Issuu on Google+

PROIZVODI OD HARTIJA


Фотокопирна хартија

Fabriano Формат гр/м2 Белина Дебелина,микрони Непрозирност,% Шифра е.м. цена со ддв

А4 80 138 103 80 H286 топ 190 ден

А3 80 138 103 80 H196 топ 400 ден

гр/м2

е.м.

Шифра

цена со ддв

90 100 120 160 200 240 350

топ топ топ 1/250 1/250 1/150 1/125

H330 H269 H166 H280 H268 H279 H326

495 ден 595 ден 443 ден 555 ден 694 ден 492 ден 575 ден

StoraEnso Формат гр/м2 Белина Дебелина,микрони Непрозирност,% Ширина е.м. цена со ддв

Хартија фотокопирна Fabriano во боја А4

Производи од хартија

Боја зелена зелена пастелна сина азурна портокалова црвена жолта брилиант портокало темна розова темна виолетова сина небесна сина лила лаванда слонова коска жолта жолта банана сина тиркизна кајсија розова розова светла зелена светла портокал светла сина светла сива

H298 – 80гр/м², топ 500 листови 60121297 60221297 60321297 60421297 60521297 60621297 68521297 68621297 68721297 68821297 60721297 60821297 60921297 61021297 61121297 61221297 61321297 61421297 66021297 66121297 66221297 66321297 66421297

цена со ддв

H271 – 160гр/м², цена со ддв топ 250 листови

572 ден 60116021 572 ден 60216021 572 ден 60316021 572 ден 60416021 572 ден 60516021 572 ден 60616021 572 ден 62016021 572 ден 62116021 572 ден 62216021 572 ден 62316021 572 ден 60716021 572 ден 60816021 572 ден 69916021 572 ден 61016021 572 ден 61116021 572 ден 61216021 572 ден 61316021 572 ден 61416021 572 ден 61516021 572 ден 61616021 572 ден 61716021 572 ден 61816021 572 ден 61916021

555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден 555 ден

16

шифра

B B

H106/1 H182

производ

е.м.

цена со ддв

2 ден A4 80 гр/м , лист лист A4 80 гр/м2 4бои , топ 190 ден 2

A3 80 168 105 92 H164 топ 540 ден

A4 90 168 116 94 H197 топ 310 ден

Хартија Mintra А4 во боја, 80 гр/м2 100 листови

Хартија фотокопирна А4, во боја гр.

А4 80 168 105 92 H213 топ 280 ден

гр.

шифра

A A A A A A A A A A A A A A A

H246 H246 H246 H246 H246 H246 H246 H246 H247 H247 H247 H247 H247 H247 H247

производ

е.м.

107 жолта топ 110 розова светла топ 111 розова топ 112 виолетова топ 115 сина небесна топ 116 сина топ 118 зелена светла топ 120 зелена топ 121 лимон топ 122 портокалова светла топ 123 портокалова топ 124 црвена топ 126 сина тиркизна топ 129 зелена темна топ 134 розова темна топ

Нарачки: тел. 02/3 298 699; E-mail: contact@klever.com.mk

цена со ддв

171ден 171ден 171ден 171ден 171ден 171ден 171ден 171ден 180ден 180ден 180ден 180ден 180ден 180ден 180ден


Самолеплива хартија

Хартија самолеплива гр.

шифра

B B

M165 M183

производ е.м. соцена ддв муфлон А4 бел лист 4 ден муфлон А4 во боја лист 7 ден

Инкџет хартија Инкџет фото хартија гр.

шифра

B B B B B B

I400 I406 I401 I419 I402 I420

производ

е.м.

цена со ддв

лист 7ден лист 8ден лист 8ден лист 9ден лист 10ден лист 11ден

инкџет хартија А4 140 гр/м2 сјајна инкџет хартија А4 180 гр/м2 сјајна инкџет хартија А4 200 гр/м2 сјајна инкџет хартија А4 230 гр/м2 сјајна инкџет хартија А4 240 гр/м2 сјајна инкџет хартија А4 260 гр/м2 сјајна

Фолии/Паус Фолии / Паус гр.

шифра

B B B B B

F139 F191 F190 I241 P375

производ

е.м.

цена со ддв

6ден лист лист 8ден лист 13ден лист 19ден лист 8ден

фолија за пишување фолија за копир фолија за ласер 130mic фолија за инкџет паус А4 92 гр/м2 , лист

Производи од хартија

Хартии во ролна

F131 Хартија за фискални апарати и факс апарати

Хартија за калкулатори гр.

