Fotoboek Studioportretten

Page 1
2 l CREARES

Impulsief je eigen glazen ingooien, doe je niet vaak. Je hebt veel controle over je eigen gedrag en slaagt erin wensen, behoeften en driften in de hand te houden als de situatie erom vraagt. Je weet niet alleen wat het juiste is om te doen, je handelt er ook naar. Je verstandige gedrag zorgt voor een gezonde manier van leven. Bij tegenslag slaag je erin je emoties goed te reguleren. Het negatieve krijgt niet de overhand en je weet snel ook weer positieve gevoelens te hervinden.

QUOTE Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. (Mahatma Gandhi)


1/100 l f/5,0 l handmatige belichting l brandpuntafstand 52 mm l ISO 400

CREARES l 3


4 l CREARES


CREARES l 5


6 l CREARES

Liefdevol en in staat liefde te ontvangen. Je hebt diepe en langdurige persoonlijke verbintenissen met andere mensen. In de liefde is kunnen ontvangen even belangrijk als kunnen geven en dat weet jij heel goed. Je geeft een ander de ruimte en de vrijheid om zichzelf te kunnen zijn.

QUOTE Het leven is te kort om lang boos te zijn. (Bond Zonder Naam)


CREARES l 7

1/100 l f/5,6 l handmatige belichting l brandpuntafstand 80 mm l ISO 400


8 l CREARES


CREARES l 9


10 l CREARES

Persoonlijke gevoelens van sympathie of afkeer zijn niet leidend in de keuzes die je maakt ten opzichte van andere mensen. Iedereen krijgt een eerlijke kans en je gedrag komt voort uit duidelijke regels over goed en kwaad. Je bent op de man af en denkt niet na bij de gevolgen van je daden. Je houdt niet van rond de pot draaien maar wil direct tot de essentie komen zonder omwegen.

QUOTE De herinneringen die je later wilt hebben Moet je nu maken. (Onbekend)


1/100 l f/5,6 l handmatige belichting l brandpuntafstand 80 mm l ISO 400

CREARES l 11


12 l CREARES


CREARES l 13


14 l CREARES

Je bent steeds op zoek naar nieuwe iedeeĂŤn om anderen gelukkig te maken. Je vindt het geluk in de kleine dingen van het leven en de mensen rondom jou. Je vriend of vriendin verrassen is voor jou de hemel op aarde, om zo op een originele leuke manier een ander gelukkig te maken.

QUOTE Vrienden zijn die zeldzame mensen die vragen hoe het met je gaat en dan wachten op je antwoord. (Onbekend)


CREARES l 15

1/100 l f/5,0 l handmatige belichting l brandpuntafstand 55 mm l ISO 400


16 l CREARES


CREARES l 17


18 l CREARES

Je bent stoer en opvallend. Zonder omwegen vertel je waar het op staat en wat je ervan vindt. Dit zonder rekening te houden met wat de anderen ervan zullen vinden. Die eerlijkheid wordt dan ook enom geapprecieerd bij de mensen rondom jou. In een groep ben je graag het middelpunt van de belangstelling en zoek je deze dan ook op. Je kan enorm veel babbelen en bent zelfzeker tussen mensen die je kent.

QUOTE Als je kunt communiceren is het probleem al bijna opgelost. (Dick Slagter)


1/125 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 40 mm l ISO 400

CREARES l 19


20 l CREARES


CREARES l 21


22 l CREARES

Je bent een beschermend iemand. Iedereen die je lief heeft zou je willen beschermen voor al het slechte in de wereld. Je zou iedereen hun problemen willen oplossen en hen begeleiden om de juiste wegen in te slaan. Je houdt van mensen en gezelschap.

QUOTE Leven doe je niet alleen. (Bond Zonder Naam)


CREARES l 23

1/125 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 42 mm l ISO 400


24 l CREARES


CREARES l 25


26 l CREARES

Je bent trots op iemand anders. Je weet dat je op hen kan rekenen en apprecieert dit enorm. Je dankbaarheid laat je dan ook duidelijk aan hen blijken en is nooit teveel. Je zou alles laten vallen om hen gelukkig te maken. Je kan uren vertellen over de andere zonder ook maar iemand te vervelen, juist omdat je zo trots op hen bent. Je apprecieert de ander heel erg en bent de ruggesteun die iedereen nodig heeft voor elkaar. Men kan steeds bij elkaar terecht voor elk probleem.

