Page 1

CATALOOG 2013/1

Gereedschap en machines voor vloerleggers


Schuur meer m² voor minder geld met de iTOOLS Diamant Disk!

Upgrade uw eenschijfsmachine om in staat te zijn alle oppervlakken te schuren op de meest kosteneffectieve manier mogelijk Kiest u voor een up-to-date, effectieve en economische schuren van alle oppervlakken? Of wilt u nog steeds vloeken op moeilijke oppervlakken en een enorme consumptie van schuurpapier en carbide schijven? De oplossing is binnen handbereik: u hoeft alleen maar uw eenschijfsmachine te upgraden met een iTools Diamant Disk. Het unieke ontwerp en de hoge kwaliteit van de segmenten bieden u een goed geprijsde en langdurige schuurschijf.

1 aandrijfplaat voor alle werk! Kies de aandrijfplaat die bij uw machine past. Als het niet wordt vermeld, kunnen we er één op maat maken. Kies het segment die u nodig hebt om het schuurwerk op te lossen. Wanneer u nieuwe uitdagingen aangaat of de segmenten zijn afgesleten, u hoeft enkel de segmenten te veranderen. Een aandrijfplaat voor alle werk! Simpel, makkelijk en besparend!

104270

Aandrijfplaat voor Numatic, Woodboy, Floorboy. Zonder segmenten.

105280

Aandrijfplaat voor Sandy, Ghibli, Wirbel, Pajarito. Zonder segmenten.

104830

www.iTOOLS.dk

Aandrijfplaat voor Columbus, Wolff, Roll, Bison. Zonder Segmenten.


Oplossingen voor alle schuurwerk! Korrel 20 Medium Veelzijdig segment voor middel harde en harde vloeren. Art. # 105290 (5 stuks.)

Korrel 20 Soft Veelzijdig segment voor zachte en oneffen vloeren. Art. # 105300 (5 stuks.)

Met het volledig assortiment van iTOOLS segmenten bent u eindelijk in staat om alle schuurtaken aan te kunnen! Jaren van praktijkervaring hebben ons in staat gesteld een sluitend assortiment van top segmenten te ontwikkelen wat het u mogelijk maakt alle schuur- en slijpwerk uit te voeren die u zal tegenkomen. Al onze segmenten zijn ontwikkeld om op hun best te presteren op éénschijfmachines. We hebben de aandrijfplaat en segmenten speciaal ontwikkeld voor éénschijfsmachines om • meer te kunnen dan gewone segmenten • zoveel mogelijk schuurstof te verwijderen • krassen minimaliseren

Diamanten ten opzichte van andere schuur opties Diamant segmenten zijn zeer agressief want de diamanten behouden dezelfde schuurkorrel hun volledige levensduur.

Korrel 70 Medium Geoptimaliseerd voor het snel schuren van nieuw geplaatste egaline Art. # 105450 (5 stuks.)

PCD Split Schilfers of PCD (polycrystalline diamant) verwijdert verf, enz. Art. # 105310 (5 stuks.)

PCD max Aggressief segment met 3 PCD blocks om het verwijderen van dikke lijmlagen, tegel mortel, Tapijtrestanten, enz. Verwijderen van cement en egaline kan ook. Art. # 105320 (5 stuks.)

Tegenover wolfraam carbide, karborund en schuurpapier, waarbij het schurende werking snel verdwijnt door de afrondingen van de korrels .

www.iTOOLS.dk


Segment keuze raster

Ondervloer

Hard beton of gelijkaardig Zacht beton of gelijkaardig

Korrel 20 Medium

Korrel 20 Soft

Korrel 70 Medium

PCD Split

PCD Max

Art. # 105290 (5 stuks)

Art. # 105300 (5 stuks)

Art. # 105450 (5 stuks)

Art. # 105310 (5 stuks)

Art. # 105320 (5 stuks)

Egaline, enkel de "toppen"

Egaline, renovatie Gietasfalt

Epoxy, dunne laag Polyurethaan

   

Verf, taai Dunne lijm < 1 mm Dikke lijm > 1 mm Montage lijm Tegel mortel Restanten tapijt

Jute

 Beste keuze

   

Kijk uit voor schroeven en bouten! Verwijder alle vreemde voorwerpen van de vloer alvorens te schuren. De segmenten kunnen vernietigd worden door over metalen onderdelen te schuren.