шифра

производ

е.м.

цена со ддв

C C C C C

A100 A101 A102 A181 A157

адинг ролна 38х12х30 адинг ролна 57х12х30 адинг ролна 69х12х30 адинг ролна 77х12х30 адинг ролна 108х15х30

пар. пар. пар. пар. пар.

13ден 16ден 18ден 20ден 28ден

гр.

шифра

C C C C C B

F169 F302 F167 F298 F277 F131

производ фискална ролна 38х12х30 фискална ролна 57х12х16 фискална ролна 57х12х30 фискална ролна 79х12х25 фискална ролна 57х12х45 факс хартија 210х12х30

е.м.

цена со ддв

пар. пар. пар. пар. пар. пар.

12ден 13ден 17ден 24ден 28ден 77ден

Кунздрук

Хартија за пишување гр.

шифра

производ

е.м.

B B

H291 H105

бела хартија А3 шпартана хартија

сет сет

цена со ддв

12ден 12ден

гр.

шифра

производ

А

К467

кундзрук А4 135 гр/м

2

Ако не можете да го најдете она што Ви е потребно, јавете ни се!

е.м.

цена со ддв

пар.

2ден

17


Хартија за иглични печатачи Хартија за иглични печатачи (група В)

1 опис

формат

1+0 234x12’’ 1+0 234x6’’ 1+0 234x4’’ 1+0 120x12’’ 1+0 120x6’’ 1+0 321x8’’ 1+0 380x12’’ опис

A4 A4 A4 A4 A4 A4 A3

цена со ддв

кутија (1) 1275ден кутија (2) 1295ден по нарачка (3) по нарачка (4) по нарачка (5) по нарачка (6) по нарачка (1)

формат

1+2 234x12’’ 1+2 234x6’’ 1+2 234x4’’ 1+2 321x8’’

2 е.м.

A4 A4 A4 A4

е.м.

цена со ддв

кутија (1) 1885ден по нарачка (2) по нарачка (3) по нарачка (6)

3

4 опис

5

6

формат

1+1 234x12’’ 1+1 234x6’’ 1+1 234x4’’ 1+1 120x12’’ 1+1 120x6’’ 1+1 244x12’’ 1+1 321x8’’ 1+1 380x12’’ опис

A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A3

кутија (1) 1595ден кутија (2) 1770ден по нарачка (3) по нарачка (4) по нарачка (5) по нарачка (1) по нарачка (6) по нарачка (1)

формат

1+3 234x12’’ 1+3 234x6’’ 1+3 234x4’’ 1+3 120x6’’

A4 A4 A4 A4

цена со ддв

е.м.

пакување

цена со ддв

кутија (1) 2000ден по нарачка (2) по нарачка (3) по нарачка (5)

Картони

Производи од хартија

Картон моден Fabriano 70х100мм 52811001 52811002 52811003 52811004 52811005 52811006 52811007 52811009 52811011 52811012 52811013 52811014 52811015 52811016 52811017 52811018 52811019 52811020 52811021 52811022

52811023 52811024 52811025 52811026 52811027 52811028 52811029 52811030 52811031 52811032 52811033 52811037 52811039 52811040 52811041 52811042 52811043 52811044 52811045 52811046

Картон со текстура А4 гр.

шифра

B

P126

производ

шифра

B B B B B

H192 H195 H241 D268 T941

производ

е.м.

хамер бел Б1 (70 х 100 см) табак хамер во пастелни бои Б1 (70 х 100 см) табак хамер во боја Б1 (70 х 100 см) табак држач за хамер пар. ташна Б2 73х59 см пар.

цена со ддв

27ден 36ден 11ден 445ден 900ден

D268

Хартија за плотер Хартија за плотер

18

гр.

шифра

C C C C C

H191 H320 H267 H321 H322

производ хартија за плотер 297х50м хартија за плотер 420х50м хартија за плотер 610х50м хартија за плотер 914х50м хартија за плотер 1060х50м

е.м.

цена со ддв

картон со текстура на кожа, А4, 240 гр/м² 1/100 250ден

Хамер гр.

е.м.