QUOTE Wie zich gelukkig voelt met het geluk van anderen, bezit een rijkdom zonder grenzen. (F.Daels)


1/125 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 46 mm l ISO 400

CREARES l 27


28 l CREARES


CREARES l 29


30 l CREARES

Je bent een luisterend oor voor iedereen rondom je. Men komt bij jou met hun problemen en om duidelijke en eerlijke antwoorden. Je verbloemt deze niet zodat men weet dat je eerlijk antwoordt en men rekent op je. Toch ben je zorgvuldig in het kiezen van je woorden om zeker niemand te kwetsen. Je bent iemand die anderen erbovenop helpt en dit met een glimlach.

QUOTE Echte belangstelling doet wonderen. (Bond Zonder Naam)


CREARES l 31

1/125 l f/5,6 l handmatige belichting l brandpuntafstand 73 mm l ISO 400


32 l CREARES


CREARES l 33


34 l CREARES

Je bent onzeker en hebt bevestiging nodig van anderen. Je bent daardoor wel heel trouw en behulpzaam voor anderen. Eens je een vriend of vriendin hebt, laat je deze niet meer gaan, deze zijn voor het leven. Je bent enorm zachtaardig van aard die niemand pijn zou kunnen doen en telkens het beste voor anderen wil.

QUOTE Met woorden kun je bouwen en breken. (Bond Zonder Naam)


CREARES l 35

1/100 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 46 mm l ISO 400


36 l CREARES


CREARES l 37


38 l CREARES

Je houdt van vernieuwing en uitdagingen. Je bent steeds naar hen op zoek en eens je die gevonden hebt zoek je opnieuw een volgende. Deze uitdagingen verrijken je leven zodat je bent geworden wie je nu bent. Je bent een eerlijk en rechtuit iemand. Niemand kan je plannen in de weg staan en daarvoor houden mensen zo van je. Je bent niet snel van je stuk te brengen en bent vrij zelfzeker. Je bent soms te dromerig en dan heb je iemand nodig die je terug met je voeten op de grond plaatst.

QUOTE Kritiek kun je het best zien als een gratis advies. (Dick Slagter)


1/125 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 50 mm l ISO 400

CREARES l 39


40 l CREARES


CREARES l 41


42 l CREARES

Je bent enorm levenslustig. Je wil zoveel mogelijk doen op een beperkte tijd. Je dartelt doorheen iedereen hun leven en bent steeds opgewekt en fit. Je hebt alle energie van de wereld en bent opgetogen voor het minste. Je aandacht is vlug afgeleid maar door je vrolijke voorkomen heeft iedereen je dit vlug vergeven. Je staat monter op iedere ochtend en gaat vrolijk en fris de dag door.

QUOTE Pluk de dag, het is zo weer nacht. (Dick Slagter)


CREARES l 43

1/100 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 50 mm l ISO 400


44 l CREARES


CREARES l 45


46 l CREARES

Je staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig andere mensen te leren kennen en wilt weten hoe alles werkt. Je kunt nog elke dag leren. Je probeert om telkens zo veel mogelijk te weten te komen, zodat ook jouw wereld groter wordt. Je kan nooit genoeg weten en gaat met dit idee dan ook je leven tegemoet.

QUOTE Een kind wordt pas echt groot, als het stopt met vragen waar het vandaan komt en weigert te vertellen waar het naartoe gaat. (Onbekend)


1/100 l f/5,0 l handmatige belichting l brandpuntafstand 55 mm l ISO 400

CREARES l 47


48 l CREARES


CREARES l 49


50 l CREARES

Je bent een gelukkig iemand. Je kijkt het leven en anderen rondom je met een glimlach aan. De kleine dingen in het leven zijn voor jou enorm belangrijk. Familie en vrienden zijn alles voor jou en je zou er dan ook alles aan doen om hen gelukkig te maken. Je bent graag tussen de mensen en de mensen hebben jou er graag bij. Je bent steeds goed gemutst en dat is aanstekelijk voor de mensen rondom jou.

QUOTE De glimlach die je geeft krijg je altijd terug. (Bond Zonder Naam)


1/100 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 50 mm l ISO 400

CREARES l 51


52 l CREARES


CREARES l 53


54 l CREARES

Je bent een beschermend iemand. Iedereen die je lief heeft zou je willen beschermen voor al het slechte in de wereld. Je zou iedereen hun problemen willen oplossen en hen begeleiden om de juiste wegen in te slaan. Je houdt van mensen en gezelschap. Je maakt je soms te veel zorgen om anderen, denk meer aan jezelf.

