“ tejhabosító rendszer    Kényelmes és gyors „cream center cleaner“ tisztítási rendszer    Intelligens „auto valve system“, automatikus átkapcsolás  a gőz és a meleg víz funkció között   Elő-forralás funkció    Innovatív „single portion cleaning“ rendszer, tisztítás minden  csésze kávé után   „One touch“ funkció: latle macchiato, capuccino,  tejes kávé és személyre szabott „My coffee“ elkészítése egy gombnyomásra

Méretek (ma x szé x mé) Készülék méret: 385 x 320 x 445 mm

cream center cleaner

TK 73001 Automata kávéfőző

ÚJ Teljesítmény Rendszerek

  1700 Watt

Termékjellemzők

  Állítható magasságú kávé és tej kifolyó (max. 150mm)  magas latte macchiato csészékhez   Vízpumpa, 19 bar nyomás 

  Innovatív „aroma pressure system“ forrázó rendszer   Innovatív „senso flow system“ fűtőelem    C sökkentett felfűtési idő: leggyorsabb első csésze kávé!    Magas minőségű kerámia „silent ceram drive“ kávéörlő rendszer    Magas minőségű „cream center“ tejhabosító rendszer    Kényelmes és gyors „cream center cleaner“ tisztítási rendszer    Intelligens „auto valve system“, automatikus átkapcsolás  a gőz és a meleg víz funkció között   Elő-forralás funkció    Innovatív „single portion cleaning“ rendszer, tisztítás minden  csésze kávé után   „One touch“ funkció: latte macchiato vagy cappuccino  egy gombnyomásra

Méretek (ma x szé x mé) Készülék méret: 385 x 320 x 445 mm 38


Porsche Design reggeliző szett Porsche Design

Nemesacél

Porsche Design

Porsche Design

TC 911P2

TW 911P2

TT 911P2

Kávéfőző

Vízforraló

Hosszúszeletes kenyérpirító

2006

2006

2006

Teljesítmény Design

  1100 Watt

  2400 Watt

  1000 Watt

  Magas minőségű fém test szálcsiszolt  alumínium borítással

  Magas minőségű fém test szálcsiszolt  alumínium borítással

  Magas minőségű fém test szálcsiszolt  alumínium borítással

Komfort

  A termokanna automatikusan kifordul  a készülékből a lefőzés végén   Vákumpalack aromavédő fedővel  (akár 8 csésze kapacitás)   Nyomásra nyíló termoszkanna    Kivehető billenőszűrő, csepegésgátló    Könnyen leltölthető víztartály (kivehető)    Vízszint jelző a tartály oldalán    3 fokozatú aromaerősség választó  (gyenge, normál, erős)   Optimális aroma kioldás, spirális alakú  vízforraló rendszer

  Lift-Switch-off: a vízforraló automatiku san kikapcsol az aljzatról való levételkor   1,5 I víz felforralásához    Rejtett fűtőbetét    Tető nyomására lágyan nyíló fedél    Biztonságosan záródó fedél    Kék fénnyel világító (LED) on/off gomb    Automatikus kikapcsolás 

  Higiénikus porvédő fedél, gombnyomásra  nyílik   Memória funkció – az utolsó pirítási foko zat beállítás eltárolódik és kijelzésre kerül   Világított LCD kijelző 11 pirítási fokozatlal  és maradékidő jelzéssel   Pirítóakna zárása forgatható gombbal   2 szelet kenyérhez 34 mm vastagságig  és 250 mm hosszúságig

Termékjellemzők

  Vízkőtlenítő program lefutásának jelzése    Kivehető nemesacél szűrő a    Auto-off: automatikus kikapcsolás a  kiöntőnyíláson lefőzés végén   Ergonomikus fogantyú    Energiatakarékos auto shut-off (automa-    C súszásmentes talppal  tikus kikapcsolás) funkció   Kábeltartó rekesz 

Méretek (ma x szé x mé) Készülék méret: 405 x 330 x 282 mm

Készülék méret: 330 x 210 x 230 mm

  Automatikus kenyérközpontosítás   Állandó pirítási hőmérséklet   Integrált LED megszakítógomb   Cool-Touch: a külső borítás csak  csekély mértékben melegszik fel   Kivehető morzsagyűjtő tálca  az egyszerűbb tisztítás érdekében   Integrált nemesacél zsemlefeltét (pl.  croissant melegítésére) Készülék méret: 250 x 395 x 130 mm

39


Külön megvásárolható tartozékok sütőkhöz

Tartozék

Tartozék típusszáma

Sütő típuszáma

Tartozék leírása

3 szintű teleszkópos sütősín (sütőtálak nélkül)

HZ 338352

HE 360AB560 HB 38AB570T HB 36AB560 HB 33AB.50 HB 43AB520F HB 23AB520E

A 3 ill. 2 szintű teleszkópos sütősínek segítségével a sütő használata biztonságosabb, mert a síneken a sütőtér elé húzott tepsiben az étel könnyen hozzáférhetővé válik és biztosan nem borul ki.

2 szintű sütősín (sütőtálak nélkül)

HZ 338250

HE 36AB560 HB 38AB570T HB 36AB560 HB 33AB.50 HB 43AB520F HB 23AB520E

Profi sütőtálak teleszkópos sínnel

HZ 333102

HB 780AA.70 HB 75AA560J

Kényelmesen kihúzható extra mély sütőtálak grillráccsal, melyek nagy mennyiségek elkészítését is lehetővé teszik.

Tető profi sütőtálakhoz

HZ 333101

HB 780AA.70 HB 75AA560J

HZ 333102 profi sütőedényekhez használható tető.

Katalitikus-szett

HZ 329020

HB 33.AB.50

Alapfelszerelésként minden sütő hátfala rendelkezik katalitikus bevonattal.

HZ329022

HB 38AB570T HB 36AB560

Külön tartozékként az oldalfalakra és tetőre is megvásárolható ez a bevonat, amely utólag egyszerűen felszerelhető.

Ovális fém sütőedény

HZ 26000

Minden sütőhöz

Ovális, mély sütőedény sütőzónás főzőlaphoz vagy bármilyen sütőhöz. Ideális pecsenyesütéshez, ill. egytálételek elkészítéséhez. Tapadásmentes bevonat. Űrtartalom: 5 l

Sütőedény üveg fedéllel

HZ 390800

Minden sütőhöz

Zománcozott univerzális sütőedény főzőlapok bővíthető sütőzónájához. Térfogata 11 liter a fedél (3,5 l) önállóan is hasznosítható. Indukciós főzőszenzoros kerámialappal is alkalmazható. Sütőbe és mosogatógépben is helyezhető.

Üveg sütőedény

HZ 915000

Minden sütőhöz

Üveg sütőedény 3,5 liter térfogatú, mikrohullámú sütőkhöz is használható.

40


Külön megvásárolható tartozékok sütőkhöz

Tartozék

Tartozék típusszáma

Sütő típuszáma

Tartozék leírása

Nemesacél sütőedény fedővel – Indukcióhoz is használható

HZ 390010

Minden indukciós kerámialaphoz

Kerámialapok bővíthető zónáján (Indukciós készülékhez is) használható nemesacél sütőtál.

Edénykészlet indukciós főzőlaphoz

HZ 390040

Minden indukciós kerámialaphoz

3 db főzőedényből és 1 db serpenyőből álló készlet Indukciós főzőlapokhoz.

Edénykészlet indukciós főzőlaphoz

HZ 390020

Minden indukciós kerámialaphoz

1 db főzőedényből és 1 db serpenyőből álló készlet Indukciós főzőlapokhoz.

Pároló edénykészlet mikrohullámú sütőkhöz

HZ 86D000

Minden mikrohullámú sütőhöz

Üveg gyűjtőedény, perforált fém tál és fém fedél. Mikrohullámú sütőbe helyezve párolás funkciót biztosít.

Serpenyő

HZ 390210 (Ø 15 cm) HZ 390220 (Ø 19 cm) HZ 390230 (Ø 21 cm)

EH 975MD21E ET 675MN31D

Sütőszenzorral rendelkező főzőlapokhoz.

Pizzasütő lemez

HZ 317000

Minden sütőhöz

Különösen nagy átmérőjű 35 cm-es pizzasütő lemez. Kívül, belül zománcozott, mosogatógépben tisztítható.

Kerámia sütőkő, fa szedőlapáttal

HZ 327000

Minden sütőhöz

Kerámiából készült sütőkő fa szedőlapáttal. Ideális kenyérsütéshez, pizzasütéshez, mirelit alapanyagú ételek készítéséhez.

41


Főzés kellemes atmoszférában. A frissen készült erdei gombás vadragu illatára mindenkinek rögtön megjön az étvágya. Azt azonban senki nem szereti, ha az ételszag az egész lakást betölti. A Siemens erős és csendes páraelszívói gondoskodnak róla, hogy a főzés közben keletkező szag és pára a szűrőbe és ne az Ön bútorainak kárpitjába kerüljön.

Kezelés kompromisszumok nélkül: új light Control páraelszívó Annak érdekében, hogy Ön a sütés-főzés forgatagában se veszítse el átlátását a folyamatokon, a sütőkhöz hasonlóan legújabb fejlesztésű páraelszívónkon is megalkottuk az intuitív kezelési koncepciót. A lightControl kezelőpanel logikus felépítése, az átlátható szöveges LCD-kijelző, a kék színnel megvilágított kezelőgombok mind segítik Önt abban, hogy könnyedén tájékozódjon a készülék aktuális működéséről ill. szükség esetén a másodperc töredéke alatt változtathasson a beállításokon. A Siemens páraelszívó nem rabolja el figyelmét a legfontosabbtól: a készülő ínyenc fogásoktól! És a Siemens legújabb, szabadalmaztatott perem elszívásának köszönhetően a kellemetlen szagok már csak régi emlékeiben élnek majd, hiszen az új eljárással minden eddiginél hatékonyabb szellőztetést értünk el.

