Moduleo Moods 2021 Brochure - NL

Page 1

E

T

C A R E VOOR WIE VAN CREATIEF LEVEN HOUDT


Let’s play with

2.

3.

C R E A T I V E

DESIGN FLOORS


De collectie

p.26

M O O D S

O3

O1 De creatie

5.

p.10

E X T R A S

O4

S T U D I O

O2

4.

I N H O U D

p.6

T R E N D S

De inspiratie

Overzicht p.130 Moduleo® kwaliteit

p.140

Voltooiing p.144 Plaatsing p.150 Afwerking p.152 Onderhoud p.154 Bedrijf

p.156

Ontdek meer van Moduleo® p.160


UIT LIEFDE VOOR...

We zijn getuige geweest van de populariteit van het minimalisme in de interieurvormgeving. En nu worden we verrast door creatieve, gedurfde en expressieve interieurs. Denk aan levendige kleuren, inspirereerende combinaties van patronen, materialen en vormen, aangevuld met opvallende designstukken.

6.

Meer is meer, dat is waar maximalisme om draait. De trend ontketent de innerlijke creativiteit, maakt gebruik van gedurfde statementstukken en gaat prat op een gevoel van surrealisme bij het inrichten. Er zijn geen regels. Hoe groter, feller en opvallender, hoe beter.

C R E A T I E F

LEVEN

We zien in heel wat ruimtes eclectische ontwerpen opduiken. Geometrische patronen zijn een geweldige manier om de aandacht te trekken. Je hoeft geen wiskundeliefhebber te zijn om ze te appreciëren. En ze gaan nooit uit de mode. Geometrische vormen zijn eeuwige trend geworden. Ze worden al eeuwenlang in interieurs en de architectuur gebruikt. Of ze nu de rol spelen van een subtiel accent of een gedurfd statement, geometrische patronen voegen verfijning, visuele harmonie en ritme toe aan elk interieur.

Thuiskomen in een interieur dat je een goed gevoel geeft en positieve gevoelens bevordert, is goed voor je algemene gezondheid en welzijn. Gedachten en gevoelens worden immers gemakkelijk beïnvloed door de omgeving. Geloof het of niet, je huis kan je gelukkig maken. Het is daarom belangrijk om juiste sfeer te bepalen.

7.


Collectie creatieve designvloeren Als meubilair, verlichting en inrichting een interieur kunnen accentueren, waarom dan ook niet de vloer? Dat is precies wat wij dachten. Daarom hebben we Moods gecreëerd, een eigentijdse collectie met creatieve ontwerpen, nu eens van nature geraffineerd, dan weer buitensporig dynamisch, maar altijd opvallend expressief. Een Moduleo® Moods-vloer is kunst. Deze vloer zal de aanblik van uw interieur absoluut veranderen.

Vormen, patronen en stijlen Onze creatieve designvloeren hebben levendige patronen waarin geometrische vormen worden gecombineerd met een selectie van hout- en steenstructuren en zachte pastelkleuren uit de Moduleo® Transform en Impress collecties. Het resultaat is een unieke vloer met een zeer kenmerkende stijl en persoonlijkheid - en de kenmerkende Moduleo®-kwaliteit: mooi, praktisch en duurzaam.

Voor wie graag creatief leeft Moduleo® Moods is een collectie vinylvloeren voor wie graag creatief woont - mensen met oog voor schoonheid en een hart voor creativiteit, die geloven dat zoiets gewoons als een vloer het meest bijzondere deel van hun interieur kan worden. Kan je het hen kwalijk nemen?

8.

9.

WE CREËERDEN MOODS C R E A T I V E

DESIGN FLOORS


10.

De creatie. Welkom in de creatieve studio - de plek waar we Moods hebben gecreëerd. Stap binnen in ons creatieve centrum, ontdek het verhaal achter Moduleo® Moods en kom te weten hoe creatieve designvloeren vorm krijgen, van het eerste idee tot het eindresultaat, met alle fases ertussen.

HOE WE DE AANBLIK VAN INTERIEURVORMGEVING VERANDEREN


DESIGN FLOORS C R E A T I V E

H E T I D E E Philip De Ruysscher Design Manager Moduleo®

Hoe creatieve designvloeren vaste vorm krijgen Bij Moduleo® doen we voortdurend onderzoek naar trends om ervoor te zorgen dat we een eigentijds assortiment mooie, praktische en duurzame designvloeren kunnen samenstellen, die voldoet aan alle behoeften en verwachtingen. En sommige mensen zijn op zoek naar iets onverwachts, naar iets dat zelfs een beetje ongewoon is. Dit eenvoudige inzicht bracht ons op het idee voor deze collectie creatieve designvloeren. Geometrische patronen zijn altijd al populair geweest in de interieurvormgeving - en dat is nog steeds zo. En we hebben de technologie om vinyl in specifieke vormen te snijden. Dus in plaats van planken en tegels op maat te zagen, zijn we begonnen met geometrische vormen te snijden en met grafische patronen te spelen. Door hout- en steentexturen uit de Transform- en Impress-collecties toe te voegen, creëerden we nieuwe designvloeren en nieuwe interieursferen. Zo ontstond onze eerste Moodscollectie ...

03. Stijl Kleuren en texturen brengen het patroon tot leven.

01. De vorm

Mooie, praktische en duurzame vloeren Een creatief ontwerp is één ding. Laten we niet vergeten dat onze luxe vinylvloeren ook grote functionele kenmerken hebben op het gebied van comfort en doeltreffendheid. Onze creatieve designvloeren voelen zacht en warm aan, blinken uit in akoestisch comfort en zijn voorzien van een verbeterde beschermlaag die de vloeren slijtvast, kras- en vlekbestendig maakt. Ze zijn watervast en gemakkelijk te onderhouden. Eigenlijk past het populaire designadagium 'vorm volgt functie' perfect bij Moods.

04. Designvloer

Een creatief ontwerp begint met een geometrische vorm.

Resultaat: een opvallend expressieve Moods-vloer.

Nieuwe vormen, patronen en stijlen Voortbouwend op het succes van Moduleo® Moods, stellen we nu de tweede generatie creatieve designvloeren voor. Extra vormen, boeiende nieuwe patronen en een selectie van zachte pastelkleuren zijn de grootste veranderingen. Twee geometrische vormen - de Hexagon en de Diamond - zijn nu ook in een groter formaat verkrijgbaar.

02. Het patroon Een repetitieve combinatie van geometrische vormen.

WIJ CREËERDEN

NU IS HET TIJD OM UW SFEER TE BEPALEN

13.


01. De vorm 02. Het patroon 03. De stijl 04. Het resultaat

D E V O R M ZEVEN VORMEN, ONTELBARE MOGELIJKHEDEN

Chevron 522,67 x 92,40 mm Triangle 452,64 x 392 mm

Een creatief ontwerp begint met een geometrische vorm.

14.

Geometrische vormen zijn de basisbouwstenen van een creatieve Moods-vloer. Er is een verscheidenheid aan vormen beschikbaar waaruit u kunt kiezen, van een eenvoudige rechthoek tot een verfijnde zeshoek. Wat is uw favoriet? Goed, misschien kunt u dat nog niet zeggen. Wat er gebeurt wanneer we vormen in patronen leggen en wat texturen of kleuren toevoegen. Binnen dit modulaire systeem zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hexagon 226,32 x 196 mm Big hexagon 452,64 x 392 mm

Diamond 113,16 x 196 mm Big diamond 226,32 x 392 mm

C R E A T I V E

Trapezoid 452,64 x 196 mm

15. Parallelogram 565,803 x 196 mm Rectangle (small plank) 261,33 x 65,33 mm

Twee vormen zijn verkrijgbaar in een kleine en een grote variant. Twee populaire geometrische vormen - de zeshoek en de diamant - zijn nu ook in een groter formaat verkrijgbaar. U zult zien dat verschillende vormmaten onmiddellijk de sfeer en het gevoel van ruimte in een kamer veranderen: grotere vormen stralen zowel kracht als rust uit, terwijl een speelse combinatie van kleinere vormen meer levendigheid brengt.

DESIGN FLOORS


01. De vorm 02. Het patroon 03. De stijl 04. Het resultaat

TWAALF PATRONEN, VAN EENVOUDIG TOT SIMPELWEG INGENIEUS

H E T P A T R O O N

16.

17.

Een repetitieve combinatie van geometrische vormen.

Van een klassieke chevron tot stijlvol vlechtwerk

Elk Moods-patroon is opgebouwd uit een repetitieve combinatie van een of meerdere geometrische vormen. Door ze onder verschillende hoeken in elkaar te laten passen, hebben we één familie van twaalf ingenieuze - soms zelfs gewaagde caleidoscopische patronen gecreëerd.

C R E A T I V E

Visgraat- en chevronpatronen zijn klassiekers van alle tijden en daarom altijd een goed idee - ze passen in elk interieur. Maar hier komt de verrassing: in de Moods-collectie hebben ze een creatieve twist.

DESIGN FLOORS

En door nieuwe geometrische vormen zoals trapeziums en parallellogrammen te introduceren, konden we meer vlechtwerkpatronen creëren. Volgens trendwatchers hebben vlechtwerkpatronen zelfs het potentieel om de populariteit van visgraatvloeren te overtreffen.


01. De vorm 02. Het patroon 03. De stijl 04. Het resultaat

BEN JE OP ZOEK NAAR... VAN EEN ENKELE TEXTUUR TOT EEN MIX VAN HOUT- EN, STEENTEXTUREN EN PASTELKLEUREN

D E S T I J L

... verfijnd en nooit saai?

Slechts één hout- of steenstructuur. Of een speelse combinatie van beide. En waarom niet met wat kleur. Elk Moods-patroon heeft verschillende stijlvarianten. Misschien is het je al opgevallen: het combineren van texturen of kleuren kan een wereld van verschil maken binnen hetzelfde patroon - voor je vloer en bij uitbreiding voor je interieur.

18.

... gedurfd en dynamisch?

... iets gewaagds? Gewoon doen!

C R E A T I V E

DESIGN FLOORS

19.


20. 21.

C R E A T I V E

DESIGN FLOORS


01. De vorm 02. Het patroon 03. De stijl 04. Het resultaat

H E T R E S U L T A A T DE DESIGN VLOER

VLOEREN

kenmer k

Wij hebben Moods gecreëerd. Nu is het tijd om de jouwe te bepalen! Vind uw favoriet binnen een brede collectie creatieve designvloeren, die nu eens verfijnd, dan weer buitensporig dynamisch zijn ...

✔ Uitstekend akoestisch comfort ✔ Voelt zacht en warm aan ✔ Slijtvast, kras- en vlekbestendig ✔ Volledig watervast ✔ Gemakkelijk te onderhouden ✔ Geschikt voor vloerverwarming

C R E A T I V E

DESIGN FLOORS

de en

D E S I G N

de

t the signat h KWALITEIT

e ur

107 UNIEKE CREATIEVE

23.

me

22.

Wanneer geometrische vormen, speelse patronen en verschillende texturen en kleuren samenkomen, ontstaat een inspirerende designvloer. Elke Moods-vloer heeft een heel eigen stijl, die bij jouw unieke persoonlijkheid past. Een mooi ontwerp, dat is zeker. Moods blinkt bovendien uit in comfort en kwaliteit - de kenmerken waar Moduleo® bekend om staat.

Met de kenmerkende Moduleo®-kwaliteit

wit

Een creatieve designvloer bepaalt de sfeer in huis.


De collectie. Ontdek 12 kenmerkende patronen, laat u inspireren door verschillende ruimteomgevingen en selecteer uw favoriete vloerontwerp - er zijn slechts 107 creatieve designvloeren waaruit u kunt kiezen, veel te ontdekken dus!.

24.

IN DE STEMMING VOOR EEN CREATIEF VLOERONTWERP?

25.


S T I J L

VERFIJND

VERFIJND ...

26.

27.

... MAAR NOOIT SAAI


DYNAMIC S T Y L E

GEDURFD ... EN

28.

29.


WILD S T Y L E

HOU JE NIET IN ...

30.

31.

... GA WILD


Meet the patterns

32.

W I C K E R

V O R T E X

C H E V R O N

M E S H

C R E A T I V E

DESIGN FLOORS

T R I A N G L E S

B I G H E X A G O N

A R R O W

D I A M O ND CU B E S

H E X A G O N

B I G D I A M O ND

H E R R I N G B O N E

P E P P E R

33.


W I C K E R

34.

35.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

W I C K E R

TWEE VORMEN. EEN PATROON.

Een centrale zeshoek, geflankeerd door verweven parallellogrammen. Dit vlechtwerk bestaat uit twee vormen die zo goed bij elkaar passen dat het lijkt alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Ze werken samen zoals een vloer moet samenwerken met uw interieur, en vormen zo een boeiend patroon. Verfijnd, maar toch vol karakter.


W I C K E R

WICKER 267

WICKER 268

36.

37.

WICKER 266

WICKER 269

VERSTRENGELD. ZOALS VLECHTWERK. De intrigerende combinatie lijkt op een geweven textuur. Verstrengeld en verweven, zoals vlechtwerk. Voegen warmte en textuur toe aan elke ruimte. Complex, maar niet minder rustgevend voor het oog. Fleur de ruimte op door met contrasterende kleuren en texturen te spelen, of ga voor een stijlvol en toch levendig ton-sur-tonpatroon.


W I C K E R

THE MOOD

WICKER 266

W I C K E R

WICKER 286

WICKER 287

WICKER 267

38.

WICKER 268

Wicker is een patroon waarin kleuren en texturen elkaar ontmoeten, en dat op een expressieve manier. Afhankelijk van de gewenste kleurcombinatie springt de zeshoek of het parallellogram in het oog. Wicker bestaat uitsluitend uit natuurlijke tinten en zorgt voor een organische sfeer in de ruimte. De houttinten en steentexturen passen bij elkaar zoals in een natuurlandschap.

WICKER 274

WICKER 284 WICKER 269

HOUTTINTEN EN STEENTEXTUREN

WICKER 285


40.

41.

WICKER 268

Een wickervloer heeft zijn plaats in elk type ruimte en biedt altijd de vele voordelen van luxe vinyl. In de woonkamer kunt u genieten van de warmte en zachtheid van deze vloer. In de keuken van het gemak en de duurzaamheid ervan. Van de stijlvolle aanblik van vlechtwerk is dan weer overal genieten.

WICKER 266


C H E V R O N

IN DEZELFDE LIJN.

42.

43.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

C H E V R O N

De afwisselende V-vormen in het chevron-patroon zorgen voor een interessant spel van lijnen en strepen. Effen gekleurde tegels in een zigzagpatroon of verticale strepen in dezelfde kleur? U kiest zelf hoeveel contrast u wilt toevoegen. Ernstig of speels, beide zijn mogelijk.


C H E V R O N CHEVRON 309

44.

45.

CHEVRON 307

CHEVRON 310

NATUURLIJKE TINTEN Het chevronpatroon werkt in allerlei kleurencombinaties. Door houttinten te mengen, ontstaat een organische sfeer met een dynamische toets. Ook wanneer combinaties van verschillende texturen worden gebruikt, zal de uitstraling natuurlijk blijven. Ton-sur-tonvarianten zijn subtieler, maar niet minder interessant.


C H E V R O N CHEVRON 307

CHEVRON 306

46.

47.

CHEVRON 309

CHEVRON 308

CHEVRON 310

ZIGZAG, STREPEN OF BEIDE?

CHEVRON 305


C H E V R O N CHEVRON 263

CHEVRON 101

49.

CHEVRON 418

CHEVRON 262

CHEVRON 304

CHEVRON 103

Het chevronpatroon wordt gepresenteerd in verschillende kleuren: van intens donker tot licht/helder, van warm bruin tot koel grijs. De vezelrichting en de nerven in het hout zorgen voor een interessante textuur, zonder de sereniteit te verliezen die we van een houten vloer kunnen verwachten.

CHEVRON 419


T R I A N G L E S

50.

51.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

T R I A N G L E S

SPEELSE MEETKUNDE.

De driehoek ligt aan de basis van heel wat geometrische motieven. In ons driehoekpatroon is de driehoek de fundamentele bouwsteen. Hij neemt de belangrijkste rol op zich, leidt het oog en vult de ruimte met karakter. Het spel van verschillende houttinten leidt tot een natuurlijk en toch grafisch resultaat.


T R I A N G L E S

Veelkleurig /

TRIANGLES 361

TRIANGLES 362

52.

53.

C REA T I V E

DESIGN FLOORS

TRIANGLES 363

DE TOON AANGEVEN MET CONTRAST.

Onze triangle is verkrijgbaar in drie warme houttinten, waarmee we drie unieke patronen met verschillende texturen hebben gecreëerd: een levendige kleurencombinatie voor elke persoonlijkheid. Het hoge contrast geeft de toon aan, terwijl het tegelijkertijd voor een perfect aanvullende achtergrond zorgt voor uw meubels.


T R I A N G L E S TRIANGLES 363

In dit Triangle-patroon met dubbele punten gaat het om de balans tussen licht en donker. Het kleurenpalet, dat uit drie houttinten bestaat, past perfect in eigentijdse interieurs met moderne elementen als betonnen wanden en minimalistisch meubilair. Het speelse patroon geeft energie aan sobere inrichtingen, terwijl de houtlook elke ruimte warmer doet aanvoelen. Die laatste zorgt ook voor een natuurlijke uitstraling, die kan worden benadrukt door groen en planten toe te voegen.


V O R T E X

56.

57.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

V O R T E X

ÉÉN VORM. ÉÉN PATROON.

Aanschouw de kracht van het trapezium. Combineer er drie en je krijgt een driehoek, de basis voor het wervelende vortexpatroon. Levendig en fel indien opgebouwd met hetzelfde houtontwerp. Ongewoon dynamisch in een samenstelling met verschillende texturen. Uw blik wordt hoe dan ook meteen naar het ontwerp gezogen.


V O R T E X

58.

59.

VORTEX 364

VORTEX 367

WERVEL ROND IN EEN VORTEX VAN KLEUREN.

Het vortexpatroon leuk vinden is één ding. De combinatie van verschillende houten steentexturen of opvallende trendy kleuren, is een ander. Het resultaat? Repetitieve geometrische ontwerpen voor een verfijnde grafische signatuur in uw interieur. Intrigerend en uitnodigend tegelijk.


V O R T E X

C REA T I V E

DESIGN FLOORS

VORTEX 422

VORTEX 364

60.

61.

VORTEX 366

VORTEX 365

VORTEX 367


V O R T E X

WANNEER VORMEN OVER DE VLOER DANSEN. Verfijnd en subtiel: dat is wat het vortexpatroon kenmerkt. De pure kleurenpaletten en effen gekleurde samenstellingen van dit patroon zorgen voor een intrigerend effect de houtnerven leiden het oog over de vloer. De trapeziumvorm lijkt door de hele ruimte te dansen. Vortex zorgt voor zachtheid en warmte, in harmonie met de natuurlijke kenmerken van luxe vinyl.

VORTEX 366 368

VORTEX 369

VORTEX 368

63.


M E S H Het meshpatroon ademt creativiteit. Veelkleurige parallellogrammen vormen geometrische vormen, die slim in elkaar zijn gezet. De contrasterende kleuren en texturen zorgen voor een 3D effect dat de vloer echt doet opvallen. Een expressief patroon dat een ruimte tot leven brengt.

64.

65.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

M E S H

GRAFISCHE ELEMENTEN. VERWEVEN MET ELKAAR.


M E S H MESH 289

66.

67.

MESH 288

SUBTIEL, UITGESPROKEN OF SIMPELWEG OPVALLEND.

Dit unieke patroon is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties: subtiel met uitsluitend houttinten, meer uitgesproken met een extra steentint of simpelweg opvallend met een vleugje knallend roze. Verkwik uw ruimte door uw meubels en designaccessoires af te stemmen op de kleuren van de vloer. Voor een warm welkom dat u aanspreekt vanaf het moment dat u binnenkomt.


M E S H

VORMEN DIE NIEUWE VORMEN TOT STAND BRENGEN

C REA T I V E

DESIGN FLOORS

MESH 288

MESH 289

68.

69.

MESH 292

MESH 290 MESH 291

MESH 416


71.

Dankzij het meshpatroon kunt u slim met kleur spelen. Dit patroon bestaat uit houttexturen, accentkleuren en steentinten en biedt een combinatie voor iedereen die zijn persoonlijkheid in zijn interieur wil leggen. Het lappendeken van kleuren en texturen dient als een echte blikvanger. De aanwezigheid van een meshpatroon helpt een ruimte op te vullen die anders misschien leeg lijken, en voegt er meteen karakter aan toe. MESH 289


H E X A G O N

72.

73.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

H E X A G O N

LAAT UW PERSOONLIJKHEID ZIEN.

Zin om creatief te zijn? Met een zeshoekpatroon kunt u uw persoonlijkheid laten zien, zonder grenzen. Verfijning en subtiliteit en eenvoud komen samen in het Hexagon-patroon, waarbij tegels in één kleur een interessante textuur toevoegen. Dankzij de 26 varianten kunt u uw verbeelding de vrije loop laten. Laat uw vloer het woord voeren.


H E X A G O N

74.

75.

HEXAGON DUO 347

HEXAGON TRIO 353

HEXAGON MONO 316

5 THEMA’S. 27 COMBINATIES. Kies tussen 26 unieke kleurencombinaties, verdeeld over vijf verschillende thema's. Hexagon Mono draait om eenvoud en Hexagon Duo speelt met dualiteit. Hexagon Trio en Hexagon Cluster Quattro voegen een extra toets toe en verrassen met een combinatie van steen- en houttinten. Hexagon Cluster is een blikvanger die de indruk geeft van een patroon in een patroon.


H E X A G O N

Mono

MET SLECHTS ÉÉN TEXTUUR VOOR PURE VERFIJNING

HEXAGON MONO 319

HEXAGON MONO 318

HEXAGON MONO 320

HEXAGON MONO 321

76.

77.

HEXAGON MONO 317 HEXAGON MONO 316

C REA T I V E

DESIGN FLOORS


78.

HEXAGON MONO 316

79.


H E X A G O N

Duo

SPEELSE COMBINATIE VAN TWEE KLEUREN EN/OF TEXTUREN HEXAGON DUO 338

HEXAGON DUO 342

HEXAGON DUO 355

80.

81.

HEXAGON DUO 336 HEXAGON DUO 347

HEXAGON DUO 339


H E X A G O N

HEXAGON DUO 334

HEXAGON DUO 334

HEXAGON DUO 341

82.

83.

HEXAGON DUO 339

HEXAGON DUO 337

Duo HEXAGON DUO 332

SPEELSE COMBINATIE VAN TWEE KLEUREN EN/OF TEXTUREN

HEXAGON DUO 323


H E X A G O N

Trio

C REA T I V E

GEDURFDE SAMENSTELLING VAN DRIE KLEUREN EN TEXTUREN

DESIGN FLOORS

HEXAGON TRIO 344

HEXAGON QUATTRO 350

Quattro 84.

85.

HEXAGON TRIO 347

HEXAGON QUATTRO 348

HEXAGON TRIO 343

HEXAGON QUATTRO 348

HEXAGON TRIO 351

DYNAMISCHE COMBINATIE VAN VIER KLEUREN OF TEXTUREN

HEXAGON QUATTRO 349


H E X A G O N

HEXAGON CLUSTER 352

86.

87.

Cluster HEXAGON CLUSTER 354

SLIMME CREATIE VAN EEN PATROON IN EEN PATROON

HEXAGON CLUSTER 353


H E X A G O N B I G

88.

89.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

B I G H E X A G O N

WANNEER ORGANISCH EN MINIMALISTISCH SAMENKOMEN. Het patroon van grote zeshoeken combineert het beste van twee werelden: de honingraatvorm roept onmiddellijk een organisch en natuurlijk gevoel op. De geometrie en de regelmaat in het patroon zorgen ervoor dat het een moderne en minimalistische uitstraling heeft. In welke ruimte u het patroon van grote zeshoeken ook introduceert, het intrigerende effect ervan komt al snel naar voren.


H E X A G O N B I G

BIG HEXAGON 259

BIG HEXAGON 294

90.

91.

BIG HEXAGON 261

SUBTIEL OF EEN STATEMENT? UW KEUZE.

Het patroon van grote zeshoeken is verkrijgbaar in negen verschillende kleurvarianten. Houd het eenvoudig met tegels met één textuur, waarvan de gewolkt grijze een oppervlak hebben dat bijna aan marmer doet denken. Of maak een statement met de veelkleurige samenstellingen die warme houttinten, donkerdere tinten en steentinten slim combineren.


H E X A G O N B I G

BIG HEXAGON 255

BIG HEXAGON 260

BIG HEXAGON 256

92.

93.

BIG HEXAGON 293

BIG HEXAGON 294

BIG HEXAGON 257

BIG HEXAGON 261

C REA T I V E

DESIGN FLOORS

BIG HEXAGON 259

BIG HEXAGON 420


94.

BIG HEXAGON 260

BIG HEXAGON 259


A R R O W

96.

97.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

A R R O W

Elegantie kenmerkt de chevronvorm. Deze vorm is op zich eenvoudig, maar gespiegeld naast zichzelf wordt hij een dynamisch silhouet: de pijl. Krachtig. Het oog leidend, de weg wijzend. Een vorm die klassiek is, maar toch eigentijds. Past bij elk industrieel interieur en voegt een vintage sfeer toe aan andere inrichtingen.

WANNEER TWEE ÉÉN WORDEN.


A R R O W ARROW DROP 373

ARROW DROP 376

98.

99.

ARROW LINE 377

ARROW LINE 371

RECHT ALS EEN PIJL.

Het pijlpatroon is een interessante variatie op het klassieke chevronmotief. Het lijkt op een langwerpig ruitpatroon en speelt als geen ander met contrast. Kies tussen twee varianten: in het Pijlchevron Lijn-patroon zijn de tegels uitgelijnd. In het Pijlchevron Val-patroon lijkt de plaatsing van de pijlen op een waterval. Beide zijn intrigerende geometrische patronen, die een onverwachte twist aan uw interieur geven.


A R R O W

C REA T I V E

Drop

VERSPRINGEND VOOR EEN WATERVALEFFECT

DESIGN FLOORS

ARROW LINE 377

ARROW DROP 373

ARROW LINE 371

101. ARROW LINE 370

ARROW DROP 374

ARROW LINE 425

ARROW DROP 376

ARROW LINE 372

Line ARROW DROP 375

PERFECT UITGELIJNDE CHEVRONVORMEN


A R R O W

VAN ARROW LINE ... DE LIJNVARIANT VAN HET PIJLPATROON IS IDEAAL VOOR WIE OP ZOEK IS NAAR EEN KLASSIEKE EN TOCH UNIEKE LOOK. DE UITLIJNING VAN DE CHEVRONVORMEN ZORGT VOOR EEN INTERESSANT TEGELPATROON. ELEGANTIE MET EEN TWIST.

102.

103.

… NAAR ARROW DROP

ARROW LINE 370

EEN OPMERKELIJKE VARIATIE OP ONS PIJLPATROON: MAAK KENNIS MET DROP. DEZE VARIANT SCHIKT VORMEN TOT EEN VOLLEDIG NIEUW PATROON. EEN EFFECT DAT WORDT VERSTERKT DOOR HET HOGE KLEURCONTRAST. VOOR EEN DYNAMISCH EN KRACHTIG EFFECT. NET ZOALS EEN WATERVAL.


C U B E S D I A M O N D

GROOTTE DOET ER NIET TOE.

104.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

D I A M O N D C U B E S

De diamand - de kleinste vorm in onze collectie - bewijst dat tegels niet groot hoeven te zijn om een indruk achter te laten. Doordat de diamanten in elkaar grijpen, wordt een optische illusie gecreëerd, waardoor de vloer een 3D-achtig effect krijgt die aan kubussen of trappen doen denken. Dit grafische element zal elke ruimte zeker opvrolijken.


C U B E S D I A M O N D

DIAMOND CUBES 273

DIAMOND CUBES 312

106.

107.

DIAMOND CUBES 326

SPEELS. EIGENZINNIG. CREATIEF.

De verschillende tinten in het diamond-patroon lijken bij elke combinatie nieuwe kleuren te vormen. Steen- en houtkleuren laten een koele, verfrissende indruk achter, terwijl combinaties van roze en houtkleuren voor warmte zorgen. Een speels effect dat het best past in eigenzinnige interieurs, creatieve inrichtingen en op vintage geïnspireerde zitkamers die stijlvol zijn ingericht met designmeubels.


STEENTINTEN EN HOUTTEXTUREN

C U B E S D I A M O N D

C REA T I V E

DESIGN FLOORS

DIAMOND CUBES 273

DIAMOND CUBES 312

DIAMOND CUBES 271

108. DIAMOND CUBES 328

DIAMOND CUBES 324

DIAMOND CUBES 271

DIAMOND CUBES 326


D I A M O N D

DIAMOND CUBES 314

C U B E S

Ons Diamond-patroon is perfect geschikt voor uw badkamer. Het bestaat uit luxe vinyltegels, is waterdicht, bestand tegen temperatuurschommelingen en ongelooflijk eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Ons Diamond-patroon heeft alles wat nodig is om uw ochtendroutine nog verkwikkender te maken. Een stijlvol en verfrissend designelement dat uw badkamer zeker zal opfleuren. DIAMOND CUBES 311

DIAMOND CUBES 313

DIAMOND CUBES 315

DIAMOND CUBES 327

DIAMOND CUBES 325

DIAMOND CUBES 325

ROZE TINTEN EN HOUTTEXTUREN

111.


D I A M O N D B I G

112.

113.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

B I G D I A M O N D

GROOTSE SFEER. Eenvoudig maar intrigerend: de veelzijdigheid van de diamantvorm blijft verbazen. U kunt eindeloos nieuwe samenstellingen vormen naargelang van de plaatsing en het kleurgebruik. De aaneensluitende plaatsing creëert een optische illusie, waardoor de vloer een 3D-achtig effect krijgt dat lijkt op kubussen of trappen. Dit grafische element zal elke ruimte zeker opvrolijken.


D I A M O N D B I G BIG DIAMOND 356

114.

115.

BIG DIAMOND 357

MET GEVOEL VOOR DRAMA. Stelt u zich een ruit voor met een nieuwe dimensie. Letterlijk. De combinatie van hout- en steentinten geeft de vloer een bijna dramatische uitstraling, met een levendig contrast tussen kleuren en materialen. Wilt u dat uw ruimte meer karakter krijgt? Deze absolute blikvanger vult moeiteloos elke ruimte.


D I A M O N D B I G

BIG DIAMOND 356

117.

BIG DIAMOND 355

BIG DIAMOND 357

C REA T I V E

DESIGN FLOORS

BIG DIAMOND 417

BIG DIAMOND 356

BIG DIAMOND 424

De juiste vloer geeft een kamer meer karakter. Maar laten we de functionaliteit niet uit het oog verliezen. Luxe vinyltegels voelen zacht en warm aan. Een gezelligheid die je kan zien en voelen, en die vooral gerieflijk is in de slaapkamer.


118.

H E R R I N G B O N E

ICONISCH. TIJDLOOS. VEELZIJDIG.

119.

Volledig patroon: 3,5x3,5 m

DE

H E R R I N G B O N E

Populairder dan ooit, maar nooit uit de mode: de iconische visgraatvloer. Het patroon van plankjes staat erom bekend dat het de tand des tijds doorstaat, en voegt een zekere finesse toe zonder voor een ongeorganiseerde aanblik te zorgen. Voor rustieke binnenhuisinrichtingen of minimalistisch ontworpen ruimtes - het visgraatpatroon past dankzij zijn veelzijdigheid bij elke interieurstijl.


H E R R I N G B O N E

HERRINGBONE 329

121.

HERRINGBONE 330

C REA T I V E

DESIGN FLOORS

VERFIJNDE FINESSE IN ELK INTERIEUR.

Moods omvat twee prachtige visgraatmotieven in contrasterende thema's, die gegarandeerd elke ruimte van kleuren voorzien. Ons donkeren grijsgroen kleurverloop vult moeiteloos stedelijke interieurs aan en voegt tegelijkertijd een moderne toets toe. Warmte en gezelligheid zijn belangrijke elementen in onze zalmkleurige en roze ton-sur-tonvariant. Voor een elegant en stijlvol resultaat dat goed past in vintage interieurs.


122.

HERRINGBONE 330 HERRINGBONE 329


P E P P E R

WANNEER VORMEN MET ELKAAR SPELEN

124.

125. Het pepper-patroon is een spel van vormen. De levendige combinatie van de centrale zeshoek die wordt omgeven door trapeziums, geeft de nieuw gevormde vorm een bijna cirkelvormige look. Voor een dynamisch effect dat gegarandeerd de aandacht trekt, zonder de ruimte uit evenwicht te brengen. Volledig patroon: 3,5x3,5 m

P E P P E R


P E P P E R

EEN SPEL VAN LICHT EN SCHADUW

PEPPER 358

126.

127. PEPPER 359

Contrast. Licht en schaduw. Zo anders, maar toch complementair. Net zoals zout en peper. Pepper is verkrijgbaar in drie varianten. De variant in een lichte houtkleur geeft een verfijnde toets aan de ruimte, terwijl de variant in donkere eik uw inrichting van een intense overvloed voorziet. Voor de derde variant komen beide kleuren samen in een speels spektakel van licht en donker.


P E P P E R PEPPER 358

PEPPER 359

129.

PEPPER 360

PEPPER 359

Pepper biedt een stijl voor elke persoonlijkheid. De effen gekleurde varianten stralen een subtiele verfijning uit, terwijl de tweekleurige variant energie uitstraalt.


Breng uw ideeën tot leven met onze room visualiser op moduleo.com

Overzicht. Alle creatieve designvloeren samengevat in een duidelijk overzicht, op basis van de 12 Moodspatronen. Dit is het moment van de waarheid: bekijk de beschikbare vloerontwerpoplossingen en selecteer uw favoriete Moods-vloer.

130.

KLAAR OM UW CREATIEVE DESIGNVLOER TE KIEZEN?

131.


Wicker / Wicker 266

Wicker 286

Chevron 304

Chevron 418

Country Oak 54991 Mustang Slate 70998

Country Oak 54991

Sierra oak 58346

Cloud Stone 46134

Wicker 267

Wicker 287

Chevron 305

Chevron 419

Sierra Oak 58346 Mustang Slate 70998

Sierra Oak 58346

Sierra Oak 58346 Sierra Oak 58876

Sierra Oak 58346 Country Oak 54991

Wicker 268

Chevron 306

Sierra Oak 58346 Mustang Slate 70928

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346

Chevron /

132.

Triangles /

Wicker 269

Chevron 101

Chevron 307

Triangles 361

Mustang Slate 70928 Blackjack Oak 22937

Blackjack 22937

Sierra Oak 58346 Sierra Oak 58876

Sierra Oak 58346 Country Oak 54991

Wicker 274

Chevron 103

Chevron 308

Triangles 362

Country Oak 54991 Mustang Slate 70928

Country Oak 54991

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346

Sierra Oak 58346 Sierra Oak 58876 Country Oak 54991

Wicker 284

Chevron 262

Chevron 309

Triangles 363

Mustang Slate 70998 Blackjack Oak 22937

Blackjack 22220

Sierra Oak 58346 Sierra Oak 58876

Sierra Oak 58346 Sierra Oak 58876 Country Oak 54991

Wicker 285

Chevron 263

Chevron 310

Cloud Stone 46244 Blackjack Oak 22937

Sierra oak 58876

Country Oak 54991 Sierra Oak 58876

C R E A T I V E

DESIGN FLOORS

133.


Vortex /

Mesh / Vortex 364

Mesh 288

Hexagon Mono 317

Hexagon Duo 335

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Cloud stone 46244

Jura Stone 46110

Cloud Stone 46854 Cloud Stone 46244

Vortex 365

Mesh 289

Hexagon Mono 318

Hexagon Duo 336

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Sierra Oak 58876

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46562

Cloud Stone 46854

Mustang Slate 70928 Mustang Slate 70998

Vortex 366

Mesh 290

Hexagon Mono 319

Hexagon Duo 337

Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46533 Desert Crayola 45562

Cloud Stone 46244

Desert Crayola 46696 Desert Crayola 46772

Vortex 367

Mesh 291

Hexagon Mono 320

Hexagon Duo 338

Desert Crayola 46454 Desert Crayola 46533 Desert Crayola 46562

Desert Crayola 46533 Desert Crayola 45562 Desert Crayola 46454

Mustang Slate 70998

Desert Crayola 46616 Desert Crayola 46696

Vortex 368

Mesh 292

Hexagon Mono 321

Hexagon Duo 339

Sierra Oak 58346

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Sierra Oak 58876

Mustang Slate 70928

Desert Crayola 46616 Desert Crayola 46772

Vortex 369

Mesh 416

Hexagon Duo 322

Hexagon Duo 340

Country Oak 54991

Blackjack Oak 22229 Blackjack Oak 22937 Country Oak 54991

Sierra Oak 58346 Jura Stone 46110

Desert Crayola 46562 Desert Crayola 46533

Vortex 422

Hexagon Duo 323

Hexagon Duo 341

Desert Crayola 46533

Sierra Oak 58346 Cloud Stone 46854

Desert Crayola 46562 Desert Crayola 46454

Hexagon Mono 316

Hexagon Duo 334

Hexagon Duo 342

Sierra Oak 58346

Sierra Oak 58346 Cloud Stone 46244

Desert Crayola 46533 Desert Crayola 46454

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Cloud Stone 46244

134.

Hexagon /

135.


Hexagon Trio 347

Hexagon Cluster 348

Big Hexagon 260

Arrow Drop 375

Desert Crayola 46533 Desert Crayola 46454 Desert Crayola 46562

Sierra Oak 58346 Jura Stone 46110 Cloud Stone 46244

Cloud Stone 46134 Mustang Slate 70998 Sierra Oak 58346

Sierra Oak 58346 Blackjack Oak 22937

Hexagon Trio 344

Hexagon Cluster 354

Big Hexagon 261

Arrow Drop 376

Desert Crayola 46616 Desert Crayola 46696 Desert Crayola 46772

Sierra Oak 58346 Jura Stone 46110 Mustang Slate 70998

Sierra Oak 58346 Cloud Stone 46134

Sierra Oak 58346 Sierra Oak 58876

Hexagon Trio 353

Hexagon Cluster 353

Big Hexagon 420

Arrow Line 377

Sierra Oak 58346 Mustang Slate 70928 Mustang Slate 70998

Sierra Oak 58346 Mustang Slate 70928 Mustang Slate 70998

Desert Stone 46616 Desert Stone 46696 Desert Stone 46772

Blackjack Oak 22220 Blackjack Oak 22937

Hexagon Quattro 348

Big Hexagon 293

Arrow Line 370

Sierra Oak 58346 Jura Stone 46110 Cloud Stone 46244 Cloud Stone 46854

Cloud Stone 46134

Blackjack Oak 22937 Country Oak 54991

Big Hexagon /

Hexagon Quattro 349

Big Hexagon 255

Big Hexagon 294

Arrow Line 372

Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46696 Desert Crayola 46772 Desert Crayola 46616

Mustang Slate 70998

Cloud Stone 46244

Sierra Oak 58346 Blackjack Oak 22937

Hexagon Quattro 350

Big Hexagon 256

Arrow Line 371

Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46562 Desert Crayola 46533 Desert Crayola 46454

Sierra Oak 58346

Sierra Oak 58346 Country Oak 54991

Arrow / Big Hexagon 257

Arrow Drop 373

Arrow Line 421

Mustang Slate 70928

Blackjack Oak 22220 Blackjack Oak 22937

Mustang Slate 70998 Mustang Slate 70928

Big Hexagon 259

Arrow Drop 374

Arrow Uni 425

Country Oak 54991

Blackjack Oak 22937 Country Oak 54991

Mustang Slate 70998


Diamond cubes /

Big Diamond /

Herringbone /

Diamond Cubes 271

Diamond Cubes 315

Big Diamond 355

Herringbone 329

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46696

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46562

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Cloud Stone 46244

Desert Crayola 46454 Desert Crayola 46533 Desert Crayola 46562

Diamond Cubes 272

Diamond Cubes 324

Big Diamond 356

Herringbone 330

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46772

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46616

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Cloud Stone 46854

Desert Crayola 46616 Desert Crayola 46696 Desert Crayola 46772

Diamond Cubes 273

Diamond Cubes 325

Big Diamond 357

Country Oak 54991 Sierra Oak 58876 Sierra Oak 58346

Desert Crayola 46533 Desert Crayola 46454 Desert Crayola 46562

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Sierra Oak 58876

Pepper /

138.

Diamond Cubes 311

Diamond Cubes 326

Big Diamond 417

Pepper 358

Country Oak 54991 Desert Crayola 46533 Desert Crayola 46562

Desert Crayola 46616 Desert Crayola 46696 Desert Crayola 46772

Desert Crayola 46772 Cloud Stone 46854 Jura Stone 46110

Country Oak 54991

Diamond Cubes 312

Diamond Cubes 327

Big Diamond 424

Pepper 359

Country Oak 54991 Desert Crayola 46616 Desert Crayola 46772

Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46533 Desert Crayola 46562

Desert Crayola 46772 Desert Crayola 46616 Cloud Stone 46854

Sierra Oak 58346

Diamond Cubes 313

Diamond Cubes 328

Pepper 360

Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46533

Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46616 Desert Crayola 46772

Sierra Oak 58346 Country Oak 54991

139.

Diamond Cubes 314 Country Oak 54991 Sierra Oak 58346 Desert Crayola 46454

C R E A T I V E

DESIGN FLOORS


Moduleo®-kwaliteit. e td

kenmer k

d en

me

Een creatief ontwerp is één ding. Laten we niet vergeten dat Moods-vloeren ook grote functionele kenmerken hebben op het gebied van comfort en doeltreffendheid. Moods is een collectie luxe vinylvloeren met de kwaliteit waar Moduleo® bekend om staat.

140.

e

KWALITEIT

141.

CREATIEVE DESIGN VLOEREN


DESIGN FLOORS

Performance. Waterdicht en slijtvast

Design. Prachtig creatief

U weet intussen waarschijnlijk al hoe creatieve designvloeren vaste vorm krijgen. Mocht dat niet het geval zijn: blader door de Moods-brochure om prachtige vloerontwerpen te ontdekken.

142.

Comfort. Zacht en stil

ZACHT EN WARM GEVOEL De veerkrachtige laag van een Moods-vloer anticipeert op uw lichaamsgewicht en biedt u dat zachte gevoel onder uw voeten. En de vloer voelt ook natuurlijk warm aan. Omdat een Moduleo® Moods-vloer een grote isolerende werking heeft, blijft de temperatuur ervan comfortabel in elk seizoen.

VLOERVERWARMING Niet warm genoeg? Een Moduleo® Moods-vloer is perfect geschikt voor vloerverwarming.

GELUIDDEMPENDE EIGENSCHAPPEN Een van de grootste voordelen van een Moduleo® Moods-vloer is het akoestische comfort. Vinyl is veerkrachtig en verzacht daardoor het reflectiegeluid van voetstappen en het overdrachtsgeluid tot een zeer comfortabel niveau. Als u storende geluiden binnenshuis wilt vermijden, heeft Moduleo® simpelweg de ultieme vloeroplossing voor u in petto.

VOLLEDIG WATERDICHT Vinyl stoot water af, waardoor een Moduleo®-vloer de perfecte oplossing is voor keukens en badkamers - en trouwens voor elke ruimte in huis. Een gevecht met waterballonnen binnen? Geen probleem. De vloer is waterdicht en gemakkelijk te onderhouden.

BESCHERMENDE TOPLAAG

UITSTEKENDE STABILITEIT

Uw Moduleo® Moods-vloer is uiterst duurzaam. De vloer is slijtvast en kras- en vlekbestendig. De slijtlaag en de gepatenteerde Protectonite PU-coating beschermen het ontwerp, voorkomen slijtage en beperken krassen. Deze laag weert ook vuil, stofmijten en andere allergenen.

Het gepatenteerde systeem met een sterke glasvezellaag garandeert de hoge dimensionale stabiliteit van een Moduleo® Moods-vloer, wat resulteert in een minimale krimp en uitzetting als gevolg van temperatuur- of vochtigheidsverschillen.

GEEN DEUKEN

GEWAARBORGDE KWALITEIT

Hoewel een Moods-vloer veerkrachtig is, vertoont hij geen problematische deuken. De vloer keert terug in zijn oorspronkelijke staat wanneer het gewicht of de druk van hakken of meubelpoten wordt verminderd.

Wanneer er goed voor wordt gezorgd, is een Moduleo® Moods-vloer uiterst duurzaam. Daarom bieden wij u graag langdurige garanties tot 20 jaar aan.

td

e kenmerk

d en

me

C R E A T I V E

e

KWALITEIT

143.


Voltooiing. Moduleo® heeft meer te bieden dan alleen creatieve Moods-vloeren. We geven dus graag een inkijkje in onze andere collecties: van eigentijdse Moduleo®-designvloeren tot de vinylvloercollectie LayRed®.

144.

Moduleo® Design Floors Met drie designcollecties en een eigentijds aanbod parquetrypatronen biedt Moduleo® u een uitgebreid assortiment designvloeren aan, elk met zijn eigen kenmerken. Moduleo® LayRed® Op zoek naar een renovatievriendelijke vloer? LayRed®, met geïntegreerde ondervloer, is een collectie technische vinylvloeren van Moduleo®: De perfecte vloeroplossing voor oneffen dekvloeren, met uitstekende akoestische kwaliteiten

OP ZOEK NAAR IETS DAT ANDERS IS?

145.


Moduleo® Design Floors Blackjack Oak 22937 / TRANSFORM

UIT LIEFDE VOOR HET DESIGN De Moduleo® Design Floors-collectie gaat mee met de trends: van pure tot heel uitgesproken houtpatronen en van elegante tot opvallende tegeldessins, met kleurvariaties van licht naar donker en alles wat daartussen ligt. Voor wie de dingen graag groots ziet, zijn er XLplanken en -tegels. Mensen die liever een verfijnder design willen, kunnen gaan voor een elegant visgraatpatroon.

146.

D

Laurel Oak 51282 / PARQUETRY

Blackjack Oak 22330 / IMPRESS

IMPRESS VAN NATURE IMPRESSIONANTE VLOEREN

E

PARQUETRY VISGRAATCOLLECTIE Wie op zoek is naar een geraffineerde parketlook maakt met Moduleo® Parquetry de juiste keuze. De designcollectie toont hedendaagse visgraatpatronen in verschillende kleuren, verkrijgbaar in korte formaten. Enkel voor dryback-installatie (verlijmd).

S

I G N

De naam van de Impress-collectie maakt meteen duidelijk waarvoor de collectie staat: een unieke indruk. De ‘embossing’-technologie draagt overduidelijk bij aan de natuurgetrouwe look-and-feel van de Moduleo® Impressdesignvloeren.

Mustang Slate 70968 / IMPRESS

TRANSFORM GROTER, BETER & GEDURFDER

SELECT RONDUIT VERFRISSEND DESIGN

Zou je kunnen kiezen tussen design, kwaliteit en gebruiksgemak? Gelukkig hoeft dat helemaal niet. De luxe pvc-vloeren in de Transform-collectie blinken uit op alle vlakken: ze zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Met Moduleo® Select-vloeren hoef je niet te kiezen tussen design en functionaliteit. De collectie toont tijdloze dessins geïnspireerd door natuurlijke rijkdom en is perfect geschikt om de chaos van het gezinsleven elke dag opnieuw te weerstaan. Santa Cruz 59823 / IMPRESS

Country Oak 54852 / PARQUETRY

Meer info? Vraag naar de Moduleo® Design Floors-brochure of kijk op moduleo.com


COLLECTIE TECHNISCHE VINYLVLOEREN STRONG CORE. BEAUTIFUL DESIGN.

LayeRed® is de speciaal ontwikkelde vinylvloercollectie van Moduleo®: met een zacht gevoel en geluiddempende eigenschappen, en zo ontworpen dat ze zelfs in extreme omstandigheden hun mannetje staan. Een hoogwaardige vloer met een geïntegreerde onderlaag - de kenmerkende rode achterkant van LayRed® - die geschikt is voor elke uitdaging in huis.

STERK. MAAR ZACHT & STIL.

Levenslange

G

AR

ANTI

E

Moduleo® LayRed®

Up to 22 dB ΔLw 10 dB ΔLlin

Silent acoustics

Moduleo® LayRed® met geïntegreerde onderlaag is het beste product op de markt dat uitzonderlijke sterkte, comfort en doeltreffendheid combineert.

Warm feel & soft touch

148.

ÉÉN PLANK, 12 LAGEN, DRIE VOORDELEN:

DESIGN & PRESTATIES Kras- & vlekbestendig

149.

COMFORT Zacht & stil STERKTE Rigid vinyl met geïntegreerde ondervloer

Waterdicht

01. STERK

02. ZACHT EN STIL

03. MOOI EN SLIJTVAST

LayRed® bestaat uit technisch vinyl, waardoor dit de perfecte vloeroplossing is voor renovatieprojecten. Door de speciale kern kan LayRed® spleten en kleine oneffenheden in de ondervloer overbruggen. Hogere en lagere delen in de ondervloer zullen niet zichtbaar zijn aan het oppervlak.

De akoestische laag van LayRed® zorgt ervoor dat het zacht en warm aanvoelt onder de voeten. De vloer is veerkrachtig en anticipeert op uw lichaamsgewicht, waardoor hij zachter is dan stijve alternatieven.

De LayRed®-collectie bestaat uit op hout en steen geïnspireerde ontwerpen die binnen het bedrijf zijn ontwikkeld en gedrukt. Elk ontwerp heeft haarscherpe details, levensechte texturen en weinig herhaling, waardoor uw vloer er net zo uniek uitziet als de natuur zelf.

Bovendien vlakt de geïntegreerde onderlaag oneffenheden uit. De vloer hoeft niet te worden geëgaliseerd. LayRed® is eenvoudig te plaatsen, zonder lijm. Een LayRed®-vloer is in een handomdraai geïnstalleerd en kan direct worden gebruikt.

LayRed® is ook aangenaam stil. De akoestische laag verzacht het reflectiegeluid van voetstappen: geen krakende geluiden of vervelende klik-klakgeluiden bij het lopen over LayRed®. De geïntegreerde onderlaag verzacht het overdrachtsgeluid tot Lw 22dB of Llin 10dB. De geluidsabsorberende eigenschappen van LayRed® zijn aantoonbaar beter dan die van andere rigide vinylvloeren.

LayRed® is kras- en vlekbestendig dankzij de dubbele TwinGuard PU-beschermlaag die de vloer beschermt tegen krassen en indringend vuil, waardoor het ontwerp in perfecte staat blijft..

Wilt u meer informatie? Vraag naar de LayRed®-brochure of surf naar moduleo.com

Met geïntegreerde ondervloer

Perfect for uneven subfloors


Plaatsing Moduleo® Design Floors Dryback (te verlijmen) Traditionele plaatsing

Plaatsing.

Dit is de traditionele plaatsingsmethode: de geometrische vormen worden met een speciale lijm op een grondig voorbereid oppervlak of een grondig voorbereide dekvloer gelijmd die hard, droog en onberispelijk is.

Moduleo® Moods-vloeren zijn eenvoudig te plaatsen op de traditionele manier - met lijm. Om een mooi en duurzaam resultaat te garanderen, raden wij u aan uw vloer te laten plaatsen door uw Moduleo®-verdeler.

Met een oplosmiddelvrije lijm kiest u voor een permanente vloeroplossing. Bereid de dekvloer eerst grondig voor tot deze effen, hard en droog is. Wij raden u aan uw vloer te laten plaatsen door uw Moduleo®-verdeler. Vind uw dichtstbijzijnde Moduleo®-vloerspecialist op moduleo.com.

150.

151.

De juiste onderlaag kiezen Wij adviseren het gebruik van een Xtrafloor®-onderlaag als egalisatiemiddel en om de geluiddemping verder te verbeteren. De Xtrafloor® Flex Pro-onderlaag biedt een uitgebreide oplossing voor een traditionele dryback-plaatsing zonder lijm te moeten gebruiken. Zijn zelfklevende zijde garandeert een handige plaatsing: snel, schoon en eenvoudig. Voor meer informatie over Xtrafloor® producten: xtrafloor.com.

Voor meer gedetailleerde plaatsingsinstructies: surf naar installandclean.com of scan de QR-code.

Flex Pro underlay


Plinten

Afwerking. Moduleo® Moods-vloeren zijn perfect verenigbaar met Xtrafloor®-accessoires: bijpassende plinten en profielen voor een mooie afwerking.

152.

Standaardplinten

Geverfde plinten

Onze standaardplinten passen in elk interieur en doen vloer en muur naadloos op elkaar aansluiten. De unieke gepatenteerde technologie zorgt voor een identieke afwerking van de Moduleo®-vloer en de Xtrafloor®-plinten als het gaat om design, kleur en textuur. Ze zijn eenvoudig te plaatsen: lijm ze moeiteloos tegen de muur, zonder klemmen of spijkers.

Net zoals standaardplinten zijn Xtrafloor®-plinten slijtvast en onderhoudsarm, en kunnen ze snoeren en kabels doeltreffend en moeiteloos verbergen. De geverfde plinten worden met een van tevoren aangebrachte grondlaag geleverd en zijn verkrijgbaar in twee hoogtes: 6 cm of (aanpasbaar) 10 cm.

De identieke aansluiting met je Moduleo® LayRed®-vloer

153. Stem de kleur van je vooraf behandelde plinten af op je muren

Profielen Verkrijgbaar in zwart en metallic. Multifunctioneel profiel

Eindprofiel

Sluit uw Moduleo®Moodsvloer aan op hogere of lagere oppervlakken. Voor hoogteverschillen tot 12 mm.

Voor een sterke afwerking tussen uw Moduleo® Moods-vloer en een muur, een verhoogde dorpel, een raam of kasten.

Uitzetprofiel

Aanpassingsprofiel

Bedekt de dilatatievoeg tussen twee op elkaar aansluitende vloeren op dezelfde verdieping.

Sluit uw Moduleo® Moods-vloer aan op hogere of lagere oppervlakken. Voor een snelle en soepele overgang.

Trappenhuisprofiel (binnenhoek)

Trappenhuisprofiel (buitenhoek)

Voor een vlotte overgang van de vloer naar het trappenhuis.

Voor een vlotte overgang van de vloer naar het trappenhuis.


Onderhoud.

Schoonmaak en onderhoud

Download onze instructies voor schoonmaak en onderhoud op moduleo.com

Zorg goed voor uw nieuwe Moduleo® Moods-vloer en u zult er uw leven lang van genieten. Schoonmaak en onderhoud? Dat laten we aan u over - fluitje van een cent.

Een grondige schoonmaak en een correct onderhoud helpen de aanblik van uw Moduleo® Moods-vloer te behouden en de levensduur ervan te verlengen. De schoonmaakfrequentie hangt af van hoe intensief de vloer wordt gebruikt, hoeveel mensen erop lopen, hoe vuil hij is en om welke kleur en type vloer het gaat.

154.

Moduleo® Moods-vloeren zijn voorzien van een extra bescherming door een Protectonite PU-coating boven op de resistente slijtlaag. De lak beschermt tegen vuil en maakt de schoonmaak gemakkelijker. Dankzij de gepatenteerde Protectonite-technologie hoeft uw Moduleo® Moods-vloer niet meer te worden voorbehandeld met een beschermingsmiddel.

MAAK REGELMATIG SCHOON: Verwijder vuil: • Stofzuig regelmatig • Dweil met een vochtige doek • Geen onnodige schoonmaakmiddelen Verwijder vlekken: • Neem vocht op met een droge doek • Dweil met water • Gebruik indien nodig een schoonmaakmiddel met neutrale pH-waarde (bv. uit het assortiment van james.eu)

155.

? Raadpleeg uw Moduleo®verdeler voor meer informatie over onze onderhoudsoplossingen


Bedrijf. Een goed ontwerp is duurzaam. Moduleo® Moods-vloeren zijn volledig ontworpen en ontwikkeld in onze milieuvriendelijke productiefaciliteit in Avelgem, België.

156.

157.

Research & development

Ontwerp

Productie in België

Verpakking

Distributie


We effenen de weg naar duurzame vloeroplossingen die bijdragen aan het welzijn van de mensen 100% hernieuwbare energie dankzij onze windmolens, zonne-energieactiviteiten en selectieve energiewinning

Moduleo® bepaalt de norm voor toekomstige generaties luxevinylvloeren. We willen opvallen met onze trendy designs en innovatief comfort. Onze missie is duidelijk: we willen dat je van onze vloeren kan genieten. Voor iedereen die over onze vinylvloeren loopt, erop speelt en leeft.

100% hernieuwbare energie Bij de productie van vloeroplossingen vertrouwen we zoveel mogelijk op natuurlijke hulpbronnen zoals wind, water en zon om de impact van ons productieproces op het milieu te beperken.

158.

159. Moduleo® wordt vervaardigd

gebouwde, milieuvriendelijke

in onze verticaal

productiefaciliteit zijn slechts

geïntegreerde fabriek in

twee van de vele manieren

Avelgem (België), die speciaal

waarop we de zaken anders

gebouwd is om onze

aanpakken, maar ze vormen

vloerbekleding op een

onze belangrijkste bijdrage

verantwoorde manier te

aan een betere wereld en

produceren. In tegenstelling

een beter milieu.

tot andere fabrikanten hebben wij het volledige ontwerp-, productie- en

Moduleo® is een merk van residentiële luxevinylvloeren van IVC Group, een wereldleider in de ontwikkeling en productie van vinylvloeren. Sinds 2015 maakt IVC Group deel uit van Mohawk Industries Inc., de wereldmarktleider in vloerbekleding.

Wind

Lucht

Onze fabriek in Avelgem (België) is uitgerust met drie windturbines die ongeveer 11 GWh hernieuwbare energie per jaar produceren (wat overeenkomt met het jaarlijkse verbruik van 3000 gezinnen). Met deze schone energie voorzien we onze eigen productiefaciliteiten en elektrische vrachtwagens van stroom en geven we stroom terug aan het net.

Voor de productie van luxevinylvloeren zijn koelmiddelen nodig die kouder zijn dan het water van de Schelde. We gebruiken natuurlijke koelmiddelen: biologisch afbreekbare gassen die veilig zijn voor de ozonlaag.

Water

Zon

Voor de productie van hoogwaardige vinylvloeren is koelwater nodig. Dit koelwater absorbeert de warmte in de verschillende productiefasen. We gebruiken oppervlaktewater uit de nabij­­gelegen Schelde als secundair koelmiddel. Met een minimale hoeveelheid energie wordt het rivierwater opgepompt en langs het kringloopsysteem gestuurd.

Ons Flooring Development Centre in Waregem is een duurzame basis. Zo installeerden we niet enkel ventilatie met warmteterugwinning, een vrijkoelsysteem en intelligente ledverlichting, maar ook zonnepanelen op de daken van de aangrenzende magazijnen.

logistieke proces in handen. Kiezen voor Moduleo® is een keuze voor de toekomst. Duurzaam denken en werken vanuit onze eigen, speciaal

Dankzij het slimme gebruik van groene energie is onze fabriek in Avelgem een van de meest milieuvriendelijke fabrieken voor vinylvloeren ter wereld.


Laat u inspireren op moduleo.com

Ontdek meer van Moduleo®.

Room visualiser

Moduleo® heeft meer te bieden dan alleen creatieve Moods-vloeren: maak kennis met onze andere assortimenten vinylvloeren, laat uw inspiratie de vrije loop en breng uw ideeën online tot leven.

Breng uw ideeën tot leven Combineer gloednieuwe vloerformaten om unieke ontwerpen met hout- en steenlooks te creëren, uit geselecteerde producten uit de assortimenten Select, Transform, Impress, Parquetry, Moods en LayRed®. De ontwerpen variëren van gematigd tot buitensporig, van klassiek elegant tot buitensporig dynamisch, waardoor u over de totale flexibiliteit beschikt om op maat gemaakte, designgerichte vloeren te creëren die uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

160.

161.

Brochures

Inspiratie

Vind en download onze vloerbrochures op moduleo.com. Deze brochures bevatten ons volledige assortiment met hout- en steenafwerkingen doorheen onze ongelooflijke collecties designvloeren Select, Transform, Impress en Parquetry, onze creatieve Moods-vloeren en onze collectie technische vinylvloeren LayRed®.

Er gaat niets boven een vloer op de eindbestemming te zien, dus hebben we een hele wereld aan designinspiratie verzameld om u vloerideeën aan te reiken die u nodig hebt om uw dromen te verwezenlijken.

Vraag naar stalen U hebt uw keuze verfijnd tot een paar ontwerpen. Nu wilt u zien hoe uw vloer er in uw interieur zal uitzien. Uitstekend idee. Wij bieden u graag gratis 4 vloerstalen aan. Bestel de uwe op moduleo.com.

VOLG ONS OP

Kies uw inspiratie per ruimte of per afwerking.


Vind een verdeler Bent u er helemaal van overtuigd dat u Moduleo® Moods in huis wilt? Of wilt u de creatieve designvloeren van Moduleo® eerst in het echt zien? Vind uw verdeler:

www.moduleo.comTurn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.