цена со ддв

ролна 310ден ролна 385ден ролна 615ден ролна 952ден ролна 1000ден

Нарачки: тел. 02/3 298 699; E-mail: contact@klever.com.mk


Самолепливи ливчиња Лепило на водена база Ветување кон корисникот и природата Лепилото изработено со специјална формула на водена база и без растворувач (solvent free), овозможува еколошки самолепливи ливчиња со оптимална лепливост.

Самолепливи ливчиња Yellow гр.

шифра

B B B B B

P175 P176 P167 P166 P168

производ 40х50, 100 ливчиња 75х75, 100 ливчиња 50х75, 100 ливчиња 75х100, 100 ливчиња 75х125, 100 ливчиња

е.м.

цена со ддв

пар. пар. пар. пар. пар.

7ден 14ден 16ден 25ден 27ден

Самолепливи ливчиња Power гр.

шифра

B

P1092

производ

е.м.

цена со ддв

75х75, 90 ливчиња, со поголема лепливост пар. 21ден

- посебно погодни за рапави површини

Самолепливи ливчиња XXL гр.

шифра

B

P1093

производ

е.м.

цена со ддв

75х75, 100 ливчиња, со поголема леплива површина пар. 16ден

- XXL, 80% леплива покриеност

Производи од хартија

ПОГОЛЕМА ЛЕПЛИВА МОЌНОСТ!

Самолепливи ливчиња гр.

шифра

B

P1148

производ 300 x 300 mm, со голема леплива површина

е.м.

цена со ддв

пар. 195ден

Ако не можете да го најдете она што Ви е потребно, јавете ни се!

19


P838

P746

P837 Самолепливи ливчиња гр.

шифра

B B

P837 P838

производ

е.м.

цена со ддв

50х40, во боја, 100 ливчиња, Spring; Harmony пар. 9ден 50х40, во боја 1/4, 200 ливчиња, Birlliant пар. 76ден

P410

Самолепливи ливчиња гр.

шифра

B B

P410 P746

производ

е.м.

цена со ддв

75х75, во боја, 80 ливчиња, Brilliant пар. 17ден 75х75, во боја, 100 ливчиња, Spring; Harmony пар. 25ден

P940 S700

Самолепливи ливчиња коцка

Производи од хартија

гр. B B

шифра P940 S700

производ

е.м.

цена со ддв

75х75, во боја 1/4, 400 ливчиња, Spring; Harmony пар. 112ден 75х75, во боја 1/4, 320 ливчиња, Brilliant пар. 100ден

Сет со ливчиња и пенкало Agonac гр.

шифра

B

A-810368

производ

е.м.

цена со ддв

црни 100 ливчиња 88х130, самолепливи жолти 65х93, самолепливи во боја 1/5 15х62 пар. 290ден

БРЕНДИРАНИ САМОЛЕПЛИВИ ЛИВЧИЊА

20

Нарачки: тел. 02/3 298 699; E-mail: contact@klever.com.mk


Еко самолепливи ливчиња

S701

S702

Самолепливи ливчиња Nature гр.

шифра

B B

S701 S702

производ

е.м.

цена со ддв

100%

75x75, жолти 1/12, 1200 ливчиња пар. 226ден 75x75, во боја 1/12, 1200 ливчиња пар.. 317ден

Лепило на водена база

Рециклирано

100%

можност за брендирање

Рециклирано

Сет со самолепливи ливчиња Sizes шифра

B

A-809337

производ

е.м.

во боја 1/5 12х44, бели 50х75, 75х100 пар.

можност за брендирање

цена со ддв

65ден

100% Рециклирано

Сет со самолепливи ливчиња и пенкало Econote гр. B

шифра

производ

е.м.

цена со ддв

A-731846 во боја 1/5 12х44, бели 50х75, 75х100 пар. 102ден

можност за брендирање

Производи од хартија

гр.

100% Рециклирано

Тефтерче со самолепливи ливчиња и пенкало гр. B

шифра

производ

е.м.

цена со ддв

A-741872 102x143x14 со ливчиња во 4 величини пар. 162ден

Ако не можете да го најдете она што Ви е потребно, јавете ни се!

21


Самолеплива ролна

Самолеплива ролна гр.

шифра

B B

P944 P945

производ

е.м.

цена со ддв

самолеплива ролна 60мм х 8 метри, со држач пар. 67ден самолеплива ролна 60мм х 8 метри пар. 44ден

Индекси

P941

P227

P942

Самолепливи индекси гр.