42


Páraelszívók Kürtős páraelszívó

Nemesacél

Sziget elszívó

LC 958BB90

LF 457CA60

Kürtős páraelszívó, 90 cm

Sziget elszívó, 40 cm

Kivitel

  Falra szerelhető kivitel   Softlight világítás   Fehér/kék világítás   lightControl   Magyar szöveges kijelző   Külön kapcsolható munkatér megvilágítás 3x20 W-os halogén lámpával   Süllyeszthető megvilágított forgatógomb

  Főzőlap fölé, mennyezeti szereléshez    Fehér világítás    Külön kapcsolható munkatér megvilágítás 2x20 W-os halogén lámpával   Elektronikus vezérlés    Nyomógombos vezérlés 7 szegmenses LED-kijelzővel

Működés és teljesítmény

  Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható    Elektronikus vezérlés    Beállítható automatikus ventilátor utánfutás    3 normál és 1 intenzív teljesítményfokozat    Intenzív fokozat, automatikus visszakapcsolással    Pillanat-kapcsoló    Fényerőszabályzó funkció    Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál  fokozatnál 620 m3/h, intenzív fokozaton 820 m3/h   Elszívási teljesítmény keringtetéses üzemmódban: normál  fokozaton: max. 640 m3/h, intenzív fokozaton max. 860 m3/h   Ø 120 vagy 150 mm kivezetőcső-csatlakozás 

  Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható   3 normál és 1 intenzív teljesítményfokozat   Intenzív fokozat, automatikus visszakapcsolással   10 perces ventilátor utánfutás   Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál fokozat nál 430 m3/h, intenzív fokozaton 750 m3/h   Elszívási teljesítmény keringtetéses üzemmódban: normál  fokozaton: max. 480 m3/h, intenzív fokozaton max. 800 m3/h   Ø 120 vagy 150 mm kivezetőcső-csatlakozás 

Környezet és biztonság

  Fém zsírszűrő, mosogatógépben mosható    Nemesacél szűrőborítás, perforált, mosogatógépben mosható    Telítettség-jelzés fém zsírszűrőhöz és aktívszén szűrőhöz 

  Fém zsírszűrő, mosogatógépben mosható    Nemesacél szűrő borítás, perforált, mosogatógépben mosható    Telítettség-jelzés fém zsírszűrőhöz és aktívszén szűrőhöz 

Komfort

  Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően:  59 dB (re 1pW)   Extra hangszigetelés

  Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően:  60 dB (re 1pW)

Méretek (ma x szé x mé) 675-1004 x 900 x 500 mm

780-1200 x 400 x 400 mm

Sziget elszívó

Nemesacél

LF 958TA60 Sziget elszívó, 90 cm

Kivitel

  Főzőlap fölé, mennyezeti szereléshez   Fehér világítás   Külön kapcsolható munkatér megvilágítás 4x20 W-os  halogénlámpával   Fényerőszabályzó funkció   Elektronikus vezérlés    Softlight   Nyomógombos vezérlés 7 szegmenses LED-kijelzővel

Működés és teljesítmény

  Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható    A z elszívási teljesítmény egyenletes eloszlása    Két oldalról vezérelhető    Nemesacél szűrőkeret    10 perces ventilátor utánfutás    3 normál és 1 intenzív teljesítményfokozat    Intenzív fokozat, automatikus visszakapcsolással    Kétfokozatú nagyteljesítményű ventilátor    Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál fokozat nál 620 m3/h, intenzív fokozaton 820 m3/h   Elszívási teljesítmény keringtetéses üzemmódban: normál  fokozaton: max. 640 m3/h, intenzív fokozaton max. 860 m3/h   Ø 120 vagy 150 mm kivezetőcső-csatlakozás 

Környezet és biztonság

  Fém zsírszűrő peremelszívással, mosogatógépben  elmosogatható   Telítettség-jelzés fém zsírszűrőhöz és aktívszén szűrőhöz 

Komfort

  Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően:  59 dB (re 1pW)   Extra hangszigetelés

Méretek (ma x szé x mé) 800-980 x 900 x 600 mm 43


Páraelszívók Kürtős páraelszívó

Nemesacél

Kürtős páraelszívó

LC 955HA60

LC 956BB40

Kürtős páraelszívó üvegernyővel, 90 cm

Kürtős páraelszívó, 90 cm

Kivitel

  Falra szerelhető kivitel, főzőlap fölé   Fehér világítás    Külön kapcsolható munkatér megvilágítás 2x20 W-os  halogénlámpával   Softlight    Fényerőszabályzó funkció   Elektronikus vezérlés    Nyomógombos vezérlés 7 szegmenses LED-kijelzővel

  Falra szerelhető kivitel    Fehér világítás    Külön kapcsolható munkatér megvilágítás 3x20 W-os  halogénlámpával   Elektronikus vezérlés    Nyomógombos vezérlés 7 szegmenses LED-kijelzővel

Működés és teljesítmény

  Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható    3 normál és 1 intenzív teljesítményfokozat    Intenzív fokozat, automatikus visszakapcsolással    10 perces ventilátor utánfutás    Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál fokozat nál 470 m3/h, intenzív fokozaton 590 m3/h   Elszívási teljesítmény keringtetéses üzemmódban: normál foko zaton: max. 490 m3/h, intenzív fokozaton max.630 m3/h   Ø 120 vagy 150 mm kivezetőcső-csatlakozás 

  Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható   Intenzív fokozat, automatikus visszaállás   3 normál és 1 intenzív teljesítményfokozat   Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál fokozat nál 500 m3/h, intenzív fokozaton 640 m3/h   Elszívási teljesítmény keringtetéses üzemmódban: normál foko zaton: max. 510 m3/h, intenzív fokozaton max.660 m3/h   Ø 120 vagy 150 mm kivezetőcső-csatlakozás 

Környezet és biztonság

  Egyenletes elszívás a fém zsírszűrő teljes felületén,  mosogatógépben elmosogatható   Telítettség-jelzés fém zsírszűrőhöz és aktívszén szűrőhöz 

  Fém-zsírszűrő, mosogatógépben mosható 

Komfort

  Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően:  62 dB (re 1pW)

  Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően:  59 dB (re 1pW)

Méretek (ma x szé x mé) 705-1100 x 900 x 500 mm Kürtős páraelszívó

Nemesacél

653-982 x 900 x 500 mm Kürtős páraelszívó

LC 657BA40

LC 656BB30

Kürtős páraelszívó, 60 cm

Kürtős páraelszívó, 60 cm

Kivitel

  Falra szerelhető kivitel   Fehér világítás   Külön kapcsolható munkatér megvilágítás  2x20 W-os halogénlámpával   Elektronikus vezérlés nyomógombokkal,  7-szegmenses LED-kijelzővel

   Falra szerelhető kivitel    Fehér világítás    Külön kapcsolható munkatér megvilágítás 2x20 W-os halogénlámpával

Működés és teljesítmény

  Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható    3 normál és 1 intenzív teljesítményfokozat    Intenzív fokozat, automatikus visszakapcsolással    Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál  fokozatnál 650 m3/h, intenzív fokozaton 770 m3/h   Elszívási teljesítmény keringtetéses üzemmódban: normál  fokozaton: max. 670 m3/h, intenzív fokozaton max. 800 m3/h   Ø 120 vagy 150 mm kivezetőcső-csatlakozás 

  Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható   3 normál és 1 intenzív teljesítményfokozat    Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál fokozatnál 500 m3/h, intenzív fokozaton 640 m3/h    Ø 120 vagy 150 mm kivezetőcső-csatlakozás

Környezet és biztonság

  Egyenletes elszívás a fém zsírszűrő teljes felületén,  mosogatógépben elmosogatható

   Fém zsírszűrő, mosogatógépben mosható

Komfort

  Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően:  65 dB (re 1pW)

   Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően: 59 dB (re 1pW)

Méretek (ma x szé x mé) 625-954 x 600 x 500 mm 44

653-982 x 600 x 500 mm


Páraelszívók Kihúzható páraelszívó

Kihúzható páraelszívó

LI 46930

LI 44630

Kihúzható páraelszívó, ezüstmetál, 90 cm

Kihúzható páraelszívó, ezüstmetál, 60 cm

Kivitel

  Elektronikus vezérlés LED-kijelzővel    60 vagy 90 cm széles felső szekrénybe építhető    3x20 W halogén munkafelület-megvilágítás    A z előlap a bútor anyagából készített szegőléccel dekorálható    Külön megvásárolható metál előlap-fogantyú:  nemesacél (LZ 49050), alu (LZ 49070)

  60 cm-es széles felső szekrénybe építhető    2x20 W halogén munkafelület-megvilágítás    A z előlap a bútor anyagából készített szegőléccel dekorálható    Külön megvásárolható metál előlap-fogantyú:  nemesacél (LZ 46050), alu (LZ 46070)

Működés és teljesítmény

  Kivezetéses üzemmódra alkalmazható   2 motoros készülék, 4 fokozatú szabályozás    Fali kivezető doboz Ø 120 mm-es csőhöz  (HX221300) a vevőszolgálatnál rendelhető   Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál  fokozatnál 450 m3/h, intenzív fokozaton 700 m3/h

  Kivezetéses üzemmódra alkalmazható   2 motoros készülék    4 fokozatú szabályozás   Fali kivezető doboz Ø 120 mm-es csőhöz  (HX221300) a vevőszolgálatnál rendelhető   Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál  fokozatnál 400 m3/h, intenzív fokozaton 500 m3/h

Környezet és biztonság

  Fém zsírszűrő, mosogatógépben mosható    Nemesacél szűrőborítás, perforált, mosogatógépben mosható    Telítettség-jelzés fém zsírszűrőhöz és aktívszén szűrőhöz 

  Fém zsírszűrő, mosogatógépben mosható    Nemesacél szűrőborítás, perforált, mosogatógépben mosható    Telítettség-jelzés fém zsírszűrőhöz és aktívszén szűrőhöz 

Komfort

  Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően:  59 dB (re 1pW)   Extra hangszigetelés

  Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően:  60 dB (re 1pW)

