Page 1

Sound by nature

Kraftfull bas • Klart mellanregister • Klar diskant


Grape I100 ®

Utmärkt ljud i en mycket kompakt In-Ear design. En verkligt naturlig återgivning av din favoritmusik. Kombinerat med isolerad design för att stänga ute omgivningens ljud, gör I100 ideal för ostörd njutning av musik. Hemma eller på vägen.

Bamboo

Bubinga

Cherry

Ebony


Grape I110 ®

Enastående ljudkvalité kombinerad med flexibiliteten av en mikrofon för att svara på samtal. Lägg därtill ljudisolerande design. I110 är de perfekta In-Ear hörlurarna för underhållning och ideal partner till din telefon.

Ebony

Bubinga

Cherry

Bamboo


www.grape-tech.com


Grape O300 ®

Naturligt och klart ljud med rik bas är essensen av dessa hörlurar. Full storlek och ändå lätta och portabla. Kombinera detta med en mikrofon för att svara på telefonsamtal och du har O300 On-Ear – en verkligt universal hörlur för alla användare.

Ebony

Bamboo

Bubinga


Grape O310 ®

Full storlek för maffigt ljud – kraftfull bas, klart mellanregister och klar diskant – din musik, inget är utelämnat. Ingen kompromiss när det gäller ljudkvalité, en mikrofon för att svara vid telefonsamtal, och ändå mycket portabel tack vare 3-stegs vikbar design. O310 On-Ear – perfekt för hemmabruk och för livet på vägen.

Ebony

Bubinga

Bamboo


A Grape® responsibility Vi på Grape® jobbar oavbrutet på att erbjuda de bästa produkterna med optimal prestanda tillverkade i de bästa materialen. Grape® hörlurar är inget undantag. Därför är vi glada över att kunna erbjuda Grape® hörlurar i utvalda och naturliga trä-material. Trä ger inte bara ett unikt utseende, utan är även ett viktigt element i det naturliga och balanserade ljudet som karaktäriserar Grape® hörlurar. Mer info på www.grape-tech.com. Vi på Grape® medger att vårt val av material kostar. Trä är ett begränsat och värdefullt material. Men trä är även förnybart. Det är därför Grape® donerar 1 USD för varje par hörlurar vi säljer till en organisation som arbetar mot global avskogning.

Profile for Kjaerulff 1 Digital A/S

Grape Headphones - SE  

Sound by nature.

Grape Headphones - SE  

Sound by nature.

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded