INTO business Zoetermeer Lente 2022

Page 22

HET IT Monitoring en Beheer

'IT-dienstverlening van A tot Z'

22

Al meer dan 25 jaar timmert HET IT aan de weg met slimme en passende IT-oplossingen voor op de werkplek, in het datacenter en onderweg. Verzekeringsmaatschappijen, nutsbedrijven, (inter)nationale veiligheidsdiensten en ruim 100 Nederlandse gemeenten en overheidsinstellingen nemen deze diensten naar volle tevredenheid af. Maar HET IT doet nog veel meer dan het leveren van hardware!

onze klanten. Omdat wij als leverancier als geen ander weten hoe de IT bij een organisatie werkt, kan niet alleen het onderhoud, maar ook de monitoring en het beheer met een gerust hart aan ons overgelaten worden”, vertelt Waldo van Dijk. Sinds 1 januari 2022 vervult hij binnen HET IT de rol van Director Services.

“Onze dienstverlening reikt veel verder dan het ontwerp, de levering, installatie en systeemintegratie van de IT-infrastructuur voor

Monitoring en beheer is geen nieuwe activiteit voor HET IT. “Maar wel een sterk groeiende activiteit, omdat er steeds meer behoefte is aan

Continuïteit garanderen


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.