Jotun LADY REDISCOVER Fargekart

Page 1

Verdi kr 55,–

rediscover COLOUR DESIGN BY L A DY

God smak fortjener det beste


SE SIDE 14 FOR FARGER

VEGG: LADY PURE COLOR 1392 GUL ANTIKK

Hjemmene våre og alle tingene de huser betyr mye for oss. I hjemmets lune favn føler vi oss trygge og beskyttet. Vi er inne i en tid der vi stadig blir mer kritiske til høyt forbruk. Vi er mer opptatt av å ta vare tingene våre og gjenoppdager verdien av det vi allerede har. En god helse og nære relasjoner er viktigere enn noen gang. I Jotun har vi utviklet farger i nærmere 60 år. Vårt rikholdige arkiv inneholder tusenvis av farger som alle har en historie å fortelle. Tidligere har vårt årlige fargekart gjerne presentert helt nye farger. Dette året gjenoppdager vi også tidløse nyanser fra arkivet og ser på disse i et nytt lys. Fargekartet REDISCOVER, presenterer derfor helt nye farger i kombinasjon med spesielt utvalgte fargenyanser som har vært med oss lenge.

VEGG: LADY PURE COLOR 4894 OCEAN AIR

Fargene presenteres i fire fargefortellinger som inspirerer til vakre fargekombinasjoner. Men la ikke palettene begrense deg i dine fargevalg. Hjemmene våre, som livet, er hva vi gjør det til. Uansett hvilke farger vi velger, vil et vakkert og gjennomført hjem alltid være en lun og trygg havn.

Lisbeth Larsen Global Colour Manager, Jotun

FORSIDE VEGG: LADY PURE COLOR 12120 DESERT PINK VINDU: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 12120 DESERT PINK LISTER: LADY SUPREME FINISH MATT 12118 HUMMUS VEGG I FRONT: LADY PURE COLOR 12118 HUMMUS BENK: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 20167 WELCOMING RED TAK: LADY PERFECTION 12120 DESERT PINK


VEGG: LADY PURE COLOR 12120 DESERT PINK LISTER: LADY SUPREME FINISH MATT 12120 DESERT PINK BENK: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 20167 WELCOMING RED TAK: LADY PERFECTION 12120 DESERT PINK

VARME, RUSTIKKE NYANSER MINNER OSS OM DEN NÆRENDE JORDEN SOM VI ALLE BOR PÅ.

EN SAMLENDE OG SOSIAL PALETT SOM VERDSETTER DET JORDNÆRE.


VEGG: LADY PURE COLOR 12124 NATURAL CLAY BORD: LADY SUPREME FINISH MATT 12124 NATURAL CLAY

Leire og stein, sand og jord. Materialene som former både hus og byer er essensielle byggesteiner, også i livene våre. Rød og brun, dempet gul og rustikk terrakotta. Dette er jordfarger som virker samlende. Nyansene er imøtekommende og genuine, og bidrar til en varm atmosfære i hjemmet. Dette er en fargepalett for de kreative, de eventyrlystne og de som verdsetter ekte håndverk. Paletten henter sin inspirasjon fra ulike kulturer rundt om i verden, og inviterer deg til å skape et lunt og inspirerende interiør.

VEGG: LADY PURE COLOR 20167 WELCOMING RED TAK: LADY PERFECTION 12120 DESERT PINK

UNIK FARGEOPPLEVELSE LADY Pure Color gjør de kulørsterke tonene enda vakrere. Med sin supermatte finish, helt utilslørt av glans, får klare og energiske farger et eksklusivt og behagelig uttrykk.


LADY PURE COLOR 20167 WELCOMING RED ¨

LADY PURE COLOR 12120 DESERT PINK ¨ª¤

Rustikk og gyllen rødtone, inkluderende og varm.

Dempet gyllen rosa med hint av fersken.

LADY PURE COLOR 12127 EARTHY BROWN

LADY PURE COLOR 12124 NATURAL CLAY

Mørk gyllen bruntone, jordnær og genuin.

Brent oransje tone, rustikk og ærlig.

LADY PURE COLOR 10428 MASALA ¤

LADY PURE COLOR 1392 GUL ANTIKK ¨ª¤

LADY PURE COLOR 12118 HUMMUS ª¤

Sterk og klar okergul som minner om varme strøk.

Tidløs og elegant, varm gul med anstrøk av tradisjoner.

Gyllen lys gultone, frisk og delikat.

