Cele mai noi trenduri în materie de rochii de seară elegante

Page 1

Cele mai noi trenduri în materie de rochii de seară elegante În viața fiecărei doamne vine acel moment în care trebuie să aleagă cea mai bună ținută pentru a apărea în toată gloria sa la un eveniment important și mult așteptat. Aceasta poate fi o nuntă, un bal, o petrecere corporativă, petrecerea de Revelion, sărbătoarea unei zile de naștere și orice alt eveniment în care vei dori să porți o rochie de seară frumoasă si eleganta. Alegerea unei rochii de seară eleganta devine o alegere dificilă, având în vedere abundența trendurilor și tendințelor moderne. O rochie de seară la modă pentru sezonul 2019-2020 poate fi nu numai lungă și luxuriantă, ci și de lungime mini și midi, cu diferite opțiuni pentru partea de jos - o fustă pufoasă, ușor evazată, asimetrică, în timp ce și partea superioară a rochiei de seară eleganta are un stil mai de bustieră, cu bretele sau cu decolteu în V.

Trebuie menționat că principalele tendințe pentru rochiile de seară 2019-2020 vor fi lejeritatea și ușurința imaginii rochiei, combinate cu atractivitatea. O rochie de seară cu paiete și strălucire metalică, modele incredibil de feminine de rochii de seară, bustieră și crop top, cu deschidere în decolteu, umeri și spate dezvelite vor fi apreciate.


Rochiile elegante cu broderii și aplicații de flori, modele florale și imprimeuri de animale, completate cu inserții transparente și din dantelă, vor fi superbe pentru un aspect de seară. Și dacă alegerea lungimii pentru o rochie de seară 2019-2020 variază de la scurt și până la lung până la podea, atunci poți experimenta cu decorațiile și nuanțele. Pene, mărgele, strasuri, perle, nuanțe delicate, contrastante, mute, profunde și luminoase îțo vor permite să creezi o impresie bună în orice direcție - de la elegant la intrigant. Care sunt cele mai bune ținute pentru seara sezonului 2019-2020, suntem gata să îți spunem chiar acum, cu un top al tendințelor ce cuprinde ultimele noutăți privind rochii de seară de sezon. Trend 1. Accent pe umeri Umerii goi au devenit unul dintre accentele principale ale rochiilor elegante si la modă pentru seară, realizate în lungimi foarte diferite – rochii de seară scurte, medii și lungi pot fi completate de o parte superioară deschisă. Asimetria la o rochie de seară cu umerii goi este, de asemenea, binevenită.

Trend 2. Rochie de seară din dantelă Dantela este un material uimitor, iar purtat seara este copleșitor. La urma urmei, o rochie de seară din dantelă este întotdeauna una cu un rafinament aparte și o eleganță în aparență, care este atât de atrăgătoare și elegantă pentru o ocazie solemnă specială.


O rochie de seară de dantelă este realizată în general pentru o anumită siluetă, care permite sublinierea figurii și farmecul imaginii. O rochie mini, una lungă până la podea, cu trenă sau volane va fi o alegere excelentă pentru o rochie de seară blândă. Trend 3. Paiete ca principală atracție Rochiile de seară strălucitoare și spectaculoase sunt în mod special în trend și se pot pune în evidență prin modele cu paiete sau din țesături metalizate. O rochie de seară cu paiete - aurie, argintie, neagră, smarald, roz, bej, pudră, crem - special ornată cu paiete va încânta. Deși stilul poate diferi, caracteristica principală este că va oferi un aspect spectaculos. Trend 4. Rochie de seară până la podea Mai mult decât luxoase și șic, o rochie de seară eleganta până la podea va fi o mega-rochie de seară și îți va permite să devii regina serii. Opțiunile la modă sunt rochiile de seară cu tiv evazat și volane, soluții transparente în anumite părți ale ținutei, rochii lungi strălucitoare, cu croieli și fante mega-înalte. Trend 5. Cu spatele gol O atenție deosebită trebuie acordată rochiilor de seară care au un detaliu atractiv - un spate gol, care îți va permite o imagine uimitor de frumoasă și de impact, fără prea mult deranj. O rochie de seară la modă cu spatele gol poate fi lungă sau scurtă, cu o parte de jos luxuriantă sau dreaptă - în fiecare dintre opțiuni, spatele gol va fi detaliul important pentru eleganță.