шифра

B B B

P227 P941 P942

производ

е.м.

цена со ддв

Производи од хартија

1/4 бои, 20х50, 160 ливчиња пар. 50ден 1/3 бои, 25х75, 300 ливчиња пар. 39ден 1/5 бои, 15х50, 500 ливчиња пар. 43ден

Индекси во ролна гр.

шифра

B

L274

производ

е.м.

цена со ддв

индекси во ролна, 1/3 бои, 12mmх20м пар. 70ден

L274

S763

I394 I379 Филм индекси

22

гр.

шифра

B B B B

I394 I379 I380 S763

производ индекси 1/5 бои, 12х44, 125 ливчиња стрелки 1/5 бои, 12х44, 125 ливчиња стрелки 1/5 бои, 25х45, 125 ливчиња стрелки 1/7 бои, 12х44, 140 ливчиња

е.м.

цена со ддв

пар. пар. пар. пар.

43ден 55ден 93ден 51ден

I380

Нарачки: тел. 02/3 298 699; E-mail: contact@klever.com.mk


Сет самолепливи ливчиња

S705

P943

S704 Самолепливи ливчиња сет гр.

шифра

B B B

S704 S705 P943

производ

е.м.

сет со разни ливчиња 1/11, 275 ливчиња со перфорација за во регистратор граничник со филм индекси, 12 x 45 во боја 1/4, 40 ливчиња сет со разни ливчиња 1/6, 150 ливчиња со лењир и перфорација за во регистратор

цена со ддв

пар. 58ден пар. 46ден пар. 60ден

K202

K586 Мемо ливчиња во боја

Мемо ливчиња гр.

шифра

B B

K202 K586

производ

е.м.

цена со ддв

400 ливчиња бели, 90х90 пар. 50ден 400 ливчиња бели, 70х70 пар. 30ден

гр.

шифра

B B

M515 M514

производ

е.м.

цена со ддв

ливчиња во боја, 75х75 х35 пар. 58д��н ливчиња во боја, 55х55 х35 пар. 38ден

Производи од хартија

Мемо ливчиња

БРЕНДИРАНИ МЕМО ЛИВЧИЊА

Ако не можете да го најдете она што Ви е потребно, јавете ни се!

23


ТЕТРАТКИ И ТЕФТЕРИ

перфорирани листови

1*,2*,3*

1*,2* Тефтери за белешки

Тетратки со меки корици гр.

шифра

B B

Т551 Т397

производ

е.м.

цена со ддв

гр. шифра

тетратка А4 мп, 60 листови пар. 29ден тетратка А5 мп, 60 листови пар. 13ден

B B B B

Т899 Т900 Т901 Т902

производ

е.м.

тефтер А4, 50 листови тефтер А5, 50 листови тефтер А6, 50 листови тефтер А7, 50 листови

цена со ддв

пар. 30ден пар. 16ден пар. 9ден пар. 5ден

1*,2*,3*

Производи од хартија

Тетратки со тврди корици гр.

шифра

B B B

Т259 Т260 Т916

производ

е.м.

тетратка А4 тп, 80 листови тетратка А5 тп, 100 листови тетратка А6 тп, 160 листови

Телефонски именици

цена со ддв

гр. шифра

пар. 66ден пар. 42ден пар. 31ден

B B

А103 А104

производ

азбучник А4 пар. 213ден азбучник А5 пар. 140ден

1*,2*

можност за брендирање

1*,2*

Тетратки со метална спирала гр. шифра B B B B

Т104 Т105 Т903 Т904

производ тетратка А4 мп, 60 листови тетратка А5 мп, 60 листови тетратка А6 мп, 60 листови тетратка А7 мп, 60 листови

е.м.

цена со ддв

пар. пар. пар. пар.

43ден 27ден 22ден 18ден

1*

Тефтер со метална спирала

2*

гр.

шифра

B B

Т107 Т106

производ

5 x 5 mm

е.м.

цена со ддв

тефтер А4 мп, 60 листови пар. 27ден тефтер А5 мп, 60 листови пар. 43ден

3*

8 mm

24

цена со ддв

е.м.

4 x 8 mm

Нарачки: тел. 02/3 298 699; E-mail: contact@klever.com.mk


C-B516

C-B515

можност за брендирање

Тетратка со ластик

Тефтер со ливчиња во боја гр. шифра B

гр. шифра

производ

е.м.

