Page 1

HEAVEN & EARTH special NIA reTREAT med

ANN CHRISTIANSEN HÖGANÄS 10-13 MAJ


HEAVEN & EARTH Special NIA reTREAT i Höganäs Våren kommer och naturen spricker upp i sin fulla prakt och kraft. 
 Under dessa dagar får du chansen att Uppleva hur du kan öppna upp Dig själv för din Egen kraft och blomma ut helt och fullt. Ett fantastiskt tillfälle att lära, guidas och inspireras av Ann Christiansen som lekfullt tar Dig till nästa steg mot Ditt mål. Ann Christiansen reser runt i hela världen med NIA. Hon har 20 års erfarenhet som utbildare och coach med Nia’s hela utbildningsprogram. Ann är en kreatör med en lekfull pedagogik och du kommer att uppleva hennes mycket unika sätt att inkludera och se alla. En resa genom Nia-tekniken som inbjuder till utveckling på både det kroppsliga och själsliga planet. Vi kommer att använda oss av grundande tekniker, andning och kontakt med gravitationen "earth", lära oss unika sätt att uppnå ett vaket och avslappnat tillstånd, utforska hur musik kan påverka och bjuda in till organiska naturliga rörelser och ett dynamiskt uppvaknade till just Din Kraft. I programmet finns också en ”hands-on” timma för Dig som är Nia-teacher eller belt graduate. Ta med Dina reflektioner och frågor och passa på att fånga detta fina tillfälle då Ann ger Dig konkret vägledning och tips! I en Himmelsk miljö i ett av Sveriges bästa rum som blir vårt hem under dessa stunder, rör vi oss till musik och njuter av både flödande och stärkande rörelser tillsammans. Du får också passa på att lära känna fantastiska kullabygden där Nia studio är belägen. Vi kommer att arrangera gemensam utflykt för lunch den 12 maj och middag den 13 maj.


ALLA ÄR VÄLKOMNA!


dag för dag - NIA reTREAT 10 MAJ ”EARTH”

16-18

grunda & landa Vi går djupt in i Grundande rörelse former, som inspirerat Nia, och lär oss smälta in och ner på golvet. Bygg upp din Yin kraft och mjukheten som finns där längst in.

”HEAVEN”

9-10

morron-mys Mjuka upp kroppen i ett "dansyoga" pass, YoNia. Mjuka upp bindväv och leder. Vi sträcker oss upp mot himlen och öppnar alla sinnen.

”ELD”

11-12.30

vakna Vi sätter fart och väcker upp vår Potential och leker Vilt med maskulin och Feminin Energi.

lunch

12.30-15

Gemensam Kultur/Utflykt (frivilligt)

”VATTEN"

15-17

rörelser i flöde En upplevelse där vi inbjuder ett flöde av kreativitet och kontakt med kroppen som skapar mobiltet i hela rörelseapparaten.

NIA KLASS

17.15-18.15 välja glädje

11 MAJ

En klass som dedikeras Kroppens Energi och kraft, vi väljer rörelseglädje. 12 MAJ NIA KLASS

9.30-10.30 starta dagen

En Nia klass som väcker hela Dig NIA Teachers 11-12 & Graduates ”BALANS"

15-17

växtkraft! tips/teknik för Nia teachers och graduates. En ”hands-on” för din utveckling. potential & kreativitet Nia’s koreografi skapas och får balans utifrån form och frihet. Upplev hur du kan väcka din potential och kreativitet med Nia´s 52 tekniker och fria uttryck

middag

Gemensam Kultur/Utflykt (frivilligt)

13 MAJ ”YIN YANG” 10-12.30

harmoni i tid & rum En avrundande Nia upplevelse för din reTreat. Alla delar integreras och får lov att ta sin tid och sin plats i din kropp. Du blir guidad genom elementen och din inre resan får chans att blomma ut och uppenbara sig i Din gestalt och kraft….


ANMÄL DIG! VAR MED PÅ HELA eller DELAR av NIA reTREAT frågor & anmälan på mail till : jonna@niastudio.se Vi önskar Din anmälan senast 1 maj. Betalning sker på plats, kort, kontant eller swish

pris

10 MAJ

”EARTH”

grunda & landa

490 kr

11 MAJ

”HEAVEN”

morron-mys

290 kr

”ELD”

vakna

390 kr

”VATTEN"

rörelser i flöde

490 kr

NIA KLASS

välja glädje

230 kr

NIA KLASS

starta dagen

230 kr

Teachers & Belts

växtkraft

”BALANS"

potential & kreativitet

490 kr

”YIN YANG”

harmoni i tid & rum

590 kr

12 MAJ

13 MAJ

free!

pris för alla delar

3200 kr

anmälan innan 1 APRIL

2990 kr

NIA STUDIO HÖGANÄS Jonna Beldt verkstadsgatan 2b +46 (0)734 41 17 10 jonna@niastudio.se

HEAVEN & EARTH with ANN CHRISTIANSEN swedish version  

A NIA reTREAT for EveryBODY ! Like a springflower, open up to Yourself and the power within You.

HEAVEN & EARTH with ANN CHRISTIANSEN swedish version  

A NIA reTREAT for EveryBODY ! Like a springflower, open up to Yourself and the power within You.

Advertisement