JDE Professional inspirasjonsbrosjyre 2019

Page 1

LIDENSKAP FOR KAFFE SIDEN 1799


ALLE FORTJENER Å FÅ DEN KAFFEN DE LIKER

Alle har sin personlige smak. Vi har et bredt utvalg av kaffetyper og tilberedelsesmetoder, slik at alle kan få den kaffen de liker. God kaffe skaper fornøyde gjester, kunder og ansatte. Vi tilbyr et bredt utvalg av kjente kaffetyper, med Norges favorittkaffe, Friele Frokostkaffe, som vårt flaggskip.

Vi kan være behjelpelige med utforming av meny og bonuskort til din kaffebar.

Vi leverer alt utstyr for en vellykket kaffeopplevelse, spør din salgsrepresentant. 1

2

1

3

1

2

2

3

HVER 140127

-01-Bon

uskort-m

al-gene

rell.indd

4

3

5

4

4

8. KO P

6

5

5

P K A FF

7

6

6

E GRA

7

7

TI S

1

29.01.14

14:01

KAFFEBAR God stemning og gode produkter er typisk for serveringssteder som holder seg populære over tid. Med våre kaffemaskiner og tilhørende kaffe, har du et godt utgangspunkt for å servere den perfekte koppen kaffe, cappuccino, espresso eller en annen drikk etter kundens ønske. Sammen kan vi levere løsningene som kundene dine etterpør. Gang etter gang etter gang... illy hele bønner 3 kilo kan lett monteres direkte på Compak espressokverner


Velkommen i om til våre showr en! Oslo og Berg r om Lukt, smak og læ er kaffe og maskin

HOTELL- OG PERSONALRESTAURANTER

Kaffeløsninger for hotell Frokostsalen, hotellbaren, konferansesenteret, lobbyen og hotellrommet. På et hotell er det mange ulike behov for kaffeløsninger. Vi kan hjelpe deg å løse alle. Vår økologiske og Utzsertifiserte Norwegian Roast-kaffe er populær blant hotellgjester

Gjestfrihet er nøkkelordet for hotellbransjen. Din jobb er å gjøre gjestenes opphold minneverdig og problemfritt, mens vår jobb er å gjøre jobben enklest mulig for deg.

Våre kaffeløsninger dekker alle behovene som finnes på et hotell; maskiner med høy kapasitet til konferanseavdelingen, store maskiner med stor valgfrihet i frokostsalen, stilige maskiner i resepsjonsområdet og manuelle espressomaskiner til baristaen i hotellbaren.


SINGLE ORIGIN

But first, coffee Kaffeløsninger for personalrestauranter og i pauseområder Vi tilbyr varme og kalde drikker, og har maskiner, utstyr, møbler og profilering som gjør tilbudet til dine ansatte komplett. God kaffe på jobben øker trivselen, stopper lekkasje til eksterne serveringssteder og holder de ansatte på huset.

I en dynamisk arbeidshverdag er det behov for et godt tilbud av mat og drikke. Dette vet vi de ansatte setter ekstra stor pris på, og det gjør arbeidsplassen attraktiv. Jevnt påfyll gjennom dagen i innbydende soner, der man kan nyte mat og drikke, gir mer fornøyde medarbeidere.

Vi tilbyr et bredt utvalg er tilbehørsprodukt er som kompletter . en ls kaffeoppleve

KAFÉ Møter mellom mennesker er en pause i hverdagen der du fortjener den kaffen du liker best; en cappuccino med hjerte, en sterk espresso med lett sukkerdryss eller bare en svart kaffe. Vi har kaffen og kaffemaskinene som lager den kaffen du ønsker å servere, enten du vil gjøre all jobben selv eller heller velger en arbeidsbesparende løsning. Vi har komplette utstyrspakker for deg som ønsker å utføre baristahåndverk, og vi kan tilby kurs etter behov. Ønsker du en helautomatisk espressomaskin som lager markedets beste melkeskum helt av seg selv, så har vi det også. Spør oss!

MASKINER DU KAN STOLE PÅ


SERVERING Mye og god kaffe på kort tid! Cafitesse er et uovertruffent konsept når du skal servere god kaffe til mange samtidig. Vi tilbyr flere velsmakende kaffeblandinger, blant annet Utz-sertifiserte Golden Roast. I tillegg kan du tilby varm sjokolade og melkebaserte drikker fra noen av maskinene. De raske maskinene har høy kapasitet, og krever minimalt av personalet. Kaffen er alltid tilgjengelig, og like god fra kopp til kopp. Maskinen låner* du fra JDE, og du betaler heller ikke for service. Alle dine kostnader er knyttet til kaffen. Kontakt oss for å høre mer!

Når bare det beste er godt nok Opplev gleden av å tilby dine gjester og ansatte L’OR Promesso. Den prisbelønte L’OR Promessomaskinen tilbyr en rekke delikate smaksalternativer og personlige tilpasninger, hvor alle kan skreddersy sin egen kaffeløsning og få sin favorittdrikk. 100% arabicakaffe på en svært enkel og stilfull måte.

* Lån av maskin betinger et årlig kjøp av Cafitesse-kaffe fra 30 liter (ca 5000 kopper).


LA OSS SAMMEN SØRGE FOR AT DINE GJESTER FÅR DEN BESTE KAFFEOPPLEVELSEN! Vi tilbyr et stort utvalg av kjente kaffemerker, blant annet Friele Frokostkaffe, Norwegian Roast, Friele Cafitesse, illy og Krone. Vi har kaffemaskiner og kaffe for alle behov, og sammen finner vi den beste løsningen for ditt serveringssted!

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale hvor vi tar en gjennomgang av din kaffeservering og dine behov. E: NO-salessupport@jdecoffee.com

JDEprofessional.no


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.