Page 1

Kapoenenkamp 2013-2014

Kampenhout

29 juni tot 4 juli


Welkom in Nottingham

W

e zijn het jaar 1377 in het kleine dorpje

Nottingham. Gelegen aan de

rand

Forest.

van In

Sherwood Nottingham

woont Robin Hood, die steelt van de rijken en geeft aan de armen.

Robin Hood wordt geholpen door Kleine Jan.

Robin hood is verliefd op jonkvrouw Marianne. De trouwe dienares van Marianne is vrouwe Tok. Broeder Tuck maakt heerlijk honingbier voor de dorpelingen, iedereen wordt hier gelukkig van. Maar Nottingham wordt geteisterd door de Sheriff van Nottingham, de sheriff int de belastingen en handhaaft de wet in het dorp. Heb jij zin om je 5 dagen lang onder te dompelen in het dorpje Nottingham. Samen met al je kapoenenvriendjes maak je kennis met Robin Hood en zijn vrienden en beleef je een fantastisch avontuur!


Robin Hood: Hij steelt van de rijken en geeft aan de armen en helpt ze zo hun veel te hoge belastingen te betalen. Kleine Jan: Kleine Jan is de rechter hand van Robin Hood en helpt hem bij zijn helden daden.

Broeder Tuck: Broeder Tuck is de pastoor van Nottingham hij verdeeld mee de buit van Robin Hood onder de Armen en helpt hier en daar in het dorp. Hij maakt ook uitstekend honingbier Sheriff van Nottingham: De Sheriff wordt niet graag gezien in het dorp, hij komt de belastingen innen en is heel streng in het handhaven van de wet. Jonkvrouw Marianne: Marianne is de nicht van Koning Jan! Stiekem verliefd op Robin hood, enkel Vrouwe Tok weet dit

Vrouwe Tok: Tok is de trouwe dienares van Marianne en ook een goede vriendin waar ze alles aan kan vertellen zoals haar gevoelens voor Robin Hood.


De kookhulpjes van de Koning:

De dorpelingen


1. Vertrek Op zondag 29 juni 10u00 spreken we met mama en/of papa af aan de kmo-zone. Hier worden jullie over de auto’s verdeeld en vertrekken jullie op een geweldig kamp! U kan uw kapoen(en) af te zetten Tiendeschuurstraat 193 (wegje links ervan) 1910 Kampenhout de autoregeling wordt gemaakt door de leiding, u hoeft zelf geen onderlinge afspraken te maken omtrent de autoregeling.

2. Terugkomst Op vrijdag 4 juli kan u uw kapoen komen ophalen om 17u00 in Kampenhout verstraetenwegel 2


5 dagen weg van huis, dat is niet niets! Daarom kunnen jullie mama' s, papa' s, zusjes, broertjes, nonkels, tantes, oma' s en opa' s gewoon een pijl met een brief aan vast gebonden schieten in de richting van Nottingham! Een gewone brief mag natuurlijk ook! Het adres: Verstraetenwegel 2 1910 Nottingham (Kampenhout)

3. wat nemen we mee 1. Eetgerief: Gamel/ bord Bestek Beker Keukenhanddoek met je naam op

2. Slaapgerief: Luchtmatras/ veldbed/ matje Slaapzak Hoofdkussen Pyjama/ japon Sloefjes/ binnenhuisschoeisel Knuffel


3. Wasgerief Tandenborstel Tandpasta Washandjes Grote en kleine handdoek Zeep/ douchegel en shampoo Borstel/ kam Zonnecrème

4. Kledij ( vergeet zeker niet om je kledij te tekenen! ) T- shirts en onderhemdjes Een dikke trui Lange broeken Korte broeken Voldoende onderbroeken Sokken Een pet/ hoed ( tegen de zon) Schoeisel Kledij die heel vuil mag worden verkleedkleren in het thema „Robin Hood"


5. Zwemgerief Kleine rugzak badpak/ bikini/ zwembroek handdoek eventueel een duikbril

6. Varia Indien nodig medicatie met een duidelijke handleiding die je bij het vertrek aan de leiding geeft. SIS-kaart die je bij vertrek ook aan de leiding geeft. Kant en klare enveloppen (voorzien van adres en postzegel) . Stripverhalen Jullie aller-, allerbeste moppen. En jullie fantastische humeur! Zaklamp

7. Wat laten we thuis? Computerspelletjes GSM Slecht humeur huiswerk Dure dingen ( zoals horloges, juwelen, . . . )


Snoepgoed ( we hebben fantastische fouriers die heerlijk kunnen koken! ) Huisdieren

Om deel te nemen aan dit kapoentastische kamp moet je je natuurlijk nog inschrijven! Inschrijven gebeurd online en je vindt de link voor de inschrijving terug op www.scoutslint.be dan klikt u op takken en vervolgens op kapoenen. Hier kan u de link van de inschrijvingen vinden als ook de link van de autoverdeling! Wenst u uw kapoen te bereiken kan u altijd bellen naar een van

De Noodnummers Jochem: 04 72/ 62 55 50 Karen: 04 79/ 59 43 85

Kampboekje kapoenen  

2013-2014

Kampboekje kapoenen  

2013-2014

Advertisement