цена со ддв

G-40084 тефтер 65x100мм, 28 листови пар. 32ден

Тетратка со ластик и пенкало гр.

шифра

B

C-B351

производ

можност за брендирање

е.м.

цена со ддв

тетратка А5, 165x210мм пар. 145ден

B B

C-B515 C-B516

производ

е.м.

цена со ддв

тефтер Kineto, 75x105мм, 96 листови пар. 52ден тефтер Kine, 105x145мм, 96 листови пар. 70ден

- 70 листови рециклирана хартија - корици од рециклиран картон

можност за брендирање

Производи од хартија

Т828

Т829

Т830

Тетратки со метална спирала колекција 90 гр.

шифра

А А А

Т830 Т829 Т828

производ

е.м.

цена со ддв

тетратка А6 пар. 60ден тетратка А6 пар. 60ден тетратка А5 пар. 103ден

- 90 листови - 70гр хартија - листови во боја - затворање со копче - во 6 бои

можност за брендирање

БРЕНДИРАНИ ТЕТРАТКИ СО СПИРАЛИ

Ако не можете да го најдете она што Ви е потребно, јавете ни се!

25


Т831

Т832

Т834

Т833

Производи од хартија

Тетратки со метална спирала Golden & Silver гр.

шифра

производ

е.м.

цена со ддв

A A A A

Т834 Т832 Т833 Т831

тефтер А7 тетратка А6 тефтер 9x15 тетратка А5

пар. пар. пар. пар.

48ден 57ден 65ден 85ден

- 80 листови - 80гр хартија - листови бели / жолти - затворање со ластик

Тетратка со пенкало гр.

шифра

B

C-B362

производ

е.м.

цена со ддв

тетратка 145 x 207mm пар. 100ден

Тетратка со прегради

26

гр.

шифра

B

A-741825

производ

е.м.

цена со ддв

тетратка 127×145×21mm, 115 листови пар. 153ден

Нарачки: тел. 02/3 298 699; E-mail: contact@klever.com.mk


Тефтер со ластик гр.

шифра

B

S-93425

B

S-93487

производ

е.м.

цена со ддв

можност за брендирање

тефтер 90x140мм, 80 листови

пар. 115ден тефтер 140x210мм, 80 листови пар. 178ден

Тефтер со ластик шифра

B

IE-3411

производ

е.м.

цена со ддв

тефтер 90x140мм, 80 листови пар. 145ден

Производи од хартија

гр.

- листови со линии - обоени рабови на листовите - ластиче за пенкало

Тефтер со ластик

можност за брендирање

гр.

шифра

B B

R-53358 R-53359

производ

е.м.

цена со ддв

тефтер 90x143мм, 96 листови пар. 188ден тефтер 132x213мм, 96 листови пар. 260ден

- листови со линии - џеб на задната корица - ластиче за пенкало

Ако не можете да го најдете она што Ви е потребно, јавете ни се!

27


можност за брендирање Тефтер Brisa шифра

B

R-53414

производ

е.м.

цена со ддв

тефтер 130x170мм пар. 240ден

Производи од хартија

гр.

можност за брендирање Тефтер Moria гр.

шифра

B

R-53415

производ

е.м.

тефтер 140x210мм пар. 275ден

можност за брендирање Тефтер со калкулатор и пенкало

28

гр.

шифра

B

G-275060

производ

е.м.

цена со ддв

цена со ддв

тефтер 100x150мм пар. 295ден

Нарачки: тел. 02/3 298 699; E-mail: contact@klever.com.mk


можност за брендирање Тефтер со ластик производ

е.м.

цена со ддв

гр.

шифра

B B

R-53397 тефтер со ластик 90x140 mm пар. 186ден R-53398 тефтер со ластик 145x210 mm пар. 302ден

- листови со обоени рабови - 200 страни со линии

можност за брендирање Тефтер со ластици производ

е.м.

цена со ддв

гр.

шифра

B

R-53396 тефтер со ластици145x210 mm пар. 312ден

Производи од хартија

- 200 страни во линии

можност за брендирање

можност за брендирање

Тефтер со ластик Bamboo

Тефтер со ластици производ

гр.

шифра

B

S-93713 тефтер со ластци 145x210 mm пар. 352ден

- 96 листови - non-wowen футрола

е.м.

цена со ддв

производ

е.м.

цена со ддв

гр.