Méretek (ma x szé x mé) 475 x 894 x 273mm Kihúzható páraelszívó

465 x 594 x 273mm Kürtőbe építhető páraelszívó

LI 23030

LB 55564

Kihúzható páraelszívó, ezüstmetál, 60 cm

Kürtőbe építhető páraelszívó, ezüstmetál, 60 cm

Kivitel

  60 cm-es felső szekrénybe építhető    2x40 W munkafelület-megvilágítás    A z előlap a bútor külön megvásárolható metál fogantyúval  (LZ 33050) dekorálható

  Előkészített felsőszekrénybe, kürtőbe vagy főzősziget  fölé szerelhető   Külön kapcsolható munkatér megvilágítás  2x20 W-os halogénlámpával

Működés és teljesítmény

  Kivezetéses üzemmódra alkalmazható   3 fokozatú szabályozás   Fali kivezető doboz Ø 120 csőhöz (HX221300)  a vevőszolgálatnál rendelhető   Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál  fokozatnál 400 m3/h

  Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható   2 nagyteljesítményű motor   3 normál és 1 intenzív teljesítményfokozat   Teljesítmény az EN 61591 szerint mérve: max. normál  fokozatnál 400 m3/h, intenzív fokozaton 650 m3/h   Elszívási teljesítmény keringtetéses üzemmódban: normál  fokozaton: max. 440 m3/h, intenzív fokozaton max. 700 m3/h   Fali kivezető doboz Ø 120 csőhöz (HX221300)  a vevőszolgálatnál rendelhető

Környezet és biztonság

  Fém zsírszűrő, mosogatógépben mosható 

  Fém zsírszűrő, mosogatógépben mosható alumínium kerettel 

Komfort

  Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően:  64 dB (re 1pW)

  Zajszint a DIN/EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően:  59 dB (re 1pW)

Méretek (ma x szé x mé) 354 x 598 x 280mm

255 x 530 x 380 mm

45


A frissentartás új dimenziója A Siemens új coolMedia hűtője irigylésre méltó design-t tudhat magáénak. A különálló fekete üveg ajtók és az elegánsan lekerekített alumínium fogantyúk nemes megjelenést és időtálló design-t biztosítanak ezen készülék számára.

46


coolMedia 1900 mm magas szabadonálló hűtő

coolMedia: hűtő/fagyasztó kombináció szórakoztatásra A 17” LCD display a 16:9 képaránnyal a mozizás élményét nyújtja az Ön konyhájában. Ez az LCD TV úgy működik mind a készülék érintős kezelőpaneljénél , mind a távirányításnál mint egy normál televízió. A természetes hangzást az ajtóba épített két hangszóró teszi lehetővé. KG 28 FM 50 (várhatóan 2009. májustól) Fekete üvegajtók Hűtő-fagyasztó kombináció, vitaFresh

ÚJ vitaFresh

Kivitel

  Fekete üveg ajtó, lakkozott oldalfalak metál keretben    Különálló ajtók elegáns, lekerekített alumínium  fogantyúval   Balra nyíló ajtók, nem változtatható   Elöl állítható lábak, kerekek hátul

Környezet és biztonság Komfort

  Hasznos össztérfogat:   Energia-felhasználás:

Hűtőrész

coolMedia: kényelmes tárolás lehetősége 0 ºC-on A két teleszkópos, teljesen kihúzható vitaFresh fiókokba Ön nem csak egyszerűen ki és be tudja helyezni az élelmiszereket (még teli állapotban is), hanem a tárolás egész időtartama alatt könnyen áttekintheti a fiókok tartalmát. A tárolás ideje megháromszorozódik a 0 ºC-nak, valamint a kétfajta (50% és 95%) nedvességtartamú résznek köszönhetően.

269 liter 281 kWh/év

  Beépített 17” LCD display, hátul üveg   Belül elhelyezkedő LED elektronika   Belső ventilátor   3 szintű hűtőrendszer   A belső ajtóban variálható tartók   Felül: 156 liter (incl. 0 °C-os fiókok – vitaFresh)   4db átlátszó biztonsági üvegpolc, ebből 3 állítható   4 részes lehajtható üvegtartó   1db átlátszó kihúzható fiók   Automatikus leolvasztás

 2 db vitaFresh (száraz/nedves) fiók, 60 liter vitaFresh-Zóna     „ Száraz” vitaFresh (50% nedvességtartalmú) teleszkópos fiók    „ Nedves” vitaFresh (95% nedvességtartamú) teleszkópos fiók

Fagyasztórész

  Alul: 53 liter   -18 °C-os vagy ennél hidegebb   Fagyasztási kapacitás: 18 kg/24 óra   Visszamelegedési idő: 15 óra   3db átlátszó fagyasztófiók   Szuperfagyasztás, fagyasztó automatikával   Allfrost, szintenkénti fagyasztás   Élelmiszer naptár

Készülék méret 1900 x 650 x 610 mm 2db tojástartó Tartozékok

KG 28 FM 50

Méretek mm -ben

47


Side by side hűtő-fagyasztó készülékek Nem kap az igényeinek megfelelő elrendezésű készüléket? Most a Siemens ajánl Önnek olyan dupla ajtós Side by side első osztályú hűtőt, mely az izgalmas design és hatalmas belső terek mellett számos praktikus funkcióval rendelkezik a megszokott Siemens minőségnek megfelelően. Például az adagoló, mely gombnyomásra jégkockát, tört jeget, ill. hideg vizet szolgáltat. Az új KA 62DP90 okos funkciói közé tartozik a liftes üvegpolc, vagy a LED-del világított hátsó fal is.

48

Optimális hőmérséklet élelmiszerei számára: freshProtectbox®

Rugalmas kényelem: easyLift üvegpolcok.

A freshProtectbox® hűtőszekrényének luxus tartozéka. Hőmérséklete egyénileg állítható a hűtőrész hőmérsékletétől függetlenül. (4 °C, 2 °C vagy 0 °C) Ezen tároló fiók ideális hely ínyenc finomságainak elhelyezésére, melyek frissességének megőrzése különösen fontos az Ön számára.

Nagyobb méretű élelmiszerek elhelyezésekor nem szükséges a hűtőtér átpakolása. A sínnel ellátott üvegpolcoknál játszva be tudja állítani a kívánt magasságot. Ez a funkció a teljesen bepakolt polcok esetén is működik! És egyetlen kézzel!


coolDuo Side by side 1756 mm magas szabadonálló hűtő

1756 mm magas szabadonálló hűtő

KA 62DP90* K

KA 63DA70*

Nemesacél – Hűtő-fagyasztó kombináció, noFrost

Nemesacél ajtók – Hűtő-fagyasztó kombináció, noFrost

ÚJ

ÚJ vitaFresh

bigBox

antiBacteria

noFrost

vitaFresh

bigBox

antiBacteria

noFrost

Kivitel

  Softline design, nemesacél    Állítható, 4 kerékkel ellátott    Levegőáramlás alul az első fronton biztosított 

  Softline design, nemesacél ajtók, ezüst oldalfalak    Állítható, 4 kerékkel ellátott    Levegőáramlás alul az első fronton biztosított 

Környezet és biztonság

  Hasznos össztérfogat: 533 liter    Eco és „Holiday” kapcsoló    Energia-felhasználás: 467 kWh/év   Optikai és akusztikus figyelmeztető rendszer memória  funkcióval és „ajtó nyitva” figyelmeztetéssel

  Hasznos össztérfogat: 533 liter    Eco és „Holiday” kapcsoló    Energia-felhasználás: 467 kWh/év   Optikai és akusztikus figyelmeztető rendszer memória  funkcióvalés „ajtó nyitva” figyelmeztetés

Komfort

  Elektronikus hőmérsékletszabályozás, pontos kijelzés LCD-n    Antibakteriális bevonat    a irFresh filter   Adagoló tört jég és jégkocka készítésre    G yerekzár   L ED fény   V ízszűrő, csere kijelzéssel   J égkocka készítés max. 2 kg/24 óra   C sendes: 44 dB (re 1 pW)

  Elektronikus hőmérsékletszabályozás, pontos kijelzés LCD-n    Antibakteriális bevonat    a irFresh filter   Adagoló tört jég és jégkocka készítésre    Bárrész    G yerekzár   L ED fény   V ízszűrő, csere kijelzéssel   J égkocka készítés max. 2 kg/24 óra   C sendes: 44 dB (re 1 pW)

Hűtőrész

  Jobb oldalon: 355 liter    MultiAirflow rendszer    Szuperhűtés    4 db átlátszó biztonsági üvegpolc, ebből 3 állítható    2 db easyLift üvegpolc    Krómozott  üvegtartó   2 db teleszkópos zöldségtartó    1 db teleszkópos freshProtectbox (19 l), LED világítással    Különösen fényes belső világítás 

  Jobb oldalon: 355 liter    MultiAirflow rendszer    Szuperhűtés    4 db átlátszó biztonsági üvegpolc, ebből 3 állítható    1 db easyLift üvegpolc    Krómozott 5db-os üvegtartó   2 db teleszkópos zöldségtartó    Különösen  fényes belső világítás

Fagyasztórész

  Bal oldalon: 178 liter     -18°C-os vagy ennél hidegebb   noFrost technika    Fagyasztási  kapacitás: 12 kg/24 óra   Visszamelegedési  idő: 16 óra   3 db biztonsági üvegpolc, ebből 2 db állítható   2 db átlátszó teljesen kihúzható fagyasztófiók, ebből 1 db bigBox   Szuperfagyasztás,  fagyasztó automatikával   Allfrost, szintenkénti fagyasztás    Automatikus jégkocka készítő    LED világítás 

  Bal oldalon: 178 liter     -18°C-os vagy ennél hidegebb   noFrost technika    Fagyasztási  kapacitás: 12 kg/24 óra   Visszamelegedési  idő: 16 óra   3 db biztonsági üvegpolc, ebből 2 db állítható   2 db átlátszó teljesen kihúzható fagyasztófiók, ebből 1db bigBox   Szuperfagyasztás,  fagyasztó automatikával   Allfrost, szintenkénti fagyasztás    Automatikus jégkocka készítő    Különösen fényes világítás 

Méret Tartozékok

1756 x 910 x 761 mm

1756 x 910 x 761 mm

1 db tojástartó, 3 m hosszú 3/4-es vízbevezető cső

2 db jégakku, 1 db tojástartó 3 m hosszú 3/4-es vízbevezető cső

KA 62 DP 90

* Beérkezéstől függően.

Méretek mm-ben

KA 63 DA70

Méretek mm-ben

49


Beépíthető hűtők Beépítési magasság: 880 mm

Beépítési magasság: 1400 mm

Beépítési magasság: 1775 mm

touchLight

KF 18WA42

KI 27FA50

KI 32NA40

Beépíthető borhűtő, vinoThek

Hűtő automata, vitaFresh

Hűtő-fagyasztó kombináció, noFrost

extra csendes

antiBacteria

noFrost

antiBacteria

antiBacteria

Kivitel

  touchLight    Elektronikus vezérlés

  vitaFresh    Energiafogyasztás: A+     Elektronikus vezérlés

  noFrost technika   E nergiafogyasztás: A   Elektronikus vezérlés

Beépítés

  Jobbra nyíló ajtó   Keret nélkül, duplán szigetelt üvegajtó  nemesacél fogantyúval

Lapos ajtópánt rögzítés, felcserélhető    ajtónyitás

  L apos ajtópánt rögzítés, felcserélhető ajtónyitás

Környezet és biztonság Komfort

  H asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

   Hasznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

H   asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

  „touchLight“ – a világítás az ajtófogan tyú megérintésére bekapcsol   Elektronikus hőmérséklet-szabályozás  és -ellenőrzés belső LED kijelzéssel   Antibakteriális bevonat   Extra csendes: 34 dB (re 1 pW)

   Elektronikus hőmérsékletszabályozás, pontos LED kijelzéssel   A ntibakteriális bevonat    Automatikus leolvasztás    Extra csendes: 38 dB (re 1 pW)

  Elektronikus hőmérsékletszabályozás,  pontos LED kijelzéssel   A ntibakteriális bevonat   A utomatikus leolvasztás   C sendes: 44 dB (re 1 pW)

Hűtőrész

  + 6 ºC és +14 ºC között szabályozható hőmérséklet   4 db átlátszó palacktartó polc (3 állítható)   32 db 0,75 literes vagy 9 db 0,75 literes + 19 db egy literes üveg tárolására alkalmas   1 kiegészítő tartófelület élelmiszer ill. egyéb üvegek tárolására (1 üvegpolc)   A utomatikus leolvasztás, szuperhűtés   K ripton belső világítás

   170 literes    5 db átlátszó biztonsági üvegpolc (ebből 4 db állítható)    Különösen erős hűtőtér világítás    3 db 0 ºC hőmérsékletű teleszkópos fiók    vitaFresh 60 liter (ebből 15 liter 95% és 45 liter 50% nedvességtartalmú)    Variálható ajtóbelső palack- sajt- és vajtartóval

  F elül: 147 liter   D inamikus hűtés a ventilátor segítségével   4 db átlátszó biztonsági üvegpolc (ebből 3 db állítható)   2 db zöldségtartó nedvességtartalom szabályozással   K ülönösen erős hűtőtér világítás   V aj- és sajttároló fedéllel

149 liter 146 kWh/év

230 liter 155 kWh/év

Fagyasztórész

Beépítési méret

233 liter 336 kWh/év

  A lul: 86 liter    -18 ºC-os vagy ennél hidegebb   S zintenkénti fagyasztás, szuperfagyasztás   noFrost, 4 db átlátszó fagyasztófiók    F  agyasztási kapacitás: 7 kg/nap   T árolási idő üzemzavar esetén: 22 óra   A ktív figyelmeztető rendszer memóriával   2 db jégaku, 2 db tojástartó 880 x 560 x 550 mm

1400 x 560 x 550 mm

1775 x 560 x 550 mm

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök

50

vitaFresh: háromszor frissebb

Aktív noFrost technika

A Siemens vitaFresh beépíthető hűtője biztosítja az élelmiszerek hosszantartó frissességének megháromszorozódását a 0 ºC-os tároló rész segítségével. Ezen tároló rekesznél nemcsak a hőmérséklet, hanem a kétféle nedvességtartalom is jelentős szerepet játszik.

Az Aktív noFrost technikával készült készülékek számára a deresedés, az állandó leolvasztás ismeretlen fogalmak. A noFrost technika elvonja a belső térben keringő levegő nedvességtartalmát és a készüléken kívül elpárologtatja, megakadályozva ezzel a belső tér jegesedését.


Beépíthető hűtők Beépítési magasság: 1775 mm

Beépítési magasság: 1775 mm

Beépítési magasság: 1772 mm

KI 38VA50

KI 34SA50

KI 34VV00

Hűtő-fagyasztó kombináció

Hűtő-fagyasztó kombináció

Hűtő-fagyasztó kombináció

extra csendes

extra csendes

antiBacteria

extra csendes

antiBacteria

antiBacteria

Kivitel

  Energiafogyasztás: A+    Elektronikus vezérlés

  Energiafogyasztás: A+    Elektronikus vezérlés

  E nergiafogyasztás: A

Beépítés

  L apos ajtópánt rögzítés, felcserélhető ajtónyitás

  L apos ajtópánt rögzítés, felcserélhető ajtónyitás

  C súszó ajtópánt rögzítés, felcserélhető ajtónyitás

Környezet és biztonság Komfort

  H asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

  H asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

  H asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

  Elektronikus hőmérséklet-szabályozás  és -ellenőrzés belső LED kijelzővel   Antibakteriális bevonat   Extra csendes: 44 dB (re 1 pW)

  Elektronikus hőmérséklet-szabályozás  és -ellenőrzés belső LED kijelzővel   Antibakteriális bevonat   Extra csendes: 41 dB (re 1 pW)

  Antibakteriális bevonat   Extra csendes: 41 dB (re 1 pW)

Hűtőrész

  Felül: 222 liter   5 db biztonsági üvegpolc (ebből 4 állítható, 1 osztott)   1 db átlátszó zöldség- és gyümölcstároló   1 db kihúzható fiók   Nedvességtartalom szabályozás  a zöldség- és gyümölcstartó felett   H űtőtér-világítás

  Felül: 205 liter   5 db átlátszó üveg polc (ebből 4 db állítható, 1 db osztható)   1 db zöldségtartó   Nedvességtartalom szabályozás  a zöldség- és gyümölcstartó felett   1 db kihúzható kisméretű fiók   Különösen erős hűtőtér-világítás

  Felül: 203 liter   5 db átlátszó üveg polc (ebből 4 db állítható)   1 db zöldségtartó   Nedvességtartalom szabályozás  a zöldség- és gyümölcstartó felett   Hűtőtér-világítás

Fagyasztórész

  Alul: 63 liter   -18 ºC-os vagy ennél hidegebb   S zintenkénti fagyasztás, szuperfagyasztás   Fagyasztási kapacitás: 6 kg/nap   Tárolási idő üzemzavar esetén: 22 óra   3 db átlátszó fagyasztó fiók, élelmiszernaptárral, jégkocka tartó

  Alul: 72 liter   -18 ºC-os vagy ennél hidegebb   S zintenkénti fagyasztás, szuperfagyasztás   Fagyasztási kapacitás: 12 kg/nap   Tárolási idő üzemzavar esetén: 24 óra   A ktív figyelmeztető rendszer memória funkcióval, 2 db jégaku, 2 db tojástartó

  Felül: 72 liter   -18 ºC-os vagy ennél hidegebb   Fagyasztási kapacitás: 4 kg/nap   Tárolási idő üzemzavar esetén: 16 óra   S zintenkénti fagyasztás   1 db tojástartó

Beépítési méret

1775 x 560 x 550 mm

1775 x 562 x 550 mm

1772 x 541 x 545 mm

285 liter 280 kWh/év

277 liter 295 kWh/év

275 liter 319 kWh/év

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök Minden igényre, minden ízlésre. A Siemens beépíthető hűtők belső formatervezése, nagy rakodófelületei, praktikus beosztása, attraktív berendezése, üvegpolcai, üvegtartói, páratartalom szabályzóval felszerelt zöldség- és gyümölcstartói, valamint a formai elemekhez társuló modern technikai és higiéniai megoldások egytől egyig a felhasználó kényelmét és biztonságát szolgálják.

Még nagyobb higiénia a Siemens hűtőkben – Antibakteriális rendszer Az antibaktéria egy ezüst alapú, természetes bevonat a hűtő falán és az ajtó belső oldalán, amely hatásosan gátolja a baktériumok szaporodását és fejlődését a készülék teljes élettartama alatt. Így segít megóvni Ön és családja egészségét, valamint megőrizni az ételek frissességét.

51


Beépíthető hűtők Beépítési magasság: 1775 mm

Beépítési magasság: 1221 mm

Beépítési magasság: 1025 mm

KI 38LA50

KI 24LA50

KI 20RA50

Hűtő automata

Hűtő automata

Hűtő automata

extra csendes

extra csendes

antiBacteria

extra csendes

antiBacteria

antiBacteria

Kivitel

  Energiafogyasztás: A+    Elektronikus vezérlés   Teleszkópos fiókok

  Energiafogyasztás: A+    lektronikus vezérlés E

  Energiafogyasztás: A+    lektronikus vezérlés E

Beépítés

  L apos ajtópánt rögzítés, felcserélhető ajtónyitás

  L apos ajtópánt rögzítés, felcserélhető ajtónyitás

  L apos ajtópánt rögzítés, felcserélhető ajtónyitás

Környezet és biztonság Komfort

  H asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

  H asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

  H asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

  Elektronikus hőmérséklet-szabályozás  és -ellenőrzés belső LED kijelzővel Antibakteriális bevonat     Extra csendes: 42 dB (re 1 pW)

  Elektronikus hőmérséklet-szabályozás  és -ellenőrzés (LED) A   ntibakteriális bevonat, automatikus leolvasztás   Extra csendes: 38 db dB (re 1 pW)

  Elektronikus hőmérséklet-szabályozás  és -ellenőrzés (LED) A   ntibakteriális bevonat   A utomatikus leolvasztás   E xtra csendes: 35 dB (re 1 pW)