QUOTE Zonder geweld is leven geweldig. (Bond Zonder Naam)


CREARES l 55

1/100 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 40 mm l ISO 400


56 l CREARES


CREARES l 57


58 l CREARES

Duidelijkheid is voor jou enorm belangrijk binnen een relatie. Je babbelt genoeg met de ander zodat je weet wat hij of zij vindt. Je windt er geen doekjes om en zegt alles wat je denkt zonder poespas. Je bent een open boek voor de ander die hij soms zelfs begrijpt zonder iets te zeggen.

QUOTE Zoek geen grote woorden als een klein gebaar volstaat. (Onbekend)


CREARES l 59

1/100 l f/5,0 l handmatige belichting l brandpuntafstand 60 mm l ISO 400


60 l CREARES


CREARES l 61


62 l CREARES

Je bent een echte levensgenieter die iedere dag als een geschenk beziet. Je hebt overal plezier in en doet alles voor anderen zonder erbij na te denken. Het leven lacht jou dan ook toe in alles wat je doet. Je geniet van de kleine dingen en geeft dit ook graag door aan anderen. Je bent graag fit in je lichaam maar geniet ook wel eens graag van lekker eten, een echte bourgondiĂŤr.

QUOTE Neem je dromen mee de dag in. (Loesje)


1/125 l f/5,6 l handmatige belichting l brandpuntafstand 66 mm l ISO 400

CREARES l 63


64 l CREARES


CREARES l 65


66 l CREARES

Je hebt graag de touwtjes in handen. Telkens probeer je anderen de weg te laten inslaan die jij voor hen zou willen. Je verliest je kalmte als iemand je controle afneemt. Je bent vastberaden en rechtuit en houdt niet van tegenspraak. Je weet wat je wil en zal het op een of andere manier dan ook krijgen. Je bent gestructureerd en houdt van orde in je leven. Alles is gepland en je zal zelden iets impulsiefs doen. Over alles heb je goed nagedacht en heb je grondig overwogen.

QUOTE Ga je mee verdwalen, ik weet de weg. (Loesje)


1/100 l f/5,0 l handmatige belichting l brandpuntafstand 52 mm l ISO 400

CREARES l 67


68 l CREARES


CREARES l 69


70 l CREARES

Je bent trots op wie je bent en wat je bereikt hebt in het leven. Je kan hierover dan ook eindeloos vertellen en erbij stralen. Je bent zacht en probeert steeds met anderen rekening te houden in alles wat je doet. Vriendschap betekent veel voor je. Je kan bij hen dan ook al je gedachten kwijt.

QUOTE Veel vrienden zijn slechts een goede kennis, echte vrienden zijn slechts op een hand te tellen. (Dick Slagter)


1/100 l f/5,0 l handmatige belichting l brandpuntafstand 57 mm l ISO 400

CREARES l 71


72 l CREARES


CREARES l 73


74 l CREARES

Zorgvuldigheid is een tweede natuur voor je. Je flapt er geen dingen uit waar je later spijt van hebt, en je neemt pas een beslissing als je alle mogelijkheden grondig hebt afgewogen. Je laat je niet snel afleiden en bent daardoor in staat doelen op de lange termijn te bewaken en te verwezelijken. Of om het in vijf woorden samen te vatten: je bent verstandig en behoedzaam.

QUOTE Weet wat je zegt, maar zeg niet alles wat je weet. (Bond Zonder Naam)


1/60 l f/5,6 l handmatige belichting l brandpuntafstand 80 mm l ISO 800

CREARES l 75


76 l CREARES


CREARES l 77


78 l CREARES

Je bent stil en plaatst jezelf steeds op de achtergrond. Je houdt van het gezelschap van anderen en zal dit op je eigen manier ook duidleijk maken. Je houdt ervan om te zien hoe gelukkig anderen zijn met hetgeen je hen geeft of vertelt. Je bent een stille genieter.