шифра

B

S-93485 тефтер со ластик Bamboo 135x180 mm пар. 375ден

- 70 листови од рециклирана хартија во линии - bamboo пенкало

Ако не можете да го најдете она што Ви е потребно, јавете ни се!

29


можност за брендирање Тефтер со ластик Elephant производ

е.м.

цена со ддв

гр.

шифра

B

R-53395 тефтер со ластик 130x210 mm пар. 515ден

- 240 страни во линии

Тефтер со прегради производ

можност за брендирање е.м.

цена со ддв

гр.

шифра

B

M-20088 тефтер со прегради A5 пар. 375ден

Производи од хартија

- 128 листови во линии - футрола за пенкало - место за 6 визит карти

можност за брендирање Тефтер со ластик Dandelion производ

шифра

B

R-53357 тефтер со ластик 130x210 mm пар. 580ден

- 240 страни во линии

30

Нарачки: тел. 02/3 298 699; E-mail: contact@klever.com.mk

е.м.

цена со ддв

гр.


можност за брендирање Тефтер со ластик и листови во боја гр.

шифра

производ

е.м.

B

M-28211 тефтер со ластик и листови во боја

пар.

цена со ддв

575ден

- листови во 9 различни бои - флексибилна корица - ластик за затворање

можност за брендирање Тефтер со ластик Castelli шифра

е.м.

B

R-53405 тефтер со ластик Castelli пар. 710ден

- 240 страни во линии - златни рабови на листовите - 130 x 210 mm

можност за брендирање

Производи од хартија

производ

цена со ддв

гр.

Тефтер со ластик Pure Elegance производ

е.м.

цена со ддв

гр.

шифра

B

R-53403 тефтер со ластик Pure Elegance пар. 1260ден

- 240 страни во линии - обоени рабови на листовите -140 x 205 mm

Ако не можете да го најдете она што Ви е потребно, јавете ни се!

31


РОКОВНИЦИ

Роковник

Роковник гр.

шифра

производ е.м.

B

C-Z545

роковник

Производи од хартија

- 14.80 x 21.20см

цена со ддв

пар. 200ден

можност за брендирање

Роковник гр.

шифра

B B

R238 R274

производ е.м. роковник роковник

B

R249

- 17х24см

32

B

R346

производ е.м. роковник

роковник

можност за брендирање

Роковник

цена со ддв

гр.

шифра

производ

е.м.

B

C-Z544

роковник

пар. 333ден

- 15.5х21.2x2.0см *пенкалото не е вклучено

Роковник

цена со ддв

можност за брендирање

пар. 250ден

можност за брендирање

цена со ддв

пар. 355ден

цена со ддв

производ е.м.

- 17х24см - 128 листови

пар. 255ден пар. 315ден

Роковник шифра

шифра

можност за брендирање

- 17х25см

гр.

гр.

можност за брендирање цена со ддв

гр.

шифра

производ е.м.

B

C-Z540

роковник пар. 855ден

- 23.5х19.5см - 160 листови

Нарачки: тел. 02/3 298 699; E-mail: contact@klever.com.mk


Даночни и работни книги Вирмани гр.

шифра

B В В B В В В В

О127 О287 О288 О289 О129 О290 О291 О130/1

производ ПП10 - општа уплатница ПП30 - налог за пренос ПП40 - за исплата на готовина ПП50 - налог за јавни приходи ПП60 ПП70 ПП80 вирмани компјутерски 1+1

е.м.

цена со ддв

коч. коч. коч. коч. коч. коч. коч. сет.

27ден 27ден 27ден 27ден 27ден 27ден 27ден 2ден

Обрасци за работен однос гр.

шифра

B В В B В В В В В

M480 M423 P529 P984 Z139 Z115 D368 D109 M481

В

M126

В В В В В В В

M482 M477 M483 M125 M484 M288 M485

В

M460

В В В В В В В В В В

P559 E100 E105 K487 K295 K051 K588 K593 K573 P524

производ M1M2 пријава-одјава на работник M1M2 пријава-одјава на работник ППР пријава за потреба од работник ППР пријава за потреба од работник ЗО-1 пријава-одјава за здравство ЗО-1 пријава-одјава за здравство договор за работа договор за работа М11 пријава за промена на податоци за чист личен доход М11 пријава за промена на податоци за чист личен доход M8 образец M8 пријава-одјава за правно лице М4 пријава за работен стаж М4 пријава за работен стаж М3 пријава за пензиски фонд М3 пријава за пензиски фонд М3А пријава за промена на податоци во текот на задолжителното социјално осигурување М3А пријава за промена на податоци во текот на задолжителното социјално осигурување пријава за повреда на работа ЕВТ-2 картон голем ЕВТ картон мал карнетки книга матична на вработени, мала книга матична на вработени книга на редовност, мала книга на редовност, средна книга на редовност персонално досие

е.м.