Hűtőrész

  Alul: 244 liter   5 db átlátszó üveg polc (ebből 4 db állítható)   1 db zöldségtartó   Nedvességtartalom szabályozás    1 db kihúzható kisméretű fiók   V ariálható belső palack- sajt- és vajtartóval   Különösen erős hűtőtér-világítás

  A lul: 189 liter   5 db biztonsági üvegpolc (ebből 4 állítható, 1 osztott)   1 db átlátszó zöldség- és gyümölcstároló   Nedvességtartalom szabályozás  a zöldség és gyümölcstároló felett   H űtőtér világítás

  N ettó űrtartalom: 184 liter   Szuperhűtés    5 db biztonsági üvegpolc (ebből 4 állítható, 1 osztott)   1 db átlátszó zöldség- és gyümölcstároló   Nedvességtartalom szabályozás  a zöldség és gyümölcstároló felett   H űtőtér világítás

Fagyasztórész

  Felül: 36 liter   -18 ºC-os vagy ennél hidegebb   Fagyasztási kapacitás: 3 kg/nap   Tárolási idő üzemzavar esetén: 18 óra   S zuperfagyasztás, aktív figyelmeztető rendszerrel   2 db jégaku, 1 db tojástartó

  F elül: 17 liter   -18 ºC-os vagy ennél hidegebb   F  agyasztó kapacitás: 2 kg/nap   T árolási üzemzavar esetén: 12 óra   A jtózárás jelzéssel

Beépítési méret

1775 x 560 x 550 mm

1221 x 560 x 550 mm

280 liter 259 kWh/év

206 liter 224 kWh/év

184 liter 126 kWh/év

1025 x 560 x 550 mm

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök Árammegtakarítás és a környezet védelme: Energiafogyasztás A+ Az energia címke megkönnyíti a hűtő-fagyasztó kombinációk egymás közti összehasonlítását. A Siemens hűtők a leggazdaságosabban működtethető „A+” és „A” energiaosztályba tartoznak, melyet az új típusú takarékos kompresszorok alkalmazásával érnek el. Ez a vásárlásnál azért fontos tulajdonság, mert felmérések szerint a háztartások energia-fogyasztásának kb. 30%-át a hűtő-fagyasztó készülékek teszik ki.

52


Be- és aláépíthető hűtő és fagyasztók Beépítési magasság: 800 mm

Beépítési magasság: 874 mm

Beépítési magasság: 800 mm

KU 15RA50

GI 18DA50

GU 15DA40

Hűtő automata

Beépíthető fagyasztó

Aláépíthető fagyasztó

extra csendes

extra csendes

antiBacteria

extra csendes

Kivitel

  Energiafogyasztás: A+    lektronikus vezérlés E

  Energiafogyasztás: A+    lektronikus vezérlés E

  Energiafogyasztás: A 

Beépítés

  L apos ajtópánt rögzítés, felcserélhető ajtónyitás

  L apos ajtópánt rögzítés, felcserélhető ajtónyitás   H űtő/fagyasztóval kombinálható beépítés

  L apos ajtópánt rögzítés, felcserélhető ajtónyitás

Környezet és biztonság Komfort

  H asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

  H asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

  H asznos össztérfogat:   Energiafelhasználás:

  A ntibakteriális bevonat   A utomatikus leolvasztás   E xtra csendes: 38 dB (re 1 pW)

  Allfrost szintenkénti fagyasztás    O ptikai és akusztikus figyelmeztető jelzés   Á llítható lábak, és a hátsó elölről állítható   Extra csendes: 38 dB (re 1 pW)

  Allfrost szintenkénti fagyasztás    O ptikai és akusztikus figyelmeztető jelzés   Á llítható lábak, és a hátsó elölről állítható   Extra csendes: 39 dB (re 1 pW)

Hűtő és fagyasztórész

  N ettó űrtartalom: 141 liter   4 db biztonsági üvegpolc, 3 db állítható és 1 db 2 részes kihúzható, biztonsági üvegből készült tartópolc a zöldségtartók felett   V áltoztatható ajtóbelső kialakítás   V aj- és sajttároló fedéllel

  -18 ºC-os vagy ennél hidegebb   Szuperfagyasztás  4   db átlátszó fagyasztó rekesz, a másodikon élelmiszernaptárral   F  agyasztási kapacitás: 12 kg/24 óra   V isszamelegedési idő: 25 óra   J égkockatartó, bogyósgyümölcs tálca, és 2 db jégaku

  -18 ºC-os vagy ennél hidegebb   Szuperfagyasztás  3   db átlátszó fagyasztó rekesz, a középsőn élelmiszernaptárral   H őmérő az ajtó belsejében   F  agyasztási kapacitás: 10 kg/24 óra   V isszamelegedési idő: 25 óra

141 liter 118 kWh/év

98 liter 194 kWh/év

100 liter 212 kWh/év

GI 14DA50 (kép nélkül) Eltérés a GI 18DA50-től

  H asznos össztérfogat: 74 liter   Energiafelhasználás: 179 kWh/év   3 db átlátszó fagyasztó rekesz   F  agyasztási kapacitás: 10 kg/24 óra   1 db jégkockatartó

Beépítési méret (ma x szé x mé)

820-870 x 600 x 550 mm

880 x 560 x 550 mm (GI18DA50) 720 x 560 x 550 mm (GI14DA50)

820-870 x 600 x 550 mm

Termékelőnyök Szuperhűtés és -fagyasztás Két nagyon praktikus funkció, amelynek akkor látjuk igazán hasznát, ha frissen vásárolt élelmiszereket helyezünk be a készülékünk hűtő vagy fagyasztórészébe. Egy gombnyomásra előkészíthető a megfelelő hőmérséklet, nincs felmelegedés, így a már hűtött illetve fagyasztott dolgok tovább őrzik meg minőségüket. A hűtendő illetve fagyasztandó friss élelmiszerek is hamar elérik a kívánt hőmérsékletet. A bekapcsolástól számított 6 óra múlva ezek a funkciók automatikusan kikapcsolnak.

53


54


Páratlanul gyors és alapos: speedMatic beépíthető mosogatógép generáció.

55


Extrém gyors, extrém alapos és extrém takarékos: speedMatic mosogatógépek a Siemens-től.

eco

vo

PLUS

n Siemens

A Siemens mérnökei nap mint nap azon dolgoznak, hogy innovatív megoldásokat fejlesszenek ki háztartási készülékeink számára. A különösen energiahatékony Siemens készülékek jól felismerhetők az eco Plus-jelről – mint például a speedMatic-mosogatógépek is.

Víz – és árammegtakarítás: 10 l vízfogyasztással.

víz

A 60 cm-es beépíthető mosogatógépek vízfogyasztása normál program esetén 10 literre* lecsökkent. Így a mosogatógépnek kevesebb vizet kell felmelegítenie. Ezzel nem csak vizet, de áramot is megtakaríthat. A sok újdonság mellett mindenesetre egy dolog változatlan: a tökéletes mosogatási eredmény. Összehasonlításképpen: 20 évvel ezelőtt a mosogatógépek kb. 30 liter vizet fogyasztottak. Átlagosan évente 220 mosogatási ciklus esetében kb. 4400 liter vizet takaríthat meg. *2008 januári állapot: kombinált víz- és energia-fogyasztási értékek prémium mosogatógépek normál programja esetén

Az új, energiatakarékos szárítás: Világújdonság

zeolith® szárítás

A Siemens egyes beépíthető mosgatógépeinek egyedi újdonsága a Zeolith®-tal történő energiatakarékos szárítás. Ezen ásvány tulajdonsága, hogy megköti a vizet, miközben hőt bocsájt ki. Ezt használja fel a Siemens mosogatógép, miközben csökkenti az energiafogyasztást és javítja a szárítás hatékonyságát.

1. Szárítási fázis

2. Szárítási fázis

A Zeolith® magába szívja a nedvességet és ezzel párhuzamosan hőt bocsát ki magából.

A hő kibocsátás után a következő tisztítási fázisban a Zeolith® ásvány regenerálódik és ismét kész a nedvességfelvételre.

Magas nyomással tisztítani, egyetlen gombnyomással energiát megtakarítani: energySave Az energySave gomb aktiválásával a Siemens speedMatic mosogató Zeolith® -tal még kevesebb energiát használ fel. Az áramfogyasztás 0,97kWh a szinte hihetetlen 0,83kWh-ra csökken, természetesen a kiváló mosogatási végeredmény megtartásával. AAA 0,83 kWh 56

megtakarítás

energySave


Tökéletesen tiszta edények rövid idő alatt. A mosogatószer maximális erőkifejtése: a dosierAssistent, új mosogatószer adagolóval.

Új

A mosogatógépben leginkább felhasznált mosogatószer típus manapság a tabletta. Régebben a tabletták a mosogatási folyamat során a mosogatógépben nem voltak kontrollálhatók, és ezért nem mindig tudták kifejteni teljes hatásukat. Ezt most tökéletesen megoldja a forradalmian új dosierAssistent mosogatószer adagoló. A mosogatótabletta kiesik a mosogatószert tároló kamrából közvetlenül a felső kosár élén elhelyezett tartóba. A mosogatás folyamán a tabletta célzottan és ellenőrzötten, mindig a megfelelő időben oldódik fel. Így Ön mindig tökéletes mosogatási eredményt fog kapni. dossierAssistent

Fele annyi idő alatt mosogat és szárít: varioSpeed. Miért várna hosszú ideig a tiszta edényekre, ha fele annyi idő alatt is elkészülhetnek? Csak válasszon egy programot* és utána egyszerűen csak nyomja meg a varioSpeed gombot. Ennek következtében máris lecsökken a mosogatási idő 50%-kal. A felezett időről pedig tájékoztatást ad a maradékidő kijelző. Természetesen tökéletes mosogatási eredményt fog kapni, edényei ragyogóan tiszták és szárazak lesznek.

varioSpeed

*Nem érvényes az előmosogatásra és a gyorsprogramra.