¨ Fargene kan blandes i L ADY Minerals Revive ª Fargene kan blandes i L ADY Minerals Kalkmaling ¤ Fargene kan blandes i L ADY Perfection

VEGG: LADY PURE COLOR 12118 HUMMUS

BORD: LADY SUPREME FINISH MATT 10428 MASALA

Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun-produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.


Fra gyllenrosa nyanser av marokkansk ørkensand, til brente oransje toner med meksikanske referanser. Jordens egne farger skaper assosiasjoner til landskaper og kulturer rundt om i verden.

VEGG: LADY PURE COLOR 12120 DESERT PINK

VEGG: LADY WONDERWALL 12127 EARTHY BROWN VINDU OG GULVLISTER: LADY SUPREME FINISH SILKEMATT 12127 EARTHY BROWN

VEGG: LADY MINERALS 1392 GUL ANTIKK


VEGG: LADY PURE COLOR 12124 NATURAL CLAY

Om du ønsker å skape en sone med lun atmosfære, eller fargesette flere rom i vakre jordnære toner, så vil disse rustikke fargene skape en oppløftende og nærende stemning. Fargene er samtidig en påminnelse om verdens kulturarv, rike tradisjoner og verdien av ekte håndverk.


VEGG: LADY MINERALS 1563 MØRK STRANDSAND MALT HYLLE: LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK 1563 MØRK STRANDSAND

FINN KL ARHET OG RO MED MYKE NØY TRALER OG DISKRETE NYANSER.

VAKRE NØYTRALER SKAPER EN SANSELIG ATMOSFÆRE HVOR DE TAKTILE OVERFLATENE FÅR SPILLEROM.


I en verden preget av endring, oppstår behovet for klarhet og ro. Vi legger til rette for dette ved å forenkle hjemmene våre. Vi rydder, fjerner det overflødige og verdsetter det enkle. Kombinasjonen av nøytrale fargenyanser kan ha stor innvirkning på atmosfæren i et rom. Disse fargene ber ikke om oppmerksomhet, men omslutter oss med sin klarhet og myke, beroligende fremtoning. Omgitt av disse subtile fargene, i rom uten unødvendige distraksjoner, settes tankene fri og sinnet kan gjenfinne sitt fokus.

PLATE FORAN: LADY PURE COLOR 1288 GRANSKYGGE PLATE BAK: LADY PURE COLOR 1563 MØRK STRANDSAND

VEGG: LADY PURE COLOR 12125 IMPRESSION

VAKRE KALKEDE VEGGER MED UNIKT FARGEUTTRYKK LADY Minerals kalkmaling skaper rom med rustikke, kalkede vegger og unikt fargeuttrykk. Veggene får en velfortjent rolle i rommet, og resultatet er matt, mykt og varmt.

VEGG: LADY PURE COLOR 1303 OBSERVE MALT PLATE: LADY PURE COLOR 0486 SILKE


Minimalistiske rom trenger ikke å oppleves kjølige eller tomme. Denne paletten av varme og tidløse nyanser skaper en perfekt balanse av dempet skjønnhet. Nyansene kan brukes til å skape en monokrom stil, eller kombineres med mer kulørte farger for spennende kontraster.

VEGG I FRONT: LADY PURE COLOR 1276 SOFT TAK: LADY PERFECTION 0486 SILKE VEGG: LADY PURE COLOR 12125 IMPRESSION DØR, KARM OG GULVLISTER: LADY SUPREME FINISH MATT 1276 SOFT


LADY PURE COLOR 10385 BELGIAN BROWN ¨ Dempet og sofistikert brun tone, full av karakter.

LADY PURE COLOR 1288 GRANSKYGGE ¨ª¤

LADY PURE COLOR 1276 SOFT ¤

LADY PURE COLOR 0486 SILKE ¤

Smakfull beige nyanse med en anelse grønt.

Dempet og beskyttende gyllenbeige tone.

En gyllenhvit tone, dempet og fjærlett.

LADY PURE COLOR 12125 IMPRESSION ¨ª¤

LADY PURE COLOR 1303 OBSERVE ª¤

LADY PURE COLOR 1563 MØRK STRANDSAND ª¤

Sjelfull gyllenbrun, tidsriktig og chic.

En gulbeige tone, klar og rolig.

Delikat balanse av grå og dempet beige.

