Page 1

Passie voor koffie

Espresso


Complete


3

Carmen Koffie is een eigentijds topmerk

dat streeft naar perfectie in koffie en koffievoorziening. Wij bieden een uniek assortiment voor de horeca en het bedrijfsleven, dat elk kopje koffie omtovert tot een superieure koffiebeleving met een exclusieve uitstraling. Naast onze eigen ambachtelijk gebrande koffiemelanges en een breed scala aan koffiegerelateerde producten, leveren wij de allerbeste volautomatische koffiemachines, geplaatst en onderhouden door onze eigen technische dienst.

koffieconcepten

C

armen heeft de afgelopen decennia

haar sporen verdiend met het realiseren van complete koffieconcepten. Aanvankelijk met name voor de horeca, maar steeds vaker ook voor bedrijven en instellingen. Bij Carmen belichamen we de koffiebeleving en beheersen de techniek tot in de puntjes, van het branden van de koffie tot de espressomachines die het perfecte kopje koffie aan de eindgebruiker serveren. In onze branderij produceren wij elke dag op ambachtelijke wijze onze zes exclusieve espressomelanges, waaronder een duurzame Fairtrade/Eko-variant. Onze eigen chauffeurs brengen de koffie elke dag bij onze klanten. U bent van harte welkom in onze showroom en koffie experience in Purmerend, waar u onze topmerken in koffiemachines en natuurlijk onze koffie zelf kunt uitproberen. Espresso Service Dienst vertelt u alles over de apparatuur, en adviseert u bij de keuze voor de juiste koffiemachine voor uw (horeca) onderneming of bedrijf. Na uw aankoop zullen wij u ook volledig begeleiden tijdens de plaatsing, het onderhoud en eventuele storingen. Carmen Koffie, uw professionele partner voor complete koffieconcepten.


4

Alles onder één dak Carmen Koffie is gevestigd

in Purmerend, in een prachtig pand op een makkelijk bereikbare locatie waarin wij alles op het gebied van

koffie en koffieapparatuur onder één dak verenigen. U vindt er ons grote magazijn, onze eigen technische dienst, ons kantoor, onze showroom en koffie experience. Anders dan bij veel andere leveranciers bent u van harte welkom om u in onze volledig ingerichte showrooms te laten voorlichten door onze experts. Carmen heeft alles in huis wat u nodig heeft voor een perfecte koffiebeleving in uw (horeca)onderneming of bedrijf, en de professionele capaciteit voor oplossingen voor kleine of grote ondernemingen uit elke branche.


5


6

De beleving van onze


7

koffiemachines I

n onze showrooms in Purmerend staan

al onze koffiemachines opgesteld. Komt u vooral eens langs, want de beste kwaliteit en de beste machine bepaalt u uiteindelijk zelf. Een goede espresso heeft een intense smaak en een goudgele crèmelaag. Onder hoge druk wordt deze karakteristieke crèmelaag uit de bonen geperst. Wilt u een goede espresso schenken? Dan kunt u kiezen voor een volautomatische koffiemachine of voor de traditionele pistonmachine. U kunt bij ons de verschillende melanges komen proeven en zelf met de handen aan de knoppen de apparaten bedienen. Zo kiest u de machine die het beste in uw (horeca)onderneming of bedrijf past.

Volautomaten In zowel de horeca als bij bedrijven heeft het gebruik van volautomaten een grote vlucht genomen, vanwege het gemak, automatisering en de constante kwaliteit van de koffie. U kunt bij Carmen kiezen uit twee toonaangevende merken, Schaerer en Melitta, die beide ongeĂŤvenaarde kwaliteit en prestaties bieden voor iedere markt. Daarnaast leveren wij onder meer pistonmachines (La Pavoni, Faema, Kees van der Westen) en zetsystemen (Animo).


8

Kies voor Zwitserse precisie… met de Volautomaten van Schaerer...

I

n onze showrooms vindt u de

koffiemachines van Schaerer. Schaerer streeft naar een combinatie van superieure technologie en het verwennen van de zintuigen. Schaerer heeft een uitgebreide lijn van espressoapparatuur voorzien van een gepatenteerd zetsysteem, dat zorgt voor een constante kwaliteit in de espresso, café crème en cappuccino die u uw klant voorzet. Elke Schaerermachine heeft een automatisch schoonmaakprogramma voor nog meer gebruiksgemak en tevens een haccp keurmerk.


9

...of Duitse grondigheid ...van Melitta

I

n onze showrooms kunt u de

Melittamachines bekijken. Melitta is leverancier van filterkoffiemachines en half- en volautomatische espressomachines. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten. De machines zijn geschikt voor de bereiding van specialiteitenkoffie en filterkoffie. Alle machines hebben een haccp keurmerk.