QUOTE Hoe stiller je bent, hoe meer je hoort. (Bond Zonder Naam)


CREARES l 79

1/125 l f/5,6 l handmatige belichting l brandpuntafstand 77 mm l ISO 400


80 l CREARES


CREARES l 81


82 l CREARES

Je bent goedlachs. Ziet het leven met een roze bril aan. Humor is een belangrijk onderdeel van je leven. Zelfs als het even wat minder gaat, kom jij goedgemutst de hele dag door. Dit zorgt ervoor dat mensen je gezelschap appreciĂŤren.

QUOTE Een regenbui leert ons de zon te waarderen! (Bond Zonder Naam)


1/100 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 40 mm l ISO 400

CREARES l 83


84 l CREARES


CREARES l 85


86 l CREARES

Je bent in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Dit kan natuurlijk bij artistieke vormen van expressie, zoals tekenen, dansen of muziek maken, maar deze eigenschap is veel breder. De traditionele manier van aanpak volg je niet klakkeloos, maar je bent vindingrijk genoeg om het op een andere manier aan te pakken en op die manier ook je doel te bereiken. Deze goede eigenschap kan ook beschreven worden als praktische intelligentie.

QUOTE Vroeger dacht ik dat mijn beperkingen mijn grenzen waren. (Loesje)


1/100 l f/5,0 l handmatige belichting l brandpuntafstand 28 mm l ISO 800

CREARES l 87


88 l CREARES


CREARES l 89


90 l CREARES

Je houdt van vernieuwing en uitdagingen. Je bent steeds naar hen op zoek en eens je die gevonden hebt zoek je opnieuw een volgende. Deze uitdagingen verrijken je leven zodat je bent geworden wie je nu bent. Je bent een eerlijk en rechtuit iemand. Niemand kan je plannen in de weg staan en daarvoor houden mensen zo van je. Je bent niet snel van je stuk te brengen en bent vrij zelfzeker. Je bent soms te dromerig en dan heb je iemand nodig die je terug met je voeten op de grond plaatst.

QUOTE Een wijde blik verruimt het denken alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit. (Loesje)


1/100 l f/5,6 l handmatige belichting l brandpuntafstand 80 mm l ISO 400

CREARES l 91


92 l CREARES


CREARES l 93


94 l CREARES

Je bent strijdlustig. Je zal niet opgeven voor je hetgeen hebt bereikt waarvoor je kwam. Je bent een volhouder die niet onderuit te halen valt. Je weet gewoon wat je wil en zal alles proberen om het dan ook tot een goed einde te brengen.

QUOTE Vooruit wordt bepaald door welke kant je opkijkt. (Loesje)


CREARES l 95

1/100 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 38 mm l ISO 400


96 l CREARES


CREARES l 97


98 l CREARES

Je bent zelfzeker en straalt dit ook uit. Je houdt van respect afdwingen en dat mensen naar je opkijken. Je hebt een doel voor ogen waar je in geen geval van zal afwijken. Je bent een volhouder die exact weet wat hij wil en het ook zal krijgen. Je zal alle wegen afzoeken om je doelen te bereiken. Je bent zeker niet impulsief maar berekent ieder risico vooraf zoadat je niet door onvoldongen feiten kan komen te staan waardoor je iets niet bereikt.

QUOTE Respect is als een glimlach, het kost niets en levert zo veel op. (Onbekend)


1/50 l f/8,0 l handmatige belichting l brandpuntafstand 300 mm lLichtmeting patroon l ISO 400

CREARES l 99


100 l CREARES


CREARES l 101


102 l CREARES

Je hebt een blij gemoed en je geeft je met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die je investeert in je projecten is aanstekelijk en zelf kijk je bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen. Je houdt ervan om je met projecten bezig te houden en dit met het grootste enthousiasme. Je rekent hiervoor niet op anderen maar zorgt voor je eigen doelen om enthousiast over te zijn.

QUOTE Hoe heerlijk is het om zijn eigen overtuiging uit de mond van een ander te horen. (Goethe)


1/125 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 35 mm l ISO 400

CREARES l 103


104 l CREARES

Je bent een echte dramaqueen. Ook je expressies zijn vol met dramatiek. Je vertelt dan ook verhalen met je hele lichaam om anderen nog meer in je verhaal te gaan betrekken en gaat geen discussies uit de weg.

QUOTE Een avond waarop iedereen het eens is, is een verloren avond. (Albert Einstein)


CREARES l 105

1/100 l f/4,5 l handmatige belichting l brandpuntafstand 37 mm l ISO 400Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.