¨ Fargene kan blandes i L ADY Minerals Revive ª Fargene kan blandes i L ADY Minerals Kalkmaling ¤ Fargene kan blandes i L ADY Perfection

VEGG: LADY PURE COLOR 0486 SILKE HYLLE: LADY SUPREME FINISH SILKEMATT 0486 SILKE

BORD: LADY SUPREME FINISH SILKEMATT 10385 BELGIAN BROWN

Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun-produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.


LUFTIGE BL ÅTONER OG DEMPEDE FARGER GJENSPEILER NYANSER AV HIMMEL OG HAV.

VEGG: LADY PURE COLOR 4894 OCEAN AIR LISTVERK: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 9918 KLASSISK HVIT

NORDISKE FARGEKOMBINASJONER BRINGER EN FORFINET STEMNING AV RØFF NATUR INN I HJEMMET.


BORD: LADY SUPREME FINISH MATT 5503 NATURAL BLUE

Synet av himmel og hav virker oppløftende. Tankene vendes mot det ukjente og uendelige, og vi fornemmer roen som hviler i et urørt kystlandskap eller i en fjern horisont. Gråblå toner av hav, bølgenes hvite skumtopper og gråskurte svaberg – dette er farger som kjennetegner det nordiske kystlandskapet. Steder vi gjerne oppsøker når vi trenger å ta inn naturens stille og stødige ro.

VEGG: LADY PURE COLOR 5503 NATURAL BLUE TAK: LADY PERFECTION 1024 TIDLØS

PERFEKT HELMATT TAK LADY Perfection gir et perfekt, helmatt resultat. Velg mellom en rekke hvite nyanser, eller en mørkere valør for et spennende uttrykk.


LADY PURE COLOR 5504 COASTAL BLUE ¨

LADY PURE COLOR 5503 NATURAL BLUE ¨¤

LADY PURE COLOR 4894 OCEAN AIR ¨ª¤

Dempet blå tone med referanser til havet.

Myk og beroligende blå som gir en god atmosfære.

Forfriskende dempet lys blå, myk som skyfri himmel.

LADY PURE COLOR 10963 GOLDEN BRONZE ¨ En jordnær gyllenbrun tone med varm glød.

LADY PURE COLOR 8469 GREEN LEAF ¨ª¤

LADY PURE COLOR 1973 ANTIKKGRÅ ª¤

LADY PURE COLOR 1024 TIDLØS ª¤

Naturlig dempet grønntone, gyllen og organisk.

Varm og gyllen gråtone, den perfekte følgesvenn.

Delikat og tidløs gråhvit tone med gyllent preg.

¨ Fargene kan blandes i L ADY Minerals Revive ª Fargene kan blandes i L ADY Minerals Kalkmaling ¤ Fargene kan blandes i L ADY Perfection

LADY 4894 OCEAN AIR LADY 5503 NATURAL BLUE

VEGG: LADY PURE COLOR 5504 COASTAL BLUE

Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun-produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.


VEGG: LADY PURE COLOR 1973 ANTIKKGRÅ TAK: LADY PERFECTION 1973 ANTIKKGRÅ PANELTAK OG LISTER: LADY SUPREME FINISH MATT 1624 LETTHET

Fra spektakulære, vakre fjorder til røff enkelhet – fargene i denne paletten er inspirert av naturens kontraster, og gir påfyll av frisk glede til alle sanser.


VEGG: LADY PURE COLOR 1973 ANTIKKGRÃ… BENK: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 8469 GREEN LEAF


I en hverdag med stadige distraksjoner, kan vakre botaniske, grønnfarger og gråtoner skape en opplevelse av tidløshet og ro. Dette er en palett for de av oss som ønsker å være mer tilstede i nuet, og gripe øyeblikket.

Med disse fargene kan du skape lune og harmoniske omgivelser. De oppmuntrer deg til å gjøre hjemmet til en innbydende havn hvor du kan hente ny energi.

VEGG: LADY PURE COLOR 1024 TIDLØS LISTER: LADY SUPREME FINISH SILKEMATT 1624 LETTHET

VEGG: LADY PURE COLOR 8469 GREEN LEAF

VÅR VAKRESTE MALING NOENSINNE LADY Pure Color gir veggene et supermatt og eksklusivt utseende. Unik fargegjengivelse fremhever et sobert og sanselig uttrykk.

VEGG: LADY PURE COLOR 10963 GOLDEN BRONZE


DEMPEDE NYANSER AV DRØMMEAKTIGE PASTELLER SLIPPER FANTASIEN FRI.

VEGG: LADY PURE COLOR 6378 ICONIC

RAFFINERT OG FORLOKKENDE. DISSE NYANSENE SKAPER EN NOSTALGISK OG TIDSRIKTIG STIL.