Melitta SystemService www.melittasystemservice.nl

Master of the black beans

Koffiegenot met onze beste volautomaten Cafina速 ALPHA

Melitta速 c35

Melitta速 cup

Melitta速 bar-cube


12

Dagelijks ambachtelijk In onze koffiebranderij branden wij de beste Arabica

koffiebonen door middel van het aloude traditionele trommelsysteem. De koffiebonen krijgen daardoor de tijd een goede smaak te ontwikkelen met behoud van de zo belangrijke aroma’s. Slowfood in optima forma!

w

ij kiezen bewust voor maximaal vijf

verschillende soorten koffiebonen in één melange. Hierdoor komen de bonen beter tot hun recht. Het resultaat: exclusieve koffie met de vertrouwde smaak van Carmen. In onze branderij wordt dagelijks koffie gebrand. Al onze koffie is dan ook altijd vers en nooit lang onderweg voordat u hem proeft. De branderij is volgens de nieuwste en strengste milieueisen ingericht. Tijdens het productieproces wordt alle afval ‘naverbrand’, waardoor stankoverlast, negatieve invloeden op het milieu en afval tot een minimum worden beperkt. De warmte die bij de naverbranding vrijkomt wordt opnieuw gebruikt wat zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing.


13

gebrand


14

Exclusieve melanges met een unieke smaak

D

e espressomelanges van Carmen

bestaan uit honderd procent Arabica koffiebonen. Deze koffiebonen komen uit verschillende koffielanden zoals Brazilië, Colombia, Costa Rica, Cuba, Guatemala, Kenia, Puerto Rico, Oeganda, Tanzania en Jemen. Bij aanschaf van de ruwe koffiebonen wordt een keuze gemaakt uit de beste kwaliteiten die deze landen te bieden hebben. De samenstelling van deze koffiebonen en de 'slow roasting'-methode van branden creëren de unieke smaak van onze Carmenmelanges: Excellent, Superieur, Black Label, Classic en onze twee ‘groene’ melanges: Sento en Organico.

Aroma needs Water. Water needs BRITA®. PURITY C Quell ST

• Optimale waterkwaliteit • Maximale productveiligheid • Eenvoudige bediening Meer informatie: Tel: +31 (0)40 - 281 39 59 | 00800 - 14789632 (gratis), of kijk op onze website: www.brita.nl | www.brita.be


15

Vandaag gebeld, morgen geleverd

K

offie is een persoonlijk product. Bij Carmen hechten

wij dan ook veel waarde aan een persoonlijke relatie met al onze klanten. Wij hebben niet alleen passie voor ons product, maar ook voor de beleving van onze klanten. De communicatielijnen zijn kort, zodat u ervan verzekerd bent dat elke bestelling correct en op tijd wordt verwerkt en geleverd. Professioneel, én persoonlijk. Carmen Koffie doet ook de distributie helemaal zelf. In ons ruime magazijn hebben we altijd voldoende voorraad om u direct van koffie en koffieproducten te voorzien. Met ons moderne wagenpark en onze capabele chauffeurs zorgen wij dat als er vandaag is gebeld, er morgen wordt geleverd. Wij leveren overal in Nederland. Van Maastricht tot Groningen, van Twente tot NoordHolland, van grote tot kleine bestellingen, Carmen staat altijd tot uw beschikking. Bradleys Banner_Banner 16-05-12 11:10 Pagina 1

Exclusieve thee voor de horeca

www.bradleys.nl

Bradley’s Piramini’s Individueel verpakt piramidezakje

Bradley’s Classic Tea Theezakje in aromadichte folie envelop


16

OngeĂŤvenaarde service met de Espresso Service Dienst

E

r wordt tegenwoordig geen slechte koffie

meer gemaakt en Carmen is niet de enige aanbieder van kwaliteitskoffie. Waar Carmen Koffie zich echter in onderscheidt, is de kwaliteit en het niveau van onze service. Waar veel andere leveranciers de techniek vaak moeten uitbesteden, hebben wij als koffieleverancier

De winst van goed onderhoud

onze eigen technische dienst en serviceafdeling in huis.

Om de duurzaamheid van espressoapparatuur te verlengen

Al meer dan twintig jaar levert en onderhoudt onze

is goed onderhoud een noodzaak. De apparatuur dient

Espresso Service Dienst de koffieapparatuur voor een

goed te worden gereinigd, wat in de dagelijkse routine

groeiend en tevreden klantenbestand.

moet worden meegenomen, maar er komt meer kijken bij

ESD staat klaar om al uw eventuele problemen

het goed onderhouden van de espressomachine.

binnen 24 uur te verhelpen. In onze goed uitgeruste

Wij bieden onze klanten een all-in onderhoudscontract

werkplaats werkt een team van door leveranciers

aan. Jaarlijks wordt er een servicebeurt in overleg

opgeleide specialisten naast storingen ook aan revisies

met de klant uitgevoerd. Dan worden naast het

en het voorbereiden van plaatsingen van verschillende

vervangen van slijtageonderdelen ook de smaak en

espressomachines.

afstellingen gecontroleerd. Het opbouwen van een serviceorganisatie is een immense uitdaging voor elke onderneming, zeker als je aan grote partijen levert. Carmen heeft met ESD bewezen deze uitdaging aan te kunnen, door al die jaren te blijven investeren in steeds betere service, en de beste merken te selecteren. De mond-tot-mondreclame van onze klanten is het beste bewijs en de mooiste bevestiging van al onze inspanningen op servicegebied. 105510 Peter vd Wereld VK_075637 07-05-12 15:18 Pagina 1

PETER VAN DER WERELD MEUBEL- EN INTERIEURBOUW

PETER VAN DER WERELD KANAALWEG 61E, 1948 PL BEVERWIJK, 06 - 54 606 456 TELEFOON 0251 - 214 252 (WERKPLAATS + FAX)


17

HOE EENVOUDIG KAN ICT ZIJN? - Cloud-oplossingen voor het MKB - Het Nieuwe werken - ERP & CRM oplossingen - Web design & development

- Kantoorautomatisering - Beheer en support op afstand - Virtualisatie - VoIP telefonie

Ontdek meer toepassingen op www.technoberg.nl Component 106 | Purmerend | 0299-666 128


18

De Carmen koffiebeleving, óók op het werk

D

e tijden dat je het op kantoor moest doen met

omgeschakeld van ‘liquid instant vending’ naar verse producten

het plastic bekertje met de ondrinkbare instantkoffie zijn

en mooie espressomachines.

wel voorbij. Niet alleen in de horeca wordt goede kwaliteit

Bij Carmen spelen wij in op deze ontwikkelingen met ons

espresso geserveerd, ook in de rest van het bedrijfsleven is de

assortiment van topmerken die aan de hoogste eisen voldoen.

koffiebeleving een steeds grotere rol gaan spelen. Zo kreeg

Wij hebben het juiste product voor elk bedrijf. Van kleine tot

je een kleine tien jaar geleden op elk bezinestation alleen

grote espressomachines met diverse capaciteit, bij ons bent u

filterkoffie, maar staat tegenwoordig op echt élk station een

aan het juiste adres voor een superieure koffiebeleving, óók op

kwaliteitsvolautomaat. Op grote en kleine kantoren is men

het werk.


19

Carmen: méér dan koffie

C

armen staat voor de complete koffiebeleving.

Naast exclusieve koffie kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan koffiegerelateerde producten: van theelepel tot koffiemachine en alles wat er tussen zit. Met ons uitgebreide assortiment kunt u de koffiebeleving omtoveren tot een complete verwennerij met een uniforme uitstraling. Van een simpel speculaasje tot een luxe nougat of chocolade koekje, of het serveren van onze Carmen en/of Bradley’s thee. Natuurlijk hebben wij ook speciaal Carmenservies. Daarbij is gekozen voor honderd procent echt porselein, dat de duurzaamheid biedt die vooral voor het intensieve gebruik nodig is. De tulpvorm van het Carmenporselein heeft als eigenschap de warmte, smaak en beleving van de koffie langer vast te houden.


Sento:

kiezen voor kwaliteit én duurzaamheid

Sento staat voor gevoel. In dit geval gevoel voor mens en milieu. Koffie die geproduceerd wordt met het oog op de toekomst en de generaties na ons. Sento is samengesteld uit de beste fairtrade-koffiebonen en bewijst dat kwaliteit en duurzaamheid uitstekend samen kunnen gaan. Door te kiezen voor Sentokoffie kiest u voor kwaliteit én draagt u bij aan betere omstandigheden in het land van herkomst. Het fairtrade Max Havelaarkeurmerk garandeert dat deze koffie tegen een eerlijke prijs en onder internationale fairtrade-voorwaarden is ingekocht bij boeren en boerencoöperaties in ontwikkelingslanden. De boeren besteden dit geld aan bijvoorbeeld verbeteringen en innovaties op de koffieplantages. Bovenop deze eerlijke inkoopprijs wordt een extra premie afgedragen die de lokale gemeenschap kan besteden aan bijvoorbeeld infrastructurele projecten in hun directe omgeving of aan lokaal onderwijs. Met onze Sentomelange kiest u voor het beste van twee werelden: niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor een vruchtbare samenwerking tussen koffieproductie in de derde, en koffieverwerking in de eerste wereld.

Carmen B.V. Edisonweg 20a 1446 TN Purmerend Tel: (0299) 47 76 70 Fax: (0299) 47 74 73 Email: info@carmenkoffie.nl Web: www.carmenkoffie.nl

Carmen Koffie  
Advertisement