Katalog Kalma

Page 1

Smart

stuff for a sustainable lifestyle Produktkatalog

Innehåll

Vi är Kalma

Trådlös mixer

Mini Massagepistol

Ryggsäck

Necessär

Hållbarhet

Företagsgåvor @kalmasweden

Vi är Kalma

På Kalma står kvalitet i centrum. Med fokus på välmående och hälsa skapar vi hållbara och exklusiva produkter att njuta av i många år framöver.

Vår ambition är att leverera den bästa kvaliteten och prestandan till marknadens bästa priser. Det gör vi genom noggranna materialval, skandinavisk design och en ständig resa mot förbättring.

Vår vision handlar om att skapa minnen, både för dig och framtida generationer Därför specialiserar vi oss på livsstilsprodukter som ger balans, skapar en känsla av lyx i vardagen och enkelt kan tas med på resan. Genom att förena hög kvalitet, design och funktion ser vi till att erbjuda produkter att älska och glädjas över länge.

GNINTMÄHRETÅ

KSIVANIDNAKS

TEHRABLLÅH

EDNEÅMLÄV

TLEBATROP

TKSITKARP

NOITKNUF

MUIMERP

TETILAVK

LITSSVIL

VITKA ASLÄH NGISED

DESIGN LIVSSTIL KVALITET

PREMIUM

FUNKTION

PRAKTISKT

PORTABELT

VÄLMÅENDE

HÅLLBARHET

SKANDINAVISK ÅTERHÄMTNING ASER

KSIVANIDNAKS

GNINTMÄHRETÅ RESA AKTIV HÄLSA

EDNEÅMLÄV TEHRABLLÅH

TLEBATROP

TKSITKARP

MUIMERP NOITKNUF

TETILAVK

LITSSVIL

VITKA ASLÄH NGISED

GNINTMÄHRETÅ RESA AKTIV HÄLSA DESIGN

LIVSSTIL KVALITET

PREMIUM

FUNKTION

PRAKTISKT

PORTABELT VÄLMÅENDE

HÅLLBARHET

SKANDINAVISK ÅTERHÄMTNING ASER

KSIVANIDNAKS

TLEBATROP EDNEÅMLÄV TEHRABLLÅH

TKSITKARP

VITKA ASLÄH NGISED LITSSVIL TETILAVK MUIMERP NOITKNUF

RESA AKTIV HÄLSA DESIGN LIVSSTIL KVALITET

PREMIUM

FUNKTION

PRAKTISKT

PORTABELT VÄLMÅENDE

HÅLLBARHET

SKANDINAVISK ÅTERHÄMTNING ASER

Trådlös Mixer

Mixa goda smoothies, juicer och milkshakes effektivt på sekunder med Kalmas trådlösa mixer. Njut av smoothies som behåller sina näringsvärden, vitaminer, färg, smak och konsistens när du kan mixa on-the-go. Färsk dryck var du vill och när du vill!

Med avancerad teknik krossar den enkelt allt från nötter till is och skapar dina favoritdrycker och hälsosamma mellanmål på sekunder. Designad med ett praktiskt och drickvänligt lock, samt ett extra lock som gör att du kan ta med dig mixern utan att bära med dig motorn.

Mixern laddas enkelt via USB-sladd som medföljer och rengörs smidigt på bara några sekunder. Njut av smidigheten och enkelheten med vår trådlösa mixer – din perfekta följeslagare för en smidig och aktiv livsstil. PORTABEL

P o r t a b e l

Trådlös och kraftfull mixer. Mixa on-the-go!

TRÅDLÖS

DRICKVÄNLIGT LOCK

KRAFTFULL

EXTRA LOCK

Scanna koden för mer information om vår necessär www.kalmasweden.com

ARTNR: 3111

ARTNR: 3112

ARTNR: 3321

LOCK
KYLVÄSKA EXTRA
TRÅDLÖS

Necessär

Förhöj upplevelsen på resan med vår exklusiva necessär som kombinerar stil med funktion och hållbarhet. Slitstark och tillverkad i 100% veganskt läder. Den smarta designen gör att du enkelt kan ta loss och tvätta det avtagbara innerfodret, vilket inte bara håller dina ägodelar fräscha utan även minskar ditt klimatavtryck.

En sofistikerad necessär att njuta av i många år framöver. Necessären har flera praktiska designdetaljer såsom flera innerfack och en öppning som ger dig full överblick av innehållet utan att behöva använda händerna.

Dessutom ingår ett extra mindre fodral att förvara tandborste, sminkborstar eller andra mindre tillhörigheter i. Organisera och bevara dina tillhörigheter med stil!

L i v s s t i l

EXTRA UTRYMME

EXTRA BORSTFODRAL I

Exklusiv necessär i 100% veganskt läder och avtagbart innerfodral.

TVÄTTBART INNERFODRAL

EXKLUSIV DESIGN

RYMLIG ÖPPNING

EXTRA BORSTFODRAL

100% VEGANSK LÄDER

Scanna koden för mer information om vår necessär www.kalmasweden.com

TVÄTTBART INNERFODER

ARTNR: 4411

ARTNR: 4412

Mini Massagepistol

Upplev omedelbar lindring och återhämtning med vår portabla massagepistol i miniformat. Utformad för att främja välbefinnande och elegant designad för att enkelt kunna ta med sig.

Den kompakta storleken kompletteras med en imponerande kraft och fem olika intensitetsnivåer som enkelt kan anpassas efter dina behov. Tystgående vibrationer löser upp stelhet och ökar blodcirkulationen för att påskynda din återhämtning. Fem munstycken medföljer för att kunna skifta mellan olika muskelgrupper.