PIDESTALL: LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK 12123 CONTEMPORARY WHITE PIDESTALL: LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK 10246 VELVET VEGG: LADY PURE COLOR 8118 LØVSAL

Farger er helt avgjørende for å skape kunstneriske uttrykk. Sammen kan farger gi liv til store idéer, og bringe nye stemninger til ellers tomme rom. Fargene vi velger forteller mye om hvem vi er, og hvordan vi oppfatter verden rundt oss. Bruk disse fargene til å skape et inspirerende hjem med oppløftende rom, hvor fantasien kan vandre fritt og nye idéer kan unnfanges.

VEGG: LADY PURE COLOR 12126 SILHOUETTE

VEGG: LADY PURE COLOR 10246 VELVET

DEN BESTE MALINGEN TIL TRE OG PANEL LADY Supreme Finish for tre og panel er markedets beste maling til panel, dører, lister og møbler. Den finnes i fire ulike glansgrader som gir spillerom for en kontrastrik eller ensartet stil.


LADY PURE COLOR 6379 CITYSCAPE ¨ª¤

LADY PURE COLOR 6378 ICONIC ¨ª¤

LADY PURE COLOR 8118 LØVSAL ¨ª¤

Dempet og moderne blågrønn mint.

Dempet minttone med historiske referanser.

Gyllen lys grønn med en delikat friskhet.

LADY PURE COLOR 10246 VELVET ¨ª¤

LADY PURE COLOR 12126 SILHOUETTE ¨ª¤

LADY PURE COLOR 12123 CONTEMPORARY WHITE ¤

Lun og livfull gultone, nylig gjenoppdaget.

Elegant og dempet gråtone med gyllent preg.

Smart og moderne gyllen hvitaktig tone.

LADY PURE COLOR 20162 MELLOW ¨

LADY PURE COLOR 12119 VINTAGE BROWN ¨

Kunstnerisk balanse av rød og brent brun.

Stemningsskapende, dempet bruntone med vakker dybde.

¨ Fargene kan blandes i L ADY Minerals Revive ª Fargene kan blandes i L ADY Minerals Kalkmaling ¤ Fargene kan blandes i L ADY Perfection

BORD: LADY SUPREME FINISH SILKEMATT 6379 CITYSCAPE

Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun-produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.


VEGG: LADY PURE COLOR 8118 LØVSAL PANEL: LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK 6379 CITYSCAPE SKAPDØRER: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 6379 CITYSCAPE

Dette er en palett for estetikeren, som verdsetter designtradisjoner og kunsthistorie. Nyansene er som skapt for det kuraterte hjem, der nøye utvalgte kunstobjekter og dekorative gjenstander vitner om en interesse for interiør og detaljer. Fargene i denne familien er både retrospektive og fremtidsrettede, og gir et innslag av nordisk vintage i et ellers moderne interiør.

VEGG: LADY PURE COLOR 12119 VINTAGE BROWN BUET VEGG: LADY PURE COLOR 12126 SILHOUETTE

VEGG: LADY PURE COLOR 12123 CONTEMPORARY WHITE BORD: LADY SUPREME FINISH MATT 10246 VELVET

PERFEKT FINISH LADY Supreme Finish for tre og panel gir suverent resultat selv på dører og lister. Velg en ny og spennende farge på lister og detaljer som gjør at veggfargen virkelig kommer til sin rett.


VEGG: LADY PURE COLOR 20162 MELLOW BORD: LADY SUPREME FINISH MATT 20162 MELLOW

VEGG: LADY PURE COLOR 6378 ICONIC

VEGG: LADY PURE COLOR 8118 LØVSAL PANEL: LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK 6379 CITYSCAPE SKAPDØRER: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 6379 CITYSCAPE


Myke pasteller og optimistiske gule toner skaper et vakkert bakteppe for kunstobjekter. Disse raffinerte og forførende fargene kan, uten å dominere, både virke utfyllende og løfte interiøret.

VEGG: LADY PURE COLOR 10246 VELVET PIDESTALL: LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK 10246 VELVET


LADY er Skandinavias ledende innen interiørmaling, og er først ute med trender på farge og produkt. Gjennom våre innovasjoner og kontinuerlig fokus på høy kvalitet – både på maling og farge, er du sikret et perfekt sluttresultat. Uavhengig av rom og underlag er LADY tilpasset dine behov og maleprosjekter. Med LADY er det enkelt å lykkes og sluttresultatet blir vakrere. For mer inspirasjon og tips, besøk lady.inspirasjonsblogg.jotun.no Ytterligere informasjon om LADYs produkter, se jotun.no

slett vegg

Slette underlag som bygningsplater, mur og veggbekledning som spon, gips, strie, tapet, betong og pusset mur.

tre og panel

Underlag som panel, listverk, dører, vinduskarmer, mdf og møbler.

