Page 1

KOLIBRIE HORECA PAYROLLING

OFFICIEEL PARTNER VAN:


Wat is payroll? Bij het payrollsysteem houdt u de regie in eigen hand: u werft en selecteert uw eigen medewerkers, u bepaalt wie, wanneer, hoe vaak en tegen welk loon werkt, u verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijks contact met uw personeel. De praktijk blijft voor u en uw medewerkers dus gelijk, de binding blijft intact. Kolibrie fungeert achter de schermen als juridisch werkgever: wij nemen de gehele (loon)administratie en het handelen naar CAO en wetgeving van u over. Bij bijvoorbeeld ziekte en arbeidsconicten treden wij op, zo zijn wij ook verantwoordelijk voor alle andere contractuele verplichtingen als werkgever.


Wie is Kolibrie Horeca Payrolling? Kolibrie is sinds 1994 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van payroll in de Nederlandse horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Door ons volledig op deze branches te concentreren weten wij als geen ander wat u als ondernemer boeit, bezielt en bindt. Kolibrie onderscheidt zich door maximale exibiliteit, vrijblijvendheid, openheid en eerlijkheid! Bij Kolibrie komt u dus nooit voor verrassingen te staan, zijn er geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras en weet u daarom op elk moment exact waar u aan toe bent.


Koninklijke Horeca Nederland Koninklijke Horeca Nederland (KHN) ziet Kolibrie als een belangrijke partner voor haar leden. Kolibrie is daarom sinds 1 januari 2012 ofďŹ cieel partner van Koninklijke Horeca Nederland. Kolibrie neemt haar positie als marktleider zeer serieus en ziet de samenwerking met KHN dan ook als een bevestiging van haar betrouwbaarheid.


Onvoorwaardelijkheid tarieven Kolibrie is als juridisch werkgever verantwoordelijk voor de contractuele verplichtingen. Als een medewerker langer in dienst is, gaat hij/zij meer rechten opbouwen in de vorm van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd. Ondanks een stijgend risico voor de werkgever zal dit voor Kolibrie geen reden zijn om uw tarieven te verhogen. U weet waar u aan toe bent. Zo zijn uw tarieven ook niet gebaseerd op een bepaald aantal uren of een bepaald aantal medewerkers. Uw tarieven zijn onvoorwaardelijk en vast. Duidelijkheid, dat telt!


Ongebonden en vrijblijvend Wij onderscheiden ons door het vrijblijvende karakter van de samenwerking met onze relaties: géén contract, géén opzegtermijn, géén minimum aantal uren of medewerkers, géén minimale of maximale termijn. Een samenwerking met Kolibrie Horeca Payrolling betekent ongebonden en vrijblijvend zaken doen op basis van duidelijke afspraken die we samen maken. Zelfs als u geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van een medewerker zit u nergens aan vast. Bij Kolibrie is de samenwerking gebaseerd op wederzijdse tevredenheid in de vorm van een ‘Gentlemen’s agreement’; dat wil zeggen dat deze overeenkomst elk moment opzegbaar is!


Kolibrie Full Service© Met payroll van Kolibrie bespaart u op loonadministratief vlak al veel kosten. Maar dankzij de introductie van ‘Kolibrie Full Service©’ kunt u nog veel meer besparen. Door gebruik te maken van onze kwantiteit hebben we ook op het gebied van o.a. inkoop, energie, afval, verzekeringen, vaste verloning en arbodiensten zeer interessante voordelen kunnen bedingen.

Verzekering van afdrachten Kolibrie is lid van de brancheorganisatie Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Op deze manier kunt u zichzelf ervan overtuigen dat u zaken doet met een (financieel) solide payrollorganisatie.


U VERDIENT HET!

Word ook vriend of sponsor van

www.culibus.nl

Brochure Kolibrie Horeca Payroll HRM  
Brochure Kolibrie Horeca Payroll HRM  

Brochure Kolibrie Horeca Payroll HRM

Advertisement