Hard of zacht oppervlak? Kies voor een kras test om te bepalen welk type segment zal gebruikt worden voor harde of zachte beton (of iets dergelijks) of segmenten voor epoxy en taaie verf.

Heeft u de juiste keuze gemaakt voor de job? Gelieve op de voet de slijtage te controleren. Voor de eerste keer na ongeveer een half uur. Wijzig de segmenten als de slijtage ongewoon is.

Wenst u nog efficiënter te werken? De Diamant Disk wordt geleverd met 5 segmenten. Gebruik 10 segmenten wanneer u nog efficiënter en zonder trillingen wenst te schuren.

www.iTOOLS.dk


Voer een kras test uit om het correct segment uit te kiezen! Een simpele kras test kan de hardheid van de vloer bepalen zodanig het juist segment kan gekozen worden voor het werk.

Hard beton of gelijkaardig

Zacht beton of gelijkaardig

Oppervlakkige kras

Diepe kras

De segmenten gaan langer mee en u zal efficiënter werken met de correcte diamant segmenten. Deze simpele test geeft u een goede indicatie of de vloer hard of zacht is of werd behandeld met epoxy of verf.

Epoxy of Verf Het opperlak wordt beschouwd als epoxy, als schilfers verschijnen tijdens het maken van een kras, en als de kras opent door er druk op te zetten.  Gebruik korrel 20 Medium

Hoe testen? U heeft een liniaal nodig of een recht stuk metaal (ongeveer 30cm), en een stevig mes. Plaats de liniaal op de vloer en maak een kras door druk te zetten op een nieuw mes. Bij elke kras moet men een nieuw mes gebruiken. Onderzoek de kras grondig.

Het oppervlak wordt als taaie verf beschouwd, als er geen schilfers zichtbaar zijn tijdens het aanbrengen van een kras. U snijdt precies door boter.  Gebruik de PCD Split Epoxy => schilfers

Hard of zacht beton (of gelijkaardig) De vloer wordt als hard beschouwd, als de kras oppervlakkig is, en er geen opeenhoping van materiaal te zien is.  Gebruik korrel 20 Medium De vloer wordt als Zacht beschouwd, als de kras dieper gaat, en er opeenstapeling van materiaal te zien is.  Gebruik korrel 20 Soft

www.iTOOLS.dk

Verf (taai) => geen schilfers


Disks voor kantschuurders Diamant disk Korrel 20/30, 60, 120 Ø125, 150 and 180 mm De hoge concentratie van diamanten maakt deze diamanten slijpschijven zeer agressief. Het ontwerp van de schijf zorgt ook voor een betere koeling en stof verwijderende capaciteit Deze schijf is perfect voor oneffen oppervlakken en randen, omdat de segmenten een ruime omtrek hebben. As gat: Ø 22,2 mm. Ideaal om het schuren van:  Beton  Egaline

 Asfaltmengsel  Toplagen

 Pleister  Enz.

Diamant schuur disk

PCD schuur disk, Ø125 and 180 mm Deze slijpschijven verwijderen zelfs de meest hardnekkige coatings op vloeren, wanden en plafonds. Let op: Wij raden u aan een schuurmachine met variabele snelheid te gebruiken, omdat deze PCD schijven serieus bijten! As gat: Ø 22,2 mm. Ideaal om het verwijderen van:    

PCD schuur disk

Tegel mortel Bitumen Linoleum Roofing

   

PUR Latex Epoxy Enz.

 Afdichtingsvlies  Asfalt mix  Acrylic verf

104000

Diamant disk Korrel 20/30 Ø125 mm

105170

Diamant disk Korrel 20/30 Ø150 Zachte vloer

104890

Diamant disk Korrel 60 Ø125 mm

104010

Diamant disk Ø180 mm

104900

Diamant disk Korrel 120 Ø125 mm

104020

PCD schuur disk Ø125 mm

104420

Diamant disk Korrel 20/30 Ø150 mm

104030

PCD schuur disk Ø180 mm

www.iTOOLS.dk


Scheuren jager Ø125 Scheuren jager - de ultieme schijf voor het repareren van scheuren in betonvloeren en chapes Met deze scheuren jager gemonteerd op uw handslijpmachine, kunt u gemakkelijk een V-vorm slijpen in de scheur. Het V-vormig spoor zorgt voor een veel betere kwaliteit van de reparatie dan een U-vormig spoor, doordat de primer beter gespreid is en de hechting van de vulstof niet verloren gaat in de hoeken. De hoge concentratie van diamanten en de royale afmetingen van de segmenten zijn uw garantie voor een extra lange levensduur, in geval van 100 meter in extra hard beton. Te gebruiken op droge oppervlakken. De handslijpmachine moet uitgerust zijn met nodige bescherming en een stofafzuiging.

10 mm

As gat: Ø 22,2 mm.

33 mm

8 mm

104410

Scheuren jager, Ø125 mm

www.iTOOLS.dk


Mengwagen Deze complete mengwagen maakt het mogelijk om in ĂŠĂŠn tijd 75kg (3 zakken) egaline te mengen en aan te brengen in een snelle en eenvoudige manier.

Het 75L vat is gemaakt van hoogwaardig kunststof, date en lange levensduur garandeert.

Het basisonderstel is zeer goed uitgebalanceerd en maakt het u zeer gemakkelijk deze hoeveelheid te transporteren en aan te brengen.

De mixerstaaf van 600mm is speciaal vervaardigd om te gebruiken met het mengvat. Een koppelstuk van M16 naar M14 is voorzien.

De houder voor de mixer is makkelijk te monteren en in te stellen. De houder kan gebruikt worden voor alle merken van mixers.

U kunt stofvrij mixen door gebruik te maken van de slanghouder. 103170

Komplete mengwagen

103160

Houder voor mixer

103090

Onderstel voor 75L vat

103140

Mixerstaaf M16 (M14 koppelstuk incl.)

103120

75L vat

103060

Slanghouder

www.iTOOLS.dk


Houder voor kleine mixers U krijgt een helpende hand bij het mixen van bouwmaterialen. Een stevige en betaalbare houder voor uw kleine mixer of boormachine die u toestaat om bouwmaterialen te mengen met minder inspanning. U kunt de hoogte van de houder en de breedte van het sluitsysteem instellen zodanig alle kleine mixers en boormachines kunnen gebruikt worden. U kunt de houder monteren op bijna elke 30L emmer. De houder rust op de zijkant van de emmer.

Instelbare hoogte

Wanneer u een iTOOLS mengemmer aanschaft mag u er van op aan dat die geproduceerd werd uit slagvast kunststof die een lange levensduur gegarandeerd. U kunt de slangehouder monteren om stofvrij te mixen.

Makkelijk te demonteren

103050

Houder voor kleine mixers

103130

Emmer, 30 L

103060

www.iTOOLS.dk

Slangehouder


ezMIX mixer Professionele kwaliteitsmixers We hebben een serie kwaliteitsmixers uitgekozen van één van de toonaangevende ISO9001: 2000 gecertificeerde fabrieken.

Duurzaamheid en afwerking van topklasse en bezitten kenmerken die anders alleen in veel duurdere machines terug te vinden zijn. Alle modellen hebben twee versnellingen, "soft start" en de handvaten hebben een soft grip.

ezMIX twin

ezMIX basic

ezMIX digital Uitvoering zoals de BASIC maar met digitale instelbare en afleesbare snelheid

Specificaties

403140 Mixt zware materialen van de bodem naar de top.

403170 Mixt zware materialen van de top naar de bodem voor ezMIX twin.

ezMIX basic

ezMIX digital

ezMIX twin

Power

1.600 W

1.600 W

1.600 W

TPM

180-700

180-700

100-600

Snelheden

2

2

2

Regeling

Traploos

Traploos

Traploos

Nee

1-99 min.

Nee

Ja

Ja

Ja

M14

M14

2 x Hex13

402160

402170

402180

403140 M14

403170 Hex13

403150 M14

403160 M14

Ø160

Ø120

Ø100

Ø160

1 pc

2 pcs

1 pc

1 pc

Timer Vergrendel knop Schroefdraad

Art. #

403150

403160

Mixt dunne vloeistoffen van Mixt vloeistoffen van de top naar de bodem. zijkant tot zijkant.

www.iTOOLS.dk


Egaliseer pinnen

Meet, knip en giet! Met behulp van deze egaliseer pinnen, of meet staafjes, is een zeer tijd en kosten besparende manier van het aanbrengen van nieuwe ondervloeren of egaliseren van oude oneffen vloeren. Traditioneel is het nivelleren van vloeren gedaan via omslachtige werkwijzen zoals bijvoorbeeld boren, pluggen en schroeven in de vloer - of nog erger: met de natte vinger! Het nivelleren met egaliseer pinnen geeft grotere nauwkeurigheid en een aanzienlijke kostenbesparing. Knip de egaliseer pin met een schaar op de gewenste hoogte, met behulp van de gevormde millimeter regel langs de pin. Plak de pin aan de vloer met behulp van de zware zelfklevende onderkant van de pin. Breng de egaline aan totdat ze gelijk komt met de bovenzijde van de pin. Bingo - een vlakke vloer in een recordtijd! Enkele voordelen tegenover andere merken: • Eenvoudig af te lezen millimeter schaal • Helder signaalkleur maakt ze goed zichtbaar • Het afdekpapier is gemakkelijk afneembaar van de zelfklevende tape

103240

Egaliseer pinnen, box met 100 stuks

103260

www.iTOOLS.dk

Egaliseer pinnen, box met 10 x 100 stuks


Rechtstaande kam voor 56 cm standaard inzetstukken Doel Dit is de multifunctionele kam voor degene die wensen staand egaline, lijm, epoxy enz. aan te brengen. U plaatst makkelijk het juiste inzetstuk in de houder. De houder heeft geen groeven om het reinigen eenvoudig te maken. De iTOOLS rechtstaande kam is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een vooraanstaande arts in arbeidsgeneeskunde van de vloeren Academie in Viborg (DK).

Voordelen -

U werkt veel sneller staande in plaats van op je knieën

-

U spaart uw rug en knieën en u bent veel minder vermoeid wanneer u klaar bent met het werk

-

Het uniek koppelstuk maakt dezelfde bewegingen als de hand en bied hetzelfde resultaat als op de knieën

-

U kunt standaard 56cm inzetstukken gebruiken

Handmatig gebruik Wanneer u een 56cm kan hebt kunt u deze ook zonder steel gebruiken. Het handvat minimaliseert de belasting van de pols en de vermoeidheid in de arm. Het kan worden gemonteerd voor zowel rechts als linkshandige.

101320

Komplete set: Telescopische steel + koppel stuk + houder 56 cm (zonder inzetstukken)

101000 Teleskopische steel 101330 Houder 56cm (zonder inzetstukken) 103070 Handhouder

www.iTOOLS.dk


56 cm inzetstukken voor egalistaie middelen en dekvloeren Inzetstukken voor egalisatiemiddelen

De iTOOLS 56 cm staande kam is ideaal voor het aanbrengen van egalisatie met harsen (epoxy hars, polyurethaan etc.), egaline en dekvloeren.

