Page 1

Vis dine bæredygtige løsninger på Building Green i Tyskland 2020

Building Green, der er blevet afholdt årligt i Danmark siden 2011, har opbygget et solidt fundament for formidling af viden til det bæredygtige byggeri, og betragtes som en must-attend-event blandt nøgleaktører i byggebranchen. Udover afholdelserne i Aarhus og København, går turen også til Tyskland i 2020. Eventen bygger på en kombination af sceneprogrammer med aktuelle debatter og nationale såvel som internationale keynotes, der sætter de vigtigste emner på dagsordenen samt en udstilling, der viser de nyeste, bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. I København i 2019 i år havde vi over 8000 besøgende, og mere end 140 talere, heriblandt Jan Gehl, Chris Precht og mange flere. Se tidligere program her

Building Green tager til Tyskland

I Tyskland inviterer vi branchen indenfor til et program, der er lige så ambitiøst, som vi kender det fra afholdelserne Danmark. Der er et stort markedspotentiale i Tyskland, og med den store balast og knowhow inden for bæredygtige løsninger til byggeriet, der findes blandt danske virksomheder, er det oplagt at være til stedet i Hamburg og München og møde målgruppen og udvide sit forretningsområde. Sceneprogrammet formidles til den tyske branche, og afholdes derfor primært på tysk.

Hvem kommer på Building Green?

Med en udstillingsstand på Building Green i Tyskland kommer din virksomhed i kontakt med tyske beslutningstagere. Vi henvender os til arkitekter, offentlige og private bygherrer, rådgivende ingeniører, konstruktører og entreprenører og andre professionelle med interesse i grønt byggeri. Jens Kerstan, Senator for Miljø og Energi i Hansestadt Hamburg støtter op om Building Greens formål om at udbrede viden om bæredygtigt byggeri til den tyske branche. Du kan læse hans udtalelse her

Building Green i Hamburg og München bliver støttet op af de toneangivende aktører og organisationer inden for den tyske byggebranche. Disse partnere, hvis netværk spænder over de vigtigste beslutningstagere og professioner i byggebranchen, sørger for at profilere Building Green overfor deres netværk, medlemmer og interessenter.


Til de danske virksomheder: Skal I med?

Vi vil gerne give vores danske virksomheder muligheden for at vise bæredygtige produkter/løsninger til det tyske marked og hermed muligheden for at nå en udvidet kundegruppe sammen med internationale og tyske virksomheder. Vi tilbyder alle udstillere fra danske virksomheder 25 % rabat på m2-prisen følgende størrelse stande: • 6m2: DKK 18.625 ,- eks moms, inklusiv deltagergebyr (Normalpris DKK 23.989) • 9m2: DKK 21.139 eks moms. inklusiv deltagergebyr (Normalpris DKK 27.341) • 12m2: DKK 26.000,- eks moms. inklusiv deltagergebyr (Normalpris DKK 33.823) Hamburg standplan München standplan Der er selvfølgelig mulighed for større stande, Bemærk dog venligst at ovenstående rabatsats ikke gældende.

Tid & sted

Building Green afholdes i stemningsfulde og inspirerende venues, og i Tyskland 2020 vil vi indtage Hamburgs historiske Fischauktionshalle, der ligger ved havneområdet. I Munchen finder Building Green sted i det tidligere sporvognsværksted, MVG Museum München.

Building Green Hamburg 3. & 4. juni 2020 Fischauktionshalle Große Elbstraße 9 22767 Hamburg

Building Green München 14. & 15. oktober 2020 MVG Museum Ständlerstraße 20 81549 München

Læs mere på buildinggreen.eu

Kontakt os Udstilling

Program og partnerskaber

Krestina Sørensen Sales Manager sales@buildinggreen.eu +45 2284 8409

Helene Henriksen Project Manager hh@buildinggreen.eu +45 41951424

buildinggreen.eu

Profile for Insight Events ApS

Vis dine bæredygtige løsninger på Building Green i Tyskalnd 2020  

Vis dine bæredygtige løsninger på Building Green i Tyskalnd 2020