Page 1

Sound by nature

Kraftfuld bas • Klar mellemtone • Dynamisk diskant


Grape I100 ®

Fantastisk lyd i meget kompakt In-Ear design. Naturlig gengivelse af din favoritmusik. Trækabinet kombineret med et tætlukkende design der holder udefrakommende lyde ude gør I100 In-Ear ideel til en uforstyrret musiknydelse. Hjemme såvel som på farten.

Bambus

Bubinga

Kirsebær

Ibenholt


Grape I110 ®

Uovertruffen lydkvalitet kombineret med fleksibiliteten af en mikrofon til besvarelse af opkald. Støjreducerende design gør I110 til et perfekt par In-Ear hovedtelefoner til underholdning på farten samt den ideelle partner til din smartphone.

Ibenholt

Bubinga

Kirsebær

Bambus


www.grape-tech.com


Grape O300 ®

Naturlig og klar lyd med kraftig bas er essensen i disse On-Ear hovedtelefoner. On-Ear design, men stadigvæk lette og komfortable. Kombinér det med en mikrofon til besvarelse af opkald og du har O300 On-Ear – et virkelig universalt sæt hovedtelefoner til alle formål.

Ibenholt

Bambus

Bubinga


Grape O310 ®

On-Ear design med naturlig lyd, en kraftfuld bas, klar mellemtone og dynamisk diskant – din musik, intet udelades. Ingen kompromisser når det kommer til lydkvalitet, en mikrofon til besvarelse af opkald fra din smartphone og stadigvæk yderst transportable takket være det 3-vejs foldbare design. O310 On-Ear er komfortable, ideelle til hjemmebrug og perfekte til livet på farten.

Ibenholt

Bubinga

Bambus


A Grape® responsibility Hos Grape® arbejder vi ustandseligt på at kunne tilbyde fremragende produkter med optimal ydeevne fra kun de bedste tilgængelige materialer. Grape® hovedtelefoner er ingen undtagelse! Derfor glæder det os at kunne tilbyde Grape® hovedtelefoner i udvalgte træsorter. Træ har ikke kun en markant fremtræden, det er også et vigtigt element i den naturlige og afbalancerede lyd der karakteriserer Grape® hovedtelefoner. Læs mere på www.grape-tech.com. Hos Grape® er vi fuldt bevidste om, at vores valg af materiale, har omkostninger. Træ er et begrænset og værdifuldt naturligt materiale. Men træ kan også genskabes. Derfor donerer Grape® 1 USD til en velgørende organisation, der bekæmper global afskovning, for hvert sæt hovedtelefoner vi sælger.

HeadphoneFolder DK  
HeadphoneFolder DK  

Promotion folder for nye Grape Headphones

Advertisement