A1

Alle inzetstukken dienen om het aanbrengen van egalisatie met harsen (epoxy hars, polyurethaan etc.), egaline en dekvloeren.

A2

Het onderstaand diagram kan u helpen bepalen welk type inzetstuk u nodig zal hebben, bij twijfel raadpleeg uw fabrikant.

A3

De inserts R1 en R2 kunnen ook worden gebruikt voor het aanbrengen van minerale egaliseermiddelen zoals dekvloeren.

A4

A5

B1

B2

B3

S1

Art. no. (10 stuks)

Tand profiel

101400

Material applied

Afmeting [mm]

dikte1 [mm]

Consumptie2 [kg/m2]

Tand breedte (A)

Inkeping breedte (B)

Inkeping diepte (C)

A1

0,41

0,41 - 0,58

0,5

1,5

1,1

55o

101340

A2

0,40

0,40 - 0,56

1,3

1,7

1,4

55o

101410

A3

0,60

0,60 - 0,84

0,4

1,6

1,5

45o

101420

A4

0,28

0,28 - 0,39

0,4

1,1

0,75

55o

101430

A5

0,24

0,24 - 0,34

1,45

1,35

1,0

55o

101350

B1

0,48

0,48 - 0,67

2,6

2,4

2,0

55o

101440

B2

0,77

0,77 - 1,07

2,0

3,0

2,55

55o

101450

B3

0,86

0,86 - 1,20

3,3

3,7

3,25

55o

101460

S1

1,21

1,21 - 1,69

0,1

1,8

2,55

30o

101470

S2

1,64

1,64 - 2,29

0,1

4,2

3,35

60o

101360

R1

2,18

2,18 - 3,05

1,5

4,0

3,0

0o

101370

R2

3,33

3,33 - 4,67

2,0

4,0

5,0

0o

1: Dikte kan oplopen tot 40% afhankelijk van de ondergrond 2: Het gewicht wordt vermelde zonder extra vulstoffen

S2 Inzetstukken voor egaline En dekvloeren

R1

R2

www.iTOOLS.dk

Hoek (D)


Kammen voor egaline iTOOLS getande kam voor egaline Rechtop werken kunt u twee maal zo snel egaline aanbrengen in vergelijking met het werken op de knieën. Het kopen van een staande kam betekent dat de investering dan ook snel zal worden terugverdiend in tijd. En het is een goede investering in meer manieren, werken rechtop voorkomt ook schade aan uw knieën en rug. Het uniek koppelstuk imiteert de bewegingen van de hand. De iTools egaline kam is dus de eerste in zijn soort die u toelaat om egaline rechtop aan te brengen met dezelfde kwaliteit van het werk alsof op uw knieën.

De kam voor egaline heeft een 5x5x3 mm profiel. Instructies over hoe u de troffel kunt aanpassen aan de individueel gebruik worden meegeleverd in de doos. De iTOOLS rechtstaande kam is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een vooraanstaande arts in arbeidsgeneeskunde van de vloeren Academie in Viborg (DK).

iTOOLS egaliseer pinnen voor de kam Voor de toepassing van dikke lagen egaline of dekvloer met vezels, hebben we een 60 cm egaline kam met twee verstelbare pinnen die gemakkelijk kunnen met de hand worden ingesteld van 0-40 mm. 101220 101130 101140

Rechtstaande egaline kam set, 60 cm Rechtstaande egaline kam + pinnen kit, 60 cm Egaline kam + pinnen (=excl. steel), 60 cm

101150 101060 303720

www.iTOOLS.dk

Reserve pinnen (2stuks) Adaptor voor teleskopische steel bij gebruik van artikel 303720 Komplete set: Polyporpyleen rol 500x21 mm + houder (tegen luchtbellen)


