Page 1

Koteloluettelo CASEMET Cubo


Casemet palveluksessasi

Casemet on kotelointialan ammattilainen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat vaativiin olosuhteisiin suunnitellut teräskotelot sekä lisätarvikkeet. Vakiokoteloiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme vakiokoteloihin pohjautuvia kustomoituja kotelointiratkaisuja sekä asiakkaan tuotekehitysprojekteihin pohjautuvia täysin asiakaskohtaisesti räätälöityjä kotelointiratkaisuja. Osana palvelutarjontaamme ovat myös koteloiden kalustus sekä kolmannen osapuolen komponenttien hankinta. Olemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani, ja meillä on vankka kokemus erilaisista kotelointi-ratkaisuista. Vahvuuksiimme kuuluvat hyvä tuntemus eri valmistusmateriaaleista sekä innovatiivinen suunnitteluosasto.

Sertifikaatit ja standardit

Lisätietoja

Tuotantotilamme ovat nykyaikaiset. Tehtaillemme on myönnetty seuraavat sertifikaatit:

Lisätietoja saat verkkosivustoltamme osoitteesta www.casemet.fi tai ottamalla yhteyttä myyntihenkilöstöömme.

• ISO 9001:2015-laatujärjestelmäsertifikaatti • ISO 14001:2015-ympäristöjärjestelmäsertifikaatti Olemme ylpeitä tuotteistamme. Kehitämme ja testaamme niitä sopimaan laajasti eri käyttötarkoituksiin ja kestämään äärimmäisiäkin olosuhteita. Kotelosarjoillemme Cubo E, EO ja F on myönnetty seuraava sertifikaatti EN 62208:2011.

Tutustu Internet-sivuihimme www.casemet.fi Sivuilta löydät mm.: • Uusimmat tuoteuutiset • Tuotetiedot • Asiakasreferenssit • Esitteet ja lehtiset • Myyntihenkilöstömme yhteystiedot

2

© CASEMET 2016


Sisältö

Casemet palveluksessasi..................................................................................................................................................................................................... 2 Kotelon valinta........................................................................................................................................................................................................................... 4 Kotelointiluokat ja iskunkesto........................................................................................................................................................................................6-8 Tekniset tiedot........................................................................................................................................................................................................................... 9 Casemet Cubo -kotelot tarkemmin................................................................................................................................................................................10 CUSTOMIZED Asiakaskohtaiset kotelointiratkaisut............................................................................................................................................. 12

TERÄSKOTELOT Casemet Cubo E -seinäkaapit, IP 66

Koot 200 x 300 x 150 − 1000 x 1200 x 300 mm sileät sivut tai laippa-aukot .....................................................................................................................................................................................14

Casemet Cubo EO -seinäkaapit, IP 66 Koot 190 x 240 x 138 − 480 x 960 x 248 mm laippa-aihiot ...................................................................................................................................................................................................................27 Casemet Cubo F -riviliitinkotelot, IP 66

Koot 150 x 150 x 80 − 800 x 400 x 120 mm sileät sivut tai laippa-aukot, joissakin malleissa polykarbonaatti-ikkuna .......................................................................................34

Yleiset kotelotarvikkeet .....................................................................................................................................................................................................45

© CASEMET 2016

3


Kotelon valinta Koteloa valittaessa on tunnettava siihen asennettavien laitteiden toimintaperiaatteet sekä kotelon sijoituspaikka. Näiden tietojen avulla voidaan määrittää tarvittavat kotelon ominaisuudet oikein. Kotelon valinnassa huomioitavia seikkoja ovat mm: • materiaali • mitat • kotelointiluokka ja iskunkesto • paloluokitus • sertifikaatit • erityisolosuhteet.

Materiaali Casemet Cubo -sarjaamme kuuluvat teräksestä (polyesterimaalattu- sekä ruostumaton teräs, AISI 304 tai haponkestävä teräs AISI 316). Käytämme korkealuokkaisia maailman johtavien materiaalitoimittajien materiaaleja. Oikeat materiaalit varmistavat asennet-

tujen laitteiden sekä käyttäjien turvallisuuden ja vähentävät merkittävästi laitteiden toimintahäiriöistä aiheutuvia tarpeettomia kustannuksia. Kotelon huoltotarve on sidoksissa käytettyyn materiaaliin.

Teräs Teräskoteloilla on korkea iskunkesto ja kotelointiluokka. Kotelot on helppo valmistaa asiakaskohtaisin mitoin. Vakiokoteloidemme materiaalinpaksuus on 1,25−1,5 mm.

Ruostumaton teräs, AISI304

Ruostumaton AISI 304 -teräs soveltuu ulkokäyttöön (sadesuojaa suositellaan), sillä sen korroosion- sekä UV-säteilynkesto ovat ensiluokkaisia. Materiaali soveltuu vaativiin teollisuusympäristöihin, kuten esimerkiksi elintarviketeollisuuteen. Lisäksi ruostumaton teräs on erittäin käytännöllinen materiaali, sillä se ei tarvitse juurikaan huoltoa. Sen kustomointi on kuitenkin vaikeampaa kuin maalatun teräksen. Ruostumattomasta AISI 304 -teräksestä valmistettujen koteloidemme pintakarheus on Ra 0,20...0,35 µm.

Haponkestävä teräs, AISI316

Haponkestävä teräs, AISI316 -terästä käytetään olosuhteissa, joissa vaaditaan äärimmäistä korroosiokestoa tai joissa ei suositella käytettäväksi

4

tavallista ruostumatonta terästä, kuten off-shore -teollisuudessa. Kyseessä on erikoisvalmisteinen materiaali, joka on tästä johtuen kalliimpaa kuin AISI304. Materiaalista valmistettujen koteloidemme pintakarheus on Ra 0,20...0,35 µm. Kyseiset kotelot ovat saatavilla ainoastaan pyynnöstä.

Polyesterimaalattu teräs

Polyesterimaalattujen teräskoteloidemme perusväri on harmaa (RAL 7035). Pinnoitteen paksuus on 80–120 µ eikä se sisällä TGIC:tä (triglysidyyli-isosyanuraatti). Polyesterimaalatut Casemet Cubo -kotelot käyvät läpi seuraavat prosessit: • esikäsittely • huuhtelu • kuivaus • polyesterijauhemaalausikuivaus. Koska asiakkaan toivomat leikkaukset tehdään ennen pintakäsittelyä ja maalausta, korroosiokestävyys on erinomainen myös leikkauskohdissa.

© CASEMET 2016


Materiaalien vertailu Polykarbonaatti

ABS

GRP

Alumiini

Ruostumaton teräs, AISI 304

Haponkestävä teräs, AISI316

Maalattu teräs

Ulkokäyttö

****

*

*****

****

*****

*****

****

Sisäkäyttö

*****

*****

*****

*****

*****

*****

***** **

Kustannukset

****

*****

**

***

*

*

Kevyt paino

*****

*****

**

*

*

*

*

***

**

****

****

*****

*****

*****

Iskunkesto

****

**

****

****

*****

*****

*****

UV-säteilyn sietokyky

****

*

****

*****

*****

*****

*****

Suuri jäykkyys

Käyttölämpötila-alue

****

**

****

****

****

****

****

Työstön helppous

*****

*****

*

*

*

*

**

Sähköneristysominaisuudet

*****

*****

****

N/A

N/A

N/A

N/A

Paloluokitus

****

*

**

****

*****

*****

*****

*

*

*****

*****

*****

*****

*

Liuottimien sietokyky

***

*

*****

*****

*****

*****

*

Hydrauliöljyn sietokyky

Bensiinin sietokyky

*****

*****

*****

*****

*****

*****

**

Alkoholien sietokyky

**

****

***

****

*****

*****

*****

Alkalien sietokyky

**

*****

****

*

*****

*****

*

Happojen sietokyky

***

**

***

*

****

*****

*

ABS = akryylinitriilibutadieenistyreeni GRP = Lasikuituvahvisteinen polyesteri

Erinomainen ***** Hyvä *** ja **** Kohtuullinen ** Heikko * N/A Tieto ei ole saatavilla

Mitat Laitteiston minimi- ja/tai maksimimitat määrittävät käytettävän kotelon koon. Ota kokoa valitessasi huomioon, onko todennäköistä, että laitteistoon lisätään myöhemmin komponentteja ja jos näin on, riittääkö kotelon koko myös lisäysten jälkeen.

© CASEMET 2016

Vakiokoteloistamme on saatavilla useita kokoja. Lisäksi voimme luoda asiakkaan toivomien mittojen mukaisia ratkaisuja. Teräskoteloiden valmistus asiakaskohtaisin mitoin on edullista myös pienissä erissä.

5


Sähkölaitteiden kotelointiluokat Kotelointiluokka on tärkeä koteloihin liittyvä määre. Se määritellään kalustamattomalle kotelolle, ja se on koko ajan pyrittävä pitämään samalla tasolla kotelon asennuksen ja kalustuksen yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi holkkitiivisteiden IP-luokan tulee olla sama tai korkeampi kuin kotelon IP-luokan.

IK-luokka (Eurooppalainen standardi EN 62262)

IK-luokka osoittaa koteloiden suojaustason ulkoisia mekaanisia iskuja vastaan. Kestomuovi- ja teräskoteloidemme IK-luokat vaihtelevat IK 06-08 välillä. Lisätietoja löytyy sivulta 8.

IP-luokka (Eurooppalainen standardi EN 60529)

IP-merkintä muodostuu kirjaimista IP sekä sitä seuraavista kahdesta numerosta ja valinnaisesta kirjaimesta. Merkinnän ensimmäinen numero kertoo kosketussuojauksen vieraita esineitä ja pölyä vastaan. Toinen numero puolestaan osoittaa vesitiiveyden. Casemet Cubo -kotelot on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Niiden IP-luokat ulottuvat IP 55-luokasta aina IP 66/67-luokkaan. Olemme myös valmistaneet asiakaskohtaisia ratkaisuja IP 69K –luokituksella. Nämä sovellukset ovat pölytiiviitä ja ne kestävät korkeapaine- ja höyrypuhdistusta.

Paloluokka Paloluokka määritellään sen perusteella, kuinka helposti materiaali palaa tai syttyy aiheuttaen tulipalon. Kotelon paloluokkaa koskevat vaatimukset riippuvat siitä, mihin tarkoitukseen koteloa käytetään. Paloluokalla viitataan muiden materiaalien kuin metallin tai keramiikan kykyyn vastustaa syttymistä ja palamista. Lisätietoja sivun 9 taulukossa.