LADY Pure Color Vår vakreste maling noensinne – supermatt! • Supermatt eksklusivt utseende • Unik fargeopplevelse • Slitesterk • Dekkgaranti

LADY Supreme Finish Markedets beste maling – til tre og panel • Suveren finish – selv på dører og lister • Ekstremt slitesterk • Suveren flyt • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY Minerals Vakre, kalkede vegger • Levende kalkmatt utseende • Unikt fargeuttrykk • Enkelt å lykkes • Dekkgaranti

LADY Interior Finish Vakkert panel – helt enkelt • Gulner ikke • Lukter minimalt • To strøk på en dag • Silkematt, Halvblank

LADY Balance Vakker, matt og godt inneklima • Matt, vakkert utseende • Inneklimasertifisert • Lukter minimalt • Dekkgaranti

LADY Pure Nature Interiørbeis Naturlig vakker interiørbeis • Forskjønner treverket • Motvirker gulning • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat • Til ubehandlet tre

LADY Wonderwall Vakker, matt og robust • Varig vakkert, matt utseende • Ekstremt slitesterk • Meget flekkavvisende • Dekkgaranti

AR KG A

K

LADY

Ø

ME

D

I NT

DEK

LADY Vegg 10 Vakkert, silkematt resultat • Silkematt bestselger • Lett å rulle og tørker raskt • Dekkgaranti

TO STR

LADY Pure Nature White Naturlig vakker, hvit interiørbeis • Enkel å påføre og drypper ikke – perfekt til tak • Gir lyst og vakkert tre • Bevarer utseende over tid • Til ubehandlet tre

tak

Slette underlag som spon, gips, takplater og mur.

LADY Perfection Perfekt, helmatt tak • Enkel å påføre – uten drypp og søl • Vakkert og skjoldfritt resultat • Stort fargeutvalg • Dekkgaranti

våtrom

Betong, puss og bygningsplater egnet for våtrom.

LADY Aqua Vakre silkematte våtromsvegger • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem • Fuktbestandig • Silkematt • Dekkgaranti

veggfornyer

Forvandler ujevne underlag f.eks. malt glassfiberstrie.

LADY Minerals Revive Forvandler ujevne underlag – vakre betongaktige vegger • Naturlig, mineralsk veggfornyer • Levende overflate med unikt fargeuttrykk • Tidsriktig fornyelse • Kommer i utvalgte LADY-farger

fargeprøve Vegg interiør.

Jotun Fargeprøve Test fargen – mal opp på din vegg • Matt glans • Garantert lik fargegjengivelse fra Jotun fargeprøver

Jotun A/S P.b. 2021, NO-3202 Sandefjord Tel (+47) 33 45 70 00, www.jotun.no

Forhandler

9LA000018 – 215.000 / 2020 Foto: Line Klein, styling: Kråkvik & D’Orazio, portrett s. 2 Morten Rakke, husbilde s. 4 Rana Khadra, strandbilde s.13 Dilek Ucarli, design: Allegro. Takk til: Adorno, Aiayu, Anker og Co, Anne Nowak, Astep, Beau Marche, Blåmann, Bolia, Brandts, Broste, By Friberg, Carl Hansen, Casa Shop, Expo Nova, Ferm Living, Fiorini, Frama, Fredericia Furniture, Fritz Hansen, Gubi, Hay, HK Living, House doctor, Houz, Image collection, Jessica Coates, Karakter copenhagen, Klassik, Kollekted by, Kristina Dam, Leise Dirch Abrahamsen, Lisette Rützoe, Malte Gormsen, Menu, Meyer-Lavigne, Moruggo, Munk Collective, New Works, Nordal, Norr11, Norway designs, Nytt i bo, Paustian, Please Wait To Be Seated, Rabens Saloner, Sacrecour, Sara Martinsen, Sarah Oakman, Skagerak, Sofia Tufvasson, Studio x Viaduct, Tekla, Tina Marie Keramik, Tine K, Woud, Yonobi, &Tradition, 101 Copenhagen

GOD SMAK FORTJENER DET BESTE


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.