Lijmkammen iTOOLS rechtstaande lijmkam Rechtop werken kunt u twee maal zo snel egaline aanbrengen in vergelijking met het werken op de knieën. Het kopen van een staande kam betekent dat de investering dan ook snel zal worden terugverdiend in tijd. En het is een goede investering in meer manieren, werken rechtop voorkomt ook schade aan uw knieën en rug. Het uniek koppelstuk imiteert de bewegingen van de hand. De iTools lijmkam is dus de eerste in zijn soort die u toelaat om lijm rechtop aan te brengen met dezelfde kwaliteit van het werk alsof op uw knieën. De houder heeft geen groeven om het reinigen eenvoudig te maken. De iTOOLS rechtstaande lijmkam is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een vooraanstaande arts in arbeidsgeneeskunde van de vloeren Academie in Viborg (DK).

iTOOLS kleine mengwagen Deze praktische mengwagen vergemakkelijkt het verspreiden van egaline en kleefstoffen. U kunt gebruik maken van de emmer staand of knielend, het handvat kan worden aangepast naar boven / beneden en links / rechts. Het is mogelijk om de twee achterwielen te vergrendelen voor het stabiele roeren. De trolley kan worden aangepast aan bijna alle mengemmers.

102030

Rechtstaande lijmkam set, 28 cm (zonder inzetstuk)

103040

Kleine mengwagen voor egaline en kleefstoffen

102060

lijmkam, 28 cm (zonder inzetstuk)

103130

30 L meng emmer

www.iTOOLS.dk


EZ afstandhouders Gepantenteerde afstandhouders besparen uw tijd De gepatenteerde iTOOLS afstandhouders maken het gemakkelijk om de juiste afstand tussen wand en houten vloer te garanderen. Bij het correct gebruik van de afstandhouders vermijd u later eventuele uitzettingsproblemen. De voordelen van iTOOLS afstandhouders zijn: - Gemakkelijk aanpasbaar van 8-15 mm - Behoud de instelling - Maakt het leggen van de eerste planken veel makkelijker - Kan gebruikt worden voor alle type planken - Makkelijk te verwijderen door uniek bandje - Kan gemakkelijk worden geopend en snel opnieuw en opnieuw worden gebruikt De EZ afstandhouder is een perfecte hulp voor professionele installateurs, en wij bieden de afstandhouders aan in een stevige emmer met 100 stuks. Geschikt voor grote en kleine projecten. De emmer met de afstandhouders kunnen gemakkelijk worden opgeslagen en vervoerd.

312000

Afstandhouders 100 stuks, emmer

www.iTOOLS.dk


Slag gereedschap

iTOOLS slag hamer

iTOOLS slag blokken

De slaghamer combineert schuiven en hameren, hierbij voorkomt men schade aan tand en groef.

De slag blokken zijn voor degenen die een optimale duurzaamheid en comfort wensen: 40, 50 cm voor zwevende vloeren 70 cm planken/ondervloeren

Het unieke ontwerp van deze slaghamer zorgt voor een ergonomisch juiste positie van de hand en minimaliseert het risico van geknelde vingers

iTOOLS slag blokken worden gegoten in een speciaal ontwikkelde duurzaam materiaal. Het met staal versterkte handvat is met bouten aan het stootblok bevestigd, dit zorgt voor een lange levensduur.

iTOOLS trekstang Vervaardigd in 6 mm staalplaat en zorgvuldig gelast voor een optimale levensduur. Breekijzer en schuin contactvlak voor minimale terugslag. Hernieuwbare knop in vaste nylon.

302030 Slag hamer, 46 cm

301130 Slag blok 400 x 70 x 20 mm

302040 Trekstang, 55 cm

301000 Slag blok, 500 x 95 x 25 mm

302050 Reserve knop voor trekstang

301080 Slag blok, 700 x 95 x 25 mm

www.iTOOLS.dk


EZ TAPE dispenser Een simpele tape dispenser voor alle tape werk van vloeren De dagen om op uw knieĂŤn te werken zijn afgelopen wanneer u afdekkarton moet plaatsen!

ezTAPE dispenser kan worden gebruikt voor alle soorten tape. De tapedispenser is ontworpen voor rollen van maximaal 50 mm in breedte en 150 mm in diameter. Het mes wordt gecativeerd door de steel te laten zakken en de ez TAPE dispenser naar voor te duwen.