6

© CASEMET 2016


Casemet Cubo -sarja

Materiaali SGS Fimko EN 62208

E

EO

F

SS, PPMS

PPMS

SS, PPMS

X

X

X

SGS Fimko EN 60439 UL cUL GOST R Germanischer Lloyd

© CASEMET 2016

MATERIAALI:

SERTIFIKAATIT:

SS = PPMS =

UL = Underwriters Laboratories, File # E 189312 (Yhdysvallat) cUL = Underwriters Laboratories, File # E 189312 (Kanada) GOST R = Venäjä, yleinen sertifikaatti Germanischer Lloyd = Saksa, luokka ’A’. Alusrekisteri

ruostumaton teräs, AISI 304 polyesterimaalattu teräs

7


Kotelointiluokat ja iskunkesto IP-luokka, EN 60529 1. numero: Kosketussuojaus

2. numero: Suojaus nestemäisiltä aineilta

1. numero

2. numero

0

Ei suojausta

0

Ei suojausta

1

Suojaus yli 50 mm kokoisilta esineistä

1

Suojaus pystysuoraan putoavilta vesipisaroilta

2

Suojaus yli 12 mm kokoisilta esineistä

2

Suojaus enintään 15° kulmassa putoavilta vesipisaroilta

3

Suojaus yli 2,5 mm kokoisilta esineistä

3

Suojaus enintään 60° kulmassa putoavilta vesipisaroilta

4

Suojaus yli 1 mm kokoisilta kiinteiltä esineistä

4

Suojaus kaikista suunnista roiskuvalta vedeltä

5

Suojaus pölyltä, rajoitettu sisäänpääsy sallittu

5

Suojaus kaikilta suunnilta matalalla paineella ruiskutettavalta vedeltä*

6

Täysin eristetty pölyltä

6

Suojaus paineruiskuvedeltä*

7

Suojaus lyhytaikaiselta upotukselta veden alle 15 cm ja 1 m välisellä alueella

8

Suojaus pitkäaikaiselta upotukselta paineenalaisen veden alle *Vähäinen sisäänpääsy sallittu

IK-luokka, EN 62262 Suoja ulkoisia mekaanisia iskuja vastaan

IK-luokka

Iskuenergia ( joule)

01-05 06 07 08 09 10

<1 1 2 5 10 20

8

© CASEMET 2016


Tekniset tiedot

Kotelosarja

Materiaali Aihiovaihtoehdot

Cubo E

SS Sileät sivut

Minimikoko (mm) Maksimikoko (mm) Kotelointiluokka

APS Sileät sivut

Cubo EO

PPMS

PPMS

Laippa-aukot

Laippaaihiot

Cubo F

SS Sileät sivut

APS

PPMS

Sileät sivut

Sileät sivut, laippa-aukot

200 x 300 x 150

190 x 240 x 138

150 x 150 x 80

1000 x 1200 x 300

480 x 960 x 248

800 x 400 x 120

IP 66(1

IP 66

IP 66

IK 09 (-25 °C...+35 °C)

IK 09 (-25 °C...+35 °C)

IK 09 (-25 °C...+35 °C)

Ympäristöluokitus (UL)

N/A

N/A

N/A

Jatkuva käyttölämpötila

N/A

N/A

N/A

Paloluokka

N/A

N/A

N/A

Iskunkesto

MATERIAALI:

SS = APS= PPMS= N/A = 1)

ruostumaton teräs, AISI 304 Haponkestävä teräs, AISI316L polyesterimaalattu teräs Tieto ei ole saatavilla

Kaksiovisena IP 55

© CASEMET 2016

9


Casemet Cubo -kotelot tarkemmin Kansi Teräksisiä vakiomallisia Casemet Cubo F –riviliitin-koteloita on saatavana myös polykarbonaatti-ikkunalla varustettuina.

Tiiviste Käytämme teräskoteloissamme ruiskutettuja, saumattomia polyuretaani-tiivisteitä, jotka takaavat korkean suojausluokan. Vaihtoehtoinen tiivistemateriaali on silikoni.

Eri tiivistemateriaalien käyttölämpötilat alla: • Polyuretaani -40 – +80 °C • Neopreeni -40 − +100 °C • Silikoni -50 − +150 °C

Asennuslevyt Asennuslevymme on valmistettu galvanoidusta teräksestä. Levyjen paksuus on 1,5−3,0 mm riippuen levyn koosta. Pyynnöstä valmistam- me asennuslevyt asiak-kaan toivomasta materiaalista, kuten ruostumattomasta teräksestä tai sähköä johtamattomasta

10

meteriaalista. Kustomoimme asennuslevyt tarvittaessa asiakas-kohtaisin aukotuksin. Teräksestä valmistetut Casemet Cubo E- ja EO -seinä-kaapit on varustettu vakiona asennuslevyillä.

© CASEMET 2016


Saranat Casemet Cubo -vakiokotelo-valikoimaamme kuuluu myös saranoilla varustettuja teräs-seinäkaappeja. Casemet Cubo E -seinäkaappien saranat voi vaihtaa helposti puolelta toiselle – jopa viimeisenä toimenpiteenä asennuspaikalla.

Kaikki kotelomme voidaan pyynnöstä varustaa saranoilla. Saranat kuuluvat lisätarvikevalikoimaamme.

Lukitus ja sinetöinti Teräksestä valmistetuissa Casemet Cubo E- ja EO -seinäkaapeissa on vakiona lukot. Tarjolla on useita erilaisia lukkovaihtoehtoja. C

Tuotepakkausten sisältö Casemet Cubo -sarja

E

EO

F

Kotelon alaosa

X

X

X

Kansi/ovi

X

X

X

Kansiruuvit

X

Peitetulpat

X2

Asennusruuvit

X

X

Asennuslevy vaadituilla muttereilla

X

X

Peitelevy(t) laippa-auko(i)lle, muttereineen ja pultteineen

X**

X

X**

Korotuskehys ruuveineen Maadoitustarvikkeet

X

X

Lukko ja avain

X

X***

X

2 Asennusreikien (ja saranan reikien) peitetulpat ** Vain laippa-aukolliset mallit *** Neljäsosan kääntyvä lukkosalpa, ei avainta **** Riippuu valitusta versiosta

© CASEMET 2016

11


Asiakaskohtaiset kotelointiratkaisut Olemme vaativiin olosuhteisiin soveltuvien asiakaskohtaisten kotelointiratkaisujen ammattilainen. Asiakaskohtainen kotelointiratkaisutarjontamme voidaan jakaa vakiotuotteisiin pohjautuviin kustomoituihin kotelointiratkaisuihin sekä asiakkaan tuoteprojekteihin perustuviin täysin asiakaskohtaisesti räätälöityihin kotelointiratkaisuihin.

Kustomointipalvelut

• Työstöt, kuten leikkaus, poraus ja kierteistys asiakkaan piirustusten mukaisesti

• Painatus

• Mekaaninen kokoonpano

• Asiakaskohtaiset koot

• Väripalvelut

Integrointipalvelut

• Mekaaninen kokoonpano

• Elektromekaaninen kokoonpano

• Laitteistojen ja ohjelmistojen integroinnit

• Koestus, myös ympäristö- ja toiminnallisuustestaukset

• Kolmannen osapuolen komponenttien hankinta

• Logistiikka ja laadunvarmistus

12

© CASEMET 2016


Mitä me voimme tarjota Meillä on vuosien kokemus eri aloille suunnatuista erilaisista kotelointiratkaisuista. Lisäksi meillä on erittäin ammattitaitoinen henkilöstö, innovatiivinen suunnittelu-osasto sekä vankka tuntemus eri raakaaineista. Olemme erikoistuneet vaativiin olosuhteisiin tarkoitettuihin kotelointiratkaisuihin, joilta vaaditaan korkeaa kotelointiluokkaa. Erityistiiviste- ja kotelomateriaaleja on saatavilla pyynnöstä. Nykyaikaiset tuotantotilamme on varustettu uusinta teknologiaa edustavin robotein. Lisäksi käytämme vesisuihkuleikkausta aukotusten tekoon. Käytämme teräskoteloiden taivuttamiseen ja hitsaamiseen täysautomaattisia robottisoluja. Taivutussolu mahdollistaa joustavan mitoituksen ilman työkalujen vaihtoa. Laserleikkaustekniikkamme ansiosta vapaasti suunnitellut muodot ja päämitat ovat mahdollisia ilman asetusaikoja. Metallikoteloiden aukotukset tehdään ennen koteloiden maalausta korroosion välttämiseksi leikkausalueilla.

Vahvuuksiamme asiakaskohtaisten kotelointiratkaisujen tuottajana: • Kokenut suunnitteluosasto • Asiantunteva ja innovatiivinen henkilöstö • Useiden eri materiaalien hyvä tuntemus • Laaja valikoima korkealaatuisia komponentteja • Vapaat leikkausmuodot mahdollistavat laserleikkaustyökalut.

© CASEMET 2016

13


Casemet Cubo E- seinäkaapit IP 66, kaksiovisena IP 55

Koot 200 x 300 x 150 − 1000 x 1200 x 300 mm • • •

polyesterimaalattu teräs: silät sivut ja laippa-aukolliset mallit ruostumaton teräs AISI304: silät sivut ja laippa-aukolliset mallit haponkestävä teräs AISI316: silät sivut

Casemet Cubo E -seinäkaapit lyhyesti: • Polyesterimaalattuissa koteloissa on laippa-aukot, kun taas ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa kote loissa sileät sivut • Saatavilla 31 koossa • Kotelon alaosassa on hitsatut M8-pultit asennuslevylle ja ovessa M6-pultit DIN-kiskoprofiileille tai DIN-kiskoille • Alaosan kahdella sivulla M6-pultit maadoitusta varten • Ovi aukeaa 110 astetta • Oven saranat voi helposti vaihtaa oikealta vasemmalle • Asiakaskohtaiset koot helposti saatavilla myös pienissä erissä kilpailukykyisin hinnoin • Ruostumattomasta AISI 316 -teräksestä valmistetut seinäkaapit ovat saatavilla pyynnöstä • Polyesterimaalatuissa koteloissa on seinäkiinnitysreiät. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa malleissa on vain porausmerkinnät.

Tuotepaketin sisältö: • • • • • • • •

Kotelon alaosa ja ovi Peitelevy(t) laippa-auko(i)lle ja tarvittavat mutterit ja pultit (maalatut kotelot) Asennuslevy muttereineen M8-pultti, prikat ja mutteri asennuslevyn maadoitukseen Maadoitusmerkit DIN 3 -lukko ja yksi DIN 3 -avain Asennusreikien (maalatut kotelot) ja saranan reikien peitetulpat M6-pulttien mutterit ja prikat

Tuotteeseen saatavilla olevat kustomointipalvelut: • • • •

Vaatimustenmukaisuus Teräskotelot:

K 4J

Tekniset tiedot Kotelointiluokka: Iskunkesto: Materiaali Alaosa/ovi: Tiiviste:

IP 66, kaksiovisena IP 55 IK 09 (-25 °C... +35 °C) Polyesterimaalattu teräs tai ruostumaton teräs AISI 304 PUR (polyuretaani)

Asennuslevy: Lukot:

Galvanoitu teräs

Saranat:

Ruostumaton teräs

Aihiovaihtoehdot Polyesterimaalatut kotelot: haponkestävästä teräksestä valmistetut kotelot: Vakioväri Polyesterimaalatut kotelot:

Maalatuissa koteloissa sinkkivalu kromipinnoitteella ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa koteloissa AISI 304- tai 316 -terästä

Laippa-aukot, sileät sivut Laippa-aukot, sileät sivut

Harmaa RAL 7035

Materiaaleihin liittyvät tekniset tiedot löytyvät sivulta 5.

Asiakaskohtainen mitoitus Työstö Väripalvelu Komponenttien kokoonpano

Lisätietoja kustomointipalveluistamme löytyy sivulta 12.

Tuotetiedot löytyvät osoitteesta www.casemet.fi. 14

Ulkotilassa suosittelemme sadekaton käyttöä.

