IIL-AVISA-73-2018

Page 15

ÅRSMELDING 2017 FRA FOTBALL SERIEKAMPER Vi stilte i klassen gutter 14, 9’er , i motsetning til i G13 9’er i 2016 så ble det i år spilt med store 11’er mål. Første seriekamp var 19 april. Siste kamp ble spilt oktober På bakgrunn i resultatene etter de 4 første kampene som var som følger Vestnes Varfjell 9 - 4 Isfjorden Træff 2 1 - 9 Isfjorden Isfjorden 3 - 1 Skåla 1 Isfjorden 7 - 0 Langfjorden Rival 1 8 - 1 Isfjorden Isfjorden 3 - 0 Eide/Omegn 2 Ble vi fra juni satt opp i 1 divisjon. Resultatene ble som følger: Isfjorden 1 - 2 Eide/Omegn 1 Averøy Fotball 1 3 - 2 Isfjorden Isfjorden 6 - 3 Vestnes Varfjell Rival 1 7 - 2 Isfjorden Isfjorden 7 - 1 Halsa /Valsøyfjord Ekko/Aureosen 5 - 2 Isfjorden Isfjorden 2 - 1 Dahle /Nordlandet 2 CFK 2 2 - 17 Isfjorden Med 4 seiere og 4 tap endte vi på 6 plass av 9 lag i 1 divisjon.

Alt i alt har vi spilt 14 seriekamper. ÅIF sitt G14 lag i 11 serien endret rett før seriestart navnet til ÅIF / IIL. Dette på bakgrunn av at laget hadde knapt med spillere, samt at det var noen spillere på laget vårt som hadde lyst til å bli med å spille 11` er kamper. Olav Haugland og Jackie Melbø gjorde en stor innsats for også dette laget, de deltok på nesten alle / de aller fleste av kampene. I tillegg deltok Emil Unhjem, Arne F Grøtta, Emil G Sæther, Sjur Merlid og Syver Kvam på en eller flere

kamper. I tillegg til kampene ble det avholdt en god del fellestreninger Isfjorden og ÅIF / IIL der alle spillerne har deltatt. TURNERINGER Norway Cup, årets høydepunkt både sosialt og sportslig. Da bestod laget utelukkende av de som var født i 2003. I tillegg hadde vi med oss de 4 av G14 laget på Åndalsnes som var født i 2003. Vi var med andre ord i alt 16 spillere. Vi stilte i G 14 klassen 11’er fotball. Vi bodde på Sinsen skole og spilte alle våre kamper på Rustad feltet. Unntaket var en siste kampen som gikk på Furuset. Vi slo oss videre til A sluttspillet og gikk videre i A sluttspillet etter seier mot Jotun etter straffesparkkonkurranse. I neste sluttspill kamp var det over etter tap mot Valder, etter en ok første omgang var vi ukonsentrerte de første minuttene i 2 omgang. Valder tok da ledelsen med 2 mål, en ledelse vi selv om vi hevet spillet til det bedre, aldri klarte å ta igjen. «Eventyret» var over og det ble togtur hjem igjen torsdag ettermiddag etter 5 fine og opplevelsesrike dager i Oslo. Resultat fra kampene under Norway Cup ble som følgende: Isfjorden IL 0 - 4 Ski IL Fotball 1 Isfjorden IL 1 - 0 Sannidal IL Førde IL 1 0 - 2 Isfjorden IL 1/32 Final Jotun IL 3 - 4 P Isfjorden IL 1/16 Final Isfjorden IL 0 - 2 Valder, IL