901090

ezTAPE dispenser met steel

www.iTOOLS.dk


Pro TAPE Dispenser Gepantenteerd professioneel tape dispenser voor alle tapewerk van vloeren De dagen om op uw knieĂŤn te werken zijn afgelopen wanneer u afdekkarton, isolatiepanelen, tapijt, enz. moet plaatsen! Ook dubbelzijdige tape kan geplaatst worden.

Ook perfect voor het tapen van muren en plafonds De tape dispenser is ook perfect voor het aanbrengen van voegband op gipsplaten aan wanden en plafonds.

De iTOOLS Pro tape dispenser heeft een unieke functionaliteit die het mogelijk maakt de tape De lengte van de steel is comfortabel om mee te rechtopstaand uit te rollen en door de werken en maakt het mogelijk om de tape aan te voetgeactiveerde mes de tape af te snijden. brengen op moeilijk bereikbare plaatsen. Het kan gebruikt worden voor alle soorten tape en de tape dispenser is ontworpen voor rollen van maximaal 50 mm in breedte en 200 mm in diameter.

Bij werkzaamheden aan wanden en plafonds kan het mes worden geactiveerd aan de rand van het apparaat, zodat de hoek met de wand / plafond tot een minimum wordt beperkt.

De tape dispenser zal zich aan de diameter van de rol aanpassen, die verzekert een gelijkmatige trek en daardoor een perfecte uitrol.

901030

Pro TAPE dispenser met steel

901050

www.iTOOLS.dk

Pro TAPE dispenser zonder steel


Tapijt mes

Tapijt snijder met verbeterde ergonomie voor tapijten met jute rug Tapijt snijder / trimmer voor gebruik met geweven, getuft en geperste materiaal, geen schuimrug. Past perfect in de hand en brengt het snijmes in de juiste hoek om het tapijt netjes te snijden. Gevormd in een hittebestendig materiaal die het smelten van het mes voorkomt door de wrijving. Snijdt van boven naar beneden. De messen kunnen eenvoudig worden gewijzigd door een schroef ontgrendelsysteem. Het mes kan 4 keer gedraaid worden om een nieuw snijblad te verkrijgen.

202020

Tapijt mes, 10 messen inclusief

www.iTOOLS.dk


Strijkspatel

Uw alles-in-een strijkspatel voor vinyl, linoleum, tapijten, behang enz. Een eenvoudige maar slim hulpmiddel voor het makkelijker installeren van vinyl, etc. op de vloer en de muur. • • • •

Kras vrij design met afgeronde hoeken Ingebouwd 45° en 90° hoek Comfortable grip om meer druk te kunnen plaatsen Puntige aan 3 zijden voor optimaal werk in hoeken

103270

Strijkspatel voor vinyl, tapijt, behang, enz.

www.iTOOLS.dk


We zijn jong en innovatief Deens bedrijf met een brandend verlangen om gereedschap te ontwikkelen en te produceren die uw werk makkelijker, sneller en efficiënter maakt. Ons gereedschap is bedacht of ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele vakmensen. Dat is waarom, wanneer u investeert in gereedschap van iTOOLS kunt u ervan op aan dat het getest, geprobeerd en doordacht werd in elk mogelijke zin.

Bekijk video en zie cataloog:

www.iTOOLS.dk iTOOLS I/S Skovdalsvej 4  DK-8300 Odder Tel.: +45 50 51 89 22  Fax: +45 86 54 53 76 E-mail: mail@iTOOLS.dk

www.iTOOLS.dk

iTOOLS cataloog  

Gereedschap en machines voor vloerleggers

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you