Oavsett om syftet är att förbättra din träningsrutin, lindra vardagliga spänningar eller få en avslappnande stund, så är vår portabla massagepistol en pålitlig följeslagare för ditt fysiska välbefinnande.

K v a l i t e t

Liten, stilren och kraftfull massagepistol. Portabel återhämtning.

PORTABEL

VÄGER ENDAST 230 G

GREPPVÄNLIG

KRAFTFULL

TYSTGÅENDE < 45 DB PREMIUM

ARTNR: 1111

ARTNR: 1112

ARTNR: 1113

FÖRVARINGSVÄSKA 5 OLIKA MUNSTYCKEN EXKLUSIV DESIGN
Scanna koden för mer information om vår necessär www kalmasweden com

Ryggsäck

Res lätt och utforska världen med Kalmas ultralätta och vikbara ryggsäck. Vår ryggsäck i återvunnet ripstop nylon är en mångsidig ryggsäck som erbjuder både design, bekvämlighet och funktionalitet.

Ryggsäcken är utformad för att smidigt kunna vikas ihop och ta med både på stora äventyr såväl som spontana resor. Med kvalitet och hållbarhet i fokus är den gjord av 100% återvunnet material.

Praktiska och eleganta detaljer såsom knäppning framtill, metallhake, och dubbla hållare för vattenflaskor gör den till en multifunktionell ryggsäck för alla tillfällen.

F u n k t i o n

Vikbar och ultralätt ryggsäck i återvunnet och slitstarkt material.

IHOPVIKBAR

VATTENTÅLIG

ULTRALÄTT 235 G

100% ÅTERVUNNET NYLON

RIPSTOP FLERA SMARTA FACK

Scanna koden för mer information om vår necessär www kalmasweden com

METALLHAKE

ARTNR: 2111

SMARTA FACK

Hållbarhetsarbete

Vi engagerar oss aktivt i att minska vår miljöpåverkan och främja resurseffektivitet och strävar alltid efter att skapa produkter som säkerställer en mer hållbar framtid. Med ett hållbarhetsarbete som är i ständig utveckling gör vi vårt bästa i alla led för att minimera vårt klimatavtryck.

På Kalma arbetar vi kontinuerligt med att optimera produktionsprocesser, materialval, logistiklösningar och förpackningar. Vi prioriterar återvunnet material i produktionen och strävar alltid efter det mest miljövänliga alternativet utan att kompromissa med kvalitet eller funktion.

Med hållbarhet som en central del av vår verksamhet har vi valt att fokusera på högkvalitativa produkter som ska hålla i många år, även för kommande generationer.

Samarbetet med Plastic Bank

Vi är stolta över vårt samarbete med Plastic Bank, en organisation som delar vår passion för en renare planet och en bättre framtid Tillsammans strävar vi efter att hålla våra hav plastfria samtidigt som vi förbättrar den ekonomiska situationen för människor runt om i världen. Genom vårt partnerskap bidrar vi till att göra skillnad och skapa en mer hållbar och rättvis värld för kommande generationer.

Vår resa har bara börjat Hittills har vi bidragit till att 100 000 plastflaskor (2 000 kg) har plockats, vilket vi tycker är en bra start men vi ser fram emot att tillsammans kunna plocka många många fler! Gå gärna in på plasticbank.com och läs mer om deras viktiga arbete.

Hållbarhetsarbete

BSCI-certifiering främjar goda arbetsvillkor och socialt ansvar i leveranskedjor genom att företag måste följa etiska och sociala standarder som inkluderar arbetsrättigheter, arbetsplatsens säkerhet och miljöhänsyn.

ISO 13485-certifiering fastställer kvalitetskrav för medicintekniska produkter. Företag som innehar detta certifikat följer strikta regler för att säkerställa kvalitet och säkerhet i produktionen och hanteringen av dessa produkter. Det är nödvändigt för att uppfylla regleringar inom medicinteknisk sektor.

RoHS-certifiering garanterar att en produkt inte innehåller farliga ämnen som bly, kvicksilver och kadmium Syftet är att skydda miljön och människors hälsa genom att begränsa användningen av dessa skadliga kemikalier i elektroniska och elektriska produkter Produkter med RoHScertifiering anses vara säkrare och mindre miljöskadliga.

GRS-certifiering säkerställer att "återvunna" produkter uppfyller hållbarhetskrav genom att inkludera återvunnet material, följa miljömässiga och sociala standarder, och ha en noggrann spårbarhet i leveranskedjan. Målet är att främja användningen av återvunna material och minska miljöpåverkan från produkter.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Läs mer om våra viktiga certifieringar som vi implementerar i vår verksamhet

Överraska och visa uppskattning med vårt exklusiva sortiment av företagsgåvor.

Vi har skapat varje produkt med omsorg för att glädja dina affärspartners med användbara gåvor av högsta kvalitet.

Från elegant design till praktisk funktionalitet – vårt utbud av skräddarsydda produkter är avsett att skapa minnesvärda ögonblick och stärka dina affärsrelationer. Med stilrena och personliga företagsgåvor som håller i många år framöver kan du både stärka din företagsprofil och visa omtanke.

Vi erbjuder alltid snabb leverans och hjälper er genom hela processen.

Företagsgåvor Skräddarsy med egen

logo

Tryck er egen logotyp - vi hjälper till genom hela processen.

Vi skräddarsyr alltid efter era behov och erbjuder även möjlighet att trycka er logotyp på våra produkter för ökad exponering Vi hjälper till med allt från att göra digitala skisser till att trycka och leverera Ni kan enkelt koppla av i väntan på era nya gåvor från Kalma

Leveranstiden är normalt ca 2-4 dagar för otryckta produkter och 7-14 dagar med tryck

kalmasweden com

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.