Fent kíméletes, lent erős víznyomás: az intenzívZóna. Nyugodtan mosogasson erősen szennyezett tálakat és serpenyőket a kényes üvegpoharakkal együtt. Ugyanis az intenzívZóna funkció minden program esetén egyaránt gondoskodik az alsó kosárban a 20%-kal nagyobb víznyomásról és a magasabb átlag hőmérsékletről, mely révén az igazán makacs szennyeződéseket is könnyen feloldja. A felső kosárban ezzel szemben marad a kiválasztott programhoz tartozó normál nyomás, így a kényes edények továbbra is kímélő mosogatással tisztíthatók.

Új IntenzívZóna

Steril mosogatás: Higiéniai-opció A higiéniai-program választásával eltávolítható minden baktérium, a 99,9%-kal megnövelt szárítási hőmérséklet segítségével. Függetlenül a választott mosogatási programtól a szárítás alatt egy kiegészítő fűtés is működésbe lép. A szárítás több, mint 70 ºC-on történik. A higiéniai-opció különösen alkalmas tehát érzékeny gyerek- és bébieszközök alapos mosogatásra.

higiénia

Kismennyiségű mosogatnivaló: fél töltet mosogatási lehetőség Amennyiben csak féladagnyi mosogatnivaló van, használja a fél töltet programot. Az időmegtakarítás mellett ezzel a funkcióval kb. 30% energiával és vízzel mosogathat.

Több variációs lehetőség: a vario kosár. A vario kosár egy harmadik kosár, amely a különleges formájának köszönhetően nem csak az evőeszközöknek, hanem a merőkanalaknak, a salátás kanalaknak, sőt még a kisebb méretű edényeknek is helyet biztosít. Így az alsó kosárban nincs szükség külön evőeszköz tartóra. A vario kosárnak köszönhetően most már 14 teríték fér el a speedMatic mosogatógépekben. 57


Integrálható speedMatic mosogatók Integrálható: 13 teríték

Nemesacél/Fekete /Fehér

Integrálható: 14 teríték

Integrálható: 14 teríték

SN 56T552EU

SN 56M591/691*/291*EU

SN 56M580EU

Integrálható mosogató

Integrálható mosogató

Integrálható mosogató

zeolith® szárítás

víz

varioSpeed

IntenzívZóna

energySave

víz

varioSpeed

IntenzívZóna

higiénia

víz

varioSpeed

Kivitel

  I ntegrálható, konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

Programok

 x6 program: intenzív 70ºC,   2x6 program: auto 65-75ºC, auto 45-65ºC,    2 x6 program: intenzív 70ºC, auto 45-65ºC,  2 auto 35-45ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC, kímélő 40ºC, auto 45-65ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC, előmosogatás előmosogatás kímélő 40ºC, előmosogatás   4 opcionális funkció: varioSpeed,    2 opcionális funkció:   4 opcionális funkció: varioSpeed,  intenzívZóna, higiénia opció, féltöltet varioSpeed, féltöltet intenzívZóna, energySave (0,83 kWh) féltöltet

Környezet és biztonság

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 10 liter és 0,97 kWh   N agyon csendes: 42 dB (re 1 pw)   a quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer   servoSchloss ajtózáródás

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 12 liter és 1,05 kWh   N agyon csendes: 42 dB (re 1 pw)   a quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer   servoSchloss ajtózáródás   N yomógombzár

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 12 liter és 1,05 kWh   N agyon csendes: 44 dB (re 1 pw)   a quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer   servoSchloss ajtózáródás   N yomógombzár

Komfort

  emotionLight, exkluzív belső világítás    s peedMatic vízrendszer   d osierAssistent, új mosogatószer adagoló   a quaSensor   Magyar szöveges funkció display (kék)    őcserélő, váltókar-technika H   B eépített átfolyós vízmelegítő   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   Energiakímélő szárítás zeolith®-tal    E lőreprogramozás 1-24 óra között   M aradékidő-kijelzés, programlefutás jelző   Ü vegkímélő rendszer

  s peedMatic vízrendszer   d osierAssistent, új mosogatószer adagoló   a quaSensor   Piktogramos funkció display (kék)    H őcserélő, váltókar-technika   B eépített átfolyós vízmelegítő   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   E lőreprogramozás 1-24 óra között   M aradékidő-kijelzés, programlefutás jelző   Ü vegkímélő rendszer

  s peedMatic vízrendszer   d osierAssistent, új mosogatószer adagoló   a quaSensor   Piktogramos funkció display (kék)    H őcserélő, váltókar-technika   B eépített átfolyós vízmelegítő   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   E lőreprogramozás 1-24 óra között   M aradékidő-kijelzés, programlefutás jelző   Ü vegkímélő rendszer

Mosogatókosarak

  T erítékszám: 13   Á llítható magasságú felsőkosár, 3 fokozatú rackMatic rendszerrel   varioFlexPlus kosár  (felső-, alsókosár 6-6 lehajtható elem)   T  alpaspohár tartó

  T erítékszám: 14   Vario kosár a 3. szinten elhelyezve   Á llítható magasságú felsőkosár, 3 fokozatú rackMatic rendszerrel   varioFlexPlus kosár  (felső-, alsókosár 6-6 lehajtható elem)   T  alpaspohár tartó

  T erítékszám: 14   Vario kosár a 3. szinten elhelyezve   Á llítható magasságú felsőkosár, 3 fokozatú rackMatic rendszerrel   v arioFlex kosár (felső kosár 2, alsó kosár 4 lehajtható elem)

Készülék méret

815-875 x 598 x 570 mm

815-875 x 598 x 570 mm

815-875 x 598 x 570 mm

  I ntegrálható, konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

  I ntegrálható, konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök Az új, energiatakarékos szárítás

Világújdonság

58

zeolith® szárítás

A Siemens egyes beépíthető mosgatógépeinek egyedi újdonsága a Zeolith-tal ® történő energiatakarékos szárítás.Ezen ásvány tulajdonsága, hogy megköti a vizet, miközben hőt bocsájt ki. Ezt használja fel a Siemens mosogatógép, miközben csökkenti az energiafogyasztást és javítja a szárítás hatékonyságát.

* Beérkezéstől függően.

Alig hallható, tökéletes tisztaság: extrém halk mosogatás.

Extrém halk

Az új hangszigetelő rendszer rendkívül csendesen működik. Az új típusú pumpa, amely a vizet a mosogatógépből kipumpálja, felméri a rendelkezésre álló víz mennyiségét, majd ez a funkció lekapcsol, amint több víz nem áll rendelkezésre. Így nem keletkezik a program futásakor az ismert kellemetlen pumpazaj.


Teljesen integrálható speedMatic mosogatók Teljesen integrálható: 14 teríték

Teljesen integrálható: 14 teríték

Teljesen integrálható: 13 teríték

SN 66T090EU

SE 65M080EU

SN 64M001EU

Teljesen integrálható mosogató

Teljesen integrálható mosogató

Teljesen integrálható mosogató

víz

víz

víz

varioSpeed

IntenzívZóna

higiénia

varioSpeed

varioSpeed

Kivitel

  T eljesen integrálható, konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

Programok

  2x6 program: auto 65-75ºC, auto 45-65ºC,    2 x5 program: intenzív 70ºC, auto 45-65ºC,   2 x4 program: intenzív 70ºC, auto 45-65ºC, auto 35-45ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC, előmosogatás eco 50ºC, gyors 45ºC, előmosogatás   2 opcionális funkció: varioSpeed, féltöltet   2 opcionális funkció: varioSpeed, féltöltet   4 opcionális funkció: varioSpeed,  intenzívZóna, higiénia opció, féltöltet

Környezet és biztonság

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 10 liter és 0,98 kWh   N agyon csendes: 44 dB (re 1 pw)   a quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer   servoSchloss ajtózáródás

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 12 liter és 1,05 kWh    Nagyon csendes: 48 dB (re 1 pw)   a quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer   servoSchloss ajtózáródás

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 12 liter és 1,05 kWh    Nagyon csendes: 46 dB (re 1 pw)   a  quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer   servoSchloss ajtózáródás

Komfort

  s peedMatic vízrendszer   d osierAssistent, új mosogatószer adagoló   aquaSensor    H őcserélő, váltókar-technika   B eépített átfolyós vízmelegítő   infoLight, programvége fénycsík   E lőreprogramozás 1-24 óra között   M aradékidő-kijelzés   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   Ü vegkímélő technika

  s peedMatic vízrendszer   d osierAssistent, új mosogatószer adagoló   aquaSensor    H őcserélő, váltókar-technika   B eépített átfolyós vízmelegítő   P iros piktogramos funkció display   infoLight, programvége fénycsík    lőreprogramozás 1-24 óra között E   M aradékidő-kijelzés   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés

  s peedMatic vízrendszer   d osierAssistent, új mosogatószer adagoló   a quaSensor   H őcserélő, váltókar-technika   B eépített átfolyós vízmelegítő   P iros piktogramos funkció display   infoLight, programvége fénycsík    lőreprogramozás 1-24 óra között E   M aradékidő-kijelzés   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés

Mosogatókosarak

  T erítékszám: 14   Vario kosár a 3. szinten elhelyezve    Á llítható magasságú felsőkosár, 3 fokozatú rackMatic rendszerrel   v arioFlexPlus kosár (felső-, alsókosár 6-6 lehajtható elem)   T  alpaspohár tartó

  T erítékszám: 14   T erítékszám: 13   Vario kosár a 3. szinten elhelyezve    llítható magasságú felsőkosár, Á   Á llítható magasságú felsőkosár, 3 fokozatú rackMatic rendszerrel 3 fokozatú rackMatic rendszerrel   v arioFlex kosár   v arioFlex kosár (felső kosár 2, alsó kosár 4 lehajtható (felső kosár 2, alsó kosár 4 lehajtható elem) elem)

Készülék méret

815-875 x 598 x 550 mm

815-875 x 598 x 550 mm

  T eljesen integrálható, konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

  T eljesen integrálható, konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

815-875 x 598 x 550 mm

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök Maximális rugalmasság az edények, az étkészlet, a poharak és az evőeszközök számára: varioFlexPlus-kosár. Az új típusú prémiumkosarak maximális kényelmet és rugalmasságot kínálnak a felső és az alsó kosarakba való bepakoláskor. Ez azt jelenti például, hogy az alsó kosárban található pohártartóban 12 boros pohár, a felső kosárban pedig 6 boros pohár helyezhető el. A felső és alsó kosárban az edények elhelyezéséhez a tüskesor állítható. Miután a kosarak mélysége 4 cm-rel megnőtt, így 12 helyett 13 teljes teríték pakolható be. A vario kosárnak köszönhetően akár 14 teríték is optimálisan elfér. Új, a felső kosár 3 fokozatban való magasság állítási lehetősége is a rackMatic rendszer, mely tovább növeli a bepakolás kényelmét.

Új rackMatic

varioFlexPlus

59


Integrálható 12 terítékes mosogatók Integrálható: 12 teríték

Integrálható: 12 teríték

SE 54M567EU

SE 55E556EU Integrálható mosogató

Integrálható mosogató

ÚJ

ÚJ varioSpeed

auto3in1

aquaStop

Integrálható: 12 teríték

SE 55E536EU Integrálható mosogató

ÚJ auto3in1

aquaStop

aquaStop

Kivitel

  I ntegrálható konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

  I ntegrálható konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

  I ntegrálható konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

Programok

  4 program: intenzív 70ºC, auto 55-65ºC,  eco 50ºC, gyors 45ºC,   O pcionális funkció: varioSpeed

  5 program: intenzív 70ºC, auto 55-65ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC, kímélő 40ºC

  5 program: intenzív 70ºC, normál 65ºC,  eco 50ºC, gyors 35ºC, előmosogatás

Környezet és biztonság

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 13 liter és 1,05 kWh   N agyon csendes: 48 dB (re 1 pw)   a quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer   Gyerekzár és elektronikus  nyomógombzár   servoSchloss ajtózáródás

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 13 liter és 1,05 kWh   N agyon csendes: 49 dB (re 1 pw)   a quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 17 liter és 1,05 kWh   C sendes: 52 dB (re 1 pw)   a quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer

Komfort

  aquaSensor    Váltókar-technika   „ auto 3in1” mosogatószer felismerő rendszer   B eépített átfolyós vízmelegítő   Előreprogramozás 1-19 óra között    aradékidő-kijelzés M   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   Öntisztító 3 részes hullámos szűrő

  aquaSensor    Váltókar-technika   „ auto 3in1” mosogatószer felismerő rendszer   B eépített átfolyós vízmelegítő   Előreprogramozás 1-19 óra között    aradékidő-kijelzés M   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   Öntisztító 3 részes hullámos szűrő

  B eépített átfolyós vízmelegítő   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   Öntisztító 3 részes hullámos szűrő

Mosogatókosarak

  T erítékszám: 12   T erítékszám: 12   Á llítható magasságú felsőkosár,   Á llítható felsőkosár, rackMatic rendszerrel   L ehajtható tányérbetét (2 db) az alsó   v arioPlus kosár kosárban (felső kosár 3, alsó kosár 2 lehajtható elem)

  T erítékszám: 12   Á llítható felsőkosár,

Készülék méret

815-875 x 598 x 570 mm

815-875 x 598 x 570 mm

815-875 x 598 x 570 mm

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök Fele annyi idő alatt mosogat és szárít: varioSpeed.

varioSpeed

Miért várna hosszú ideig a tiszta edényekre, ha fele annyi idő alatt is elkészülhetnek? Csak válasszon egy programot* és utána egyszerűen csak nyomja meg a varioSpeed gombot. Ennek következtében máris lecsökken a mosogatási idő 50%-kal. A felezett időről pedig tájékoztatást ad a maradékidő kijelző. Természetesen tökéletes mosogatási eredményt fog kapni, edényei ragyogóan tiszták és szárazak lesznek. *Nem érvényes az előmosogatásra és a gyorsprogramra.

60


Integrálható 9 terítékes mosogatók és mosógép Integrálható: 9 teríték

Integrálható: 9 teríték

Teljesen integrálható mosógép

megtakarítás

SF 54T554EU

SF 55M553EU

WI 14S440EU

Integrálható mosogató

Integrálható mosogató

Teljesen integrálható mosógép

ÚJ

ÚJ varioSpeed

auto3in1

aquaStop

varioSpeed

auto3in1

aquaStop

super15

Outdoor

vasaláskönnyítő program

Ing/business

varioSoft dobrendszer

Kivitel

  I ntegrálható konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

  I ntegrálható konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

  T eljesen integrálható

Programok

  4 program: intenzív 70ºC, auto 55-65ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC   pcionális funkció: varioSpeed O

  5 program: intenzív 70ºC, normál 65ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC, előmosogatás   O pcionális funkció: varioSpeed

  P iktogrammos LCD kijelző: programlefutás, kezelési idő beállítás, maradék-idő kijelzés   M inden programhoz időrövidítés

Környezet és biztonság

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 11 liter és 0,8 kWh   N agyon csendes: 45 dB (re 1 pW)   a quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer  Gyerekzár és elektronikus  nyomógombzár   servoSchloss ajtózáródás

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 11 liter és 0,8 kWh   N agyon csendes: 49 dB (re 1 pW)   a quaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer   servoSchloss ajtózáródás

  6 0ºC tarkamosás programnál: Vízfelhasználás: 49 liter Energia-felhasználás: 1,19 kWh** Programidő: 139 perc

Komfort

  aquaSensor   Kék piktogramos multi display    V áltókar-technika   „ auto 3in1” mosogatószer felismerő rendszer   B eépített átfolyós vízmelegítő   Előreprogramozás 1-19 óra között    M aradékidő-kijelzés   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   Ö ntisztító 2 részes hullámos szűrő

  K ék programlefutás és időkijelzés LED   „ Süllyeszthető programválasztó   V áltókar-technika   „ auto 3in1” mosogatószer felismerő rendszer   B eépített átfolyós vízmelegítő   Előreprogramozás 1-19 óra között    M aradékidő-kijelzés   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   Ö ntisztító 2 részes hullámos szűrő

Mosogatókosarak

  T erítékszám: 9   Á llítható magasságú felsőkosár, rackMatic rendszerrel   v arioPlus kosár (felső kosár 2, alsó kosár 2 lehajtható elem)   E vőeszköztartó a felső kosárban

  T erítékszám: 9   Á llítható magasságú felsőkosár, rackMatic rendszerrel   L ehajtható tányérbetét (2 db) az alsó kosárban   E vőeszköztartó a felső kosárban

  T  öltősúly: 7 kg, fordulatszám 1400 f/p   aquaStop,elektronikus vízvédelmi rendszer   E gygombos programválasztás, hőmérsékletbeállítással   S úlyautomatika, felsővizes mosási rendszer   I dőprogramozás, maradékhő-kijelzés   P rogram végén hangjelzés   N yomógombok: indítás/szünet, intenzív mosás, előmosás, vasaláskönnyítő program, extra öblítés, hőmérséklet- és fordulat szám választó, indítási idő   S peciális programok: kímélő plus, ing/business, outdoor, intenzív+gyors, super 15’ mosás, mix, finom/selyem, gyapjú-kézi mosás   varioSoft mosódob    0 cm átmérőjű, 130 ºC-ban nyitható 3 betöltő ablak

Készülék méret

810-870 x 448 x 570 mm

810-870 x 448 x 570 mm

820 x 598 x 570 mm

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök

29 perc

Kevés az ideje? Válassza a 45 ºC-os gyorsprogramot!

Csupán 15 perc és ruhái újra tiszták: super 15’.

A 45 °C-os gyorsprogramnak köszönhetően a speedMatic mosogatógép a szennyezett edényeket mindössze 29 perc alatt tisztává varázsolja. Nemcsak hihetetlenül gyors, hanem az eredmény is hihetetlenül tökéletes. Féltöltet esetén a rekord mosogatási idő ellenére A* energiaosztályba tartozik.

super15’: A szabadidő eltöltésének ezer jobb módja van, mint a mosás. Nem kell többé választanunk a mosás és a szabadidő között, hiszen nem kell több, mint 15 perc, és ruháink újra tiszták a 15 perces mosási programmal. Mosás, öblítés, centrifugázás 15 perc alatt és a ruha már szárítható is! Ez ideális egyszer használt, kevésbé szennyezett ruhanemű mosására.

*Normál mosogatási program esetén 6 terítékkel.

* 10%-kal kevesebb energiafelhasználás az A kategóriánál.

super15

61


Teljesen integrálható 12 terítékes mosogatók Teljesen integrálható: 12 teríték

Teljesen integrálható: 12 teríték

Teljesen integrálható: 12 teríték

SE 64M364EU

SE 64E334EU

SE 65E330EU

Teljesen integrálható mosogató

Teljesen integrálható mosogató

Teljesen integrálható mosogató

varioSpeed

auto3in1

aquaStop

aquaStop

aquaStop

Kivitel

  T eljesen integrálható konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

  T eljesen integrálható konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

  T eljesen integrálható konyhabútorba, illetve munkalap alá építhető

Programok

  4 program: intenzív 70ºC, auto 55-65ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC,   O pcionális funkció: varioSpeed

2   x4 program: normál 65ºC, eco 50ºC, gyors 35ºC, előmosogatás   O pcionális funkció: féltöltet

5   program: intenzív 70ºC, normál 65ºC, eco 50ºC, gyors 35ºC, előmosogatás

Környezet és biztonság

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC   V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC   V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 13 liter és 1,05 kWh programnál: 14 liter és 1,05 kWh programnál: 14 liter és 1,05 kWh   N agyon csendes: 49 dB (re 1 pW)   C sendes: 52 dB (re 1 pW)   C sendes: 52 dB (re 1 pW)   aquaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer    aquaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer    aquaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer 

Komfort

  aquaSensor   áltókar-technika V   „ auto 3in1” mosogatószer felismerő rendszer   B eépített átfolyós vízmelegítő   Előreprogramozás 1-19 óra között    aradékidő-kijelzés M   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés

Mosogatókosarak

  T erítékszám: 12   T erítékszám: 12   Á llítható magasságú felsőkosár,   Á llítható felsőkosár rackMatic rendszerrel, 3 részes   Evőeszköztartó az alsó kosárban   v arioPlus kosár (felső kosár 3, alsó kosár 2 lehajtható elem)   V ariálható evőeszköztartó az alsó kosárban   Evőeszköztartó a felső kosárban

  T erítékszám: 12   Á llítható felsőkosár   Evőeszköztartó az alsó kosárban

Készülék méret

815-875 x 598 x 570 mm

815-875 x 598 x 570 mm

  V áltókar-technika   B eépített átfolyós vízmelegítő   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   Öntisztító 3 részes hullámos szűrő

815-875 x 598 x 570 mm

  „ auto 3in1” mosogatószer felismerő rendszer   B eépített átfolyós vízmelegítő   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   Öntisztító 3 részes hullámos szűrő

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök varioPlus kosárrendszer A varioPlus kosarak egyedülálló variációs lehetőséget biztosítanak az edények elhelyezésére. A kosarak majdnem minden eleme mozgatható, így a belső tér mindig a behelyezett edények igényei szerint alakítható ki.

62

Kismennyiségű mosogatnivaló – fél töltet mosogatási lehetőség Amennyiben csak féladagnyi mosogatnivaló van, nem kell többé várnia, hogy készüléke megteljen- egyszerűen használja a Siemens innovációjának eredményét, a fél töltet programot. Az időmegtakarítás mellett ezzel a funkcióval kb. 30% energiával és vízzel mosogathat.


Teljesen integrálható 9 terítékes mosogatók Teljesen integrálható: 12 teríték

Teljesen integrálható: 9 teríték

Teljesen integrálható: 9 teríték

SE 64E336EU

SF 64T353EU

SF 64M330EU

Teljesen integrálható mosogató

Teljesen integrálható mosogató

Teljesen integrálható mosogató

aquaStop

varioSpeed

auto3in1

aquaStop

auto3in1

aquaStop

Kivitel

  T eljesen integrálható konyhabútorba, illet-   T eljesen integrálható konyhabútorba, illet-   T eljesen integrálható konyhabútorba, ve munkalap alá építhető ve munkalap alá építhető illetve munkalap alá építhető

Programok

  4 program: normál 65ºC, eco 50ºC, gyors 35ºC, előmosogatás

Környezet és biztonság

  V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC   V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC   V íz- és energia-felhasználás eco 50ºC programnál: 17 liter és 1,05 kWh programnál: 11 liter és 0,8 kWh programnál: 11 liter és 0,8 kWh   C sendes: 52 dB (re 1 pW)   N agyon csendes: 47 dB (re 1 pW)   N agyon csendes: 47 dB (re 1 pW)   aquaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer    aquaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer    aquaStop, elektronikus vízvédelmi rendszer 

Komfort

  V áltókar-technika   E lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés   Ö ntisztító 3 részes hullámos szűrő

  a quaSensor   Hőcserélő, váltókar-technika    B eépített átfolyós vízmelegítő   E lőreprogramozás 1-19 óra között   M aradékidő-kijelzés   infoLight, programvége fénycsík    lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés E

  V áltókar-technika   „ auto 3in1” mosogatószer felismerő rendszer   Hőcserélő   B eépített átfolyós vízmelegítő   E lektronikus időprogramozás: 3/6/9 óra   lektronikus öblítőszer- és sóhiánykijelzés E

Mosogatókosarak

  T erítékszám: 12   Á llítható magasságú felsőkosár,   E vőeszköztartó az alsó kosárban

  T erítékszám: 9   Á llítható magasságú felsőkosár,   v arioPlus kosár (felső kosár 2, alsó kosár 2 lehajtható elem)   E vőeszköztartó az alsó kosárban

  T erítékszám: 9   Á llítható magasságú felsőkosár,   L ehajtható tányérbetét (2 db) az alsó kosárban   E vőeszköztartó az alsó kosárban

Készülék méret

815-875 x 598 x 550 mm

810 x 448 x 570 mm

810 x 448 x 570 mm

  4 program: auto 55-65ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC, előmosogatás   O pcionális funkció: varioSpeed

  4 program: normál 65ºC, eco 50ºC, gyors 45ºC, előmosogatás

(ma x szé x mé)

Termékelőnyök aquaSensor

aquaStop elektronikus vízvédelmi rendszer

Az aquaSensor rendszer figyeli az első öblítővíz szennyezettségi fokát, és ettől függően dönt arról, hogy a víz további mosogatáshoz felhasználható-e, vagy ki kell cserélni. Ezen szabályozás alapján kb 4-4,5 liter víz takarítható meg.

Az elektronikus aquaStop vízvédelmi rendszernek köszönhetően nem kell aggódnunk a vízkárok miatt. E biztonsági rendszer azonnal lezárja a készüléket, ha szivárgást, túlfolyást stb. észlel.

aquaStop

63


Beépítési rajzok Beépíthető sütő

HB 78AA ..., 38AB..., 56BD..., 36AB..., 75AA..., 33AB...,

Beépíthető sütő

Méretek mm-ben

Beépíthető sütő

HB 33CB550

Méretek mm-ben

Méretek mm-ben

Méretek mm-ben

64

TK 76K572

EH 879SB11

Méretek mm-ben

ET 875MC11D

Méretek mm-ben

ET 651TK11E/651TF11E

HF 25G5L2/R2, HF 25M6L2/2L2

Méretek mm-ben

ET 175YD11D

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

Méretek mm-ben

EH 675MB11E/651TF11E/651TE11E

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

Méretek mm-ben

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

Beépíthető főzőlap

Beépíthető főzőlap

ET 775MG11E

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

Beépíthető főzőlap

ET 675MN31D

HB 36D572/26D552/86K572

HE 36AB560

Beépíthető mikrohullámú sütő

Beépíthető kávéfőző

Beépíthető főzőlap

EH 975MD21E

Méretek mm-ben

Beépíthető sütő

Melegentartó fiók

HW 1405P2

HB 43A ..., 23AB...,

Beépíthető sütő

ET 685MN11E/675TN11E ET 645EE11, EA 645GH11M

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

Méretek mm-ben

ER 59553EU

Méretek mm-ben


Beépítési rajzok Beépíthető főzőlap

Beépíthető főzőlap

ER 12553EU

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

Beépíthető főzőlap

ER 726RF90E/18358EU, EP726QB90E

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

ER 626HB90E/PT90E, EP 626PB80E ER 15153BY

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

ER 326AB90E

ER 926SB90E

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

ER326BB90E

Méretek mm-ben

Beépíthető főzőlap

1

500

53

1

ET 375GF11E, EH 375CE11E1

Méretek mm-ben

ET 375GA11E

Páraelszívó

LC 958BB90

ET 375GU11E

Méretek mm-ben

Páraelszívó

Méretek mm-ben

Páraelszívó

LF 958TA60

Méretek mm-ben

LF 457CA60

Méretek mm-ben

Páraelszívó

Méretek mm-ben

LC955HA60

Méretek mm-ben

65


Beépítési rajzok Páraelszívó

Páraelszívó

LC 956BB40

Méretek mm-ben

Páraelszívó

LC657BA40

Méretek mm-ben

Kihúzható páraelszívó

LC 656BB30

Méretek mm-ben

Kihúzható páraelszívó

LI 46930

Méretek mm-ben

Kihúzható páraelszívó

LI 44630

Méretek mm-ben

LI 23030

Méretek mm-ben

Beépíthető borhűtő hűtő vinoThek

Kürtőbe építhető páraelszívó

Szellőzőnyílás min. 200 cm 2

32

510

min. 50 538

874

881

588

LB 55564

Méretek mm-ben

Beépíthető hűtő vitaFresh

876+4

10

min. 560

4

KF 18W42

min. 550

Lábazati szellőzőnyílás min. 200 cm2

Méretek mm-ben

Beépíthető hűtő-fagyasztó noFrost

Szellőzőnyílás

Lábazati szellőzőnyílás

KI 27FA50

66

Méretek mm-ben

KI 32NA40

Méretek mm-ben


Beépítési rajzok Beépíthető hűtő

Beépíthető hűtő-fagyasztó

Beépíthető hűtő-fagyasztó Szellőzőnyílás

Szellőzőnyílás

Lábazati szellőzőnyílás

KI 38VA50

Méretek mm-ben

Beépíthető hűtő

Lábazati szellőzőnyílás

KI 34SA50

Méretek mm-ben

KI 34VV00

Beépíthető hűtő

Beépíthető hűtő

Szellőzőnyílás

Szellőzőnyílás

Lábazati szellőzőnyílás

KI 38LA50

Méretek mm-ben

Beépíthető fagyasztó

Méretek mm-ben

KI 24LA50

Méretek mm-ben

Aláépíthető hűtő

Lábazati szellőzőnyílás

KI 20RA50

Méretek mm-ben

Beépíthető fagyasztó

Szellőzőnyílás

Lábazati szellőzőnyílás

GI 18DA50

Méretek mm-ben

Méretek mm-ben

Integrálható mosogatógép 45 cm

SF5...

Méretek mm-ben

Integrálható mosogatógép 60 cm

Aláépíthető fagyasztó

GU 15DA40

KU 15RA50

SN5...SE5

SF6...

Méretek mm-ben

Teljesen integrálható mosogatógép 60 cm

Méretek mm-ben

Teljesen integrálható mosogatógép 45 cm

Méretek mm-ben

GI 14DA50

Méretek mm-ben

SN6...SE6

Méretek mm-ben

Teljesen integrálható mosógép

WI 14S440EU

Méretek mm-ben

67


Siemens Info-Center 1126 Budapest, Királyhágó tér 8–9. Tel.: 489-5432, Fax: 201-2890 Nyitva tartás: hétfő - csütörtök: 9.00 –18.00 péntek: 9.00 –17.00 www.siemens-haztartasi-gepek.hu

© BSH Kft. 2009. Készült 2009-ban a BSH Kft. megbízásából. Az adatok tájékoztató jellegűek! Mindennemű műszaki változtatás joga fenntartva! A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

Siemens-Beepitheto-Katalogus-2009  

2009 Megérint a jövő. 2 Siemens. Megérint a jövő. 3 Egy ragyogó példa a design és a funkció összhangjára: süllyeszthető forgatógomb világítá...