Page 1

Sound by nature

Kraftfuld bas • Klar mellemtone • Dynamisk diskant


Grape I100 ®

Fantastisk lyd i meget kompakt In-Ear design. Naturlig gengivelse af din favoritmusik. Trækabinet kombineret med et tætlukkende design der holder udefrakommende lyde ude gør I100 In-Ear ideel til en uforstyrret musiknydelse. Hjemme såvel som på farten.

Bambus

Bubinga

Kirsebær

Ibenholt


Grape I110 ®

Uovertruffen lydkvalitet kombineret med fleksibiliteten af en mikrofon til besvarelse af opkald. Støjreducerende design gør I110 til et perfekt par In-Ear hovedtelefoner til underholdning på farten samt den ideelle partner til din smartphone.

Ibenholt

Bubinga

Kirsebær

Bambus


www.grape-tech.com


Grape O300 ®

Naturlig og klar lyd med kraftig bas er essensen i disse On-Ear hovedtelefoner. On-Ear design, men stadigvæk lette og komfortable. Kombinér det med en mikrofon til besvarelse af opkald og du har O300 On-Ear – et virkelig universalt sæt hovedtelefoner til alle formål.

Ibenholt

Bambus

Bubinga


Grape O310 ®

On-Ear design med naturlig lyd, en kraftfuld bas, klar mellemtone og dynamisk diskant – din musik, intet udelades. Ingen kompromisser når det kommer til lydkvalitet, en mikrofon til besvarelse af opkald fra din smartphone og stadigvæk yderst transportable takket være det 3-vejs foldbare design. O310 On-Ear er komfortable, ideelle til hjemmebrug og perfekte til livet på farten.

Ibenholt

Bubinga

Bambus


A Grape® responsibility Hos Grape® arbejder vi ustandseligt på at kunne tilbyde fremragende produkter med optimal ydeevne fra kun de bedste tilgængelige materialer. Grape® hovedtelefoner er ingen undtagelse! Derfor glæder det os at kunne tilbyde Grape® hovedtelefoner i udvalgte træsorter. Træ har ikke kun en markant fremtræden, det er også et vigtigt element i den naturlige og afbalancerede lyd der karakteriserer Grape® hovedtelefoner. Læs mere på www.grape-tech.com. Hos Grape® er vi fuldt bevidste om, at vores valg af materiale, har omkostninger. Træ er et begrænset og værdifuldt naturligt materiale. Men træ kan også genskabes. Derfor donerer Grape® 1 USD til en velgørende organisation, der bekæmper global afskovning, for hvert sæt hovedtelefoner vi sælger.

HeadphoneFolder DK  

Promotion folder for nye Grape Headphones

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you