__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 14

SANTCUGAT MAGAZINE - ABRIL DE 2017

14 iCIUTAT

les xarxes socials, la casa de la EL PLE D’ABRIL: dona i l’Arrabassada El pròxim 24 d’abril a les 16 h se celebra el ple municipal del mes d’abril. Una sessió que estarà marcada per diferents mocions sobre tot tipus de qüestions: des de millorar l’Arrabassada, les xarxes socials de l’ajuntament o l’obtenció de la nacionalitat. Un ple que podreu veure en directe des de Televisió Sant Cugat a partir de les 16 h. Però, quines són les mocions que presenta cada partit polític? CDC: Prendre mesures per millorar la carretera de l’Arrabassada. CUP-PC: Creació d’una casa de la dona a Sant Cugat i la realització d’una intervenció tècnica externa del servei d’abastament d’aigua a Sant Cugat. CS: Facilitar el dret al vot als ciutadans europeus residents a Sant Cugat en les eleccions municipals i europees. Per altra banda, demanar a l’Ajuntament de Sant Cugat més implicació i proactivitat en la conscienciació sobre l’autisme i

estudiar la implementació del sistema augmentatiu i alternatiu de comunicació (SAAC) per a persones amb autisme. ERC: Donar suport a l’associació catalana de la Síndrome de Rett i la infrafinanciació per part de l’estat espanyol del centre d’alt rendiment (CAR). ICV: Normalització dels termes d’ús de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament i incloure les informacions relacionades amb les activitats de tots els òrgans de l’Ajuntament, inclosos els Grups Municipals. PSC: Restituir la partida pressupostària destinada a la primera infància.

Dimitri Defranc, regidor no adscrit: Facilitar el tràmit per a l’adquisició de la nacionalitat espanyola. CDC + PSC : Igualtat de drets i no discriminació de les persones amb discapacitat sensorial. ICV + ERC + CUP : Futur de Promusa. En el termini de tres mesos es convoqui la Junta General de PROMUSA per tal de reflexionar i replantejar el seu futur.

RECORDA !

El torn de paraula dels ciutadans tindrà lloc a les 19 h i també es podrà seguir en directe per TV Sant Cugat!

Profile for Sant Cugat Magazine

Sant Cugat Magazine #22 Abril 2017  

Especial Sant Jordi Entrevista Jordi Bosch Resultats Marxa Infantil

Sant Cugat Magazine #22 Abril 2017  

Especial Sant Jordi Entrevista Jordi Bosch Resultats Marxa Infantil

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded