Page 1

iris poch

irislpoch@gmail.com www.cargocollective.com/irislpoch Arquitectura efĂ­mera, interiorismo e imagen


Índex

Índice / Index

Disseny d’interiors - Vans at Vinçon

Diseño de interiores

Interior design

- Vans at Vinçon

- Vans at Vinçon

Disseny de producte

Diseño de producto

Product design

- Exemple

- Ejemplo

- Example

Disseny gràfic

Diseño gráfico

Graphic design

- Cartells Volei Sorra

- Carteles Volei Sorra

- Volei Sorra posters 5


Disseny d’interiors

DiseĂąo de interiores / Interior design


INTERIOR DESIGN

Vans at Vinçon

Vans at Vinçon / Vans at Vinçon

La Sala Vinçon és un espai d’exposició efímera que trobem dins de la botiga Vinçon. El projecte consistia en crear l’aniversari d’una marca amb la intenció de muntar una exposició per celebrar-ho. Vans és una marca de roba, la qual principalment es dedica al món de les sabatilles. Aquestes són conegudes arreu del món per ser les preferides dels skaters. Partint de la idea de prendre com a referent les línies que es tracen amb els moviments dels skaters, la idea era fer una Pool Skate dins de la mateixa sala Vinçon que et permetés sentir-te entre els mateixos skaters, els moviments i les piruetes. Les línies que ocupessin l’espai passarien de la planimetria al 3D d’aquesta manera la persona podria sentir que passeja enmig dels patinadors i que ha d’anar esquivant les seves trajectòries.

8

La Sala Vinçon es un espacio de exposición efímera que encontramos dentro de la tienda Vinçon. El proyecto consistía en crear el aniversario de una marca con la intención de montar una exposición para celebrarlo. Vans es una marca de ropa, la cual principalmente se dedica al mundo de las zapatillas. Estas son conocidas en todo el mundo por ser las preferidas de los skaters. Partiendo de la idea de tomar como referente las líneas que se trazan con los movimientos de los skaters, la idea consistía en hacer una Pool Skate dentro de la misma Sala Vinçon que te permitiera sentirte entre los mismos skaters, sus movimientos y sus piruetas. Las líneas que ocuparan el espacio pasarían de la planimetría al 3D de esta manera la persona podría sentir que pasea en medio de los patinadores y que debe ir esquivando sus trayectorias.

La Sala Vinçon is an ephemeral exhibition space inside the store called Vinçon. The project was about to create an exhibition mark anniversary. Vans is a brand of clothing, which is centred in the sneakers world. This mark is known all over the world for being the favourite for the skaters. Based on the idea of taking as reference the lines drawn with the movements of the skaters, the idea was to make a Skate Pool in the same exhibition room at Vinçon. You could feel between the skaters, their movements and pirouettes. The lines would become a 3D form, allowing the person to feel that walks among the skaters and their trajectories. Tools: *Rhino *Photoshop *AutoCAD 2012 Subject project of: Desenvolupament del projecte


Planta General / Planta General / General Plant

10

Planta de l’estructura / Planta de la estructura / Estructure Plant


Alçat A / Alzado A / Elevation A

Calia fer aquestes línies físicament per complir els requisits d’un espai expositor per sabatilles. L’estructura faria referència als cables d’electricitat, és a dir, per fer notar la urbanitat i les situacions que es creen a la ciutat. Vans marca el seu territori tirant el seu calçat més mític sobre els cables de l’electricitat tal com es fa al carrer.

Alçat B / Alzado B / Elevation B

Había que realizar estas líneas físicamente para cumplir los requisitos de un espacio expositor para zapatillas. La estructura haría referencia a los cables de electricidad, es decir, para hacer notar la urbanidad y las situaciones que se crean en la ciudad. Vans marca su territorio tirando su calzado más mítico sobre los cables de la electricidad tal y como se hace en la calle.

I had to design physically these lines to do the requirements to become a display space for shoes. The structure would refer to the electricity cables, to remember the urbanity and the situations that are created in the city. Vans marks its territory by pulling his legendary footwear on electricity cables as is done in the street.

11


Disseny gràfic

Diseño gráfico / Graphic design


GRAPHIC DESIGN

Cartells Volei Sorra

Carteles Volei Sorra / Volei Sorra Posters

La gràfica dels tornejos de Volei Sorra que van ser realitzats al Juliol del 2012, es troba desenvolupada amb un mateix estil de layout i una gama de color semblant en el dos cartells. Centrem el disseny en la tipografia i el seu tamany per tal d’obtenir un resultat elegant i fàcilment reconeixible per tal de mostrar que en dos indrets diferents intervé una mateixa organització protagonitzant l’event. 14

La gráfica de los torneos de Volei Sorra que fueron realizados durante Julio de 2012, esta desarrollada con un mismo estilo de layout y una gama de color parecida en ambos carteles. Centrando el diseño en la tipografía junto con su tamaño para obtener un resultado elegante, sobrio y fácilmente reconocible para así mostrar que en dos lugares distintos hay una misma organización que protagoniza el evento.

Beach volley posters had been realized in July ’12. This has the same type of layout and a similar palette of colours in both. We focused at the typography and its size, to obtain a smart, sober and clearly result to show that the same people organize both championship.

Tools: *Illustrator *Photoshop Colaboration: Gerard Llorens 2012 Volei Sorra Championship


24h

VOLEI SORRA VALLBONA

6 i 7 DE JULIOL INICI 19h APROXIMAT

CAMP DE FUTBOL

INSCRIPCIONS:

WWW.VOLEIKP.CAT A PARTIR DEL 11 DE JUNY

PLACES LIMITADES

CATEGORIES: 4X4 - 30euros / 2x2 - 15euros OBSEQUIS PELS 150 PRIMERS INSCRITS

COL·LABORACIÓ:

Ajuntament de Vallbona d’Anoia

ORGANITZACIÓ:

ASSOCIACIÓ VOLEI CAPELLADES


Demo portfolio  

Two projects in my portfolio.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you