Kotelon pohjassa on hitsatut M8pultit ja ovessa M6-pultit. Yhdellä sivulla on lisäksi maadoitukseen tarkoitettu M6-pultti. © CASEMET 2016


Casemet Cubo E -seinäkaapit, laippa-aukot, polyesterimaalattu teräs Tuotekoodi

EFEF203015A EFEF302015A EFEF303015A EFEF303020A EFEF304020A EFEF403015A EFEF403020A EFEF404020A EFEF404030A EFEF405020A EFEF406020A EFEF406030A EFEF505020A EFEF505030A EFEF506030A EFEF604020A EFEF604030A EFEF606020A EFEF606030A EFEF608020A EFEF608030A EFEF6010030A EFEF6012030A EFEF806030A EFEF808020A EFEF808030A EFEF8010030A EFEF8012030A EFEF1008030A EFEF10010030A EFEF10012030A EFEF808030DA EFEF8010030DA EFEF10010030DA EFEF10012030DA

Kuvaus

1 x B-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 1 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 2 x C-laippa-aukko 3 x C-laippa-aukko 3 x C-laippa-aukko 3 x C-laippa-aukko 3 x C-laippa-aukko 3 x C-laippa-aukko 4 x C-laippa-aukko 4 x C-laippa-aukko 4 x C-laippa-aukko 3 x C-laippa-aukko, kaksiovinen 3 x C-laippa-aukko, kaksiovinen 4 x C-laippa-aukko, kaksiovinen 4 x C-laippa-aukko, kaksiovinen

Sisä-

Pakkaus-

Alaosan

syvyys

koko

syvyys

(mm)

(kpl)

135 135 135 185 185 135 185 185 285 185 185 285 185 285 285 185 285 185 285 185 285 285 285 285 185 285 285 285 285 285 285 285 285 285 285

139 139 139 189 189 139 189 189 289 189 189 289 189 289 289 189 289 189 289 189 289 289 289 289 189 289 289 289 289 289 289 289 289 289 289

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Ulkomitat (mm) Leveys

Korkeus

Syvyys

200 300 300 300 300 400 400 400 400 400 400 400 500 500 500 600 600 600 600 600 600 600 600 800 800 800 800 800 1000 1000 1000 800 800 1000 1000

300 200 300 300 400 300 300 400 400 500 600 600 500 500 600 400 400 600 600 800 800 1000 1200 600 800 800 1000 1200 800 1000 1200 800 1000 1000 1200

150 150 150 200 200 150 200 200 300 200 200 300 200 300 300 200 300 200 300 200 300 300 300 300 200 300 300 300 300 300 300 300 300 300 300

Snro

3440402 3440404 3440406 3440408 3440410 3440412 3440414 3440416 3440418 3440420 3440422 3440424 3440426 3440428 3440430 3440432 3440434 3440436 3440438 3440440 3440442 3440444 3440446 3440448 3440450 3440452 3440454 3440456 3440458 3440460 3440462 3440464 3440466 3440468 3440470

EFEF203015A

EFEF6010030A

EFEF808030DA

Casemet Cubo E -seinäkaapit, sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Tuotekoodi

EFEP203015A EFEP302015A EFEP303015A EFEP303020A EFEP304020A EFEP403015A EFEP403020A EFEP404020A EFEP404030A EFEP405020A EFEP406020A EFEP406030A EFEP505020A EFEP505030A EFEP506030A EFEP604020A EFEP604030A EFEP606020A EFEP606030A EFEP608020A EFEP608030A EFEP6010030A EFEP6012030A EFEP806030A EFEP808020A EFEP808030A EFEP8010030A EFEP8012030A EFEP1008030A EFEP10010030A EFEP10012030A EFEP808030DA EFEP8010030DA EFEP10010030DA EFEP10012030DA © CASEMET 2016

Kuvaus

Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut

Sisäsyvyys

Pakkauskoko

Leveys

Ulkomitat (mm) Korkeus

Syvyys

(mm)

(kpl)

200 300 300 300 300 400 400 400 400 400 400 400 500 500 500 600 600 600 600 600 600 600 600 800 800 800 800 800 1000 1000 1000 800 800 1000 1000

300 200 300 300 400 300 300 400 400 500 600 600 500 500 600 400 400 600 600 800 800 1000 1200 600 800 800 1000 1200 800 1000 1200 800 1000 1000 1200

150 150 150 200 200 150 200 200 300 200 200 300 200 300 300 200 300 200 300 200 300 300 300 300 200 300 300 300 300 300 300 300 300 300 300

139 139 139 189 189 139 189 189 289 189 189 289 189 289 289 189 289 189 289 189 289 289 289 289 189 289 289 289 289 289 289 289 289 289 289

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

15


Casemet Cubo E -seinäkaapit

Casemet Cubo E -seinäkaapit, sileät sivut, ruostumaton teräs Tuotekoodi

ESSP203015 ESSP302015 ESSP303015 ESSP303020 ESSP304020 ESSP403015 ESSP403020 ESSP404020 ESSP404030 ESSP405020 ESSP406020 ESSP406030 ESSP505020 ESSP505030 ESSP506030 ESSP604020 ESSP604030 ESSP606020 ESSP606030 ESSP608020 ESSP608030 ESSP6010030 ESSP6012030 ESSP806030 ESSP808020 ESSP808030 ESSP8010030 ESSP8012030

Kuvaus

Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut

Sisä-

Pakkaus-

Alaosan

syvyys

koko

syvyys

(mm)

(kpl)

135 135 135 185 185 135 185 185 285 185 185 285 185 285 285 185 285 185 285 185 285 285 285 285 185 285 285 285

139 139 139 189 189 139 189 189 289 189 189 289 189 289 289 189 289 189 289 189 289 289 289 289 189 289 289 289

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Ulkomitat (mm) Leveys

Korkeus

Syvyys

200 300 300 300 300 400 400 400 400 400 400 400 500 500 500 600 600 600 600 600 600 600 600 800 800 800 800 800

300 200 300 300 400 300 300 400 400 500 600 600 500 500 600 400 400 600 600 800 800 1000 1200 600 800 800 1000 1200

150 150 150 200 200 150 200 200 300 200 200 300 200 300 300 200 300 200 300 200 300 300 300 300 200 300 300 300

Snro

3449135 3449136 3449137 3449138 3449139 3449140 3449141 3449142 3449143 3449144 3449145 3449146 3449147 3449148 3449149 3449150 3449151 3449152 3449153 3449154 3449155 3449156 3449157 3449158 3449159 3449160 3449161 3449162

ESSP303015

ESSP406030

Casemet Cubo E -seinäkaapit, sileät sivut, haponkestävä teräs Tuotekoodi

Kuvaus

EASP203015 EASP302015 EASP303015 EASP303020 EASP304020 EASP403015 EASP403020 EASP404020 EASP404030 EASP405020 EASP406020 EASP406030 EASP505020 EASP505030 EASP506030 EASP604020 EASP604030 EASP606020 EASP606030 EASP608020 EASP608030 EASP6010030 EASP6012030 EASP806030 EASP808020 EASP808030 EASP8010030 EASP8012030 EASP1008030 EASP10010030 EASP10012030

16

Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut

Sisä-

Pakkaus-

Syvyys

syvyys

koko

150 150 150 200 200 150 200 200 300 200 200 300 200 300 300 200 300 200 300 200 300 300 300 300 200 300 300 300 300 300 300

(mm) 139 139 139 189 189 139 189 189 289 189 189 289 189 289 289 189 289 189 289 189 289 289 289 289 189 289 289 289 289 289 289

(kpl) 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Ulkomitat (mm) Leveys 200 300 300 300 300 400 400 400 400 400 400 400 500 500 500 600 600 600 600 600 600 600 600 800 800 800 800 800 1000 1000 1000

Korkeus 300 200 300 300 400 300 400 400 500 600 600 600 500 500 600 400 400 600 600 800 800 1000 1200 600 800 800 1000 1200 800 1000 1200

EASP303015

© CASEMET 2016


Sadekatot Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat

Pakkauskoko

(mm)

(kpl)

Snro

Maalattu, RAL 7035 ERS2015A Koolle EFEF203015A ERS3015A Koolle EFEF30xx15A ERS4015A Koolle EFEF403015A ERS3020A Koolle EFEF30xx20A ERS4020A Koolle EFEF40xx20A ERS5020A Koolle EFEF505020A ERS6020A Koolle EFEF60xx20A ERS8020A Koolle EFEF808020A ERS4030A Koolle EFEF40xx30A ERS5030A Koolle EFEF50xx30A ERS6030A Koolle EFEF60xx30A ERS8030A Koolle EFEF80xx30A ERS10030A Koolle EFEF100xx30A

165 x 205 165 x 305 165 x 405 220 x 305 220 x 405 220 x 505 220 x 605 220 x 805 320 x 405 320 x 505 320 x 605 320 x 805 320 x 1005

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

3440472 3440474 3440476 3440478 3440480 3440482 3440484 3440486 3440488 3440490 3440492 3440494 3440496

Ruostumaton teräs ERS2015B Koolle ESSP203015 ERS3015B Koolle ESSP30xx15 ERS4015B Koolle ESSP403015 ERS3021B Koolle ESSP30xx20 ERS4021B Koolle ESSP40xx20 ERS5021B Koolle ESSP505020 ERS6021B Koolle ESSP60xx20 ERS8021B Koolle ESSP808020 ERS4031B Koolle ESSP40xx30 ERS5031B Koolle ESSP50xx30 ERS6031B Koolle ESSP60xx30 ERS8031B Koolle ESSP80xx30 ERS10031B Koolle ESSP100xx30

165 x 205 165 x 305 165 x 405 220 x 305 220 x 405 220 x 505 220 x 605 220 x 805 320 x 405 320 x 505 320 x 605 320 x 805 320 x 1005

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

3444741 3444742 3444743 3444744 3444745 3444746 3444747 3444748 3444749 3444750 3444751 3444752 3444754

© CASEMET 2016

ERS2015A

ERS2015B

17


Asennuslevyt Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat (mm)

Pakkauskoko (kpl)

Snro

Asennuslevyt, galvanoitu teräs EMP23

200 x 300 mm koteloille

270 x 150 x 2

1

3449802

EMP32

300 x 200 mm koteloille

170 x 250 x 2

1

3449804

EMP33

300 x 300 mm koteloille

270 x 250 x 2

1

3449806

EMP34

300 x 400 mm koteloille

370 x 250 x 2

1

3449808

EMP43

400 x 300 mm koteloille

270 x 350 x 2

1

3449810

EMP44

400 x 400 mm koteloille

370 x 350 x 2

1

3449812

EMP45

400 x 500 mm koteloille

470 x 350 x 2,5

1

3449814

EMP46

400 x 600 mm koteloille

570 x 350 x 2,5

1

3449816

EMP55

500 x 500 mm koteloille

470 x 450 x 2,5

1

3449818

EMP56

500 x 600 mm koteloille

570 x 450 x 2,5

1

3449820

EMP64

600 x 400 mm koteloille

370 x 550 x 2,5

1

3449822

EMP66

600 x 600 mm koteloille

570 x 550 x 2,5

1

3449824

EMP68

600 x 800 mm koteloille

770 x 550 x 3

1

3449826

EMP610

600 x 1000 mm koteloille

970 x 550 x 3

1

3449828

EMP612

600 x 1200 mm koteloille

1170 x 550 x 3

1

3449830 3449832

EMP86

800 x 600 mm koteloille

570 x 750 x 3

1

EMP88

800 x 800 mm koteloille

770 x 750 x 3

1

3449834

EMP810

800 x 1000 mm koteloille

970 x 750 x 3

1

3449836

EMP812

800 x 1200 mm koteloille

1170 x 750 x 3

1

3449838

EMP108

1000 x 800 mm koteloille

750 x 970 x 3

1

3449840

EMP1010

1000 x 1000 mm koteloille

970 x 950 x 3

1

3449842

EMP1012

1000 x 1200 mm koteloille

1170 x 950 x 3

1

3449844

18

EMP23

Š CASEMET 2016


DIN-kiskot ja DIN-kiskojen asennusprofiilit Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat (mm)

Pakkauskoko (kpl)

Snro

DIN-kiskot alaosalle, DIN 35, galvanoitu teräs DK3520B

Alaosalle, 200 mm sivulle, pari

35 x 122

10

DK3530B

Alaosalle, 300 mm sivulle, pari

35 x 222

10

3444782 3444783

DK3540B

Alaosalle, 400 mm sivulle, pari

35 x 322

10

3444784

DK3550B

Alaosalle, 500 mm sivulle, pari

35 x 422

5

3444785

DK3560B

Alaosalle, 600 mm sivulle, pari

35 x 522

5

3444786

DK3580B

Alaosalle, 800 mm sivulle, pari

35 x 722

5

3444787

DK35100B

Alaosalle, 1000 mm sivulle, pari

35 x 922

5

3444788

DIN-kiskon asennusprofiilit alaosalle, galvanoitu teräs EBP20

Alaosalle, 200 mm sivulle, pari

20 x 143

1

3444773

EBP30

Alaosalle, 300 mm sivulle, pari

20 x 243

1

3444774

EBP40

Alaosalle, 400 mm sivulle, pari

20 x 343

1

3444775

EBP50

Alaosalle, 500 mm sivulle, pari

20 x 443

1

3444776

EBP60

Alaosalle, 600 mm sivulle, pari

20 x 543

1

3444777

EBP80

Alaosalle, 800 mm sivulle, pari

20 x 743

1

3444778

EBP100

Alaosalle, 1000 mm sivulle, pari

20 x 943

1

3444779

EBP120

Alaosalle, 1200 mm sivulle, pari

20 x 1143

1

3444780

DIN-kiskon asennusprofiilit alaosalle, EBP20.

DIN-kiskot ovelle, DIN 35, galvanoitu teräs DK3520D

Ovelle, 200 mm sivulle, pari

35 x 76

10

3444789

DK3530D

Ovelle, 300 mm sivulle, pari

35 x 176

10

3444790

DK3540D

Ovelle, 400 mm sivulle, pari

35 x 276

10

3444791

DK3550D

Ovelle, 500 mm sivulle, pari

35 x 376

5

3444792

DK3560D

Ovelle, 600 mm sivulle, pari

35 x 476

5

3444793

DK3580D

Ovelle, 800 mm sivulle, pari

35 x 676

5

3444794

DK35100D

Ovelle, 1000 mm sivulle, pari

35 x 876

5

3444795

3444764

DIN-kiskon asennusprofiilit ovelle, galvanoitu teräs EDP20

Ovelle, 200 mm sivulle, pari

15 x 133

1

EDP30

Ovelle, 300 mm sivulle, pari

15 x 233

1

3444765

EDP40

Ovelle, 400 mm sivulle, pari

15 x 333

1

3444766

EDP50

Ovelle, 500 mm sivulle, pari

15 x 433

1

3444467

EDP60

Ovelle, 600 mm sivulle, pari

15 x 533

1

3444768

EDP80

Ovelle, 800 mm sivulle, pari

15 x 733

1

3444769

EDP100

Ovelle, 1000 mm sivulle, pari

15 x 933

1

3444770

EDP120

Ovelle, 1200 mm sivulle, pari

15 x 1133

1

3444771

DIN-kiskon asennusprofiilit ovelle, EDP20.

Peitelevyt ja laipat Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat (mm)

Pakkauskoko (kpl)

Snro

EVF2A

Tuuletuslaippa, C-koko

93 x 222 x 7,5

1

3440498

ECF1A

Peitelevy B-koko

48 x 137 x 7,5

1

3440500

ECF2A

Peitelevy C-koko

93 x 222 x 7,5

1

3440502

ED10

Kolmiolukko 11 mm avaimella

ø 28 x 32 x ø 22

1

3444800

ED10M6

Lukko käsikahvalla, leveys 50 mm

50 x 45 x ø 22

1

3444801

EKL1

Lukkosalpa, sis. 2 avainta

ø 27 x 33 x ø 22

1

3444802

EH1

Käsikahva, musta. 3-pistetankolukitukselle

48 x 180 x 50

1

3444804

EDS2

Oven aukipitolaite, setti, galvanoitu teräs

-

1

3444806

Peitelevyt ja laipat

EG200

Maadoituspunos, M6>M6, 2,5 mm²

Pituus 220 mm

5

3449854

EFFL2.20

Kiinnityskorvat, 20 mm korkea, 4 kpl:n setti

-

1

3445968

EFFL2.50

Kiinnityskorvat, 50 mm korkea, 4 kpl:n setti

-

1

3445969

EFLM4

Kiinnityskorvan kiinnityslaatta, 4 kpl:n setti

-

1

3449852

OLT42KEY

DIN 3 -avain vakiolukolle

50 x 53 x ø22

1

3444451

Tuuletuslaippa C-koko, EVF2A.

Peitelevy B-koko, ECF1A.

© CASEMET 2016

19


Casemet Cubo E -seinäkaapit

Muut tarvikkeet Tuotekoodi ED10 ED10M6 EKL1 EH1 EDS2 EG200 EFFL2.20 EFFL2.50 EFLM4 OLT42KEY

Kuvaus Kolmiolukko 11 mm avaimella Lukko käsikahvalla, leveys 50 mm Lukkosalpa, sis. 2 avainta Käsikahva, musta. 3-pistetankolukitukselle Oven aukipitolaite, setti, galvanoitu teräs Maadoituspunos, M6>M6, 2,5 mm² Kiinnityskorvat, 20 mm korkea, 4 kpl:n setti Kiinnityskorvat, 50 mm korkea, 4 kpl:n setti Kiinnityskorvan kiinnityslaatta, 4 kpl:n setti DIN 3 -avain vakiolukolle

Mitat

Pakkaus-

(mm)

koko (kpl)

ø 28 x 32 x ø 22 50 x 45 x ø 22 ø 27 x 33 x ø 22 48 x 180 x 50 Pituus 220 mm 50 x 53 x ø22

1 1 1 1 1 5 1 1 1 1

Snro 3444800 3444801 3444802 3444804 3444806 3449854 3445968 3445969 3449852 3444451

Kolmiolukko 11 mm avaimella, ED10.

Lukko käsikahvalla, ED10M6.

Lukkosalpa, sis. 2 avainta, EKL1.

Musta käsikahva, 3-pistetankolukitukselle, EH1.

Oven aukipitolaite, setti, EDS2.

Maadoituspunos, EG200.

Kiinnityskorvat, 20 mm korkea, EFFL2.20.

Kiinnityskorvan kiinnityslaatta, EFLM4.

DIN 3 -avain vakiolukolle, OLT42KEY.

20

© CASEMET 2016


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo E Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo E 200 x 300 x 150 mm

Tuotekoodi EFEF203015A EFEP203015A ESSP203015 ESSF203015 EASP203015

Kuvaus 1 x B-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x B-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 300 x 300 x 150 mm

Tuotekoodi EFEF303015A EFEP303015A ESSP303015 ESSF303015 EASP303015

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 300 x 400 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF403020A EFEP403020A ESSP403020 ESSF403020 EASP403020

© CASEMET 2016

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 300 x 200 x 150 mm

Tuotekoodi EFEF302015A EFEP302015A ESSP302015 ESSF302015 EASP302015

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 300 x 300 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF303020A EFEP303020A ESSP303020 ESSF303020 EASP303020

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 400 x 300 x 150 mm

Tuotekoodi EFEF403015A EFEP403015A ESSP403015 ESSF403015 EASP403015

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

21


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo E Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo E 400 x 300 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF403020A EFEP403020A ESSP403020 ESSF403020 EASP403020

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 400 x 400 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF405020A EFEP405020A ESSP405020 ESSF405020 EASP405020

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 400 x 600 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF406020A EFEP406020A ESSP406020 ESSF406020 EASP406020

22

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 400 x 400 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF404020A EFEP404020A ESSP404020 ESSF404020 EASP404020

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 400 x 500 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF404030A EFEP404030A ESSP404030 ESSF404030 EASP404030

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 400 x 600 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF406030A EFEP406030A ESSP406030 ESSF406030 EASP406030

Kuvaus 1 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 1 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

© CASEMET 2016


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo E Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo E 500 x 500 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF505020A EFEP505020A ESSP505020 ESSF505020 EASP505020

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 500 x 600 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF506030A EFEP506030A ESSP506030 ESSF506030 EASP506030

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 600 x 400 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF604030A EFEP604030A ESSP604030 ESSF604030 EASP604030

© CASEMET 2016

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 500 x 500 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF505030A EFEP505030A ESSP505030 ESSF505030 EASP505030

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 600 x 400 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF604020A EFEP604020A ESSP604020 ESSF604020 EASP604020

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 600 x 600 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF606020A EFEP606020A ESSP606020 ESSF606020 EASP606020

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

23


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo E Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo E 600 x 600 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF606030A EFEP606030A ESSP606030 ESSF606030 EASP606030

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 600 x 800 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF608030A EFEP608030A ESSP608030 ESSF608030 EASP608030

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 600 x 1200 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF6012030A EFEP6012030A ESSP6012030 ESSF6012030 EASP6012030

24

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 600 x 800 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF608020A EFEP608020A ESSP608020 ESSF608020 EASP608020

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 600 x 1000 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF6010030A EFEP6010030A ESSP6010030 ESSF6010030 EASP6010030

Kuvaus 2 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 2 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 800 x 600 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF806030A EFEP806030A ESSP806030 ESSF806030 EASP806030

Kuvaus 3 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 3 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

© CASEMET 2016


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo E Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo E 800 x 800 x 200 mm

Tuotekoodi EFEF808020A EFEP808020A ESSP808020 ESSF808020 EASP808020

Kuvaus 3 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 3 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 800 x 1000 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF8010030A EFEP8010030A ESSP8010030 ESSF8010030 EASP8010030

Kuvaus 3 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 3 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 1000 x 800 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF1008030A EFEP1008030A ESSP1008030 ESSF1008030 EASP1008030

© CASEMET 2016

Kuvaus 4 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 4 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 800 x 800 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF808030A EFEP808030A ESSP808030 ESSF808030 EASP808030

Kuvaus 3 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 3 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 800 x 1200 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF8012030A EFEP8012030A ESSP8012030 ESSF8012030 EASP8012030

Kuvaus 3 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 3 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 1000 x 1000 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF10010030A EFEP10010030A ESSP10010030 ESSF10010030 EASP10010030

Kuvaus 4 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 4 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

25


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo E Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo E 1000 x 1200 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF10012030A EFEP10012030A ESSP10012030 ESSF10012030 EASP10012030

Kuvaus 4 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 4 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 800 x 1000 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF8010030DA EFEP8010030DA ESSP8010030D ESSF8010030D EASP8010030D

Kuvaus 3 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 3 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 800 x 800 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF808030DA EFEP808030DA ESSP808030D ESSF808030D EASP808030D

Kuvaus 3 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 3 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 1000 x 1000 x 300 mm

Tuotekoodi EFEF10010030DA EFEP10010030DA ESSP10010030D ESSF10010030D EASP10010030D

Kuvaus 4 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 4 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo E 1000 x 1200 x 300 mm

Tämä ruutu on tarkoituksellisesti tyhjä.

Tuotekoodi EFEF10012030DA EFEP10012030DA ESSP10012030D ESSF10012030D EASP10012030D

26

Kuvaus 4 x C-laippa-aukko, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs 4 x C-laippa-aukko, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

© CASEMET 2016


Casemet Cubo EO -seinäkaapit IP 66

Koot 190 x 240 x 138 − 480 x 960 x 248 mm

Casemet Cubo EO -seinäkaapit lyhyesti: • • • • • • •

Laippa-aihiot pohjan kaikilla neljällä sivulla Saatavilla 22 koossa Ovessa on neljänneskierroksen kääntyvä salpa Ovi aukeaa 110 astetta Kiinteä M8-kierreholkki asennuslevylle pohjassa M6-pultti alaosan yhdellä sivulla sekä kaksi M6-pulttia ovessa maadoitusta varten Erinomainen valinta suurempien kokoonpanojen rakentamiseen.

Tuotepaketin sisältö: • • • •

Kotelon alaosa Ovi Asennuslevy M8-ruuveineen ja maadoitustarvikkeineen Salpa talttauralla

Tuotteeseen saatavilla olevat kustomointipalvelut: • • • •

Vaatimustenmukaisuus Teräskotelot: Tekniset tiedot Kotelointiluokka: Iskunkesto: Materiaali Alaosa/ovi: Tiiviste: Asennuslevy: Aihiovaihtoehdot Polyesterimaalatut teräskotelot: Vakioväri Polyesterimaalatut teräskotelot:

K 4J IP 66 IK 09 (-25 °C... +35 °C) Polyesterimaalattu teräs PUR (polyuretaani) Galvanoitu teräs Laippa-aihiot

Harmaa RAL 7035

Materiaaleihin liittyvät tekniset tiedot löytyvät sivulta 5.

Työstö Painatus Väripalvelu Komponenttien kokoonpano

Lisätietoja kustomointipalveluistamme löytyy sivulta 12.

Koteloissa on laippa-aihiot kaikilla neljällä sivulla.

Tuotetiedot löytyvät osoitteesta www.casemet.fi. © CASEMET 2016

27


Casemet Cubo EO -seinäkaapit

Casemet Cubo EO -seinäkaapit, laippa-aihiot, polyesterimaalattu teräs Tuotekoodi

Kuvaus

Ulkomitat (mm) Leveys Korkeus Syvyys Alaosan syvyys

EOK192414A EOJ192814A EOJ192819A EOM193814A EOM193819A EOL242814A EOO282814A EOO282819A EOP283814A EOP283819A EOT285614A EOT285619A EOR383814A EOR383819A EOU385614A EOU385619A EOU385625A EOV388419A EOV388425A EOY484825A EOZ487625A EOQ489625A

4 x B-laippa-aihio 2 x B-laippa-aihio + 2 x C-laippa-aihio 2 x B-laippa-aihio + 2 x C-laippa-aihio 2 x B-laippa-aihio + 2 x C-laippa-aihio 2 x B-laippa-aihio + 2 x C-laippa-aihio 2 x B-laippa-aihio + 2 x C-laippa-aihio 4 x C-laippa-aihio 4 x C-laippa-aihio 4 x C-laippa-aihio 4 x C-laippa-aihio 6 x C-laippa-aihio 6 x C-laippa-aihio 4 x C-laippa-aihio 4 x C-laippa-aihio 6 x C-laippa-aihio 6 x C-laippa-aihio 6 x C-laippa-aihio 8 x C-laippa-aihio 8 x C-laippa-aihio 4 x C-laippa-aihio 6 x C-laippa-aihio 6 x C-laippa-aihio

190 190 190 190 190 240 280 280 280 280 280 280 380 380 380 380 380 380 380 480 480 480

240 280 280 380 380 280 280 280 380 380 560 560 380 380 560 560 560 840 840 480 760 960

138 138 193 138 193 138 138 193 138 193 138 193 138 193 138 193 248 193 248 248 248 248

123 123 178 123 178 123 123 178 123 178 123 178 123 178 123 178 233 178 233 233 233 233

Sisä-

Pakkaus-

syvyys

koko

(mm)

(kpl)

118 118 173 118 173 118 118 173 118 173 118 173 118 173 118 173 228 173 228 228 228 228

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Snro

3440608 3440604 3440606 3440612 3440614 3440610 3440616 3440618 3440620 3440622 3440628 3440630 3440624 3440626 3440632 3440634 3440636 3440640 3440642 3440638 3440644 3440646

EOR383814A

Asennuslevyt, galvanoitu teräs Tuotekoodi EOK1 EOJ1 EOM1 EOL1 EOO1 EOP1 EOT1 EOR1 EOU1 EOU3 EOV1 EOV3 EOY1 EOZ1 EOZ3 EOQ1 EOQ3

28

EOJ192814A

Kuvaus

Mitat

Pakkaus-

Snro

190 x 240 mm koteloille 190 x 280 mm koteloille 190 x 380 mm koteloille 240 x 280 mm koteloille 280 x 280 mm koteloille 280 x 380 mm koteloille 280 x 560 mm koteloille 380 x 380 mm koteloille 380 x 560 mm koteloille, 1,5 mm paksu 380 x 560 mm koteloille, 2,5 mm paksu 380 x 840 mm koteloille, 1,5 mm paksu 380 x 840 mm koteloille, 2,5 mm paksu 480 x 480 mm koteloille 480 x 760 mm koteloille, 1,5 mm paksu 480 x 760 mm koteloille, 2,5 mm paksu 480 x 960 mm koteloille, 1,5 mm paksu 480 x 960 mm koteloille, 2,5 mm paksu

(mm) 140 x 190 x 1,5 140 x 230 x 1,5 140 x 330 x 1,5 190 x 230 x 1,5 230 x 230 x 1,5 230 x 330 x 1,5 230 x 510 x 1,5 330 x 330 x 1,5 330 x 510 x 1,5 330 x 510 x 2,5 330 x 790 x 1,5 330 x 790 x 2,5 430 x 430 x 1,5 430 x 710 x 1,5 430 x 710 x 2,5 430 x 910 x 1,5 430 x 910 x 2,5

koko (kpl) 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

3442751 3442750 3442754 3442752 3442756 3442757 3442759 3442758 3442761 3442762 3442766 3442768 3442764 3442770 3442772 3442774 3442776

EOJ1

© CASEMET 2016


Casemet Cubo EO -seinäkaapit

Muut tarvikkeet Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat

Pakkaus-

(mm)

koko (kpl)

Snro

Lukitustarvikkeet EO71.04 EO71.05 EO71.06 EO71.07 OLT42KEY

Riippulukon salparauta Riippulukon salparauta ja käsisalpa Työkalusalpa, DIN 3 T-väännin Avain DIN 3 -salpaan

DIN 3 r 10/M5 50 x 53 x ø22

1 1 1 1 1

3442780 3442781 3442782 3442783 3444451

Laipan kiinnityspakkaus, B-koko Laipan kiinnityspakkaus, C-koko Kierrelevy M6, B-aukolle Kierrelevy M8, C-aukolle

M6 M8 M6 M8

1 1 1 1

3442787 3442788 3442790 3442791

Kiinnityskorvat, 4 kpl:n setti, 20 mm korkea Kiinnityskorvat, 4 kpl:n setti, 50 mm korkea

20 50

1 1

3449846 3449848

Tuuletuslaippa, C-koko Oven aukipitolaite, setti, galvanoitu teräs

93 x 222 x 7,5 -

1 1

3440498 3444806

Laippatarvikkeet EO72.07 EO72.08 EO72.10 EO72.11 Kiinnityskorvat EOFL2.20 EOFL2.50 Muut tarvikkeet EVF2A EDS2

Riippulukon salparauta, EO71.04.

Riippulukon salparauta ja käsisalpa, EO71.05.

Työkalusalpa, DIN 3, EO71.06.

T-väännin, EO71.07.

Avain DIN 3 -salpaan, OLT42KEY.

Laipan kiinnityspakkaus, B-koko, EO72.07.

Kierrelevy M6, B-aukolle, EO72.10.

Kiinnityskorvat, 20 mm korkea, EOFL2.20.

Tuuletuslaippa C-koko, EVF2A.

Oven aukipitolaite, setti, EDS2.

© CASEMET 2016

29


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo EO Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo EO 190 x 240 x 138 mm

Tuotekoodi EOK192414A

Kuvaus 4 x B-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 190 x 280 x 193 mm

Tuotekoodi EOJ192819A

Kuvaus 2 x B-laippa-aihio + 2 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 190 x 380 x 193 mm

Tuotekoodi EOM193819A

30

Kuvaus 2 x B-laippa-aihio + 2 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 190 x 280 x 138 mm

Tuotekoodi EOJ192814A

Kuvaus 2 x B-laippa-aihio + 2 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 190 x 380 x 138 mm

Tuotekoodi EOM193814A

Kuvaus 2 x B-laippa-aihio + 2 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 240 x 280 x 138 mm

Tuotekoodi EOL242814A

Kuvaus 2 x B-laippa-aihio + 2 x C-laippa-aihio

© CASEMET 2016


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo EO Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo EO 280 x 280 x 138 mm

Tuotekoodi EOO282814A

Kuvaus 4 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 280 x 380 x 138 mm

Tuotekoodi EOP283814A

Kuvaus 4 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 280 x 560 x 138 mm

Tuotekoodi EOT285614A

© CASEMET 2016

Kuvaus 6 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 280 x 280 x 193 mm

Tuotekoodi EOO282819A

Kuvaus 4 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 280 x 380 x 193 mm

Tuotekoodi EOP283819A

Kuvaus 4 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 280 x 560 x 193 mm

Tuotekoodi EOT285619A

Kuvaus 6 x C-laippa-aihio

31


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo EO Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo EO 380 x 380 x 138 mm

Tuotekoodi EOR383814A

Kuvaus 4 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 380 x 560 x 138 mm

Tuotekoodi EOU385614A

Kuvaus 6 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 380 x 560 x 248 mm

Tuotekoodi EOU385625A

32

Kuvaus 6 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 380 x 380 x 193 mm

Tuotekoodi EOR383819A

Kuvaus 4 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 380 x 560 x 193 mm

Tuotekoodi EOU385619A

Kuvaus 6 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 380 x 840 x 193 mm

Tuotekoodi EOV388419A

Kuvaus 8 x C-laippa-aihio

© CASEMET 2016


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo EO Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo EO 380 x 840 x 248 mm

Tuotekoodi EOV388425A

Kuvaus 8 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 480 x 760 x 248 mm

Tuotekoodi EOZ487625A

© CASEMET 2016

Kuvaus 6 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 480 x 480 x 248 mm

Tuotekoodi EOY484825A

Kuvaus 4 x C-laippa-aihio

Casemet Cubo EO 480 x 960 x 248 mm

Tuotekoodi EOQ489625A

Kuvaus 6 x C-laippa-aihio

33


Casemet Cubo F -riviliitinkotelot IP 66

Koot 150 x 150 x 80 − 800 x 400 x 120 mm

Casemet Cubo F -riviliitinkotelot lyhyesti: • • • • • • • • • •

Sileäsivuinen 120 mm:n syvyiset polyesterimaalatut vakiokotelot ovat saatavilla myös laippa-aukoin tai polykarbonaatti ikkunalla varustettuina Saatavilla 30 koossa ja kahdella alaosan syvyydellä Pieniä painonappikoteloita myös saatavilla neljässä koossa Kotelossa on rei’itetty tuki DIN-kiskolle tai asennuslevylle, mikä mahdollistaa kotelon kaikkien sivujen käytön kaapelien läpi vientiin Alaosan yhdellä sivulla M6-pultti maadoitusta varten Ruostumattomasta AISI 316 -teräksestä valmistetut kotelot ovat saatavilla pyynnöstä Asiakaskohtaiset koot ovat saatavilla myös pienissä erissä kilpailukykyisin hinnoin Kaikki mallit voidaan toimittaa saranoilla varustettuina Polyesterimaalatuissa koteloissa on seinäkiinnitysreiät. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa malleissa on vain porausmerkinnät

Tuotepaketin sisältö: • • • • • • •

Kotelon alaosa Kansi Kansiruuvit tiivisteillä ja korimuttereilla Peitetulpat asennusruuveille M6-mutteri ja prikka maadoitusta varten Maadoitusmerkit Laippa-aukolla varustetuissa malleissa on myös peitelevyt, pultit ja prikat

Vaatimustenmukaisuus Teräskotelot: Tekniset tiedot Kotelointiluokka: Iskunkesto:

Materiaali Alaosa/kansi:

K 4J IP 66 kahdella kansiruuvilla IP 65 IK 09 (-25 °C... +35 °C), ikkunalliset mallit IK 07 (-5 °C...+80 °C)

Polyesterimaalattu teräs tai ruostumaton teräs AISI 304 PUR (polyuretaani) Dryflex (SEBS)

Tiiviste: Kansiruuvin tiiviste: Aihiovaihtoehdot Polyesterimaalatut kotelot: Sileät sivut, laippa-aukot Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kotelot: Vakioväri

Sileät sivut

Polyesterimaalatut kotelot: Harmaa RAL 7035 Materiaaleihin liittyvät tekniset tiedot löytyvät sivulta 5.

Tuotteeseen saatavilla olevat kustomointipalvelut: • • • •

Asiakaskohtainen mitoitus Työstö Väripalvelu Komponenttien kokoonpano

Lisätietoja kustomointipalveluistamme löytyy sivulta 12.

Koteloissa on vakiona rei’itetty tuki DIN-kiskolle tai asennuslevylle. Optimoidut asennustuet mahdollistavat kotelon kaikkien sivujen käytön kaapelien läpivienteihin.

120 mm:n syvyiset polysteri-maalatut kotelot ovat saatavilla laippa-aukoin varustettuina. Tuotepakkaus sisältää peite-levyt, pultit ja prikat.

Tuotetiedot löytyvät osoitteesta www.casemet.fi. 34

© CASEMET 2016


Casemet Cubo F -riviliitinkotelot, sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Tuotekoodi

Kuvaus

FFUP151508A FFUP202008A FFUP301508A FFUP302008A FFUP303008A FFUP402008A FFUP403008A FFUP404008A FFUP502008A FFUP503008A FFUP602008A FFUP603008A FFUP604008A FFUP802008A FFUP804008A FFUP151512A FFUP202012A FFUP301512A FFUP302012A FFUP303012A FFUP402012A FFUP403012A FFUP404012A FFUP502012A FFUP503012A FFUP602012A FFUP603012A FFUP604012A FFUP802012A FFUP804012A

Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut

Sisä-

Pakkaus-

Alaosan

syvyys

koko

syvyys

(mm)

(kpl)

63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Ulkomitat (mm) Leveys 150 200 300 300 300 400 400 400 500 500 600 600 600 800 800 150 200 300 300 300 400 400 400 500 500 600 600 600 800 800

Korkeus Syvyys 150 200 150 200 300 200 300 400 200 300 200 300 400 200 400 150 200 150 200 300 200 300 400 200 300 200 300 400 200 400

80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120

65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105

Snro

3440504 3440506 3440508 3440510 3440512 3440514 3440516 3440518 3440520 3440522 3440524 3440526 3440528 3440530 3440532 3440534 3440536 3440538 3440540 3440542 3440544 3440546 3440548 3440550 3440552 3440554 3440556 3440558 3440560 3440562

FFUP151508

FFUP403012A

Casemet Cubo F -riviliitinkotelot, sileät sivut, ruostumaton teräs Tuotekoodi

Kuvaus

FSUP151508 FSUP202008 FSUP301508 FSUP302008 FSUP303008 FSUP402008 FSUP403008 FSUP404008 FSUP502008 FSUP503008 FSUP602008 FSUP603008 FSUP604008 FSUP802008 FSUP804008 FSUP151512 FSUP202012 FSUP301512 FSUP302012 FSUP303012 FSUP402012 FSUP403012 FSUP404012 FSUP502012 FSUP503012 FSUP602012 FSUP603012 FSUP604012 FSUP802012 FSUP804012

© CASEMET 2016

Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut

Sisä-

Pakkaus-

Alaosan

syvyys

koko

syvyys

(mm) 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5

(kpl) 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Ulkomitat (mm) Leveys 150 200 300 300 300 400 400 400 500 500 600 600 600 800 800 150 200 300 300 300 400 400 400 500 500 600 600 600 800 800

Korkeus Syvyys 150 200 150 200 300 200 300 400 200 300 200 300 400 200 400 150 200 150 200 300 200 300 400 200 300 200 300 400 200 400

80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120

65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105

Snro

3449219 3449220 3449221 3449222 3449223 3449224 3449225 3449226 3449227 3449228 3449229 3449230 3449231 3449232 3449233 3449234 3449235 3449236 3449237 3449238 3449239 3449240 3449241 3449242 3449243 3449244 3449245 3449246 3449247 3449248

FSUP151508

FSUP403012A

35


Casemet Cubo F-riviliitinkotelot, sileät sivut, haponkestävä teräs Tuotekoodi

Kuvaus

Ulkomitat (mm) Leveys

Korkeus

150 200 300 300 300 400 400 400 500 500 600 600 600 800 800 150 200 300 300 300 400 400 400 500 500 600 600 600 800 800

150 200 150 200 300 200 300 400 200 300 200 300 400 200 400 150 200 150 200 300 200 300 400 200 300 200 300 400 200 400

Syvyys Alaosan syvyys

FAUP151508 FAUP202008 FAUP301508 FAUP302008 FAUP303008 FAUP402008 FAUP403008 FAUP404008 FAUP502008 FAUP503008 FAUP602008 FAUP603008 FAUP604008 FAUP802008 FAUP804008 FAUP151512 FAUP202012 FAUP301512 FAUP302012 FAUP303012 FAUP402012 FAUP403012 FAUP404012 FAUP502012 FAUP503012 FAUP602012 FAUP603012 FAUP604012 FAUP802012 FAUP804012

Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut Sileät sivut

80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 80 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120

65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 65 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105

Sisä-

Pakkaus-

syvyys

koko

(mm) 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 63,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5

(kpl)

Snro

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

FAUP151508

FAUP403012

Casemet Cubo F -riviliitinkotelot Casemet Cubo F -riviliitinkotelot, laippa-aukot, polyesterimaalattu teräs Laippa-aukon koko: 192 x 62 mm Tuotekoodi

Kuvaus

FFUF301512A FFUF302012A FFUF303012A FFUF402012A FFUF403012A FFUF404012A FFUF502012A FFUF503012A FFUF602012A FFUF603012A FFUF604012A FFUF802012A FFUF804012A

Laipat/sivu: 1 + 1 + 0 + 0 Laipat/sivu: 1 + 1 + 0 + 0 Laipat/sivu: 1 + 1 + 1 + 1 Laipat/sivu: 1 + 1 + 0 + 0 Laipat/sivu: 1 + 1 + 1 + 1 Laipat/sivu: 1 + 1 + 1 + 1 Laipat/sivu: 2 + 2 + 0 + 0 Laipat/sivu: 2 + 2 + 1 + 1 Laipat/sivu: 2 + 2 + 0 + 0 Laipat/sivu: 2 + 2 + 1 + 1 Laipat/sivu: 2 + 2 + 1 + 1 Laipat/sivu: 3 + 3 + 0 + 0 Laipat/sivu: 3 + 3 + 1 + 1

Sisä-

Pakkaus-

Alaosan

syvyys

koko

syvyys

(mm) 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5 103,5

(kpl) 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Ulkomitat (mm) Leveys 300 300 300 400 400 400 500 500 600 600 600 800 800

Korkeus Syvyys 150 200 300 200 300 400 200 300 200 300 400 200 400

120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120

105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105 105

Snro

3440564 3440566 3440568 3440570 3440572 3440574 3440576 3440578 3440580 3440582 3440584 3440586 3440588

FFUF303012A

Casemet Cubo F -riviliitinkotelot, polykarbonaatti-ikkuna, polyesterimaalattu teräs Tuotekoodi

Kuvaus

FFUW202012A FFUW302012A FFUW402012A FFUW502012A FFUW602012A FFUW802012A

Ikkunan koko: 120 x 120 mm Ikkunan koko: 220 x 120 mm Ikkunan koko: 320 x 120 mm Ikkunan koko: 420 x 120 mm Ikkunan koko: 520 x 120 mm Ikkunan koko: 720 x 120 mm

Sisä-

Pakkaus-

Alaosan

syvyys

koko

syvyys

(mm) 101,5 101,5 101,5 101,5 101,5 101,5

(kpl) 1 1 1 1 1 1

Ulkomitat (mm) Leveys 200 300 400 500 600 800

Korkeus Syvyys 200 200 200 200 200 200

120 120 120 120 120 120

105 105 105 105 105 105

Snro

3440592 3440594 3440596 3440598 3440600 3440602

FFUW302012A

36

© CASEMET 2016


Casemet Cubo F -kotelot, painonappiaukotus

Aukotuksiin asennetut komponentit saattavat madaltaa kotelointiluokkaa. Tuotekoodi

Kuvaus

Ulkomitat (mm) Leveys

Leveys

Syvyys

100 160

100 100

90 90

Sisä-

Pakkaus-

Alaosan

syvyys

koko

syvyys

(mm)

(kpl)

75 75

73.5 73.5

1 1

Snro

FSPB101009 FSPB161009

1 painonappiaukko 2 painonappiaukkoa

3440951 3440952

FSPB221009

3 painonappiaukkoa

220

100

90

75

73.5

1

3440953

FSPB281009

4 painonappiaukkoa

280

100

90

75

73.5

1

3440954

FSPB221009

Casemet Cubo F -riviliitinkotelot Asennuslevyt ja DIN-kiskot Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat

Pakkaus-

(mm)

koko (kpl)

Snro

Asennuslevyt, galvanoitu teräs FMP1515 FMP2020 FMP3015 FMP3020 FMP3030 FMP4020 FMP4030 FMP4040 FMP5020 FMP5030 FMP6020 FMP6030 FMP6040 FMP8020 FMP8040

150 x 150 mm koteloille 200 x 200 mm koteloille 300 x 150 mm koteloille 300 x 200 mm koteloille 300 x 300 mm koteloille 400 x 200 mm koteloille 400 x 300 mm koteloille 400 x 400 mm koteloille 500 x 200 mm koteloille 500 x 300 mm koteloille 600 x 200 mm koteloille 600 x 300 mm koteloille 600 x 400 mm koteloille 800 x 200 mm koteloille 800 x 400 mm koteloille

135 x 100 x 2 185 x 150 x 2 285 x 100 x 2 285 x 150 x 2 285 x 250 x 2 385 x 150 x 2 385 x 250 x 2 385 x 350 x 2 485 x 150 x 2 485 x 250 x 2 585 x 150 x 2 585 x 250 x 2 585 x 350 x 2 785 x 150 x 2 785 x 350 x 2

10 10 10 10 10 10 5 5 5 5 5 5 5 5 5

3442929 3442903 3449856 3449858 3442910 3449860 3449862 3442915 3449864 3449866 3449868 3449870 3449872 3449874 3449876

35 x 140 35 x 190 35 x 290 35 x 390 35 x 490 35 x 590 35 x 790

10 10 10 10 5 5 5

3442920 3442921 3442922 3442923 3442924 3442925 3442926

FMP1515

DIN-kiskot, galvanoitu teräs DK3515 DK3520 DK3530 DK3540 DK3550 DK3560 DK3580

150 mm sivulle 200 mm sivulle 300 mm sivulle 400 mm sivulle 500 mm sivulle 600 mm sivulle 800 mm sivulle

Muut tarvikkeet Tuotekoodi FFUF1A FHI2 EFFL2.20 EFFL2.50 FFL1 FFL2

Peitelevy, FFUF1A.

© CASEMET 2016

Kuvaus Peitelevy Saranapari, ruostumaton teräs Kiinnityskorvat, 20 mm korkea, 4 kpl:n setti Kiinnityskorvat, 50 mm korkea, 4 kpl:n setti Kiinnityskorvat, 10 mm korkea, 4 kpl:n setti Kiinnityskorvat, 10 mm korkea, 4 kpl:n setti

Saranapari, FHI2.

Mitat

Pakkaus-

(mm)

koko (kpl)

84 x 214 x 2 30 x 15 x 11 -

1 1 1 1 1 1

Snro 3440590 3449850 3445968 3445969 3440955 3440958

Kiinnityskorvat, 20 mm korkea, EFFL2.20.

37


1 piirustukset, Casemet 2 Tekniset Cubo F 3

4

ID

A

Mitat mm [tuuma] 1

2

3

4

5 ID

Casemet Cubo F 100 x 100 x 90 mm

A

6

1

7

2

Description

3

Date

By

4

Appr.

Fisrst issue

10.12.10

AKu

20,5mm reiän ja hits.ruuvien paikka muuttunut. Din-kisko kannake lisätty.

16.02.11

AKu

PUY110 vaihdettu PUM112, PUM79 vaihdettu PUM179

11

ID

First issue

20,5mm reiän ja hits.ruuvien paikka muuttunut

PUY110 vaihdettu PUM112, PUM79 va

X)

90

90

45

40

A B

A

25

(2

25

90

.2

B6

5

Casemet Cubo F 100 x 160 x 90 mm

B

1:3

8

1:3

B

>120 =400 ±0,5

AKu

-

Checked

-

Ctrl

22 2

RST 8768

1

1

RST 8767

A

B

Drw No: Ref: Code:

CUBO F FSPB 101009

Sheet No:

1 (1)

50

A

30

6

3

RST 8770 RST 8769

FSPB221009.PART

RST 1,25

Supplier:

-

Drawing No.

1

Date

10.12.1

1:2

By

AKu

-

Checked

-

Ctrl

2

4

6

PUM112

-

5

VPTS 88

-

4

PUM179

3

VPRK 5.303

2

RST 8772

D1

RST 8771

Kuvaus Vetokierreniitti M8 A2 tasakanta umpi 4 painonappiaukkoa

4

SCREW GASKET

4

KORIMUTTERI M5 RST

4

Material:

RST 1,25

KANSIRUUVI

4

Supplier:

-

KANSI

1

Part

1

Description

Information

Weight [g]:

1217,2 g

Volume:

-

Vetokierreniitti M8 A2 tasakanta umpi SCREW GASKET KORIMUTTERI M5 RST

-

KANSIRUUVI KANSI FSUP-POHJA

Code

Drawing No.

Description Ensto Mat: Tool No:

Scale

Date

10.12.10

1:3

By

AKu

-

Checked

-

Ctrl

Weight [g]:

Enclosure

ENSTO FINLAND OY

Pcs

Ensto Mat: Tool No:

Scale

5

FSUP-POHJA

Code

Material:

ENSTO FINLAND OY

FSPB281009

Replaces:

ENSTO FINLAND OY Scale

Date

10.12.10

1:3

By

AKu

Enclosure

Replaced:

FSPB221009

Drw No:

E B

Ref:

CUBO F

-

Checked

Code:

FSPB 221009

-

Ctrl

Sheet No:

1 (1)

1 painonappiaukko 2 painonappiaukkoa 3 painonappiaukkoa 4 painonappiaukkoa

Tuotekoodi FFUP151508A FSUP151508 FAUP151508

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

model

Tuotekoodi FSPB101009 FSPB161009 FSPB221009 FSPB281009

A 1:1 Kuvaus

FSPB101009.PART

Tolerance ISO 2768-m

27

model

FSPB221009.DRAWING

23

A 1:1

Drawing No.

C

56

56

56

FSPB281009.DRAWING

2

-

-

M6x16 Weld Stud

FSPB281009.PART

VPRK 5.303

RST 1,25

1:3

model

3

Code

Material: Supplier:

B

drawing

PUM179

FSPB161009.DRAWING

E

Replaced:

23

-

FSPB161009.PART

-

Volume: Replaces:

53

4

Part

-

280

56

13.5

VPTS 88

1

13.5

2

260 Opening

27 50

100

5

Part

drawing

13.5

VPRK 5.303

1

Casemet Cubo F 150 x 150 x 80 mm

3

27 ISO 2768-m

27

25

27

> =6 ±0,1 ±0,1

> =6 ±0,1 >0,5 =3

Painonappikotelot, aukotus

>0,5 =3 ±0,1 Tolerance

3

model

By

Tuotekoodi 3 6 FSPB281009 PUM112 -

3

2

80 Opening

1:2

M6x12 Weld Stud Inside cover

23

A 1:1

50

10.12.10

FSPB101009 90

Tolerance ISO 2768-m

Date

Enclosure

PUM112 (4x)

27

-

PUM179

100

model

drawing

Scale

1217,2 g

Weight [g]:

ENSTO FINLAND OY

50

Kuvaus 3 painonappiaukkoa 27

-

VPTS 88

4

Ensto Mat: Tool No:

A 1:1

53

M6x12 Weld Stud 55 55 55 Inside cover

PUM112

5

D

Pcs

22

50

53

30

±0,3

A

AKu

170 Information

Harj.suunta

-

6

2 Appr.2

AKu

16.02.11

Description

80 Opening

RST 1,25

Drawing No.

27

Tuotekoodi FSPB221009

25

53 50

>0,5 =3 ±0,1 Material: Supplier:

45

FSPB101009.DRAWING

Code

±0,2

M6x12 Weld Stud Inside cover

40

By

10.12.10

KANSIRUUVI

40

80 Opening

27

-

30

40

±0,5

FSPB101009.PART

90

±0,8

220 200 Opening

.5

23

20,5mm hits.ruuvien paikka muuttunut. Din-kisko 2 reiän RSTja8766 KANSI kannake lisätty.

27

1:3

8 Date

KORIMUTTERI M5 RST

PUY110 vaihdettu PUM112, PUM79 vaihdettu PUM179 1 RST 8765 FSUP-POHJA

.5

20

Kuvaus 2 painonappiaukkoa

7 Vetokierreniitti M8 A2 tasakanta umpi

Description SCREW GASKET

3

First issue 3 VPRK 5.303

B

27

20

-

27

25

13.5

>0,5 =3 ±0,1

45 Tolerance ISO 2768-m

>120 =400 ±0,5 >30 =120 ±0,3 >120 =400 >400 =1000

PUM179

Part

A 1:1

>6 =30 ±0,2>30 =120 >6 =30

VPTS 88

4

100 6

80 Opening Casemet Cubo F 100 x 280 x 90 mm

A

A

5

-

13.5

23

3 Casemet Cubo F 100 x 220 x 90 mm

60

drawing

ID

27

30

>6 =30 ±0,2 >3 =6 ±0,1

5 FSPB161009 6 PUM112

4

50

PUM112 (4x)

Tuotekoodi 3

3

4 M6x12 Weld Stud Inside cover

100

30

Kuvaus 1 painonappiaukko 2

> =6 ±0,1

>30 =120 ±0,3

80 Opening

50

53

>6 =30 ±0,2

>400 =1000 ±0,8

50

6

C

PUM112 (2x)

M6x12 Weld Stud Inside cover

Tuotekoodi FSPB101009 1

100

>120 =400 ±0,5 >30 =120 ±0,3

40

.5

.5

A

5

25

1:3

2

40

1

140 Opening

27

20

27

20

6

4

80 Opening 100

80 Opening A

160

22

100

1

40

>400 =1000 ±0,8

40

>400 =1000 ±0,8

M6x16 Weld Stud

38

© CASEMET 2016


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo F Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo F 200 x 200 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP202008A FSUP202008 FAUP202008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 300 x 200 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP302008A FSUP302008 FAUP302008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 400 x 200 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP402008A FSUP402008 FAUP402008

© CASEMET 2016

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 300 x 150 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP301508A FSUP301508 FAUP301508

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 300 x 300 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP303008A FSUP303008 FAUP303008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 400 x 300 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP403008A FSUP403008 FAUP403008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

39


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo F Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo F 400 x 400 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP404008A FSUP404008 FAUP404008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 500 x 300 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP503008A FSUP503008 FAUP503008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 600 x 300 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP603008A FSUP603008 FAUP603008

40

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 500 x 200 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP502008A FSUP502008 FAUP502008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 600 x 200 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP602008A FSUP602008 FAUP602008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 600 x 400 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP604008A FSUP604008 FAUP604008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

© CASEMET 2016


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo F Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo F 800 x 200 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP802008A FSUP802008 FAUP802008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 150 x 150 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP151512A FSUP151512 FAUP151512

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 200 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUW202012A

© CASEMET 2016

Kuvaus PC-ikkuna: 120 x 120 mm, polyesterimaalattu teräs

Casemet Cubo F 800 x 400 x 80 mm

Tuotekoodi FFUP804008A FSUP804008 FAUP804008

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 200 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP202012A FSUP202012 FAUP202012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 300 x 150 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP301512A FSUP301512 FFUF301512A FAUP301512

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 1 + 1 + 0 + 0, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

41


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo F Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo F 300 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP302012A FSUP302012 FFUF302012A FAUP302012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 1 + 1 + 0 + 0, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 300 x 300 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP303012A FSUP303012 FFUF303012A FAUP303012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 1 + 1 + 1 + 1, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 400 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUW402012A

42

Kuvaus PC-ikkuna: 320 x 120 mm, polyesterimaalattu teräs

Casemet Cubo F 300 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUW302012A

Kuvaus PC-ikkuna: 220 x 120 mm, polyesterimaalattu teräs

Casemet Cubo F 400 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP402012A FSUP402012 FFUF402012A FAUP402012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 1 + 1 + 0 + 0, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 400 x 300 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP403012A FSUP403012 FFUF403012A FAUP403012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 1 + 1 + 1 + 1, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

© CASEMET 2016


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo F Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo F 400 x 400 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP404012A FSUP404012 FFUF404012A FAUP404012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 1 + 1 + 1 + 1, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 500 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUW502012A

Kuvaus PC-ikkuna: 420 x 120 mm, polyesterimaalattu teräs

Casemet Cubo F 600 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP602012A FSUP602012 FFUF602012A FAUP602012

© CASEMET 2016

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 2 + 2 + 0 + 0, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 500 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP502012A FSUP502012 FFUF502012A FAUP502012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 2 + 2 + 0 + 0, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 500 x 300 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP503012A FSUP503012 FFUF503012A FAUP503012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 2 + 2 + 1 + 1, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 600 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUW602012A

Kuvaus PC-ikkuna: 520 x 120 mm, polyesterimaalattu teräs

43


Tekniset piirustukset, Casemet Cubo F Mitat mm [tuuma]

Casemet Cubo F 600 x 300 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP603012A FSUP603012 FFUF603012A FAUP603012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 2 + 2 + 1 + 1, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 800 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP802012A FSUP802012 FFUF802012A FAUP802012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 3 +3 + 0 + 0, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 800 x 400 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP804012A FSUP804012 FFUF804012A FAUP804012

44

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 3 + 3 + 1 + 1, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 600 x 400 x 120 mm

Tuotekoodi FFUP604012A FSUP604012 FFUF604012A FAUP604012

Kuvaus Sileät sivut, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, ruostumaton teräs Laipat/sivu: 2 + 2 + 1 + 1, polyesterimaalattu teräs Sileät sivut, haponkestävä teräs

Casemet Cubo F 800 x 200 x 120 mm

Tuotekoodi FFUW802012A

Kuvaus PC-ikkuna: 720 x 120 mm, polyesterimaalattu teräs

FFL1

FFL2

Tuotekoodi

Kuvaus

FFL1

Kiinnityskorvat, 10 mm korkea, 4 kpl:n setti

FFL2

Kiinnityskorvat, 10 mm korkea, 4 kpl:n setti

© CASEMET 2016


Yleiset kotelotarvikkeet Tolppakiinnitysraudat metallikoteloihin.................................................................................................................................................................... 46 Tuuletusventtiilit ja huohottimet Holkkitiivisteet, vastamutterit, peitetulpat, messinki........................................................................................................................................ 47 Laajennus- ja vähennysnippelit,messinki ja kalvotiivisteet............................................................................................................................ 48 Muut tarvikkeet .................................................................................................................................................................................................................... 49

Š CASEMET 2016

45


Tolppakiinnitysraudat Tolppakiinnike on suunniteltu kiinnittämään turvallisesti tolppaan Casemet Cubo -metallikotelot. Tolppakiinnike sisältää kiinnityskiskot tai -levyn, letkukiinnikkeen sekä tarvittavat ruuvit. Tolpan halkaisija voi vaihdella 38 ja 140 mm välillä. Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat

Pakkaus-

(mm)

koko (kpl)

Snro

2 kiskon setit PMK15

150 mm leveälle kotelolle

28 x 35 x 145

1

3450021

PMK20

200 mm leveälle kotelolle

28 x 35 x 195

1

3450023

PMK30

300 mm leveälle kotelolle

28 x 35 x 295

1

3450025

PMK40

400 mm leveälle kotelolle

28 x 35 x 395

1

3450026

PMK50

500 mm leveälle kotelolle

28 x 35 x 495

1

3450027

PMK60

600 mm leveälle kotelolle

28 x 35 x 595

1

3450028

150 mm leveälle kotelolle 200 mm leveälle kotelolle

41 x 150 x 155 41 x 200 x 205

1 1

3450022 3450024

PMK2020

Setit levyllä PMK1515 PMK2020

PMK50

PMK20

PMK2020

Tuuletusventtiilit ja huohottimet Tuotekoodi BPA10H BSS10S BSS10H

Kuvaus

Mitat

Pakkaus-

Snro

Huohotin, IP 68, polyamidi, harmaa, 120 l/h Huohotin, IP 68, AISI 304, 16l/h Huohotin, IP 68, AISI 304, 120l/h

(mm) ø19 x 17 ø19 x 21 ø19 x 21

koko (kpl) 1 1 1

1710480 1710484 1710486

Huohotin, IP 68, ruostumaton teräs, 16 l/h, BSS10S.

46

© CASEMET 2016

PMK20


Holkkitiivisteet, messinki Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat

Pakkaus-

Snro

koko (kpl) Metriset kierteet, vedonpoistimella ja O-renkaalla KTM12.12 KTM12.16 KTM12.20 KTM12.25 KTM12.32 KTM12.40 KTM12.50 KTM12.6332

Kaapelin ø 3-6,5 mm, kierteen pituus 6 mm Kaapelin ø 4-8 mm, kierteen pituus 7 mm Kaapelin ø 6-12 mm, kierteen pituus 8 mm Kaapelin ø 10-14 mm, kierteen pituus 8 mm Kaapelin ø 13-18 mm, kierteen pituus 9 mm Kaapelin ø 18-25 mm, kierteen pituus 9 mm Kaapelin ø 22-32 mm, kierteen pituus 9 mm Kaapelin ø 34-44 mm, kierteen pituus 14 mm

M12 M16 M20 M25 M32 M40 M50 M63

10 10 15 10 10 5 3 2

1713606 1713609 1713613 1713616 1713621 1713627 1713635 1713642

KTM12.12

Vastamutterit, messinki Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat

Pakkaus-

Snro

koko (kpl) Metriset kierteet PTK16.12 PTK16.16 PTK16.20 PTK16.25 PTK16.32 PTK16.40 PTK16.50 PTK16.63

Korkeus/ø 2,8/15 mm Korkeus/ø 3/19 mm Korkeus/ø 3,5/24 mm Korkeus/ø 4/30 mm Korkeus/ø 5/36 mm Korkeus/ø 5/46 mm Korkeus/ø 5/60 mm Korkeus/ø 5/70 mm

M12 M16 M20 M25 M32 M40 M50 M63

10 10 15 10 10 5 3 2

1714012 1714016 1714020 1714025 1714032 1714040 1714050 1714063

PTK16.12

Peitetulpat, messinki Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat

Pakkaus-

Snro

koko (kpl) Metriset kierteet PTK17.12 PTK17.16 PTK17.20 PTK17.25 PTK17.32 PTK17.40 PTK17.50 PTK17.63

© CASEMET 2016

Korkeus/ø 7,5/14 mm Korkeus/ø 8/18 mm Korkeus/ø 9,5/22 mm Korkeus/ø 11/28 mm Korkeus/ø 12/35 mm Korkeus/ø 13/44 mm Korkeus/ø 15/54 mm Korkeus/ø 16/67 mm

M12 M16 M20 M25 M32 M40 M50 M63

5 5 7 5 5 4 3 2

1714212 1714216 1714220 1714225 1714232 1714240 1714250 1714263

PTK17.12

47


Laajennusnippelit, messinki Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat

Pakkaus-

Snro

koko (kpl) Metriset › metriset kierteet PTK19.1216 PTK19.1620 PTK19.2025 PTK19.2532 PTK19.3240 PTK19.4050 PTK19.5063

M12 > M16 M16 > M20 M20 > M25 M25 > M32 M32 > M40 M40 > M50 M50 > M63

10 15 10 10 5 3 2

1714516 1714520 1714525 1714532 1714540 1714550 1714563

PTK19.1216

Vähennysnippelit, messinki Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat

Pakkaus-

Snro

koko (kpl) Metriset kierteet PTK18.1612 PTK18.2012 PTK18.2016 PTK18.2516 PTK18.2520 PTK18.3220 PTK18.3225 PTK18.4025 PTK18.4032 PTK18.5032 PTK18.5040 PTK18.6340 PTK18.6350

M16 > M12 M20 > M12 M20 > M16 M25 > M16 M25 > M20 M32 > M20 M32 > M25 M40 > M25 M40 > M32 M50 > M32 M50 > M40 M63 > M40 M63 > M50

M16 M20 M20 M25 M25 M32 M32 M40 M40 M50 M50 M63 M63

10 10 10 10 15 15 10 10 10 10 5 5 3

1714411 1714412 1714415 1714416 1714419 1714420 1714424 1714425 1714431 1714432 1714439 1714440 1714450

PTK18.1612

Kalvotiivisteet Tuotekoodi

Kuvaus

Mitat

Pakkauskoko (kpl)

Metriset kierteet MET12 MET16 MET20 MET25 MET32 MET40 MET50

48

Aukko ø12,5 mm Aukko ø16,5 mm Aukko ø20,5 mm Aukko ø25,5 mm Aukko ø32,5 mm Aukko ø40,5 mm Aukko ø50,5 mm

M12 C ø4-7 M16 C ø5-9 M20 C ø8-13 M25 C ø11-17 M32 C ø15-20 M40 C ø19-28 M50 C ø27-35

20 20 10 10 5 5 5

MET12

© CASEMET 2016


Muut tarvikkeet Tuotekoodi KY2.15 KY3 KY3.10 ST80/U KY4 KY6 KY1.20 PTK14

Kuvaus

Mitat

Salpa, muovinen, sulkuväli 15 mm Kolmioväännin Kolmioväännin, lukittavissa, 11 mm Kolmioavain, 11 mm Salpa, metallia, sulkuväli 18 mm Lukko kaikkiin moduulikansiin kWh-mittarin kiinnitysruuvit Sinetöintiruuvi, M4 x 10/16mm

(mm) ø 23 x 26 20 x 50 x 22 20 x 50 x 22 34 x 52 x 16 ø 28 x 31 21 x 15 x 15 M5 x 22 Pituus 16 mm

Pakkaus-

Snro

koko (kpl) 100 10 10 10 10 1 100 100

3427991 3427990 3427988 3444093 3427986 3446863 3302690 3302696

Muovinen salpa, KY2.15.

Kolmioväännin, KY3.

Kolmioväännin, lukittavissa, KY3.10.

Kolmioavain, ST80/U.

Metallinen salpa, KY4.

Lukko moduulikansiin, KY6.

kWh-mittarin kiinnitysruuvi, KY1.20.

Sinetöintiruuvi, PTK14.

© CASEMET 2016

49


50

© CASEMET 2016


Oikeudellinen ilmoitus

Esitteessä annettu informaatio perustuu parhaaseen tietämykseemme ja ymmärrykseemme. Emme kuitenkaan vastaa informaation käytöstä, täsmällisyydestä tai täydellisyydestä. Tuotteen ostajan on omalla vastuullaan tutkittava tuotteen soveltuvuus aiottuun käyttötarkoitukseen. Vastuumme tuotteista on ilmaistu yleisissä myyntiehdoissamme, tällä hetkellä NL 09, emmekä missään tapauksessa ole vastuussa jälleenmyynnistä, tuotteen väärinkäytöstä, virheellisestä asennuksesta johtuvista vahingoista tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että kansallisia turvallisuus- tai muita säännöksiä on rikottu. Pidätämme oikeuden ilman ennakkoilmoitusta muuttaa spesifikaatioita sekä materiaaleja ja valmistusmenetelmiä. Copyright Casemet Oy 2016, Casemet ®

© CASEMET 2016

51


IS1EN/6/2016 Casemet Oy Insinöörinkatu 1, 50100 Mikkeli www.casemet.fi

Casemet koteloluettelo  

Casemet on kotelointialan ammattilainen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat vaativiin olo-suhteisiin suunnitellut teräskotelot sekä lisätarvikkeet....

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you