Page 1


The vampires diàries va ser creada per el director Kevin Williamson i basada per el llibre de L. J. Smith. Els principals personatges són: Nina Drobrev fa d’Elena Gilbert, Paul Wesley fa de Stefan Salvatore ( el de la dreta) i Ian Somerhalder fa de Damond Salvatore ( el de la esquerra), i molts més, ara solament hi ha tres temporades, en que apareixen coses sobrenaturals, en la segona temporada apareixen homes llops i en la tercera el origen sobre la família. 1a Temporada En la primera temporada podem veure que Elena Gilbert, una jove de 17 anys, juntament amb el seu germà Jeremy, (el de la dreta)volen tenir una nova vida desprès de quatre mesos de la mort dels seus pares. Comença el nou curs, i llavors ella i la seva amiga Bonnie veuen passar a un noi molt atractiu, i la seva amiga l’anima a que ella el coneixes , i el seu nom es Stefan Salvatore, que és família de un dels fonadors del poble. Mentres que aquesta història de amor continua, en el poble hi ha moltes morts causades per una persona, Damon Salvatore, en que sedueix a les noies per alimentar-se, llavors el Stefan el descobreix. Jeremy Gilbert, el germà de l’Elena, esta bojament enamorat de la Vicki Donovan, però ella té un accident en que tots diuen que ha sigut un animal que li a atacat, però no és així, perquè va ser un vampir i la converteix, llavor Stefan s’encarrega a cuidar-la, així no ataca els habitants.


Passa el temps, i Elena esta dubtant de Stefan, llavors ell, en la festa dels fundadors li explica que es un vampir, i li explica qui va ser la Katherine, que va ser una vampira que va convertir el seu germà i a ell en vampirs, i que estaven súper enamorats d’ella. Passa el temps i l’Elena sena dona que te una semblança amb aquella vampiressa. Mnetres en aquella festa, Damon esta sortint amb amb una amiga de l’Elena, Caroline, en que podem veure que es fixa primer en el Stefan, però cuant coneix el Damon es fixa en ell. Hi apareixen vampirs que intenten obrir la tomba, però la Bonnie ( que en els primers capitols es menciona que es bruixa) i la seva avia ho obren primer, però en Damon s’he n’edona que no es troba la Katherine. Mentres tant l’Elena investiga la seva família biològica.

The Vampires Diaries  

Historia de amor entre un vampiro i una adolecente enque tendran cosas que superar a causa de brujas, vampiros malos y hombres lobos

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you