цена со ддв

коч. 103ден лист 2ден лист 2ден коч. 115ден коч. 103ден лист 1ден коч. 68ден лист 1ден коч. 113ден сет. 4ден коч. 113ден 4ден лист коч. 113ден сет. 4ден коч. 113ден сет. 4ден коч. 112ден

2ден лист 2ден лист пар. 9ден 3ден пар. пар. 70ден пар. 30ден пар. 150ден пар. 30ден пар. 62ден пар. 83ден пар. 130ден

Обрасци за Народна Банка гр.

шифра

B

O106

B B B

O107 O108 O111

производ 1450 - налог за извршување на дознака во странство-извештај за исплата по акредитив 1451 - налог за отварање на акредитив 743 - извештај за наплата од странство 746 - општ девизен налог

Картици и дневници гр.

шифра

B B B

K135 K130 K131

производ

е.м.

е.м. коч. коч. коч. коч.

цена со ддв

103ден 103ден 103ден 103ден

гр.

шифра

производ

е.м.

цена со ддв

B В В B В В В В В В В В В В В В В В В В В

D104 K283 K370 K127 K684 K438 K489 K425 K492 K050 K047 K049 K122 K683 K045 P448 D114 D153 K554 K406 K546

дневник на благајна книга на жиро сметки книга на пдфи книга ЕТ книга ЕТУ книга итна сметководствена книга итна сметководствена мала книга на промет книга за пошта мала книга за доставна пошта книга за прием на пошта книга за интерно доставна книга за влезни фактури книга за излезни фактури книга експедициона А4 приемен лист во трговија на мало деловодник 100 листа деловод��ик 200 листа градежна книга градежен дневник книга за место

пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар. пар.

103ден 83ден 30ден 83ден 83ден 83ден 30ден 83ден 51ден 175ден 175ден 175ден 175ден 175ден 175ден 75ден 205ден 372ден 105ден 105ден 175ден

Обрасци за работен однос гр.

шифра

производ

е.м.

цена со ддв

B В В B В В В В В В В В В В В В В

I125 I124 P132 P131 P487 P575 F130 F138 F129 R208 T360 K110 K685 B100 S151 P383 P398

В В В В В В В В

N104 N103 I127 O156 K112 C171 I360 N130

коч. коч. коч. коч. коч. коч. коч. коч. коч. пар. коч. коч. коч. коч. коч. коч. коч. пар. коч.

52ден 103ден 52ден 103ден 52ден 103ден 52ден 73ден 102ден 52ден 52ден 36ден 36ден 18ден 35ден 103ден 135ден 35ден 68ден

В

P135

В В В

P983 P981 P982

В

P881

В

Т856

испратница А5 испратница А4 приемница А5 приемница А4 повратница А5 повратница А4 фактура А5 фактура средна фактура А4 реверс А5 требовање А5 каса прими каса исплати блок парагон сметко потврда пописна листа А4 пописна листа на основни средства А3 налог за книжење А5 налог за книжење А4 извешај за мен. на цени одобрение/задолжение А5 компензација А4 цесија интерна рекапитулација налог за користење на патничко возило за деловни потреби патна сметка/налог за службено патување патен налог за превоз на стока патен налог за превоз на патници патен налог за товарно моторно возило патен налог за превоз на стока нумерирани товарен лист за внатрешен превоз на стока

цена со ддв

картон стоков пар. 2ден картица МК30 пар. 3ден картица МК31 пар. 3ден

Царински обрасци гр.

шифра

B

C100

производ CMR образец

е.м.

коч. 68ден коч. 52ден коч. 103ден пар. 103ден пар. 1ден коч.

52ден

коч. коч. коч.

68ден 75ден 68ден

коч.

68ден

коч.

75ден

Производи од хартија

Книговодствени образци

коч. 103ден

цена со ддв

коч. 150ден

Ако не можете да го најдете она што Ви е потребно, јавете ни се!

33


Hartija